2013. 04. 08.
Bolondidő, bolondjárás (ápr. 8-9-10.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, ÁPRILIS 8.:
VÖRÖS TELEFON, VÖRÖS CIPELLŐ

Játssz, Félix, játssz!
Ismétlés, talán érdemes:
Viasat3, 21:25, A kárhozottak királynője – Anne Rice a tegnap Stephanie Meyere, kicsit jobb történetekkel és akkori mércével mérve felemás, ma már egyértelműen jó moziverziókkal. Az Interjút és a Kárhozottak királynőjét is csak addig utálja az ember amíg be nem ül az Alkonyat akárhányadik részére, onnantól zongorázni lehet a különbséget. Ráadásul itt még Aaliyah is aligruhába bújik, már ezért megérte elkészíteni, még a filmbeli Lestat zenei próbálkozásait is hajlandó vagyok megbocsátani miatta.

Kiemelten ajánlott:
HBO2, 19:50: A vörös hegedű – Jó hosszú és még annál is érzelmesebb történet, ami egy különleges vonós még különlegesebb történetéről szól. A címbeli zeneszerszámba halott felesége és gyermeke vérét csepegteti készítője, akiket egy rosszul sikerült szülés során vesztett el. Mivel azonban asszonyának hosszú életet jósoltak, a hegedű "élt" helyette, és erre az aukcióra bocsátás előtt jön rá a kikiáltó, amikor apránként felfedezi a műremek hosszú és kalandos történetét, mely kontinenseken, politikai rendszereken és emberöltőkön át ível. Greta Scacchi és Samuel L. Jackson miatt mindenképp érdemes.

Kis hírek a nagyvilágból:
Magic Johnson régóta tudta, hogy fia meleg – Hát inkább ez, mint hogy ő is AIDS-es legyen...oh shi––
Nemi erőszakért ült Páva lányának támadója: "Nyerges Zoltán 17 évesen megerőszakolt egy lányt. Öt évet ült börtönben, tavaly szabadult." – Találós kérdés: mi a közös Bándy Kata gyilkosában, a német nyugdíjasházaspárt kirabló-megerőszakoló apában és fiában, meg a mostani támadóban? Hát hogy mindegyiküknek börtönben kellett volna lennie az elkövetés idején.
Meztelen aktivisták rontottak Putyinra: "Merkel kancellárral látogattak meg egy hannoveri kiállítást, amikor a Femen lecsapott." – Rátámadtak Vladimir Vladimirovich™-re? Hamarosan mehetnek a Pussy Riot mellé nyaralni ők is :DDD
A történelem legnagyobb perverzei - …legalább most odaírják hogy Cracked.com-ról lopták a cikket. - "Tudta, hogy Mozart betegesen vonzódott a szarhoz, és hogy Chaplin találta fel a szereposztó díványt?" – Sose szerettem a klasszikus zenét (a punkot és a jazzt annál inkább), most már ürügyem is lesz rá.
Bruce Willis lánya elfelejtett pólót venni: "Bikiniben, szoknyában mutogatta magát, elég dögös." "Elég dögös"?! EZZEL A BAGOLYFEJJEL?!


KEDD, ÁPRILIS 9.:
HIGYJ, S VÉGÜL MINDEN A TIÉD LESZ.

Can we ever be friends?
Talán érdemes:
Több sorozat is indul a mai napon, az egyik az M1-en a Hölgyek öröme, ami címéből sejthetően is Zola adaptáció Angliába plántálva, a főhős itt is egy vidéki lány, aki kénytelen a mindenre rátelepedő multinál állást vállalni, és lassan haladni előre a szamárlétrán meg a kiszemelt férfi szívében. Kezdés 21:10-kor. Utána 22:20-kor viszont vérbeli északi thriller a Viasat3-on, ami egy rejtélyes haláleset körül bonyolódik: Svédország és Dánia rendőrei egyesített erővel próbálják kideríteni, miért vágtak ketté egy politikusasszonyt és hagyták a közös országhatáron, az azt jelentő Híd közepén. Hogy még kevésbé legyen egyszerű a dolog, az egyik nyomozó férfi, a másik nő… Másfajta sekszuális felállás lesz a szintén mai, szintén sorozat Partnerek témája: itt egy heteró-meleg barátság kerül veszélybe a házasodni készülő heteró fél miatt. Toleranciamese még éppen elviselhetően és humorosan, nem véletlen a csatorna (HBO Comedy) és a főműsoridő (nyolc óra).

Kiemelten ajánlott:
Negyed tízkor egy titokban, valós események alapján forgatott dráma a Duna TV-n, ami most  bemutatott The Masterhez hasonlóan a szcientológia nevű csodálatos képződmény kevésbé pozitív oldalát mutatja be egy családon keresztül, ahol végül a férj az aki kiszabadulna a mammonista szekta polipkarjaiból, ám a szabadság ára a gyereke és a felesége, akik nem mennek vele. A Míg végül semmid sem marad kötelező mindenkinek aki még nem ébredt rá bármelyik szekta szellemi-érzelmi pusztítására.

Kis hírek a nagyvilágból:
Így öltözzön az ascoti derbire!: "A szigorú dresscode miatt katalógust adtak ki, melyből megtudhatja miben mehet a derbire." - Az élet nagy kérdései...bezzeg a kocsmában nincsen dresscode meg ilyenek! Talán ezért járok minden nap oda, és nem Ascotra...
Pornókat torrentelnek a Vatikánban - RESPECT! - "De az amerikai sorozatokat és az Igazából szerelem című filmet is szeretik a katolikus városállamban." - Most dőlt össze bennem egy világ. Pornó? Oké. Amcsi sorozatok? Elnézzük nekik, elvégre mégiscsak a Vatikánról beszélünk. De hogy az Igazából szerelem című iszonyatot is kedvelik, ezt nem tudom elhinni. Még a végén kitérek a (kedvenc) hitemből :(((
Elárasztott egy várost az Exxon olaja: "Az arkansasi Mayflower lakóinak életét egy hete megkeseríti a súlyos olajszivárgás." - Ezeknek az amcsiknek semmi se jó! Ha nincs olaj akkor az a baj, ha van olaj akkor az a baj...
Mandiner: Thatcher és a szabadság: "A szabadság nem a könnyű élet szinonimája." - Tudom, halottról inkább semmit, de mit tegyek, emlékszem még a húzásaira, arra is hogy a komcsik segítségével törte meg a brit bányászokat, hogy vadászott rá az IRA, az egész nyolcvanas évekbeli tevékenysége élénken él bennem, úgy a Nap kommentje is ennek jegyében lesz:

mrZ 2013.04.08. 16:10:48
Pezsgőt elő, eggyel kevesebb.



SZERDA, ÁPRILIS 10.:
ANGYAL A TÉCSŐN

Neki ez nem egy tánc.

Előre szólok hogy CSÜTÖRTÖKÖN NEM LESZ SEMMI JÓ, ami nézhető még az is ismétlés, tehát a legjobban akkor jársz ha olvasol vagy kocsmázol, mint én.

Állatira ajánlott:
Retekklub, 21:30: Szulejmán – Nincs mese, ez a világ legjobb sorozata, most és mindörökké. Szinte sajnálom hogy nincsenek minden részben elpusztítandó, butus magyar királyok. Bárcsak egy nagyobb szeletet kaptunk volna a Híres Török Történelemből, mondjuk nem csak 150, hanem minimum 300 év megszállást!!44 négy

Texas Bill | Válasz | Előzmény (Petrapetrus) ápr. 08. 11:18 | 855/861
Amelyik történelemben már ennyi a szappan, azt nyugottan lehet átmosott történelemnek nevezni.


Hajnali kettőkor a LifeNetwork nevű, eddig ismeretlen csatorna vetít újabb részt a tinédzserek vad életét bemutató folytatásos szemetéből. A Legbátrabb szexgeneráció pont nem a mai generáció bátorságát mutatja be, hanem a felelősségtől és komoly kapcsolatoktól való félelmet, azt ahogy a számtalan lehetőség között elvész a lényeg. Ne áltassuk magunkat, Nagy-Britannia, Európa és Amerika is a végét járja, és pont ugyanúgy a kicsapongásba menekül mindenki aki nem képes szembenézni a rá váró sötét jövővel, mint minden válsághelyzetben, kezdve Európa első török megszállásától a harmincas évek Németországáig. Maradjunk annyiban, hogy tíz év múlva aligha forgatnak egy "hol vannak most"-sorozatot ezekről a bátor hősökről. Mondjuk akkorra már saria lesz mindenütt, tehát ezért is tárgytalan lesz a dolog.

Kiemelten ajánlott:
A britek szabályos időközönként elárasztanak minket depresszió-filmekkel: ami Alan Parkernek az Angyal a lépcsőn, az Mike Newell-nek a Csak egy tánc volt, ami ugyancsak valós és kilátástalan történetet dolgoz fel egy kilátástalan korból, az ötvenes évekből. A megállapodott prostituált Ruth Ellis (az itt még kezdőszínész Miranda Richardson bátor és meggyőző alakítása) belezúg egy eggyel feljebbi társadalmi osztály sikeremberébe, aki – a címből is kitalálhatóan – nem hosszútávban gondolkodik vele kapcsolatban. Azonban a nő nem képes úgy túllépni ahogy rajta a férfi, így hát lelövi, így lesz belőle Anglia utolsó kivégzettje. Remekül megcsinált és elég sötét alkotás, a főhősnő mellett Rupert Everettre is érdemes odafigyelni. Kezdés kilenc előtt tíz perccel a Cinemaxon.

(....) rovat:
A csinos fehér nők támadóira bukik a média: "Páva Zsolt lányának támadóját helikopterrel is keresték. Kire és miért jut kiemelt rendőri figyelem?" – Eredetileg egy szép hosszú kivesézést írtam erről, aztán töröltem az egészet (a címét is), most nem olyan időket élünk. Legyen elég annyi, hogy egy éve Bándy Kata megerőszakolásánál és megölésénél elsütötték már ezt, igaz akkor a cikk szerzője névvel vállalta amit leírt. Most meg itt van ez, konkrét szerző nélkül, a stílus hasonló, a cím hasonló, az indíték hasonló, de hát a véletlenek azok már csak ilyenek, nemigaz? Addig is amíg aláírják, aki esetleg azt hinné hogy egyedi eset ez a hozzállás:
Szuverén: Szokatlanul súlyos az ítélet Bándy-ügyben: "A tényleges életfogytiglan azt jelenti, hogy az elítélt fegyházban tölti az életét. Az ítélet az általános bírói gyakorlathoz képest igen szigorú." – Ez iszonytató, remélem már írják a levelet strasszburgba vagy brüsszelbe, és indulnak a szövetséges erők hogy kiszabadítsák ezt a szegény péntek lászlót az elfogult magyar igazságszolgáltatás karmai közül, és persze a távolban valahol felsír egy visszaeső nemierőszakoló!!444 négy Nap kommentje:

bug jr. 2013.04.09. 15:29:15
Örültem, sőt boldogság járt át amikor meghallottam az ítéletet.
Titkon mertem pedig csak remélni, tán másodfokon is így marad.
Bízom benne h ez most valaminek a kezdete volt, h többé nem ússzák meg ezek a férgek tizenpárévekkel.
Mellékesként még a faszát levágattam volna, a magányos hokizás örömét is elvéve tőle.


Kis hírek a nagyvilágból:
Thatcher halála a slágerlistákat is átírta: "Feltört A boszorkány halott című Óz-betétdal. A pólóárusok is keselyűként köröznek." – Ezen most hangosan felröhögtem, meg is hallgattam :)
A Korán alapján fogunk kormányozni: "Egy kelet-szíriai városba látogattunk, ahol iszlámista felkelők vették át az uralmat. A kormány ész nélkül tüzel lakott területekre, nem látni a háború végét." – Pedig egyszerű, csak meg kéne fogadni Ford Fairlane tanácsát, és "ott kéne atomot robbantani". Egyetlen repülőút, és problem solved.
Külügyér: Tiltanák a pornót és a miniszoknyát Ugandában: "Az afrikai államban tilos lesz minit hordani, de a tévében és a neten sem lehet akármit bámulni." – Valaki szólhatna nekik, hogy ettől még nem lesz kevesebb a nemi erőszak. Oda is ugyanazt mint az iszlamistáknak, osztjónapot.
18+ Öt tévhit az orgazmusról: "A közhiedelem szerint az orgazmushiány frigiditást jelent, hüvelyi úton elélvezni pedig jobb, mint a csikló izgatásával." – Ja, hogy a női orgazmusról beszélünk? Hát ott csak egyetlen tévhit van: az, hogy létezik. És tessék, itt a rákemberista feminizmus káros hatása: "orgazmushiányról" meg frigiditásról beszélnek, hogy még azok a nők is hátrányban érezzék magukat akik eddig boldogan éltek kiválasztott párjukkal például Szomáliában, Afganisztánban, Csecsenföldön vagy a Civilizált Világ más effajta felvilágosult területein. Most ezek az eddig boldog, párjuk által megbecsült lányok és asszonyok is úgy fogják érezni hogy kimaradt valami az életükből, pedig hát az a normális, ha nem élvezik a sekszet!!4! négy





bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés