2013. 09. 21.
Vizslát, szombaton. (szept. 21-22.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, SZEPTEMBER 21.:
MARXIMALISTA VAGYOK

…a grouchy frakcióból.
Ismétlés, de ajánlott:
Most hogy újra kezdődnek a tehetségkutatók, most hogy túl vagyunk az Ének iskolája című pokoli, démoni, sátáni iszonyaton (én egész biztosan, mert egy percet nem láttam belőle), most nagyobb szükségünk van a Mi történt Baby Jane-nel? című cautionary tale-re, mint eddig bármikor. Ez az az elrettentő példa ami megmutatja hogy mi lesz abból aki nagyon fiatalon nagyon sikeres lesz, és sose tudja túltenni magát a tizenöt sikerperce elmúlásán, hogyan lesz az egyszerhasználatos gyerektehetségből felnőve egy igazi rettenetes gyermek. Az hogy valami oknál fogva a melegközösség kedvence lett, csak azt mutatja, mennyien értették félre, ergo csak ez ne rettentsen el minket tőle. Kilenckor mindenki kapcsoljon a Dunára aki azon gondolkodik hogy a kamera elé vagy színpadra löki a gyerekét.

Talán érdemes:
A FEM3-on 21:20-kor
vetített Disturbia voltaképp Hitchcock Hátsó ablakának modernizációja, csak itt fotós helyett egy zűrös fiatalember kényszerül szobafogságra és nem lábtörés, hanem iskolai összetűzés miatt, de a végeredmény ugyanaz: emberünknek nincs jobb dolga mint a szomszédokat megfigyelni és sztorikat kitalálni köréjük, amikről bebizonyosodik hogy valóság. Ide is jut egy gyilkos meg egy Miss Torso, de a főszereplő sajnos nem egy James Stewart, mondjuk Shia LeBöfftől nem is lehet csodákat várni (Grace Kelly helyett meg vigasztalódhatunk Carrie-Ann Moss-szal, ő legalább jó benne). Fogjuk fel annak, ami: egyszerhasználatos tinithriller. Ha meg az eredeti kell, tudjuk hol keressük…

Nem ajánlott:
A Három Stooge nálunk szerencsére nem volt akkora kult mint Amerikában. Ez azért jó, mert az a kevés ember aki esetleg ismerte őket és már nyugdíjaskorú, az nem fog ideggörcsöt kapni ha meglátja nyolckor az HBO-n a Dilis trió című borzalmat, ami állítólag a testvérek gyerekkoráról szól, pedig nem is, annyira hogy önmagukat alakító celebhulladékok is jutottak bele (Snooki, Jwoww, remélhetőleg egy w betűt sem hagytam ki egy ilyen fontos személyiség nevéből). A sztorit a Blues Brothers-ből lopták (felnőtt árvák szent küldetésen az árvaházuk megmentéséért), a minőség kb. a Farrelly fivérek szintjén, ami nem meglepő, mert ők rendezték. Igen, 2012-ben még mindig van akkora közönségük hogy megéri nekik beállni a kamera mögé. Ez azért sokat elmond a világ jelenlegi helyzetéről.

Kiemelten nem ajánlott:
Retekklub, 21:45: A szellemlovas 2. – A bosszú ereje – A második része valaminek, amiből MÁR AZ ELSŐ IS SZAR VOLT. Ez minden amit tudnod kell róla. Jöhetnek a hírek!

Kis hírek a nagyvilágból:
A Föld napjai meg vannak számlálva: "Egyre jobban kitolódik a lakhatósági zóna, 1,75 milliárd éve maradt a földi életnek." – Hát én már akkor tuti nem leszek itt, sok szerencsét az utókornak, ha esetleg olvasnák ezt a blogot akkor innen is üzenem nekik hogy nem rajtam múlt, én mindent megpróbáltam meg más ilyenek, drukkolok nektek, good luck, have a nice day meg minden.
18+ Az elején el sem tudtam élvezni, de még így is jó volt – Hát igen, a seksz olyan mint a pénz és az alkohol: HOGYHA NEM JÓ, AKKOR IS JÓ :)
Halálra sokkolták Beyonce testőrét: "Fehér port szippantott, meztelenül rohangált a szomszéd kertjében, végül a rendőrök végeztek vele."Cocaine is one hell of a drug. Újabb idei PARTY HARD!-győztes, kár hogy már nem sokat ér vele.
Börtönbe törtek be Paviában: "A betörők kiiktatták az őrkamerákat és a riasztót." – …na, a másik okos bagázs. Hülyék, hát előbb-utóbb úgyis oda kerültetek volna, minek siettetni az elkerülhetetlent!!!
Megvan az év leghülyébb hekkere: "A NASA-t törte fel az NSA helyett, pedig a megfigyelési botrány miatt akart tiltakozni." - Ide vezet az hogy Amerikában szisztematikusan butítják el a lakosságot.
Buli helyett tévé és pesszimizmus: "Az Ifjúság 2012 szerint a mai fiatal otthonülő, lázadás helyett netezik és a Kádár-korról nosztalgiázik." – Kikérem magamnak, pedig nem vagyok fiatal! Az oké hogy tévézek, netezek meg pesszimista is vagyok, de nem érzek nosztalgiát a kádár-éra iránt, talán azért mert átéltem…
Pénzügyi szemle: Nem kell félni a román bevándorlóktól?: "A nyugat-európai országok nagyon is jól járnak a bevándorlással, még akkor is, ha vannak olyanok, akik csak a segélyekre utaznak." – Eszem megáll, ugyanaz a blog egy héten belül kétszer is elsüti ugyanazt a dumát, a propagandát, amiről már Merkel is kimondta hogy megbukott. Nap kommentje:

desw 2013.09.19. 20:51:31
A blog szerzője ügyesen kihagyott egy fontos mondatot az eredeti tanulmányból:

"Az is kimutatható, hogy minél szerényebb a szociális háló egy nyugati országban, annál többet nyer az adott ország a bevándorlással"

Na igen, mert ekkor csak azok a bevándorlók mennek ilyen országba, akik akarnak és tudnak is dolgozni, a segélyesek mennek máshová.


Alkoholista processzort gyártott az Intel: "Az új csip egy pohár borból nyeri az energiát." – Most már tudom honnan nyerem a soha ki nem fogyó erőmet és ötleteimet!!! A BOR ÉLET, ERŐ! EGÉSSÉG!


VASÁRNAP, SZEPTEMBER 22.:
AZ ELVESZETT BEJELENTKEZÉS

George In Cluny
Talán érdemes:
M1, 20:20: Az utolsó jelentés – Valami bűzlik az FBI-ban, és mivel fejétől bűzlik a hal, ezért könnyen kitalálható hogy valaki odafentről adja a tippeket a ruszkiknak. Nincs mese, be kell vetni a kishalat a mélyvízbe, pontosabban egy zöldfülű ügynököt a korrupt FBI-igazgató bizalmába (ilyen esetekben kapóra jön a kevés tapasztalat meg az ismeretlen arc). Én ugyan Chris Cooper miatt fogom nézni, már ha egyáltalán, a lányok-asszonyok többsége viszont valószínűleg Ryan Phillippe-ért teszi majd ugyanezt.

Ajánlott:
Este tíz óra tízkor a fotós-zseni, Anton Corbijn rendezése az M1-en, aki rá jellemző módon nem az egyszerűbb megoldást választotta és maradt a zenés filmeknél, hanem "rendes" egészestések rendezésébe fogott. Az Amerikai a második ilyetén alkotása, főhőse egy visszavonulni akaró bérgyilkos (George Clooney), aki még egy utolsó melót azért bevállal, ám a vidéki (ráadásul olasz!) környezet akarata ellenére is kihozza belőle az érzelmeket mind a szerelem, mind az önelemzés terén, és mindkettőhöz illő társat talál egy prosti és egy pap személyében. Korrekt darab, szerencsére mentes a másik nagy stílusváltó bagázs, a kliprendezők nagyfilmjeinek hibáitól. Nézzétek.

Kiemelten ajánlott:
Megintcsak jó műsor, megintcsak jó későn (fél egy előtt öt perccel), ami a zenét és a költészetet hozza közös nevezőre. A Sebő együttes ezúttal Nagy László verseiből készült lemezét mutatja be a MüPában. Nehéz ehhez bármit is hozzátenni, két ekkora név esetében ez érthető is: Sebő Ferencék évtizedek óta csinálják ezt a (legjobbfajta) kultúramentést,-és népszerűsítést, már az én fiatalságomban is itt voltak, és remélem még sokáig velünk maradnak :) A koncertet az M1 adja, élelmesebbek fel is vehetik, jól fog jönni majd a kultúraínséges időkben!

Kis hírek a nagyvilágból:
Soros György kimondja a boldogító igent: "Negyven évvel fiatalabb feleségével háromnapos esküvőt tartanak, ott lesz a Világbank elnöke is." – Jól nyomja az öreg!!! Ez igen, így kell ezt, ha már esküvő, legyen háromnapos! RESPECT és PARTY HARD!
18+ Nick Carter régen szétkokainozva dugta Paris Hiltont: "A Backstreet Boys tagja könyvet írt, amelyből kiderül: tragédia, hogy valaha is összejöttek." – Én gyűlöltem a "zenekarukat", de most, évek múltán őszintén és tiszta szívből megsajnáltam ezt a szerencsétlen srácot. Igen, régi közhely hogy a tinibandákra ragadnak a csajok és minden napra jut nekik punci, de ugye nem mindegy hogy milyen. Van az a régi dakota közmondás, hogy nincs ronda nő, csak kevés sör, nos szerintem nincs annyi alkohol és kokó az egész világon, ami akár egy félórára is elviselhetővé tenné Paris Hilton társaságát, még akkor is ha nem beszél csak nyög. Mondom: őszintén, tiszta szívemből megsajnáltam Nick Cartert.
Az alkohol és a haj: "Alkoholtartalmú csodaszer a száraz hajra" – Én mindig is mondtam hogy ez egy univerzális gyógyszer!!4
Szerencsére külföldön élek: "Elképesztő, mi folyik egy magyar közösségben" – írja levélírónk, aki kint is kerüli a magyarokat." - ...de virtuálisan azért visszajár a hazájába panaszkodni. Most mondhatnám hogy ez is mennyire magyaros már, de nem mondom, szar emberek minden nemzetiségben vannak, ahogy hazajáró árulkodók is.
Itt vegyen luxusházat, ha megnyeri a lottót!: "Dorset egy csücskében fekszik a pazarul kiépített félsziget, tele milliiárdos luxusvillákkal. Ámuljon!" – Kit érdekelnek a házak meg a gazdag köcsögök, azt mondjátok meg a kocsma milyen arrafelé! Bár végül is ha megnyertem a lottót, olyan kocsmát építtetek amilyet akarok…
Kerékagy: Brüsszelben átmehetnek a bringások a piroson: "Új közlekedési táblákat is bevezettek, hogy megkönnyítsék a kerékpárosok haladását." – …avagy újabb blog ami címlapon hoz valamit, ami a valóságban nem egészen úgy van, ahogy arra a Nap kommentje is rávilágít:

Kandaláber 2013.09.20. 01:47:10
Barmok vagytok lelkecskéim.

Nagyok.

Olvastam a hírt, igaz nem a ti tálalásotokban, hazug interpretációitokban, belga forrásból, franciául.

Brüsszelben speciel, a híreitekkel ellentétben, nem lesz engedélyezve.

Hetekkel ezelőtt - de pontosan emlékszem a részletekre is.

A lényeg: jellemzően nem lesznek városi környezetben ilyen engedélyek.

"Az azonban kiderült, hogy a könnyítést nem lehet mindenhol bevezetni, és mérlegelni kell minden egyes kereszteződésnél a potenciális veszélyeket."

HAZUGSÁG. gyakorlatilag alig terveznek ilyen kereszteződést, pont a kockázatok miatt.

A hír arról szól, hogy ELVBŐL nem tilos lámpás útkereszteződénél számos feltétel megléte esetén sok táblával kitacepaózva engedélyezni: baleseti kockázat alacsony volta az egyik alapvető előfeltétel stb.

Átlagos városi, kisvárosi kereszteződésben ezért NEM LESZ.

Mondtam már?

Hülyék, barmok gyülekezete vagytok, nem tudom egyszerűbben.

Az utóbbi időben már nem ez az első celeb, bulvár Oscar díjas szarkupac, amit, gondolom, megélhetési okokból, az emberek közé zúdítotok, mint "igazságot".

Igaz is, mi a forrása a híreiteknek? Valamelyik fizetett munkatársatok kint ül, és közvetlenül kapja a tájékoztatást? Vagy fizettek érte valamelyik hírügynökségnek?

Nem érzitek erkölcstelennek a más által közölt híreket fizetés nélkül átvenni? És a forrást nem említeni?





bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés