2014. 02. 08.
Közkehelyviselés (feb. 8-9.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, FEBRUÁR 8.:
KIKÉSZÍTŐTÁBOR
 

Őrnagy Őrnagy Őrnagy. Őr, nagy.
Ha már ő is facepalmozik, mit mondjak én?
Talán érdemes:
Bár az egész világ a ruszkik téli olimpiájával van tele, én azért még mindig amondó vagyok hogy LESZ MÉG MOSZKV SZOCSI MAGYAR FALU, ennek megfelelően a ma esti Alpesi síelést is ki fogom hagyni háromnegyed kilenckor, de ez senkit ne gátoljon meg abban hogy az M2-t válassza. Részemről az olimpia híreire koncentrálok majd, a tévéműsorokat illetően meg inkább maradok a Kiképzőtáborban mint az olimpai faluban, főleg hogy ott John Travolta és Samuel L. Jackson tartják edzésben az adrenalinszintet. Az M1-en fél tizenegykor kezdődő akció-thriller egy kemény parancsnok (Jackson) egységének két túlélő tagjáról szól, akik másként emlékeznek az őrnagy utolsó, balul sikerült bevetésére, amit viszont már csak azért is érdemes volna tisztázni hogy egyértelműen el lehessen dönteni hogy a fickó kemény, de jó katona volt-e, vagy csak egy minicézár. Külön nehezíti a dolgot hogy a kihallgatást vezető katona sem teljesen elfogult, lévén egykori parancsnokáról van szó. Más. Alighogy a héten leírtam mennyire utálom a sportos filmeket, máris helyesbítenem kell: Clint Eastwood-dal még azokat is el tudom viselni, és ha még John Goodman is ott van mellette, akkor akár Justin Timberlake szerepeltetését is meg tudom bocsátani. Pedig minden adott, hogy Az utolsó csavar alapból a kerülendő cuccok közé kerüljön, kezdve a speciálisan amerikai sporttal (baseball), folytatva a kiöregedett, megkeseredett, de azért mélyen érző edző közhelyével aki újra találkozik rég nem látott lányával, hogy egy közös utazás során mindketten újra felvegyék a fonalat. Ez a film is csak alátámasztja a régi igazságot miszerint előbb-utóbb mindannyian a szüleink leszünk, úgyhogy igyekezzünk a jó tulajdonságokat átvenni tőlük, a rosszakon meg javítani. Nem mondom hogy ajánlott, ahhoz azért több kéne, de még így is érdemes lesz nyolckor az HBO-ra kapcsolnotok, ez a legjobb program mára. Kapcsolódó hír:

Clint Eastwood 83 évesen életet mentett: "Felrántotta a félrenyelt falattól fuldokló férfit." - Hölgyeim és uraim, a FÉRFI fogalma itt kezdődik.
 
A seksz, a szipu rovat:
18+ Amíg dugunk, okosabbak vagyunk
- DE CSAK A FÉRFIAK, ők meg amúgyis mind született zsenik!!!4 négy -  "Szex közben idegsejtek termelődnek, bővül a memóriánk, de ezek a sejtek hamar megdöglenek, ha nem eddzük az agyunkat." - Mivel én úgyis eliszom az eszemet minden este, ezért nekem már talán sekszelnem sem érdemes...NEM. ^^
C:c: VV Iza az intézetben jött le a gináról: "A Való Világ húszévesen is az érettségiért küzdő szereplője már 16 évesen megjárta a hadak útját." – Tudjátok én leszarom ezeket a nímandokat, de amondó vagyok hogy a pozitív példákat kiemelten támogatni kell. Például itt van ez a VV Ica vagy ki a tököm. Hiába hogy még húszévesen is csak az általános iskolát fejezte be, viszont nem hiába jött le a gináról: megtalálta helyette az Egyetlen Igaz Utat. Nem, még nem a Római Katolikus Egyházat, csak a Jim Beam-es üveget, de ez már az első lépés a javulás felé. Én csak tudom, magam is így kezdtem, pedig a kábítószerektől mindig is tartózkodtam. Az alkohol viszont nem drog, csak tisztít és konzervál!
Öli a vodka az oroszokat: "Ijesztő számok, a WHO szerint évente 13 liter tiszta szeszt isznak meg fejenként. Mi, magyarok 14-et." – Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én sose hittem ezeknek a brit tudósoknak. Most komolyan, kölyökkorom óta sörözgetek és egy Adonisz vagyok...na jó, lelkiekben biztosan...vagy nem, mindegy, nem mindig az értékek számítanak...a Who meg még mindig egy rockzenekar, EGÉSSÉG!
Rengeteg prostit visznek a Super Bowlra: "A világ legnagyobb sporteseményein a prostituáltak iránt is megugrik az érdeklődés." – ...és mire ez a hír elért hozzám addigra már haza is ért mindenki, új élményekkel és még újabb nemibetegségekkel gazdagon. Remélhetőleg. Szocsiban már nincs ekkora partihard, az egyszer biztos....
18+ Itt a kép, amin Justin Bieber egy sztripper bimbóját szopja: "Ide már nem kellenek szavak, csak kattintson, és próbálja meg becsukni a száját!" – Szíp ecsém, csaxólok hogy hiába próbálsz úgy tenni mintha a nőkre gerjednél, annál cikibb és buzisabb leszel minél keményebben próbálod magad heterónak mutatni! Legyél inkább bevállalós és coming out-olj, zenész még attól se leszel, de legalább magadon nem kell többé erőszakot tenned! :DDD
18+ Aletta Ocean egy kockát elégít ki: "Az egyik legnépszerűbb pornósunk produkciója mindig meg tud minket döbbenteni." – Nincs ebben semmi meglepő, külföldön egész sorozatokat építenek a geek srácok leápolására. Hogy honnan tudom mindezt? Jó kérdés, egy királynak értenie kell mindenhez!
18+ VV Aurelio: Küldjetek már be egy grammot!: "Az éjszaka során Aurelio nagyon befeszült, de vajon pontosan miből szeretett volna egy grammot?" – Hát ha kiraktátok a 18+ karikát akkor nyilván nem lisztet vagy vetőmagot :DD
Hat kiló kokainnal kapta vissza a bőröndjét: "Egy férfi Dél-Amerikából utazott Franciaországba, elveszett a táskája. Később meglett, tele droggal." ÍME A BIZONYOSSÁG, KEDVES FELEBARÁTAIM, A BIZONYOSSÁG, HOGY AKIKTŐL ELVÉTETIK AZOKNAK ADATIK IS! Ki mondja ezek után hogy az élet igazságtalan és a világ barátságtalan?!
Kilencszáz kiló kokain lebegett a vízen: "GPS-szel felszerelt hátizsákokban akarták átúsztatni a kábítószert és 72 ezer eurót." – A fenti példából kiindulva az eurókat rakhatták volna mondjuk az én bőröndömbe, a narkót meg lehúzhatták volna a vécén. De komolyan, kinek kell az a rohadt, egészségtelen drog, ha van pénz meg pia?! :)))
Amerikai partigörlből indiai háziasszony lett: "Adriana Peral a Facebookon jött össze egy 16 évvel fiatalabb indiai földművessel. Hozzáköltözött, hozzá is ment, az esküvő után jól beilleszkedett." – Ez sem meglepő, néha a kurvából lesz a legjobb feleség és néha a legnagyobb emancipuncik fekszenek alá a legdurvább, legpatriarchálisabb előírásoknak. Mondom, nincs ebben semmi meglepő, lapozzunk is akkor.
Vennél füvet a Nagy Testvértől? – Amerikában már lehet venni, lassan hivatalosan is beismerik hogy ez a csürhekontroll legegyszerűbb módja, tisztára mint a kilencvenes években az extasyval: hétvégén kitombolták magukat a birkák, aztán hétfő reggel mehettek vissza szopni az irodába :DD – "Uruguayban a fiatalok akár biciklizés közben is marihuánát szívnak, mivel szabadon lehet füvezni. Mégsem örül igazán senki. Megnéztük, miért" – Talán mert nem mindenki szereti az önveszélyes közlekedőket? Talán mert nem mindenki szívta el a maradék agyát még ott sem?
Úgy hívtak, a högyös csöcsű lány – Ide eredetileg a szokásos cinikus faszságokat akartam írni, hogy sunáznám, meg ...nem, de nem csak hogy továbbolvastam, hanem bele is néztem a dokumentumfilm trailerébe, amit így harangoznak be: "A Szerelempatak című filmben nyolcvanéves nénik és bácsik olyan nyíltsággal beszélnek a szexről, hogy csak a kamera nem pirul bele." – Mondom, először a cinizmus szólal meg az emberben, aztán néztem, hallgattam ezeket a kedves, élni tudó (!) székely öregeket, és azon kaptam magam, hogy szeretnék én is ilyen életörömmel és humorral viszonyulni a világhoz ennyi idősen, mert mintha itt a városban már almost forgotten how we used to live, fully. A Szerelempatak bár tabutémát feszeget, szerencsére jóval mélyebb dolgokat is karcol annál hogysem leírjuk sima riportfilmnek az idősek szexuális életéről, emiatt tehát nem csak a nyugdíjas korosztálynak szól hanem az élhetetlen fiataloknak is, akik azt hiszik hogy élnek. Rövid idő alatt nagyon sokat fogunk tanulni az életről, a szexuális téma ehhez csak egy eszköz. Nincs mese, amikor leadják, egyből repül az ajánlott rovatba.
 
 
VASÁRNAP, FEBRUÁR 9.:
BÉKEFENNTARTÓK ÉS SÁRKÁNYOK
 

A ráforgó gumi
Visszajöttek a nyolcvanas évek. Eltörlöm őket.
Talán kiemelten ajánlott:
A héten már egyszer leszögeztem hogy videojátékokat lehetetlen megfilmesíteni. Nos, ez fokozottan érvényes a szerepjátékokra is, konkrétan a Dungeons & Dragons-ra, ami max. csak ihletője lehetett a Sárkányok háborújának, ami egyrészt cseh-amerikai koprodukció (egen-egen, nekem is feltűnt hogy ezek a gagyi feldolgozások valahogy összehozzák az egymástól távol ÁLLÓ élő nemzeteket), másrészt szürrealista vígjáték, rettenetes szövegekkel, ruhákkal, látvánnyal és vágásokkal, nem is értem miért kevésbé közismert mint Uwe Boll hasonló munkái, aki ennek megtekintése után biztosan sírva kérné a receptet. Filmrajongóként nekem külön szomorú hogy pár többre érdemes színészt is leszerződtettek, akik (mint az ilyen helyzetbe kerülő tehetségek általában), úgy érzik magukat mint a partra vetett hal, szegény Jeremy Irons nem tud magával mit kezdeni, Thora Birch próbálja leszarni és élve megúszni az egészet, egyedül Marlon Wayans-on látszik hogy otthon érzi magát. Nem csoda: legkorábban a Gagyi lovag óta kötelező vicces feketéket rakni még a középkorba is, ő itt például tolvajt alakít, aki természetesen még ennek ellenére is pozitív szereplő, mert véletlenül a pozitív hősnőnek kezd el dolgozni. A történet középpontjában egy elveszett varázspálca áll, amiért hülyébbnél hülyébb nevű és kinézetű mágusok, hercegnők és harcosok versengenek, és ami majd megvédi a Jogegyenlőség Birodalmát (...NEM). A háromnegyed tizenegykor vetített mű attól függően ajánlott vagy nem hogy mennyire szeretjük a rossz filmeket. Aki – mint én is – sörrel-borral végigröhögi őket annak ez maga a Kánaán, aki rajongója volt a játéknak vagy egy mozitól komoly élményeket és kikapcsolódást vár az kerülje messzire az M2-őt.
 
Talán érdemes:
Nyolckor egy kétrészes, (megintcsak) koprodukciós tudományos-fantasztikusság a Film Mánián Nagy Nevek nélkül, de legalább egymás után leadva. Mint a mostanában elénk kerülő közreműködések, ez is inkább gyenge mint jó, pedig a Békefenntartók háborújára már csak a története miatt is (újrafeltámasztott űrhajós világmegmentése) ráhúzhatnám a szokásos transzhumán agenda-paranoiát, ám nem csak a sztorija pont olyan mint az iménti sárkányos izének, de legalább annyira komolytalan is – viszont nem annyira vicces és ahhoz képest többszörösen túlnyújtott. Ugyanabban az időben a Forró Rágógumi-szériához hasonló stílusú izraeli kamaszvígjáték az MGM-en költőien cizellált címmel (Állnak az árbocok), bizonyítandó hogy az altáji humor már húsz éve is szedte áldozatait. A hormonfilmek több kategóriába sorolhatók: vannak az iskolai egymásratalálások, vannak az egzotikus nyaraláson lezavart sekszuál-ébredések és vannak a hajós opuszok, amik a repülőgépes seksz-szel együtt külön műfajt alkotnak. Gondoljunk bele, az erotika és a bizonytalanságtól való félelem (elsüllyed / lezuhan-e a jármű) különös elegyet alkot, ami csak még jobban szítja a Bűnös Ösztönöket. A Globus és Golan által producerált darabok közül ez biztosan a kevésbé maradandóak közé tartozik, viszont a maga idejében tuti sikeres volt, annyira hogy ez állítólag már a második rész a főszereplő srácokkal, akik itt gazdagok hajóján találnak állást és könnyű kapcsolatokat, egészen addig amíg itt is fel nem tűnik az Igazi, de legalábbis Nehezen Becserkészhető Nő a kapitány lánya személyében.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Hatalmas, takonyszerű állat sodródott partra Ausztráliában: "A másfél méteres állattól extázisba jöttek a kutatók." - Nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem csak Béla bácsi egy jól sikerült szombat estéjének maradványát találták meg. Jöjjenek Budapestre, itt minden utcasarkon lesz mitől extázisba jönniük...
Így bánnak a netfüggőkkel Kínában: "A New York Times videója bemutatja az egyik, direkt gyerekek számára épített átnevelő tábort."TISZTELET, ezt kéne nálunk is. Nagyon ránk települt a technika, érzem hogy nem egészséges ez, néha ki kell szakadni a virtuális világ ördögi pókhálójából és rádöbbenni az élet valóságaira meg szépségeire. A netfüggőség rendkívül veszélyes, szerencsére én már régóta tudom és gyakorlom az online önmegtartóztatást, tegnap például öt egész percig kibírtam internet és pornósite-ok nélkül.
Így erőszakolt meg Woody Allen: "A rendező fogadott lánya 21 évvel az eset után levelet írt, hogy Allen ne kaphasson Oscart." – Én ezért kerülöm már jó ideje Allen filmjeit. Akármilyen jók is a korai dolgai, polanskival együtt a süllyesztőben a helye, emberileg mindenképp... :SSS
Rövidesen szabadulnak a brutális ausztrál erőszakolóbanda tagjai: "A 14 fős banda még 2000-ben tartotta rettegésben Sydneyt, heteken át erőszakoltak nőket." – Valamivel több mint tíz év? Olcsón megúszták a büdös kis gecik. Oscar-díjat már nem is kapnak?! Nade komolyan: ha már kivégezni nem lehetett őket akkor KASZTRÁLNI MINDET!
Autóért vették, kábították, éheztették, prostitúcióra kényszerítették: "15 évesen lett prostituált a most 17 éves lány." - KASZTRÁLNI EZEKET IS, és akkor idézzük fel az Origo stricimosdató, prostitúciórelativizáló kis sorozatát arról hogy ezek "sosem verik" a nőket. MAGYAR MÉDIA, ÉN ÍGY NEM SZERETLEK! :(
Ezért szörnyű dolog a készpénzMAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a készpénzmentes világhoz tovább folyik. – "Kényelmetlen, fertőzésveszélyes, bűnpártoló, és még sok minden. Nekünk egyre több van belőle." – És ez zavar titeket? Adjátok ide, nekem egyre kevesebb van ugyanis...
LG: Dal és klip a kivándorló magyarokról: "Az Anima Sound System a Menjek/Maradjak londoni részéhez írt zenét."ÉDES FASZOM! Az egy dolog hogy az Anima már ezer éve egyenlő prieger zsolttal, az meg egy másik hogy önmagában értékelhető zenét a Trotteléknél kiadott kazettájuk (de legalábbis a Shalom) óta nem csináltak (a tartalom kb. azóta merül ki a forszírozott multikulti, a 68-as "értékek" és a marihuána legalizálásában). De ami külön gusztustalan az az állandó, kötelező poltikai szerepvállalás (anno a Karszallag című szám, illetve az ÉS-be meg máshova írt cikkek), aminek (ahogy Kardos-Horváth Jánosnál is) meg is lett a jutalma. Szóval egy államilag kitüntetett fickó nyomja a háttérzenét ehhez a nemteccikarenceres doksihoz, mindezek miatt akár azt is mondhatjuk hogy prieger zsolt a mi Bonónk, kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk, ő az új magyar bonó, én azonban nem mondom ezt, inkább sürgősen kikérek még egy korsó sört. Nap kommentje 1.:
 
kézműves étcsokinyuszi 2014.02.05. 15:19:19
(asit...)
 
unalmas mar a zanima allando hisztije...
az orokkos harc a tombolo faszizmus ellen,a minden ellen,most epp a kivandorlas ellen,zene meg ablakban...
prieger a sok gyokersegre forditott erot inkabb a zeneszerzesbe forditana mindenki jobban jarna...


...persze a magyar bonó kispályás az igazihoz képest:
LG: Több mint 3 millió dollárt gyűjtött a U2: "Pénz nélkül lehetett adakozni Bono karitatív szerve­zetének. De a fizetős letöltés is jó célokra megy." – Muhaha. HÁT PERSZE :D
Újságírókra támadt Putyin leopárdja: "Az orosz elnökkel még békésen pózolt a szocsi vadasparkban, aztán több embert megharapott." – Nagyvad a nagyvadnak nem farkasa, de nem is leopárdja, ugye. A köznép viszont szabad préda...
Roham az elnöki palotánál Szarajevóban: "Harmadik napja tüntetnek. Már több mint 200 sérült van. Egy gyárbezárás miatt kezdődött." – Valaki szólhatna nekik hogy náluk húsz éve már volt egy téli olimpia és hogy a téli palota ostromának sem most van az évfordulója. Értem én és megértem hogy valamivel be akarnak kerülni a hírekbe, de nem lehetne békés úton?
Bajnai Gordont majdnem megtámadta egy bohóc: "A testőrei megmentették." – Akkor most már tudjuk ki volt mellette a plakáton :DD Nap kommentje 2.:
 
Re Play2014-02-07 18:33:33
Most érkezett:" A .....nak nyilatkozó egyik testőr elmondta, megszokták a bohócokat Bajnai körül, hisz tele van velük a baloldal. Most is azt hitték, egy Mszps politikus akar kezet rázni a pártelnökkel, esetleg egy választó, és csak későn vették észre, hogy csak elmaszkírozott férfi közeledik felé."
Hát, ez van. ;D

 
 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés