2013. 10. 12.
50 Shades of GHEY, vol. 1. (okt. 11.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Nyál Produkció
és az
Egymilliárdan Az Olvasásért Párt
önökre zúdítja:

A Zsüliettbrékó-klub
avagy
Les Fifty Shades of GHEY
avagy
A szellemi homály ötven árnyalata

(Leg-ujjabb aluljáró Nép-könyvecske)

Példátlan siker!
A legendás trilógia újra-újrakiadása!
Fűzvekötve, tejszínhab nélkül!4
Csak felnőtteknek!!
DE TÉNYLEG!!!

IQ-akadálymentesítve!
Beépített Coelho,-és de Sade-generátorral,
diszkrét csomagolásban csak most, csak féláron, csak neked!
Plusz katonáknak, diákoknak a félár feléért!
A Blahán pedig a félár felének feléért is megkaphatod, bónusz chlamydiával!!!

Középkorú nőkre, újságírókra, nemtelen hipsterekre és bizonytalan nemi identitású kamaszokra optimalizálva!!!
Ajándék síkosítóval!!!!!!
A Föld minden lakosának megvan három példányban!!
Neked miért nincs!!!!!!!!!!!!!
Hivatalosan is a legjobb!!
Tíztrilliárd olvasó NEM TÉVEDHET!!!44 négy

Okos kezdőidézet:
"What one sees as degrading and disgusting and bad for women might make some women feel empowered and beautiful and strong."

"Mindattól ami valaki szemében megalázó, undorító és rossz a nők számára, más nők magabiztosnak, szépnek és erősnek érezhetik magukat."


ELSŐ KÖNYV: TEJSZÍNHAB NÉLKÜL SOHA.
(Under the influence of: három sör, négy feles és egy üveg pezsgő)

Mielőtt tovább mennénk, essünk túl az útból, mert BKV: önnek megyünk.
Ne sértve amit olvas túl ezen a ponton. Ezért vetted meg, nemigaz? Felháborodni! Kishamis.
Hagyjuk el a gátlások, az ajtó, a seksz, és a hanyatló Nyugat ópiuma is. Minden, amit lát és hall, ezentúl maradjon köztünk. Nem véletlenül adtuk ki alig egymilliárd példányban. This is my shit, csak erre az egymillárd légyre tartozván. Többet erről úgyse, merkülönben!!
OK. Most térjünk le a tetves-kavicsos.

EGY: MEGÉRETT A MEGGY.

Ha azt mondom, hogy titkos klub létezik, amelynek tagjai állítják csak a legerősebb ember a társadalomban – is hiszel nekem? Játszótársam, mondd, akarsz-e, Lenin? Én nem beszélek a Tuggyukik, vagy a Serény Múmiák, mint rejtőjenő, vagy bármely olyan elcsépelt telek használt készülékek előre a kereskedelmi napirendjét hamis összeesküvés anya munkát. No. Az arcra, ez a klub sokkal ártatlan. De alatta. Hajjaj, ALATTA!!4444 négy Ez a klub, hogy találkozik rendszertelenül, egy titkos helyen. De ne kétszer ugyanazon a helyen. Általában nem is ugyanabban az időzónában. Sőt, néha a tagok egy helyen nincsenek is. És ezeken az üléseken, ezek az emberek...ne verte az egész csipkebokor, nevezzük őket amit ők: a Princes of the Universe, mint hegylakók. A végrehajtó hatalom az ismert Naprendszer, asztrállények, gyík,- és rákemberek, és persze mind elszabadult kőmíves, mint Kelemen Anna. Szóval ezek az emberek, a vezetők, hogy használja ezeket a privát összejövetelek annyira szükség szerint le időben a fontos és stresszes üzleti kibaszott a világ még jobban, mint azt: PARTY HARD, és már álmodik egyre szadista és fondorlatos módon a kínzás, és rabszolgává elszegényít a lakosság: FEMA-táborok és chemtrails. Envéó. Megállók Dzsordzs Bús dülledékein.

És mit csinálnak a saját rossz napjai, amikor szeretne pihenni?

Meg kell nyilvánvaló.

Sekszuálisan eggyé válnak, még akkor is ha nincsenek együtt. Lehetnek más helyen, más időben, más földtörténeti korban. Úgy eggyé válnak a klub orgazmusában!!44 Szóval ezek az emberek, a vezetők, és ne finomkodik a szavakkal megint, ők a szakmai köcsögök. Ők baszd meg, hogy egy több mint rajtad. Szóval, mit csinálnak, ha ők nem csinálnak ilyet? Természetesen… Szóval ezek az emberek, a vezetők, a hivatásos köcsögök, hogy már dolgoztak ki, hogyan kell a seksz akarnak, és kényeztesse magát a legvadabb és züllött sekszuális fantáziák, anélkül, hogy a botrány...csinálják zárt ajtók mögött. És együtt. Titokban. Ez a hely a bizonyíték. A hely, aminek nincs helye, mert változik, térben és időben, az a bizonyíték. Még az is lehet hogy elmész otthonról rabszolgameló, és akkor a klotyóban vagy a ruhásszekrényben élvezkednek az evil szakmai asztrál-köcsögök, és belerejszolnak a tejfölöd, fikát tenni gyereked lekvár, mert ezek már ennyire betegek. Még nálam is, pedigénaztánmindent. Úgy hívják, ezt a helytelen-időtlen társaságot hogy a Zsüliettbrékó-maffia, akarom mondani klub. Keress rá. Nem fogsz találni abszolút semmi. Ez az a titok nyitja, a bizonyíték, ez bizonyítja hogy létezik: hogy nem létezik. De mivel mindenki hülye csak én vagyok propeller, ezért fellebbentem Ízisz fátylát.

Fakoff van, asztrálköcsögök!
A Zsüliettbrékó a kétpólusú anarchoszindikalista társadalom egyike, nevezték annak a két karakter – testvér, a másik az úgynevezett Zsüsztin, szülőanyjuk a Marquis de Sade, a 18. századi francia nemes, szabados, író és toleranciaforradalmár, aki a telefonkonferencia feltalálója, akinek a francia arisztokrácia, hogy ő zárva a Bastille a trágárság. Ami visszatekintve, volt egy nagyon rossz lépés, mert ott ült a cellájában, és nincs jobb dolga, mint kivered éjjel-nappal, a márki stimulálja, hogy még több és nagyobb obszcén. Az ő bebörtönzés ő írja a legnagyobb munkát az erotikus irodalom a világ valaha ismert (kivéve enyimet): Én, a seksz-mániákus. Az egyetlen könyv, amit valaha írtak, hogy túltesz a a sekszuális perverzió és az erőszak: az enyém, amit most olvasol. Szóval ez volt a márki, persze, aki kiabált ki az ablakon a Bastille az elkényeztetett zsebhokiszurkolóknak, hogy igyatok abszint és bonviván, meg kell ostromolni a helyén, és így, véletlenül kezdődött a francia forradalom. Nyilván!

De térjünk vissza a Zsüliettbrékó. Ő a kevésbé ismert, a csehovi két nővér, valuska-valagonya. Zsüsztin egy kicsit húzza és prűd. És Zsüliettbrékó? Zsüliettbrékó teljesen megátalkodott benne vágy a seksz és a gyilkosság, és a testi öröm, hogy ő még nem kóstoltam, ő még soha nem volt egymáséi Sárbogárdon. Ő baszik és megöli, és megöli, és baszik, és néha nem mind ugyanabban az időben vagy helyen, néha magát öli míg mások basszák, néha ő maga öli és bassza magát saját, és mindig megússza, és soha nem kell fizetni az árát neki indiszkrét vagy őt bűncselekmények, főleg ha magával. Viszont neki néha fizetni kell. Talán most már érted, miért ez a titkos társaság, a Zsüliettbrékó Társaság, nem olyan teljesen ártatlan, mint amilyennek látszana az óránkénti egy-két gyilkosság meg spontán seksz-orgia-halál miatt. Nem mintha én tartozom oda. Én nevem Catherine M. Én lenni teljes munkaidős harmadéves egyetemista. Én nagy, én zene, én film, sőt filmek. Seggbőlszájba 69. és 70. része például. Majd Görlfrendixpíriensz. Utána könyvírás, ebben is tajtsiker. Mégis, én nem vagyok egy különleges. Én rendszeresen lány minden ugyanolyan rendszeres szükségletek és vágyak az életben, mint mindenki más: szerelem, biztonság, boldogság, évi egy gallon öklözőzsír és havonta új szopóálarc a régi elkopott amikor a használat.

MGM, 0:55: Shaolin betolakodók – És szórakoztató, szeretek szórakozni. Én, mint a ruha is, és jól néz ki, de nem kell egy drága ízlése a ruhák. Vezetek egy kis Velorex, hogy a szüleim adtak nekem a tizennyolcadik születésnapom limitált széria Magyar kiadás, made in East Europa, ójeeee, és mindig úgy tűnik, hogy véletlen szar feküdt a hátsó ülésen, hogy soha nem talál időt, hogy teljesen egyértelmű ki. Mégis, egy lány is álom, nem igaz? A főnök egy szenátor. És Dzsémszdín Timurlék, a barátom, egy munkatársa az ő kampány irodája. Amellett, hogy a közgazdasági szakon. Ami nem hagy egy csomó ideje, hogy együtt legyünk. És tudod, mit mondanak: all work and no play makes Dzsémszdín Timurlék a dull buy. Tehát az egyetlen hely, ahol lehet kapni egy kis magánélet a szerszámos kamra, a fürdőszoba, vagy az irodában. Azt kéne mondani ezt újra, mert én tényleg nem akarom, hogy rossz ötlet: mi már soha nem csináltam. Én lökte hátra a széken, Bob plüss bőr forgószék, és mi volna csinálni ott, a "székhelye a hatalom". És amikor én látom, hogy domború ellen a pamut az ő boxer alsónadrág. Akkor itt az ideje egy kis szoros kapcsolatot. De ő még mindig nem szabad hozzányúlni. Én helyzetben magam előtt a szék, jelen lenni a lábát az én vissza neki, és a tapadás a fogantyúkat az ülés, ahogy ecset és bump és grind seggem, először lágy, majd a kemény, az ő Y. De én kapok ki a pontot. A lényeg az, hogy nem volt semmilyen üzleti, hogy ott, a Zsüliettbrékó-klub, azok között az emberek. Mondjuk volt egy tehetséges, a meggyőzés, az éhség. És én foltos.

KETTŐ: CSIPKEBOKOR VESSZŐ.

Not impressed.
Én mogorva és frusztrációt magam a tükörben. A fenébe a hajam – bazmeg a hajad, meghalunk, és kibaszott Isabella Swan, amiért beteg és alá, hogy ezt a megpróbáltatást. Én orsó szemem elkeseredetten, és tekintete a sápadt, barna hajú anorexiás modellalkatú metró-sekszuális fiú, kék szeme túl nagy az arca nézett vissza rám, és feladják. Az egyetlen lehetőség az, hogy korlátozzák a csökönyös haját egy lófarokba (persze nem úgy), és remélem, hogy nézek félig szalonképes. Az igazi ragyogás belülről árad, és szépnek lenni azt jelenti hogy gagyogsz s ragyogsz s vámpírkodsz.
Bella a szobatársam, és ő úgy döntött, ma minden nap megadja magát az influenzát. Ezért ő nem tud részt venni az interjúban ő volna elrendezve csinálni, néhány mega-industri-iparmágnás sosem hallottam, a HÖOK hallgató újságot, HaHa… Szóval már önként. Én ma kell vezetni a 100 és 65 méter az Erzsébetváros annak érdekében, hogy megfeleljen a titokzatos vezérigazgatója Ghey Enterprises Holdings Inc. Kivételes vállalkozó és nagy jótevő, idejét rendkívül értékes - sokkal értékesebb, mint az enyém -, de ő megadta Bella egy interjúban.
"Edward, sajnálom. Beletelt kilenc hónapot, hogy ezt az interjút. Időbe fog telni, újabb hat átütemezni. Kérlek!", Bella könyörög nekem az ő rekedtes, torokfájás hangon. Hogy ő csinálja? Még beteg néz és gyönyörű, eper, szőke haj a helyén van és zöld szeme fényes, bár most piros szélű és orrfolyás, a lassan száradó nyál és takony fényes csíkokat húz fitos orra és égővörös szája alól végig kötött pulóver. Én figyelmen kívül hagyni a fájdalmat a hívatlan együttérzés – mint egy csigatriász vonalai a nedves, folyós orrlyukaktól a szájon át egész lefelé, lefelé, amíg…
"Természetesen elmegyek Bella. Önnek kellene kap vissza az ágyba. Kérsz GHB vagy Mefi? "
"GHB, kérlek. Itt vannak a kérdések, és az én mp3 felvevő. Csak nyomja meg a rekord itt. Győződjön meg megjegyzi, én átdolgozza az egészet. "
"Oké, megyek. Menj vissza az ágyba. Csináltam egy kis levest melegítsük fel később." Én bámult rá szeretettel. Csak te, Bella, tudom ezt megtenni.
"Úgy lesz. Sok szerencsét. És köszönöm Edward - mint mindig, te vagy az én életmentő."

Az utak tiszták, ahogy elindult. Ez a korai, és nem kell, hogy Erzsébetvárosban, míg két délután. A cél a székhelye Ms. Ghey globális vállalkozás. Ez egy hatalmas, 20 emeletes irodaház, Az összes hajlított üveg és acél á la World Trade Center, fából faszkarika, egy építész haszonelvű fantázia, a House Of Ghey írt diszkréten acél az üveg ajtón. De rühellem a gazdagokat! Robin Leach kapja be!
Mögött szilárd homokkő (megjegyzem: gay) íróasztal, egy nagyon vonzó szőke nő mosolyog rám.
"Azért vagyok itt, hogy Ms. Ghey. Edward Cullen pour l’Isabella Swan. "
"Elnézést egy pillanatra, Mr. Cullen." She ívek a szemöldökét kissé állok tudatosan előtte.
"Mr. Cullen várható. Kérjük, jelentkezzen be itt, Mr. Cullen. Akar majd az utolsó felvonó a jobb oldalon, nyomjuk meg a 20. emeleten." Mosolyog kedvesen rám, szórakoztatta nem kétséges, ahogy jelentkezzen be.

A lift habverők engem végsebessége a huszadik emeleten. Azon túl, hogy van egy a padlótól a mennyezetig érő ablak, kilátással az Erzsébetváros, hogy néz ki a város felé. Ez egy lenyűgöző vista, és én egy pillanatra megbénította a nézetet. De hej! Szedd össze magad, Cullen. Egy másik elegáns, tökéletesen öltözött szőke jön ki egy nagy ajtó a jobb oldalon a száját törölgetve. Mi ez az összes makulátlan szőke? Ez olyan, mint Stepford itt. Vett egy mély lélegzetet, állok fel.
"Mr. Cullen?" A legújabb szőke kérdezi.
"Igen," I kuruttyol, és törölje a torkom. "Igen." Van, hogy hangzott magabiztosabb.
"Ms. Ghey fog látni téged egy pillanatra. Elvehetem a kabát?" – Szőke Number Two vonul át a nagy íróasztal. Talán Ms. Ghey ragaszkodik minden munkavállaló, hogy szőke. Én kíváncsi vagyok, tétlenül, ha ez törvényes, ha az iroda ajtaja kinyílik, és egy magas, elegánsan öltözött, vonzó afro-amerikai férfi rövid retteg kilép. "Alejkum szálem," mondja, ahogy elhagyja a tolóajtó, népiesch irányban.
"Ms. Ghey fogják látni most, Mr. Cullen. Ne menjen át," Blonde Kettes Számú mondja. Állok inkább reszketve próbálják elnyomni az idegeim. Összegyűjtése up my táska, bazd meg a táskád, MEGHALUNK!, azt elhagyni a pohár vizet, és az én utam a részben nyitott ajtót.
"Nem kell kopogtatni - csak bemenni" Ő mosolyog kedvesen.
Én push nyissa ki az ajtót, szőke megbotlik rajta, megbotlik a saját lábában, és a csökkenő fejjel előre be az irodába, összetörik, maradványai felszívódnak a perzsaszőnyeg atkáinak rágócsápjai. Én az acél magamat pillant fel. Ghey előttem. Szent tehén – annyira fiatal.

Viasat3, 18:50: Ízlések és pofonok – "Mr. Cullen." Ő kiterjeszti a hosszú ujjú kéz nekem egyszer vagyok egyenes. "Én Sasha Ghey. Jól vagy? Szeretnél ülni? Szeretnél leülni?" Ő engem hullámok felé fehér bőr gombos L-alakú kanapé. The L World. Az iroda túl nagy, csak egy ember. Előtt a padlótól a mennyezetig érő ablakokkal, van egy hatalmas modern, sötét fa íróasztal, hogy hat ember is kényelmesen enni körül, még akkor is ha egy régi barátjukat eszik vacsorára, mint az amerikai telepesek. A székeken fingópárnák, valami szövegekkel. Ez megegyezik a dohányzóasztal a kanapén. Mindenütt párnák és giccses tájképek, mindegyiken szöveg. Olvasom, én: " Hova kurvultok, hova nem kurvultok", "A szerelem ott van ahol lenned kell, de ez épp elég, különösen ha letakarják és ráülnek", "Ki csodát lel, kincset talál és korán kel", "Minden nap egy alma, és a doktor alma", "Az vagy ami vagy, vagy nem vagy az, de akkor sincs más", "Jobb ma egy kutyapóz, mint holnap egy kézimunkával egybekötött ollózás". Az asztal fölött is gigászi szöveg, feltehetőleg ugyanettől a szerzőtől: "NORAVEC ORA ET LABORA – SUM QUI PARTY HARD".
"Egy helyi művész.", mondja Ghey, amikor elkapja a tekintetét. Nyomja meg a start gombot a felvevő, megpróbálom nézni profi.
"Maga nagyon fiatal, hogy felhalmozott egy ilyen birodalom. Minek köszönhetem a siker folyamatadat?" I felnézett rá. A mosoly egy bánatos, de úgy néz ki, homályosan csalódott, twilightosan kiábrándult!
"Business szól ember, Mr. Cullen, és én nagyon jó ítélve embereket. Tudom, hogyan kullancs, mi teszi őket gyarapodását. Én foglalkoztat kivételes csapat, még a chatpornószobákban is." Elhallgat, és meggyógyítja engem az ő szürke tekintetét. "Hiszem, hogy a siker minden rendszerben az egyik, hogy a magát mestere e rendszer, tudom, hogy kívül és belül, tudja minden részletében. Keményen dolgozom, nagyon nehéz csinálni. Van egy természetes bél ösztön, hogy könnyen felismerhető és ápolják a jó szilárd ötlet és jó emberek. A perisztaltika már magától jön, ahogy az ürítés is."
"Úgy beszélsz, mint egy ellenőrző csodabogár." Ezek a szavak az én számból, mielőtt tudom megállítani őket.
"Ó, én irányítást gyakorolni mindenben, Mr. Cullen," mondja nyom nélkül a humor az ő mosolya.
Miért kell egy ilyen nyugtalanító hatással rám? A döntő jó néz ki talán? Vagy a felhúzott szemöldök? Grimaszoló szájcsücsök?
"Úgy érzi, hogy van hatalmas erő?"
"Én a munkavállalók több mint 40.000 ember, Mr. Cullen. Ez ad nekem egy bizonyos értelemben a felelősség - hatalom, ha úgy tetszik. Felelős az életükért és ezért hatalom az életük felett, hogy stabilabb felelősség lehetséges. Jogos hogy mindent tudni róluk, felelősség enyim váll, és nagyon nehéz."
"De ha a munka olyan nehéz, mit csinálsz, hogy pihen?"
"Pihen?" Mosolyog, felfedve tökéletes fehér fogak. Én abbahagyom a lélegzést. Tényleg szép. Senki sem kell ezt a jó megjelenésű.
"Nos, a pihenés, én vitorlázni, én repülni, és rendezni sekszytájm-orgiák kikötözés a negyvenezer embe közül."
"Te leszbikus, Ms. Ghey?"
Ő belélegzi élesen, és megalázkodik, elhalt.
"Nem Edward, nem vagyok." Ő felhúzza a szemöldökét, a hűvös csillogott a szemében. Nem néz elégedett. "Én a munkámban és a perverzióimban élem magam kifelé."
"Bocsánatot kérek. Ez um ... írva van." Ez az első alkalom, ő mondta a nevem. Már megint izzad a tenyerem, és az arcom is melegszik újra. Idegesen, én behajt a meglazított haj mögé fülembe.
Ő kakas a fejét az egyik oldalra. Van egy kopogtattak az ajtón, és a Blonde Kettes Számú belép.
"Ms. Ghey, bocsáss meg a zavarásért, de a következő ülés van két perc. "
"Még nem végeztünk itt, Andrea. Kérem a következő ülésen." Visszafordul rám.
"Mik a terveid, miután diplomás? Futunk egy kiváló gyakornoki program van," mondja csendesen. Emelem szemöldökét meglepetten. Vajon ő ajánl nekem munkát?
"Oh. Majd viselik, hogy az elme ", én zúgolódni, teljesen zavarba. "Bár nem vagyok benne biztos lennék illik ide." Ó, nem. Én töprengett hangosan újra.
"Miért mondod ezt?" Ő kakas a fejét az egyik oldalra, kíváncsivá, egy csipetnyi mosoly játszott az ajkán.
"Ez nyilvánvaló, nem? Én lenni elvileg férfi, ő lenni gazdag nő kikötözős partikkal… Mi folyik itt? Mennem kell – most.
"Köszönöm az interjút, Ms. Ghey."
"Az öröm volt mind az enyém", mondja, udvarias, mint valaha.
Ahogy növekszik, ő áll, és kinyújtja a kezét.
"Amíg újra találkozunk, Mr. Cullen." És úgy hangzik, mint egy kihívás, vagy fenyegetés, nem vagyok benne biztos, melyik. I szemöldökráncolás. Mikor fogjuk valaha is újra találkozunk? Meg kell, hogy legyen az idegeim. Az ajtó nyitva van, és én siess kétségbeejtő menekülni. Tényleg kell jutnom innen. Amikor bekapcsolom ránézni, ő támaszkodott az ajtó mellett a lift egyik kezével a falon. Tényleg nagyon, nagyon jóképű. Ez zavaró. Az égő szürke szeme bámul rám.
"Edward", mondja, mint egy búcsú.
"Sasha", én válaszoljak. És szerencsére, az ajtók zárja. I think it is a beginning of a beautiful friendship.

HÁROM: ÉN NEM BÁNOM!

Annak érdekében, hogy elmagyarázza, hogyan kötöttem ki a Zsüliettbrékó Társaság, meg kell kezdeni az elején. Mint amikor dühös bugyimat a vasárnapi iskolában, míg a húgom Rosetta mesélt nekünk Noé és az ő bárkája. És el kell mondanom neked valamit magamról, el kell kezdeni Mr. Bates, a tanár, a kinek van egy titkos szerelmem. Nem minden lány van egy titkos odavan? Minden lány egyetlen romantikus álom. Egy másik, aki jelentéktelen tudják vetíteni a legvadabb sekszuális fantáziák rá, gangbang és megalázás. Az enyém volt, Mr. Bates, aki számára ismeretlen, lett a fétis tárgya az első alkalommal, amikor beléptem az osztályba.
Mr. Bates: ragyogó, gyűrött, jóképű, félénk - félénk a pont látszólag zárkózott - és intenzív. Mr. Bates, aki lenyűgözött a pillanatban először szemek rá. Semmi sem inspirálja a kíváncsiság egy nő, mint egy férfi, aki érzelmileg távoli és nehezen olvasható, főleg sekszuálisan. És én nem tudtam a Mr. Bates. A napokban én osztály - hétfő, kedd, péntek - én magam öltözködés neki. Ma nem különbözik. Ma vettem ki a szám, átölelve farmer, hogy megmutassák a seggem. Azt akarom, hogy meglátják a mellem, és gondolom. Így ma, mint mindig, én ülök az osztályban, úgy tesz, mintha, hogy tudomásul veszi, és vetkőzni Mr. Bates a szemem. Mr. Bates beszél, és próbálom követni a görbe a kakas a barna nadrág, hogy csak egy kicsit túl szűk körül az ágyék nem lehet felfedni. Mr. Bates, mint mondtam, nem ismer. Ez nem, hogy nem érdekel a téma, vagy én nem figyeltem. Én követem az ő minden egyes szót, és hogy zavart egy időben. Én többfeladatos.

IMPRESSED!!!!!
Mr. Bates beszél, azt írja kasztráció a táblán. És a pénisz irigység. Amikor Mr. Bates beszél, ez olyan csendes hatóságnak, hogy van nekem a szorításából, és úgy érzem, én nem csak arról szól, amit csak kért . Tehát, amikor azt mondja, " pénisz irigység ", hallom, hivatkozhat, a rend és a parancs: " Kérlek baszd meg, baszodalássan". És annak ellenére, hogy nem néz rám, tudom, hogy beszél hozzám, és csak nekem. Csak nekem.

Ennek semmi köze Dzsémszdín Timurlék, a rajongás és Mr. Bates. Imádom, és csak Dzsémszdín és csak Timurlék. Ez csak egy szórakoztató, egy kis romantikus epizód, amit megálmodott szórakoztatni magam az osztályban. A pedagógiai apa fantázia, hogy van nekem meleg tanár és repül a fejemből a második a harang megy. Hangot hallok:

"Van, aki mellett nem tudsz elmenni – viszont csak vele tudsz elmenni. Nem tudod a hogyant, csak érzed: azt, hogy a tiéd, hogy hozzád tartozik, bele az életedbe. Ilyenkor nincs mese, magadhoz kell láncolnod mint a Ponyvaregényben a Bénát Zednek és a haverjának. Mindannyiunknak kell egy állandó fix pont az életébe amit bármikor kirángathatunk a cellájából és passzívan vagy aktívan emlékeztethetjük magunkat az elveszett ifjúságra. Meg őt is a magáéra."

Megfordulok, és nézzen egy pár fényes, tiszta, szinte fénylő, zöld szem és a teljes, érzéki ajkak ívelt egy kacér mosolyt. És így találkoztam Carrie Bradshaw. Hajolt meg a sor mögött, suttogott a fülembe, teljes tekintettel Mr. Bates. Én ismerem őt, természetesen. Ő az osztályban. Carrie Bradshaw szőke, vékony és érzéki, a szuper-meleg lány az iskolában, aki bekapcsolja mindenki fejét. Ő kacér, szabad és nyugodt, mindig kész egy könnyed mosollyal. Ránézek, és látni, hogy valaki, aki kényelmes testét, a sekszualitás, és a hatalom is tart. És hagy nyugodni. Találkoztál már valakivel, és gondoltam, a második akkor megállapított szemét őket, attól a pillanattól kezdve, hogy először beszélt veled, mi leszünk barátok. Így érzek Carrie Bradshaw, az instant azt mondja: odaláncolni, Tarantino, BDSM. Ez olyan, mint hallani a saját hangját, mintha pontosan tudja, mire gondolok. És ért. Így lesz köztünk mostantól. Egy titkos kötés. És Carrie Bradshaw még mond:

"Ne erőszakold meg a szeretetet. Hagyd, hogy a szeretet erőszakoljon meg téged, mert manapság mindenkinek ki kell próbálnia milyen passzív partnernek lenni, ez egyszerűen a levegőben van. Nyiss, hallgass, figyelj, sosem tudhatod, hogy ki adja meg a löketet. Fogadd el azt, amit kapsz akkor is, ha kevés. Ki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli. Képzeld el hogy ott vagy bilincselve egy testnevelési bakhoz, meztelenül, és feléd se néznek egy hétig, ott vagy tárva-nyitva de semmi seksz. Nem sokkal jobb ezek után akár a szimpla előjáték is, főleg ha meg is etetnek mellé? A kis dolgokból állnak össze a nagyok, Plutarkhosz a megmondhatója." És én ránéz, én bölcsebb. Én haza.

"Látod, a seggem a tükörben?" Ez az, amit mondok, hogy Dzsémszdín Timurlék a reményben, hogy vonzza a figyelmét. Ő feltámasztva az ágyon egy este, röviddel a kezdete az őszi félévben, olvasás néhány jelentés vagy más. Én megjelenítése magam neki az utat. Ez egy játék, amit szeretek játszani. Nem, hogy teszteljék a szerelem, de kihallgatni vágya nekem. De ő pillant fel a tükör, röviden azt mondja, "igen", és egyenesen vissza a olvasmány.
"Riska, hé, há’ má mi lesz?", azt mondom, de csak úgy flegmah módra!
"Miért? Mi legyen?", mondja, anélkül, hogy elfordította a tekintetét az oldalon.
Vajon a seggem meg kövér, mondom. "Van egy szép szamár, " aszondja.
Mi a helyzet a combom, mondom. Nyúlok vissza, és a stroke a combom alatt a szamarat.
"Ők nagy, " mondja. Ezúttal még csak nem is néz ki. Ez minden, azt mondják, csak "nagy"? Mondhatta volna szebben is… Bármit is olvas, ő elmerült benne – ahogy Bárcsak ő is elmerült bennem. Én felborulása a hátamra, boltív a vállamat és kupa a mellem, nyomja őket két hegyvonulatok, és ugrál őket egy kicsit. Melyik tetszik jobban, azt mondom, a mellem, vagy a mellbimbója ?
"Van egy jön a másik nélkül?", Mondja, mutatja a legkevésbé sem érdekes. A fenébe, Dzsémszdín Timurlék, azt hiszem, figyeljen rám. Nézd mi van itt neked! És lehet, hogy a tányéron. Ingyen. Megszorítások nélkül. Egyébként nincs is ilyen szó, hogy megszorítás. Kiigazítás meg adósságplafon, olyanok vannak. De: minél kevesebb figyelem, amit ad nekem, annál gyerekes és ingerlékeny leszek. Kinyújtom a karomat fel a fejem fölött, aztán legurulni az oldalamon, le az ágyon, végiggurulni a lépcsőkön, a padlón, a lakáson, fejem kopog mint Micimackóé Róbert Gida kezében!44!!
Ez az út mindig úgy tűnik, hogy most velünk. Nincs kommunikáció. No közösülés. Élünk, egy kis lakásban, mint panelprolik, ágy, asztal, tévé. Amikor a dolgok jó, úgy érzi, mint élünk a hely, kapszula, összezárva a világ elől. Amikor a dolgok rosszul – nem nagyon rossz, csak a kis csuklás, hogy ez megtörténjen között a hosszú távú házaspár élő közelről – akkor úgy érzi, fojtogató és klausztrofóbiás. Amikor még nem volt seksz egy darabig, érzem édes. Mint egy érett alma vagy barack, csöpögő, és készen kell enni. Készen áll, hogy valaki az én mag. Tudom, hogy Dzsémszdín Timurlék szaga, de én mindig csoda, ha más emberek szagát én is. És ha nem, hogyan lehetséges ez? Ha ők szerintem csak testápolót vagy parfümöt. Vagy ők is szoktak mosakodni?

NÉGY: RÉSEN LÉGY!

Universal Channel, 23:20: Őrület – Az első dolog, amit észreveszel, a szag, bőr, fa, lengyel enyhe citrus illat. Ez nagyon kellemes, és a világítás lágy, finom. Tény, hogy nem látom a forrást, de ez bárhol párkány a szobában, kisugárzást környezeti fény. A falak és a mennyezet egy mély, sötét burgundi, így a méh-szerű hatás a tágas szobában, és a padló régi, régi, lakkozott fa. Van egy nagy fakereszt, mint egy X rögzítve a falhoz az ajtóval szemben. Fölötte egy expanzív vasaló rács felfüggesztve a mennyezetre, nyolc láb négyzet legalábbis, és lógni mindenféle kötelek, láncok, bilincsek és csillogó. Az ajtó, két hosszú, polírozott, díszesen faragott oszlopok, mint orsók egy korlát, de hosszabb, mint a karnisok lógni a falon. Tőlük swing meglepő választék evezők, ostorok, lovaglókorbácsok, és vicces kinézetű tollas eszközök, talán a roman shower kellékei? Az ajtó mellett áll egy jelentős mahagóni fiókos szekrény, minden fiók karcsú, mintha úgy tervezték, hogy példányok egy zsémbes öreg múzeum. Van egy erõs hat láb hosszú asztal ellenkező sarokban, és két egyforma széklet alatta. De mi uralja a szobában egy ágy. Ez nagyobb, mint king-size, egy díszesen faragott rokokó baldachinos lapos tetején. Úgy néz ki, késő XIX. Az lombkorona, látom látna csillogó láncok és bilincset. Nincs ágynemű ... csak egy matrac borított vörös bőr és piros szatén üléspárnák rakott az egyik végén. A tollas dolog engem izgatott. Én érjen hozzá habozva. Ez velúr, mint egy kis macska-of-kilenc farok, de bokrosabb, és vannak nagyon kis műanyag gyöngyöket a végén.
"Úgy hívják flogger" Sasha hangja halk és puha.
A flogger ... hmm. Azt hiszem, sokkot. Én vándorol a túlsó sarokban a szobába, és pat a derék nagy párnázott pad és fuss ujjaim alatt a bőr. Szereti bántani nők. A gondolat deprimálja engem.
"Te egy szadista?"
"Én vagyok a domináns." Szeme egy perzselő szürke, intenzív.
"Mit jelent ez?" I suttogni.
"Ez azt jelenti, hogy akarom, hogy önként átadja magát nekem, mindent."
Én szemöldökráncolás őt próbálom feldolgozni ezt az elképzelést.
"Az ingóságaimat is?"
"Azokat minek? A lelkedet akarom csak, meg a testedet. De semmi mást."
"Hogyan tudom ezt megtenni?" My szája kiszáradt, és azt kívánom, bárcsak már több bort. Oké, értem a kedves kicsit, de én tanácstalan a soft-budoár-Erzsébet-kínzás létre. Nem akarom tudni a választ?
"Arról van szó, egyre a bizalom és a tisztelet, így akkor hadd gyakoroljon akaratom rád. Én kapnak egy nagy öröm, öröm, még a hiánypótlásra. Minél többet nyújt, annál nagyobb az örömöm - ez egy nagyon egyszerű egyenlet. "
"Oké, és mit kapok ki ez?"
Vállat von, és úgy néz ki, szinte bocsánatkérően.
"Engem. Ja, meg tengersok pénzt", mondja egyszerűen.
Bella azt mondta, veszélyes volt, ő volt olyan jó. Honnan tudta? És részem nem akar. Része engem akar futtatni sikoltozva ebből a szobából és az összes általa képviselt. Annyira az én mélység van.
"Én nem fogom bántani, Edward." Szürke szeme könyörög, és tudom, hogy beszél az igazságot.
Ő mondja: "Ez az, ahogy én vagyok."
"Hogyan lett így?"
"Miért van valaki, ahogy vannak? Ez elég nehéz válaszolni. Miért van néhány ember, mint a sajt és más emberek utálni? Tetszik sajtot?"
Beszélünk sajt ... Szent szar.
"Mik a szabályok, azt kell követni?"
"Én büntetni, amikor csak szüksége van rá, és ez lesz fájdalmas. Vér, veríték és könnyek, mint Churchill."
Azt hiszem, egy kicsit halvány. Veszek még egy korty bort. Alkohol - ez engem bátor. Ő kel föl. Én utána a dolgozószobájába, egy tágas szoba, egy padlótól a mennyezetig érő ablak nyílik ki az erkélyre. Leül az asztalra, állásfoglalásra irányuló hogy üljek egy bőr szék előtte, és átnyújt nekem egy darab papír.
"Ezek a szabályok. Ezek lehetnek változhatnak. Ezek képezik a szerződés részét, amelyek segítségével is. Olvasd el ezeket a szabályokat, és beszéljük. "

SZABÁJJJJOK!!:
Engedelmesség:

-A Szubmisszív fog engedelmeskedni adott utasítások, a domináns azonnal habozás nélkül, vagy fenntartás és egy gyors módon. A Szubmisszív megállapodnak abban, hogy bármely sekszual tevékenység tekinthető alkalmasnak, és élvezetes a Domináns. Ő ezt buzgón és habozás nélkül.
Relax:
-A Szubmisszív biztosítani fogja ő ér legalább hét órát aludni egy éjszaka, amikor ő nem az uralkodó.
Étel:
-A Szubmisszív eszik rendszeresen fenntartani, hogy egészségének és jólétének. A Szubmisszív nem fog snack étkezések között, mert az puffaszt és nemkívánt gázokat gerjeszt.
Ruházat:
-A futamidő alatt, az alázatos viselnek ruhát csak jóváhagyta a domináns. Rövid lekötés. A domináns fog biztosítani a ruházati költségvetés Szubmisszív, amelyet a Szubmisszív kell használniuk. A domináns kíséri a Szubmisszív vásárolni ruhát ad hoc alapon. Ha a Domináns megkívánja, a Szubmisszív kell az Időszak során bármely díszei a Domináns előírják, a jelenlétében Domináns és bármely más, amikor a Domi ¬ domináns jónak látja.
Személyi higiénia / Szépség:
-A Szubmisszív fogja magát, tiszta és borotvált, és / vagy viaszolt minden alkalommal.
Személyes Tulajdonságok:
-A Szubmisszív nem lép semmilyen sekszual kapcsolatok bárki más, mint a domináns. A Szubmisszív fog tartani magát egy tiszteletteljes és szerény módon, minden alkalommal. Azt kell ismernie, hogy a viselkedése közvetlen elmélkedés a domináns. Azt kell felelősségre semmilyen gaztetteit, törvénysértések és neveletlenség elkövetett, amikor nem a jelenlétében a domináns. Figyelmen kívül hagyása a fenti eredményez azonnali büntetést, amelyek jellege határozza meg a domináns.


Micsoda szöveg! Elájulok!!! Húzom térdem legfeljebb a mellkasomat, teljesen kiégett, és azonnal sodródnak ki vagy elájul egy kimerült alvás. Amikor felébredek, sötét van. Sasha sehol sem láttam. Ülök fel, bámulta a városkép előttem. Hallom a zenét. A dallamos megjegyzi, a zongora, a szomorú, édes siránkozik. Bach, azt hiszem, de nem vagyok benne biztos. Én tekerje a paplan körülöttem és csendben pad a folyosó felé big room. Sasha áll a zongora, teljesen elvesztette a zene ő játszik. Arckifejezése szomorú és elhagyatott, mint a zene. Játéka lenyűgöző. A falnak dőlve hallgatom elragadtatott. Ő egy ilyen rutinos zenész. Ül meztelen, a teste fürdött a meleg fény által leadott egy magányos szabadon álló lámpa a zongora mellett. Megkérdezem.
"Ez egy gyönyörű darab. Bach? "
"Átíró Bach, de ez eredetileg egy oboa concerto által Alessandro Marcello."
"Ez volt tökéletes, de nagyon szomorú egy ilyen melankolikus dallam."
Ajkai bemondás fel egy fél mosollyal.
"Ágyba, rabszolga!," tette megrendelések. "Nem lesz kimerült a reggel."
"Felébredtem és nem voltál ott."
"Én nehezen aludni, és én nem használhatók alszik bárkivel" mormolja. Nem tudom megfejteni a hangulata. Úgy tűnik, egy kicsit levert, de nehéz megmondani a sötétben. Talán ez volt a hang a darab ő játszik. Leteszi a karját körém, és óvatosan sétál vissza a hálószobába.
"Get ágyba," mondja élesen. "Én megyek, és feküdjön le veled." Hangja megpuhul. Én csepp a kezem és homlokát ráncolja. Én nem hiszem, hogy valaha is megérintette a törzs. Kinyitja a komód, és elővesz egy pólót és gyorsan csúszik be. Megcsókolja a hajam óvatosan, és ő mélyen belélegzi.
"Aludj, édes Edward" mormolja, és behunyom a szemem, de nem tudok segíteni, úgy érzi, hogy újra melankólia akár a zene vagy a viselkedése. Sasha Ghey van egy szomorú oldala.

Reggel!!!4 négy Fény tölti be a szobát, hízelgő rám mély alvás az ébrenlét. Én kinyújtom, és kinyitom a szemem. Ez egy szép májusi reggelen, Erzsébetváros a lábam. Wow, micsoda kilátás. Mellém, Sasha Ghey gyors alszik. Wow, micsoda kilátás!!!4 Meg vagyok lepve, hogy még mindig az ágyban. Ő néz rám, és én soha nem látott lehetőséget, hogy tanulmányozza neki. Az szép arca fiatal, nyugodt alvás. Kinyílik.
"Jó reggelt, Mr. Cullen. Te nagyon energikus ma reggel, "mondja szárazon.
"Én jól aludtam," Én dadogás a magyarázatot. Ajkai próbálja leplezni mosolyát.
"El sem tudom képzelni, miért." Aki megáll, és szemöldökét. "Szóval én, miután jöttem vissza az ágyba."
"Éhes vagy?"
"Nagyon", mondja egy intenzív pillantást, és nem hiszem, ő utal élelmiszer.
"Palacsinta, szalonna és tojás?"
"Jól hangzik."
Én erszényes számat. Szórakozás eh? A tudatalatti alatt megduplázódott a nevetés rám. Fordulni, és habverővel a tojást, valószínűleg legyőzte őket, egy kicsit nehezebb, mint amennyire szükségük van. Egy pillanat, ő mellém.
"Szeretem ezeket a" suttogja. "Ők nem nyújt védelmet."
"Hogyan szeretné a tojást?" Kérdezem csípősen. Mosolyog.
"Kötve, nem fűzve, felrázva és keverve," tette. Én elgondol.
"Szeretnék maradni a mai napra. Ha ez rendben van. Dolgoznom kell holnap. "
"Mikorra kell lenned a munkahelyi holnap?"
"Kilenc".
"Hozok dolgozni kilenc holnap."
I szemöldökráncolás. Vajon akarja, hogy maradjak még egy éjszakát is?

ÖT: A BOCI SÉTÁLNI JÖTT.

This is delicious cake, you must eat it.

Viasat6, 22:00: Gyagyások serege – Ülök az osztályban, arra várva, Carrie Bradshaw, hogy megjelenik. De ő késő. Az egyetlen dolog, Mr. Bates nem tűri a lusta diákok. Nem a végén a mondat, a közepén egy szótag, viszont a fejét, és bámulni az ajtót, csak arra vár, hogy valaki lépjen rajta. Carrie Bradshaw! Ahogy sietség belül, és talál egy helyet, Mr. Bates köves tekintete követi a minden lépését, és ő annyira részeg, hogy szinte látni a gőz jön ki a fülét. De még mindig úgy néz ki, aranyos, mert ezeket a gödröcskék - sötét haj és gödröcskék - és ez mindig úgy néz ki, mint aki mosolyog, még akkor is, ha ő tényleg bolond. De még egyszer már megtalálták az ülés és telepedett le, és a jogi pad előtt, és a tollat a kész, akkor még nincs vége. Ó, nem. Carrie Bradshaw mindig késő osztályban. Sosem ismertem őt, hogy kihagyjon egy osztályban, de ő soha nem érkezik meg időben. Ez lehet ugyanolyan Mr. Bates kezdte előadását, vagy a közepén, vagy néha öt perccel a vége. De ha igen, ő majd keringőt gondtalanul a világon. Mr. Bates felnéz, látni, majd tovább jobbra, mintha mi sem történt volna.És mindig csodálkoztam, hogy miért nem ő kap különleges bánásmódot. Szóval, az egyik nap, megkérdezni.
"Mr. Bates és én megállapodást", mondja Carrie Bradshaw. "Én neki valamit, és ő nem nekem."
Ez hogyan kötvény, Carrie Bradshaw és én, mint Mr. Bates. A kölcsönös megszállottság. A titkos. Szeretője. Milyen rendszer, mondom.
"Nos," mondja, "hadd fogalmazzak így. Mr. Bates különleges igényei vannak... "
Kíváncsi vagyok, mi a különleges igényeket lehet. Vajon Mr. Bates kérni Carrie Bradshaw nyalni a sós csokigolyóit, miközben dekonstruálja a 400 csapás. Vagy baszni hátulról, ahogy szaval idézetek de Sade? Nem tudok várni, hogy elmondja. Olyan sok részletet szeretném tér az én fantáziák mi fordul Mr. Bates, és hogyan baszik. És én csak gondolom, hogy a valóság sokkal jobb, mint amit el tudtam képzelni.
"OK, mondom," mondja. Tudnom kell, mert ez már megőrjít!
"Ő szereti csinálni a sötétben."
Ezt aztán végképp nem gondoltam volna. Mr. Bates hangzik nyomasztóan brutális. A sötétben!!!4 LÁMPA NÉLKÜL!!!!44
"Alszik egy matracon a földön, de soha nem szar rajta ", mondja Carrie Bradshaw mintegy ellensúlyozás. "Nagyon szobatiszta. És van ivótálkája is."
Nahát amikor Carrie Bradshaw megérkezik, ő jelentette, hogy viselni az egységes, hogy Mr. Bates azt mondta neki, hogy viseljen. Ugyanazt a ruhát minden alkalommal. Ez egy játék, amit szeretnek játszani.
"Mint egy nővér?" Mondom. "Kórházi-csehovi?"
"Nem," mondja.
"Mint egy iskolás?"
"Nem." Rázza a fejét. Teszi: "Nem is közel, " hozzá.
"OK, meg kell mondani."
"Mint az anyja." Lány kuncogott .
Csak ránézek a meglepetés, és Carrie Bradshaw alig várom, hogy felfedje több, és azt mondja, hogy van több: viseljen laza virágos zsák ruha néha, lapos sarkú ruha cipő, harisnya hús és nagyon-nagyon nagy fehérnemű, hogy néz ki, és úgy érzi, mint egy erényöv poliészter. Úgy öltözik, mint Mr. Bates anyja, a ruhák, amelyek korábban az övé. Ruhát, hogy Mr. Bates anya tulajdonban óta az ötvenes években viselt egészen haláláig, de még mindig meg tökéletes, és az új, mintha azért jött le a kosarat a nap. És néha fel is kell csatolnia super-dildo.
"Van Marcus meleg vagy bi?" Tör ki belőlem.
"Ó, nem," Carrie Bradshaw azt mondja: "Én nem hiszem. Csak nagyon, nagyon furcsa. Te vagy a szobában, felöltözve, mint egy csinos ötvenes háziasszony egy epizód a The Twilight Zone, és Mr. Bates van a szekrényben az ajtó becsukódott, és a szemét nyomni az egyik lyuk, figyel téged. És én pontosan mit kért tőlem. Hátat fordítok neki, és elkezdek vetkőzni, levette minden ruhadarab abban a sorrendben, és hogy ő megkért, hogy. Amíg ő mindezt, ő nem szabad nézni az ő irányába."

Cartoon Network / TCM, 01:25: The Saint Meets the Tiger – Én hallgattam Carrie Bradshaw történetét, és rájött, hogy a fantáziák a kibaszott Dzsémszdín Timurlék a főnöke irodájában elég szelíd. Ez az egész az én fantáziák annyira, annyira szelíd. Ő lépéseket belül a szekrénybe, és becsukja maga mögött az ajtót. És most ő nem lát semmit, mert Mr. Bates csatlakoztatta a lyukakat selyempapír, így nincs fény bejönni.
"Mi történik ezután?" Mondom, mohón.
"Aztán úgy érzi, a nyirkos kezét a mellemen. És azt gondolom, hogy azt érzem, igazi hátborzongató, " mondja, " de valójában felizgat. Tényleg izgat fel. Hogy megérintette, mint, hogy valaki nem látom, hogy a zárt térben. És Mr. Bates baszik, mint egy őrült, mint egy vadállat, mint egy másik személy teljesen. Egy berzerker. Szeretnéd, ha megbaszna egy berzerker? És a szekrényben sziklák a saját lábán. Egyszer, volt kurva nekem nehéz a szekrényben borult az oldalára. Rá az ajtót. Voltunk bezárva. Mr. Bates nem érdekelte. Kiderült neki még. Dugtunk órákig. Aztán beütött a legfelső és kimászott, meztelenül és a sérült." Miután merülnek ki a szekrényből, van még egy utolsó feladata Carrie Bradshaw is szembesül. Ő mosni vele. Takarítani, felmosni a fürdőszobában, kipucolni szaros vécécsésze is, de főleg fürdőszoba miegyéb. Ez egy nagyon régi fürdőszoba, és Mr. Bates van egy ilyen régimódi kerámia kádak néz ki, mint egy csónak, zuhanyzóval lógott fölötte.
"Mr. Bates mindig csak vesz egy zuhanyzó, soha nem a fürdő", mondja Carrie Bradshaw .
"Miért?" Mondom .
"Azt mondta nekem, ember fullad a kád, főleg ha függöny mögül, késsel, valaki."
Most azt akarom, hogy tudja még. Most úgy érzem, mintha olvasni Mr. Bates, mint egy könyvet, és derítse ki valami újat róla minden fordulóján a lap. És bárcsak Mr. Bates is megtanítani, hogy mit jelent, hogy furcsa. De aztán rájöttem, Carrie Bradshaw is tanítani nekem sokat, hogy furcsa is. Ő a szépség. Én vagyok az ész. Én vagyok az okos lány. Ő a népszerű lett. Kettőnkből össze lehetne rakni a tökéletes nőt. Majdnem, anyway. Szó nélkül, ő készít egy nagy csuklós ezüst karperec díszített díszes kavarog, hogy lóg le a bal csuklóján. Alatta van egy gyűrű mély mintás fakó zúzódások, mint egy megkövesedett nyomot szőtt a bőre, mintha a mintázat a karperec került márkás rá a csuklóját.
"Hát nem gyönyörű?" Mondja, nyomon ujjai könnyedén át a barázdák, mintha a trance. Vagy goa. Vagy psy. Úgy néz ki, groteszk. És fájdalmas: ő szép, finom csuklóját, duzzadt, deformált .
"Mi történt?" Én megpróbálok nem hangzik megdöbbent, de nehéz, hogy nem .
"Ők kötve engem", mondja, mintha ez a legkézenfekvőbb válasz a világon. Mintha azt várja, hogy tudjam.
"Kik azok az ők?"
És Carrie Bradshaw mindent elmond nekem. Azt mondja, minden az ő hívatlanul titkait. Azt mondja dolgokat róla, hogy én soha nem gondoltam. Azt mondja, az ő honlapján modellek .
"Megéri nagyon jól," mondja. "Minden az én tandíj, mind a számláimat. Az ok, amiért a pénzt, olyan jó, azért van, mert az oldal előírja, hogy egy nagyon válassza embercsoport."
"Milyen emberek?"
"Az emberek, akik tudják, mit akarnak, " mondja. " Az emberek, akik szeretnék, hogy egy bizonyos fajta lány bizonyos típusú helyzetekben. Elég, hajlandó fiatal lányok visszafogott, kötött, leláncolt, fegyelmezett és tartott. "
Próbálom elképzelni, kik azok az emberek, mit csinálnak, és miért szeretne látni valami ilyesmi. Nézem Carrie Bradshaw csuklóját, és elképzelni, mit esetleg kap belőle, kivéve a súlyos zúzódások. Carrie Bradshaw azt mondja, hogy van egy barátja. Valójában, azt mondja nekem, hogy sok barátja, nem Mr. Bates, és mindegyik valami mást, hogy minden megfelel egy másik része az ő. De ez az egyik srác, aki szeret, hogy kezelje a durva és hagyja a jelet, hogy mások is tudják, hol volt. És ez rendben van vele is.
"Szeretem érezni őket a test," mondja. "Mindaddig, amíg látom őket, és érzem őket, emlékszem, hogyan került oda. Emlékszem, hogyan tette a kezét rám. Hogy ő szar engem. És szeretem nézni őket halványulni. A vörös- fekete zöld aranyat. És amikor elhalványulnak semmi, tudom, hogy itt az ideje, hogy ismerkedj meg vele." Megjelennek egy helyen, és elhalványulnak!!! Hallgatva Carrie Bradshaw beszélni a sekszről érzem magam, mint egy szűz újra. Nézem Carrie Bradshaw, rá zúzódások, és én látni egy teljesen más megvilágításba most. De nem válaszolt minden kérdésemre. Csak bennem egy egész sor új.
 
VÉGE AZ ELSŐ KÖNYVNEK.




bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés