2013. 09. 23.
Párnaválasztási tanácsadó (szept. 23-24-25-26.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, SZEPTEMBER 23.:
THE GREAT ŐRJÁRAT IN THE SKY

Evelyn forever :(
Talán érdemes:
Akik bírták a Lilja 4-evert, azok nyolckor a Cinemax2-őn próbára tehetik tűrőképességüket egy hasonló témájú, szintén a főhősnőről elnevezett darabbal (Evelyn). A prostitúcióra trükkel rávett lány sztorija garantáltan minden szülőt arra sarkall majd hogy jobban figyeljen oda a lányára ha külföldi állással csábítgatják, a lányaikat meg talán ráébreszti arra hogy hiába is próbálják mostanában relativizálni meg "eladni" a csürhe felé (blogok, szimpátiakeltő riportok), azért kurvának lenni nem egy főnyeremény, sőt. Más, de szintén komor téma: a Legenda mai epizódja félig tiszteletadás, félig hullarablás (sorry, nem tudom szebben mondani). Gondolom nem csak a rendszeres olvasóim vannak tisztában Cserháti Zsuzsa szomorú történetével, akit fénykorában parkolópályára kényszerített erdős "kisbetűvel!" péter, hogy csak a kilencvenes években tudjon kitörni a Moulin Rouge bárénekesnői szerepéből és a ráerőszakolt cukros slágerekből. Ma már egyértelmű: túl későn történt mindez és túl kevés volt hogy az addigi mellőzöttséget feledtetni tudja. Ennél fogva az a húzás hogy utólag neki is gründolnak egy műsort amiben hozzá képest nem túl tehetséges emberek éneklik el a legismertebb (= legkevésbé populáris) számait, több mint kétséges értéket képvisel, egy biztos, a lényeg nem lesz benne ebben sem. Akit mindez nem zavar, az kapcsoljon az M1-re 20:20-kor.

Ismétlés, talán érdemes:
Az Őrjárat az égen valamelyest kakukktojás, mivel olyan ritkán adják hogy már határereset, és azért érdemes bepróbálkozni vele hogy lássuk: már 1970-ben is tudtunk sorozatot gyártani. Címéből is sejthető hogy valamelyest propagandaanyagnak is be lehetne sorolni, de ne tegyük, már csak azért sem mert az akkori magyar színészek legjavát válogatták bele. És nem csak abban változtak az idők hogy ma már kevesebb ilyen kaliberű emberünk van: amikor nyolckor a Dunára kapcsolunk hogy a pilótaiskola növendékeinek kalandjaival pihentessük magunkat, gondoljunk bele abba is hogy hol van ma a honvédelem, légvédelem meg a gépgyártásunk.

Ajánlott:
…és ha már kuriózum, akkor irány a testvércsatorna (Duna World), ahol egy ugyancsak jó régi és még annál is kaotikusabb darabot adnak fél tíztől Vaszary János rendezésében és Bilicsi Tivadar meg Muráti Lili főszereplésével. A Megálmodtalak jelentőségét a kor adja amelyben készült (1943) meg az utóélete és az hogy végül több megmaradt külföldi kópiából tudták csak restaurálni. A történet annyira sem bonyolult mint a mai hollywoodi romantikus filmek: egy díva megálmodja mi vár rá a közel s távoli jövőben, de szerencsére felriad és rájön hopgy nem kell neki se balhé, se házasság. Hogy az éneklést is abbahagyja-e, az már a jövő zenéje :D

Kis hírek a nagyviulágból:
Szépségverseny, ahol csak az arc látszik: "A muszlim ellen-szépségversenyen maximum egy boka villant ki, az is csak véletlenül." – Na, ez is jó unalmas lehet. – "Tegnap megírtuk, hogy Indonéziában muszlim szépségversenyt tartottak, tiltakozásul a Balin megrendezett Miss World ellen, ahol a nők képesek voltak bikiniben megjelenni. A fővárosban, Jakartában rendezték a World Muslimah nevű versenyt, ahová a világ minden tájáról érkeztek muzulmán szépségek, persze szigorú, az arcon kívül mindent fedő öltözetben. A nőket nem a világbékéről, hanem a Koránról és az iszlámról kérdezték,az első helyezett egy mekkai utat, és 2000 dollárt nyert. Lazán kapcsolódik a témához, hogy a szenteltvíz a fertőzések melegágya." - …én meg lazán cáfolom megint, mert katolikus vagyok és makkegészséges, mondjuk én alkohollal is tisztítom a szervezetem. De visszatérva a témára, van ennek az ellen-szépségversenynek egy tuti győztese:
A Fehér Özvegy állhat a kenyai vérengzés mögött: "A szomáliai terrorszervezet bosszút áll azért, mert Kenya az USA oldalán avatkozott be a polgárháborújukba. A szervezet egyik fő ideológusa egy 29 éves brit nő. " - ...és én akkor kérek még egy sört...:(
Csákányi és Eszenyi a legjobb színésznők: "Stohl András pedig a legjobb színész, a legjobb előadás a Katonáé. A Színházi Kritikusok díjai." – Egy olyan világban ahol stohl andrás a legjobb színész, én büszke vagyok arra hogy számomra még mindig Gianna Michaels a legjobb színésznő!
Látott ön már pénzszóró németet? – Igen, az Oktoberfesten :DDD – "Hiába nő szépen a gazdaságuk, nem költenek eleget, és az euróválságot is nekik kellene megoldaniuk. A választások változást hozhatnak." – Ha csak egy apró, de jelentős változást hoztak, már megérte megtartani őket:
Funky: Az új SZDSZ a legtapasztaltabb kampányszakemberektől tanult: "Fodorék tanulni mentek Berlinbe, de a német SZDSZ bukását nézhették végig." – Ilyenkor azért sajnálom hogy nem vagyok faszbúkon, nem semmi lehetett élőben követni a nagy eseményt, idézem is: "Szeptember 22. éjjel: A német liberálisok a 2009-es 14,6%-uk után 4,8%-ot szerezve, 64 év parlamenti jelenlét és az után, hogy egy egész ország megutálta őket, kizuhantak a Bundestagból." – Éssss IGEN! Pezsgőt! PEZSGŐT MINDENKINEK!!!

A SEKSZ, A SZIPU Hétfő? LESZAROM. rovat:
18+ Emmy: Tina Fey a mellbimbóját mutatta: "A színész és forgatókönyvíró véletlen öltözködési baleset áldozata lett."VANNAK ILYEN "VÉLETLENEK" LESZAROM.
Aguilera elvitte a dekoltázsát Jay Lenóhoz: "És arról beszélt, hogy 32 évesen lefogyva annyira szexinek érzi magát, mint még soha."FONTOS, ÉRDEMI INFORMÁCIÓK EZEK LESZAROM.
Penélope Cruz topless strandolt: "A nemrég szült színésznő irtó jól néz ki, a róla készült képeken minden tökéletesen látszik."MINDIG IS ILYEN NŐRE VÁGYTAM LESZAROM.
Óriásiak lettek Uma Thurman mellei: "Még feszes, vastag piros blúzát is átütötték a mellbimbói. Galéria a New York-i divathétről." - Divatosan szólva: LESZAROM.
Szeméremajkat villantott Miley Cyrus?: "Éles szemmel rendelkező olvasóink előnyben." - Csak így egyszerűen: LESZAROM.
Miley Cyrus mellbimbótapasszal sokkol: "Nehéz tovább ragozni az énekesnő öltözködési koncepcióját. Galéria."PEDOBEAR APPROVES LESZAROM.
Rihanna falatnyi bikiniben pózolLESZAROM: the classic edition.
Mila Kunis mellbimbója és más katasztrófák: "Hülyét csináltak a sztárokból a Torontói Filmfesztiválon. Ilyen fotókat még nem látott."Művészfilmesen szólva: LESZAROM.
B 18+ VV Dya öltözőkabinban szexel: "Dundika Szicíliában vetkőzött pucérra Majkának, Nacsa megküzdött egy pelenkás majommal!"MÉG SZERENCSE HOGY ÉN MÁR KINŐTTEM A PELENKÁBÓL LESZAROM.
Mel B a nyílt utcán vetkőzött le: "Csipkés melltartóban és bugyiban állt a kamera elé."NOCSAK, KÖZEL A SPICE GIRLS-REUNION? ÉS EZ MELYIK CSAJ AZ ÖT KÖZÜL? LESZAROM.
Kate Moss meztelen testével ünnepel a Playboy - ÉS KIHAL A VILÁG LESZAROM.
Városban blog: Megjött a fokozhatatlan luxus Budapestre: "Felesleges milliók hiányában az Il Bacio de Stile nekünk magyaroknak csak turistalátványosság." - Még milliomosként is csak aszondanám, hogy…LESZAROM.
 

KEDD, SZEPTEMBER 24.:
SCENES FROM THE VELVET GOLDMINE

Kegyetlen játékok.
Ajánlott:
Viszonylag ritkán láthatjuk Pierce Brosnan-t gonosz szerepben, de ha igen, akkor nagyon az. Az M1-en fél tizenegykor adott thrillerben szinte már a Rettegés fokának De Niro-ját idézi, amikor egy jómódú házaspárt a gyerekükkel zsarolva egyre mélyebbre lök az önmegalázásba, egész addig míg már az is felmerül hogy a lányuk életéért cserébe egy másik emberét kell kioltaniuk – kegyetlen Próbatétel, annyi szent. Feszült, nem elnyújtott film, és Brosnan kifejezetten meggyőző benne. Még később, éjfél előtt öt perccel egy újabb ritkaság az MGM-en a rockzene színfalak mögötti zűrös világáról  és egy oda beszabaduló kezdő rockerről, aki túl közel merészkedik példaképeihez, egészen addig míg plagizálásra is vetemedik. A Jelenetek az aranybányából címe nem véletlenül hangzik ismerősen, ugyanis a Doors egyik legjobb számára (The End) utal. Nem semmi mondat bizony hogy weird scenes inside the goldmine, nem véletlen hogy még egyik válogatáslemezüknek is ezt a címet adta a kiadó.

Kiemelten nem ajánlott:
Viasat3, 21:25: Szerelem a láthatáron – Folytatódik a kanszerzési projekt. Persze csinálhatnám amit az Indexen szoktak hogy minden részt megnézek, és aztán kommentálok és szörnyülködök, de minek? Egyszerűbb elkerülni, és nektek is ezt ajánlom, szörnyülködésre meg még mindig ott vannak a hírek:

Kis hírek a nagyvilágból:
Így osztja a divatrajongókat egy hatéves: "Egy kislány a New York-i divathéten mindenről elmondta a véleményét. Akadnak vicces jelenetek."MIT KERES EGY HATÉVES A KIFUTÓ KÖZELÉBEN, DE FŐLEG A KAMERA ELŐTT NYILATKOZVA?! TILCSÁKBE!!!
Will Smith fia a világ leghülyébb gyereke – Túl egyszerű volna azt mondani hogy volt kitől örökölnie, de hát mit tegyünk ha tényleg ez a helyzet. – "Jaden Smith twitterén osztja meg csodálatos életbölcsességeit." – Ilyenkor örülök hogy a mi időnkben max. a naplónkba vagy a pad fájába karcolgattuk a faszságainkat…
Élet a Földön kívül, állítólag: "Egy 27 kilométerről visszatért léghajó élőlényeket hozott. Valószínűbb, hogy eleve a Földről indultak." – Ez mekkora már, hogy az összes földönkívüli élet a Földről származik! Ennél már csak az volna jobb, ha magyar DNS-t is kimutatnának bennnük, lehetőleg hétszer csavarodottat!
Obama felmentést adott a kislánynak: "Nem kell félni, igazolva lesz az óvodai hiányzás." – Jöhetne hozzánk is a négyig suliban maradókhoz. Szép dolog is az emberarcúság! Eközben SZÍRIÁB az államkasszában…

A seksz, a szipu rovat:
Szexdzsihád: önkéntes tunéziai nők fekszenek le a szíriai felkelőkkel – Seksz-misszió reloaded, de legalább ezeket nem Obama szállítja nekik :DDD
Andy Vajnáék pornóvillában laknak: "Palácsik Tímea fogja berendezni a házat, amit a pornómilliárdos Gattyán Györgytől bérelnek." – Ilyenkor azért nem irigylem még a milliomosokat sem. Remélem beköltözés előtt alaposan lefertőtlenítettek mindent :SSS
Raquel Welch 73 évesen néz ki 40-nek: "A világ összes nője irigykedhet a színésznőre."SUNÁZNÁM. Most miért, még a nagyszüleim is büszkék lehetnének rám :DDD
Csúszott az esküvő: templomban kasztrálta magát egy férfi: "Egy brentwoodi esküvő valószínűleg a világ legbizarrabb indokával csúszott egy órát: mint a Brentwood Weekly News írja, egy férfi jóval a kezdés előtt beviharzott a templomba, frissen levágott heréivel. (…) A férfi egy ollóval kasztrálta magát, majd fékeveszett tombolásba kezdett, széthajigálva a székeket. Végül aztán mentőt hívtak rá, a rendőrök is vizsgálódtak kicsit, de az esküvő rendben lezajlott - a menyasszonyt nem tájékoztatták a történtekről. A vendégek szerint elég furcsa volt a hangulat, de azért minden rendben ment. A helyi rendőrség azt közölte: a férfi elmebeteg, ezért kórházi ellátása után pszichiátriára szállították." – Az idei év legdurvább sztorija. A fickó tényleg elmebeteg! Most gondoljatok bele: ha ő volt a vőlegény, akkor innentől semmi seksz, csak a kötelező hűség, és még akkor se szólhat egy szót se ha a nő másokkal összefekszik. Mibe fogadjunk, hogy a következő dobása az öngyilkosság lesz…
Brad Pitt véletlenül elment egy esküvőre - Ilyesmi velem sose fordulhat elő, a fentiek alapján meg főleg. -  "Egy hotelben lakott egy házasodó párral." – El se merem képzelni mit csináltak előtte meg utána :SSS
Pucér színésznő a Szépművészetiben: "Kulka, Udvaros és Gryllus műsora csak olyanoknak, akik nem könnyen jönnek zavarba." – Őszintén sajnálom, de ezt már nem tudom művészetnek tekinteni. Kulka kinézete az egy dolog, az is hogy Gryllus Dorka már túl egy gyereken se tud elszakadni az ilyesfajta szerepektől, nade Udvaros Dorottya…basszus, hát ő már a szüleim idejében is seksz-szimbólum volt…
C:c A stúdióban szexelnek egy új brit műsorban – Mint múlt héten a szabadtéri recskázást legalizáló svédeknél: élvezzétek ki amíg lehet, birkák, még tíz év, és max. halálrakövezéseket fogtok látni a tévében :DDD – "Szeretnék visszahódítani az élő szexet a pornóipar­tól: az aktus után mély beszélgetések lesznek." – A mély beszélgetések pont nem a pornó műfaja (a mélytorkozás anál inkább), a többivel meg rá fogtok faragni srácok, a profikkal úgyse tudtok versenyezni. Nap kommentje:

Rodolfo63 2013.09.23. 17:56:57
és mi van akkor, ha egy igazi csődört raknak be a dobozba, aki 3 órán keresztül "melózik" - vagy ha esetleg a feltépi az ajtót a csávó, a csaj kitántorog, a pasi meg csak annyit üvölt ki merev árbóccal, hogy "kérem a következőt"? :)

 

SZERDA, SZEPTEMBER 25.:
A ZAKÓD NEVE: MEGRÁZKÓDTATÁS.

A Munkásosztály Küzdelmes Élete, meg minden
Talán érdemes:
21:25-kor egy elnyújtott romantikusság a Viasat3-on, amiben két, a férfiakból frissen kiábrándult lány cserél helyet, hogy lehetőleg pasik és érzelmek nélkül heverjék ki a megrázkódtatást. Huncut akinek beugrik az Igazából szerelem és a Bridget Jones összes, vagy ilyen-olyan formában már volt balszerencséje ezekhez. A Holiday mégis jobb (az Igazából…-nál egész biztosan, bár az nem nehéz). Valahogy a figurák életszerűbbek és szerethetőbbek, nem is tudom… Egy biztos, Kate Winslet, Jude Law és Cameron Diaz gondoskodnak arról hogy zsebkendő ne maradjon szárazon, én csak annyit tennék hozzá, hogy ha egy filmben Eli Wallach is szerepel, azt még Jack Black se tudja elrontani.

Kiemelten nem ajánlott:
Mennyire hihető, ha egy dúsgazdag, a kezdetektől fogva pénzharácsoló és ellenszenves rapper beszél a Küzdelmes életről? Mennyire eladható az ezeregyedik film a fehérek rasszizmusáról Detroit sikertörténete és Dél-Afrika demokratizálódása után? Mennyire hihető a férje halála után tízezres csekket kapó, azzal új életet kezdeni akaró sokgyerekes anya meséje? Megannyi kínzó kérdés, amire tuti hogy nem ma tizenegykor kapjuk meg a választ a FEM3-on. Kapunk viszont egy annyira elcsépelt toleranciamesét amit még a megszállott jogvédők és raprajongók se fognak élvezni. És még egyszer: P. Diddyt pont ide castingolni, ehhez azért pofa kellett.

Kis hírek a nagyvilágból:
Jobangel: Hobbik az önéletrajzban: "Miért érdemes beírni? Mert megkülönböztet, jellemez téged, mert olyan beszédtéma állásinterjúra, amiben biztosan tájékozott vagy."MUHAHA. Elképzelem ahogy bemegyek egy állásinterjúra és leírom nekik az összes jellemzőmet: hogy alkohista vagyok és katolikus, gyűjtöm a Gianna Michaels-filmeket és ami szabad időm meg energiám van azt egy gyűlöletblogba ölöm ahol az anyjukba küldöm a celebeket és legyalázom a tévéműsorokat. Biztos két kézzel kapkodnának utánam ezután az őszinteségi roham után :DDD
Hogy lehet 3 nap alatt 1 milliárdot keresni? – Hát úgy ahogy én is csinálom: folyton keresem azt milliárdot, de sose találom…
Napok óta részeg a lottónyertes: "Az ötöslottón hárommilliárdot nyerő kelet-magyarországi férfi állítólag szombat óta ünnepel." – Na és? Én is totál kész vagyok, pedig nem nyertem semmit...puhapöcs az akinek még az ivásra is ürügy kell…
Cs&P: 36 éves vagy, ittál már eleget!: "A pasi azzal traktálja párját, jobb, ha megbecsüli, mert érte sok mindenről lemondott." – Ok, akkor véssük kőbe: NINCS OLYAN, HOGY "ELEGET" INNI. Nőnek még csak-csak, de Férfinak nem, egy Férfi az mégiscsak Férfi, nem futamodik meg az alkohol elől.
Túl zsírosak a kolbászok: "Bevizsgáltak 23 kolbászt, sok még az elég megengedő szabályoknak sem felelt meg." – …és akkor ezt véssük az iménti okosság mellé: OLYAN SINCS HOGY "TÚL ZSÍROS" KOLBÁSZ. Basszus, hát pont attól kolbász!
Rezešová megmenekült a pénteki ítélettől: "Új, a szlovák milliomosnőre kedvező műszaki szakvéleményt szerzett a védelem."MAGYARUL: MEG FOGJA ÚSZNI :(((
2015-ben jön a fizetős RTL Klub – HALLELÚJA, TESTVÉREIM, PEZSGŐT MINDENKINEK! Milyen régóta mondom már hogy akinek a szar kell az fizessen érte, most végre meg is fog valósulni! LÁJK!44444 négy
18+ Ekkora csöcs még nem volt klipben: "Sabrina Sabrok énekel, tévézik és vetkőzik is, szerintünk az utóbbi a legérdekesebb az egészből." – Ki nem szarja le? Majd ha pornózni fog, akkor szóljatok, a csöcsös éneklést meg egy másik Sabrina, bizonyos Salerno húsz éve már csúcsra járatta
Neveljünk kutyát: Hogyan kezeljük az agresszív kutyákat?: "Egy kutyatartónak ezt is meg kell tanulnia." – Hogy hogyan kell bánni az agresszív kutyákkal? Hát úgy mint Romániában:
Zöld Ella 18+ Kutyák ezreit mészárolják le a románok: "A tömeges kivégzéseknek Traian Basescu elnök adott zöld utat Romániában." – Ez bizony nem szép dolog, ahogy az sem, hogy a posztoló elfelejtette megemlíteni, hogy kóbor, emberekre támadó, elvadult állatokról van szó. Nap kommentje:

ZF2 2013.09.24. 09:37:17
Ez egy nagyopn gáz poszt.

Nagyon csúnyán csúsztat és elfogult hangulatot kelt.

Bukarestet megjárt ismerőseim mind a kutyűkot sorolták fel mind legdurvább élmény.

Nem az a durva hogy a kutyák egymást ölik, hanem hogy falkába verődve emebereket támadnak meg.

És egy tucat éhes kutyűát nem fogsz leszerelni egy doboz cigivel mint pár koldust.

Elvadult kutyákat hiűába ivartalanítasz attól még ott maradnak és veszélyt jelentenek az emberekre. Ezeket már nem fogod visszaszelelidíteni sem.

Ez az a terület ahol a posztoló a saját mozgalmát járatja le.

Hagyni kellene a témát.



 
CSÜTÖRTÖK, SZEPTEMBER 26.:
AKI SZERET, AZ ÁGYAT VETT

Nincs karácsony Darwin nélkül!
Talán érdemes:
A hét végére megint beköszöntött a rossz idő, s vele a minimális jóság, mert ugye egy kilenckor adott téli filmet (Karácsony Holly-val) nem lehet egyértelműen jó döntésnek nevezni szeptember végén, bármilyen szimpatikus is hogy egy vidékre költöző csajra vár az új élet és az új szerelem, ahogy az is tök jó hogy kivételesen nem neki, hanem az általa kinézett férfinek van egy gyereke, igaz hogy csak nevelt, de akkor is, tehát egyfajta fordított hódítástörténetet kapunk, ha az HBO-ra kapcsolunk. Mégis, a hiányérzet az megmarad a mellékszereplő Adam Baldwin ellenére is…

Ismétlés, de ajánlott:
Nyolckor rövid időn belül másodszor is találkozhatunk a daytoni majomper feldolgozásával, ezúttal az MGM-en, és az originál, hatvanas évekbeli verzióval (bár az 1999-es adaptáció sem rossz). Mint köztudott, Aki szelet vet az elég nagy vihart arat, ahogy Darwin is tette az elméletével, ami – különösen Amerika déli részén – nem aratott osztatlan sikert, annyira hogy aki oktatta, az utána járhatott a bíróságra. Természetesen pont erről szól a film, melyben két jogász, ügyvéd és ügyész csap össze, de rajtuk keresztül valójában a begyöpösödött tudomány és a felvilágosodás ütközik meg. Magyar vonatkozása is van Ernest Laszlo operatőr személyében, de úgyis Gene Kelly-re meg Spencer Tracy-re lesz kíváncsi mindenki. Kapcsolódó hír:

Rámarkolt élőben a riportermellre a pávián: "A szőlőfesztiváli tudósításon arra keresték a vélaszt, miért szereti az emlős a szőlőt. Mást szeretett." – Szerintem tök logikus hogy az emlős az emlőket szeresse 8) Itt a bizonyíték hogy a majmok leszármazottai vagyunk (MI, FÉRFIAK MEG AZTÁN KÜLÖNÖSEN).

Kis hírek a nagyvilágból:
Halállal végződött az ördögűzés: "Kalapáccsal verte szét élettársa fejét egy férfi Mélykúton, hogy kiűzze belőle a gonoszt." – Hááát, végülis sikerült. Belőle meg majd az életfogytig tartó börtönbüntetés fogja.
Telepatikusan erőszakolta meg a szomszéd: "A utah-i nő ezért rábeszélte a férjét, hogy öljön." – Ne röhögjetek, a Rosemary’s Child-ban is valami ilyesmi távbaszás történt, aztán mi lett a vége!44
Kirabolták, megverték és elégették a ruháit: "Hárman támadtak egy férfira Bakonyszombathelyen. Egyikük még kiskorú." – Remélem az Index megint ír egy sírással küszködő cikket az új törvényről ami lehetővé teszi a kiskorúak büntetését. Na mindegy, egye fene, Kossuth-díjat nekik, remélem bódis kriszta ír egy szívettépő forgatókönyvet a gyerekek szemszögéből, mundruczó kornél meg forgat róla egy csodás filmet amihez hozzábasznak egy Oscar-díjat, miközben...a távolban valahol felsír egy gyerek.
Múlt-kor: Időkapszula 1983-ból: "A 30 éve elrejtett időkapszulát sokáig nem találták, de most ontja a 80-as évek kincseit." – Ilyenkor mindig arra gondolok hogy mennyivel egyszerűbb lett volna a politikusokat egy időkapszulába zárni, aztán harminc-negyven év múlva felnyitni… Akkor talán még a nyolcvanas évek is élvezhetőbbek lettek volna. – "A Steve Jobs Apple Lisa típusú számítógépéhez gyártott egeret is tartalmazó időkapszulát még 1983-ban, a Nemzetközi Tervezési Konferencia alkalmával temették el a coloradói Aspen mellett. Azóta feledésbe is merült, hiszen a tervek szerint 2000-ben kellett volna előbányászni a föld alól, ám az évek során a tájkép megváltozott, a kapszula pedig eltűnt. (…) Az egér mellett számos ikonikus tárgy is előbukkant a 80-as évekből: a Moody Blues angol rockbanda lemeze, egy Rubik-kocka, egy Sears, Roebuck & Company katalógus, egy Vogue magazin, valamint hat doboz sör."Nap kommentje 1.:

vernarancs 2013.09.25. 12:13:43
A kepet elnezve a sort egybol meg is ittak :)


Détári: Tükörbe néztem és megrémültem: "Bepánikolt és képtelen volt kilépni a lakásajtón, indokolta, miért nem ment el könyvbemutatójára." – Érdekes, belőlem pont az ellenkezőt váltja ki ugyanez. Felkelek, belenézek a tükörbe, elszörnyülködök és menekülök a kocsmába hogy elfelejtsem amit láttam :SSS
Fekete zakós tréfamester verte át a Blikket a lottónyertessel: "Csak vicc volt a két napja részeg lottónyertesről szóló információ - legalábbis ezt állítja az a férfi, aki két napja még igaznak próbálta eladni a történetet a Blikknek. A hírért 200 ezer forintot kért, majd miután a Blikk lehozta a sztorit, megzsarolta az újságot." – Ez igen, nagyon nagy RESPECT a blikket-indexet-origót félrevezető fickónak. Látjátok, valójában ő ütötte meg a főnyereményt: bohócot csinált az összes médiageciből és még pénzt is kapott érte :DDD Nap kommentje 2., amit akár én is írhattam volna:

LittleBoss 2013-09-26 12:24:02
Íme, mikor ellenőrizetlen "híreket" közölnek le orrba-szájba, a sok hülye meg bedől, mint medve a málnásba... :-D
Bár én már a hír megjelenésekor mondtam, hogy "nekem ahhoz lottóötös se kell, hogy napokig részeg legyek", ennek dacára sem keresett fel egy szál újságíró sem... :-D


Viszlát szombaton!

 
Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés