2014. 02. 17.
Éjjel-nappal LESZAROM. (feb. 17-18-19-20.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, FEBRUÁR 17.:
HALLELÚJA!
 
Tárgyalnak a vikingek!
Talán érdemes:
Történelem-túladagolás tíztől a Viasat6-on, a már bevált trónokharcás-sportabakuszos (=gyilkolós-villantós) módon, ezúttal Vikingekkel és két részben (és szerencsénkre egymás után leadva). Én adnék neki egy esélyt, persze hogy azért mivel valóságos személyről, Ragnar Lothbrok-ról szól, és mert Gabriel Byrne játssza benne az ódivatú vezért akit majd levált a feltörekvő ifjú (nem mellesleg eljut a leendő Angliába is). Előtte nyolckor ugyancsak történelem a Cinemaxon, de "csak" sportos. Most hogy Schumacher karrierje majdnem végetért, talán más szemmel nézzük majd az Ayrton Senna életéről készült doksit is, melyben megszólalnak pályatársak, családtagok és mindenki akinek csak egy kis köze van a témához. Nagyjából ugyanakkor (pontosabban öt perccel előtte) békebeli limonádé a Duna World-ön Kiss Manyi, valamint Csortos és Kabos Gyula közreműködésével. A Szerelemből nősültem nyúlfarknyi meséje a szokásos: külföldön frissházasodott pár rájön hogy az ottani jegygyűrűzést Magyarországon nem fogadják el, ám a kötelező hazai ismétlést a férj kihagyja, magára haragítva ezzel a nőt – de mivel minden kitérő csakazértis RÓMÁBA a happyend felé vezet, így én is nyugodtan ajánlhatom nektek. Szintén nyolckor lesz még egy felemás western az MGM-en, ami az összes általam utált hibát elköveti: túl hosszú (majdnem két és fél óra), a road movie-ba erőszakolt történet (whiskey-szállítmány göröngyös útja a célállomásig) még a szokásos események (banditák és indiánok támadásai) ellenére is a semmiből jön és oda is megy vissza. Ha mindez nem elég elrettentésnek, akkor azt is elárulom hogy a többcímű filmek örök betegségétől sem mentes, vagyis a mostanit nem kicsit félrefordították, így lett belőle Halleluja-tárgyalás.
 
Hétfő? LESZAROM.
való világ tesó: Aurélió meztelenül rázta az esőben:
"Összezavarja a szexuális orientációját megkérdőjelezőket. Vagy nem." – Leszarom. Vagy nem. Vagy igen. Vagy nem. Vagy de. Vagy mégsem. Vagy talán. Esetleg nem, vagy mégis? Igen, határozottan LESZAROM.
Seggel reklámozza új lemezét Nicki MinajLESZAROM.
Kim Kardashian segge még nagyobbnak látszik az előnytelen nadrágban – Még jobban LESZAROM.
LG: Rihanna rámarkol Shakira seggére: "És ezen felül sincs túl sok ruha a két énekesnő közös dalához készült klipben." - Az semmi, én ezen felül még LE is SZAROM mindkettőt!
Rihannát 9 millió dollárral lopta meg könyvelőjeMINDJÁRT ELKEZDEM SAJNÁLNI...HOGY NEM ÉN VAGYOK A KÖNYVELŐJE LESZAROM.
18+ Lisa Rinna méretes tevepatát villantott: "Az 50 éves színésznő jógaóra előtt vett fel olyan cuccot, ami mindent megmutatott a lesifotósoknak."ŐT IS AZ ESZÉÉRT MEG A TEHETSÉGÉÉRT SZERESSÜK LESZAROM.
Palvin Barbara váltotta Mihalik Enikőt az il Bacio di Stile új kampányában: "Az Andrássy úti luxusáruház ismét magyar topmodellt állított kamera elé. Íme a végeredmény!" – Íme ismét egy jól megérdemelt LESZAROM.
Hivatalosan is divatba jött a garbó: "A londoni divathét második napjára a celebnők is megérkeztek a városba." – Hivatalosan is LESZAROM.
Stra': 18+ Túladagolás Miley Cyrusból: "Miley Cyrusról és a melleiről szólnak mostanság a magazinok - egy jó részük legalábbis." – Jó részüket LESZAROM, a maradék meg úgyis pornó ^^
18+ Varga Viktorék meztelenül pózoltak Nánásinak: "Cinthya Dictator bimbót is villantott, mert a nagyon művészi fotókon csak festék takarja testüket." – Nagyon sekszyyy, nagyon művésszyyy, nagyon LESZAROM.
LG: Ilyen egy elmebeteg videóklip: "A Psycho Mutants videóját a Taxidermia és A nagy füzet dizájnere hozta össze két társával."SZUPERTEHECCSÉGES ZENÉSZEK HÍRESEN ÍZLÉSES FILMRENDEZŐKKEL LESZAROM.
18+ Micaela Schaefer csak szívekkel takarta a testét: "A modell, aki alapvetően nem szeret ruhát hordani, most Berlin egyik fő nevezetességénél pózolt." – Alapvető, hogy LESZAROM.
Meztelen fotót posztolt magáról a terhes Doutzen Kroes: "A topmodell így jelentette be, hogy gyereket vár." – A gyerekét sajnálom, az anyját LESZAROM.
Stohl András lánya menő és szép lett: "A huszonegy éves Luca táncol, és egyáltalán nem tervezi, hogy férfimagazinokban szerepeljen." – Az apját LESZAROM, a gyerekbe meg remélem nem sok jutott a génjeiből, hogy miért azt mindjárt látni is fogjuk.
Külügyér blog: Hogy lehet humánusan kivégezni egy elítéltet?: "Az utóbbi időszakban egy sor nyomorultat valami felütött szerrel tettek el láb alól, ami mindent hozott, csak békés elmúlást nem." – Bocs, de én pont LESZAROM hogy egy gyilkost, pedofilt vagy nőket erőszakoló állatot mennyire humánusan végeznek ki. Békés elmúlás, röhögnöm kell! Basszus, hadd szenvedjenek egy kicsit már ők is, ne csak az áldozataik!
 
 
KEDD, FEBRUÁR 18.:
ANTI ÉS WESTERN CLUB
 

A rodeólovasokat lelövik, ugye?
Misfits, de nem a zenekar. Na jó, majdnem.
Talán érdemes:
Ma viszont a Viasat3-ra jön többrészes történelmi okosság, leírni is sok, majdnem három órán át, még szerencse hogy 21:20-tól kezdik adni, így kb. vége lesz éjféltájban. A Trója: Háború egy asszony szerelméért egyértelműen a hasonló című egészestés B-változata, amibe (a Tézeuszt alakító Stellan Skarsgard kivételével) nagy STÁRok nem, de cicababák azért jutottak. Egyedül Sienna Guillory (és az ő vetkőzése) miatt viszont nem érdemes végigszenvedni az ezerszer feldolgozott, közismert tanulságokat kőbe véső, max. hosszúságban eposzi filmet, mivel előbb-utóbb önkéntelenül is hasonlítgatni fogjuk a nagytestvérhez. Előtte kilenckor lesz még egy közepesen sikerült feldolgozás a Film+2-őn Robert De Niróval. A Godsendből már az 1980-as eredeti se tagadhatta le az Omen-utánérzéseket, ez a huszonnégy évvel későbbi verzió meg csak egy picit változtat az örökbefogadott kislány meséjén: a gonoszból kisfiú lesz, és beemelik a klónozásos-kedvenc elveszett gyerekek temetője-vonalat, vagyis nem sima adoptálás, hanem a házaspár meghalt gyerekének újraélesztése lesz benne. Ami, mint általában az ilyenek, elég rosszul, de legalább egyszernézősen izgalmasra sikerül.
 
Ajánlott:
Nyolckor újabb ritkaság az MGM-en, mintegy a tegnapi baklövés jóváttételeként. Ha valamire, a Kallódó emberekre tökéletesen igaz az anti-western meghatározás: a musztángidomítás, a rodeó csak ok a hősök és a közéjük keveredő, frissen elvált nő önmarcangolására, amit mintegy hitelesített a résztvevők közismert (és a film kapcsán mindig előráncigált) utóélete: a forgatókönyvért felelős Arthur Miller és Marilyn, a drága gyermek nem sokkal ezután szétmentek, ráaádásul mind Monroe, mind Clark Gable számára ez volt az utolsó szerep (Montgomery Clift később ment utánuk). A kritikusok nem voltak elájulva a szépen fotografált, de valóban kissé túl melodramatikus műtől, a közönség azonban részben a tragédia, részben a macsós cowboykülső alatt húzódó lelkiválságok, részben a látványvilága miatt megszerette (talán mondanom se kell hogy én is ez utóbbi kettő miatt döntöttem mellette).
 
Kis hírek a nagyvilágból:
KF: Két férfi és egy nő megdöntené Orbánt: "Először azt hittük, valaki meghekkelte az Együtt-PM Facebook-oldalát, de nem." – Ej-ej gyerekek, hát ennyire nem mennek a nézők a hajnaltimire hogy így kell reklámozni? :D
10+1 férfi, akik híres nőket dugnak - ...és egyik sem én vagyok :(
Bepöröghet a magánrepülők piaca: "Újra felpöröghet a magánrepülők iránti kereslet a növekedés beindulásával." – Igen, már én is gondoltam rá hogy veszek egy magánrepülőt. Mondjuk egy teljes felszereltségű Stukával ki is egyeznék ^^
Disrupt: Kate Moss is kampányol az orosz melegek jogaiért: "A videóban az angol divatvilág meghatározó személyiségei Oroszország melegellenes propaganda törvényei ellen tiltakoznak."ÉDES FASZOM! Világbéke nem kéne? Ez a baj a divatvilággal, az utolsó heroinista is azt hiszi hogy neki joga van erkölcsi példát mutatni meg világot jobbítani, csak mert elesés nélkül végig tud menni a kifutón valami aligruhában...
Jolie és Pitt tíz évet fiatalodott: "Lazák, szexik és mosolygósak voltak a BAFTÁn."VÁMPÍR GYÍKEMBEREK!!! ÉBERSÉG!!!
Meghalt Radnóti Miklósné: "Szombatra virradóra, életének 102. évében távozott."Íme egy Ember, íme egy Nő. A magyar irodalom legszebb sorait köszönhetjük neki. Radnóti mester már várja őt a rőt sövény előtt...:((
Stohl részegen whiskyt dézsmált: "Kabátban bulizott egy klub lezárt VIP-részén. Pénz nem volt nála, de energiaitalt akart, az őrök kidobták." – Íme egy emberi nulla. Még évekkel ezelőtt volt vele egy interjú a MaNcsban ahol az is szóbakerült, hogyan hagyta ott a Katonát és mit mondott neki Zsámbéki Gábor, idézni fogom, mert kell: "egy mondatára máig emlékszem: kívül-belül rohadok, azt mondta." Nos, idáig tartott amíg a szag eljutott a tapsoló tömegek orráig is.
való tesó világ: Egymillióért sem jutsz Iza bugyijába: "A mogyoródi F-1 futamon kellett volna segítenie a pilótáknak a lazításban." – Íme egy újabb emberi nulla. Egymillió forint? Kicsit túláraztad magad, babám, annyiért már rendes nőt is vehetnének maguknak a formaegyesek. Mint a viccben: hogy mi vagy, azt tudjuk, már csak az árat kéne fixálni :DDD

 

SZERDA, FEBRUÁR 19.:
HOGY VOLT, HOGY NEM VOLT, KI TUDJA MÁR
 
...de az biztos, hogy ezért Oscart Capote.
Ismétlés, de ajánlott:
Ide az eltávozottak legjobbjai kerüln0ek ma este, ráadásul egy időben, ez azt jelenti hogy nyolckor választanunk kell Latinovits Zoltán és Philip Seymour Hoffman között. Kezdjük a Capote-tal, amit az MGM vetít, és amiért Hoffman végül csak megkapta az Oscar-díjat 2006-ban (hogy az addigi munkásságáért miért nem, na az egy jó kérdés). A film Capote úttörése, a Hidegvérrel születését mutatja be, ahogy egy ötvenes évekbeli családirtás híre megihleti az írót és egyre mélyebben belemegy, hogy aztán végül megújítsa mind a regény, mind a riportkönyv foglamát. Azt lehet mondani hogy ahogy Capote karrierjét "megcsinálta" ez a műve, úgy lett a róla szóló mozi Hoffmann populáris karrierjének a csúcsa (mert mi, mozibubusok azért már hosszú évek óta jegyeztük a fickót, ez nem is kérdés). Picivel később, egész pontosan 20:05-kor kezdik a megemlékezőműsort a Duna World-ön az ugyancsak tragikus véget érő színészkirályra a Hogy volt!? sorozat mostani részében, ami szinte biztos hogy voltmár, de Latinovits pályája annyira magyar hogy akár ezredszerre is kötelező mindenkinek megnéznie a családtagok és rendezők visszaemlékezéseit és belegondolni, hogy akkor volt egy Latinovitsunk, egy Garasunk, egy Sinkovitsunk, most meg a Nemzet Buciját ünnepli mindenki. Így megy ez, mondaná Vonnegut, és hát tényleg.
 
Talán érdemes:
Nyolc tízkor egy kis dráma az egzotikus Japánból a Cinemaxon. Az Ez is szerelem? több kérdést is feszeget a címbelin kívül, például hogy a főszereplő csaj barátja miért pont arra az idős öregúrra féltékeny aki semmit nem akar a csajától, aki viszont a fősuli mellett prostiként dolgozik (ah, szóval ez sem szigorúan magyar sajátosság!!!). Mondom, engem ez foglalkoztat leginkább, a fura fazonokról akik csak beszélgetni szeretnek a kurvákkal, azokról már kaptunk elég példát, ahogy az aranyszívű utcalányokról is. A szemfülesek talán még a történetnél is jobban fogják értékelni hogy az angol címe (Like Someone in Love) egy Björk-számból van. Még mindig a seksz-nél maradva, a Film Mánia egy közepesen gyenge német hormonvígjátékkal büntet minket kilenctől. A Dinkák a gatyábannak nyugodtan lehetne a címe mondjuk Hangyák a havason is, abból legalább a helyszínt ki lehetne találni – igen, a priapizmusban szenvedő legények ezúttal egy síparadicsomban keresik maguknak a bajt és a sunákat.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Börtönt kapott az apáca, mert behatolt az urántárolóba:
"A 84 éves amerikai apáca a nukleáris fegyverek ellen tiltakozott." – Újabb csattanós pofon azt egyházat baszógatóknak, a nővérnek meg (pláne ilyen idősen) TISZTELET!
Csányi gigantikus vágóhidat épít: "Mohácson lesz, 15 milliárdból készül el." – ...mi meg pont odaérünk időben a keleti nyitásra :DD Hiába, már a költő is megmondta: NEKÜNK MOHÁCS KELL!
A Red Bull magától kigyulladt: "Adrian Newey feltárta problémáik okát." – Miféle probléma?! It’s not a bug, it’s a feature: innentől kezdve a RedBull hivatalosan is szárnyakat ad!!
Szocsiban lopás miatt letartóztatták a Pussy Riot két tagjátMUHAHA. Ennyire szarul fizet a fizetett provokatőrködés hogy követték bakácstibor besurranó és stólbuci példáját? :DDD
Beugrott a tigrisekhez, hogy felfalassa magát a mélabús kínai: "Felmászott egy fára, majd onnan beugrott a tigrisek kifutójába egy férfi a kínai Csengtu állatkertjében. (...) A 27 éves férfi utóbb közölte, szerette volna feldobni a tigriseket azzal, hogy felfalatja magát velük.  Jang Csin-haj elégedetlen volt munkájával (...). Felmondott, és meglátogatta az állatkertet. A férfi folyamatosan posztolt kínai közösségi oldalakon. Arról írt, milyen magasztosak a bengáli tigrisek, és mennyire sajnálja őket, hogy ketrecben kell élniük, és nem tudják kiélni vadászösztöneiket. Ezért feláldozza magát a tigrisek kedvéért."TISZTELET! Végre valaki az állatkerti vadak szórakozására is gondol. Persze, ebben az elmodernizált világban még ez se jött össze se neki, se a tigriseknek: "Szemtanúk szerint a férfi beugrott a kifutóba, de a tigrisek inkább megijedtek, semmint vadászni akartak rá. A nőstény elszaladt, a hím pedig nyugton maradt. A férfi ekkor grimaszokat kezdett vágni, hogy felhívja magára a figyelmet. A hím végül nekiment, megkarmolta és megmarta, de addigra a gondozók altatólövedékkel leterítették az állatot, és kimentették a férfit. Jang a családja szerint régóta depresszióval küzd, az eset után pszichiátriai kezelésre vitték – írja a Daily Mail brit lap." – Akkor jöjjön a Nap kommentje, ami elmond helyettem mindent ami ezek olvastán eszembe jutott:
 
tapsifülesbagoly 2014-02-18 10:13:33
"...a tigrisek inkább megijedtek, semmint vadászni akartak rá. A nőstény elszaladt, a hím pedig nyugton maradt."
Depressziósan, azért komoly "pofánvágás" lehetett, hogy még a tigrisnek sem kellett.

 
 
 
CSÜTÖRTÖK, FEBRUÁR 20.:
SZABAD-E ITT GONDOLKODNI?
 

Megmondtam hogy pofán leszel baszva.
Talán ismétlés, talán érdemes:
A Duna egy Márai-adaptációt ad negyed kilenckor ami max. a címében lesz Kalandos, egyébként csak egy korrekt, de kicsit élettelen feldolgozás (nem ez az egyetlen ami így járt Máraitól) az írót mindig foglalkoztató kérdésekkel (kivándorlás, apa-fia ellentétek) egy idős orvosról, akinek a szívét épp a hozzá legközelebb állók készülnek darabokra törni. Igen, a fogadott fiú és a fiatal feleség itt is egymásra talál, de a végkifejlet korántsem egyértelmű...
 
Ajánlott:
Tíz előtt tíz perccel Soderbergh-krimi a reteklubbon Ewan McGregorral, Michael Douglasszel és Antonio Banderasszal (és a lassan házi zeneszerzővé előlépő David Holmes-szal), de a tekintélyes névsor ellenére is valójában Gina Carano az aki igazából vergődik A bűn hálójában, pedig tökösebb mint Salt ügynök, és szebben is néz ki Jolie-nál. Ennek (mármint a vergődésnek) az az oka, hogy a szupertitkos ügynöknőt valaki feldobta, és most a saját eszközeivel vadásznak rá. Eddig a nem túl bonyolult storyline, mai miatt mégis jó, az részben a már felsorolt STÁRok, de leginkább a rendező, aki nagyon eltalálta a másoknál hamar kifulladó női akcióhős-karaktert (ehhez külön bóbusz volt valaki, aki tényleg az). Nyilván nem a sznoboknak készült, mindenki más tuti jól fog rajta szórakozni.
 
Talán érdemes:
Filmbox Plus, kilenc óra: újabb történelmi franciázás, újra 18. század, újra Arielle Dombasle, de ezúttal mellékszerepben, a reflektor most inkább Fanny Ardant-ra irányul, aki remekül hozza a vidéki kastély lakóinak érzelmeit felkavaró nemesasszonyt. Hogy nem akármilyen vár ez, azt már az ottaniak illegális és értelmiségi tevékenységéből is sejteni lehet, mivelhogy a Szabad gondolkodó elvileg az Enciklopédiáról kellene hogy szóljon, azon belül is arról az időszakról amikor a szerző szamizdatban volt kénytelen dolgozni, és szerencséjére mindig akadtak befolyásos barátok akik elszállásolták őt és családját. Tény hogy Denis Diderot sosem vetette meg az élvezeteket, ebben a házasságai sem akadályozták, és hát itt is mindenki kavar mindenkivel – ez érthető, a Zemberek szeretik azt látni hogy az Értelmiség is tud olyan csélcsap lenni mint bármelyik közember, csakhogy a készülő Lényeg erősen a csupasz (és néha sajnos férfi)seggek mögé szorul. Ennek "köszönhetően" nem is annyira az Enciklopédia, mint inkább Diderot másik, a plebs számára is agyilag felfogható műve, a Fecsegő csecsebecsék keletkezésének vagyunk tanúi. Da ha már így belelendültem, jöjjön
 
A seksz, a szipu rovat:
30 kép, amiért sajnáljuk, hogy Miley Cyrus turnéja nem jön Magyarországra: "Az énekesnő annyira kurvás az új turnéján, amennyire ruhában ez még megoldható." – Ez most valami trend a disney-picsáknál, hogy minél undorítóbbak próbálnak lenni? Ott volt taylor momsen, előtte britney...csupa kisbetűs híresség aki ezt a kvázi-pedo stílust propagálta a gyerekinknek :SSS
Öt dolog, amit tényleg érdemes szedni: "Ha valaki rendesen eszik, nincs szüksége vitamintablettákra. Akad azonban néhány kivétel." – Kivételek nincsenek, csak A PUFFIN az alkohol ad erőt és mindent lebíró akaratot!!! Persze nem akárhogy, mert bőséggel van ellenpélda:
Újra ölt a netes ivós játék: "A neknomination ötödik áldozata egy húszéves brit fiú. Egy liter gint húzott le egy perc alatt." – A mai Nap kommentje egy ottani (?) hazánkfiáé lesz:
 
Zsolt Hermann 9 hours ago
I apologize for the parallel but this "nominating each other" for excessive and harmful consumption is what the whole global economy is doing, especially as different "liquidations", "stimulus packages" are poured into the struggling financial institutions without any logic or sustainability.
Unfortunately the expected results will be the same as with these unfortunate young men.

 
..és most hogy már az ötödik hülye is meghalt, megérdemelt a jelenség egy önálló cikket is:
18+ A játék, ami rosszabb a legrosszabbnál: "Ha igazán menő akar lenni, 40 pillecukorral a szájában, egy mozgó autón szörfölve üvölti, hogy pufi nyuszi. Vagyis ne, ne csinálja, olvasás után felejtse is el. És a többit is: sosem voltak még ilyen veszélyes netes őrületek. (...) Egy 2008-as tanulmány szerint 1990 óta 58 ember halt bele az autón szörfölésbe, és 41-en szenvedtek ebben a játékban súlyos sérüléseket. " – Kevés, gyerekek, KEVÉS! Hát hogy fog így megállni a túlnépesedés?! Az összes hülyét kötelezni kéne tigrisek közé ugrálásra meg nekronominationre!!!! – "A szülők legtöbbször inkább azon aggódnak, hogy a gyerekük nem iszik elég vizet, vagy nem vesz magához elég tejterméket. Jó hír, hogy mostantól azon is lehet aggódni, hogy túl sok vizet vagy tejet iszik a gyerek. (...) [Az] amerikai Jennifer Strange-nek egy sima verseny keretében is sikerült annyi vizet innia, hogy belehalt. A nő egy kaliforniai rádió által szervezett vízivó versenyen vett részt. A feladat csak annyi volt, hogy igyon annyi vizet, amennyit csak tud, anélkül, hogy pisilne. Jennifer megnyerte a versenyt, majd néhány órával később az otthonában meghalt. A családja kárpótlásul 16,5 millió dollárt kapott." – Hát akkor végülis valahol nyert, vagy legalábbis nem halt meg hiába, nemigaz? Iszom is egy kevertet az emlékére...
VV6 Krisztián lekurvázta Izát, és felszedte: "A hajdúsági úriember tökrészegen szájonböfögte szerelmét, lehordta a sárga földig. Bevált."TISZTELET! Látjátok, ilyen egy igazi férfi a maga tiszta valójában! Még a végén nézni is fogom a műsort...NEM.
Felismeri a híresnőt előrebuggyanó nagy melleiről?: "Jaj, hát persze, hogy felismeri. De azért győződjön meg róla. Ugyanitt: a macska feje!" – Akkor újra: SENKI melleit nem ismerem fel arc nélkül, egyedül Gianna Michaels-ét, márpedig a képen nem ő van.
Profi drogültetvényt rejtett a Püspöki Palota: "A debreceni büntetőügynek tizenhat vádlottja van." – Mindig mondtam hogy MI, KATOLIKUSOK TUDUNK ÉLNI! MAXIMÁLIS TISZTELET! VISZLÁT SZOMBATON!
 
 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés