2013. 04. 13.
Back To The Pub (ápr. 13-14.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, ÁPRILIS 13.:
HEEEERE'S NOOMI!

Vagy inkább Jamie Lee Curtis?
Ismétlés, talán érdemes:
Nagyjából egy időben két bohózatot is kapunk melyek közül talán az HBO-n nyolckor kezdődő 2 nap New Yorkban a jobb, ami Julie Delpy korábbi komédiájának folytatása, Párizs után az amerikai fővárosból, egy echte multikulti házasságba berontó francia rokonokkal (a nő részéről – kis érdekesség hogy Delpy karakterének apját Delpy real-life apja játssza). Párbeszédes-sekszuális poénkodás, elsősorban felnőttebb nézőknek. Rögtön utána negyed kilenckor újabb időtartamosság: Hat nap, hét éjszaka Harrison Forddal és Anne Heche-vel az M1-en, ez az a modern Robinson-sztori amit ma már mindenki Danny Trejo kalóz-cameója miatt néz, pedig a Ford-Heche páros a korkülönbség dacára is remekül összejátszik, minden értelemben: a férfi jól hozza az alkesz pilótát, Anne pedig az elkényeztetett újságírót. Rajtuk kívül még Jacqueline Obradors mellei fogják a székbe szegezni a közönséget.

Ismétlés, kiemelten ajánlott:
Duna TV, 21:15: Katyn – Ha létezik művészi igazságszolgáltatás, akkor ez az: Andrzej Wajda túl a nyolcvanadik életévén, túl német megszálláson majd a komcsi uralmon végre elmondhatta apja történetét, akit az oroszok lőttek bele egy névtelen tömegsírba még 1940-ben. Kétórás áttekintés a történelem egyik legmocskosabb szakaszából. Kötelező mindenkinek aki eddig nem látta.

Talán érdemes:
21:40-kor Noomi Rapace húz le még egy bőrt a tetovált csaj egzaltált karakteréről a Cinemax 2-őn, amikor egy bántalmazott anyát alakít, aki gyerekével együtt menekül a brutális férj elől. Ami elsőre jó ötletnek tűnik (anonim újrakezdés egy bérházban), az hamarosan csúnya rémálommá válik, amikor a "biztonság kedvéért" vásárolt gyerektelefonban bejelentkezik a túlvilág – vagy nem? A Babycallban semmi sem az amit elsőre gondolunk.

Ajánlott:
Cinemax 2, 20:00: Egy ház Londonban – Érzelmességtől-giccstől mentes romantikázás, ami egy levelezésben lassan kibontakozó barátságot mutat be két teljesen különböző ember, ország és főleg és kultúra között. Anne Bancroft kiváló Helene Hanff, a nagyszájú bibliofil amerikai írónő szerepében, ahogy Sir Anthony Hopkins is mint tősgyökeres brit könyvkereskedő, Judi Dench meg csak megerősít minket abban, hogy ne hagyjuk ki ezt a kevéssé ismert remekművet, ami igaz történet alapján készült.

Halál a guglira! rovat:
Hatvanezer kártékony appot törölt a Google: "Főleg csengőhangprogramok és spamek kerültek a kukába. A jövőben nem a mennyiség számít." - …és ezt mennyivel egyszerűbben meg lehetett volna oldani, ha a legkártékonyabb appot, vagyis magát a guglit törlik a fenébe. Mindegy, ami késik, nem múlik!
M'2.0: Lesifotók a Google szemüvegével: "Forradalmasíthatja az újságírást a Glass," – Az újságírást, persze. Meg a magánéletet... - "új fegyvert kapnak paparazzi-fotósok is." – ...meg a perverzek, akik innentől felvehetik az összes kegyetlenkedésüket, egyetlen rohadt FPS-játékká változtatva a világot. Nap kommentje 1.:

Csiken Disztroly •
http://youtu.be/ipFHAAR8H-A 2013.04.08. 15:34:43
Tökéletesen beleillik a termék a gugli üzleti modelljébe, ahol is a userek nagylelkesen a barátaik és kollégáik után kémkednek némi ingyérkontentért cserébe. A még élő stasi-ügynököket és III/III-as öreg harcikat megeszi a sárga irigység, amikor látják ezeket a fejleményeket.


A sztriptizklubokból is kitiltották a Google Glasst: "És a kaszinókból, mozikból, kocsmákból is, pedig a hárommilliós csodaszemüveg még meg se jelent."RESPECT a betiltóknak. Sztriptízbklub, kocsma, kaszinó, ez mind guglimentes övezet lesz? Még a végén élhetem az életem úgy, ahogy eddig :))) EGÉSSÉG!!!

Kis hírek a nagyvilágból:
Nincs már piálás a Másnaposok 3-ban: "A harmadik részben nem rúg be senki, az előzetes alapján egy sima akciókomédiának tűnik." – Ha nem rúg be senki, miért nevezik őket egyáltalán másnaposoknak?! Ez a fogyasztók megtévesztése! PUHÁK VAGYTOK, GYEREKEK!
MI: Lennon zseniálisan bánik a labdával: "A brazil kupameccsen védőt, kapust is megetette." – Ezek szerint mégis él, és focistaként kezdett új életet. Hamarosan megint menekülhet, mert tuti hogy Yoko Ono is olvassa a sportrovatot...
Sokallta a fizetését, visszaadta egy részét: "A Raiffeisen vezére 1,4 milliárd forintnyi pénzt tehetett volna zsebre, de szerinte ez már túl sok." – Tényleg közel lehet a végítélet! Egy bankár, aki pénzről mond le? Mi lesz a következő, jótékonykodni fog és busszal jár dolgozni?
Hamarosan indul a hülye emberek vetélkedője: "A Nap kering a Föld körül, vagy fordítva? Mi az, hogy frigid? A videón szereplőknek fogalmuk sincs." – Erre alapozni egy tévéműsort? Miközben akik mindent tudnak (mint például én), azok a kocsmában kényszerülnek megfejteni a világot?!
Menzel utálja a sört, de bírja a magyarokat – Az egyiket megbocsátjuk neki, a másikért meg nagyon szeretjük :) - "Az Oscar-díjas Jiří Menzel Budapestre látogatott, rácsapott pár fenékre, és mesélt kicsit Prágáról." – Az egyik példaképem, annyi év után még mindig. Kár hogy a másik mester, Hrabal már nem jöhetett vele…
Inkább dugjunk, mint papoljunk – Nem, inkább csináljuk mindkettőt, csak ne egyszerre és persze a maga helyén, vagyis ne templomban dugjunk és főleg ne az ágyban papoljunk.
Comment:com: Stohl nem lett absztinens: "Ittas vezetés ide, börtönélet oda, a színész nem ígéri meg, hogy nem fog többé részegen vezetni." – Remélem ezt hallották az illetékesek is, és nem adják vissza neki a jogsiját. Nap kommentje 2.:

én már a fény gyermeke vagyok 2013.04.12. 12:39:43
Az őszinteség szép
Erre iszunk


Magyarul visít a koreai Szomszédok-sztár: "Han Szujeon lusta disznónak nevezi a kollégáit. Nálunk tanult 20 éve, de kicsúfolták az iskolában." - Ha ez igaz, akkor visszamenőleg hülyére kell verni az osztálytársait. Nézem ezt hibátlan magyarsággal beszélő csajt és csak arra gondolok mint a Nap kommentje 3. beírója:

Csumpitáz Alfréd 2013.04.11. 15:50:03
Hozzák el a kertévék Magyarországra!!! Látni-hallani akarom beszélni!!! Szerelmes vagyok!!!!


18+ 5 sztár, akik szexfilmmel kezdték: "Az ártatlan tekintetű Cameron Diazról még mindig kevesen tudják, hogy szadomazo jelenetet forgatott." – Milyen szerencse, hogy nekem véletlenül pont megvan ez a filmje IS, és így újabb jószolgálatot tehetek az olvasóknak:




VASÁRNAP, ÁPRILIS 14.:
SZAL
MIÁKSEKSZ

Magány is, szívek klubja is.
Nem ajánlott:
Mit kapunk, ha egy sikeres franchise-ban (esetünkben egy családi kalandvígjátékban) lecseréljük a rendezőt, a főbb szereplőket és még a zeneszerzőt is? Kb. azt, amit a Múmia harmadik részében, ahol nincs se Rachel Wiesz, se Arnold Vosloo, se Oded Fehr, és még Rick gyerekét is más játssza. A történet Ázsiában folytatódik nélkülük, a pótlásukra kijelölt színészek és karakterek próbálnak megfelelni a feladatnak, csekély sikerrel: hiába minden, miskakancsó-katonák és újraéledő régi uralkodók, Jet Li-k és jetik, a Sárkánycsászár sírja max. azoknak lehet érdekes akik valami csoda folytán lemaradtak az első két részről. Azok ugye az Indiana Jones-mítoszt aknázták ki és hasznosították újra, de pont eltalált arányokkal, a harmadik rész viszont már az első két Múmia ötleteiből se tud értékelhetőt összehozni. Mindegy, a TV2 ettől függetlenül majd ezerszer le fogja adni ezt is, ahogy ma nyolc órakor is teszik.

Ismétlés, csak sznoboknak:
Duna TV, 21:10: Sátántangó – Minél gyakrabban teszek próbát vele, annál nyilvánvalóbb lesz hogy egy alapvetően jó történetet áldoztak fel a világ leghosszabb (?) filmje titulus kedvéért. Pedig a mondanivaló (hamis próféták, eldurvult emberi viszonyok) és a látvány (ehhez illően leharcolt tájakkal) érdekes, csak ugye a hossza, és az év, amikor bemutatták, csak az ne lenne. Ha a hetvenes-nyolcvanas években készült volna el harmadekkora terjedelemben, talán még én is megnézéném néha-néha. Így marad az útravaló azon bátraknak, akik bele mernek kezdeni: általában azt szoktam mondani, hogy ha csak egy filmet nézel ma, ezt nézd – viszont ha ezt nézed, akkor tuti csak egyet fogsz.

Ajánlott:
Nem győzöm eléggé hangsúlyozni, mennyire utálom a toleranciameséket, és persze mindig van egy-egy kivétel, amin még én se tudok fogást találni. Így lesz ma is, mert nyolckor életrajzi filmet adnak a Cinemaxon a sport erejéről. Abebe Bikila, az Atléta sorsa van olyan tragikus mint a Pankrátor hőséé, bár az ő pkoljárása nem a lecsúszás miatt kezdődik, hanem egy autóbalesettel, ami kerékbe töri épp csúcsra járatódó futókarrierjét. A fekete bajnokot azonban nem olyan fából faragták, hogy holmi bénulás az útjába álljon: paraolimpián tért vissza a dobogóra. RESPECT! Utána tizenegy előtt tíz perccel egy másik, kicsit véresebb valós történet a Film+2-őn, amiben egy hírhedt amerikai bűnözőpáros karrierjét és bukását kísérhetjük figyelemmel. A férfi előbb magányos farkasként tesz el láb alól gazdag hölgyeket, hála személyes sármjának – ám amikor rátalál az őszinte szerelem egy hasonlóan beteg lelkű nő személyében, onnantól tényleg szárnyra kapja őket a világhír: a negyvenes években egy párt kereső nő sem tudhatta, nem-e épp Ray Fernandez válaszol-e a hirdetésére. Az őt játszó Jared Leto a nőket fogja tévé elé ültetni, partnere pedig Salma Hayek (= megyek én is tévézni). Mint látható, a Gyilkos szerelem mindkét nem számára tartogat valamit – aki pedig "csak" jó színészi játékot akar, annak ott van John Travolta és James Gandolfini.

Margaret Thatcher rovat:
Lángoló: Thatcher felkavarta a popzenét: "Egy politikusnak sem ment neki annyi zenész, mint a Vasladynek. Nélküle talán a punk is más lenne." – …és ez az egyetlen pozitív hozzájárulása a világtörténelemhez, szerintem.
Ezrek ünneplik az utcán Thatcher halálát: "Szabadtéri buli szerveződik a Vaslady halálának ünneplésére. Sokan ízléstelennek tartják." – Én tuti nem! Ki is tettem az ablakba a hangszórót, és egész nap punklemezeket bömböltetek :)
Cc: Thatcher helyett a királynőt gyászolták – Akkor ez nem tévedés, hanem előrelátás és spórolás :D – "Tajvanról nézve egy angol idős hölgy hasonlít egy másik angol idős hölgyre." – Most miért vagyunk ezen kiakadva? Mutassanak nekem egy európait, aki az egyik sárgát (tajvani, kínai, japán) meg tudja különböztetni egy másiktól!
Ilyen volt Thatcher Angliája – Képsorozat, onnan is két képaláírás csak azért, hogy a sok elérzékenyülő birka is láthassa milyen volt a vaslédi, amikor belelendült: "Az 1990-es Trafalgar téri csata, Thatcher miniszterelnökségének végjátéka. Kétszázezres tömeg gyűlt össze a téren az egykulcsos, közösségi adózás bevezetése ellen tiltakozva. (…) Az agresszív tömeget a békés demonstrálók közé terelte a rendőrség, és elszabadult a pokol. Több százan sérültek meg a téren. Thatcher még fél évig maradt miniszterelnök a márciusi tüntetés után, az adótervezetet viszont visszavonták. Végül le kellett mondania." – A fene már, hát ez a módszer nekem valahonnan ismerős. Nem is tudom honnan!!!!!!

Kis hírek a nagyvilágból:
Majka beszólt Kristen Stewartnak – …és ha netán távoli sírást hallunk országunk légterében visszangozni, az Kristen lesz, aki nem tudja magát túltenni ezen.
Bocs, tényleg magas a fizetésem: "Az ukrán miniszterelnök szerint ezért az igazságtalanságért az elődei a felelősek." – Valami van a levegőben: rövid időn belül már a második gazdag mond le a pénzről.
Obama egyre kevesebbet keres – Sőt, jótékonyságból vállalta el egy világhatalom vezetését… - "Az elnöki család 149 millió forinttal lett gazdagabb 2012-ben. A nagy részét eljótékonykodta."HÁT PERSZE. Ezt már én se hiszem el…
Konzervatívból liberális tíz perc alatt: "Egy svéd kísérlet szerint az emberek felének könnyedén manipulálható a politikai meggyőződése." – Az semmi, én ugyanezt a folyamatot öt perc alatt vissza tudom fordítani bárkinél!
Film4Fans: Új poszter a Star Trek: Into Darkness-hez: "A lerombolt jövőbeli Londont is láthatjuk." – …és hamarosan már nem csak a moziban.
Jeremy Irons szerint egy apa összeházasodhat a fiával: "A színész szerint az nem vérfertőzés, mert a férfiak nem tudnak egymás közt szaporodni." – Ezután valahogy jobban értem, miért nem volt senki kiakadva anno Woody Allen meg Polanski gyerekügyein.
A pap, aki a tatároknak kémkedett: "A londoni Róbert atya kiátkozott papból Batu kán kémje lett, és szerepe volt a muhi csatában is." – Tuti hogy református, hitgyülis vagy jehovista volt, még akkor is ha ezek akkor nem léteztek! Egy katolikus egyszerűen képtelen ilyesmire!
Hogyvolt: 18+ Bízz a csöcsben! – Csak abban bíztam eleitől fogva, oszt’ mire jutottam? …a legközelebbi kocsmáig, évek óta folyamatosan…
Numera: Világrekordokat tart az ezer nőt megdöntő Hugh Hefner – Irigylitek? Ne tegyétek, Hef már annyira nem tudott mit kezdeni magával, hogy belekóstolt a homó-sekszualitásba is. Szolgáljon ez intő példaként minden katolikusnak: lehet hogy nem jut minden ujjunkra egy-egy nő, de azt az egyet aki néha jut, azt legalább megbecsüljük és nem menekülünk a kilátástalan deviancia zsákutcáiba.
A nőknek számít a pénisz mérete - Nice one, Sherlock. You ain't tellin' me the news… Fogadjunk hogy ezt is egy brit tudós derítette ki. Csinálnak ezek egyáltalán bármi hasznosat?!
Itt a tejből készült vodka: "Egy brit feltaláló három év alatt kísérletezte ki. Élet, erő, egészség, 40 százalék alkohol." – Végre, végre, VÉGRE valami értelmeset is csinálnak néha! EGÉSSÉG! Viszlát hétfőn!



bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés