2013. 05. 01.
...és mégis elseje van! (máj. 4-5.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, MÁJUS 4.:
MÚLT EGY ASSZONYHAJSZÁLON

Brindisi algája.
Ismétlés, talán érdemes:
M1, 22:10: Sziriana – Csak azért hogy ne felejtsük Hollywood cinizmusát: előbb csinálnak egy filmet a nagyhatalmak oszd meg és uralkodj-játékairól (leginkább egyéről), megszórják Oscarral, aztán persze ugyanúgy csöndben vannak amikor igazán beindul az üzlet. Mindegy, a birkák százévente egyszer elővehetik, hogy micsoda bátor és leleplező alkotás, ilyenek is készülnek, stb. Kritikus ugat, világtörténelem halad…:(

Talán érdemes:
FEM3, 21:50: Sötét emlékek – Közepes horror Amerikából, annyira összetéveszthető történettel hogy nem vagyok benne biztos hogy esetleg nem volt-e már. A szabványsztori szerint egy csajszi a pasasával együtt tér vissza a nagyszüleitől örökölt házba, először csak elintézni az ilyenkor szokásosakat, ám ahogy rabul ejtik a tárgyak által felidézett emlékek, úgy kap erőre a múlt árnyoldala is a régi házicseléd képében. Tipikus egyszernézős, de ebben a mostani horromentes időben megteszi.

Kiemelten ajánlott:
A kevés tűrhető magyar film úgy tűnik a sport és az akrobatika világából érkezik hozzánk, előbb a Fehér tenyér, most meg az Aglaja, amiben egy cirkuszos családba születő kislány szemén keresztül láthatjuk mennyire durva is az a világ ami sokakat kikapcsol (engem nem, sose szerettem a cirkuszt, sorry, viszont az eről szóló filmeket igen, főleg ha egy F. F. monogrammal bíró olasz fickó rendezte). A közönségnek mindig új világszám kell, mindig friss arcok – esetünkben az egyik a családanya életének szó szerinti hajszálon függése a manézsban, a másik a kislánya lenne, aki már akkor retteg a mutatványtól amikor a mama csinálja, azonban közeleg a felnőttkor és vele a pillanat, amikor át kell vennie a stafétabotot – illetve az égő fáklyákat. Deák Krisztina filmje, sok jó magyar színésszel (Börcsök Enikő, Jordán Adél, Ónodi Eszter), kezdés az HBO-n nyolckor, és van hozzá egy komment is:

moziszerető | Válasz 2012. dec. 30. 20:43 | 12/14
Kérem, kedves Deák Krisztina, folytassa, de ne lassuljon hozzá a magyar rendezői mezőnyhöz. Klassz, élvezhető, tanulságos, megrázó filmet csinált. Ugyanakkor, ebben a filmjében először, ott kísértettek a művészi ráfeledkezések, a magyar filmművészetin harminc éve tanított baromság. Kérem, NE! Do not ...:-) Maga a nagyon kevesek egyike itthon, akik még csinálhatnak jó filmet, úgyhogy felejtse el a közelmúlt magyar filmes mainstreamját és legyen a jelszava: NEM így! Nem Pálfi, Tarr, Fliegauf, nem a megelőző harnminc év. Hanem Bodó Viktor, Herendi, Deák Krisztina. Így.


Kis hírek a nagyvilágból:
Titkos adatok helyett pornót lopott: "Hiába szedték le a repülőről a NASA laptopjával meglépett kínait, csak pornó volt nála." – Hatalmas RESPECT a kici kínainak! Öröm látni hogy a speciális osztagok máshol is szeretnek lyukra vetődni :DDD
Oslónak nincs elég szemete: "Olyan hatékonyan égetik el a hulladékot, hogy importálniuk kell más országokból." – Nálunk bezzeg nincs ilyen gond, jut belőle mindenhová!!44 négy Végre valamiben megelőzzük ezeket a PIRÉZ norvégokat!!!
Freud halott: Nem kell megvárni az első verést: "El lehet menni, ha a férjetek, élettársatok
egy agresszív erőszakoskodó állat."
– Annyira bírom amikor egy férfi osztja az észt a megvert nőknek, mindazonáltal:

Ejjnye Bejjnye 2013.05.03. 18:15:00
Azért érdekes ez a nők veréséről szóló sirám áradat a média különböző bugyraiban, amikor a szürke ötven és egyéb színek egyéb árnyalatait milliós példányszámban veszik a romantikára éhes női lelkek.


Recorder: Vetkőzik a nő - aki férfi: "Bizarr új videóban mutogatja meztelen seggét a jövő héten Pesten fellépő kanadai Mac DeMarco." – MUHAHA, ez is megy a Best Of Recorder válogatásba, addig is amíg kiposztolom (ez év vége, jövő év eleje) valaki szóljon a seggvillantónak hogy a melegfelvonulás később lesz!!!
Felrakom a kezem, és csitt-csatt: "A felzárkóztató Tanoda program részeként Újpesten a diákok bokszolhatnak is tanulás mellett, így könnyebben be tudják őket hozni az utcáról."MAGYARUL: csak még jobban kitanítják őket arra mihez már amúgy is értenek. Lehetne a nevük mondjuk Kozák Rajmund SC. Hejj, de szép is lesz amikor majd szabályos jobbhoroggal ütik le a nyugdíjast és vívóállásban terrorizálják az osztálytársaikat!
Bozótvágóval védte magát egy kékcsői férfi: "Életveszélyes sérülést okozott. Ketten támadtak rá, egyikük kezében vasvilla volt." – Látjátok, ha ő is boxolni tanult volna, most nem lenne ellene eljárás…mert ő maradt volna a földön.
Így mulatott az ország május elsején: "Három férfi verekedett össze Lentiben, Pécsett vörös csillaggal tüntettek. Gólözön Borsodban."PARTY HARD: THE HUNGARIAN EDITION! És én mulatok a legjobban, mert nálam egész héten május elseje van! EGÉSSÉG!!!


VASÁRNAP, MÁJUS 5.:
FELTÁMADÁSALOMON

Viszonyat
Nem ajánlott:
Hiába a bostoni robbantás, hiába az állandó terrorcselekmények, mindig jut egy-egy toleranciamese a képernyőre a megjavuló terroristáról, most épp a Cinemaxon, és persze főműsoridőben (nyolckor). Az Apámért próbál utalni az Apám nevében címére, azonban jóval gyengébb és hihetetlenebb: még százból ha egy palesztin terrorista úgy is döntene hogy belevág egy Rómeó-Júlia szerelembe (és ha százból ha egyszer jól dönt, az már nagyon jó), még mindig ott van ezer másik akinél nem romlik el robbanószerkezet, ezáltal nincs ideje arra hogy megismerje azokat akiket eddig gyűlölt, vagy ami még rosszabb, még ha megismerné őket, akkor is csak az ellenséget látná bennük.

Talán érdemes:
Ugyanabban az időben (20:00) egy lélekmelengető animációsság az HBO-n, ami ugyan nem lép túl a vicces-életbölcsességes számítógépes filmek legtöbbjén, de legalább a változatosság kedvéért Skóciában játszódik, és a nevelendő hercegnő nem aranyszínű hanem vöröses hajjal bír, házasodni viszont nem akar, és hogy a Bibliát se sűrűn forgatja, azt onnan tudhatjuk hogy vajákoshoz fordul, pedig az tudjuk mivel jár. A kizökkent rendet annak kell helyreállítania aki elrontotta, és végül a főhősnő is úgy vonulhat be a történelembe, mint Merida, a bátor. Még mindig nyolckor kapunk egy újabb Anne Hathaway-filmet a retekklubbon, ráadásul házasságosat, a jó hír az hogy az itt szereplő két öribarátnő egy napra szervezi ezt a jeles eseményt, és kitör az örihari, a Csajok háborúját egyedül ez menti meg a teljes sziruptól (persze nem annyira hogy a magamfajta cinikus kritikus leüljön elé), viszont barátnővel közös programnak elmegy. Éjfél előtt tíz perccel újabb régmúlt-idéző nosztalgiafilm, ezúttal az MGM-en, de ugyanúgy női intrikákkal az Ószövetség idejéből. Bár Dávid király rendesen nagy életet élt, fiának ugyanúgy kijutott a rögös útból ami a trónhoz vezet: idősebb testvére, az aktuális fáraó és persze a női nem iránti érzelmei mind-mind bezavartak, főleg utóbbit ha az egyiptomi uralkodó is manipulálta. Kosztümös történelmi film King Vidortól, ami lehetne kicsit jobb is – bár vegyük bele, hogy az eredeti főszereplő, Tyrone Power sajnos meghalt a Salamon és Sába királynője forgatása közben, így került a helyére Yul Brynner, és akkor a mai cím is érthetőbb. Ami biztos: Gina Lollobrigida tökéletes választás volt a királynő szerepére, lásd ezt is fentebb.

Kis hírek a nagyvilágból:
Öngyilkos lett a gyerekégető szekta vezére: "A perui szektavezér egy a Machu Picchuhoz közeli településen akasztotta fel magát." – …íme egy tökéletesen felesleges emberi élet: az egyetlen értelmes cselekedete egyben a legutolsó és a leggyávább is.
Kívül tágasabb: Tudatmódosító süti Észak-Koreának: "A pillecukorral töltött csokis süti vásárlóértéke az egeket verdesi, pénzjutalom helyett osztják, majd sokszoros áron adják tovább." – Remélem legalább tényleg van valami hallucinogén benne, csak ez magyarázná meg az ottani lakosság viselkedését. Amúgy nincs az az alkoholmennyiség ami eléggé módosítaná a tudatomat egy kommunista diktatúrához…:SSS
Gyengédség férfiterror helyett (18+)ÉDES FASZOM, már megint ez a gender-ostobaság, már megint úgy állítják be a leszbikusságot mintha az volna az igazi, normális kapcsolat, mintha minden férfi-nő kapcsolat "férfiterrorba" torkollna. – "Egy kutatásból kiderült, hogy a nők mintegy 90%-a képzelte már el magát erotikus helyzetben egy másik nővel. Andrea most a Life.hu-nakmesélte el, hogy milyen nehéz volt először saját magának bevallani szexuális irányultságát, majd megküzdeni azzal, hogy mindezt hogyan fogadtassa el a környezetével." – Szerintem pedig nem olyan nehéz hogyha ő is jól néz ki meg a barátnője is, nagyok a melleik, és bevesznek néha harmadiknak egy szerencsés férfit…:D
18+ Ma van a pucér kertészkedés napja – Pont LESZAROM. - "Ünneplésképpen ültessen csupaszon, vagy nyírja le a sövényt meztelenül! 2005 óta létezik ez a világnap." – Hajjaj, gyerekek, ha én kimennék meztelenül kertészkedni, százméteres körzetben kipusztulnának még a növények is a látványtól :DDD Higyjétek el, nem véletlenül találták fel őseink a ruhát!!
18+ Maszturbálás a munkahelyen: "A munkahelyen is megoldható, akkor is, ha nagyon szorítanak a határidők. Itt a május, maszturbáljon!"EZÉRT VAN RECESSZIÓBAN AZ ORSZÁG!!!!4 négy Basszus, jut mára még valami idióta világnap, vagy esetleg ki lehet mondani hogy MÁJUS ELSŐ VASÁRNAPJA = ANYÁK NAPJA!!!!
Kemény volt a péntek este: "Verekedtek téglával, kalapáccsal és seprűvel is." – Hát igen, nehéz a PARTY HARD!!!-tól búcsút venni, különösen egyes lakott településeken.
Baseballmeccsen fotózta saját mellét: "A nő valamiért a pólója alatt fotózgatta saját melleit, most mindenki az elkészült képet keresi." – OK, vegyük sorra. Lefotózza a saját melleit a ruhája alatt. Utána nem találja a képeket. Ezek után tuti szőke a csaj!
Cc: Felénél kezdte vetítetni a filmet az m1: "A Doktor Parnassus és a képzelet birodalma első egy óráját lehagyták, és még elnézést sem kértek." – Nem azért, de olyan sokat nem vesztettünk vele, mivel folyton változik benne a főszereplő… Nap kommentje:

giantoctopus 2013.05.02. 06:55:38
m1 kurvanagykiraly egyszer pont eddig lattam es elaludtam, most legalabb nem kellett az eslo felevel baszkolodni






bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés