2014. 06. 14.
Mi jön az Agent Orange után? Hát a napalm. (jún. 14-15.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, JÚNIUS 14.:
ÉJJEL-NAPPAL CSŰRCSAVAR
 
Nenézzhátra! Nemessle!
Családi rovat:
RTL Klub, 19:30: Kutyák és macskák: A rusnya macska bosszúja – CGI-vel megbolondított tanmese arról hogy néha kutya-macska barátságot is fel kell hogy váltsa az érdekszövetség egy közös ellenség felbukkanásakor, és mellékes hogy az illető macska és még nőnemű is. Persze a hozzám hasonló nagy megfejtők ebben is megtalálják az alig leplezett manipulációt, mert ugye nyilván nem véletlen hogy a főgonosz kopasz!!
 
Talán érdemes:
Itt meg a remélhetőleg utolsókat rúgó retekklubb boldogít minket egy horrorral, ami ráadásul még folytatás is. A Pihenő a pokolbannak már az első része is elég öncélú öldöklés volt kicsit a Motel nyomdokain, csak itt nem a setét Közép-Európa egyik hotelszobájában, hanem szülőhazájukban várt a trancsír a mit sem sejtő amcsi turistákra, mégpedig egy sima országúti pihenőházban. A Ne nézz hátra! elvileg folytatná eme "nemes" hagyományokat, ha a készítők félúton nem vesztenék el még azokat is valahol Lepsénynél, ennélfogva a végére már nem nagyon lehet tudni hogy ki üldöz kit, milyen természetfeletti erők munkálnak és hogyan, plusz a legrosszabb hibát is elkövetik: nem tudják, mikor és mivel kell befejezni. Ne legyenek nagy elvárásaink - bár fél egy előtt tíz perccel nem is lehetnek. Majdnem ugyanilyen gáz a jóval előtte a Cinemax 2-őn adott chilei akciózás, ami viszont már a címe miatt is kihagyhatatlan: Hozzátok el nekem a géppisztolyos nő fejét. A történet is ehhez illően szürreális: egy lepukkant lebujban lemezlovaskodó, egyébként GTA-függő srácról szól, aki csak úgy élheti túl a maffiával való kényszerű találkozást, ha előkeríti a főnök egykori csaját, aki jelenleg bérgyilkosként dolgozik. Santiago Segura tuti vígjátékot csinált volna ebből (a cím maradt volna), de végülis úgyis fogyasztható ha fullba nyomják a komolykodást. Kezdés tízkor. Fenti két műsor között időben félúton (00:50) és a Filmbox Extrán helyezkedik el az a rom.kom. (A szerelem váratlanul jön), aminek eljövetelét én már jóelőre megmondtam, és ami egy elég valószerűtlen, de talán épp ezért szerethető kapcsolatot mutat be a gazdag gyártulaj és elváltnő alkalmazottja között, akik először jól összevesznek, utána meg jobban megismerik egymást – csakhogy az ilyen munkahelyi szerelmek nem hosszú élettartamúak (pláne ha kasztkülönbséggel vannak súlyosbítva).
 
Ajánlott:
Kilenckor
Jean Gabin-ra emlékezik a Duna TV a francia színészóriás egy 58-as krimijével és egy igazán rászabott szereppel: ő a nyomozó, aki egy gyilkossági ügy kapcsán védelmébe veszi az egyetlen szemtanút, a megölt lokáltulaj drogos barátnőjét (Danielle Darrieux), ám nem tudja megtartani az ideális távolságot, vagyis érzelmileg érintve lesz, s ezzel az ügy földerítése is egy fokozattal nehezebb lesz, vagy inkább kettővel, mert ugye drogos nőben duplán nem szabad bízni... Bár a címe Zűrzavar és éjszaka, de ettől még korrektül meg van csinálva és még csak későn sem adják, nézzétek!
 
"Zene" és "film" rovat:
Nkuya Sonia lett a Sugarloaf énekesnője:
"Arról is írt , hogy mi van most vele és kislányával." – Az egyik nem érdekel...és a másik sem. Amilyen ígéretesen indult anno a Sugarloaf, lassan egyszerűbb lenne azt listába szedni, hogy ki NEM énekelt náluk, és kezdeni mondjuk a szakállas nővel. Illetve nem is, nem adok nekik tippeket új tagokra :SSS
Kenya West mániákusan félti gyerekét – Nem véletlenül, ugyanis Jay-Z-ék óta tudjuk hogy a sátánista elit a sikerért cserébe a gyerekeket követeli. Egyébként ez a KENYA West-ezés, ez valami freudi elszólás lehet a cikkíró részéről, mert végig így nevezi a cikkben:
Angelina Jolie-nál gonoszabb nincs: "Jolie négy év kihagyás után diadalmasan tér vissza Demóna szerepében, denevérszárnyakkal, ördögszarvakkal és zöld kontaktlencsékkel hozza a frászt kicsikre és nagyokra. A sötét tündérmese londoni sajtótájékoztatóján jártunk." –  Nincs nála gonoszabb? Érthető, csak önmagát adja, az meg csuklóból megy neki...
Imádjuk Demónát: "Imádjuk a Demónát, a sztori működik, a látvány jó, Jolie pedig tökéletes."MAGYARUL: újabb Disney-agymosás a gyerekeknek. Kihagyom.
Itt a világ legperverzebb kutyás klipje: "Egy betépett kutyarapper lázálmai szexszel és erőszakkal, sokmellű nyúllal." – Az a szar az ilyen világlegperverzebb klipjeivel, hogy kb. egy hónap és jön egy még perverzebb. Valahol örülök hogy azt már nem fogom megérni amikor már csak snuff jelenetekkel meg pedofíliával fogják tudni eladni ezt a fos zenét. És lám, tényleg erre halad a világ:
Jena Malone klipben meztelenkedik: "Az éhezők viadalának színésznője virágos bimbókat és puncit villant egy fehér zongorán." –  Tipikus mai "színésznő" egy tipikus mai "zenekar" tipikus mai "klipjében".
Meleg apjáról készített filmet De Niro: "Scorsese segítségével készített filmet a gyerekei számára, de az HBO is bemutatja." – Max. RESPECT meg minden, de én csak azt nem értem hogy ha az apja meleg volt, akkor ő hogy jött a világra, szűznemzéssel, vagy mi?
Friss Oscar-díjas színésznő a Star Wars 7-ben: "Lupita Nyong'o és Trónok harca-szereplő is játszik a filmben."MAGYARUL: eredeti ötletek híján továbbra is marad a bőrlenyúzás. Ez az Oscar-díjas XY is olyan lesz lassan mint az Év Filmje kifejezés: ha meglátjuk, tudjuk hogy messzire kell kerülni...
Három új Csillagkapu-filmet akar az MGM: "Újabb klasszikus franchise támad fel a moziban."MAGYARUL: eredeti ötletek híján továbbra is marad a bőrlenyúzás.
 
paráznabillegető 2014.05.30 17:09:20
én meg három elfújta a szél filmet akarok, na meg persze az előzmények, ugye.

 
Miért utálnánk már Nicole Kidmant?: "Új filmje rémesre sikerült, de ettől még ő az egyik legmerészebb színésznő Hollywoodban. Tíz film bizonyítja." – Szar az új filmje, de azért csak szeressük? Inkább arra mondjatok egy okot, hogy miért ne utáljuk :DDD Jolie mellett ő a másik nagy moziboszi...
 
pestipista 2014-05-30 10:25:45
Nem kell utálni - miért is kellene? -, csak el kell kerülni ezt a kígyótekintetű, agyonreklámozott ripacsot.

 
A természetet visszavágják :( rovat:
A globális felmelegedés miatt felborult a tengeri teknősök nemi aránya
– ...vagy náluk is beindult férfiatlanító-kampány.
Macskák nevelték a huskyt, macskaként is viselkedik – Sovány vigasz, hogy ez visszafele nem működik.
Idegen halfajta jelent meg a Balatonban: "Ez még csak az invázió kezdete, őshonos közösségeket szoríthat ki." – Szerintem meg valójában ez is a keleti nyitás része.
Pusztulnak a Balaton gardái: "Tíz nap alatt 20 ezer haltetemet gyűjtöttek be. Nem tudni, miért hullanak." – Pusztul a magyar garda? Biztos a bevándorló halak KEZE uszonya van ebben is!!! ÉBERSÉG!!!
Csalivá válnak a halak a savas óceánban: "Úgy elmegy az életkedvük, hogy inkább nem is menekülnek el a ragadozók elől."Nekik megy el az életkedvük? Mit mondjak akkor én, aki minimálbérért dolgozom?! És nekem még egy ragadozó se jut, aki felzabáljon, csak elhamvasztanak, ha majd eljön az ideje!!!
A Mekong menti erdőkben 367 új fajt találtak – Erre a kis időre minek felfedezni őket?...
Emlékeznek a huskyra, aki macskának hiszi magát? Mutatunk jobbat: a tehén, aki azt hiszi magáról, hogy kutya. – ...ide vezet a svéd genderpropaganda, kedves barátaim! Már a tehenek sincsenek biztonságban!!!!
Súlyosan megsérült Fegya, a krokodil: "Ráesett egy 120 kilós könyvelő Murmanszkban." – Én ebben is képes vagyok meglátni a jót: óriási szerencse hogy csak egy könyvelő esett rá, mert ha például egy politikus, akkor max. részvétünket nyilváníthatnánk. A politika ugyanis köztudottan halálos betegség, amire csak a hordozói immunisak! Egyébként ez az állatokra esés valami új trend lehet:
Beugrott a cápa ölébe vagánykodás közben – Akkor ő már tudja, hol szeret a cápa :DD – "Egy férfi kamerával a fején Sydneynél leugrott egy szikláról. A csobbanás után eléggé meglepődött." – Képzelem. Hát még szegény cápa, ő még harapni is elfelejtett... És még ezek után sírnak ha valakit megesznek a krokodilok, medvék meg a cápák, hát aki olyan hülye hogy a fejükre ugrik, az meg is érdemli!
Halomra ölnék a krokodilokat Ausztráliában: "Azért, mert egy óriási példány elragadott egy csónakból egy férfit." – Hogy kuncét idézzem, minek ment oda? Egyébként meg az Origón meg se látszik a tulajdonosváltás, ugyanolyan szar helyesírással, magyartalanul kerülnek ki a cikkek mint eddig, így ez is:
 
Elmúlthúszév 2014-06-10 23:15:43
"de egy-egy ilyen támadás után általában lenyugodnak, és csak később folytatják a ragadozást"
Odabasz...

 
 
VASÁRNAP, JÚNIUS 15.:
ÉN, A CSÚF, ÉS A GAZSÁG
 
Vágyunk bele?
Na, mára viszont nem jut annyi minden mint szombatra, az sem lepne meg ha a szar idő is beköszöntene (a kevés ajánlhatóság köztudottan ennek egyik kísérőtünete). Nem baj, történt annyi esemény a héten hogy a hírekkel simán ki tudjam pótolni a hiányt ^^
 
Talán érdemes:
20:00:
újabb nap, újabb rom.kom., ezúttal a retekklubbon vár minket a Csúf igazság, helyesebben a férfiak és nők saját felfogása a kapcsolatok és a csábítások (nem) működéséről. A férfi szerint MNK, a nő természetesen nem ért vele egyet, természetesen fogadás köttetik, és még jóhogy a hapsi pont abba zúg bele akivel szemben nyernie kéne. Kihagyom? Még jóhogy! Fél tízkor Jean Reno is rálép a Luis de Funes-i útra az M2-őn, és bár hasonló oldaláról közelíti meg a konyhafőnöki szakmát (még ha nem is megy le annyira kutyába mint ő tette egyik alhasi vígjátékában), de azért az Én, a séf nem az ami elsőként fog eszünkbe jutni Jean bácsi nevéről úgy húsz év múlva. Reno itt egy régivágású főszakácsot alakít, akinek meg kéne birkóznia úgy a helyére pályázó, a főzést szélsőségesen tudományosan felfogó ifjú titánnal, mint saját akaratos lányával (igen, nekem is a Wasabi ugrott be utóbbiról), és hát megteszi amit a szerep követel, de azért legyünk őszinték, a gépfegyver még mindig jobban áll a kezében mint a fakanál. Negyed tizenkettőkor egy okos magyar filmecske a Dunán az életünket eluraló PC-s játékokról, stílszerűen Szekondlájf címmel, amiután szinte még nekem is kedvem támadna felpattanni a laptop és a kocsmaasztal mellől, ha nem kértem volna ki előre egy újabb korsóval a szokásosból. Egy kistelepülés közösségeinek életébe, azaz az életüket helyettesítő hobbikba (paintball, LAN-partyk, stb.) kapunk bepillantást, s ezzel egy nem is annyira burkolt kritikát arról hogy milyen üres is ez az egész, és mennyire távol van a valós élettől. Nos, ki kell ábrándítanom mindenkit: a valós élet sokkal unalmasabb, munkahely-kocsma-alvás egész héten, a hétvégén ugyanez csak munka nélkül (és akkor a tévézésről nem is szóltam), szóval meg tudom érteni ha valaki inkább hülyeségekkel tölti az idejét, ott legalább az életnek a látszata megvan. A Cinemax is mintha a kísérletezésre hajtana fél tíz előtt tíz perccel, amikoris a régi jó utolsóvacsorás-elhalálozásos sémán csavarnak egyet a tolókocsis krimiíró, Sara és meghívott vendégei segíségével. Alig tizenöt perc, de ötletes, és nem véletlenek a Hitchcock-párhuzamok sem.
 
Focivébé rovat:
Nyugi, nem foglalkozom vele a kelleténél többet, ma is csak azért hogy kompenzáljam a szar felhozatalt. Vágjunk is bele:
Mitől lesz különleges ez a focivébé?: "A brazíliai focivébé ugyanannyiba kerül, mint a legutóbbi három világbajnokság összesen, itt utaznak majd a helyszínek között a legtöbbet, drónok és robotok védik majd a szurkolókat, lesz ivószünet és eltűnő gyepspray. A csapatok többek között játékkonzolokat, ecuadori banánfajtákat és egyszínűre festett falat kértek, Algéria pedig minden szobába igényelt egy-egy példányt a Koránból. Ilyen vb még nem volt." – Annyira nem, hogy kénytelen vagyok hosszabban idézni: "Drónok (pilóta nélküli repülő szerkezetek) fogják pásztázni a tömeget, valamint amerikai fejlesztésű robotokat is bevetnek a brazil hatóságok. (...) A drónokon és a robotokon túl egy speciális, arcfelismerő kamerarendszert is kiépítettek, továbbá hő- és éjjellátó kamerákból is bevásárolt a brazil hadsereg." – Hol is olvastam én ugyanezt egy kicsit más tálalásban, kicsit paranoidabban megfogalmazva, hol is...ja, megvan: a paranormal.hu-n. Egyébként meg:
 
l33t 2014-06-12 07:35:02
Abban különleges hogy a nyomor közepén rendezik. Mocskos FIFA

 
Soha nem látott rúgással kezdődik a focivébé: "Deréktól lefelé lebénult ember végezheti a kezdőrúgást a 2014-es labdarúgó világbajnokság nyitómérkőzésén. A különleges esemény egy "külső csontváz", egy mozgástámogató eszköz segítségével valósulhat meg, amelyet a felhasználó képes a puszta gondolatával irányítani."MAGYARUL: az NWO-s transzhumorista csürhehozzászoktatás a foci ürügyén tovább folyik.
 
Renegadepestisrac 2014-06-12 17:07:32
Eza a békés felhasználás rendben van.
De tudjuk milyenek az amcsik...
Az atomnál bebizonyították...
Hamarosan ilyen hadseregük lesz.

 
gumicukor: Ezek a brazil prostik 3,7 millió turistát várnak: "Nézze meg galériánkat Brazília vb-re készülő szexmunkásairól!" – Hát ahogy elnézem őket, egy darabig még várhatnak: már most úgy néz ki mindegyikük mint akin átmentek hárommillióan :SSS
Félmeztelen modell várta Ronaldót – Hiába várja. Még ha sekszel is, akkor sem nőkkel fog! :DD – "Az egyik leghíresebb brazil modell, Andressa Urach a portugál válogatott szállása előtt várta kedvenc játékosát, Cristiano Ronaldót. A Ms BumBum becenévre hallgató modellnek a portugál nemzeti színekre lett festve a melle, meg is mutatta a kamerának." – Megnéztem, SUNÁZNÁM.
Ronaldo nem bírta az edzést: "Negyed óra után jeges tömlővel a térdén bicegett le."NA MIT MONDTAM! Így jár az aki vébére is csak orgiázni jár. Remélem ő azért nem ír majd könyvet róla mint szepesiniki tette!
Subba - Érdekes világ: Brazil X-akták: "A nyitóünnepség legfurább jelenetei." – Külön kommentár nélkül egy Év kommentje-candidate:
 
uarempty 2014.06.13. 00:58:26
bohóckurvák.első.leszarom

 
Kis hírek a nagyvilágból:
Repülő csészealjat tesztel a NASA:
"Az űreszköz a jövő Mars-expedícióiban kaphat fontos szerepet."NYILVÁN. Az amcsik mostanában nagyon ellazultak, mi az hogy ennyi időbe tellett lemásolni a Roswell-ben lezuhant ufót?! A japánok ezt egy év alatt  megoldották volna, a kínaiak meg kihozták volna olcsóban, tömegcikként!
Azonosítatlan tárgyat került ki a repülő: "Az ausztráliai incidensről közzétett jelentés nem talált magyarázatot." – Vagy a NASA tesztpilótiái voltak, vagy:
 
Énis 2014-05-27 07:32:03
Na, jól van, ne találgasson senki!! Elárulom, az asszony ugrott el a barátnőjéhez pletyizni!! A legújabb típusú seprűjén!!!

 
gumicukor: Leszoplak salátáért - mondta az álruhás rendőr – Huhh! Ennyire nem megy nekik sem, hogy természetben akarnak fizetni? Hová jut a világ! Amúgy azért jók az ilyen hírek hogy örömmel konstatáljam: szerencsére én még nem tartok itt :DDDDD
Idióta: Egy nő kézmelegítővel égetett lukakat mellébe: "Igen. És most perel. Mert ő nem tudta, hogy rosszul használta." – Nem az a baj, hogy perel hanem az hogy minden valószínűség szerint meg is fogja nyerni. A hét másik legnagyobb horderejű eseménye (nyilván a focivébé mellett!44 négy!) természetesen a reklámadó volt, amire a retekklub úgy reagált, hogy végre elkezdett olyan híradót csinálni amit mindig is kellett volna: bátrat, odamondósat, tényfeltárósat, a régi ellenzéki HírTV-t idézőt, majd utólag igyekeztek mindent megmagyarázni:
c:c: Az RTL Klub nem furkósbot: "Kolosi Péter programigazgató szerint ne csodálkozzon a kor­mány: ha valakit pofán vernek, az a minimum, hogy visszaüt." – Hogy is van? "Kemény vagy, Csoki!" Amúgy mi ez, hogy őket nem szabad támadni, nekik viszont lehet?
 
191919 2014.06.13. 11:23:41
"ha valakit megütnek, és egyedül van a támadójával szemben, akkor nincsen más lehetősége, mint hogy visszaüssön"
Visszaüt?
Azt a jogvédő Atyaúristenit! Hisz ez tiszta anarchia! Avagy őnáluk szabad?

 
De a lényeget mégiscsak olyanok foglalták össze helyettem akiket egyébként nem szoktam szeretni, viszont ha igazat mondanak (mint most is), azt kénytelen vagyok elismerni, úgyhogy inkelek egy cikket és még egyet, + talán még egy komment belefér:

Trackers 2014.06.13. 13:29:57
@roli101:
Az RTL jelenleg éppen azt próbálja bizonyíítani, hogy azt a kormányt buktatják meg amelyikat csak akarják.
Azaz éppen azt bizonyítják jelenleg leplezetlenül, miszerint nemcsak hogy van sajtószabadság, és nem függ a média a kormánytól, hanem ez a reláció éppen fordítva áll fent.
Azaz a kormány függ a médiától.
És ha nem ad elég pénzt, nem hagy milliárdos profittal létezni, nem ad egyedi adókedvezményeket, akkor lecserélheti bármikor azt az RTL.
Már csak az a kérdés hogy mi a jobb számunkra.
Nevezetesen az, hogyha két töketlen és béna párt marakodik a hatalomért (MSZP összes, és Fidesz), vagy ha mindketten beállnak nyalni az RTL-nek és a többieknek.
És itt lép be a posztíró konklúziója a képbe:
"Undorítóak mindketten. Egyiküknek sem tudok drukkolni."


 
...és ennyi, viszlát hétfőn!
Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés