2013. 09. 30.
A Fehér Özvegy búvóhelye!!44 négy (szept. 30.-okt. 1-2-3.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, SZEPTEMBER 30.:
JUBALÁLUNK, JUBALÁLUNK?
Az osztálytermek meg üresek?!

A postás mindig kétszer csenget a vágy villamosának bádogtetején.
Ajánlott:
Míg mi Magyarországon a forradalommal majd utána a megtorlás túlélésével voltunk elfoglava, addig Amerikában csak forogtak és forogtak a seksz-westernek amik azonban műfajuk ellenére sem mutattak sokat, inkább a kapcsolat ténye és a belőle származó feszültség pörgette a néző adrenalinszintjét. A nyolckor vetített Jubal az egyik iskolapélda erre: egy jólelkű gazda magához vesz egy csavargót, akire azonban szemet vet a felesége is. A sztori egyidős az emberiséggel, nem véletlenül köszönt vissza később részben vagy egészben számtalan formában (A postás mindig kétszer csenget, A vágy villamosa, stb.), ezt az MGM-es verziót a nemrég elhunyt Ernest Borgnine és a mellékszerpelő Jack Elam miatt érdemes mégis kiemelni.

Talán érdemes:
Kilenckor egy magyarokkal zsúfolt, néhol kicsit irritáló romantikázás a Film+2-őn, ahol a nagymenő Ray Liotta mellett Shaun Sipos és Crystal Balint öregbíti hazánk hírét, pedig az alapanyagban nincs sok köszönet: Liotta adja a csapodár férjet aki végül egy cellába kerül egy szebb napokat látott sportolóval aki hozzá hasonlóan szopóágra állított a Zélet, részben magának köszönhetően. A Visszatérések kora nőközpontú és ami még rosszabb, láthatóan nőknek (pontosabban egy bizonyos típusnak) készült, állítólag vígjáték, amin mi, Férfiak nem fogunk túl jól szórakozni, meg azok a Hölgyek sem akik többre kíváncsiak a kapcsolatok-megcsalások fekete-fehér bemutatásánál. Ennyit mára, meg annyit hogy nyolc előtt öt perccel tovább folytatódik a magyar pilóták kalandjait elregélő Őrjárat az égen, szokás szerint a Duna TV-n.

Hétfő? LESZAROM. rovat:
b: 18+ Kiss Ramóna végre levetkőzik!: "Hortváth "Csöcsingó" Éva rúdtánccal dobja fel a kapcsolatát, VV Sehi Paris Hiltonnál is szexibb."EZ IGEN, AZ EGYIK SEKSZYBB MINT PARIS HILTON, A MÁSIK MEG VÉGRE LEVETKŐZIK, ÉN MEG MINDKETTŐT SUNÁZNÁM LESZAROM.
18+ Megveheti a pornós tinimami punciját: "Farrah Abrahamnek annyira nem jött be az élet, hogy szexbabákat fognak belőle gyártani." - MEGVÁROM AMÍG HÁZHOZ LEHET HÍVNI LESZAROM.
Miley Tevepata Cyrus tényleg magához nyúlt a színpadonPEDOBEAR STILL APPROVES LESZAROM.
Kim Kardashian feneke visszatért – Back To The FUTU LESZAROM.
Közszemlére tette mellét Minaj: "Nicki Minaj a dzsekiből villantotta meg a mellét, aztán kiposztolta az Instagramra. Fotó."HÁT IGEN, VALAMIVEL EL KELL TERELNI A FIGYELMET A CSODÁS HANGJÁRÓL ÉS A MÉG CSODÁLATOSABB SZÖVEGEIRŐL LESZAROM.
Így pattog Katy Perry keble: "A 28 legszexisebb GIF az énekesnőről. Kate Upton talán már sárgul is az irigységtől."EGYSZERŰBB VOLNA NEKI IS PORNÓZNIA AMÍG MÉG KÍVÁNCSI RÁ VALAKI LESZAROM.
18 milliárdos rózsaszín gyémántot árvereznek el Genfben: "Pink Start 1999-ben találták egy dél-afrikai bányában." – Megveszem, berakatom a koszos WC-csészémbe és...LESZAROM.
Rihanna cuki fotója letartóztatáshoz vezetett: "Lórimajommal pózolt Thaiföldön. Ez védett állat, börtön várhat azokra, akik turistáknak adogatják."LESZAR Könyörgöm, csukják Kanye West mellé, addig se "zenélnek"!
 

KEDD, OKTÓBER 1.:
SZEGÉNY JHONNY A MOCSOKBAN

...avagy mit ne csináljunk egy szerelemjárta házban.
Kiemelten nem ajánlott:
Viasat3, 22:25: Négy Esküvő 2. – Nem hittem volna hogy lesz belőle második évad. Persze azt sem hittem volna hogy 2013-ban ki lehet adni még spájzgörlös pornót, szóval ennek tükrében a lehetőségek végülis végtelenek…

Nem érdemes:
Egy szívesség, egy óra és egy nagyon nagy hal – mit várhatunk ilyen címmel? Vagy egy Peter Greenaway-féle szellemi faszverést, vagy egy vígjátékot. Ben Lewin rendezése elvileg az utóbbi, az előbbihez mégis több köze van, Bob Hoskins meg mintha nem tudna mindenféle mellékízek nélkül vicces lenni, pedig még azt se lehet mondani hogy teljesen rossz anyagot hoztak volna neki: Marcel Aymé sztorijából készült és több (akkoriban) Nagy Név is jutott bele Natasha Richardson és Jeff Goldblum személyében, egyikük a nő akivel hősünk pornófilmet kénytelen szinkronizálni, a másik pedig a nő exe, aki dacára rovott múltjának (vagy tán épp amiatt) könnyen ráhangolódik a Hoskins által játszott fotós vallásos képein való modellkedésre, annyira hogy nem elég neki hogy róla mintázzák Jézust, de tevőlegesen is a nyomába akar lépni. Talán ennyiből is sejthető hogy az "angol humor" esetünkben tényleg közepesen erőltetett poénokat és helyzeteket jelent, aki tud még 2013-ban felszabadultan röhögni kereszténység-gyalázáson, azt várja tíztől az MGM.

Talán érdemes:
A Cinemaxon egy kis horror, ami nem sok újat tesz hozzá az ezerszer ellőtt sablonhoz ami esetünkben azzal kezdődik hogy egy fiatalember nagykorúvá válásakor tudja meg hogy örökbefogadták. Ám a közhelyek nem érnek itt véget: az igazi apja prédikátor volt, aki kiirtotta az anyját meg a testvéreit is, a fiút pedig várja az örökség, azaz a ház ahol mindez megtörtént. Bárki más épeszű ember ilyenkor azt csinálná hogy a lehető leghamarabb eladja a tanyát és elhúz havajozni valami távoli helyre (ez logikus is lenne ha addig szegénységben éltünk, ugye), piából csak a felső polcon levők, de azokból az összes, és persze olcsó (= drága) egyéb örömök minden mennyiségben. A kis Jhonny azonban nem olyan egyszerű lélek mint például én lennék a helyében: neki bele kell zavarnia a Halott lelkek álmába és megbolygatni a sötét múltat. Nem annyira minőségi mint a Fekete ruhás nő, mondjuk háromnegyed egykor már tök mindegy lesz, aki addig fennmarad annál valószínüleg már eleve lőttek az éjszakai alvásnak.

Kis hírek a nagyvilágból:
Miley Cyrus azt mondja, cenzúrázták a ribanckodását – Pont az a baj hogy nem :SS Még ha szarkofágba zárnák mint a csernobili erőművet, az se volna elég cenzúra annak a fiatalság-megrontásnak amit ő csinál!
Ön mire költené Európa pénzét? – Micsoda hülye kérdés. SÖRRE, természetesen.
Fejenként 1 628 367 forintba kerül az állam: "Minden magyartól egy jó használt autó árát veszi el, majd osztja szét a kormány 2014-ben. Nagyobb teher a cégeknek, sok új stadion, kevesebb állástalan."MUHAHA. Tőlem ugyan nem vonnak el másfél milát mert nem is keresek ennyit, még éves összesítésben sem. Mégiscsak van valami jó abban ha az ember a mélyszegénység meg a minimálbér között vergődik évtizedeken át :DDD EGÉSSÉG!
Magyar útlevél ötezer euróért: "Ennyiért kínálja az okmányt egy ukrán honlap." – Jól olvastam, ÖTEZER EURÓ? Hol tudom eladni a sajátomat? Végre egy kis hasznom is lenne belőle, úgyse voltam már sehol jó régóta. De komolyan, hogy lehet az hogy ha valaki venni akar magyar állampolgárságot meg útlevelet annak brutális pénzeket kell fizetnie, én meg itt aszalódok a kocsmában minimálbérért? :D
Agyonlőtték az alvó diákokat: "Fegyveresek támadtak egy kollégiumra Nigériában." – Mielőtt félreértene valaki: maximálisan elítélem ezeket a lövöldöző geciket, de mivel hívő vagyok, igyekszem mindenben a pozitívumot látni. Most is arra gondoltam egyből, hogy ezek a derék terroristák akár fokozhatták is volna a kegyetlenséget, például ha kivégzés előtt még feleltették is volna a diákokat a próféta életéből, mint tették azt a kenyai lövöldözők. Nade kik ezek a gyerekeket álmukból golyóval keltő jómunkásemberek és miért is küzdenek? - "Ez már a sokadik hasonló támadás iskolák ellen, júniusban két másikat is megtámadott a Boko Haram. Nigéria északi részén szükségállapot van, amit a Boko Haram csoport támadásai miatt vezettek be. A Boko Haram eltökélt szándéka, hogy megbuktatja a nigériai kormányt, helyette pedig iszlamista vezetést akar létrehozni." – Hú, remélem majd őket is megtámogatja a békenóbeles amerikai elnök!444 négy Vagy lehet hogy mégsem:
Leállt az amerikai kormány: "Tizenhét év után most először történik ilyen, és egyelőre nincs kiút a válsághelyzetből. Az amerikaiak addig is útlevél, múzeum és pandavideó nélkül maradnak." – Tudom sajnálni őket. Pedig hányszor, de hányszor beraktam, hogy EKÖZBEN AZ ÁLLAMKASSZÁBAN, de senki se hallgatott rám, pedig én mondtam hogy nem lesz az ámennek jó vége!444 négy
 

SZERDA, OKTÓBER 2.:
SZENVEDÉLYEK A VIBRÁTORÁBAN

Sok kocsi a biztosra megy.
Állatira denagyonkötelező:
Fél tízkor a retekklubbon a Szulejmánban végre eljutnak a mohácsi csatáig, ami ugye nekünk nem volt akkora nagy siker, de gondolom a birka nézőket mindez nem fogja zavarni, lelkesen ugrálnak majd hozzá.

Talán érdemes:
Negyed tízkor egy francia kísérlet a Dunán a régi, jónevű gall bohózatok felélesztésére, és ki lenne erre alkalmasabb mint a Taxi egyik színésze. A Barátom a nyakamon már a címéből sejthetően a buddy movie-k és azon belül is a szegény-gazdag emberek kényszer szülte haverságáról szól. Aki először találkozik ilyesmivel, annak talán még be is jöhet, én sajnos láttam már ilyesmit sokkal jobban kivitelezve.

Ismétlés, de ajánlott:
FEM3, 21:10: Szenvedélyek viharában – Remek feldolgozása Jim Harrison novellájának, ami kicsit a magyar népmesék három testvérét is megidézi, a visszavonult tiszt (Anthony Hopkins) ugyanis pont ennyi gyereket nevel, és mindegyik a maga útját járja, még akkor is ha épp együtt vannak. A komoly zűrök a legkisebb fiú hazatérésével kezdődnek (majdnem mint a mesében) aki frissen elvett feleségét is magával hozza Montanába, s ezzel megbontja a(z addig is főleg az apa miatt) fennálló családi békét, főleg a már eleve örök lázadó középső fiú (Brad Pitt) az, aki megérzi kaland szagát. Nagy sztori, nagy színészek, barátnővel vagy egyedül is biztosra megyünk vele.

Ajánlott:
Ha lehet valamiért szeretni az MGM-et, akkor azért biztosan hogy rendszeresen helyet adnak a jó értelemben vett művészfilmeknek is, ahogy ma nyolckor is teszik. A Zsebpénz messze nem Truffaut legjobb filmje (ahhoz túl szentimentális), meg nem is egyértelműen vígjáték (ahhoz túl komoly a témája), de a legjobb, legfelemelőbb program mára. Ritka az olyan alkotás ami úgy szól az iskolaévekről hogy se a nosztalgia totális cukormázába, se a negatívumok egyoldalú kihangsúlyozásába nem esik bele – pedig itt mindkettőre lenne lehetőség: az egyikre ott a vidéki iskolákról az átlagemberben élő kép, a másikra meg az egyik oda járó gyerek, akit otthon bántalmaznak. Nézzétek mert nagyon jó.

Kis hírek a nagyvilágból:
A hétvégén is elhallgattunk egy csomó hírt!: "Surján László reagált a bajai csalásra, Deutsch két szóvivőt is lehiperpöcsözött, Vona Alföldinek üzent." – Van valami cinikus ebben a viccelődésben. Nem, nem "egy csomó" hírt hallgattatok el, csak a lényeget az egyikből, konkrétan:
16+ Megerőszakolhatták a kocogó nőt: "Megszólalt a Soroksáron meggyilkolt nő férje. Tőle kérdezték a rendőrök, hogy miért véres a felesége." – Hát igen, egy hét után már azt is ki lehet mondani amit a saját fórumotokban illetve más hírportálokon már nem sokkal az eset után pedzegettek. Egy hét, basszus. Magyarország Vezető Hírportálja, az. Kapcsolódó Nap kommentje:

aegithalos 2013.09.30. 14:52:30
Rakerestem (google-lal)az indexen a Soroksár szora.
A gyilkossagol szolo hir:

index.hu/belfold/2013/09/26/gyilkossag_soroksaron/

Masik hir a keruletbol a talalatok elso oldalarol:
index.hu/belfold/rzz0718/

A terjedelmi kulonbseg gyonyoru.

Elfogták a kecskeméti ölelgetőt: "A 28 éves férfinak szeretethiánya volt." – Nem baj, majd a börtönben megszeretgetik majd elegen. Az ilyen is hogy miért nem vesz magának guminőt...
Biebert testőrei cipelték fel a Nagy Falra: "Az énekes nem bírt egyedül lépcsőt mászni." – Puhapöcs, de a testőrei is azok. Még ha ledobták vagy befalazták volna akkor megérteném ezt a válloncipelést, de így?!
Meghalt Őz Zsolt: "Hétfőn éjszaka meghalt Őz Zsolt, a kilencvenes évek egyik kultikus zenekara, a Vidámpark énekese." – Ide most valami mélyértelmű dolog kéne, de nem tudok írni semmit. Az élet szomorú tréfája hogy a Vidámpark frontembere a zenekar névadójával együtt távozott az életünkből:
Ennyi volt, megszűnt a vidámpark - Hova menjünk ezután szórakozni?: "Borzongás, repülés és gyomorliftezés, élethű mesefigurák." – Nem kell mennünk sehova, a "szórakozás" már egy ideje úgyszólván házhoz jön errefelé: ha borzongani akarunk csak bekapcsoljuk a híreket vagy megnézzük a közértben az árakat, a mindenkori létbizonytalanságtól garantáltan liftezni fog a gyomrunk, a munkahelyünkről bármikor repülhetünk még akkor is ha nem akarunk, és egy sötét utcában bármikor belénk márthatja a kését egy élethű mesefigura. Jöjjön akkor egy régebbi benyögés az Origóról, ami simán mehet az Év kommentje-candidate-ek közé:

meeshee 2013-09-05 21:53:15
Az állatkert a vidámpark kárára terjeszkedik.. ha piaci alapon nézzük, akkor valószínűleg azért, mert egyre kevesebb itt a vidám és egyre több az állat.

 

CSÜTÖRTÖK, OKTÓBER 3.:
TELE A TANKOT!

Tisztára mosni tizenkét piszkosat.
Kiemelten ajánlott:
MGM, 20:00: A komédia piszkos tizenkettője - Másfél órás doksi az amerikai stand-up komikusok nyolcvanas évekbeli hullámából, benne jó sok, nálunk ismeretlen névvel. Bill Hicks miatt mindenkinek ajánlom, az ő poénjait később Dennis Leary hasznosította újra, Hicks sajnos időközben meghalt rákban, de addig is az akkori legfeketébb humort köszönhettük neki, amiből itt is kapunk egy jó adagot.

Talán érdemes:
Tíz előtt tíz perccel ugyanott egy kicsit sekszuális felhangú amcsi komédia amiben egy tönk szélére került benzinkutat varázsolnak nyereségessé a Benzinkutas lányok - eltaláltátok, falatnyi ruhában és a szolgáltatások egyértelműen kétértelművé átnevezésével. Limi-limonádé némi meztelenséggel, a főhősnőt játszó Kirsten Baker később a Péntek 13. második részében alakított maradandót.

Nem érdemes:
A Universal Channel is ráugrott a mostani chemtrails-mániára egy 2013-as koprodukcióval amiről rövid úton kitalálható hogy nem a minőséget képviseli, de ez még nem is lenne baj, az már annál inkább az hogy a Futóáramlás az a film ami után se az összeesküvéshívők, se a rajtuk röhögni akarók, se az agyatlan kikapcsolódást keresők nem fognak elégedetten felállni a székből, így hát 21:20-kor tényleg csak az kapcsoljon oda akinek nincs jobb dolga.

Kis hírek a nagyvilágból:
Recorder: David Bowie kedvenc könyvei: "Neki napi egy könyv a tempója, neked hány volt meg az énekes 100 kötelező olvasmánya közül?" - Szerencsére egy sem. Amilyen jó zenét csinál(t), annyi zöldséget összeolvasott szegény. És igen, az új lemeze is gyenge. Sorry.
Pekingi: Belga galambok kínai fogságban: "Vámcsalás miatt Kína 1200 postagalambot foglalt le. Már diplomáciai vonatkozása is van." - Huhh, remélem nem eszik meg őket mint az arabok a mi gólyánkat :SSS
18+ Egy egész családdal akart szexelni az amerikai katona: "A tengerészgyalogos egy erre szakosodott oldalon beszélte le a randit, csak azt nem tudta, hogy egy szövetségi ügynökkel beszél." - Pedig de szép is lett volna ha összejön neki egy Laokón-csoport! Papa, mama, gyerekek, csupa szép szeretet, oppa gangbang style!444 négy
Túl szűk gatyája miatt vesztette el a heréit: "A koncerten tomboló 19 éves tokiói fiúnak valószínűleg erekciója volt, ez lett a veszte." - Meg se merem kérdezni ezek után hogy melyik zenekart hallgatta :SSS
Nincs több dekoltázs Kaposváron: "A város egyeteme szigorú dresszkóddal állt elő." - ÉDES FASZOM. Kötelező burka és nyilvános csókolódzásért megkövezés mikor lesz?
Yana 18+ Kefélés így is, meg úgy is: "Avagy a prosti aktus után lakást takarít." - Egy nő aki profin sekszel ÉS MÉG takarít is???? Adjátok meg a címét, feleségül veszem o_O
Meztelenül tiltakoztak az egyetemisták: "Az egyetem színészszakos diákjai pucéran tartották meg a beszéd-technika órát." - Na, itt játszották el az esetleges szimpátiámat. Nap kommentje:

DylusWarwauk 2013-10-03 18:15:51
Ilyen fejlett mentális képességek mellett már nincs is szükség további oktatásra, szélnek kell ereszteni őket. :))





 
Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés