2013. 03. 18.
Jógában áll az állam (márc. 18-19-20-21.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, MÁRCIUS 18.:
LIVIN’ LA PASTA LA BUENA VISTA.

Egyet kívánnék...
Talán érdemes:
Az ember azt hinné hogy az M2-őn csak ismétléseket adnak, pedig dehogy: ma például egy dél-koreai sorozat első részét adják kilenctől, ami szerencsére nem a korábbi történelmi témába nyúl bele, hanem egyenesen a lecsóba, illetve Pastába, ami egy olasz étel, de esetünkben Koreában főzik szép keleti csajok egy (remélhetőleg mislencsillagos) étteremben, ahol kemény munkával érhető csak el előrelépés (de legalább elérhető), egész addig míg a női idillbe bele nem rondít a jól seprő új seprű egy frissen kinevezett főnök személyében. Nyolckor ugyancsak főzőcskézés, ugyancsak női oldalról de a Cinemax 2-őn és Japánból, ahova egy ugyancsak séfként működni akaró csaj utazik, mert odaát bizony még a halakat is a Zen nevében belezik ki. Igen, halál komolyan ez a történet, meg az hogy a bige nem tud beilleszkedni és az éjszakában lesz kénytelen dolgozni, hogy aztán a Sors kereke újra a halbelező mester tanításaihoz vezesse oly sok kitérő után. Megérteném hogyha mondjuk a levitáció vagy a körbepörgőrúgás elsajátításáról volna szó, de a halboncolásban valahogy nem látok nagy mélységeket, így a Hallgatag várost is csak mértékkel ajánlom.

Ismétlés, nem ajánlott:
Viasat3, 21:25: Frequency – Túl sokminden egy filmbe zsúfolva: sorozatgyilkosság, az időbe való belepiszkálás mellékhatásai, apa-fia kapcsolat… Már ennyiből ezer irányt vehetne a történet, ehelyett mindbe belekap, de nem bontja ki egyiket sem, így a nézőt a végére már egyáltalán nem érdekli hogy ki ölt meg kit, mik a veszélyei annak ha megmentjük a jövőből a tűzben rekedt faterunkat. Persze ahhoz is kell némi tehetség hogy több izgalmas ötletet egyetlen dögunalommá összegyúrjunk…

Kis hírek a nagyvilágból:
Dopeman MAFIA néven pártot alapít: "Pityinger László Facebookon jelentette be, hogy nemsokára megalakul a Magyar Fiatalságért Párt." - Már nem is tudom mi hiányzott nekünk. Nem tudom amúgy hány éves, csak azt hogy ő mivel töltötte a fiatalságát (lopásos nóták, szopatásos nóták, drogozós nóták). Mindegy, ő legalább a pártja nevében felvállalja hogy mit akar.
Hóvihar és wellness a Parlamentben - Ezeknek bezzeg minden házhoz jön! NINCSIGASSÁG!!!
Cs&P: Visszaengedjem a drogos lányt?: "Miért raktam ki fél évvel ezelőtt? Mert nem bírtam nézni, ahogy tönkreteszi magát, csavarog és úgy viselkedik, mint egy 18 éves." - …akkor most engedd szépen vissza, fedezd a függőségét vagy told vele együtt a cuccot, egyből két Taigetosz-pozitív egyed élősködne a társadalom nyakán. Komolyan haver, menj kurvázni vagy vegyél egy guminőt, lehet hogy egy alkalommal sokba kerül, de olcsóbban kijössz mintha játszod a szamaritánust, miközben csak dugni akarsz…
Hatszázezret költött appokra az ötéves fiú: "Az ingyenes játékban 25 ezer forint volt egy nagyobb adag bomba, és túl hamar elfogyott." – Ez is inkább magával játszott volna…ja, ahhoz még fiatal. Akkor a szülei játszottak volna magukkal ahelyett hogy összehozzák, ha már a nevelését így elhanyagolták. Ötévesen iungyenes játékra elbaszni több mint félmillió forintot, az év eddigi legértelmetlenebb pénzszórása, és fel se fogta hogy mit csinált. Mert oké, én se tudom mindig, de közben legalább jól érzem magam. Mint most is! EGÉSSÉG!
Furcsa dallal tért vissza Beyoncé: "Igen furcsa dallal/dalokkal harangozza be Beyoncé a hamarosan kezdődő turnéját, illetve a valamikor idén megjelenő új lemezét. A Bow Down/I Been On alig tartalmaz az énekesnőre jellemző részeket, van helyette trap alap, lelassított, torzított rappelés, meg csúnya beszéd. Igazából nem tudjuk pontosan mi akar ez lenni, de itt van alább." – Én tudom: innentől Beyoncé már a látszatra sem ügyel azzal kapcsolatban hogy ő is a Patást szolgálja.


KEDD, MÁRCIUS 19.:
ÖREGEMBER NEM TROLIBUSZ

Fullba nyomni, az is jó!
Talán érdemes:
TV2, 21:35: Trópusi vihar – Azon ritka esetek egyike amikor Hollywood (mégha vígjáték formában is, de) szembenéz önmagával. Ben Stiller írta, rendezte és még a főszerepet is játssza, akinél kevés autentikusabb embert találhattak volna: ha valakinek, hát neki nagy tapasztalata van az álomgyár legrosszabb, de nagy pénzt hozó tahó műfajaival, melyek közül a fontosabbak (bélműködéses vígjátékok, végtelenített sorozat-armageddonok és egyebek) már a mozi elejére illesztett fake beharangozókban megkapják a magukét. A másik nagy közhely, a háborús mozi szolgál(na) ürügyül a trailerekben látott színészek újjáéledéséhez, akik egy übertúlélő vietnami veterán memoárját próbálják eljátszani. Stiller karaktere mellett az extrém szintű method actortól a drogfüggő, lecsúszott színészen át a hülyébbnél hülyébb producerekig-rendezőkig az összamerikai médiaállatkert összes példánya felvonul a legfontosabb mai (Steve Coogan, Jack Black, Robert Downey Jr.) és nem annyira mai arcok interpretálásában (Nick Nolte, Jon Voight, és hihetetlen, de itt még Tom Cruise is jó!), embereink küldetése is egyre többször vesz egyre szürreálisabb fordulatot, és valahol ez az ami miatt túl sok azoknak akik nem akkora mozibuzik mint pld. én. Stiller sokat akar markolni és sokat is fog, de a kevesebb néha több (például az időtartama, hogy mást ne mondjak). Mégis, a Vihar egyes benyögései már szállóigék lettek, leginkább a "fullba nyomni a kretént", ami az utóbbi idők egyik legjobb vicces formában elrejtett, de komoly tanulsága. Mint látható, a lehetetlenségig elnagyolt túlzások mélyén ott van a lélek meg az üzenet, amit néha csak a bennfentesek értenek, a plázák népe nem. Egy próbát mindenképp megér, még akkor is ha biztosan a duplájára dagasztják majd reklámokkal. Előtte kilenckor a nyugdíjas internetes SEKSZ-PARTNER társkeresés vicces gyötrelmei a Film+2-őn, ahol egy magányos iskolaigazgató keresi a maga korabeliek társaságát, de a szíve érthető módon egy botcsinálta román takarítónőé, aki kerek négy évtizeddel fiatalabb nála. Az is lehetne a címe hogy vén kecske is megnyalja a sót, de inkább egy másik falvédőbölcsességet választottak a magyarítók: Öregember nem vénember.

Kis hírek a nagyvilágból:
420 kilós Boris, a legkövérebb brit disznó: "Nemcsak súlyos, termetes is, párjával együtt." – Ez igen! És ebben a vágósúlyban a gazdája még nincs is benne!!!
Holttest és bomba a floridai kollégiumban: "Fegyvereket is találtak az orlandói intézményben."MAGYARUL: újabb ürügy az amcsi fegyvertörvény módosítására.
Videóra vették a hídrobbantást: "Olcsóbb új hidat építeni, mint a régit felújítani, ezért robbantottak az Egyesült Államokban." – Na, lehet hogy Floridában is csak hidakat robbantgatni akartak. És ha már hidak:
Urbi: Kapjon-e emléktáblát egy gyilkos?: "Mi legyen a Margit hídról leszerelt emléktáblával, melyen Gerő Ernő neve szerepel?" – Bárhol másutt a világon lekaparnák egy ilyen szemétláda nevét még a sírjáról is. De nálunk, ahol a százéves baszkibéla viszi haza a busás nyugdíjat? Én aszondom, nevezzük át mindjárt Gerő hídra, az én időmben még úgy is emlegették: Gerő, a hídverő :DDD
Online támadás az USA választási rendszere ellen: "Indiai, brit és más IP-címekről több ezerszer próbáltak hamis szavazatokat leadni." – Dehogy online támadás, csak készülnek Obama újraválasztására. Apropó, Obama:

PARTY HARD! rovat:
Beth Dittót részegen tartóztatták le: "A Gossip 32 éves énekesnőjét rendzavaró viselkedés miatt tartóztatták le szombat reggel az oregoni Portland Bungalo Bar-ja előtt. Az (…) énekesnő részegen hagyta el a helyet, cipőit elhajigálta (...), és elkezdte Barack Obama nevét üvöltözni, miközben barátai autóba akarták tuszkolni. Állítólag a bárban még verekedni próbált." – Én eddig is szerettem, de innentől egyenesen imádni fogom. Ilyen egy igazi leszbikus PARTY HARD!!!"Kigyalogolt az út közepére, ledobta cipőit és azt kiabálta: Obama, Obama" – mondta egy forrás a Willamette Week-nek. Az énekesnőt kiengedték előzetesből, ha elítélik rendzavarás miatt, akár 6 hónapos börtönbüntetést is kaphat, és 2500 dollárt (592 ezer forint) kellhet fizetnie." – Nofene. Előbb a Kony 2012-es fickó, most meg ő? Csak nem megszállta őket az...Obamadémon? :DDD
Benzingőzfüggővé válnak az orosz medvék – Nabasszus, ha még ők is volán mögé ülnek, egykettőre itt a Peak Oil!!44 négy Vagy valami másról van szó? - "Kerozin- és benzingőzfüggővé vált több medve Oroszországban: az állatok előszeretettel lélegzik be mélyen az üzemanyag szagát, hogy azután bódultan heverésszenek. A jelenségre Oroszország távol-keleti részén, Kamcsatka déli vidékén figyeltek fel. Igor Spilenok természetfotós hét hónapot töltött medvék közelében, így bőven volt alkalma megfigyelni szokásaikat."PARTY HARD: THE RUSSIAN EDITION! Ezek a medvék, ezek a medvék! Mindig csak a seksz, a szipu!


SZERDA, MÁRCIUS 20.:
EGY NYUGODT, HALÁLOS KITÉRŐ

Egy nyomott kis menyecske.
Állatira ajánlott:
Ha szerda, akkor Szulejmán! A mai részben már szerencsésen lenyomtak minket a török hősök, gondolom a lakosságunk kiirtása nem fog külön szálat kapni, de hát a történelmet mindig is a győztesek írták, koncentráljunk inkább az oszágunkat anno ért tragédia helyett az Igazi Problémákra, például a vemhes háremhölgyek megmérgezésére. A Hivatalos Magyar Csatornán, a retekklubbon meg is tehetjük mindezt fél tíztől!444 négy

Talán érdemes:
Kilenckor újra lecsap a gyenge folytatások átka a Film+-on a Halálos kitérő 2. részével, amit egyedül Henry Rollins miatt válogattam ide, mert egyébként egy sima Hunger Games-be oltott Deliverance, és e kettő közül is csak a második ér valamit. Röviden: poszt-apokaliptikus világban szervezett túlélőshow fiatalok részére, akikre pár degenerált vérfertőző családtag vadászik. Sablonhorror, sablongore.

Ajánlott:
A hatvanas évek a nagy elszállások ideje volt mindenütt és mindenkinek. Vegyük például Franco Nerót: ma már mindenki a közhelyes szerepei miatt emlékszik rá, de 68-ban még őt is megcsapta a vicces cigik szele, persze nem annyira mint a rendezőt aki rá osztotta a kortárs művész szerepét, aki az alkotói válság elől vidékre menekül, az ügynöke (aki egyben ágyasa is) által kibérelt házba. Az ihlethez néha tényleg nem kell más mint Egy nyugodt vidéki helyecske, azonban egy idő után itt is túl sok minden történik, úgy hogy közben nem történik semmi. Mai szemmel nézve elég nehezen érthető és követhető, a WTF-fílingért azonban mindenképp érdemes belenézni fél egykor az MGM-en, ha másért nem hát a gyönyörű Vanessa Redgrave-ért, aki csak átugrott a swinging Londonból két Nagyítás között hogy kirázza a kisujjából az ügynök-szerető szerepét.

Kis hírek a nagyvilágból:
Tizenötmilliót érő vadkendert foglaltak le - THERE GOES CHRISTMAS :((((( - "A tíz kiló szárított vadkendert egy használaton kívüli szórakozóhely hűtőjében találták meg Orfűn." – Most miért, ez tök logikus. Cipőt a cipőboltból, füvet Orfűről!
Balog Zoltán visszakéri Szaniszló díját: "A miniszter szerint kérésen kívül nincs más eszköze "a tévedésből megítélt Táncsics-díj" visszavonására."NEKEM mikor adnak "tévedésből" Táncsics-díjat?! Vagy egyáltalán, bármilyen díjat, vagy pénzjutalmat díj nélkül, vagy akár csak egy meghívást korlátlan italfogyasztással egy ilyen díjátadóra?!
Ki': Nyissunk bankszámlát Szerbiában!: "6,2%-os eurós kamat, teljes diszkréció, ingyenes számlavezetés." - …plusz járulékos bónuszként néha megverik a betéteseket, ha megszólalnak az anyanyelvükön. LÁJK!!!4 négy Komolyan, ennyi erővel a szlovákokhoz vagy a románokhoz is vihetnénk a pénzünket, ők is utálnak minket, talán csak a pénzünket nem. Látjátok milyen szerencse hogy nincs pénzünk? :DDD
Kocka blog: Face Stealer alkalmazás: "Lopd el bárkinek az arcát, fényképezkedj illetve videózd le magad!" – Nem is tudom mi hiányzott még ebben a rohadt orwelli világban. A végén tényleg megvalósul a Hálózat csapdájában worst case scenario-ja :SSS
Janics: Semmi keresnivalóm Szerbiában – Van egy rossz hírem: MAGYARORSZÁGON SE!"Menekültem innen, jobb életet kerestem. Máshol nem tudnék versenyezni, jó itthon, mondta a kajakos." – Ja, az biztos, ennyi pénzért nekem is lenne hónapokig vacillálni, majd miután minden hitelemet elvesztettem a rajongóim előtt, mégiscsak visszatérni. És hiába bojkottálod mondjuk a versenyeket ahol fellép, kedves olvasó, mert a lóvét kapni fogja.


CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 21.:
LOGÓS ZÖLDSÉGEK

Keltető hangulat  Találkozás a lógóssal
Talán érdemes:
Film+2, 21:00: Egy lógós zöldségei – A füves filmekkel ugyanaz a baj mint magával a SÖRREL fűvel is, éspedig hogy remekül elüti vele az ember az idejét, jól szórakozik, csak aztán nem emlékszik mitől is érezte olyan marha jól magát. A mai állatorvosi lovunk erre a témára Kanadából érkezett, hősei tipikus lébecolók, és a változatosság kedvéért ezúttal az apa nyúl bele jobban a zöldbe, a fiának legalább látszat-állása van. Mindez megváltozik amikor otthagyja a csaja, viszont egy helyes kínai bevándorló felkelti az érdeklődését, olyannyira hogy a maga módján még segíteni is próbál neki, nem egészen tisztességes módon, viszont addigi melója tapasztalatait felhasználva. A lottót hekkelni akaró lottóújságíró sztorija bár erőltetett de lehetne jó is, a baj csak az, hogy nem csak a szereplők szívtak sokat hanem az alkotók is, nyilván ezért csapták annyira össze a végét – és itt jön be hogy mit mondtam a fűről korábban. Tartózkodjatok a drog minden formájától!!! EGÉSSÉG!!!! Újabb hét, újabb ismétlésgyanús, sőt, nemcsak gyanús hanem egyértelműen voltmár film Diora Baird-del 21:35-kor a TV2-őn, ami remekül illeszkedik a diákok elleni mostani hangulatkeltésbe. A Felvéve is egy con artist élete körül forgatódott le (szép magyar szó, ja), aki, mivel nem nyert bebocsátást egy egyetemre sem, kitalálja a magáét. Ennyi amit tudni kell róla, meg az, hogy tényleg Baird jelenti a legfőbb vonzerejét.

Kis hírek a nagyvilágból:
K. Funky: Habony Árpád filmszerepet vállalt!: "A miniszterelnök főtanácsadója Gryllus Dorkát fogdosta egy 2001-es magyar filmben." – Minden jó másnak jut! Az állásával, a pénzével megbékéltem, egy szimpla alkesz vagyok, tehát a nagy pénzekre és jó ismeretségekre eleve esélyem sincs. De hogy még Gryllus Dorka is a keze közé került?! NINCS IGAZSÁG A FÖLDÖN!
Napi 7000 kalóriát zabál a ropi kissrác, hogy pankrátor lehessen: "Egy 17 éves brit fiú otthagyta a sulit, hogy megvalósítsa álmait. Még sok babot kell ennie." – Innen szólnék neki hogy ezzel semmire se fog menni. Én is otthagytam a sulit az álmaimért amik nem tudom hogy akkor épp mik voltak, csak azt hogy jó sok sört megittam amíg megpróbáltam elérni őket, és a végén mire mentem, hát semmire. Erre inni is kell egyet...
A kövér próbababa után itt a nőiesen telt: "Egy svéd áruházlánc nőies babája letarolta a netet: önnek tetszik a normál arányokkal ellátott baba?"MI AZ HOGY, NAGYONIS. Végre nőies nőket tesznek a kirakatba, nem ezeket a csontkollekciókat!
Hétköznapi szerelmespár szeretnénk lenni: "Tiger Woods addig barátkozott az olimpiai bajnok Lindsey Vonn-nal, hogy végül egymásba szerettek." – Erről valahogy ez jut az eszembe:

Mára ennyi, viszlát szombaton!


Kulcsszavak: szulejmán

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés