2014. 04. 26.
Zombie-zimbio (ápr. 26-27.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, ÁPRILIS 26.:
ANOTHER YEAR...
 
...another fear.
Ma csak két nézhető műsor lesz ha a Howard, a kacsa ismétlését nem számítjuk (miért is tennénk?). Haladjunk akkor szokás szerint időrendben.
 
Talán érdemes:
Film+, 21:00: Lockout - A titok nyitja
– B-kategóriás francia sci-fi leginkább a Menekülés New Yorkból alapján egy igaztalanul elítélt és speciális intergalaktikus börtönben tartott egykori kormányügynökről, akinek felajánlják a szabadulást egy veszélyes akcióért cserébe. A küldetés: megmenteni az aktuális elnök lányát a börtön többi lakójától. Bár a többség nyilván Guy Pearce miatt fog leülni elé, a sznobok csakazértis Peter Stormare-ra fognak figyelni benne, és jól is teszik.
 
Ajánlott:
M2, 21:40: Még egy év
– Egy?! Még NÉGY!!! :DDD Nade félre a tréfát, mert bár vígjátéknak hirdetik Mike Leigh eme 2010-es alkotását, ez max. az ő átlagos rendezéseihez képest az, a címbeli egy év pedig egy idős házaspár és az ő családjuk életében telik el. Amilyen békében él férj és feleség, annyira kaotikus a közvetlen környezetük, pedig "csak" az történik velük is ami mindannyiunkkal, vagyis az élet, a maga megoldandó és megoldhatatlan problémáival (kapcsolatok és azok hiánya, érzelmek minden mennyiségben, stb.). Messze nem annyira depressziós mint Bergman vagy Von Trier jobb munkái, de ne higyjük azt hogy Leigh bármit is enyhített a mondanivalóján csak azért mert közönségbarátabb mint anno volt. Nem: ugyanazt mondja el, csak finomabban, és emiatt talán még ütősebben. A minimális jóságot pedig ugyancsk bevált módon hozzuk egyensúlyba:
 
A seksz, a szipu rovat:
Terhesen nincs drogozás Tennesseeben: "Egy törvényjavaslat az USA-ban először állítaná bíróság elé a magzatot így veszélyeztető nőket." – De hisz' pont most olvastam az Index Poronty rovatában hogy a füvezés az Őszinte, meg Egésssséges!!4 Remélem a TASZ már hadat üzent Amerikának amiért ott úgy gondolják hogy a születendő gyerek élete többet ér mint az anya függősége!!44 négy
Állatkínzásért tartóztattak le két fétispornóst – Újabb szabaccságjog,-meg önkifejezéskorlátozás az elnyomó Amerikából!!44 Hova jut a világ ha már állatokat sem szabad kínozni pornó-filmekben!
Erőszakolt, késelt a kéjéhes román Jolie – A többségi jogkövető társadalom felelősége itt is megkerülhetetlen.
18+ Muffin: A pornószínészek is emberek: "Egy kis gond a merevedéssel, és máris megbukik egy csodásan induló pornófilm." – Kizárt dolog, ezt tuti fake! A pornó-filmekben csupa Hibátlan Über-Emberek szerepelnek akik állandóan kívánatosak, folyton merevedésük van és sose ürítkeznek meg menstruálnak!44
Négyen fogták le a Chelsea segédedzőjét – ...avagy így kezdődik egy gangbang a focipályán. Mindig is gyanúsak voltak nekem ezek a kicsi a rakás-típusú csupaférfi egymásraugrálások! – "Mourinho életében először kapott ki otthon angol bajnokin, de nem ezen ment a balhé." – Ej, ej, ezeknek folyton csak azon jár az eszük! Ha gólt rúgnak akkor azért mennek egymásnak, ha gólt kapnak, akkor meg azért :DDD
Scarlett Johansson teljesen pucérLESZA ja az nem ma van, sorry. – "Nézd meg a fotót - szeretnél ilyen testet?" – Naná, még jó hogy. De magamnak hanem az ágyban, magam mellé ^^
gumicukor: Metzker Viki igazi hosszúlábú asszony – Meg kell kapnom!!! MA MÉG!!!!!
18+ Így néz ki ma a világ első pornósztárja: "Nem fogja kitalálni, ki ez a csinos nagymama a képen." – Nem fogjátok kitalálni: én elsőre kitaláltam hogy Seka az, és SUNÁZNÁM, de legalábbis meghívnám egy kólára!!44
Fekete transzvesztitával szexelt a volt Ku-Klux-Klan vezérMAXIMÁLIS TISZTELET!! SZERELEMMEL A KIREKESZTÉS ELLEN!!! LÁJK!!!"De valószínűleg nem ezért fogják halálra ítélni." - Gyilkolt a hülyéje?...pedig már épp megindult volna a javulás és a tolerancia útján:
 
konzervatórium: "Az rasszizmus, ha csak a saját fajtáddal randizol? IGEN!" - ...mármint nem a Konzervatórium, hanem a benne idézett cikkíró szerint. Én eddig buktam a fekete csajokra, de ha kötelező lesz akkor csakazértis ária-fehér operaénekesnőkkel fogok ezután találkozgatni!444
 
PomberMaci 2014.04.26. 14:48:42
Jézus ereje... már ott tartunk, hogy azzal kell bizonyítani, hogy az emberfia nem nácifasiszta fideszrasszista, hogy a liberális Párt kijelöl neki egy eszkimó feleséget és a Nagy Szent Egyenlősdi jegyében és boldog házasságban kell vele élni?
 
Azt hiszem bloggerünk eldöntötte a harmadik évezred nagy kérdését, miszerint "ki a leghülyébb ember eme évezredben?"

 
Bűn a szex: Cinthya Dictator volt Varga Viktor legrosszabb numerája: "A lány 21 évesen vesztette el a szüzességét, mert a szexre valami szörnyű dologként gondolt addig." – Hát vele tényleg szörnyű és még bűn is lett volna, talán még nekem is :SSS Át is mentem volna full KRETÉN katolikusba, még a cölibátust is bevállaltam volna, az tuti!
való világ nyócker: Tört-zúzott Aurélió: "Az alkohol kihozza belőle az állatot." – Sose értettem hogy aki nem bírja az minek issza?
Törzsi italba halhatott bele egy 19 éves brit fiú Kolumbiában: "Röfögött, repülni próbált, aztán holtan találták egy út mellett."PARTY HA Lásd eggyel feljebb. Ami kimaradt a címből az az hogy ez a "törzsi ital" NEM alkohol volt, hanem egy ottani hallucinogén katyvasz ami Bede Mártonnak meg se kottyant ^^
Életmód: Ezektől az alkoholoktól nem fog hízni – Jó vicc, gyerekek, hát az alkohol nem is hizlalhat! Eleve a sör az folyékony kenyér, hát ki hallott már olyanról hogy valaki túlsúlyos lett a kenyértől?! – "Megmondjuk, mit igyon, mikor, és hogy mire figyeljen, mielőtt elkezdene vedelni."ÉDES FASZOM. Személyi trénert nem akartok minden kocsmába? Pincér! Csakazértis is egy felest!!!
Borzasztó részegen vezetett VV Nóci: "A szakértői vélemény szerint legalább négy deci töményet kellett fogyasztania, hogy elaludjon az autópályán." – De ez legalább nem ölt meg senkit mint Rezesová :SS Ha már szóba került:
Elölről kezdené az ügyészség a Rezesova-ügyet: "A Hvg.hu szerint azt szeretné a vádhatóság, hogy helyezzék hatályon kívül az elsőfokú ítéletet." – Remélem is hogy szigorítani fognak rajta! Nap kommentje:
 
Kompolthy Aladár 2014-04-22 10:34:38
Két hete a Páfrány-Vadaskerti (Bp. II. kerület) találkozásánál lévő kis híd közepén szembe összetalálkozott egy fekete X5-ös és egy Suzuki. A BMW-s rutinból rávillogott és rákürtölt a parányi autóra, ami azonban bátran állta és a sofőr kimutatott az útszűkületben neki elsőbbséget biztosító táblára. Erre a fekete autóból kiszállt egy jól, de nem feltűnően öltözött csinos fiatal nő és finoman de érthetően elmondta, hogy mégiscsak jobb lenne ha elhúzna a p... csába a szuzukis tag, és egyébként is ő egy ilyen nagy autóval nem tud tolatni. És ekkor megtörtént a csoda: a környéken állók odaszóltak neki, a nép igazságot tett: "Te húzz a búsba Rezesova"

 
EM: Egy szexmunkás gondolatai mikor még fiatalka volt: "Tökre nem értettem, hogy miért baj ez, hiszen ha fiú lennék, valószínűleg ez senkit sem zavarna." – Kedves egysejtű posztoló, ha férfiprosti lennél az biztos zavarná a szüleidet. Amire te gondolsz, az a Casanova-típusú férfi, aki sorra fekteti meg a nőket, de ő nem fizet a seksz-ért, és általában neki sem fizetnek. Egyébként meg:
 
Karachar Nevian 2014.04.23. 12:47:37
Szerintem inkább az a durva, hogy ezt ennyire nyíltan reklámozza az erre amúgy is genetikailag hajlamos magyar női népességnek.
'Nyugi, jó lesz, kettőt ráránt és már a szádban is van a cumó, csak kissé látványosan kell lenyelni és jön a borravaló is. Gondoljatok úgy rá, hogy minden nyelés egy lépés a 'megérdemelt' gazdagság felé...'
 
kényelmes? Na igen. Persze elrabolni egy milliomos kölkeit még kényelmesebb, mert a váltságdíjból jól kijöhetsz, többé még idegeneknek ge.ijét sem kell majd nyelni.
Esetleg erről is lesz majd egy gyerekkori naplóval megpimpelt blogod?
 
Pontosan nem értem miért nem tartod erkölcstelennek önmagában azt, hogy 3 lyukadat adod oda pénzért idegeneknek, de gondolom azt tudod, hogy az idő vas foga kikezd majd és ha addigra erkölcseid sem lesznek, nem tudom miről fogsz majd itt írni.

 
 
VASÁRNAP, ÁPRILIS 27.:
FEKETE AGGYAL, A MEDVÉVEL EGYÜTT
 

Jó, kiegyezek veled döntetlenben
Ugyan, O’Toole!
Talán érdemes:
HBO, 20:00: Z világháború – Asszem ez az a zombivízió amit részben nálunk forgattak. Érthető, itt a legmagasabb az egy főre eső (ráadásul szavazóképes!) élőhalottak száma. Számomra ezzel a darabbal tetőzött a zombi-divat, akárhány bőrt is próbálnak még lehúzni a témáról. Van itt család,-és világmegmentő ex-ENSZ-munkás szuperSTÁR (Brad Pitt), rejtett agendák (népességcsökkentés), a plebs dehumanizálása (zombik), mindez profin, húsbavágóan – szinte el is felejtjük, miért ez az egyik legtöbbet az arcunkba tolt horrorséma manapság. Váltsunk témát, műfajt és még csatornát is: pont mikor azt hinnénk hogy Nic Cage összes rossz filmjét láttuk már, jön háromnegyed tízkor a Boszorkányvadászat a retekklubbra és milyen meglepő, ez a rossz film még így is jobb mint 1-2 "jó" ugyanőtőle, pedig már a címe sem árul zsákbamacskát. Igen, a sötét középkorban vagyunk, amikoris két katona (Nicholas mellett a másik a baltaarcú Ron Perlman) megcsömörlik a vallás nevében elkövetett kegyetlenkedésektől, ám hazájukban nem elég hogy dezertálásuk miatt törvényenkívülinek számítanak, de ráadásul pont a pestisjárvány kellős közepébe is érkeznek. Egyetlen kiút ha egy igazi mission impossible-t bevállalva elviszik a rontást és betegséget hozó nőszemélyt egy messzi kolostorba. Mondom, még ez a vállaltan rossz darab is jobb mint mondjuk a Nemzet aranya – főleg mert a horrorlegenda Christopher Lee játssza benne a helyi bíborost. Utána tízkor egy kemény japán akciózás a Viasat6-on ami többek közt a Kill Bill-nek is ihletet adott. Bár a Fekete Angyal címéről mi magyarok inkább a kedvesnővérre asszociálunk, itt mégis egy női Leon-t takar az álca aki megment a japán maffiózóktól egy kislányt, és meg is tanítja a szakma minden csínjára-bínjára. A lány át is veszi a helyét (a nevével együtt), és annyi rutin munka után végre nekiláthat annak amire mindig is vágyott: elégtételt venni a szülei gyilkosain...
MGM, 22:05: Az igazságosztó – A Piszkos Harry-széria harmadik részére már magának Clint Eastwood-nak is elege lett kicsit a karakterből, főleg mert míg a korábbi részekben volt valami magyarázat és háttérinfó, addigra itt már tényleg csak a sima igazságosztás maradt, és a forgatókönyvírók sem remekeltek. Ami miatt mégis jó, az a PC-mentes korrektség (gettó ábrázolása, illetve bizonyítani akaró női kolléga Tyne Daly személyében). Ezzel szemben az utána éjjel háromnegyed tizenkettőkor adott Szerelmi háromszög legizgalmasabb pontja az eredeti címe, ami a Sonic Youth egy kultikus lemezétől származik (Daydream Nation), mert ettől (és Andie MacDowell-től) eltekintve ez egy sima kamasz-sztori a döntésképtelen nagyvárosi lányról aki vidékre költözvén a vele egykorú osztálytársa és jóval idősebb tanára között őrlődik. Hogy az HBO2 adja le, abból már sejthető is, mihez is van szerencsénk: egy romantikázáshoz, ami még nem sikerült annyira jól, hogy a nagyobbik éjcsbíó vetítse, annál viszont jobb hogy a filmplusszos mocsárban végezze.
 
Konteó rovat:
Elő a vénákkal és a pupillákkal!:
"Több millió jelszót kellett lecserélni csak Magyarországon egy biztonsági rés miatt. Az ujjlenyomatos vagy pupillaszenzoros azonosítás futurisztikusnak hangzik, érdekes módon mégis a világ legszegényebb országaiban népszerű. Hamarosan azonban Európát is elárasztják a vénaellenőrző bankautomaták." – Igen, mert a testünkből vett mintákat nyilván nem fogják ellopni, és nyilván a bank se fog vele visszaélni mondjuk tartozás vagy csődbemenés esetén. NYILVÁN. Dehát a birkacsürhe azért birkacsürhe hogy elhigyje hogy minden az ő érdekében történik :DDD Egyébként meg le vagytok maradva, kedves Origósok, ez megint valami, amit a konteóblogokon már olvashattunk (még a "legszegényebb ország" is stimmel), csak ugye azokat a paranoid elmebetegek olvassák és írják, a Zorigó meg a Zindex azok viszont az Objektív Tájékoztatás világítótornyai.
 
pacsalinta 2014-04-21 18:42:43
Előre az orwelli totális kontroll felé, csak mert a politikai és a bankok szándékosan nem hajlandóak biztonsági- és adatvédelmi garanciákat biztosítani az elektronikus fizetési módokhoz (lásd Snowden-NSA-ügy)? Legközelebb meg majd a bőr alá akarnak chipet rakatni, mint a kutyáknak? Agyrém.

 
Putyin: az internet a CIA projektje: "Hallo, CIA? Red Code, Red Code, lebuktunk."Megint valami, amit konteóblogokon már olvashattunk.
Újra egy Bush ülne az elnöki székben?Megint valami, amit konteóblogokon már olvashattunk.
Hollywood: Orgiákon vadászták le a kisfiúkat: "Ugyan még egy hosszas per elébe nézünk, de Michael Egan valószínűleg nagy lavinát indított el. Nem kevesebbet állít, minthogy Bryan Singer rendező fiatal fiúk iránti vágya és nemi erőszakja csak a jéghegy csúcsa. A 15 évesen is megerőszakolt férfi állítja, egy regisztrált szexuális bűnöző fogdosta össze a fiúkat azokra a szexpartikra, amikre Hollywood meleg moguljai voltak hivatalosak. Itt leitatással és fenyegetéssel fajtalankodásra késztették őket. A rendőrség gyaníthatóan mindent tudott, de semmit sem tett."Megint valami, amit konteóblogokon már előbb olvashattunk, és nem csak jimmy savile kapcsán. Róla egyébként már régen is volt aki megmondta a tutit.
Harci delfinekkel gyakorlatozik a NATOMegint valami, amit már ezer éve megjósoltak egy filmben.
Összeeresztik az amerikai és az orosz harci delfineket: "Amerikai-ukrán hadgyakorlat kezdődik a Fekete-tengeren, delfinekkel és fókákkal." – Bárki nyer, mi tuti veszítünk :SSS
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Határátkelő – külföld: Norvégia, ahol van jövőkép:
"A fiatalok itt sem saját lakással kezdik az életüket, de elkezdenek dolgozni, van jövőképük."MUHAHA. "Jövőkép", hát persze :(((
Így megy a randizás Észak-Koreában: "Egy phenjani disszidens nyilatkozott arról, milyen nehéz ismerkedni és randizni." – Ez bezzeg mennyivel más! Ez az igazi jövőkép: senkit sem hagynak az út mellett, még a szingliket sem: akár államilag is, de összeboronálják őket! NORTH KOREA IS BEST KOREA!44
Autóvezetésért korbács és börtön jár: "150 ütés, nyolc hónap elzárás a büntetése a szaúd-arábiai nőnek, aki vezetni merészelt."NAGYON HELYES, példát kell statuálni!44 Mi az hogy egy nő autóba merészel ülni?! Mi lesz a következő, vezető beosztást is akar majd magának vagy egyetemre járna?! Íme egy Igazi Hős Patriarchális Társadalom ahol még nem félnek marha hősiesen véresre korbácsolni, halálra kövezni meg savval arcon locsolni a mindenért hibás nőket!! Remélem a Keleti Nyitás keretében nálunk is bevezetik ezeket az arrafele jól bevált hagyományokat!! Olyan rend lesz itt mint a középkorban volt, és a szellemi szint is pont ott lesz!!! négy
A férfiak arcán látszik az IQ, a nőkén nem: "Pontosabban a nők IQ-ját általában az alapján tippeljük meg, hogy mennyire vonzóak." – Most épp le akartam írni hogy MI, FÉRFIAK EBBEN IS VEZETÜNK, amikor rájöttem hogy az én arcomon nem látszik semmi, pedig elvileg szép is vagyok meg okos is :(((
Mennyit keres egy nyugdíjas?: "Az egyetemistáknak lövésük sincs." – Nyugi, a nyugdíjasoknak sincs, főleg így hó vége felé :SS
A forradalom vérbírája: "Az egy hónappal ezelőtti, március 15-i megemlékezéseken érthető módon nem esett szó a forradalom és szabadságharc sötétebbik oldaláról. Pedig bizony volt ilyen is." – Nyilván, de hogy egy nemzeti ünnepen miért nem foglalkoztak ezzel? Talán azért amiért Amerikában a Hálaadásnál nem emlegetik az egymást felzabáló telepeseket, vagy a Függetlenség napján a lemészárolt indiánokat? Vagy ugyanazért amiért a francia forradalom megemlékezései nem az ottani csürhe vérengzéseiről szólnak? – "Míg 1956 kapcsán jobban ismertek a forradalmi tömeg túlkapásai, az 1848-as forradalom, majd a szabadságharc szinte kivétel nélkül "igazságos" és a "jó ügyért" zajló harcként jelenik meg. Pedig még különösebb történelmi tájékozottság nélkül is elég világos, hogy forradalmi, pláne háborús időkben általában túlságosan könnyen mérik az emberi életet, és a hazafias vagy világjobbító hevületnek mindig vannak ártatlan áldozatai. Arról is hajlamosak vagyunk néha megfeledkezni, hogy az ilyen zűrzavaros idők ugyan egyesekből valóban a legjobbat, másokból viszont a legrosszabbat hozzák ki."MAGYARUL: most hogy a detahó blog háttérbe szorult, jöhet a hivatalos hangulatkeltés. Mert ki ennek a cikknek a szerzője: a "BBC History Magazin". Igen, már ők is az Indexnek dolgoznak... És folytatódik mindez az Origón is:
Telegraph: Sötét a helyzet Magyarországon: "Magyarország már nem egy teljes mértékben működőképes demokrácia." – Ne aggódjatok, kedves ángliusok, majd ha kikiáltják nálatok a kalifátust, a ti demokráciátok sem lesz teljes mértékben működőképes. Addig meg pofa súlyba, mert:
 
beeble 2014-04-09 09:04:20
Nem unjátok még, b.meg? Nem foglalkoznátok inkább a saját piszkos kis ügyeitekkel? Száz éve szétb@sztatok egy fejlődő, szép reményű országot Európa közepén (meg közben persze kiraboltátok a fél világot mint gyarmattartók), feldaraboltátok és idegen népek közé zártátok a lakosságának egyharmadát, állandó destabilitást és feszültséget keltve ezáltal a térségben, ami gátolja a gazdasági fejlődést is. Aztán elnéztétek, hogy a kommunizmus teljesen lenullázza anyagilag és erkölcsileg is, a forradalom vérbe fojtását tétlenül néztétek. Ezek után van pofátok ugatni? Hát ne legyen! KUSS!

 
Meztelenül a szélsőjobb ellen Párizsban – Ki másnak "köszönhetnénk" ezt a marha eredeti ötletet mint a femeneknek? Úgyhogy erre (és a femeneknek) csak ennyit.
Ki a filmvilág leggonoszabb szuperszámítógépe?: "A héten mutatják be a mozik Johnny Depp várva várt sci-fijét, a Transzcendenst, amiben kedvenc 50 éves színészünk agyát a halála után feltöltik egy szuperszámítógépbe, de megzakkan, és az emberek ellen fordul. Hasonlóan gonosz ember-gép hibrid volt legutóbb az Amerika kapitány 2-ben a náci tudós, Arnim Zola, így adta magát a téma: összeszedtük a mozgókép-történelem legelvetemültebb mesterséges intelligenciáit a '60-as évektől napjainkig. Önnek melyik a kedvence?" – Hosszú bevezető után jöjjön egy rövid, de annál lényegretörőbb Év kommentje-candidate:
 
endike 2014.04.17 18:19:17
a windóz!!!

 
 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés