2013. 06. 08.
Sőt, hétvége (jún. 8-9.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, JÚNIUS 8.:
ALVILÁGI DIÁKMELÓ

Bűnözők egymás közt
Kiemelten ajánlott:
A Duna TV-n lesz a mai legjobb műsor ami egy John Trinian-feldolgozás, mégpedig negyed tíztől. Ma már vitathatatlan hogy a hatvanas évek a francia film aranykora volt, az Alvilági melódia is egy újabb bizonyíték erre, a gall mozi két aranyembere is játszik benne, Alain Delon és Jean Gabin, ergo újfent színészgerációk közti stafétaátadást láthatunk, és egyben a régivágású és "modern" bűnözők közti különbségeket is: a Gabin játszotta idős vagány szabadulása után rögtön újra munkába lendül, ám ráfázik haverja rokonával (Delon) aki ellustálkodja a bevetést, pont mikor minden meg van szervezve.

Talán érdemes:
Story4, 22:15: A végső megoldás: szerelem – 2003-ban, mikor ez a Gattacát, Szárnyas fejvadászt és a Szigetet is eszembe juttató darab elkészült, még biztonságos távolban volt az Ember tragédiája falansztervilága, ma már azonban lassan, de biztosan nyomatják nekünk a génmódosítást, a klónozást és az NWO-val járó egyéb csodákat a katasztrófák közepette. Az itteni 2020-as évekbeli jövő már teljesen ennek a jegyében zajlik, és még a szerelem sincs biztonságban: egy exéhez visszatérő hapsi (Joaquin Phoenix) az időközben világhírűvé vált csajáról megdöbbentő felfedezést tesz: a menedzsment klónozta, hogy mindenhova jusson belőle, és nem igazán érdekli őket hogy az alapul szolgáló humanoid mit szól mindehhez.
Claire Danes mindig jó, úgyhogy miatta mindenképp érdemes lesz (és ha lehetne, valaki klónozza nekem őt, de csak egy példányban).

Nem ajánlott:
Film Mánia, 23:00: Veszélyeztetett faj – A húsz évvel ez előtt készült, azonos (angol) című jóság rettenetesen sikerült feldolgozása, amit még Arnold Vosloo sem ment meg a Zs-kategóriától (amire viszont már Eric Roberts jelenléte is utal). Az eredeti Amerika vidéki részén játszódott, és teheneket öltek benne földönkívüliek, az őket kajtató figurák pedig művészfilmbe illően zakkantak voltak, itt a nagyvárosban emberekre vadásznak a bizonytalan eredetű lények. Mások már rájöttek a lényegre: egyedül az elején rövid ideig látható nagymellű csaj miatt érdemes nézni, ha egyáltalán.

Kis hírek a nagyvilágból:
Retro Legends: A Rákosi-bunker titka:
"A Kossuth tér közelében található objektumot a metró építésével egy időben alakították ki, itt vészelték volna át az elvtársak az atomháborút."ÉDES FASZOM, HANYADSZORRA MÁR?!
Akar egymillió dollárt keresni?: "Ennyit ajánl fel egy texasi bankár egy matematikai probléma megoldásáért. Ax + By = Cz?" – Ez nem jó, ehhez gondolkodni kell. Olyan nincs hogy adnak egymilliót és nem kell agymunkát végezni?
84 éves nőé a 130 milliárd: "Majdnem egy hónapja várták, hogy jelentkezzen minden idők legnagyobb amerikai nyereményéért." – …így viszont inkább nem is kell a pénz, ennyi idősen mit csinálnék vele? :(
Pozsony elvesztette az egészséges veszélyérzetét: "Gyűjtők lopkodják a mobilgát darabjait, mások óránként frissülő árvizes profilképpel szórakoznak." – Remélem a magyargyűlölő dotoho blog erről is Index-címlapon számol majd be :DDD
Az USA hírszerzése tényleg mindent lát: "Kiszivárgott, mit szívhat az NSA a Facebook, a Google, a Microsoft szervereiről a cégek tudta nélkül." – Nem az az kérdés hogy mit, hanem hogy mit nem. Röviden a lényeg azoknak akik még mindig túl HÜLYÉK optimisták a jövőt tekintve: "Gyűjt-e az NSA bármifajta adatot az amerikaiak millióiról vagy százmillióiról?" – tudakolta a szenátor a videó tanúsága szerint a hírszerzési igazgatótól. "Tudatosan nem. Vannak olyan esetek, amikor talán, véletlenül gyűjthet, de tudatosan nem" – felelt a megismételt kérdésre James Clapper."HÁT PERSZE. Nem tudatosan, csak véletlenül lesz belőlünk kartoték-adat. Mondom, ha Bush csinálta volna mindezt, már a teljes szórakoztatóipar gyártaná az ellenpropagandát a zenészektől a filmesekig…
Kristen Stewart Guantanamóban nyaral: "A színésznő nem veti meg a nyári munkát, egyik filmjében egyenruhában menőzik majd." – Szerencsétlen csaj! Annyira azért nem volt rossz az Alkonyat hogy a terroristák közé vigyék kényszermunkára…:SSS
18+ Öt ok, amiért a pasik szeretik az análszexet: "Ez a fajta behatolás nemcsak különleges, de praktikus is tud lenni, naná, hogy vonzó." – …és ha így haladunk, hamarosan a zoofília vagy a seggből szájba lesz a következő sekszuálisan trendi dolog. Szerencsére azonban mi, katolikusok pontosan tudjuk hogy nem öt, csak egy oka van annak ha valaki a punci helyett a seggre bukik, éspedig hogy titokban mindig is arra a kapura akart játszani!!4 ÉBERSÉG!!!



VASÁRNAP, JÚNIUS 9.:
SZÜKSÉG EXPRESSZT JAN DE BONT

Hey David, hova tűnt a bajszod?!
Ajánlott:
Mindannyiunk kedvenc francia detektívje visszatér az ikonikus vasútvonalra, azaz David Suchet az Orient expresszen, de most a változatosság kedvéért nem hal meg senki, mivel a történelmi vasútvonal múltját idézi fel, miközben ő maga is utazik vele. Ma már nehéz elképzelni mekkora presztízs volt a luxusgyorsvonat-járat, de mivel az Orient sosem csak a gyorsaságról szólt, ezért talán nem meglepő, hogy ma is jár, és nem csak a sznobok meg az újgazdagok rajonganak érte. Kezdés 19:50-kor a Story4-en. Utána a Viasat3 egy viszonylag ritkán adott vígjátékot vetít tíz előtt tíz perccel, melyből talán Richard Pryor (és Bill Duke) a legismertebb, de nem ők viszik el a hátukon, hanem a remekül megválasztott helyszín és történet (egy autómosó lustálkodásra hajlamos dolgozói) és a tökéletes forgatókönyv (amiért meg Joel Schumacher-t illeti a dicséret). A Retkes verdák rémei echte felnőtteknek való szórakozás lesz a Shop Stop csapásirányán haladva, a címmagyarításért ettől függetlenül szögekkel kivert FASZKORBÁCS jár a fordítónak.

Ismétlés, de ajánlott:
Film+2, 21:00: Esernyőtrükk – Ez is vígjáték, ez is régiség, de gyakrabban adják, viszont nem annyia hogy az ember ráunjon. Pierre Richard a nyolcvanas évek "tünete" volt, az örök magas szőke balfácán, akinek vagy semmi és senki nem jön össze, vagy csak boldog tudatlanságban leledzik a világ rá leselkedő veszélyei felől. Itt az utóbbi áll fenn, emberünk egy pihent agyú színészt alakít aki meghallgatás helyet véletlenül megbízatásra jön, és egy bérgyilkos elől happolja el az álommelót. Bár ezek a tévedéses, jó ember rossz helyen-viccek sokaknak kicsit erőltettek, azért ez még így is a legjobb (és nagyjából családbarát) választás.

Kis hírek a nagyvilágból:
Visszatérhet munkájához a pedofil tanár: "A brit katolikus iskola tanárának a számítógépén 200 gyerekpornós kép volt." – Én általában mosdatom a katolikusokat, de most nem fogom. Hova jutott ez az agyatlan világ hogy egy pedofilt visszaengednek a gyerekek közé?!
Csak pozitívan, avagy haverkodás a HIV vírussal: "Steiner Kristóf arról, hogy miért nem tragédia ma már egy pozitív HIV-teszt." – Én becsülöm ha valaki a jó oldalát látja annak is aminek nincsen, de ne tegyük már erénnyé és ne állítsuk be hétköznapi dolognak, így is rengeteg az idióta tini aki védekezés nélkül fűvel-fával-virággal, a média meg hangsúlyosan nyomatja a szabados életvitelt (lásd a seksz-mániás sportoló könyvét), és akkor itt emlékeztetnék mindenkit a nyolcvanas évek AIDS-robbanására, ami először a meleg fürdőházak közönségét tarolta le, majd szépen elkezdett terjedni. Aki pedig egészséges de "haverkodni" akar az AIDS-vírussal, az nézzen meg egy akkori végső stádiumos beteget és azután fogja be a pofáját arról amiben nincs érintve.
Steiner: Hipszterváros a Közel-Keleten: "Tel Aviv egyfajta multikulturális sziget, ahol általában azok kötnek ki, akik sem kérnek semmiféle vallási fanatizmusból vagy vadnacionalizmusból." - Egyre elvadultabb fantáziák...a HIV-vírus mint barátunk, Tel Aviv, mint a multikulti béke szigete, na persze. Ennél már csak az Origo alkotott nagyobbat:
Pornó hajtja az iráni szexuális forradalmat: "Hiába a merev társadalmi szabályok, az elmúlt időszakban teljesen átalakult a hagyományos iráni családmodell, a fiatalok jónéhány évvel később házasodnak, a nők nem szülnek, a férfiak közömbösebbek lettek a hidzsábos nőkkel, ugyanis bármikor láthatnak lányokat jóval kevesebb ruhában is. A kábeltévéken látott nőknek és a pornónak is szerepe van a változásban, bár ez többeknek csak a kedvét vette le a csajozástól." - Igen, jól emlékeztek, ezt a dumát már az egyiptomi sajnálatos eseményeknél is elsütötték, ahogy Szíriában is, az az érdekes hogy ennek pont az ellenkezője a valóság, ahogy azt a Nap kommentje is megaszondja:

nenyec 2013-06-08 12:37:48
Érdekes, nagyjából egy éve volt egy hasonló témáju cikk itt az origo-n, amiben iráni fiatal lányok nyilatkoztak és éppen az ellnkezőjét állítoták a jelenlegi cikkben szerepő megállapítások egy részének!
Például:
- a fejkendő még mindíg kötelező viselet,
- a forradalom után kicsit javult a helyzet, de aztán egyre rosszabb lett,
- pinceklubb szerű helyeken gyülnek össze a lányok, pár órára kifestik magukat,de az utcára lépéshez le kell szedniük a sminket, körömlakkot, mert ezek nem megtürt dolgok.
Akkor most mi az igazság???


Láng: Justin Biebert végre kilövik az űrbe: "Mondhatnánk, hogy akár ott is maradhatna, de elvileg vele lesz egy rajongó, illetve Leonardo DiCaprio is." – …asszem erre mondják újmagyarul hogy így kezdődik egy gangbang.
Tyereskova vállalná a Mars-utazást: "A világ első űrhajósnője 76 éves, benne volt a titkos szovjet Mars-programban is." – Tessék mondani, akkor nem lehetne azt hogy kilövik Biebert, a rajongóit, az orosz Tyereskovát, a magyar Tereskovát, és nem jönnek vissza?
Földönkívüliek irányítják Amerikát: "A volt kanadai védelmi miniszter szerint léteznek, sőt, ketten az amerikai kormányban dolgoznak." – …akkor lehet kilőni őket is. Mi az hogy jönnek, bevándorolnak, persze egyből Amerikába, és még zsíros állást is kapnak?! IDEGENEK MENJETEK HAZA!!!444





Kulcsszavak: faszkorbács, éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés