2013. 09. 16.
Fogyj békával! (szept. 16-17-18-19.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, SZEPTEMBER 16.:
ROAD TO A REGISZTRÁCIÓ

DEZERT ŐR S hív a tag MERT NÉHA A TUAREGEK IS ÚGY VANNAK VELE
Zene rovat:
Nyolc húszkor megint egy újabb blast from the past a Legendával, amiben sajnos ma az R-Go slágerei kerülnek feldolgozásra. Szikora Robi mostanában mintha újra próbálkozna, ott volt a Soerii & Poolek featuring meg a Recorder-interjú, de igazából nem hiszem hogy újra összejönne neki egy aranylemez a zeneipar mostani állapotában. Mindegy, azok akik már akkor is ezt hallgatták, azok nyugodtan kapcsoljanak az M1-re, én inkább kivárom amíg az AMD, a CpG vagy a Neurotic is kap egy hasonló tribute-műsort, és az ugye nem ma, de nem is ebben az évben lesz.

Talán érdemes:
A sivatag és az elvadult, távoli Nyugat és közeli Kelet fiai lesznek a mai nap főszereplői, haladjunk is akkor időrendben. Nyolckor egy az átlagosnál sajnos semmivel sem jobb polgárháborús western az MGM-en, mely a mexikói vidéken játszódik és egy, az amerikaiaktól elrabolt nő körül bonyolódik. A Bandido-n se a magyar vonatkozás (Ernest Laszlo operatőrködösése) se Max Steiner általában remek filmzenéje, de még maga Robert Mitchum sem dob sokat, maradjunk annyiban hogy mindannyiuknak voltak ennél jobb pillanataik. Éjfél előtt öt perccel ugyanitt egy paranormális kincskeresés, bár a címbeli Sivatagi szellemek közül csak egyetlenegy, konkrétan Davy Crockett kísértete segíti az elszánt kutatót keresztül a természeti és humán nehézségeken. A két film között leeadják a McKenna aranyát is, de az milliószor volt már, helyette inkább nézzünk egy izraeli koprodukciót 22:55-kor a Film Mánián harminc évvel ezelőttről, amikor még lehetett szimpatikus, betyárbecsülettel megáldott fickóknak ábrázolni a sivataglakókat, akik épp csak vendégül látnak két embert, de máris rajtuk üt a karhatalom, az egyiket kivégzik, a másikat elhurcolják, mintegy ürügyet szolgáltatva A tuareg bosszújához, ami nem is marad el. Én a zenéje (Riz Ortolani) miatt vagyok rá elsősorban kíváncsi.

Ha hétfő, akkor LESZAROM. rovat:
18+ Összeesküvők Mása pucéran az Éjjel-nappal Budapestben: "A büntetés ellenére három szereplő is meztelenkedett a szerda esti adásban."HÁT EZ MEGINT VALAMI AMIT NAGYON RITKÁN LÁTUNK A KERTÉVÉKBEN LESZAROM.
Sharon Stone smink és melltartó nélkül ment ki az utcáraA VILÁG LEGTEHETSÉGESEBB DRÁMAI SZÍNÉSZNŐJE LESZAROM.
Angelina Jolie átütő mellbimbót választott a kiránduláshoz: "A teljes masztektómia után kapott mellek óta nem bíbelődik a melltartóval." - KORUNK SEKSZIDEÁL HŐSNŐJE LESZAROM.
Miley Cyrus mellbimbót mutatott Párizsnak: "A hotelből kilépve felemelte a karját, és kivillant a mellbimbója."NYILVÁN NEM AZÉRT MERT DIREKT ÍGY TERVEZTÉK MEG A RUHÁJÁT LESZAROM.
Sunát villantott Selena Gomez: "A 21 éves énekesnő koncertjén mutatta meg, minek örülhetett sokáig Justin Bieber."AZ IS NYILVÁN VÉLETLEN HOGY AZ ÖSSZES DISNEY-LÁNYBÓL ORDAS NAGY RIBANC LESZ LESZAROM.
Félpucér rajongó rángatta le Beyoncét: "Majdnem berángatta a közönségbe, de a biztonságiak résen voltak. Beyoncé profin reagált." - HÁT IGEN, NEKI EBBEN NAGY GYAKORLATA LEHET LESZAROM.
A legbátrabb odacsinált: "Vizelettel kevert bor, meztelenkedés, sör felesekben, vodka szájból szájba, emberi felmosórongy: így mulattak idén az elsőévesek a gólyatáborokban. Nem kellett nógatni őket, maguktól is sok mindent bevállaltak." – Akkor én még a legbátrabbnál is bátrabb vagyok, mert mindannyiukat…LESZAROM.


KEDD, SZEPTEMBER 17.:
GIANNA A LÁTHATÁRON?

Hush, little baby, don't say a word
Kiemelten nem ajánlott:
Oldalakat lehetne írni arról hogy mennyire hányingerkeltő az összes kamerával párt kereső műsor, kezdve a Nagy Ő-től egész a legfrissebb Szerelem a láthatáron-ig, de minek, lassan már maguk a műsorkészítők se ügyelnek a látszatra, és a kezdetektől kilóg a lóláb. Nekem persze még mindig az fáj a legjobban hogy jellemző módon nem az átlagember, vagyis mondjuk az én magányomra keresnek egy jogorvoslatot (segítek: G.M. monogrammal), hanem megintcsak a celebek kerülnek a…húsosfazék környékére. 21:25-kor adja a Viasat3, és birka aki odakapcsol. Hopp, ez akár egy új rovat neve is lehet majd, legalább ennyi haszna volt ennek a borzalomnak hogy ez eszembe jutott róla.

Ajánlott:
Sose hittem volna hogy egy motoros addig tud szelidülni míg eljut a méhészkedésig, de ma nyolckor Peter Fonda egy 1997-es szerepe megerősít abban hogy létezik ez a fajta békés öregkor. Ulyssesről elnevezett, vietnami poklot megjárt és megözvegyült karakterének csöndes mindennapjait feldúlja börtönben ülő fiának heroinfüggő felesége, akit a srác két bűnözőhaverja kísér annak reményében, hogy igaz a nő által elejtett pletyka az apa kaptárai környékén elrejtett zsozsóról. Az Ulee aranyánál kivételesen nem hátrány a hosszúsága, a méhtartás és mézaratás ritmusához pont illik ez a fajta kényelmes sebesség, egyedül a szinkrontól félek, mivel a leadócsatorna (MGM) néha elég mostohán kezeli ezt a témát.

Kis hírek a nagyvilágból:
PSz: Menjünk minél később nyugdíjba!: "A dolgozó nők és a bevándorlók jelenthetik az európai nyugdíjválság megoldását?" – Hát persze, ez a modell már Svédországban, Norvégiában és Németországban is mennyire nagyon bevált (Franciaországról nem is szólva!!44 négy), szerencsére már Magyarországon is kezdeti fázisába érkezett a leendő nyugdíjunkat biztosítók megjelenése:
Összekapott három nigériai a vámosszabadi menekülttáborban: "Egyikük keze könnyebben megsérült." – Nem is értem ezt a hírt miért nem tartják címlapon ugyanaddig míg a többi feleennyire fontosat, és akkor idézzük fel pár példát arra hogy hogyan is kommunikálták le az ottlakók félelmeit a sajtóban: 1. példa, 2. példa, 3. példa, 4. példa, de főleg az ötödik, ami különösen a mostani események ismeretében marha vicces. Illetve nem, nem az :(
Kívül: Bérgyilkos lesz a veteránokból: "Az Afganisztánból és Irakból visszatért katonák képtelenek visszailleszkedni, ezért egyre többen lesznek a mexikói drogkartellek bérgyilkosai." – Legyünk őszinték, hivatásos zsoldosnak eleve nem a legképzettebbek mennek. Vagy ott van a másik lehetőség, ahogy azt a Nap kommentje is felvetette:

Reggie 2013.09.16. 10:56:44
Igazabol mar afganisztanba es irakba is bergyilkoskent mennek...


Lövöldözés volt a JAG központjánál: "Négy halott és tíz sérült az amerikai haditengerészet washingtoni logisztikai parancsnokságán, 3 fegyveres közül egyet lelőttek, egy elbarikádozta magát." – …és úgy néz ki igaza volt a kommentelőnek :(
Brit tudósok: A nap íze: a hódvégbél: "Soha, de soha ne akarja megtudni, mitől olyan finom a vaníliafagyi." – ...sőt, kenyeret se együnk mert tehenek trágyázzák a földet, meg dinnyét se, meg semmilyen gyümölcsöt. A brit tudósokat LESZAROM, innentől csakazértis minden édességre dupla adag PISZTÁCIÁT vaníliát fogok kérni!
Rejtélyes milliomos támogatja adójából a Fidesz-közeli Századvéget: "Csak az adójának egy százaléka egymillió forint." – ...akkor már tuti hogy nem én vagyok az, hacsak nincs egy másik énem, aki milliárdos :DDD


SZERDA, SZEPTEMBER 18.:
MEZTELENEK, BOLONDOK, ÉS FELVONULÓK KÉRTÉK

Minden jóba magyar kezet!
Talán érdemes:
Háromnegyed kilenckor sematikus akció a Film+-on amiben a szabadon engedett elkövetőkre vadászó Steve Austin a jóember, a baltaarcú Danny Trejo meg a fékezett habzású gonosz. A Kíméletlen bosszú már a címében is hatalmas SPOILER, de egyszernézős, bugyuta akciófilmnek kiváló, hát legalább a képernyőn büntetssék meg azokat akiket elenged a jogszolgáltatás, vagy ahogy a mezei kommentelő megfogalmazta:

Tibag05 | Válasz | Előzmény (Rahar) 2012. okt. 19. 15:48 | 11/14
"családját lemészároló gazemberre bukkan. Ryan tudja: itt és most eljött a bosszú ideje."
NAGYON HELYES!! imádom mikor irtják a férgesét!!!!!


Persze mint minden jóban, ebben is magyar kéz van: a látványért egy bizonyos Tony Devenyi felel. Hogy a labdadobáló rokona-e, az viszont nem egyértelmű.

Ajánlott:
Negyed tíz: megint egy hét, megint egy Pierre Richard-film a Duna TV-n, amit azonban nem egyedül visz el a francia bohóc, neves tettestársai is vannak, de előbb térjünk rá a sztorira. Adott egy tudósfazon, aki – miután hirtelen felindulásból majdnem megölte a feleségét – diliházba kényszerül. Viszont nem telik el sok idő, és az asszonynak sincs sok hátra, de előtte még békülni szeretne. Nincs mese, emberünk (Michel Piccoli, az élő klasszikus) és KEZELŐORV, GYÓGYSZ pszichiátere (Richard) nekikezdenek a road trip-nek, de ekkor még nem tudják hogy egy másik ápolt is követi őket (Dominique Pinon, leginkább a Jeunet-Caro filmekből lehet ismerős). A Bolondok felvonulása igazi erőssége azonban mégis az örök kedvenc Edith Scob, aki a megháborodott fickó feleségét játssza.

A seksz, a szipu rovat:
Az olasz szeretőt tönkretette a válság: "A BBC úgy tudja, hogy az olasz férfiak már nem tudják megengedni maguknak, hogy szeretőt tartsanak. Kevesebb a válás is. Szomorú szmájli." – …de még így is több nemi életük van mint az Átlag Dolgozó Magyarnak (mondjuk ki: nekem), úgyhogy hadd ne sajnáljam már őket.
Ötórányi nimfomániát kapunk: "Lars von Trier hevesen erotikus filmje hosszú lesz, és nagyon vicces." - ...de minek ez a tarrbéláskodás amikor mindezt egyetlen negyedórás, jól leforgatott pornójelenet is tudja. Nade komolyan, valamikor egy kreatív, szimpatikus valakiként gondoltam Lars bácsira, alig egy évtized kellett csak hozzá hogy a legunszimpatikusabb gyökerek közé zuhanjon. Maradjunk is a ködös ALBI Északon:
18+ Svédországban már szabad a strandon önkielégíteni – Úgy is kell, élvezzétek csak ki a deviánskultúra utolsó rángásait, nyavalyások, még pár év és max. burkába burkolva láthattok nőket, a recskázásért meg halálrakövezéses kézlevágás jár majd. Hejj, mi lett az egykori büszke pornó-nagyhatalomból :((((
MI: 16+ Szexstadion van Bröndbyben: "Megvan az első győzelem, félmeztelenül szurkolt a szépség. Nemrég ugyanitt a pályán szexelt egy pár." – Ők legalább nem magukkal játszottak. Mondjuk ez is egy perverzió, focipályától így felizgulni…erkölcstelen, beteg egy világ ez, én mondom!
Dani Alves felajánlotta a máját Abidalnak: "Mély barátság van a két focista között." – Sőt, mint ebből a felajánlásból is látható, ők talán már túl is vannak a barátságon :DDD
18+ Ők a legokosabb pornósok: "Sasha Grey például még a középiskolát is hamarabb végezte el, mint a korosztálya, Asia Carrera-nak pedig 156-os IQ-ja van." – Gondolom sokat érnek vele a kamera előtt amikor egyszerre hárman rakják őket seggbe gumi nélkül, mert ugye ennyi ésszel nyilván nem azért kötöttek ki a pornóban, mert máshoz tökhülyék vagy lusták. És ha már az "okos" pornósoknál vagyunk:
18+ Nagypapis pornója is van az X-faktoros Krasznai Tündének: "Lábfétisfilmekben is szerepelt."MAGYARUL: továbbjutás garantálva, és még 156-os IQ meg énektudás se kell hozzá, csak a néző bűntudatára-perverzióira kell apellálni…
Tabuk dőltek meg Miskolcon: "Miért néz egy férfi a szex után is pornót, hogyan elégít ki egy 17 éves lány egy öreg férfit?" – Hát igen, az élet nagy kérdései, amitől az egyszeri sznob a kardjába dől. Az milyen már hogy a művészfilmesek is ráálltak a nagypapi-pornóra meg a simára, mint von Trier? :D – "Joseph Gordon-Lewitt napjaink egyik olyan szexuális problémáját feszegeti szórakoztatóan, amiről kevesen mernek őszintén beszélni, és amiről kevesen tudják, mi is az. A katolikus, pornófüggő férfi szereti a családját, a nőket, Istent és a pornót, ez utóbbit rendszeresen meg is gyónja – ezzel kezdődik a film." – Maximális RESPECT neki. Ha még alkoholista is lenne, akár rólam is szólhatna a film. Ja nem, nekem nincs családom. Mindegy, majd egy elkövetkezendő életben…vagy nem túl katolikus dolog ilyesmikben reménykedni? :DD

Kis hírek a nagyvilágból:
Bohóc terrorizál egy brit várost: "Minden városnak megvan a maga keresztje. Northamptonnak is. Már szuperhős is üldözi." – Minek ide szuperhős, nevezzenek ki ők is bohócügyi államtitkárt, oszt jónapot.
Kiakadtak a nacionalisták Miss Amerikán: "Az indiai nyertes sokaknak nem tetszett, mert nem elég fehér, ezt ki is fejtették." – Mielőtt nacionalistázunk, tegyük fel a kérdést: nyerhetne-e egy echte amerikai csaj Indiában Miss India szépségversenyt? Na ugye.
Bérbagoly trollkodta tönkre az esküvőt: "Az idomított madár nem az ifjú párnak vitte a jegygyűrűket, hanem elbújt velük." - Vagy valójában szarka volt álruhában, vagy kifogása volt a házasság ellen, csak ugye nem beszéli a nyelvünket, ezért így nyilvánította ki. Akárhogy is, én neki drukkolok, minden meghiúsult esküvő esküvő!!44
Így nézett ki Majka, amikor érettségizett – Lehet fikázni, de ő legalább kijárta az iskoláit. Lehet utána csinálni mindenkinek, a rajongóinak meg főleg.
Női harisnyát viselt az egyik szatír: "A másik, Margitszigeten elfogott férfi elmondta: azért volt meztelen, mert meghajtotta a lecsó." – Újabb érv a drogliberalizáció ellen! Mindig mondtam hogy vigyázni kell a hallucinogénekkel, a lecsóval meg aztán főleg!! Még az is lehet hogy goások voltak ezek a szatírok!44 EGÉSSÉG! ÉBERSÉG!!!


CSÜTÖRTÖK, SZEPTEMBER 19.:
REPÜL A CÁPA!!!!

You're gonna need a bigger helicopter
Kiemelten nem ajánlott:
M1, 20:20: Bárcsak – Mindig elmondom hogy mennyire intő jel, ha egy filmet többször, több címmel próbálnak ránk tukmálni. Most is ez az eset: a figyelmetlen nézőnek nem fog feltűnni hogy ezt a harmatgyenge rom.kom.-ot már egyszer eladták neki Ha másért nem is címmel. A "mi lenne, ha visszapörgethetnénk az időt"-sablon kereszteződik a csaját elhanyagoló munkabuzi közhelyes életével, aki természetesen akkor jön rá mit veszíthet, amikor elveszíti, eddig a marha bonyolult alaphelyzet, amin még Jennifer Love Hewitt domborulatai sem javítanak sokat. Egyvalamire azért mégis jó: a végén már a néző is szeretné visszafordítani az idő kerekét, mondjuk addig a pillanatig amikor leült elé.

Talán érdemes:
Pozitív ellenpélda: nagynéha a TV2 is lead értelmes dolgokat, persze jó későn, ma például féléjfélkor, nehogy véletlen az átlaghoz is eljusson a kultúra, pedig a Jane Austen könyvklub pont arról szól hogy a jól megírt könyvek évszázadok múlva is aktuálisak maradnak. Én személy szerint nem vagyok egy Austen-rajongó, de ha megértem a műveit elemezgető filmbeli arcokat, akik egyre több hasonlóságot vélnek felfedezni a regényei karakterei és a saját életük között, természetesen párkapcsolati-családi szinten, mert Jane abban volt profi. Korrekt kis gondolkodós-életútkeresős darab, ami azért nem annyira komor hangulatú mint témájából vagy akár a hivatalos ajánlókból tippelnénk.

Kiemelten kötelező:

Universal Channel, 21:20: Sharknado (Cápavihar)
– Az utóbbi idők ajánlóira mindig ezek a bugyutaságok teszik fel a koronát, és ma sioncs másként. Az örök favorit tengeri csúcsragadozókat ezúttal vagy a HAARP, vagy a klímaváltozás okozta kényes szelek emelik ki a vízből és szabadítják rá a vidékiekre az Angyalok Városa környéki tengeri vizekből. Nem kell túlmagyarázni, nézni azt viszont igen.

Zene rovat:

Vádat emeltek Kanye West ellen:
"Az amerikai rapper egy fotóssal került összetűzésbe. Akár fél évre börtönbe csukhatják." – Könyörgöm, AKASSZ dugják rács mögé. Igaz hogy csak fél év, de addig se kell az egomániás, fos zenéjét hallgatnunk...
Recorder: Érzéki, fojtogató szerelemjáték: "FKA Twigs, a Londonba került jamaicai-spanyol lány tolja manapság a legbizarrabb videoklipeket." – Nyugi, ez is bekerül majd az évvégi válogatásba, csak azért tettem ide hogy lássuk, újabb sekszuális perverziót dobnak be a buta csürhének. Persze biztos lesz aki ennek hatására kipróbálja a fojtogatós sekszet, pedig az még a "rendes" pornfófilmekben se szokott mindig jól elsülni (sőt). Az meg hogy ki "tolja" a klipeket, hát nyilván ugyanaz aki az előadót, mert manapság már az is csoda ha a szöveghez-zenéhez köze van az énekesnek, de a klipjeik rendezését még véletlenül sem engedik át nekik, hát nem tudnák telepakolni millió agymosó utalással…
Madonna torrenttel küzd a szabadságért: "Letölthetővé teszi rövidfilmjét, hogy ihletet nyújtson az elnyomás elleni harchoz."MAGYARUL: ahogy anno hát,-és mellszélességgel kampányolt, most ugyanúgy ugrál a szíriai beavatkozás mellett. Ami meg a letöltősdit illeti, mennyire átlátszó húzás ez valakitől aki nem is olyan rég még az anyjába küldte az új albumát letölteni akarókat.

Kis hírek a nagyvilágból:
Botrány, bunyó a szlovák parlamentben: "Volt minden: többórás felolvasás, Fico-bábu és részeg képviselő. Egy honatyának felszakadt a szája." – Én nem rajongok a szlovákokért, de ha nálunk is ekkora PARTY HARD! lenne a parlamentben, még a megszorító törvényeket is jobban fogadnánk, mert legalább röhöghetnénk is mellé.
Spórolás vezetett a washingtoni lövöldözéshez – OK, akkor innentől hivatalosan is szórni fogom a pénzt :SSS – "Aaron Alexisről tudták, hogy hangokat hall, de nem tettek semmit." – Akkor szinte már ott tartanak mint a mi bíróságunk S. Ábellel. Hogy mire jó ez? Költői kérdés:
Obama újra szigorítaná a fegyvertartást: "Az amerikai elnök szerint félő, hogy a tömeggyilkosság lassan rituálévá válik az USA-ban." – …az pedig ugye egyedül az állam kiváltsága ^^ Milyen furcsa, valahányszor egy hülye lövöldözni kezd, egyből felmerül ez a fegyverszigorítósdi.
Alibibüntetést kaptak a török rendőrök – Ez a story nekem valahonnan ismerős: "A nyári zavargásokban 11 ember a fél szemére megvakult, a rendőrök túlzott erővel léptek fel." – Mi az hogy "alibibüntetés?" KOSSUTH Pro Urbe-díjat már nem is kapnak?!
A törökök lelőtték, a felkelők lefejezték: "A szíriai helikoptert légtérsértés miatt kilőtték a törökök, a gép a szír felkelők területére zuhant." – Hát igen, szép dolog is a forradalom!
Ami mellett a Burj Khalifa is eltörpül: "Kínában és a Közel-Keleten dúl a felhőkarcoló-építési láz, lassan nyit az új World Trade Center is. Ezek lesznek a világ legmagasabb épületei öt év múlva." – Kit érdekel! Előbb-utóbb ezekbe is belerepül majd egy idióta, és nem, az sem biztosíték ez ellen hogy arab országban építik az egyiket.
Stadionokkal szórja tele Kína Afrikát: "Mit akarhatnak az üres stadionokkal? Mit várnak, amikor a pekingi olimpia jelképe, a Madárfészek kihasználásával is szenvednek? Ez az új trójai faló?" – Amennyiben így van, úgy nekünk, magyaroknak is van okunk a reményre.
BT: A szenteltvíz a fertőzések melegágya: "Osztrák kutatók vizsgálták, a minták 86 százalékában székletben levő baktérium volt."KIZÁRT DOLOG! A szenteltvíz ÖL, BUTÍT tisztít és fertőtlenít, és még az ördögöt is elűzi! Ne engedjünk az osztrák-brit tudósok darwinista szemléletének!!!4 négy
Randi: A vécék tönkretették az első randit: "Olvasónk első randiján csak pisilni szeretett volna, de két nyilvános vécét is romhalmazzá változtatott." – Tanulság: nem kell annyit inni a lámpaláz elűzése miatt. Bőven van idő piálni a randevú után, akár sikerül, akár nem.

A seksz, a szipu rovat:
Házi MILF-et kerestek a vermonti fiúk: "A tíz fiú huszonöt évnél idősebb, főzni tudó nőt keres, cserébe szexszel fizetnének." – Adtak nekem egy ötletet, bár én már seksz-szel sem tudnék ilyesmiért fizetni :(((( Mondjuk a srácok ennyi erővel a saját anyjukat is dughatnák, bár lehet hogy azon már túl is vannak :DDD Ez egyébként új nekem hogy már 25 évnél kezdődik a MILF fogalma...
A pina népszerűsége rohamosan esik – Csodálkoztok, Velvetesek? Miközben pont ti teszitek a legtöbbet ezért:
18+ 5 szexpóz análszexre: "Próbálja ki bárszéken ülve, vagy hármasban!"MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a devianciákhoz tovább folytatódik.
Adóellenőr erőszakolt meg pénzügyőrt: "Együtt voltak ellenőrzésen, amikor a salgótarjáni férfi felcsalta a lakására kolléganőjét." – Nézzük a dolog jó oldalát: addig se az átlagembert baszogatják, amíg egymást. Persze a nemierőszakot nem tudom helyeselni :SS Remélem megbüntetik.
Ismét levetkőzik Gáspár Bea: "Állítólag a Playboy kérte fel. A gázsijából az adótartozást fizetné ki a család." – Könyörgöm, azt nem lehetne hogy elmenne melózni mint minden más tisztességes ember? Már a szepesi niki nekivetkőzése is visszavetette a népszaporulatot, de ha ő is enged a pléboj csábításának, tuti kihal a magyar!
Öt gyereksztár, akiből pornós lett: "Gyereksztárok, akik nem tudtak befutni felnőttként, például az egyik Power Ranger melegpornós lett." – Szegények, hogy mire nem kényszerülnek. Mindjárt elsírom magam…NEM.
18+ Megkérték a legjobb pornós kezét: "Most aztán lehet siratni Kayden Krosst, terhes és még férjhez is megy." – Ez tuti hogy valami nővé operált ex-melegpornós lehet, mert én még nem hallottam róla. A legjobb, hát az még mindig Gianna, és kész…
Sasha Greyt vetkőzésre kényszerítik: "Elijah Wood meglesi fehérneműben, aztán erőszakoskodik vele." – Szegény, szerencsétlen Elijah! Milyen rövid idő alatt csúszott le a Gyűrűk Urától az erőszakolós pornóig. Legyen ez mindenkinek figyelmeztető jel, manapság senki karrierje nincs biztonságban, bármikor átkerülhetünk a pénisz rosszabbik végére!!4 Erre gondoljunk, amikor minimálbérért gürizünk, erre, meg hogy lehetne sokkal rosszabb is, ha például a testünkből kéne élnünk nagy nyilvánosság előtt. Attól meg végképp az ég óvjon mindenkit hogy Sasha Grey-jel akár csak egy légtérben tartózkodjon, ő egy két lábon járó vírushordozó biológiai fegyver, már a lehelletétől is chlamydiát kapnánk, és még az volna a legenyhébb :SSS Viszlát szombaton!



Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés