2013. 06. 22.
Hülyeségriadó (jún. 22-23.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, JÚNIUS 22.:
H.A.N.N.A.H

GYILKOS Zavaros időkre kötelez ő.
Nem ajánlott:
HBO, 20:00: Jeff, aki otthon lakik – ...és én, aki a kocsmában érzem magam otthon. Susan Sarandon az egyetlen értékelhető ebben a füves-slacker vígjátékban, viszont pont róla, pont emiatt elmondható hogy egyre igénytelenebb művekhez adja a nevét, és az általa alakított szerepet is a kisujjából rázta ki, vagyis megint ő az idős, de még pont elég vonzó MILF, aki dacára az enyhén messiás-komplexusos és nem enyhén beszívott fiának, egyszercsak újra szerelmes lesz. Kihagyható.

Talán érdemes:
Cinemax2, 20:00: D.A.R.Y.L., a múltnélküli fiú – A Rövidzárlat előtt egy évvel bemutatott, kicsit hasonló témájú fantasztikus film megintcsak egy azok közül amelyek tartalma valóságossá vált. Egy meddő házaspár által megtalált és örökbe fogadott srác a címbeli kisember, aki túl jó gyerek minden téren: engedelmes, a suliban is jól teljesít, egyszóval a Tökéletes Gyerek – aki azonban majdnemhogy Tökéletes Katona, mivel valójában egy katonai kísérlet eredménye, és túl jó teljesítményeire kiagyalói is felfigyelnek. Ma már minimális guglizással kideríthető mennyi valóságtartalma van a sztorinak, nem-megnyugtatásul közlöm hogy igen sok. Tizenegykor lesz még egy Travolta-thriller az M1-en amiben Vince Vaughn játssza a rosszfiút (ebben úgyis gyakorlata van már), egész pontosan egy rejtélyes(en meggazdagodott) fickót aki Frank (Travolta) exének csapja a szelet. Az alkoholista egykori férj annyiban is hagyná az egészet, ha az asszonnyal közös zűrös gyerekük nem mondana hihetetlen, de természetesen igaz rémtörténeteket a nő új hapsijáról. Ám mivel a helyiek előtt a srác már eljátszotta a becsületét a kelleténél valamivel több hazudozással, így egyedül az apja marad neki, egyrészt mert a Vér kötelez, másrészt mert a titokzatos idegen már a rendőrökkel is jó barátságban van. Átlagos darab, egy kicsit jobb forgatókönyvvel maradandóbb élményt okozhatott volna.

Ajánlott:
Story4, 22:00: Időzavarban – Egy megszállottan bizonyítani akaró rendőr (Denzel Washington) tisztára szeretné mosni magát egy kettős gyilkosság gyanúja alól. Dolgát csak nehezíti hogy a vele fasírtban levő felesége az egyik kirendelt szakértő (még egy ok a munkahelyi kapcsolatok ellen). Pörgős, meglepetéseket tartogató jóság, unatkozni tuti nem fogunk alatta.

Kis hírek a nagyvilágból:
Meztelen nők vetették magukat Hollande-ra – Ilyenkor azért irigylem a politikusokat: minden nő nekik kínálja fel magát… - "A két femenes aktivistát azonban a francia elnök testőrei feltartóztatták a párizsi légiszalonon." – Ja, hogy femenek? Mindjárt nem irigyelni hanem sajnálni fogom szegényt :SSS
Megdőlt a budapesti melegrekord – Ez igen! És még a méltóság menete nem is volt!
Heti kimenő: Hőségben még az Istenek is a fejükre esnek: "Vagy trash metál koncertre mennek, vagy vidékre fesztiválozni. Lokálpatriótáknak viszont ott lesz a Múzeumok Éjszakája!" – Az igazán TRVE-k viszont még mindig kerülik a kultúrát és testedzést és inkább a kocsmában bekkelik ki a kánikulát.
Ezt gondolják a melegben Horn Gyuláról: "A Fishing On Orfűn Horn Gyula halálhírét kommetelték többen. Sokak szerint ő volt a kommunizmus, mások szerint a rendszerváltás." – Erre csak annyit hogy hőség tényleg a legrosszabbat hozza ki az emberekből. A többire inkább semmit.
Lányával alapított együttest Beck Zoltán: "A Quarton látható először a Beck család alkalmi zenekara, melyben Zoli gitározik, a lánya énekel és az öccse dobol." – Könyörgöm ne. Már az Animától is elég volt egyszer ugyanez a húzás :SSS
Rezešová megúszhatja a 10 év börtönt: "A négy ember haláláért felelős milliomos szerint nem az alkohol ütötte ki, hanem az erős gyógyszerek."KOSSUTH-DÍJAT MÁR NEM IS KAP?! Se fejpénzt az általa megölt emberek után?!
3D nyomtatás - Fegyvert gyártsunk vagy részvényt vegyünk? – Egyiket sem: én még mindig Gianna Michaels-t szeretném 3D-ben, lehetőleg nem papír vagy gumi alapanyagból hanem élőben 8)
Zsidó volt az arabnak hitt, lelőtt férfi: "Allah akbar!" kiáltása miatt azonnal tüzeltek rá a Siratófalnál. A légynek sem ártott, mondják róla." – Asszem erre mondják hogy AKI HÜLYE, HALJON MEG. Aki mást gondol az ne feledje a régi közmondást, mely szerint jobb félni mint megijedni, allahakbarozni ugyanis jellemzően az öngyilkos merénylők szoktak bombarobbantás előtt. Ha ezt nem tudta a fickó akkor azért nem kár érte, ha komolyan gondolta akkor azért, ha netán poénkodni akart, akkor sikerült. Remélem azért majd várja a hetven szűz a mennyországában. :DDD
Iphone-t rendelt, de csak köcsögöt kapott: "A 23 éves férfi 90 ezer forintot utalt az eladónak, de csodatelefon helyett agyagedény volt a csomagban." – Azért volt humorérzéke az eladónak, meg kell hagyni, és most már nem csak a vevő tudja magáról hogy mit gondol róla aki átverte. Ájfon, b+…megint egy dolog ami még ingyen se kéne, nemhogy bemondásra postázzak érte kilencvenezret!



VASÁRNAP, JÚNIUS 23.:
A FURMÁNYOS MILOS

Krémszputnyik.
Nem ajánlott:
Még véget sem ért az arab tavasz, de már gyártják róla a filmeket. A Csata után már a címével is hazudik, mivel az igazi nehézségek csak ezután jönnek mind az arab országoknak, mind Európának. Ami meg a szirupos-lelkiismeretre hatni akaró történetet illeti (tüntetők ellen kivezényelt katona és felvilágosult helyi nő szerelme), ez még egy tálb demokráciánál is valószínűtlenebb. Aki mégis átmosatná az agyát, az megteheti nyolckor a Cinemaxon.

Talán érdemes:
Tíz előtt öt perccel egy viszonylag ritkán adott Milos Forman-film az M2-őn. Igazából a Meghallgatás két film egyben: az első epizódot két rezesbanda közti vetélkedésen vették fel, ahol a rivális zenekarok egy-egy fiatal tagja végül korához illő szórakozást keres és talál egy motorversenyen. A második rész az Elszakadás meghallgatásain készült, és az elsőhöz annyiban kapcsolódik hogy itt két énekes van a középpontban, akik a filmszerepért "versenyeznek". Ugyanabban az időben az obligát Richard Pryor-vígjáték a Viasat3-on. Hősünk 1985-ben már kezdett néha kifáradni, ahogy a rá szabott filmek is, így a Szórd a pénzt és fuss! egyfajta válságtermék, a sztorit ezelőtt hétszer (!) filmesítették meg (és ne feledkezzünk meg az alapjául szolgáló színdarabról sem). Az eltelt idő alatt csak a balfék főhős által megörökölt (illetve az öröklés előtt elköltendő) pénz összege változott (azaz együtt nőtt az inflációval), így az 1985-ös Monty Brewster-nek már harminc milliónak kellett a seggére vernie ahhoz hogy a háromszázmilliót megkaphassa. A mai felhozatalhoz képest alapmű, de Pryor legjobbjaihoz képest max. egy erős közepes még John Candy ellenére is. Tizenegykor egy viszonylag friss remake-t kapunk az M1-en Mickey Rourke-kal és Jason Stathammel, a kérdés csak az hogy az Intacto vagy a Francia volt-e az ihletforrás A 13-ashoz. Ami maradt, az a nagy pénz reményében bűnözői körökbe (sőt, egy bűnöző helyére) lépő kisember ámokfutása majd menekülése abban a reményben hogy valahogy túléli, és a pénzzel helyrehozhatja apja egészségét.

Ismétlés, de ajánlott:
Fél tízkor Bódy Gábor monumentális Weöres Sándor-vízióját adja a Duna TV. A Psyché és Nárcisz nem szószerinti feldolgozás, sokkal inkább emlékállítás a szabad(os) lelkű-életű Lónyay Erzsébetnek, egy évtizedeket felölelő elvont álom, külön jópont hogy még Pilinszky János is feltűnik benne, amint azt a szemfülesebb nézők már kiszúrták. A Cinemax2-őn Danny Boyle legnagyobb ütését, a Trainspottingot újrázzák 22:15-kor, ügyes megoldásokkal operáló kult,- és elrettentő hatású drogfilm. A zenéje is alap. Tizenegykor viszont a nap legdurvább darabja érkezik a Viasat6-ra egy Sonny Chiba-opusszal, ami címéhez méltóan (Utcai harcos) elég kemény (főleg az elkészültéhez, 1974-hez képest). A bárki által felbérelhető verőember a betyárbecsületre hallgatva annak a védelmére kel akit eddig vele akartak elraboltatni. Ma már inkább kuriózumnak fog hatni…

Kis hírek a nagyvilágból:
Az NBA-döntő érdekesebb mint a pornó: "A kosármeccsek alatt jelentősen visszaesett Amerikában a felnőtt oldalak látogatottsága." – Aki pornó vagy sörözés helyet NBA-t néz, az nem lehet sikeres ember. És akkor csodálkoznak hogy fogy az őshonos amerikai népesség!44
Bokros pártjában mindenki Magyar: "Nevet változtatnak az elnökség tagjai." – Jó tudni hogy már Bokros is pártot alapított. Az újszülötteknek egy SPOILER: ezt a trükköt már Kupa Mihály is eljátszotta egyszer.
Ön ugye nem tálib?: "Az amerikai védelmi miniszter tréfásnak szánt megjegyzéssel sokkolta az indiai professzort." – Szerintem meg sokkal jobb így hogy rákérdezetett mintha egy szó nélkül szarrá bombázták volna Indiát is.
Elaludt a helyszínen kunmadarasi betörő: "A kocsmába akart betörni, nem sikerült, elfáradt." – Ebben a hőségben ez nem is csoda. Így mindenki jól járt: a pia és a pénz megmaradt, a betörő meg egy Darwin-díj honorable mentionnel vigasztalódhat.
Nappalijában termesztett drogot, elkapták: "17 csomaggal bukott le a 21 éves lakótelepi díler. Salgótarjáni lakásán növényeket és pénzt találtak." – Hát ezt se az eszéért szeretik, az már egyszer biztos…




bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés