2014. 02. 15.
Megdönteni dzsájannamájkülzt (feb. 15-16.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, FEBRUÁR 15.:
BOCSÁNATOS BŰN,
 
Bűnös bocsánat.
Az elejére a legfontosabbat: őszintén remélem hogy tegnap mindenki kihagyta a Valentin-napot, már csak azért is mert ha nem tette, akkor sem ússzuk meg. Köztudott hogy nincs hétvége romantikus vígjáték nélkül, főleg nem a Nemzetközi Szabadvirágárus-Összeesküvés boszorkányszombatja után, ma meg ráadásul akár túladagolást is kaphatunk belőle ha nem vigyázunk, mivel egyből kettővel támadnak, először nyolckor az HBO-n a házasságok szakítópróbájával, Azzal a bizonyos első évvel, ami alatt eldől hogy jól választott-e az ifjú pár, amikor egymást. Az itteni, elég eltérő háttérből és munkahelyről (író, illetve médiageci) érkező fiatalok már nem biztosan se ebben, se magukban, viszont a világ minden pénzéért be nem ismernék be a rokonságnak hogy bevált amit jósoltak nekik, pedig de: jönnek a munkahelyi jófejek és előkerülnek az exek, innentől hőseink hiába is küszködnek a frigyük megmentéséért. Valóban, néha jobb útjára engedni a másikat, de biztos hogy pont a szerelmesek ünnepén kell ilyesmiket leadni? Mindegy, azt azért véssük fel a pozitívumai közé hogy legalább nem hosszú. Nem mondható el ugyanez a kilenckor adott Holiday-ről, amiben ennek pont a fordítottja történik, ráadásul két csajjal egyszerre, és pont mikor lakhelyet cserélnek egymással hogy kipihenjék az érzelmi lefáradásokat. Huncut, akinek beugrik az Igazából szerelem meg a Bridget Jones, vagy egyszerűen csak jól tájékozott, viszont bármennyire is nem szeretem ezeket, azt el kell ismerjem hogy azokban legalább van történet, nem csak STÁRok, mint itt (Kate Winslet, Cameron Diaz, Jack Black és Jude Law – hogy Eli Wallach mit keres benne a pénzen kívül, azt inkább ne firtassuk). Ki tudja, talán épp azért nyújtották el két óra húsz percre mivel ennek pozitív a vége, én viszont egyet tudok, azt hogy a Viasat3-at messzire fogom kerülni. Az egyetlen, ami úgy-ahogy talán érdemes az egy dráma lesz az MGM-en tíztől és a katolikus iskolák világából, ahol egy rendezett tanár-diák kapcsolatot dúl fel egy feldúlt külsejű, a hatvanas évek szellemét hordozó idegen, akit kénytelen lesz a papbácsi Bűnbocsánattal megfegyelmezni, ha már tanítványa nem látja a liberalizmustól a katolikus értékeket. Létkérdésesdi, amire én leginkább Richard Burton és Billy Connolly miatt szavazok, mint mai főműsorra.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Pekingi Kacsa: Nem hivatalos Burger Barna képek Pekingből:
"Orbán “udvari fotósa" Burger Barna közel húsz éve fotózza hazánk jelenlegi miniszterelnökét kormányon és kampány időszakban." – Jól olvastam? Burger King Kínában?! ÉBERSÉG!!!
Pekingi Kacsa: Na, ilyet is ritkán látni a Tienanmen téren!: "Ma Pekingben a magyar delegáció látogatásának tiszteletére sok forgalmas köztérre kitűzték a kínai mellé a magyar zászlót." – Ilyet is ritkán látni: egy napon egyszerre két posttal is címlapon lenni majdnem ugyanazzal a hírrel! Ez utoljára a detahóblognak sikerült csak :DD De a hír azért csak elülteti bennem a reményt, hogyaszongya LESZ MÉG PEKING MAGYAR FALU!!!
Jennifer Aniston 45 éves lett: "A színésznő 2006 óta nem tud öregedni."BIZTOS MERT ALAKVÁLTÓ GYÍKEMBER Ő IS!!! ÉBERSÉG!!!
Egérfogó volt a Tescóban, a keksz mellett: "Szegeden az utolsó snack egércsapda alatt volt, a sajtóosztály szerint nem gond." – Szerintem sem az. Komolyan, nekünk semmi sem jó?! Ha meg valami dögöt találnak mint a múltkor is, akkor meg megy a sírás-rívás, hogy jaj, csótány van a pudingban meg oszladozó mókustetem a vajban!!!
Sült emberfej az ínyenceknek: "Egy nigériai étteremben anélkül árultak emberhúst, hogy arról a vendégek tudtak volna." – Komolyan nem értem én ezt az európai intoleranciát a kannibál hagyományőrzés felé! Észak-Koreában ebből simán all you can eat-et csinálnának! :DD
Kihajították a Parlamentből az uniós zászlót: "Egy jobbikos és egy Magyar Hajnal-os képviselő fogott össze az értelmes akcióban." – Marha "jó" ötlet volt, repülhetnének utána, mondom ezt EU-ellenesként. Zászlókat ugyanis nem dobálunk a földre, még az ellenfélét sem.
Emberre vágyott a szökött farkas: "Elég peches időszakon van túl Rege, a pénteken elszökött farkas. Miért szökik el egy farkas, és hogyan lehet befogni?" – Nem ez a kérdés. A kérdés az, hogy egyáltalán miért kell befogni amikor csak emberekre vágyik?! Miért nem lehet elengedni, mondjuk a Parlamentben? :DD
Ns: 10 dolog, amitől boldogabb lehetsz!: "Vannak olyan tevékenységek, amellyel ügyesen adagolhatod magadnak a heppihormonokat." – Ez így túl tudományos, mondok inkább egy dolgot: ALKOHOL ^^
VV Éva befolyásos férfival kavar: "38-39 éves, és gyereket akar tőle a titokzatos férfi." – Ez viszont már két biztosíték arra hogy nem én vagyok az illető. Szoktam persze részeg lenni néha, de ennyire azért nem!!!
Simon Gábor kikukucskált a tetőablakon – Hurrá! HIVATALOSAN IS VÉGE VAN A TÉLNEK! :DDD – "A házelnök megkapta a politikus lemondó levelét, az ügyészség máris lecsapna rá. Tudósítónk a házánál." – Van ám folytatás is:
Simon úr, honnan van a 240 millió?: "Azt ígérte, megmagyarázza az eltitkolt pénz eredetét Simon Gábor. Eddig nem tette. Rátaláltunk. Napszemüveg, baseball sapka, autós üldözés." – Akkor jöjjön az ami a korábbi videónál is: TISZTELET AZ INDEXNEK.
 
A seksz, a szipu rovat:
Subba: Szexnagyi kiárusít!:
"Alig használt táncos rucik és cipők eladóak, 80 kilós habtestén be is mutatja, mennyire szexisek! Mi nem merünk képet kirakni hozzá." - SUNÁZ OH SHIII– :SSSS
Három smasszer ment rá Debrecenben az elítélt nőre, csak az egyik tudta megdugni – Huh, remélem ez nem a jó öreg seggbekúrós börtön volt :SSS
18+ Édeshármas a börtönben – Na mi van, most akkor mégis összejött a gengbeng? :DDD
Maszturbálni tanítanak a francia iskolákban – Az Adéle élete hazájában ebben semmi meglepő nincs. Nem baj, először úgyis náluk fogják bevezetni a kalifátust, addig meg csak hadd játsszanak magukkal ^^
18+ Orálszexet adtak délután egy francia tévében – Lásd eggyel fentebb.
18+ Valódinak tűnő maszturbálás is van a sorozatokban: "Összeszedtük az öt legjobb jelenetet a sorozatokból, amikben a főszereplőnők nyúlnak magukhoz. Videó."Egy napon kétszer is hír lehet az ilyesmiből? Csakazértse várok hétfőig, és LESZAROM! Hagyjuk már meg a sekszualitást a hanyatló Nyugat ópiumának!
Enyém a vagina, enyém a hatalom: "Miért van a főhősnő sokszor felül szex közben? És miért jó neki, ha elfenekelik? Megnéztük feminista szemszögből is A nimfomániást."ÉDES FASZOM, már nem is tudom mi hiányzott nekünk. Nap kommentje:
 
csemege 2014-02-15 11:13:29
Feminista szemszögből is megnéztétek?Az milyen volt?Rövid hajú,csúnya nőnek nevezett csirkék ültek a nézőtéren?Nagy hangzavar lehetett!Szinte csibe futam.Magam előtt látom,ahogy a szalámit lopó Bakács,egy parókában beszalad a moziba és szúrós tekintettel megnézi a filmet!Uma Thurman pedig soha nem volt jó nő.Egy alkoholista,gyereklábú,agyonhasznált fizetős csaj jutott eszembe,akárhányszor ránéztem.Színésznőnek elmegy,de jó nőnek???A híd alatt,ha majd a következő életemben hajléktalan leszek.

 

VASÁRNAP, FEBRUÁR 16.:
A SZERZŐDÉSES RAJZOLÓ
 
Hát, Ewan. Lesz vetkőzés is.
Nem ajánlott:
HBO, 20:00, A lehetetlen – Hollywood mintha sportot űzne a legnagyobb szerencsétlenségek hülyébbnél hülyébb feldolgozásaiból – ott volt a Pearl Harbour meg a Titanic, mind-mind "valós esemény" alapján készültek, de mindkettő ugyanolyan túlnyújtott és komolyanvehetetlen lett, most pedig nyakunkba zúdul a thaiföldi HAARP cunami-tragédia Naomi Watts-szal meg Ewan McGregorral, és ezt is csak vígjátékként lehet nézni, annyira elbarmolták. Nem is az a baj hogy már az elején tudjuk mi lesz a vége, az se probléma hogy a szökőár pusztítását nincs az CGI amelyik visszaadná – a gond a forgatókönyvvel és a rendezéssel van, amivel még a STÁRok se tudnak mit kezdeni, pedig mind Naomi, mind Ewan profi színész. Onnan tudod hogy baj van, hogy az érzelmek túláradása még a szökőárt is maga alá gyűri. Az M2-őn újabb szerelmesnapi utórezgések, de szerencsére jó későn, 23:40-kor, vagyis a Valentin napi randevút különösebb erőfeszítések nélkül ki tudjuk hagyni – és jól is tesszük, mivel nem elég hogy arra a bizonyos címbelire a volt pasija ráncigálja el a főhősnőt és pont egy bíróságra, hogy a gyereküket magával vihesse vidékre. Nem, nem ez a fő ok amiért kerülnünk kell, hanem az hogy ebben is szerepel egy Coppola, Keegan Baylee. Kerüld!
 
Ajánlott:
Igaztalanul vádolt, többszörösen életsújtotta fickó útja az éjszaka alvilágába fél tízkor az MGM-en – láttunk ilyet nem egyet, de nem is kettőt. Ami miatt az Élet-halál tánc mégis többet ad a hasonló próbálkozásoknál, az részben a szereplőgárda (Harry Dean Stanton, Virginia Madsen, Mary Elizabeth Mastrantonio), részben a sztori ügyes megírása (amiért az egyik színész, Don Keith Opper felel), de leginkább a hangulat: egy biztosra menő rendező valószínűleg sima összeesküvéses-nyomozásos valamit csinált volna belőle, Wayne Wang azonban őrült, de valóságos figurákkal népesíti be az egészet, sikerrel visszahozva a Lidérces órák és az Álmatlanul legjobb pillanatait. A rajzoló főhős csak egy laza numerára vágyik miután felesége elhagyta, ám az egyéjszakás kalandot hamarosan holtan találják. Emberünket felváltva, de egyaránt erőszakosan vallatja a főrendőr (Stanton) és a helyi éjszakai rosszember (Opper), ő pedig közben próbálja kibogozni a szálakat. Mondom, mindez még akár kevésnek is tűnhetne, de nem lesz az, az esetlegesen elbarmolt szinkron dacára is érdemes lesz megnézni, főleg hogy még Adam Ant is feltűnik benne, nyolcvanas évek-trip teljessé tétele érdekében. Viszont az M1-en 23:20-kor ismételt Junót meg még annak ellenére sem válogatom be hogy jó film. Hogy miért? Hát mert Ellen Paige is comingoutolt:

Kis hírek a nagyvilágból:
Ellen Page bejelentette: Leszbikus vagyok:
"A 27 éves sztár Valentin-napon, egy Las Vegas-i melegkonferencia díszvendégeként coming outolt." – Ezzel se várok hétfőig, és LESZAROM. Muszáj ezeket ilyen nevezetes napokra meg ünnepségekre időzíteni? A Grammyre a csoportos melegházasságot, Valentin-napra meg ezt? Ez olyan mintha én Karácsonykor közölném a világgal hogy katolikus, alkoholista és Gianna Michaels-függő vagyok: mindenki tudja rólam ezeket és ugyanúgy leszarják, így is kell!
Ki akarták rabolni a dohányboltot, akcióhősbe botlottak: "Hiába volt náluk pisztoly, és bot, egy vevő elkergette őket. Ritkán látható pillanatok." – Hú, remélem a TASZ már villamosszékbe ültette az önbíráskodó vevőt!!4
Csapnivaló a három csapás: "Az ombudsman szerint alkotmányos elveket sért a visszaesőket életfogytiglannal fenyítő törvény."ÚGY IS VAN, SZERENCSÉRE AZ ORSZÁG EGYES TERÜLETEIN MÁR MEGVALÓSULT A JOGEGYENLŐSÉG, például itt:
Két éve kirabolta, most meg is ölte: "Megvan a múlt heti tatabányai gyilkosság gyanúsítottja. A 26 éves férfit Budapesten fogták el. (...) A nyomozók gyorsan kiderítették, hogy a 26 éves B. Gábor korábban Tatabányán élt, és 2011. december 6-án már kirabolta az idős nőt. A férfi pénteken Budapestre költözött, itt fogták el." – Látjátok, néha azért tudnak ügyeket gyorsan kideríteni. Igaz hogy az először három éve kirabolt, most meg meggyilkolt áldozaton ez már nem igazán segít, a rokonain meg főleg nem, meg az is igaz hogy az ombuccmannak hála pár év nyaralás után ott folytathatja ahol abbahagyta, de a lényeg a jogok tisztelete, ahogy itt is:
Félholtra verte a betörő a ház tulajdonosát: "A tarnaörsi férfi kétszer is betört ugyanoda. A második alkalommal találkozott az idős tulajdonossal." – Nagyon jó, lassan az áldozatokat fogják elítélni hogy már bele sem halnak a verésbe :SSS
Egy autófeltöréssel vádolt férfi javára döntöttek Strasbourgban: "A bírák szerint a hatóságok két ponton megsértették az Emberi Jogok Európai Egyezményét."ÚGY IS VAN, A BŰNÖZŐK JOGAI ELŐRÉBBVALÓAK A KÖZEMBERÉNÉL!!!444
Bangkokban és Bécsben a magyar hajléktalanokért: "A magyar nagykövetségek előtt tüntetnek a közterü­leten való életvitelszerű tartózkodás tiltása ellen." – Én nem értem ezeket a külföldieket. Nekik nincsenek ott hajléktalanjaik, feltétlenül a mieinkkel kell foglalkozniuk? És ha annyira hiányoznak nekik az összehugyozott-szart közterek, miért nem adoptálják a mieinket? A Város Mindenkié csoportot a Tarlós-interjú óta már értem, de a szimpatizánsaikat ki fizeti? Ehh, hagyjuk is a politikát, jöjjön a
 
"Zene" és "mozi" rovat:
...és azért idézőjelben, mert a zenei és filmes hírekben a zenének és a filmnek jut a legkevesebb szerep:
Smoking: Megdönteni Hajnal Tímeát: "Klisés, de szórakoztató, sok poén mellémegy, de jó néhányszor megnevettet, szóval alapvetően jól sült el a legújabb magyar vígjáték." – ...akkor olvassuk újra: klisés, mellémenő poénok, csak néha nevet rajta, de alapvetően jól sült el. Oké, ez egyetlen egy blogger véleménye, szerencsére az Index majd tuti leírja róla a Zigazat.
Feltámadt a magyar vígjáték: "A Megdönteni Hajnal Tímeát a legelcsépeltebb amerikai vígjátéksablonokból építkezik. De messze nem olyan görcsösen, ahogy az elmúlt tíz év csapnivaló magyar filmtermésében láthattuk. Nyerítve röhögtek a kritikusok."ÉDES FASZOM! Te is fiam, Index? :((( Innentől hivatalosan is az Origó az utolsó reménysugár az életemben :SS
Végre nevettünk egy magyar vígjátékon: "Ütős poénok, jól elkapott érzelmek, szuper zene. A Megdönteni Hajnal Tímeát annak ellenére működik, hogy Osvárt Andrea a főszereplője." – Kezdem magam úgy érezni mint az Idétlen időkig főszereplője, mintha egy végtelen para-hurokba kerültem volna, mindenütt ugyanazok a hírek, arcok, minden ugyanúgy megírva, pedig még nem is ittam (...annyit). Nap kommentje 1.:
 
a Sir2014-02-11 09:45:40
Milyen érdekes... Az indexen is pont ma jerlent meg ez nagyon hasonló hangvételű cikk. Mindkettőnél ugyanaz volt az érzésem, amikor olvastam: A cikk írójának igaziból nem tetszik a film, csak éppen valamiért mégis pozitív kritika születik a filmről (ráadásul mindkét esetben olyan kritikus az író, aki a Tarr Béla féle művészfilmeken kívül mindent fikázni szokott).
Szóval szerintem elég erősen kilóg a lóláb, hogy fizetett hirdetést olvastunk.

 
Az egész világ Miley apján röhög: "Segget rázó ufónők rabolják el legnagyobb slágerének új változatában." – ...avagy a country legrosszabb pillanatai találkoznak a rap legszarabb tulajdonságaival, és innentől biztos hogy nem Billy Ray fogja a lányát visszaterelni a jóízlés útjára. Nap kommentje 2.:
 
jetser24 2014-02-12 19:57:28
Kicsit derűlátóan gondoltam, hogy ez megér egy másodpercet az életemből.

 
Szétesett és teljesen lepukkant a Boney M.: "A londoni fellépés ingyen volt, a város szívében, mégis alig volt néző." – ...pedig ahogy a képeket elnézem idős korukra ők is ráléptek a helyes útra: seksz, brogok und rock and roll!!4 TISZTELET!!!
Rec' 18+ Íme 2013 korhatáros klipjei: "A szexualitás tuti eszköz, ha ismertté akarsz tenni egy dalt. Kinek a mijét nézték legtöbbször?" – Mondanám hogy beteszem a 2014-es válogatásba, de minek, hát ők is egy az egyben az idei listámat emelték át, csak megszűrték kicsit és mellérakták a klipeket is. Ezért "jó" az Indexen blogolni, gyakorlatilag újra meg újra fel lehet hasznosítani mindent és végtelenítve gyártani a semmit, egyik blog átveszi ugyanazt a hírt a másiktól. És ezért jobb a PRAE-n, itt ugyanis meg kell dolgozni a nézettségért ^^ Viszlát hétfőn!
 
 

 
Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés