2014. 06. 21.
Visszavágjunk a természetbe? (jún. 21-22.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, JÚNIUS 21.:
HODOR LOCKDOWN
 
...egy gazellára.
Nem érdemes:
Ma két versenyzőnk is van a fenti címre, az első 20:55-kor Ridley Scott valószínűtlen, biztosanvoltmár vígjátéka (Bor, mámor, Provence) a retekklubbon, amiben a néhai Gladiátor, Russell Crowe villantja meg romantikusabbik felét a nők legnagyobb örömére. A rendező ezzel próbált tisztelegni második otthona, a franca lankák előtt, ám a váratlan örökségbe csökkenő gazdag ficsúr "problémái" (mihez kezdjen a nyakába szakadt luxussal és az arra igényt tartó, nem egyenesági nőnemű leszármazottal) csak a Cosmopolitan (női részről) és a Playboy (férfi oldalról) célközönségét fogják hosszabb ideig lekötni. A másik befutót a testvérkanális (tehát a TV2) szolgáltatja szinte azonos időben (na jó, öt perccel később, kilenckor), szintén romantika, szintén voltmárgyanús, leginkább a főszereplő, Heather Locklear miatt, akit ezer domborítós sorozatból és a Mötley Crüe egyik tagja mellől ismerhetünk leginkább, de itt a címből is sejthetően (Egy negyvenes nő és a flört) már csak a MILF szerep jutott neki. Az éppen címbeli szülinapján elváló, és egy nála húsz évvel fiatalabb hapsi karjaiba menekülő asszonyra szintén csak a bormámor kedvelői lehetnének kíváncsiak, de erős a gyanúm, hogy Heather szétműtött-botoxozott arca talán még őket is távoltartja majd.
 
Talán érdemes:
Nyolckor egy kissé kiszámítható vissza a természetbe-film az MGM-en némi midlife crisis-szel, mivel ezúttal három, az életével elégedetlen harmincas (de inkább negyvenes) férj gondolja úgy hogy megtalálják régi önmagukat a cowboy-szerepben. El is szegődnek egy kiérdemesült, ultramacsó marhapásztorhoz, azzal Irány Colorado!, ám útközben kénytelenek rájönni, hogy ott van a helyük ahol eddig volt: a városban, a feleségeik mellett – vagyis ez is csak egy újabb variácó a legyünk elégedettek azzal amink van-témára. Ha a sztori ismerős, az nem véletlen: még márciusban ajánlottam egy hasonló, valamivel régebbi alkotást ugyanezen a csatornán, csak ott John Wayne nevelt az életre fiatal srácokat, ám azzal ellentétben ez a 91-es darab három évvel később egy kevésbé férfirinyás folytatást is kapott, amit már egyértelműen a kalandfilmnek közé sorolhatunk. Kereken egy órával később már egy családi vígjáték várja a családosokat (vagyis nem engem) a Film+on, melynek főhőse egy találmányával eléri hogy a BÉKÁK ÉS TEHENEK sima eső helyett Derült égből fasírt potyogjon az egyébként gasztronómiailag nem túl változatos szülőhelyére. Amilyen szépen és világmegváltóan hangzik mindez elsőre, olyan hamar fullad bele (szó szerint) a kis sziget a bőség zavarába – persze az afrikai éhezőket mindez nem hatja meg, ha esetleg találkoznak ezzel az egyszerhasználatos kis darabbal.
 
Ajánlott:
A sok egyidőben (kilenckor) adott kihagyhatóság meg egyszernézősség közül egyedül az Egy gazember halála emelkedik ki a Dunán, de az toronymagasan, már csak Alain Delon és Ornella Muti miatt is (meg ott van még Klaus Kinski, de akármilyen nagyot alakít is, én már nem tudok elvonatkoztatni a pedovádaktól). Delonunk itt egy rendőrnyomozó aki először készséggel falaz egy korrupt kollégáját megölő munkatársának, ám amikor nem sokkal később az elkövetőt is kinyírják, kénytelen konstatálni hogy az ügy messze nem annyira egyszerű mint gondolta volna, a messzire vezető szálak kibogozása pedig nem várt következményekkel jár. Nem csak azoknak akik még mindig alandelonok szeretnének lenni, hanem azoknak is akik vevők egy jó kis francia krimire a hőskorszakból.
 
A seksz, a szipu rovat:
napiszégyen: A krokodil tényleg lerohasztja a húst - MUHAHA! Azt remélem is!! - "A savas kémhatás miatt a bőr zöldes és pikkelyes lesz, innen az anyag elnevezése is, később pedig a sav lemállasztja a húst a csontokról."LESZ azt még mindig csak hétfőn fogom, ma csak szimplán nem érdekel. Egyébként is, miért ÉN szégyelljem magam az Ő hülyeségük miatt?!
Kőkemény ellenfeleket kapott az argentin kebelcsoda – ...és egyik sem én vagyok :(((
Jobb akart lenni a szexben, gyíkot engedett a farkába mászni: "A chicagói férfi nem tudott vizelni, ezért orvoshoz ment, ahol be kellett vallania mindent." – És ettől miért neki lesz jobb? A gyík, az igen, az egy életre szóló tapasztalattal lett gazdagabb!
Olívaolajjal szabadították ki a mosógépből  a meztelen férfit – Lehet hogy ő is csak jobb akart lenni a seksz-ben :DD
Mosogatógépbe bújt a rendőrök elől a rablóTRENDING 2014: MOSÓGÉPING! Ez valami új perverzió lehet, és nagyon addiktív, ha valakit még a rendőrség sem tud megakadályozni benne :SS
Szex- és drogpartik Gyömrőn: a helyi Fidesz bizalmi szavazást kér a polgármester ellenPICS OR IT DIDN’T HAPPEN!!! Még a végén politikus leszek :DD
Rimo 18+ Orgiát szervezünk!ÉDES FASZOM! Már ti is? – "Tilos szex közben hülye arcot vágni, mert a hülye arc megöli a vágyat." – Nincs rosszabb a válogatós kurvánál. KUSS, EZ ITT NEM KÍVÁNSÁGMŰSOR, TESSÉK MINDENT LENYELNI!!!4
18+ A tévé előtt többször és jobban tud szexelni – Mi, katolikusok viszont még sekszelés, orgiázás és drogozás helyett is inkább ISZUNK MINT A GÖDÉNY tévézünk! EGÉSS ÉBERSÉG!
kábszi: Egyre durvább a droghelyzet KunszentmártonbanEGYRE JOBBAN LESZAR még mindig nem, majd csak hétfőn! –  "Egyre több fiatal lesz rosszul a városban a drogfogyasztás miatt. Még a helyi papnál is tartottak házkutatást a rendőrök." – Ezért kell nektek is az Egyetlen Igaz Vallási Vezető példáját követnetek:
Ferenc pápa nem akar legálisan füvezni – Úgy is kell, én is maradok a misebornál! EGÉSSÉG!
Tűzoltó segített a pánikoló lányoknak: "Valamilyen drogot szívtak, kórházba kerültek." – Húúúúú! Remélem a TASZ már feljelentette az önbíráskodó tűzoltót, aki meggátolta a fiatalokat a tudatuk kitágításában!!!4
Életmód: Mosolyogsz és kedvesen pislogsz - hoszteszkedés Magyarországon: "Még akkor is megéri, ha sokan azt hiszik, ez csak a prosti szebb elnevezése. Balhé ritkán van."HÁT PERSZE, Svájcban meg aztán főleg:
18+ EM: Ijesztően nagy pénisz: “Eleve elég érzékeny vagyok ilyen dolgokban, de hát ez kifejezetten ijesztő volt…" – Megint egy ribanc, aki válogatna? Hogy is volt a klasszikus idézet? "Finnyásak a kurvái, madame."
 
Dr. Schwanzkopf Rudolf 2014.06.19. 18:07:56
Az én híres lábjegyzet-érzékenységem:
Nahát, a kurva, aki fél a fasztól. :)
Okés ez így?

 
Subba 18+ Pucér pasi volt az Akvárium vizében – Néha, de tényleg csak néha szinte már érdekel hogy mi jár az ilyenek agyában. Úgy értem idejönnek Magyarországra, szétcsapják magukat, megszegnek egy csomó törvényt a meztelenkedéssel, ami azért kell mert néha közterületen pornóznak, néha meg egyszerűen csak betépnek mint az állat. Egyszóval idejönnek, az országba és annak lakosaiba törlik a szaros seggüket hogy aztán nagy röhögések közepette feltegyék a netre, de ha ÉN akarok csak turistáskodni náluk, akkor ujjlenyomat, vizeletminta, fenevadbélyege a bőr alá...hát hol itt az egyenlőség?!"A részeg férfit a parton kicsit meg is rugdosták, biztos ami biztos." – Hát a korábbi esetek ismeretében inkább rugdossák meg minthogy ez is szarral kenjen össze mindenkit! Első a bűnmegelőzés!!!
18+ Három nap alatt 101 nővel dugott: "Jon Dough, a világ legszerencsésebb embere ezután 43 évesen felakasztotta magát saját otthonában egy szekrényben." – Hogy is mondta Ford Fairlane? Úgy látszik a csóri pornósztár talán mégsem volt annyira szerencsés. Bár végülis miért ne lett volna az, és ezáltal érthető is hogy megölte magát: vagy megcsömörlött a nőktől, vagy rájött hogy ilyen jó élménye sose lesz többé. Hát, ő legalább ezt is kipipálhatta a halála előtt.
Szexmaratonnal ünnepelt a pornósztár: "Az ausztrálok elleni győzelem után fél napig kényeztette a chilei drukkereket."HURRÁ! Most már ő is boldogan, élete csúcspontján halhat meg!!4 négy!
 
Hambre Voraz 2014-06-16 23:23:50
Fura ez a nagy qrválkodás így VB idején. Tavaly még elment ez a Larissa Riquelme a melleivel, még aranyos is volt. Most leszopnak 300 embert, ha nyer a csapat. Mi lesz 4-8 év múlva?

 
Kiderült, ki vette el a tizenéves Zimány Linda szüzességét: "Én akkor 21 éves voltam, és a Linda volt 15." – ...és ez már több infó, mint amire kíváncsiak vagyunk :SS Év kommentje-candidate:
 
Fot L'Mondo 2014-06-15 21:47:46
Nekiálltam egy szép szaftos kirohanást írni a ribizli ellen, amikor mégse!

 
A természetet visszavágják :( rovat:
Kukázó medvéket fogtak Tusnádfürdőn – Ha már a medvéknek is ilyen szarul megy, mit mondjak én... :SS
33 millió éves tömeggyilkost azonosítottak: "Az élőlények nagy része kipusztult az eocén kori katasztrófában. A tettes egy meteor Szibériában." – Még szerencse hogy Vladimir Vladimirovich™ sikeresen eltérítette a mostanit!
Józsefvárosi galambokkal etetik a sólymokat: "Megpucolva adják a sólymoknak, végül kevesebb lesz a galamb a Blahán - tudta meg a Bors." – Végre valami haszna is van a szárnyaspatkányoknak. Én nem ennék belőlük, az tuti!
18+ Kutatónő szexelt a delfinnel: "A hatvanas években azzal kísérleteztek, hogy a delfineket angolul tanítsák. A hím delfin és a kutatónő intim viszonyba került egymással." – Ó, azok a hatvanas évek, akkoriban aztán tényleg mindenki mindenkivel, és persze LSD hatása alatt...
Állítólag: Gekkót szült egy indiai asszony!ENGEM MEG EGYSZER ÁLLÍTÓLAG GYÍKKÁ VÁLTOZTATTAK, DE MÁR SZERENCSÉRE ELMÚLT Volt a fickó gyíkot dugott a faszába. Nos abba már bele sem merek gondolni hogy ennek a nőnek mit és hova kellett tennie ahhoz hogy meg is termékenyüljön...
RLT – tragédia: Aral-tó: totális ökológiai katasz­trófa egy emberöltő alatt: "Mára egy pocsolya maradt belőle: 2004-re elvesztette korábbi területének 75, vízének 90%-át." – Nem baj, újabb poszt-szovjet sikertörténet a Karacsáj-tó mellett, igaz hogy ez nem sugároz, "csak" egy vegyifegyverlabor működött az egyik szigetén – ami azóta szintén száraz lábbal megközelíthető :SSS
 
Namely 2014.06.11. 11:08:14
"egy mai becslés szerint kb. 40 milliárd USA dollárból lehetne megépíteni a csatornát"
vs
"A hivatalos adatok szerint a szocsi olimpia összköltsége meghaladta az 51 milliárd dollárt"
 
hát igen, erre vagy más megoldásra bizony lenne pénz, ez nem azon múlik, hanem Putyin cáron. Végül is ki nem szarja le azt a sok koszos halászt, tavat, ugye? Végül is Sztálinnak sem volt semmi sem drága, ha neki akkor érdeke fűződött hozzá....

 
Megölték a világ legnagyobb elefántját: "Az 50 éves kenyai Satao a világ egy utolsó nagy agyarú elefántja volt, orvvadászok ölték meg." – Nem is tudom miért nem lepődök meg az ottaniak sötétségén... : (((
Cetcápán lovagolt, nem kér bocsánatot – Remélem a többi cápa olvassa ezt és elégtételt vesznek rajta!
Módszeres szúnyogmészárlás lesz Pesten: "A következő napokban földön és levegőben sem lesz biztonságban egy vérszívó parazita sem." – HUHH! Remélem a TASZ már szervezi a tiltakozást eme brutális népirtás ellen!!! EJRÓPA SEGÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍCCCCS!!!
 
 
VASÁRNAP, JÚNIUS 22.:
SZERVEZETT NŐI BŰNFELDERÍTÉS FTW!
 
Nem, ez nem Fairuza Balk. De majdnem.
Nem ajánlott:
TV2, 20:00: Páros mellékhatás – Romantikus komédia párterápiával egybekötve, vagyis mindjárt két ok arra hogy biztosan kihagyjam. Adam Sandler már beismerte hogy néha csak a nyaralás ürügyén megy el forgani. Most Vince Vaughn-n a sor.

Talán érdemes:
HBO, este nyolc: most hogy Sandra Bullock túl van egy megszállott rajongó betörésén, különös aktualitást kap a Női szervek, amiben úgy bújik rendőrruhába hogy azért a nem hagyományos szépségeszménynek is jusson hely mellette, sőt: Melissa McCarthy talán még hitelesebb is a szabadszájú, teltkarcsú rendőrnő szerepében mint Bullock a beépített FBI-szépségében. Mint a felállásból is sejthető, itt nincs jó zsaru, rossz zsaru, az egyik utcai járőr, a másik ügynök, és mindketten nők, törvényszerű hát hogy előbb egymással tisztázzák az erővonalakat, csak utána egyesítsék erőiket a közös ellenség (a helyi drogkartell-vezető) ellen. Bár nem vagyok a művésznő feltétlen híve, de még szerintem is többszörnézős. Tízkor egy húszéves krimi Angelina Jolie pályájának legelejéről a Viasat3-on, amit nem csak a sztorija miatt lehet könnyen összekeverni a Kardhallal vagy a Komputerkémekekkel, hanem a jellegzetesen kilencvenes évekbeli megvalósítása és persze hasonló címe (Adatrablók) miatt is. Ezektől eltekintve egy sima, de azért pörgős kamaszmovie a kötelező villantással és a témához illően szigorúan elektronikus zenével. Minden tiszteletem ellenére azt kell mondjam hogy nem véletlenül nem hemzsegnek a női hackerek, és az itt ábrázolt multikulti kompjúterkommuna sem volt valószerű akkoriban (ahogy a srácok nicknevein is érződik hogy forgatókönyvíró találta ki őket). Viszont van egy mozzanat, ami miatt már érdemes volt leforgatni, jelesül a kormány alkalmazásában álló szinténhekker, aki a kis társaságra szeretné kenni a saját pénzátutalási trükkjeit. Innentől már őszintén tudunk drukkolni a fiataloknak a visszavágásért.
Cartoon Network / TCM, 23:20: szeretném ha a Testvérszövetség több lenne mint egy átlagos brooklyini olasz család szappanoperája, de sajna nem az, még Richard Gere, Paul Sorvino és a kötelező nehézségek (vagyis az anorexia, anyauralom és persze szerelmi csalódások) kipipálhatósága ellenére sem, ennek egyik oka az ok nélküli elnyújtottság (majdnem két óra hosszú!). Mégis, Robert Mulligan ott véti a legnagyobb hibát hogy nem tart illendő távolságot a rossz értelemben vett macsó viselkedés bemutatásától, szinte természetesnek veszi és mutatja hogy arrafelé a férfiak keze gyorsan eljár, akár utcai bunyóról, akár a saját feleségükről-barátnőjükről van szó. Sokat elmond alkotásáról az utóélete is: az esetleges tévés forgalmazás miatt 98 percre kurtították (de nyugi, mi itt azért a hosszabb verziót kapjuk majd).

Ajánlott:
MGM, 21:45: Elveszett szivek
– Ez viszont egy teljesen jó családi dráma, amit én már csak Juliette Lewis miatt is meg fogok nézni, na nem mintha rajta kívül nem lennének még benne olyanok akiket kedvelek. Nem lehet elaprózni a bemutatását, legyen elég annyi hogy Michael Bortman nak sikerült az amibe Mulligan belebukott a Testvérszövetséggel, vagyis részleteiben bemutatni egy széteső család próbálkozásait az együttmaradásra, sajátos karakterekkel (bár a túlzások őt sem kerülték el).
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Egyetemre küldi a dolgozóit a Starbucks:
"Egy arizónai egyetem online kurzusát fizeti a cég azoknak, akik nem fejezték be az egyetemet." – Rendes tőlük, pedig úgy néz ki hogy inkább a KFC-seket kéne kötelezni egy kis humanitárius továbbképzésre:
Undorítóan megaláztak egy sérült kislányt: "Hároméves, kutyatámadás, hegek, kizavarták, KFC – sajnos Jacksonban ezek a szavak egy mondatban szerepelnek. A nagyon súlyos sérülései ellenére életvidám és gyógyulni akaró kislányt arra hivatkozva zavarták ki a gyorsétteremből, hogy kinézete zavarja a többi vendéget. Azóta nem mer utcára menni." – Nem kívánhatom azt hogy a dolgozók gyerekei is éljék át ugyanezt. Nem, én azt szeretném ha ők maguk tapasztalnák meg a saját bőrükön hogy milyen szemét dolgot csináltak.
balaton: Nyaralás közben többet és merészebben szexel a magyar – ...és a következő hírből az is kiderül hogy miért fogy a népesség:
Üres zsebű magyarnak nem jár pihenés – Így is van, mindenki annyit ér, amije van!!4
Béremelést kérnek a polgármesterekKOSSUTH-DÍJAT NEM AKARNAK?!"Hat éve nem változtak a bérek, most százezer forint pluszt szeretnének."AZ ÉN FIZETÉSEM MEG HÚSZ ÉVE UGYANANNYI Százezer forint plusz havonta, hú, abból már jó sok helyre el lehet menni nyaralni!4 négy!!!
Lakóházakra zuhant egy amerikai vadászgép: "Nem tudni, mennyi áldozata van a kaliforniai balesetnek, egy ház leégett." – Mondom: csak gondoljatok bele hogy ezek még a nemfüves pilóták. És még az se lehet kifogás a repülőalkatrészek házra esésére, hogy filmet forgattak!
A nácik feltámasztották volna az őstulkot – Ez tuti kamu hír, miért csináltak volna ilyet? Volt náluk anélkül is épp elég ilyenekből!
Kockahas: Leállt a sörözéssel, lefogyott és jóképűbb lettKIZÁRT DOLOG, tuti fotosopp és még felvéve is visszafele lett. Nekem az alkoholszintem a sármom, csakazértis még egy sört, és egyből két korsóval!!!
Mégsem biztos, hogy hamisítvány a Jézus feleségéről író lelet: "Nők is lehetnek tanítványok, áll a papirusztöredéken."NAIIIIIIIIIIIIIIIII!!! Amíg nem maga a pápa mondja, addig ezt is csak ilyen darwinista történelemhamisításnak fogom fel!!!
A brit iskolákban nincs több kreacionizmus: "Mivel nincs tudományos alapja az evolúciót tagadó intelligens tervezésnek, nem tanítható."MÉGHOGY NINCS ALAPJA! Hát a Biblia mi, ha nem AZ alap?! Mindegy, pár évig még elbohóckodhatnak a britek, aztán náluk is kalifátus lesz, onnantól meg visszatér a vallási oktatás, csak épp nem a keresztény :SSS
Törölték az NFL-csapat Redskins nevét: "Az Amerikai Szabadalmi Hivatal szerint az őslakosokra nézve sértő a washingtoni klub neve." – Képzelem mit kap majd tőlük a Cleveland Indians :DDD Nem baj, csak arra vigyázzunk a Negró cukor hírét ne vigyék el messzire a turisták, mert akkor kapunk egy olyan szőnyegbombázást hogy a második világháborús elbújhat mellette!
tsz: A nyugdíj mégsem annyira Kánaán?: "Egybefolynak a napok és csak a végeláthatatlan semmittevés vagy reménytelenség a társunk."Mit mondjak én?! Az én napjaim is egybefolynak, igaz hogy semmittevés helyett a hülyére melóztatás jutott nekem...:SSS
 
csepke 2014.06.18. 07:46:47
Szerencsére ez a mi és az utánunk jövő korosztálynak nem lesz probléma, nekünk már életfogytiglan kell dolgozni.

 
 
Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés