2014. 01. 06.
Best Of Recorder 2013
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Addig is amíg valami nézhetőt adnak, maradjunk az összesítéseknél. A Recorder 2013-ban is termelte a címlapos okosságokat, és, akárcsak 2012-ben, most is úgy tűnhetett a felületes szemlélőnek hogy másodpercenként kirobban egy Könnyűzenei Forradalom. Pedig dehogy: ugyanazok az arcok, ugyanazok a stílusok, és még mindig ugyanazok a hatásvadász címek, még mindig kommentár nélkül, hiszen mindegyik magáért beszél. Főszerepben most is A ZENE az a kutyát nem érdekli még mindig és a kutya se kattintana rá, viszont van helyette: seksz, brogok és blaszkettőfémia!!44 négy
 
Record': E. T. keresztet vet a Bazilikában: "Powerpoint karaoke, kapszulahotel, tablettás szusi. Magyar zenekar muris kalandjai Japánban."
Rec':  18+ Brutális videó Romániából: "Nyers szex, véres szülés és tragikus végű önfojtogatós maszturbáció a Foals új klipjében."
Recorder: Dave Gahan elfenekeli a szoknyás Martin Gore-t: "A Depeche Mode-tagok zavarba ejtő, pajzán színpadi aktusát videóra vette egy rajongó."
Rec': 18+ Meztelen muri malaccal: "Gusztusos, de gátlástalan modellcsajok és cuki kisállatok a talán nagyfarkú énekes új klipjében."
Recorder: Fluor megdugja a szintetizátort: "Tomi betegesen vonzódik a különc dolgokhoz, új videójában is van pár, és még Szintiboy is szerepel benne."
Recorder: Dívák és rockcsődörök: "Helmut Newton fotográfus legfőbb témája és tárgya a meztelen női test volt, de megörökített hírességeket és zenészeket is."
Recorder: Ha kefélsz, nos, akkor szexelsz: "Dugásügyi bemutatóval világosít fel egy borzas, szakállas, dagi, fekete komikus vicces videója."
Recorder: 18+ Láncdugással kezdték: "A Rhye popduó tudja, mit csinál, szeretkezéssel teli első videójuk helyett mégis újat forgattak."
Recor': Orosz-zsidó burzsujé a zeneipar: "Miért vásárolja fel egy exingatlanos sorra a világ lemezkiadóit, streaming- és mobilszolgáltatóit?"
Rec: Drogos zsidóból hitgyülis vezér: "Pajor Tamás a rendszerváltás előtti pesti éjszaka kábszeres királya volt, új videójához interjú is jár."
Recorder: Anne Frank drogos naplója: "Egy zenész betépve olvasta a gettóba zárt zsidó lány sorait, így írta meg élete főművét."
Rec: 18+ Recskázó fiú szexfantáziái: "A mentális pornófilmben van orál, gruppen, sőt sellőlány és Lara Croft-hasonmás is. És jó zene." - ...ami nem jó, nem véletlenül ezen van a legkisebb hangsúly ^^
Recorder: Vetkőzik a nő - aki férfi: "Bizarr új videóban mutogatja meztelen seggét a jövő héten Pesten fellépő kanadai Mac DeMarco."
Recorder: 18+ Mellek a lemezborítón: "Most az Oasis utódzenekara veti be a meztelennős marketingfegyvert új albumán."
Recorder: Lányát is munkára fogta Snoop: "Spirituális megtisztulása után új lemezt vesz fel a füvező reggae-rapper sztárokkal és családtaggal."
Recorder: Hosszúcombú hugicák: "A Haim-lányok testvértriója túlélőtúrára megy. Rövidnacis, tépettblúzos kalandok az erdőben."
Recorder: Szürreális seggrázás: "Maszkos macák, széttett lábak, új Diplo-klip."
Recorder: 18+ Wikipedofil az énekes: "Meztelen fotómodell felesége fényképét sem szégyelli új lemeze borítójára tenni Nick Cave."
Recorder: Nem szégyellek semmit: "Rövidgatyás interjú az idióta nevű !!! zenekar A38 bárpultján táncoló, begombázott énekesével."
Recorder: Csöcsös csajok, romlott papok: "Jézus leplébe bújt Bowie új videójában, de a trú botrány a cicivillantós nőkkel ékesített papbuli."
Rec': Hajós Andrásnak feszes a popója: "Hogyan tekernek a sztárok? Péterfy Bori félősen énekelve, Kolin Márk BKV helyett, részegen."
Recorder: Csupasz cangáscsajok: "Sok zenekart inspirált dalszerzésre a bicózás, de meztelen biciklistákat a Queen tett borítóra."
 Recorder: Nonstop erotikus kabaré: "A sminkelt férfit és a homoerotikus szextörpét is divatba hozta a 80-as évek ma is kúl szintipopja."
Recorder: Szőrös, izzadt faszik rockolnak: "A Turbo zenekar lompos, loncsos és loboncos tagjait egy forró stúdióba zárták. Mi sült ki ebből?"
Rec: Magyarok köpködnek a Riviérán: "A korábban Kovács Katival együtt zenélő, fiatal Qualitons napos, nyári videója jó. Hideg ellen is."
Rec': 18+ Csajok és csődörök csatája: "Csupasz seggel nyit a semmipólós cicababák és félmeztelen izomfiúk meccséről szóló videoklip."
Rec': House táncőrület a templomban: "A Disclosure vicces videójában révületbe esik a prédikátor, majd a hívekkel együtt csapatni kezd."
Recorder: 18+ Pornográf promóvideók: "Nemi szervét cédével ingerlő, mindent feltáró fekete nővel hirdeti szexlemezét egy rapper."
Recorder: Péterfy Bori vádlit villant: "Vörösben vadít az énekesnő, a másik csajnak meg a cicije sejlik át a NON+ fehér ruháján."
Recorder: 18+ Szőke lány deszkás fiúval: "A tengerparton megtörténik köztük, amit várunk. Mégsem ezért korhatáros ez az orosz videoklip."
Record: 18+ Ez a lány egy szadista állat!: "Ököllel és kalapáccsal veri véresre áldozatát a rövid hajú énekesnő a brutális klipben. De kit is?"
Recor': 18+ Halál a diszkópatkányokra!: "Felidegel a hangos technozene, öreganyám? A csirkeölő konyhakés az embert is viszi, vágod?"
Rec': 18+ Állatvédők, vegák, ne nézzék!: "Bozótvágó macsetével hasít szét egy kis disznót a késgyártó cég menedzsere. Durva reklámvideó."
Recorder: 18+ Lecsúszik a bugyi: "Bűnöző srác vs kiskorú iskolás - a provokatív klipjeivel hírhedtté vált Die Antwoord ismét durva."
Recor': Menő Manó és a nagymellű nők: "Forrónadrágos és meztelen csajok is vannak az Arctic Monkeys új animációs videoklipjében."
Recorder: Tökös csajok gitárral: "Julie kötőtű-díler volt, amikor a szőke Lindsey rátalált. Mocskos garázsbanda lett a sztori vége."
Recorder: Akasztják Sub Bass Monstert: "Hét éve várunk a gyulafirátóti rapper új lemezére, most végre kész, és itt az első friss videoklip is."
Recorder: Dupla franciázás Daft Punkra: "A jóképű magyar producer szexi koktélt kevert, a robotcsapat pedig magához nyúlt. Két új remix."
Recorder: Eros és a nők: "A legerotikusabb nevű olasz énekesnek megvolt Tina Turner, Cher, Anastacia - és Joe Cocker is."
Recorder: Ki a tuti Jézus-hasonmás?: "Sok zenész lopta le a loboncos-szakállas fazont: Lennon, Marley, Morrison vagy Grohl az igazi?"
Recorder: 18+ Christie cicit villant: "A cool listás modellmell pár másodpercig látható egy turnézó rockzenekart bemutató videóban."
Recorder: Marky Ramone bírta Odettet: "Interjú Ramones stílusban: három percbe belefér a kokainozás, tetőn bulizás és 5 kedvenc album."
Recorder: Barbies-buli a Balatonnál: "Olimpikon és szakács a színpadon. Billentyűs az árokban. Annáék durvák."
Recorder: Péterfy Bori újabb elhajlása: "Két fiatal dj-vel szűrte össze a levet az énekes, mutatjuk a most megszületett szerelemgyereket."
Recorder: A legvidámabb heroinfüggők: "30 éve Angliában a drog és a rock megtermékenyítette a tánczenét. Nézzük, mi lett az akkori sztárokból!"
Recorder: Csepregi Éva alig fürdőruhában: "A szexi énekesnő 1973-tól építőtáborokban is szórakoztatta a dolgozókat. Bikinis fotó!"
Recorder: 18+ Pucér fiúkról fantáziálni: "Két meztelen srác és egy csupasz lány szaladgál az új Goldfrapp-videó elvarázsolt kastélyában."
Recorder: 18+ Meztelen, fesztelen mellek: "Fiatal lányok bugyiban és anélkül buliznak egy új videóban. A rendező puncifilmjét is mutatjuk."
Recorder: 18+ A pasi, aki pisál mindenre: "Vicces videó egy vizeletből soha ki nem fogyó fütykösét vígan villantgató, vad férfiről."
Recorder: Gyerekrapper, minigengszter?: "10 cuki gettóvideó a csodakocsival csapató csicskától a csipszről csacsogó csipetcsapatig."
Record': 18+ Lady Gaga újra pucérkodik: "Megint feltűnt az eltűnő nő, lemeztelenített fotó zárja a lemeztelen időszakot: jön az új album!"
Rec': 18+ Pucér nők és Habsburgok: "Szigszalagos mellű csajok is táncolnak a bécsi trónörökösről elnevezett zenekar új videójában."
Recorder: 18+ Meleg van? Meztelenkedj!: "Kánikulában a popsztárok is vetkőznek. Néha máskor is. Íme: pucér Prince, Sade és Beyoncé."
Recorder: 18+ A férfi, akit két nő kényeztet egyszerre: "Végre kiderül, honnan származik a Quimby neve."
Recorder: Kurvák, BMW-k, Kiss Tibi: "Mi jut az egyik legjobb magyar rendező eszébe David Lynch új lemezéről? Ilyesmik."
Recorder blog: Csókolózó pasik, muhaha: "A Mumford & Sons viccet csinál magából: piálás, csűrdöngölő és férfirománc az új kamuvideóban."
Recorder blog: Szarolta Zalatnai!: "Exkluzív interjúnkban a Franz Ferdinand dobosa magyar kedvenceiről és új lemezükről is mesél."
Recorder: Ilyen a trópusi szex ritmusa: "Az új globáltánczenei stílust nyíltan hatja át a testiség, olyan könnyű rákapni, mint a szexre."
Recorder: 18+ Kanos képzelődések: "Piálj sokat, hogy kefélő giroszárust és szopató taxist láss. Új Arctic Monkeys-klip."
Record: Kiss Tibi és Livius félmeztelenül: "Soha nem látott régi fotók a Quimby jólfésült énekeséről és copfos mókamesteréről."
Recorder b': Lány, akit fiútestbe zártak: "Új Goldfrapp-videó a nemcserére vágyó srácról."
Recorder: 18+ Top 10 seggrázós videó: "Izgató válogatás a sima twerktől a banánt nyaló, csupasz cicis fekete csajok szoft szex klipjéig."
Rec': 18+ Pont nem Vargazsu kúr félre: "Megcsalták a trágár dallal botrányt keltő énekest. Csak nekünk kitálalt, aztán elhagyta az országot."
Recor': 18+ Mém lett a meztelen Miley: "A botrányvideót egy hét alatt 100 millióan látták, ezernyi paródiája készült, itt a tíz legpusztítóbb."
Recorder: Érzéki, fojtogató szerelemjáték: "FKA Twigs, a Londonba került jamaicai-spanyol lány tolja manapság a legbizarrabb videoklipeket."
Rec': Alcsúton fog a pápa partraszállni: "Hipervicces dallal ostorozza a politikusokat egy Dunán evezgető punk. Kap mindenki jócskán."
Recorder: Sky Ferreira, a dögös drogos: "A 21 éves, szőke, börtönviselt modell-énekesnő új videójában jégcsákánnyal esik egy pasinak."
Recorder: 18+ Meztelen lány az utcán: "A Budapesten készült új amerikai videoklip egy fiatal magyar színésznő megőrülésének sztorija."
Recorder: 18+ Maszturbálj nyílt utcán!: "Szégyentelen szőkék szabadtéri szexpótló szórakozása egy Finnországban felvett videón."
Rec: 18+ Itt a letiltott, aberrált videó!: "Az év legbetegebb klipjére a YouTube és a Vimeo is berágott. Szexfétisek, pornó, rohadó geekvilág." – Épp ez a baj ezekekkel a szarokkal hogy nem lehet letiltani őket, mindig fent lesz valahol :SSS Hopp, hát arról volt szó hogy pihenek és nem kommentálok.
Recorder: Shit, fuck, bitch, éljen Babits!: "A káromkodós-gondolkodtatós hazai slam poetry a Műcsarnokból indult 7 éve, ma már populáris."
Recorder: 18+ Miley mindenkit kiakaszt: "Egymásnak esett az újra cicit villantó ifjú énekes miatt két másik botrányhősnő. Nem szűzlányok."
Recorder: 18+ Lady Gaga meztelen: "Puncit, cicit, feneket villant, lekötözve, jól összekenve. Íme a 10 legzavarbaejtőbb fotó!"
Recorder: Nos, nyaljátok meg a farkam!: "A zsebhokizó, női feneket trambulinnak használó, szájából szó szerint segget csináló feka fiú klipje."
Rec': 18+ Sky Ferreira egy szál ciciben: "A gátlástalan énekescsaj eddig is pucérkodott, de lemezborítón villantani még kevesen mertek." – Ma még meglepő, holnap már kötelező.
Rec': Moroder elkapta Donna Summert: "A vén bajuszos diszkókirály kezelésbe vette a halott diszkókirálynő egy sosem hallott dalát."
Rec: The best fucking album in my life: "Egy 27 éves technosztár Pesten írta ezt egy
24 éve Pesten fellépő punkzenekar lemezéről."
– Erről annyit hogy Nagy Neveket sejtető, de névtelen címadás Emikát és a Nirvanát takarja, közülük meg csak az utóbbi a STÁR kategória.
Recorder blog: Szexi szőke két fiúval: "Van egy tippünk: a London Grammar fiatal triója lesz 2013 egyik legizgalmasabb felfedezése." – Hol van már a tavalyi Edward Hóden, és hol van ez az Év Felfedezettje is! :DD
Rec: 18+ A tini Madonna pucér fotói: "Eladók a későbbi énekesnőről még 1977-ben készült, eddig sosem látott, szőrben dús képek."
Recorder: 18+ Pesti tinik, cicik, smacik: "Mit csinálnak a tizenévesek az éjszakában? Azt. Szülői rémálmok, féktelen vágyak a bulivideón." – Hová szarjak? Hová szarhatok? Miért kommentálom még mindig?... Megannyi kínzó kérdés...
Rec: 18+ Itt a világvége? Akkor orgia!: "Csupasz csajok, mellekről szívott kokain, egymást nyaló pasik és napsütötte sátán a bulin."
Rec': Vén rocker is megnyalja a show-t!: "Agg zenész-modellek: Iggy Pop és Bryan Ferry kismiska a 83 éves Chuck Berry-hez képest!"
Rec: 18+ Top 10 meztelenkedős klip!: "Íme tíz videó, ami messzire ment a meztelenkedés naturalisztikus bemutatásában."
Recorder: Kozso: a magyarok birkák: "Az amerikát befoglaló Kozso az újrakezdésről, szeretetről, karácsonyról, a magyarokról."
Recorder blog: Drog, dugás, dalok: "Hogyan lett a Beach Boys szörfös szépfiújából szakállas hobó, majd 30 évvel ezelőtt vízihulla?"
Recorder blog: 18+ Gusztusos testek és gusztustalan testnedvek: "2013 legmeghökkentőbb, botrányos klipjeiben." - ...és ezzel el is érkeztünk a végéhez....NEM:
 
+ Bónusz: a visszatért MusicPress hasonló "legjobb" dobásai:
MusicPress: Oscar-díjas színésznővel forgatott David Bowie: "A veterán énekes szentségtörő új videójában Marion Cotillard a női sztár, de még Gary Oldman is beugrik a bulizó papok közé." – ...és igen, mindez szinte ugyanúgy megfogalmazva, ahogy az anyablog írta.
Musicpress: Iggy Pop készen áll a halálra: "Negyven év után új Iggy And The Stooges-album készült Ready To Die címmel." – Ez meg ugye azért poén, mert (mint azt az underground arcok tudják) Déri Zsolt még ezer éve szóváltásba keveredett Iggyvel hasonló témában.
MusicPress: 18+ Sátánista esküvő a sztriptízbárban és vámpírlakoma: "James Franco, a hollywoodi filmsztár Daddy nevű együttesének szerelmes dalához több korhatáros okkult klipet is rendezett."
MusicPress blog: Prince-t elhagyta a nője egy másik nőért: "Emlősöknek nem esett bántódása a dal rögzítésekor" – letölthető új szám a Művésztől!"
MusicPress: 18+ Kommunista szimbólumok meztelen testeken: "A Neon Neon szupergrupp klipjében egy 1972-es akciója közben felrobbant olasz szélsőbalos terrorista élete elevenedik meg."
MusicPress: 18+ Füstölgő vénuszdombok, robbanó kotonok: "A francia Hypnolove slágerének szellemes szoftpornó klipje a szexéhes háziasszonnyal."
MP: A popsztár, aki férfi és nő is!: "Zseniális tévéfellépés: meghökkentőbb, mint Lady Gaga, szellemesebb, mint Lily Allen."
MusicPress: 18+ Sky Ferreira szexi új klipje és meztelen borítós lemeze: "A modell-énekesnő itt hallható első albumáról a címadó dal érzéki videót kapott." – ...és ez is szinte ugyanúgy megfogalmazva, ahogy a Recorderen.
MP: Lady Gaga a Muppet Show-ban: "Az énekesnő Breki mellett Elton Johnnal és a transzvesztita RuPaullal is duettezett a műsorban."
MusicPress: Káromkodós karácsonyi klip: "A gitárosától megváló pécsi zenekar szentestére időzítette új dalát és kutyás videóját."
MusicPress: Kurt Cobain lánya pizsamában karácsonyozik: "Télapó-jelmezben szarvast dugó Eminem? Mikulás-sipkában jacuzzizó Iggy Pop? Ugyan!"
 
...és hamarosan én is kiszállok a szünidei jacuzziból ^^
 
Kulcsszavak: 2013, Recorder blog, best of

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés