2014. 05. 19.
Hess, tag! (máj. 19-20-21-22.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, MÁJUS 19.:
SZABADOK LEGYÜNK, VAGY KŐMŰVESEK?

Esetleg vadakat terelő juhászok?
Talán érdemes:
Tízkor egy nagyonfriss krimi-szerűség Svédországból a Cinemaxon, amibe csak a Rapace-klán egyik oldalhajtása (Ola) jutott, de a hozzám hasonló sznobok nem is miatta, hanem az énekesnő Lykke Li miatt fogják bevállalni. A sztori férje révén egy bűnözői múlttal rendelkező nő és kislánya körül bonyolódik, akik a nagy kaszálás után most élveznék a vidék nyugalmát. Az ezerszer elsütött történet mellé még a címválasztás is szerencsétlenül sikerült, Tommy néven ugyanis van már egy elég híres rockoperánk... Más. Nehéz a motorosbandákról filmet forgatni úgy hogy a kívülálló is megértse, miért okoz élvezetet felnőtt férfiaknak az hogyha csapatba verődve döngetnek föl meg alá az utakon (hogy miért isznak sört és kefélnek össze-vissza akár család mellett is, az még nekem is világos). A kirándulás meg világlátás az egy dolog, én ezeket a konkrét klubokat nem értem amik közös felvarrókra meg ilyesmikre épülnek, és időnként egymásnak mennek a mezőn vagy egy sikátorban mint a focidrukkkerek (tényleg, a foci is ez a közérthetetlen kategória). A tizenegy előtt öt perccel adott Hell Ride a magyar keresztségben a Pokoljárás címet kapta és mint a motorosfilmek nagy részében, ebben is szó van becsületről, szabadságról, az Út filozófiájáról, vannak benne csöcsös csajok, egy rövidke acid (vagy peyote? halál?)-trip, és ezt is biztosan jobban élvezték a készítői mint az egyszeri néző (így én is) aki szívesen félretenné az összes előítéletét, ha a szereplőknek akár csak egy jó tulajdonságára is emlékezne (a színészekről azért többminden rémlik, például hogy Michael Madsen ebben is alvajár egy jót, meg hogy a másik fickó akinek nem jut eszembe neve és hallucinál, az tök úgy néz ki mint az ördög a régi misekönyveimben). Ne kerteljünk, Altamont (és H. S. Thompson könyve) óta elég nehéz, úgyszólván lehetetlen meggyőzni a hétköznapi polgárokat arról hogy ezek a kivarrt, marcona, mindig napszemüveges, sose bukósisakos figurák tulajdonképp a légynek sem ártanak, csak szabadok akarnak lenni, és ezen az se fog sokat változtatni ha ma este a Film+-t választjuk a tolerancia és a megismerés kedvéért. A sort egy angol-ír koprodukciós biohorror zárja negyed egykor a Filmbox HD-n, ami vagy voltmár, vagy a forgatókönyve túl ismerős, de tény hogy a szegény farmer + kísérletre kölcsönadott jószágok = torzszülöttek képletet sokan sokkal jobban megoldották már. Az Elkülönítve nagy tanulsága az hogy akár a Dolog komolysága, akár a Bárányok harapnak bohóckodása felé szeretnénk elvinni a génmanipulálós közhelyeket, egyvalamin nem szabad spórolni: magán a szörnyön, mert itt rajta áll vagy bukik minden - itt pedig határozottan a második opció érvényesül.
 
Hétfő? LESZAROM.
18+ Muffin: Hát persze, hogy létezik vikingpornó – Hát persze hogy LESZAROM!
gumicukor: Így edzi a lábát Aleska Diamond – Kétszáz kiló vagyok és LESZAROM hogy hogy edzi!
gumicukor: Eltűnt Mariah Carey dereka: "De olyannyira, mintha sosem lett volna." – Ez biztos azért van, mert LESZAROM.
fotó: Statham csaja teljesen meztelen – Én meg teljesen LESZAROM.
gumicukor: Emily Ratajkowski testét csak némi festék borítja: "A Sports Illustrated modelljeit nem lenge ruhában, hanem lenge festékben fotózták." – És mi borítja be mindjárt a festéken kívül? Hát mi más, mint egy lenge kis LESZAROM.
VV Aurelio ebbe a lakásba költözött be: "A szőnyegét ne hányják le, ez az egyetlen szabály állítólag." – Isten ments hogy odahányjak!!! Én simán csak LESZAROM!!!
Ilyen a verseny egy bringás feneke alól: "Élőben még nem megy, de kerékpárokra szerelt kamerákkal dobhatják majd fel a közvetítéseket."LESZAROM hogy milyen a más segge alól a kilátás amikor így is a béka feneke alatt vagyunk!
gumicukor: Angyal nőtt a vőlegény fenekére: "Chris Holland szerint ez azt jelzi, hogy áldás lesz a házasságán. Nézze meg a vérömlenyt!" - LESZAROM, van saját férfiseggem, nem vagyok kíváncsi másokéra. Mert ugye ha női lenne...hétfőn még akkor sem érdekelne:
Demi Moore feszes nadrágban mutogatta a seggétLESZAROM: The MILF Edition.
fotó: Naomi Campbell is kitette, amit ki kell – Én meg LESZAROM, mert le kell.
gumicukor: Lindsay Lohan topless fotóval ünnepelte a hét végét – Én nem vetkőzök, épp csak a gatyámat tolom le, és...LESZAROM.
Pekingi kacsa – bizarr: Ez a Kapitólium? Nem, egy vécé!: "A Kelet-Kína Anhui tartományában építették meg ezt a luxus vécét!" – Kapitólium, WC...én mindegyiket LESZAROM.
18+ életvitelszerű villantó: A pucérkodó német modell topless címlapot kapott – Életvitelszerűen LESZAROM.
Videó: Lady Gaga seggét nyilvánosan tapizta a fiúja: "Taylor Kinney nyilvánosan tapizta Lady Gaga seggét. Videó." – Nyilvánosan LESZAROM őket.
gumicukor: VV Simon teljesen kiábrándult Charlotte-ból, vége mindennekNEMZETHALÁL LESZAROM.
Világméretű sztrájk a Mekiben! Rettenet! A KFC dolgozói is csatlakoztak!NEMZETHALÁL RELOADED LESZAROM.
Salma Hayek egyszerűen csak gyönyörű – Egyszerűen csak LESZ SUNÁZNÁM! Még mindig!!
c:c: Vajnáék napi egymilliót vernek el egy cannes-i luxushotelben: "Eközben VV Izának csak egy hajdúnánási nyaralás jutott VV Krisztiánnal és a Traktoros családjával."Évszázad kommentje-candidate:
 
ethan blow 2014.05.17. 15:32:30
Volt itt régen egy elég népszerű hozzászólás, illetve mindehol, amit most megidéznék: leszarom.

 
Így is kell, tartsuk életben Zep szellemét! Aki otthon van ezekben a twitteres-mittudoménmilyen baromságokban, az csináljon #LESZAROM hashtaget hogy mindenkit le lehesen szarni! EGÉSSÉG!
 
 
KEDD, MÁJUS 20.:
MÉG TÉKOZOL A SZÍV
 
De már a folklórom a placenta.
Talán ismétlés, biztosan érdemes:
Duna World, 21:20: Fekete vonat – Rövid, de úttörő doku a hetvenes évek legelejéről, amikor a címbeli, még a roma folklórba is bekerült járat hozta-vitte Nyíregyházáról és Szabolcsország egyéb településeiről az ingázókat a pesti munka és a vidéki család között. Rögvalóság, ami az akkor még létező munkalehetőségek ellenére is megmutatta az első repedéseket a kádár-koron. Bár az idő több okból is elszállt felette, a mai szabolcsi problémák megértéséhez elengedhetetlen.
 
Talán érdemes:
Úgy látszik innentől a Filmbox HD-tól fogjuk megkapni a napi horrort – misztikumot – paranoiát: ma kilenckor is jön egy ilyesmi, amiben egy favágó elhunyt gyermekéről tudja meg hogy valami speciális Placebót kapott, aminek köze lehetett ahhoz hogy pont a legszebb, legígéretesebb korban halt meg. Vagy mégsem ilyen egyszerű a dolog?...
 
Ajánlott:
Cinemax, 20:10: Hogy a franciák nem csak a művészfilmnek eladott leszbipornóban meg elmebeteg torture porn-ban jeleskednek, arra a Tékozló szív a bizonyíték, ami a klasszikus történetmesélős-párkapcsolati válságos darabok közül is a jobban sikerültek közé tartozik. Audrey Tautou itt is tulajdonképp csak önmagát hozza (vagyis azokat a manírokat amiket eddig megszokhattunk tőle), de ide pont ez kell, mintha csak rászabták volna az életben helyét nem találó úrikisasszonyt, aki előbb a házasságtól reméli a Célt, majd a gyerekvállalástól, ám amikor egyik sem tudja kitölteni benne az ürességet, a nagyváros fényeinenek vonzására sajátos tervet eszel ki férje eltüntetésére. Nem az első feldolgozása a témának, de talán a legjobb.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Halott tálibbal pózolt a brit katona: "A kép felkerült az internetre, nyomozás indul." - #YOLO #AFGHANISTAN #DEMOCRACY
Az Al-Kaida lövöldözhetett Jemenben: "Hat katona és három terrorista halt meg az elnöki palota mellett egy ellenőrzőpontnál." – Az eggyel korábbi hír ismeretében igazat kell adjak nekik, valamit valamiért. Bár mondjuk ezek mindig robbantgatnak, akár van rá okuk, akár nincs...
Az USA ipari kémkedéssel vádolja a kínai hadsereget – Kedves olvasóink, Bagoly mondja rovatunkat láthatták.
Rekord közelébe nőtt az államadósság az első negyedévben: "Egy százalékra vagyunk az eddigi legmagasabb értéktől." – Innen is üzenem Brüsszelnek, hogy mi ebben is jobban teljesítünk! ^^
Totalcar: Ilyen egy elnöki luxus-Dacia: "Csupán egy maroknyi készülhetett a Dacia 2000-esből – ezt a példányt állítólag maga Nicolae Ceausescu használta." – Azért inkább egy Mercedes Benz 770 vagy Putyin Porschéja mint egy "limitált" Dacia :SSS
Dedikált biblia? Kicsit szkeptikusak vagyunk! – Jellemző az Indexre a szkeptikusság!!! Én bezzeg előrendeltem belőle három példányt! EGÉSSÉG másodszor is!!!
199 euróért ön is adhat nevet egy viharnak: "A Berlini Szabadegyetemnek kell küldeni a pénzt, de nem árt ismerni a német utónévszabályokat." – Én azt nem értem hogy ha már mindenképp női neveket adnak nekik, miért nem politikusokról nevezik el őket? Mennyivel valóságközelibb lenne azt olvasni hogy Margaret elérte Nagy-Britannia partjait, Németországban Angela felduzzasztotta a folyókat, eközben Amerikában Hillary és Michelle fákat csavartak ki és teheneket ejtettek a farmerek fejére! Persze a legjobb az volna hogyha ebben is egyenjogúság lenne, főleg hogy a férfi politikusok jóval több kárt okoznak és még csak jól se néznek ki!!4 négy
Kim Dzsong Un volt barátnője feltámadt: "A nőt állítólag agyonlövette a diktátor, most feltűnt az állami tévében." – Szinte már megérintett a kételkedés, hogy talán mégsem a katolikusoké az Igaz út...de aztán eszembe jutott, hogy az Antikrisztus ismérvei a csodatételek lesznek!!! Úgyhogy továbbra is: ÉBERSÉG!!! Nap kommentje:
 
nyuggi 2014-05-17 16:57:40
Dehogyis ! Egyszerű ez. Itt már nem csak az Eszme világméretű győzelméről van szó, hanem plusz még a túlvilág-méretűről is ! Megy ez ! Csak így tovább elvtársak.
 

SZERDA, MÁJUS 21.:
EXILE IN TEXASVILLE
 
Se szerelem, se becsület.
Ismétlés, talán érdemes:
HBO Comedy: Az eredetirendezős remake-ek átka ezen a héten is lesújtana kilenc előtt öt perccel, ám Francis Veber kivételesen átmentette a Les Fugitifs legjobb pillanatait a Három szökevénybe, így lesz a frissen börtönviselt bűnöző első banki látogatásából ugyanolyan szerethető ámokfutás mint az eredetiben is, amikor egy gyerekének kezelésére gyűjtő fickó túszul ejti, de ezt persze nem hiszik el a rend éber őrei, akik arra gyanakodnak hogy Lucas (Nick Nolte) új tervét látják egyenes adásban.
 
Talán érdemes:
Polkorrektre polírozott hatvanasévek-vízió az HBO-n fél nyolctól, amihez képest még a Forrest Gump is a realizmus melegágya. Elvileg Szerelemről és becsületről lenne szó benne, az elsőt megmenteni szökik haza Vietnamból két fiatal kölyök (azaz az egyik, a másik csak a gyertyát tartja neki), de a második kerül mérlegre amikor a szakítani akaró csajt a hippitüntetések kellős közepén találják. A hihetetlen jelenetek közül nem is a ruhás fürdőzés a legkirívóbb, hanem az hogy el kéne hinnünk hogy a két srác egyhetes hiánya nem tűnik fel senkinek a hadtestnél. Na nem, ezt már én sem veszem be.
 
Ajánlott:
Félórával később (vagyis nyolckor) a legendás Utolsó mozielőadás folytatása az MGM-en, amit húsz évvel később, 1990-ben hozott tető alá Peter Bogdanovich, természetesen szintén Larry McMurtry története alapján. A Mozielőadás hősei itt már felnőttek, túl vannak családon és egyéb állatfajtákon: Duane Jackson-ból (Jeff Bridges) csőd szélén tántorgó olajmágnás lett egy épp zátonyra futó házassággal, Jacy-ből pedig (Cybill Shepherd) alsókategóriás színésznő, vagyis az élet senki számára nem lett egyszerűbb még a nagy gyerekkori kérdések (leginkább a szerelem) eldőlése után sem. Mondhatnám hogy a Texasville is a folytatások hibáinak áldozata, de valljuk be, már a Mozieőladás is pont emiatt a rendezetlensége miatt lett kult: ugyanúgy egy szépen fotografált, összevissza történet ez is, olyan szereplőkkel akikre szívesen ráordítana az ember hogy basszus, ezt most miért így csinálod, amikor ezzel csak ártasz magadnak és másoknak is?! Felejtsük el hogy ma már az eredeti is túlhaladottnak számítana a plázák népének, inkább élvezzük Jeff Bridges jutalomjátékát.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Véletlenül hatmilliót kapott a kecskeméti férfi: "V. Szabolcs négymilliót már el is költött, mire munkáltatója észrevette a tévedést."VELEM MIÉRT NEM TÖRTÉNNEK ILYENEK?! Én előbb költeném el minthogy ők észrevennék...
Ő sétált el a táska pénzzel: "Jakab Richárd egy pénzintézet dolgozójaként sétált ki egy aktatáskával ma délelőtt." – Remélem neki több esze lesz, és gyorsan elveri az egészet, mert az fix hogy nem fogja sokáig élvezni.
Elfogták a milliókkal elsétáló pénzszállítós férfit: "A pénzszállító hátára vette a táskát, majd elballagott a közeli üzletközpontba." – Hát akkor a jóslatom egyik fele beteljesedett, a másik fele csak egy álom volt, márminthogy esze lesz neki. Nem volt.
Mandiner: Oroszország és a Nyugat: ki nyeri a háborút? – Azt nem tudom, azt viszont igen, hogy VESZÍTENI MI FOGUNK :(((
helyszínelő: Visszatoloncolják Magyarországra az elhagyott 1 éves babát: "Kéthetes korában magára hagyta újszülöttjét egy magyar nő az angliai Leicesterben, a most egyéves kisfiú azóta ott nevelekedik." – Hogy lehet egy egyévest "visszatoloncolni"? Meg is bilincselik majd? O_o
Halott csecsemőt találtak a Budapest-München vonaton: "A hétfői vonaton kedd reggel fedezték fel az újszülött holttestét. Nem tudni, utas volt-e vagy éjjel szökött fel." – Egy csecsemő hogy lehet "utas" vagy hogy "szökhet fel" a vonatra? Tudom én hogy koraérettek a mai fiatalok, de biztos nem ennyire! :((
MNB: Több nagybank kivonul: "Nem vagyunk USA, nem kell ennyi bank. A forinthitelezésben is korlátozások jöhetnek." – Persze, hiszen forint se kell. Minek, úgyis csak elköltenénk!44 négy
Willow Smith-t merész szettbe öltöztették: "Will Smith 13 éves lányát úgy kivakolták és felöltöztették, hogy majdnem 18-nak néz ki."MAGYARUL: a plebs hozzászokatása a pedofíliához tovább folytatódik.
Újabb botrányfotó: Will Smith hülye gyerekét is topless fotóztákMAGYARUL: a plebs hozzászokatása a pedofíliához tovább folytatódik.
Már gyermekvédelmisek nyomoznak Willow Smith ügyébenMAGYARUL: megússza.
 
 
CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 22.:
SENKI SINCS JÓL,
 
De minden jól van ahogy van.
Talán érdemes:
Martin Scorsese-ről köztudott hogy időről időre kirándulásokat tesz a zene világába, legyen az a The Band vagy a Rolling Stones. 2011-ben a Beatle-k egyikéről, George Harrisonról készített egy posztumusz doksit. Az Élet az anyagi világban az ő spirituális és zenei útkereséseiről szól, neves közreműködőkkel, és ma kilenckor láthatjuk az első részét az HBO-n. Utána háromnegyed tízkor ír-holland drámázás a Duna World-ön örök kedvencemmel, Stephen Rea-vel. A Semmit magamról egy nagy korkülönbséges furcsa pár érdekkapcsolatáról szól, amiben a nő végzi a házimunkát, a férfi meg cserébe kosztot és kvártélyt ad neki. Mint az összes ilyesfajta ismeretségről szóló darabnál, itt is az a fő izgalomforrás hogy a szerződő felek melyike lépi át azt a bizonyos határvonalat. Urszula Antoniak azonban még azoknak is tartogat meglepetéseket akik Wong Kar-Wai-on edződtek...
 
Ajánlott:
Az MGM-en egymás után két olasz jóságot is kapunk, az elsőt nyolckor, és Goldie Hawn benne a legnagyobb név mint könnyen elcsábuló amerikai turista, aki a szerelem szavát követve utazik frissen megismert Guidójával (tényleg így hívják), és egyik sokkból a másikba esik: az egy dolog hogy a srácról az utolsó percben derül ki hogy az apja temetésére megy, de ráadásul még a végső búcsú is átmegy Halálos temetésbe, ergo itt is felbukkan a papa egy régi szeretője, de szerencsére legalább nem törpe és hímnemű, mégis: az Utazás Anitával legalább annyira humoros mint későbbi angol társa. Az meg hogy hogy az ilyen régi, hirtelen kiderülő kapcsolatokat hogyan fogadják, arra itt egy példa:
 
Nem maradt megtorlatlan a 27 éves házasságtörés: "Járóbottal esett a 74 éves néni a 84 éves bácsinak. Bírósági ügy lett belőle." – Hát igen, a Szerelempatak óta tudjuk hogy megtörténik ami megtörténhet :DDD
 
A nagy dobás azonban mégiscsak Giuseppe Tornatore ezután, 21:40-kor ugyanitt leadott 1990-es alkotása, a Mindenki jól van, ami már címével is az a kategória lenne amitől irtózok, mert az ilyesmik legtöbbje amilyen optimistán hangzik, annyira tragikus dolgokról szól. És tényleg: egy megözvegyült, idősödő férfi utazza be benne Olaszországot, hogy találkozzon rég nem látott gyermekeivel, de helyette inkább a nem mindig szimpatikus változásokat látja úgy a szülőhazájában mint a családjában: semmi sem olyan mint amilyen kép élt benne róla. A kontrasztot csak fokozzák a múltbeli flashbackek. Huncut, akinek beugrott a Cinema Paradiso – igen, itt is hasonló, csak még komorabb leltározást kapunk, és itt is könnyezni fogunk a végére, mert bármennyire is klisésnek hangozhat ez a történetvázlat, az olaszok képesek mindezt úgy megoldani hogy nagyot üssön (lásd még: Benigni, Fellini). Aki esetleg még hezitálna, azt biztosan meggyőzi az utazót adó színészóriás, Marcello Mastroioanni neve, aki itt szinte eljátssza azt a szerepet amit amit Fellini mindig tervezett, de sose valósított meg: Snaporaz karakterét.
 
A seksz, a szipu rovat:
Pamela Anderson melleivel turnézik Cicciolina – Nem az a baj hopgy túlvan már legalább egy gyereken meg a 62. születésnapján. Nem, az igazán ciki az hogy még a turnáját beharangozó plakátra sem merték az ő testét tenni, inkább fotosoppoltak egy jót :SS
Drogot tett a küszöbre egy macska – Hát azért inkább ilyesmiket hozzon a gazdinak mint döglött patkányt meg kibelezett madarat, nemigaz? – "Az új-zélandi rendőrök úgy meglepődtek, hogy megfontolják a macskák drogkereső kiképzését is" – Na még csak az kéne hogy sehol, semmilyen állattól ne legyünk biztonságban :SSS
Kokainozhattak a szombathelyi fideszesek: "A bulihajón megtalálták a drogot, de nem bizonyítható, hogy használták is." – Biztos a cica tette oda ezt is!!!
Reese Witherspoon egyre hülyébb a piától – Ez hülyeség, az alkoholnak nincsenek káros hatásai. Nézzetek csak rám, kölyökkorom óta tolom, és a testemnél csak a szellemi színvonalam a kidolgozottabb!!44
18+ Muffin: Édeshármas lett a zongoraórából: "A zenélésből kialakult dugásokra már egy külön kategória is van, annyira népszerű a téma." – Mindig sejtettem hogy rossz iskolába adtak a szüleim, de most már tudom  is :(
Ezt árulja el a szexuális életéről a munkahelye – Fellebbezni fogok, a temetői dolgozók nincsenek rajta. Most akkor honnan tudjam meg hogy mit árul el rólam a munkahelyem?!
A DNS alapján választunk pártKivéve azokat, akik a nagy mellek alapján döntenek!!!!
Letartóztattak egy brit nőt, mert körülmetéltetett volna egy lányt: "A Heathrow-n fogták el a nőt, aki Sierra Leonéból hozott magával egy lányt." – Biztos a hárembe kellett :SSS
S18+ Kalandunk egy török párral: "Nem szimpatikus, ha úgy állnak neki a swingernek párok, hogy az egyik vagy a másik csak díszítő elemként szerepel." – Ezek a swingerek folyton meglepnek. Nyitott házasság, összevissza kúrás, de egy kis multikulti már kiakasztja őket :DD Törökök, basszus, mégis mit vártál? Legalább a nő körül volt metélve? Nap kommentje:
 
kosztarovics bácsi 2014.05.19. 16:32:56
Milyen szép öregkorotok lesz...Ültök a kispadon a ház előtt,egyszercsak a férjed megszólal:Te mama! Emlékszel hány férfit szoptál le? Mire te:és te arra, hány nőt qrtál seggbe? "Szép emlék két öregnek."
"S lent együtt pihenünk majd,John Anderson, szívem."

 

 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés