2013. 12. 16.
Egyre közelebb a Karácsonyhoz (dec. 16-17-18-19.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, DECEMBER 16.:
HOLT VARÁZSOK TÁRGYIASÍTÁSA
 
Csak sikerült felállítani!
Ajánlott:
Amilyen későn (23:20-kor) kezdik, annyira ajánlott a Karácsonyfa varázsa, ami egy szép példabeszéd arról hogy néma még a legmegátalkodottabb szabadelvűeket is megérinti az ünnep szelleme, itt például egy nőt, akire olyan nagy hatással van a fadíszítés, hogy felülvizsgálja addig előítéleteit. A Universal Channel adja, én meg küldöm szeretettel minden hitetlennek vagy máshitűnek, ahogy egyes keresztény tévelygőknek is, azzal az üzenettel, hogy SOSINCS KÉSŐ MEGTÉRNI AZ EGYETLEN IGAZ VALLÁS KEBELÉRE, és mi lenne rá jobb alkalom mint a karácsony, mondjuk az idei! EGÉSSÉG!
 
Ismétlés, talán érdemes:
Fél nyolckor újabb Columbo-sztori (Holt tárgyak) a Story4-en, melyben a köztiszteletben álló háborús hős gyilkos a legjobb védekezést, a támadást választja a női tanúval szemben, vagyis udvarolni kezd neki, mintha az nem volna elég gond a rendőrségnek, hogy nincs a fickó ellen bizonyíték. Peter Falk-nak azonban mindig van még egy utolsó kérdése…
 
Nem érdemes:
Annyit nyomatják a médiában hogy a pornóSTÁR is ember, hogy lassan még én is elhiszem, és ezzel egyenes arányban szokok le a seksz-filmekről, mert ki kíváncsi arra hogy ők is olyan esendő figurák mint mondjuk én? Naná hogy senki. Ezzel párhuzamban megy a tévés agymosás hogy tulajdonképpen ez is csak olyan munka mint az összes többi, annyira hogy lassan már ennek is külön egyeteme lesz, a műfaj képviselőivel meg könyveket iratnak és körbeturnéztatják őket a világon, mintha valami háborús hősök vagy katasztrófa-túlélők lennének lennének. Ennek következő stádiuma hogy egy alapvetően a nők kihasználására épülő műfajt eladnak mint önmegvalósítást, és a legbetegebb pornósokat kvázi példaképnek állítják be. A legszánalmasabb az volt amikor az Origón egy nő klaviatúrájából esett ki egy James Deen-t ajnározó cikk. Mindez csak azért jutott eszembe, mert egy olasz vígjáték felteszi a kérdést, hogyha egy család gyermeke a testéből él, akkor vajon Sztár született? Mi, katolikus pornófüggők tudjuk a választ (NEM), mindez azonban nem gátolja meg Lucio Pellegrini-t hogy új bőrt próbáljon meg lehúzni arról ami már Kevin Smith-nek se sikerült Zack és Miri történetével. Ezúttal egy olasz anya jön rá véletlenül fia valódi, eltitkolt munkájára, amiről már kvázi mindenki tud, a nagy kérdés innentől az, hogy hogyan adja be mindezt a mit sem sejtő papának. Ennyi az igen ciki felütés, még nagyobb gáz, hogy állítólag Nick Hornby-tól származik az alapötlet. Hát igen, jó hoszú út vezetett a Pop, csajok, satöbbitől idáig, és nem biztos hogy megérte, remélem legalább könyvben nem adták ki (nem kerestem rá, annyira ugyanis nem érdekel). Egy szó mint száz, aki megszállott Hornby-fan vagy szívén viseli a maradék erkölcsi korlátok szétverését, annak kilenckor jelenése van az HBO Comedy-n, én viszont azt csinálom amit az ilyen műsorokkal, vagyis LESZAROM. És ha már itt tartunk:
 
Hétfő? LESZAROM.
A hét legkurvásabb ruhája ez az öltözet: "Mi például meg is jegyeztük Maitland Ward nevét emiatt, holott a munkásságával nem szolgált rá." – Hogy nálam ezzel mire szolgált rá? Csak egy LESZAROMra, de arra bőségesen. És még innen is van lejjebb:
Ennél kisebb ruhát nem nagyon lehet venni: "Courtney Stodden 19 éves, 40-nek néz ki, és alig tartja meg lufimelleit a ruhának nevezett zsebkendő."ÍME AZ ÚJ LINDSAY LOHAN AKINEK MÁR FILMEKBEN SEM KELL SZEREPELNIE, EGYBŐL AZ OSTOBENKÓ KURVULÁSRA MEGY RÁ LESZAROM.
Mi történt Cyrus hónaljával?: "Nagyon furán redőzik az énekesnő hónalja." – Abban viszont semmi fura nincs, ha LESZAROM.
Randi: Csernus Imre: magyar specifikum az alacsony érzelmi intelligencia – Ezzel nem tudom mi a jó büdös francra célzott, nekem annyira köztudottan kurvamagas az érzelmi IQ-m hogy még papírom is van róla, de biztos ami biztos: LESZAROM.
cc: Kövesse élőben az X-Faktort!: "Este nyolckor kiderül, milyen történelmet írunk, hamis fiúbandásat vagy modoros csajosat." – Azóta már tudjuk, de én már vasárnap megírtam előre, hogy…LESZAROM.

 
KEDD, DECEMBER 17.:
FOR OUR AMERICAN FRIENDS...
 
...we salute you!
Talán érdemes:
Az HBO2-őn a sokadik vagánykodást kapjuk a Londoni alvilág birodalmából negyed kilenckor. Azt nem lehet mondani hogy a készítők bármit is a képzeletünkre bíztak volna kezdve a címmel, folytatva az olimpiai bulik közben gyilkossággal igaztalanul vádolt indiai srác karakterével akit a nővére próbál tisztázni, és még igaza is van, csak senki nem hisz neki. Egyedül a csajt alakító Parminder Nagra miatt érdemes, de azért ne felejtsük hogy az Egzotikus Nő-kártyát Guy Ritchie már kijátszotta egyszer a RocknRollában. Tízkor Robert Pattinsont próbálják dzsémszdíni formába hozni a Duna TV-n, ehhez asszistensként leszerződtették Pierce Brosnan-t. Az okkal - ok nélkül lázadók mindig hálás téma egy fiatalságbálványának, csak Pattinson kicsit nehezen hihető mint a testvére öngyilkosságával birkózó keményfiú, és Emilie de Ravin is csak egy fokkal jobb a srácot bevarró rendőr lányaként, akinek szintén sötét emlékek terhelik az életét. Szinte törvényszerű hogy két ennyire zavart fiatal összejöjjön, meg is történik, innentől a you and me against the world szokásos feelingjét kapjuk, ami elsősorban Robert hölgyrajongóinak készült, főleg ha a beszédes (de szintén sablonos) címét is hozzávesszük (Emlékezz rám).
 
Ajánlott:
Nyolckor Monty Pythonos régi jó ismerősök az MGM-en, vagyis jó filmet kapunk, valószínüleg nem túl jó szinkronnal, de az Amerikai barátok ezzel együtt is a legjobb ma esti program, nem csak azért mert Michael Palin személyes projektje a dédapja naplóin alapul, hanem mert egyszerre kapunk egy meglesni és megszeretni-típusú vígjátékot (a Svájcban pihenő amerikai asszony és lánya először távcsövön át "ismerkedik meg" a visszafogott angol tanárral) és mélabús elmélkedést a szerelmek egyik legnagyobb ellenségéről, a korkülönbségről - a Palin melletti másik főszereplő pedig a legfőbb női Python, Connie Booth (bár ezúttal orrt nem csináltak neki).
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Cipófejű rém lett Christina Applegate: "A színésznő rémesen néz ki, nem találunk szavakat." – Én igen, egyet: SUNÁZNÁM!!! Igen, még így is!!44
Embereket gyújtott fel az áljeltolmács: "Pszichés állapota miatt ejtették a vádat. Aztán Mandela temetésén Obama mögött hadonászott." – Nagyon szemérmes az Index, a Telegraph már nem annyira, ők ugyanis simán leírják hogy a fickó a necklacing egyik lelkes gyakorlója volt anno. Amúgy tényleg lehet valami a pszichés állapotában, mivel azt állítja hogy "csak pár tolvajt" büntettek meg ezzel, és "csak a közösség érdekében" :SSS
 
Verekedő Mikulásokat tartóztattak le: "Londonban és New Yorkban is állt a bál." – Amennyiben nem egy flashmobról van szó akkor valahol megértem őket: nyilván elegük volt, akikkel bajuk van (a gyerekek) azokat meg nem verhették össze, hát inkább reloadolták a Fight Club-ot ^^
comment:com: A FOX Newsnak fontos, hogy a gyerekek tudják, fehér volt a Mikulás: "És Jézus is." – …és persze mind katolikusok is! LÁJK!!! Végre valakik szembeszállnak a vallásromboló tendenciákkal!!44 négy Nap kommentje:
 
lajzar 2013.12.14. 00:46:23
A mikulás fehér, egy fehér török muszlim. A manók, akik melóznak az ajándékon, na ők feketék.


AMIKOR SZERETEM AZ INDEXET ROVAT:
Nocsak, év vége felé csak nem őket is megszállja a katolikusszellem és elkezdik jóvátenni bűneiket? Hát dehogynem:
A Kúria szerint nincs ingyen sör. Szerintünk van!: "Nem semmisek a devizahitelek, süllyed a Blackberry, tízezrek fűtés nélkül Budán, a tervezést meg államosítanák. Eközben az Index sört főz."TISZTELET, megyek is gyorsan pár üvegért amíg el nem viszik előlem, sziasztok!

 
SZERDA, DECEMBER 18.:
BEST LEFT UNSAID
 
Ne engedj be, tovább állok :SSS
Talán érdemes:
A Továbbállók olyan problémát boncolgat, ami nekünk magyaroknak (de legalábbis az ország többségének) nem egyszerűen idegen, de simán érthetetlen is. Vannak ezek az amerikai családok, akik a hippizmustól vagy valami mástól megkergülnek, és onnantól kezdve vándorolnak meg élik a bohéméletet. Na ilyen szülők jutottak főhősünknek, akikre pont akkor jön rá a hasmarsos kilométerhiány amikor emberünk épp gyereket vállalna. Nincs sok választás, a leendő anyával együtt kénytelenek felkerekedni és számbavenni a lehetséges helyszíneket, mert természetesen a családtagok és barátok lakásán szeretnének ideiglenesen letelepedni (vagyis beléjük is jutott a hippivérből). Road tripbe oltott családfilmet (de nem családi filmet) kapunk tehát tízkor a Dunán, ami vagy bejön, vagy nem, én tuti kihagyom. Csak kicsivel jobb a FEM3-on egy órával később (vagyis tizenegykor) adott Kimondatlan, aminél meg végig nem döntötték el a készítők hogy mit is akarnak: drámát (pszichomókus férj mintacsaládjában váratlanul öngyilkos lesz a gyerek), tinifilmet a kamaszok problémáiról (nem sokkal ezután a fickóhoz bejelentkezik egy, a fiára nagyon hasonlító, zűrös életvitelű kölyök). Az alapul szolgáló sztoriban a természetfeletti szál volt a legerősebb (a halott fiú lelke megszállta a másik srác testét), de mivel Andy Garciának (rossz értelemben) szívügye volt a sztori (=producerálta is) ezért ezt a vonalat kigyomlálta, de nem rakott a helyére semmit. Olyan is lett: kihagyható.

Kis hírek a nagyvilágból:
Ankara is bánja az örmények üldözését: "A török külügyminiszter óvatos nyilatkozata új elem az I. világháborús népirtás megítélésében." – Hát még az örmények hogy bánhatják hogy kiirtották őket :((( És ne feledjük, bocsánatot még ennyi idő után sem kértek, csak bánják. Mindegy, legalább nem forgattak erről is egy ezerrészes szappanoperát és adták el Örményországnak.
Rendőrnek adta ki magát, agyonverték: "Rendőrség!" kiáltásokkal rontott be egy házba két férfi Vágtornócon, egyikük nem élte túl." – Sokat elmond mind a betörőkről, mind a védekező KIScsaládról az eset: az egyik a törvény őreként akar rabolni, a másik pedig a "rendőrség!" kiáltásra reflexből agyonveri. Nem tudom, de amikor nekem szólt a rendőr hogy álljak meg és igazoljam magam, soha eszembe nem jutott rátámadni...
Kísérleti lóhúst forgalmazott a maffia: "Fogyasztásra alkalmatlan lóhússal üzletelő bűnszövetkezetre csapott le a francia rendőrség." – Pár év és az ottani állam hivatalosan megvalósítja ezt is, ahogy az összes többi maffiaötletet is :DD
A szexmániástól Hitler újjászületéséig: "Felkerülhet Szepesi Niki? Fel! Kondor Vilmos kalandregénnyel, Maros tenisszel az év legjobb könyveinek listáján."KEDVESEIM! Ezek nem a legjobbak, hanem a legkelendőbbek, A CSÜRHÉNEK pedig TÖK MINDEGY HOGY MIT OLVAS, még büszke is rá hogy "könyvet" vesz a kezébe, bár ennyi erővel a használt vécépapírt is "olvashatná" :DDD
 
 
CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 19.:
ELMEBOJSZ ÉS ELMEGÖRLZ
 
Where is my mind?!
Taláb érdemes:
Egymás után két agyi malfunkció-akciózást is kapunk, ráaásul hasonló időben. Az elsőt kilenckor adja az HBO, érdekessége hogy csupa női főszereplő van benne, konkrétan öt, akik mind más-más okból szorulnak kezelésre: van itt visszailleszkedni képtelen iraki veterán, enyhén bipolár kamaszlány és még skizofréniás is. Az Öt történet az elmezavarról nem csak emiatt érdemes figyelmünkre, hanem azért is mivel színésznők rendezték (igen, ők is öten vannak), például Laura Dern vagy Bryce Dallas Howard. 21:10-kor másfajta gond, konkrétan Emlékezetkiesés bonyolítja ugyancsak öt ember életét a Story4-en, akiket viszont közös (rak)térbe zártak, szerencsére nem Fűrész bácsi keze van a dologban, de még így is egymással versenyezve kell minél többet megtudniuk a múltjukról hogy lépéselőnybe kerüljenek a többiekkel szemben. Joe Pantoliano és Jim Caviezel miatt nagyon hajlok arra hogy ezt nézzem inkább.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Kim Dzsongun turnéra indult
- Majd ha összeáll az apjával, esetleg jegyet is veszek rá :DDD
Langoló: 35 évet kapott a pedofil énekes: "A Lostprophets frontembere 23 év múlva fordulhat enyhítésért. Közben milliókat keres." - Alapíthatnának közös zenekart rezesovával meg az ír gyerekgázolóval, úgy hogy természetesen a magyar adófizetők állnák a költségeiket ^^
18+ Muffin: Így lesz komoly gangbang a céges buliból - Itt a különbség köztünk meg a Fejlett Nyugat közt: Amerikában basznak, minket meg még ilyenkor is csak baszogatnak! Nincs ez így jól, nagyon nincs, annyira hogy:
Kevesebbet szexelünk, mint 11 éve: "Az hazai egyetemistáknál sok a stressz, kevés a csók, rövid az előjáték. Csoda, ha elégedetlenek?" - EZÉRT FOGY A MAGYAR! ÉBERSÉG!!!!
18+ Mészáros Dóra keményen kokainozik a bibliai ihletésű fotósorozatán - Nem is értem véletlenül miért nem valami másik vallást választott, és véletlenül miért épp a Karácsonyhoz időzítette a Biblia-gyalázást. Nem baj, eddig is annak tartottam, ami, ha másért nem, a szigetjegytarhálásáért mindenképp, a szellemi sötétséget és a gerinctelenséget pedig még csöcsökkel és kokóval sem lehet kompenzálni.
Belehalt a túlórába a reklámszövegíró: "Három napot dolgozott és túl sok energiaitalt ivott." – Mondom hogy én csinálom jól hogy csak alkoholt iszok és a munkát se viszem túlzásba! EGÉSSÉG!!! Viszlát szombaton!


 
Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés