2013. 08. 05.
Hőhullám: mit tehetünk? (aug. 5-6-7-8.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, AUGUSZTUS 5.:
NŐSÜLJÖN A LÓ, ELÉG NAGY A…FEJE.

Carrie és a curry
Boldogan éltek akik meghaltak. Vagy nem.
Nem érdemes:
Film+2, 21:00: Szexi számok – Ez így egy önellentmondás: a számok nem lehetnek vonzóak, még akkor se ha Tia Carrere veri be őket egy gyengécske tanuló fejébe. Átlagos tinifilm, amiben az a legnagyobb meglepetés hogy a véletlenül összeszedett és érzelmileg sem közömbös korrepetitornő hapsija nem más mint az a tanár aki emberünket buktatná. Kihagyható.
Viasat3, 21:25: Hőhullám: Nincs menekvés – Most mondjátok? Már egy hónapja tudjuk nélkületek is… Nade komolyan: német katasztrófafilm a hosszú forró nyárról, hát számíthatunk másra mint egy közepes megvalósítással elszúrt ökodrámára? Pedig többet érdemelne úgy az elsivatagosodás (valós) veszélye, mind az a (szintén valós) trend ami a vízlelőhelyek pénzeseknek átjszásáról szól.

Talán érdemes:
M1, 20:15: Pusztuljon, aki nem nősül!
– Ígéretesen induló angolos multikulti-ökörködés az ottani indiai kolónia rovására. A hagyománytisztelő családanya saját specialitásával teszi el láb alól lánya összes kérőjét akinek nem jött be csaj, csak annyi a bibi hogy az áldozatok elkezdenek visszajárni. Kis öröm az ürömben, hogy nem teljesen rosszindulatúak, és még a férjhezadásban is hajlandók résztvenni. Kicsit bátrabb cikizéssel és egy normális női karakterrel (mondjuk az lehetne az alap hogy ne Roopinak hívják) akár több is lehetett volna ebből is.

Ajánlott:
Háromnegyedórával később (kilenckor) ugyancsak mérgezősdi a Story4-en, de nem a vicces, inkább a szomorú fajtából. Itt egy ugyancsak a lányával élő anya mérgezi meg a Fehér leanderből kinyert cuccal nem a csaja pasiját, hanem azt amelyik neki udvarol, miután amaz elég durván pofára ejti. Főszerepben Michelle Pfeiffer, rajta kívül még Billy Connolly és Renée Zellweger aki ismertebb a színészek közül.

Kis hírek a nagyvilágból:
Képzeljék, a celebek is izzadnak!
– Naneba’! Mi lesz a következő hír, hogy vécére is szoktak járni?! – "Akkor is, ha épp nem sportolnak, vagy nincs ekkora hőség. Nézegessen csatakos celebhónaljakat!" – Az izzadt hónalj is olyan mint a…kifogás: mindenkinek van, de senki se kíváncsi a máséra.
18+ Senki nem nézi Lohan szoftpornójátMUHAHA. Azt remélem is! – "Legalábbis New Yorkban, ahol a filmet már bemutatták. Pedig Lohan mindent bedobott." – Akkor már értem miért nyomatják orrba-szájba james deent :DD De van egy rossz hírem: egy lecsúszott színésznő és egy ex-melegpornós nagyon kevés a kasszarobbantáshoz, pláne Magyarországon, mi ugyanis mindkettőből jól el vagyunk látva! :DDD
New York: lelőttek egy 14 évest a rendőrök: "A fekete fiú korábban is lövöldözött már, ezúttal a rendőrökre célzott. Egy fehér újonc lőtte le." – Igen, aki rendszeresen lövöldöz és rendőrökre céloz, annak általában ez a sorsa: "A lelőtt fiú a rendőrség szerint a bronxi Nine banda tagja volt, korábban is kapták már el fegyverrel. Legutóbb egy rivális banda egyik 15 éves tagja elleni gyilkossági kísérlettel gyanúsították, azonban a vádat ejtették, mert nem volt elegendő bizonyíték a fiú ellen, az áldozat pedig nem tudta azonosítani támadóját." – Bizony, ilyen egy ígéretes fiatal élet brutális kettétörése a rendőrállam által…eszem megáll, 15 évesen én még tanultam, ezek meg eljátsszák a gengsztert...na nem baj, gondolom megint lesznek szimpátiatüntetések amikhez még emlékpólót is nyomtatnak majd.
Így néz ki egy bordély Zamárdiban: "A hónap elején nyolc embert vettek itt őrizetbe, nézze meg a rendőrség videóját!" – …ha már home-videót nem tudok ott forgatni, kénytelen leszek beérni ezzel…pedig nem mintha hiány lenne kurvákból, sőt:
Erotikus munka: 18+ Fura angol vendég: "Ki tanította meg a férfiak nagyrészének, hogy az alaptechnika az agresszív fajta?" – Például az ilyen blogok, meg a james deen-filmek :DDD Nap kommentje:

magyar bucó 2013.08.04. 06:49:07
Aki kurvának áll, ne sírjon, ha basszák...

A vendégnek mindig igaza van. Ne akard meggyőzni, fájna egy kicsit egyetérteni?
Ha azt akarja, hogy mozogj, akkor tedd azt. Majd, ha te fizetsz érte, az lesz amit te akarsz. Addig viszont dolgozz meg a pénzedért...



KEDD, AUGUSZTUS 6.:
KI NYITOTTA KI A SZÉFECSKÉMET?

Már Ni!-t mondtam egyszer.
Nem ajánlott:
TV2, 21:35: Sulihuligánok – A legjobb amit a Cool túra rendezőjének saját iskolai élete előtt tisztelgő komédiájáról el lehet mondani az az hogy Nagy Neveket sikerült megnyerni a Nagy Semmire úgy a színészek (Will Ferrell, Juliette Lewis, Vince Vaughn), mint a cameózó zenészek közül (Warren G., Snoop Dogg), és még ők is csak félszívvel vannak ott ebben a sztoriban, amiben három lúzer saját klubot alapít, hogy innentől már ne csak őket szivassák, de ők is szivathassanak (nőket is, de ez most mellékes). Ami a sztorit illeti, én már május 6-án, Spike Lee szinte ugyanilyen Suliláza kapcsán elmondtam hogy mit is gondolok az ilyen iskolai fiúszövetséges filmekről, és fenntartom.

Talán érdemes:
Cinemax, 20:00: Buli a buszon
– …itt viszont a diákság valós, tehát elég sötét oldalára visz el minket Michael Gondry, aki itt még mindig a kliprendező-tripen van rajta, bár nem annyira mint a közelmúltbeli Boris Vian-adaptációjával. Mi történik ha egy rakás mégnemfelnőtt kamaszkölyök együtt utazik haza az iskolaév lezárása után? A Legyek ura óta tudjuk hogy semmi jó nem sül ki abból ha a gyerekek saját mikroközösséget építhetnek, és kábé itt is azt kapjuk amit a szigeten, pedig nem hónapokra vannak a srácok összezárva, "csak" kiengedik mindazt ami egész évben bennük volt, és az sose szép. Most sem az. Senkit ne tévesszen meg a cím, ez dráma, abból is a (nézőnek) kényelmetlenebb fajtából.
MGM, 0:05: Kábulat – Szintén nem teljesen vígjáték, bár ezen már lehet nevetni. A Bűnös Nagyvárosba (San Francisco) érkező és testvérét kereső süket (ártatlanságszimbólum, anyone?) lány bejárja az összes klubot a rátapadó hippi-hiénákkal együtt, akik a maguk képére és hasonlatosságára igyekeznek átgyúrni. Ha valamire bizonyíték ez a mű, az az hogy akkoriban se a zenekiadók, se Hollywood nem tudott még mit kezdeni a hippikkel, viszont pénzt azt akart látni belőlük, így sorra szerződtették a zenekarokat és forgatták a filmeket a szubtkultúráról.. Zenének ezúttal csak az acid-rock másodhulláma jutott (a kultikus Strawberry Alarm Clock és az ugyancsak nem túl ismert Seeds), Kovács László meg az Easy Rider LSD-utazása helyett most egy STP-trip rosszra fordulásának ábrázására kapott felkérést, de Jack Nicholson még mindig emel rajta egy kicsit (bár az elektromos gitár elég furán fest a nyakában, az már egyszer tény).

Ajánlott:
Cinemax 2, 22:00: Marnie
– Újabb férfi-nő kapcsolatokat boncoló film a kopasz mestertől, akinek a hasonló témájú Szédülés mellett ez a másik ilyen témájú, szándékosan csúcspont,-és feszültségmentes darabja, és ahhoz hasonlóan ezt is szeretik (túl)magyarázni a rajongók, pedig a lényeg itt is a motiváción van: mi vihet rá egy férfit arra hogy egy hideg, megközelíthetetlen nő iránt rajongjon, aki megrögzött kleptomániás, és az anyján kívül embert szinte nem is enged közel magához? Vegyük hozzá azt is hogy a pasi tudja mit várhat ebben a kapcsolatban, mivel látta már ahogy a nő elcsábít, majd meglop más férfiakat, és azzal is tisztában van hogy ezután általában nevet is vált, készen az újabb csábításra-átverésre. Ha azt mondom hogy a furcsa párt (?) Sean Connery és Tippi Hedren játssza, akkor mindenki sejtheti hogy mit kapunk: nagybetűs Minőséget. A rendező és színésznő kapcsolatáról egyébként film is született, amit már én is emlegettem egyszer, és ami semmivel sem visz minket közelebb a Hitch-rejtélyhez – de ez így van jól.

Kis hírek a nagyvilágból:

Elzárták a vizet az ózdi romatelepen
– Igen, ha valaki tartósan nem fizet egy szolgáltatásért, azzal általában ezt szokták tenni, bőrszíntől-származástól függetlenül: ""Az illegális vízvételezések megakadályozása" miatt döntött így az önkormányzat. A helyiek és a velük szinpatizálók hétfő délutánra tüntetést szerveznek." – Erre csak a HVG cikkét szeretném válaszul berakni, tessék.
A guantánamói rabok A szürke ötven árnyalatát olvassák – Nem irigylem szegényeket :SSS Azzal még engem is vallatni lehetne. – "A 7-es táborban lévő szigorúan őrzött foglyok között öt olyan is van, akiket azzal vádolnak, hogy közük volt az Egyesült Államok ellen 2001. szeptember 11-én végrehajtott terrortámadásokhoz. Ám ők sem a Koránért, a muzulmán szent könyvért, hanem A szürke ötven árnyalatáért vannak a leginkább oda, amelyben egyebek közt bilincses ágyjelenetek vannak. (…) Guantánamón 166 foglyot őriznek, a 7-es táborba csak ritkán engednek be látogatókat, újságírókat pedig egyáltalán nem. A támaszpont és a rabokat kiszolgáló könyvtár azonban látogatható. A könyvtárban könyvek, magazinok és DVD-k vannak, a kínálat mind nyelvileg, mind műfajilag sokszínű - állapította meg a Reuters hírügynökség. Vallási témájú könyvek, az ókori görög irodalom remekei éppúgy megtalálhatók, mint Agatha Christie-regények és Star Trek-kötetek." – Furcsa. Egyszer az a hír járja hogy éhségsztrájkolnak, máskor meg az hogy a Ramadán ellenére is kényszerrel etetik őket, most meg az hogy tulajdonképp ők ott csak nyaralnak és seksz-könyveket olvasnak, sőt még mozizhatnak is. Azért az valahol jó, hogy ennyi igazság közül lehet választani!44 négy
Rihanna elég jól szétcsapta magát – Az lehet hogy elég jól, de az biztos hogy nem eléggé, mert még mindig tud énekelni :SSS - "Az énekesnő a barbadosi karneválon fetrengett a földön, de még a testőrén is lovagolt." – Mintha két éve is ugyanezt csinálta volna ugyanott. Unalmas…
Record': Itt a Mizu énekesének tetoválása: "Sőt nekünk azt is elárulta, miért pont az."KIT ÉRDEKEL? ÉS MI AZ HOGY "ÉNEKES"? Max. ha egy zenekar lenne a Mizu amelyik zenét csinál, akkor talán, de ez tudtommal még mindig egy egynyári sláger, és hogy mennyire az, azt mutatja az előadó életrajzi filmjének buktája. Lejárt már ez a lemez, srácok, pedig még ki se adták bakeliten, és ha így haladunk, nem is fogják, az emberiség legnagyobb szerencséjére :DDD
Hatalmas cirkusz lett a Sziget – Miért, eddig mi volt? – "Gyengébb fellépők, minden eddiginél látványosabb helyszínek. A Sziget számokban." – Hát igen, a nullszaldót valahogy el kell érni. Én meg még nem is tudom kimenjek-e tudósítani róla…
Ch: London a legdrágább, Pest a legolcsóbb – Már attól függ, kinek. Egy jól kereső angolnak mindkettő megfizethető, ugye, csak mi nem vagyunk se angolok, se jól keresők.
A fűrészen múlik, sikerül-e a fejátültetés – Marhaság, Fűrész bácsin már eddig se múlt semmi!


SZERDA, AUGUSZTUS 7.:
THESE ARE HARD TIMES FOR DREAMERS

…és a tetovált kutyák hova álljanak?
Talán érdemes:
Kereken nyolckor lesz egy címe alapján családi filmnek tűnő dráma a Story4-en, amibe azonban annyi tragédia vegyül, hogy szinte biztosan nem való kicsiknek, még akkor se ha ebben is gyerek meg kutya van, és azzal általában biztosra menni szoktak. Nos, a Daniel és a szuperkutyák készítői a nehezebb utat választották és egy félárva gyereket tettek meg főhősnek, aki állandó legjobb barátja mellett egy kóbor kutyákat őrző telep lakói között tud megnyílni.
Duna TV, 21:20: Álmodozni mindig lehet – …kivéve 2013-ban, amikor ezt az 1991-es Pierre Richard-filmet előásták, ami húsz éve még talán tetszett is volna, most viszont már nem tud. A feldolgozása mintha már lett volna, ezt abból gondolom hogy az unatkozó milliomos és az életébe (na nem olyan) izgalmakat hozó egyszerű arab fickó történetéről egyszer már elsütöttem a magam rossz szájízű poénjait (Párizs, elővárosok, gyújtogatások, stb.). Egyedül a francia mozi rejtőzködő nagyasszonya, Edith Scob miatt érdemes adni neki egy esélyt, de igazából ha éles a szemed vagy elég sznob vagy, még őt is elcsípheted jobb darabokban. Végezetül pedig a Viasat3-on folytatódik A tetovált lány-sorozat, vagyis a SuicideGirls,-és modymod-generáció ideálja, Lisbeth Salander újabb piszkos ügyek után kutat a havas Északon. Kezdés fél tíz előtt öt perccel.

Kis hírek a nagyvilágból:

Brit tudós: Az okos nőknek nem kell gyerek
– Az okos férfnak meg nem kell az efféle okos nő, merthogy: "Egy kutatás szerint minél magasabb valakinek az IQ-ja, annál kevésbé akar családot alapítani." – Ezt tök jó tudni, hogy nálunk a szingli öreglányok meg a betépett diszkósluvnyák is tulajdonképp a magas intelligenciájuk miatt nem alapítanak családot, nem azért mert gyávák hozzá vagy mert a feminizmus elvette a maradék eszüket is.
Pornós tinimami példakép lett – Már akinek, vagyis max. azoknak akik ezt az IQ-s dumát is beszopják. Nekem azért ennél több az IQ-m (OK, nem sokkal, de akkor is!).
Monroe: Lefeküdtem az elnökkel: "Maga hívta fel JFK feleségét. First Lady akart lenni." – …és pár évtized alatt lassan az összes konteóról bebizonyosodik hogy igaz volt. Szerencsétlen szőke csaj, azt hitte bármire feljogosítja az hogy átment rajta az akkori elnök, és ez még semmi, de maga hívja fel a feleségét és még a helyére is akar lépni…asszem ezt hívják az asking for it klasszikus esetének.
Tömegverekedés lett a börtönbe vonuló buliból: "A szabadszállási H. Attila bulija akkorát szólt, hogy azonnal lecsukták és újabb nyomozás indult ellene." – Hát igen, addig nem PARTY HARD!! a partyhard, amíg a rendőrség ki nem száll. A szabadulóbuli gondolom még durvább lesz, de hát így is kell ezt, mindig legyen mit ünnepelni, ha börtönbe megy a család szeme fénye akkor azt, ha kiengedik akkor meg azt…
Házi készítésű bombával szórakozott a szépségkirálynő, letartóztatták: "Miss Utah bevallotta, hogy több kémhatású bombát épített, és házakra és emberekre dobta." – Hát mit tegyünk, ezek az amerikaiak ilyen vicces népség. Legalább elkapták és nem jutott el a házi drónok és hadihajók gyártásáig!
Itt a Google Glass távirányítója: "De vajon miért kell egy szemüveghez távirányító?" – Na vajon miért, ti szerencsétlenek…ugyanezért amiért ez is "kell":
Itt a világ legjobb kamerája: "A RED Dragon szenzor 6000×3000-ben rögzít 86 képkockát másodpercenként. Körberöhögi a 4K-t." – Ez de jó lesz, ahogy a sok újgazdag nímand hatezerszeres felbontásban fogja rögzíteni és faszbúkra postolni a szánalmas életét. Már alig várom. Mintha már nem lenne enélkül is épp elég netes szemét!


CSÜTÖRTÖK, AUGUSZTUS 8.:
JOHN CAR
penTER TÁMADÁSA A 13. RENDŐRŐRS ELLEN

Nó véj, hogy ne szuper legyen.
Talán érdemes:
HBO2, 19:50: John Carter – A kasszánál durván elhasalt E. R. Burroughs-adaptáció, ami nem annyira rossz mint amennyire a megmondóemberek szeretik hangoztatni, de tény, hogy az eredeti könyvek hangulatát nehéz átültetni, és nem is sikerült 100%-ig. A buktához a költségvetés mellett hozájárult egy viszonylag noname színész főszerepeltetése, de a fő visszatartó erőt mégiscsak az fejthette ki a geekekre (így rám is), hogy Frank Frazetta borítói-rajzai és a saját fantáziánk elegye annyira élénken él bennünk még felnőtten is, hogy senki nem akarta elrontani (így én sem). Úgyhogy az én tippem: nézd meg a filmet ha gondolod, de utána mindenképp vadászd le a könyveket. Kilenckor az eheti második Tia Carrere-cucc a Film Mánián, ezúttal az aktuális világvége megakadályozásában próbál segíteni. A Szupernova igazi ki kicsoda volt valamikor-film: igazából se Lance Henriksen, se Luke Perry, Peter Fonda meg pláne nem fog az itteni szerepével büszkélkedni, viszont nem mindennap láthatunk egy többrészes, háromórás B-varázslatot ilyen szereposztással.

Ajánlott:

Duna World, 21:55: 8. Nemzetközi Cirkuszfesztivál
– Ez viszont jellegzetesen az a műsor amikről már gyerekkoromban se tudtam semmit előre, csak azt hogy a végén mindig jól szórakoztunk. Érthető, ezekre a seregszemlékre mindegyik cirkusz a legjobbjaival készül, így lesz most is, ebben a melegben nem az egyetlen, de talán a legjobb dolog amit tehetünk hogy ez elé a garantáltan szórakoztató műsor elé leülünk behűtött sörrel (gyerekeknek fagyi / jégkrém + szörp kombó).

Kis hírek a nagyvilágból:
Közeleg a 3D halála: "Két éve számoltunk be arról, hogy a 3D-s csoda nem sokáig tartott Amerikában: a közönség a kezdeti fellángolás (Avatar, Alice Csodaországban) után hamar elkezdett kiábrándulni a formátumból. A 3D-ben is bemutatott filmek bevételének kezdetben akár 70%-a is a 3D-s vetítésekből származott, de ez az arány folyamatosan csökken: 2011-ben még amiatt aggódtak a hollywoodi stúdiók, hogy a bevételeknek már csak 40-50%-át adja a 3D, manapság viszont már jónak számít, ha egy 3D-s film megugorja ezt a szintet." – Én már évekkel ezelőtt mondtam hogy ez úgy baromság, ahogy van. Most akkor én ennyire próféta vagyok? Nem, egyszerűen csak ami már eleve jó, lásd a mozi, azon minek még tuningolni? Csak idáig tartott amíg ez mindenkinek leesett.
AeonFlux: Három Avatar-folytatás készülÉDES FASZOM, pedig már egynek is sok volt. - "A három film forgatása szimultán történik majd, és három egymást követő év decemberében, 2016 és 2018 között kerülnek moziba." – ...és remélem mind 3D-ben, hogy mindegyik tuti megbukjon ^^
Az orosz Facebook venné fel Snowdent: "Pavel Durov, a Vkontakte fenegyereke saját programozói közé invitálta a szivárogtatót." – Szegény fickó, csöbörből vödörbe…
A robotnővér is mellészúr: "Egyelőre pont olyan hatékony, mint az emberek, de baromi ijesztő a vérmintavevő robot." – Ha jól értem ez is ugyanúgy téved mint az IRL nővérkék, cserébe viszont nem lehet fogdosni meg disznó ajánlatokat tenni neki két beöntés meg egy vérvétel között. Esküszöm ezek a technokraták már azt a kevés örömünket is el akarják venni ami az életünk vége felé várhat ránk…
Ádám és Éva nem ismerte egymást: "Nem is párosodtak, mivel nem egy helyen éltek. De legalább időben közel voltak egymáshoz." – Újabb Index-hazugság, pedig a Bibliában világosan le van írva mi hogyan történt! Ne engedjünk a médianyomásnak!!! ÉBERSÉG!!!
Halottnak nézték, letakarták, de lábra kelt: "Gyula "nem szeretne nagy feneket keríteni az ügynek", de azért a Blikknek kitálalt."ÚJABB POFON AZ ATEISTÁKNAK!! EGÉSSÉG! Viszlát szombaton!



Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés