2013. 06. 29.
Könnyesblog (jún. 29-30.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, JÚNIUS 29.:
NYOMÁS, ALÁJA!

Nem férek a bőröndbe. Pedig becsomagoltam.
A hét második felében sajnos nem tudtam bejelentkezni, vagy zavar volt az Erőben vagy a Hörpincében volt túl fapados a wifi, mindegy, azért felrakom utólag, csak mert miért ne, a hírek miatt esetleg érdemes lesz elolvasni. A mai napon viszont nem szarozok, kiszórtam a túl sokszor adott ismétléseket (a jókat is meg a rosszakat is), így ennyi maradt:

Talán érdemes:
Nyolckor lesz egy 2010-es, elég lelkizős Zach Galifianakis-vígjáték az HBO-n. Kamaszkorunkban mindannyian Nyomás alatt vagyunk, de az itteni kölyök annyira nem találja a kiutat, hogy beutalná magát egy kis pihenésre a vicces ház gyerekrészlegébe, ám mivel azt épp tatarozzák, kénytelen a felnőtt ápoltakra hagyatkozni. Igen, itt jön be mindenki kedvenc mélynövésű szakállas görög bácsija, aki szárnyai alá veszi és embert farag belőle (OK, többé-kevésbé). Aki látta a Száll a kakukkot meg a többi, ebben a témában készült okosságot azt nem fogja meghatni, vígjátéknak komoly, drámának komolytalan, de egyszer még így is meg lehet nézni. Utána negyed kilenckor Jamie Lee Curtis és az egyre mélyebbre süllyedő, de itt még valamennyire hamvas Lindsay Lohan az M1-en egy hasonló kamaszos-panaszos vígjátékban (ez már egyértelműen az). A Nem férek a bőrödbe biztos hogy voltmár, még akkor is ha most adnák először, mivel egy 76-os opus remake-jéről van szó, ott Jodie Foster játszotta a zűrös lányt aki az egyik, rendszeres veszekedés után "helyet cserél" az anyjával, hogy mindketten kívülről láthassák egymást és a másikat. A történet vége az lett hogy Lohanból nem lett egy Foster, és hogy milyen szerencsesüti az amelynek hála megtörténik a testcserés támadás, hát, valami ilyesmi:

Brokkoli helyett maszlag került a pastába: "A torinói nagymama benézte a bokor alatt talált növényt – majdnem megölte a családját." – Nem tudom csattanós volt-e az a maszlag, de ez egy életreszóló trip lehetett volna nekik, akkora hogy föl magukhoz se tértek volna belőle :SSS

Kiemelten (NEM) kötelező:
AXN, 22:00: Szemben a sötétséggel – Mit kapunk ha keresztezzük a Resident Evil, az Underworld, és a Penge-szériákat és egy (sajnos ki kell mondani) levitézlett akciósztárt? Hát valami ilyesmit mint ez a horror-akciófilm, ami nem horror és akciósnak is csak annyira az mint a teszkós leértékelések, ahol ezeket a B-filmeket száz forintért hajigálják az emberek után. Utánérzések utánérzései ugranak be minden kockájáról: Seagal még ruházatában is Snipes figuráját idézi, a vilégét már láttuk a Kaptár X ezer részében csak ott zombikkal. Még azt se lehet mondani hogy annyira szar hogy szórakoztató, márpedig csak ebből a szempontból tarthat(na) igényt a figyelmünkre. Steven Seagal eddigi rajongói kardjukba fognak dőlni, mindenki más "csak" simán lefárad.

Kis hírek a nagyvilágból:
18+ Nyalásrekordra készül egy 30 éves magyar férfi: "Szultán naponta harminc nőt szeretne orálisan kielégíteni, egy hónapon keresztül mindennap. Az amúgy zárkózott, 30 körüli férfi életében még nem sok nő előtt térdelt életében, ez is az oka annak, hogy egyéni rekordra készül. Egy hónapon keresztül napi körülbelül 30 különböző nőt szeretne orálisan kielégíteni, tervei szerint az ezres nagyságrend szerepel." – Szerencsétlen gyerek, látszik hogy még nem volt túl sok nője. Az egy dolog hogy a nyelve már az első napon simára fog kopni (az első hónap után - már ha bírja addig - jó eséllyel megtámadja valami fasza kis gombás fertőzés és leesik), de hogy valaki ennyire ne legyen tisztában a kurvázás alapszabályával (csak semmi orál, max cidáztatás a fertőzésveszély miatt), az nagyon gáz. De nem ez az egyetlen gázos dolog nála: "Nekem úgymond hiányom van, be kellene hozni mindazt, amit 18 éves koromtól sokáig hiányként éltem meg. A kihívások is éltetnek, az is izgat, és ez érdekes, különleges rekord. Az is izgató, hogy látom, hogy őt izgatja, hogy őt ki tudom elégíteni, hogy ő ezt élvezi. Tapasztalatszerzés is, ha népszerűbb leszek a rekorddal, az se baj. (…) A kísérlet természetesen alanyok nélkül nem valósulhat meg, ráadásul Szultán feltétele, hogy a nők legyenek együttműködők a kísérletben, az pedig nagy segítség lenne, ha magukat hangulatba hoznák a kísérlethez." – Feltételeket szab, válogatós, azt hiszi hogy népszerű lesz ettől, és a legjobb, hogy "a nők hozzák magukat hangulatba". Basszus, őszintén, akkor te minek vagy ott? Komolyan mondom, egyszerűbb volna comingoutolnod, még pont időben vagy a jövő heti Pride-ra…
Könyves: Moszkva tér, végállomás: "Kik élnek a Moszkván? Miből? Miért? Különleges, súlyos és szerencsétlen emberekről készült a szociológus beépülés után írt könyve." – Valahol sajnálom ezeket a szociológusokat. Hát nem kéne elmenniük a Moszkváig, ott van a Keleti és a Nyugati pályaudvar vagy az Astoria-Blaha környéke, kábé ugyanazzal a flórával-faunával. Félretéve a tréfát, hát hogy kik élnek a Moszkván és miből? Mi fogunk, és könyöradományból, mert lakásunk-nyugdíjunk az tutira nem lesz :SSS
Musical készül Tupac számaiból: "A Holler If Ya Hear Me a 2013-14-es évad egyik nagy sikere lehet a Broadwayn." – Érdekes lesz hogy oldják majd meg a káromkodásokat, hát nyilván úgy ahogy a legutóbbi fellépéséből is kicenzúrázták a politikailag áthallásos részeket. De tényleg, ha már hullagyalázás, legyen kövér: játszassák el vele, pontosabban a hologramjával a főszerepet. Szerencsétlen fickó olyan lett mint Michael Jackson, még halottan is színpadra rángatják…:(
Város: Szélesre tárt pumák a múzeumban: "Lehet egy csupasz pina lehangoló? Igen!" – Én akkor is SUNÁZNÁM.....NEM.
Jövő nyáron Ukrajnában is lesz Sziget: "Aláírták a megállapodást." – Ne aprózzuk el, tegyük egyből Csernobil környékére: Pripjatyban lehetne mislencsillagos kajáldákat nyitni, a Nagyszínpadot meg pont fel lehetne húzni a szarkofág aljában. Egyből megoldódna a könnyűzene mostani szar helyzete, az már biztos…
Tömegverekedés egy benzinkúton: "Két csoport csapott össze Kecskeméten, a rendőrök eleinte nem tudták őket rendre utasítani." – Lassan a rendőrnek kell félnie. Ott volt az a másik eset ahol rátámadtak az intézkedő zsarura, most meg ez…mi lesz a következő?
A sportpálya miatt verekedtek a menekültek: "Három embert állítottak elő a debreceni táborból, egy társuk szabad lábon védekezhet." - Még szerencse hogy a tiltakozások ellenére már épül nekik a következő tábor, merthát a magyar narancs is megírta hogy nincs itt semmi baj.
Segítség, mentsetek meg erről a bolygóról!: "A NASA volt bázisáról ön is küldhet sms-t a földönkívülieknek, 17,6 fényévre a Földtől." – Én ezek után csak annyit írnék nekik hogy NE GYERTEK IDE, ÍGY IS VAN NÁLUNK ÉPP ELÉG IDEGEN  GIANNA MICHAELS ÜBER ALLES!!!



VASÁRNAP, JÚNIUS 30.:
BARBÁR, RUHÁBAN

LULZana.
Talán érdemes:
Szeretném azt mondani hogy a Barbár legalább valamennyire megüti mondjuk a Skorpiókirály szintjét, de nem tudom. Ott kezdődnek a bajok hogy a rendező a klipes világból érkezett és ott folytatódnak hogy maga az alapszitu is elég valószínűtlen, na nem az hogy a vikingek még az idők hajnalán eljussanak Amerikába, hanem hogy az általuk otthagyott kisgyereket pont az indiánok neveljék fel. Gyengébbek kedvéért: aki karddal jön és mészárlást hoz, annak a gyerekét nem szokás befogadni. Már ez is elég szürreális lenne, de jön rá még egy csavar: amikor visszatérnek az északi harcosok, akkor már a beintegrálódott gyerek vezeti a harcot ellenük – kvázi a saját testvérei ellen. Ha ehhez még hozzátesszük a kötelező romantikázást, a még kötelezőbb vérontásokat, akkor látható lesz mindenkinek hogy nem szabad sokat várni tőle és akkor nem ér senkit csalódás, ha kilenckor még az én figyelmeztetésem ellenére is a Film+-ra kapcsol.

Ajánlott:
Éjfél előtt öt perccel ugyancsak indiántéma a Viasat6-on, melynek megértéséhez az igazi kulcsot az évjárata adja. 1972-ben az Egyesült Államok épp Vietnamba igyekezett importálni a békét meg a demokráciát, hogy aztán majdnem olyan dicstelenül távozzanak mint nemrég Afganisztánból. Ennek tükrében az Ulzana portyája minden túlzása és erőszakossága érthető, és nagyon hülyének kell lenni ahhoz hogy az ember ne lássa a párhuzamokat a film és valóság között. Vannak ugye az egykori őslakosok, a rezervátumba zárt apacsok, akik elkezdenek ámokot futni, aminek a civil lakosság látja kárát. Őket jön visszaszorítani egy kisebb osztag, élén egy harcedzett rókával és egy zöldfülűvel, akiknek egyfelől a rendfenntartás volna a feladatuk, ugyanakkor tudják hogy ők itt csak megszállók. Burt Lancaster-ért is érdemes megnézni Robert Aldrich eme talán legjobb filmjé, ami valahol lefesti azt az ellentmondást amit az USA jelent.

Kiemelten ajánlott:
Tizenegy előtt tíz perccel egy megszégyenülés története a Duna TV-n. Főhőse egy laza felfogású lapszerkesztő (Darvas Iván), aki csak addig van Bakaruhában amíg érdeke fűződik hozzá, valójában éli a tartalékosok léha életét. Két nőnek is udvarol, az egyik egy jómódú ügyvéd lánya, a másik, akit katonaként csábít el, egy szerény, becsületes cselédlány. Emberünk nem ismeri a mondást mely szerint egy fenékkel két lovat nem lehet megülni, hogy a korsó kútra járását ne is emlegessem, hát bele is sétál egy kényelmetlen szituációba pont amikor őszintén belezúgna a cselédlányba, az ugyanis pont az ügyvédéknél áll szolgálatban.
A fickó tehát úgy jár mint a közmondásban szokás, így viszont legalább mi tanulhatunk az ő kárából. A szereposztás kiváló, Bara Margittól Márkus Lászlón át Szirtes Ádámig figyelhetjük a jobbnál jobb alakításokat.

Kis hírek a nagyvilágból:
Spórolj a nyaralással!: "Itt kirándulj a családdal, ha nyugira vágysz, és nem akarsz messze menni!!" – Én már megoldottam, és egész évben, minden nap nyaralok: a kocsmában nyugi van, az ottaniak az én családom, és még messze se kell menni érte. Mondjuk amúgy se lenne pénzem nyaralni, de így most azt mondhatom hogy spórolásból rúgok be minden este, még akkor is ha így egy-egy nyaralás többszörösét verem el.
Ne parkolj szexshop előtt Texasban!: "Egy keresztény csoport lefotózza a bűnös helyeken parkoló autókat, majd kiposztolja őket." – Én jó katolikusként is azt kell mondjam hogy ezek nem igazi keresztények. Mi az hogy az ember fia már kurvázni se kurvázhat nyugodtan, mert jönnek a fundamentalisták? Mi lesz a következő, az alkohol betiltása?!
A Google szerint a Délvidék független: "Az Analytics nevű szolgáltatásban nem Szerbiáé a korábban Magyarországhoz tartozó terület." – Az egyetlen alkalom hogy tetszik amit a Google csinál. Persze ettől még a sátán egyik megtestesülése maradnak, de mégis!
Rá akart ijeszteni, de megölte: "12 évet kapott a prostituáltat megfojtó férfi." – Rá akart ijeszteni?...hát végülis sikerült. Innentől majd ő fog félni...
Af: Művészfilm vagy hollywoodi szemét?: "Sofia Coppola gazdag tinédzserekről készített filmet, akik sztárok házába törnek be." – Ez a csaj nekem a legnagyobb rejtélyek egyike. Az egyértelmű hogy az apja miatt van ott, ahol, de még ez se magyarázza az Elveszett jelentésre hulló díjzáport. Azt sem értem hogy a másik hasonló tinifos, a Spring Breakers készítői miért nem perelték be, hiszen szinte ugyanerről forgattak ők is (és igen, olvastam hogy a Coppola lány "valós történetet dolgozott fel", és LESZAROM, találjon valami jobb kifogást a lopásra). Addig is amíg végre egyszer istenesen megbukik, itt egy fotó amit már beraktam egyszer, bizonyítékul arra hogy még egy kutya is lejátssza a vászonról:
De ki a fene az a Z-Lala? – Nem tudom és LESZAROM."Mindent megvalósít, amit Rihannától vagy Lady Gagától ellesett, hogy híres lehessen, villant, reprezentál, minden. Csak senki sem ismeri." – Mások értelmetlen életeit elnézve mégiscsak arra kell tippelnem hogy én csinálom jól. Vegyük sorra: én se vagyok híres, nem szeret senki, de legalább nem villantok, nem reprezentálok. De itt van ez a szerencsétlen "nő": próbálkozik, rákölt egy kisebb vagyont magára és….SEMMI. Az életem 50%-ában boldogtalan vagyok (a másik 50%-ban részeg), de ilyenkor valahogy kezdek hinni egy igazságos világban.
A szívek dobbantak, az imámok koppantak: "Fantasztikus szegénységből és reménytelenségből jött, fantasztikus körülmények között jutott be egy tévés tehetségkutatóba, ahol fantasztikus sikert aratott. Az elég nyálas történet bármelyik amerikai film témája lehetne, de most a sablonsztori a valóságban is megtörtént, és rendíthetetlennek tűnő rendszereket forgatott fel. Mohamed Asszaf csodás győzelme az arab megasztáron nem csak a szigorú palesztin vezetőket bizonytalanította el, de azt is megmutatta, hogyan eszi be magát az arab világba a nyugati kultúra, és hogy ez sokkal nagyobb fegyver, mint bármilyen békediktátum." – Hé gyerekekek, ezzel csak egy baj van, éspedig hogy EZT A DUMÁT MÁR ELSÜTÖTTÉTEK EGYSZER, csak akkor a pornó "hajtotta" a forradalmárokat. Ennyire kell nektek a "forradalom"? Hát csak mert nekünk itt Budapesten (Párizsban, Milánóban, Oslóban, stb.) tutira nem kell, attól meg végképp az ég óvjon meg minket hogy az összes iraki-iráni-afgán-afrikai nyugati szinten akarjon élni, hát már a nyugatiaknak se megy :SSS




bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés