2014. 07. 28.
Haviharzóna (júl. 28-29-30-31.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, JÚLIUS 28.:
TUTISTÁK WARHOL
 
Veszélyben a biztonságos szülés!
Talán érdemes:
Mint a címből is egyértelmű, megjött a rossz idő s vele az ilyenkor szokásos aligműsorok. A Film Mánia egy Leslie Nielsen-vígjátékkal próbálja eloszlatni a felhőket kilenckor, több-kevesebb sikerrel, mivel a Kamuzsaru, dacára annak hogy Nielsen másodhegedűs benne, még így is csak a Csupasz pisztoly-széria 2001-es felmelegítése, annyi különbséggel hogy Leslie bácsi ezúttal nem állománybeli, hanem magánnyomozót alakít, aki mellé egy hozzá hasonlóan lökött, ide-oda sodródó figura csapódik. Ettől eltekintve minden ugyanaz, még a sikamlós poénok és szóviccek is (a furcsa pár első közös melója egy Beaver Ridge nevű helységbe szólítja őket), de egynek azért jó lesz ez is. Háromnegyed tízkor egy közepesen gyenge akciózással folytatja mindezt az M2, kivételesen nem hegyimentőkkel hanem a világ bármely országában bevethető alakulattal, ami hazájuk bajba került fiait menti. A mai Turisták vészhelyzetben: egy Taiföldön backpackelő, gyilkossággal vádolt kölyök és eleve ott dolgozó, humanitárius területen tevékenykedő barátnője. 21:25-kor ismétlésgyanús dráma a Dunán arról hogy micsoda küzdelemmel jár a bükki erdész fiának, Simon Menyhértnek tél közepén történő megszületése, főleg ha a feleség elszalasztja a lehetőséget az időben kórházba kerülésre. Mivel 54-ben készült, ezért elsősorban egy if the kids are united-típusú példabeszéd a társadalmi összefogásról a közös cél érdekében, de Makk Károly személye a garancia rá hogy nem csúszunk át a direkt agitpropba.
 
Ajánlott:
Hasonlóan a születés a nyolckor adott Manny és Lo témája, bár itt csak mellékszál a két árva lány bolti tolvajlásokkal tarkított ámokfutásához a nevelőotthon és a törvény keze elől. Ám nem menekülhetnek örökké, és a fiatalabb testvérét vezető nagyobbik lány sem sokkal erősebb személyiség (mert ugye különben hogyan is szedte volna össze a nemkívánt terhességet). Nincs más hátra, bevackolnak egy turistaházba és magukkal visznek egy régen ápolóként dolgozó eladónőt is, aki – mint később kiderül – hozzájuk hasonlóan labilis személyiság. Ne dőljön be senki a Cinemaxnak, azért ez inkább komolykodás mint vígjáték, a humor itt elsősorban feszültségoldásként szolgál.
 
Hétfő? #LESZAROM.
gumicukor: Pamela Anderson seggéről lecsúszott a bikinialsóLESZAROM.
Lehet, hogy ön is hordozza a most felfedezett, rejtélyes vírust: "Az emberi bélben él, a Föld lakosságának felében ott van. Senki nem tudja, mi a feladata."LESZAROM, mert én se tudom, és mert amúgyis a beleimben van. Tényleg, nem lehet hogy ez a LESZAROM-vírus? : )))
Hollywood: Palvin Barbara elegánsan villogott: "A Herkules premierjén jelent meg Hollywoodban egy pazar fekete ruhában." – Alkalomhoz illő ruhát veszek én is, és LESZAROM.
Nem lehetett egyszerű 4*2 darab csöcsöt, egy kiborg mohamedán imáját, a csador reciprokát, egy expornóst és egy légispárgát egy képbe sűríteni, de Aleska Diamondnak sikerültEZ AZTÁN A BÁMULATOS TELJESÍTMÉNY LESZAROM.
EZEK A FENEKEK FOGNAK MEGMÉRKŐZNI A NYÁRON: "Sőt, még egy jó kis rúdtáncot is megörökítettünk, úgyhogy kattintson." –Még ha csupa caps lock-kal írjátok is, én akkor is, ezt is LESZAROM!
gumicukor: Nicki Minaj kimaxolta a segges lemezborítótMIND JOBBAN JÁRNÁNK HA SIMÁN CSAK PORNÓZNA LESZAROM.
Nicki Minaj óriássegge mémesedett – Egy mém mind fölött: LESZAROM.
Nem tudtuk, mi hiányzik, de megépült az inter­kontinentális fingógépLESZAROM.
Eléggé kiszúrtak Palvin Barbarával: "A magyar szupermodell pont annyi szerepet kapott a Herkulesben, mint egy váza." – Eléggé LESZAROM, de a jelek szerint nem csak én, hanem a filmkészítők is ^^
Tízezer dollár a világ leghosszabb megkövesedett ürüléke: "Az ősi széklet 102 centiméter hosszú, és nem tudni, ki hagyta ránk."LESZAROM: talán egyszer még az enyém is sokat fog érni, bár csak digitális!!!!
kötve-fűzve: Mit olvasunk a vécén?: "Nem mindegy, mert veszélyes is lehet."ÉN MÉG MINDIG A MAO-CE TUNG ÖSSZEST OLVASOM, AZ JÓL MEGHAJTJA AZ EMBERT, ÉS A LAPOKKAL MÉG A VÉCÉPAPÍRON IS SPÓROLOK LESZAROM.
Senki sem ismerte még ennyire a székletét: "Két biológus egy éven át vizsgálta székletének baktérium-összetételét."SOK IDEJÜK VAN EZEKNEK IS LESZAROM.
Zavarbaejtő pózban kuporog a kis Vuk a kötelező olvasmány borítójánLESZAROM, mert a róka is.
A kakáló róka egy dolog, de hogy kerül egy pénisz a kézműves vásár plakátjára?LESZAR ugyanúgy ahogy egy kókadt pénisz az alföldi róbert-féle Őrült Nők Ketrece plakátjára, kedves Index.
 

KEDD, JÚLIUS 29.:
MIT CSINÁLJAK A TRÜKKÖKKEL?
 
Becsületvesztés
Talán érdemes:
Negyed tízkor jókora adag realizmust kapunk a pofánkba a Mocskos zsarukkal a Viasat3-on. Már a cím is sikeresen idézi a régi dicsőségeket (Serpico, A francia kapcsolat, Erőszakos zsaru), de James Foley többet csinált a szimpla epigonkodásnál, legyen szó akár az ellentétes rendőrtípusok (sárga és fehér, tehát Chow Yun-Fat és Mark Wahlberg) buddy movie-járól, vagy a kínai negyed bandái közé való beépülésről, a kemény erőszakot meg a távol-keleti akciófilmekre jellemző body count-ban kapjuk meg. De hogy ne csak az amerikai és hong kong-i vonal legyen képviselve, arról a Duna TV gondoskodik 21:25-kor, mivel a francia átkeverésű Agatha Christie-k közül ma a Szemfényvesztés van soron, amiből már készült több angol nyelvű verzió is (ha jól emlékszem, Tükrökkel csinálják címmel). A speckó elmegyógyintézetben történő gyilkosságok feldolgozása itt kevéssé sikerült, ha mindenárom franciák, akkor már inkább a hazai pálya tizenegy előtt tíz perccel, vagyis az ismétlésgyanús Becsületkódex az örök testvércsatorna Film+2-őn Samuel Le Bihannal és a való életben is heves vérmérsékletű Samy Naceri-val, előbbi mint új életet kezdeni akaró ex-bűnöző, utóbbi pedig régi bandafőnöke, aki mindent megtenne, hogy emberünket visszaterelje a bűn útjára - akinek helyzetét még öccse is súlyosbítja, aki kihúzza a gyufát a helyi rosszfiúknál.
 
Ajánlott:
Film Café, 19:00: Senki bolondja
– Remekbeszabott amcsi filmdráma ami annyi mindenről szól egyszerre, hogy azt hihetnénk, nem is lehet ennyi vasat egyszerre a tűzben tartani. Nos, lehet: a főhős (Paul Newman) azt az önző szabadságvágyat testesíti meg amire mindannyian vágyunk és egyben tartunk is tőle, mert nem elég hogy elhagyta a családját és kisebb-nagyobb stiklikből tartja fenn magát, de társaságként is csak a hozzá hasonló lúzerek jutnak neki (kivéve akkor amikor valaki más feleségére fáj a foga). Az aranyéletnek egyszeriben vége szakad amikor beállít fia a maga gyermekével, és az addig kikerült felelősség többszörösen emberünkre szakad – de egyúttal kiderül hogy nem mind arany ami fénylőnek tűnt, és megmarad a régi igazság is, miszerint a (rövid távon) "jó" helyett néha az értelmes dolgokat hasznos választani.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Stoppolt a néni, hogy utolérje a tolvajt:
"Egy buszmegállóban lopták ki a táskájából a pénztárcáját, Nagyatád határáig üldözték a férfit." – Remélem a TASZ már kerékbetörette az önbíráskodó, szabadságjogokat nem tisztelő agresszív nyugdíjast!44
Államot szervezett a férfi a kislányának: "Az apa kihasított egy darabot Egyiptom és Szudán határából, hogy a lánya hercegnő legyen." – Hát inkább ez a fajta kihasítás, mint emez:
Az ISIS megcsonkítaná a moszuli nőket: "Négymillió embert érint a terroristák döntése." – Mi az hogy érinti őket, meg döntés? Ilyenkor egy demokráciaimportőr se jár arra hogy szarrá bombázza őket?!
tudomány - emberi tényező: Napról napra hülyébb lesz az emberiség: "Ez a folyamat nem ma kezdődött, de egyre feltűnőbb és ijesztőbb, hogy a modern technológia mennyire visszaveti az emberi szürkeállományt. Néhány kutató szerint intelligenciánk végnapjait éljük. Nincs teljes egyetértés a tudósok között, de figyelemre méltóak a meglátásaik." – ...és ennek első állomása ugye Amerika, ahol a kézírást már nem oktatják, viszont elektronikusan meg lehet szavazni. A következő lépés ennek egybegyúrása lesz a lájk-gombbal...
A napenergia győzhet pár éven belül: "2018-ra lenyomja a fosszilis erőműveket. A héten negatív volt az áram ára Queenslandben." – Ezt is hányszor mondták már :SSS
buksza: Sok pihenőt kapunk jövőre: "Hét hosszú hétvége lesz 2015-ben. Hurrá!" – ...és ha nem lesz állásunk, akkor az egész év egyetlen hosszúra nyúlt, bár kissé nyomorgós hétvége lesz :SSS
Celebpárok, akikre bár ne emlékeznénk –  Én nem is emlékszem rájuk :) EGÉSSÉG!


 
SZERDA, JÚLIUS 30.:
FOGADÓIRODA A VÖRÖSÖK EGYHÁZÁHOZ
 
Red house, redrum.
Talán érdemes:
Háromnegyed tízkor
egy csakazértis szerelem-sztori az M2-őn, melyben Jennifer Aniston adja a MILF-et, aki megszáll egy kisvárosi BATESmotelben, ott meg elfogad egy italmeghívást, ezáltal tudtán és akaratán kívül elcsábítja a recepciós srácot, NORMANT Mike-ot, aki innentől kezdve szerelmével Lekoptathatatlanul ostromolja és üldözi államhatárokon át. Romantikus vígjáték, dzseniferanisztonos, reménytelen szerelemmel, ez nekem három ok arra hogy kihagyjam, nem úgy mint az előtte öt perccel (21:40-kor) kezdett Vörös fogadót, ami a jól ismert spessarti események frankhoni párját dolgozza fel, váratlan fordulattal, az ugyanis akkoriban sűrűn előfordult hogy a hegyi vendéglőkben megszálló utasokat a tulaj és/vagy kiscsaládja megölje a vagyonukért, az viszont ritkább volt hogy amikor egy pap vetődik hozzájuk, a házaspár nőtagja megbánja bűneit... Én az őt játszó Josiane Balasko miatt fogok a Dunára kapcsolni, az átlagnéző meg a férj (Christian Clavier) kedvéért teheti ugyanezt. A bőség zavara: ma kivételesen két gengszteres opus közül is választhatunk, és hogy egyszerűbb legyen a döntés, mindkettőt későn kezdik, a New York királya a korábbi (ezt "csak" tizenegy előtt öt perccel). Abel Ferrara Sebhelyesarcúja, az elengedhetetlen közhelyekkel, melyek közt elvész Christopher Walken zseniális főgonosz/főhős-megformálása. Frank White nem kubai bevándorló, csak egy kicsit hűsölt a számtalan rácsos hotel egyikében, s most régi befolyásának megtöbbszörözésére készül. Mik hát az emlegetett közhelyek? Az obligát seksz, drogok, és vérontás? Ezek is, de a legnagyobb vétek mégis a szegényeken segítő bűnöző. Nem kell sorolnom hogy egy gengszter miért nem segít soha puszta szívjóságból (ha meg droggal kereskedik, akkor főleg), miért kérnek mindig viszontszívességeket cserébe, vagyunk annyira felnőttek hogy a Keresztapa-mitológia mögé lássunk, így fogjuk fel annak, ami: egy véres ujjgyakorlat abból a világból amihez remélhetőleg soha nem lesz közünk. Éjfél előtt tíz perccel jön a párja az MGM-re Eric Roberts és Mickey Rourke fő,-valamint Daryl Hannah mellékszerepével két problémás jóbarátról, akik bár kénytelenek bepiszkolni időnként a kezüket, azért teljesen elmaffiásodni nem akarnak – egész addig míg egy tartozás miatt rá nem kényszerülnek mégis. A kiegyenlítésre szánt nagy balhé azonban visszafele sül el, mivel ezzel pont a nagymenők területére tévednek. Ha valahonnan ismerősnek tűnik a két főhős, az nem véletlen, az Aljas utcákban hasonló zűrös fiatalokat láttunk, csak hát Stuart Rosenberg nem egy Scorsese, Eric Roberts rémesen túljátssza magát, talán még az Alvilág pápája (Burt Young) a legjobb benne. Egyszer azért ezt is érdemes megnézni, kérdés hogy a majdnem éjféli időpont kiknek kedvez...
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Rendőrhad telepített ki anarchistákat:
"A házfoglalók lepisilték a bécsi rendőröket."LESZAR ja az nem most van. Hát akkor mit mondjak? Hogy nem lepődtem meg ezen a színvonalas, baloldali, anarchista, faellenes akciózáson? :DDD
É-Korea idén is várja a külföldi gyerekeketMUHAHA. El tudom képzelni... - "Akár Amerikából is. A nemzetközi táborban van videojáték és csúszda, és nagyon elérhető az ára." – Ennyire kell nekik a Bűnös Nyugat pénze? Gondolom akinek meg nem felel meg ez a tábor, azt viszik a számtalan ottani koncentrációs egyikébe, mert biztos van ilyenjük külön a gyerekeknek is.
A Hableány Bt. igazgatója elismerte felelősségét a lépfene-ügyben: "Tudta, hogy hatósági bizonyítvány nélkül vesz marhahúst, de jóhiszeműen tette." – Ahogy gondolom a MAL is csupa jóhiszeműségből építette olyanra a tározóját amilyenre direkt tanítják hogy ne építsék.
Tömegkatasztrófa a dancehall-együttes iszlám strandbuliján: "Guineában az Instinct Killers koncerttel ünnepelte a ramadán végét, mikor kitört a pánik." – Mit csodálkoztok? Hát már a nevük is az hogy Ösztönös Gyilkosok! :DDD
Többet költünk, de kevesebbet utazunk: "De a magyarok kétharmadának egyáltalán nincs pénze nyaralni. A pestiek utaznak a legtöbbet." – Ezt is csak az Indexesek meg a közvéleménykutatók nem értik. Segítek: azért tudunk kevesebbet utazni mert többet költünk!!
Terhes nőt erőszakoltak meg amerikai katonák: "A két fiatal katona brutálisan megverte és ki is rabolta a nőt Olaszországban. A Vincenzában állomásozó amerikai katonák számos problémát okoztak az elmúlt években, többször tömegverekedésbe keveredtek, kiraboltak és megerőszakoltak helyieket." – ...és most gondoljunk bele: ezek csak az ideiglenesen ott állomásozók voltak. Képzeljük el miket csinálnának ha direkt MEGSZÁLLN izé, DRÓNOKKAL GYILK akarom mondani demokráciát importálni mentek volna oda! :DDD
 
 
CSÜTÖRTÖK, JÚLIUS 31.:
AMIKOR A FÉRFIAK IS FELADJÁK
 
...a műsorajánlást :(((
Nem ajánlott:
HBO, 21:00: Pusztító házibuli
– Akik olvasták a Project X-véleményezésemet, azok nyugodtan átugorhatják amit most fogok írni. Szóval a tököm tele van ezekkel az amerikai tinibaromságokkal, ahol mindenki rapper, mindenki YOLO és örökké fiatal, amikben csupa tökéletes fiú meg lány kergetőzik egymással apu-anyu házában meg úszómedencéjében, és a legnagyobb gondjuk a SZABADULÓ búcsúbulik rendezése. Persze az is lehet hogy igazából azzal van tele a tököm hogy a.: ilyen bulik nem léteznek, b.: ha igen, engem akkor sem hívtak meg rájuk :SSS
 
Talán érdemes:
Nem hagynak minket békén ezekkel a forced love storykkal sem, 20:10-kor jön egy újabb, most épp a Cinemax 2-re, itt is egy lúzer csávó elsőre reménytelennek tűnő álmait kapjuk, akinek egyetlen reménye hogy Egy férfi nem adja fel, de a minapi hoteles sráccal szemben neki segítők is jutnak, akik mindent megtesznek azért hogy meghiúsítsák a kiszemelt nő házasságát. Max. egyszernézős. És igen, mára ennyi, mivel a maradék csupa ismétlés, amikkel nem rabolnám az időtöket, mivel nagy részük már a blogban is ki lett vesézve, nem is egyszer, inkább egyensúlyba hoznám a hiányt azzal ami a múlt héten kimaradt, jöjjön hát

A seksz, a szipu rovat:
A tévéből tanulta, hogyan kell füvet termeszteni: "A 69 éves zalai férfi gerincproblémái miatt ültetett 200 tő cannabist." – Na most mondja valaki hogy nem működik a tévés távoktatás, és hogy a televíziónak csak negatív hatásai vannak :DD
18+ Templomban és bíróságon is buktak már le szexelő párok: "Volt olyan pár is, akik egy rendőrautó motorháztetőjén estek egymásnak, és nem vették észre a kocsiban ülő zsarukat."KI AZ A PERVERZ AKI EGY BÍRÓSÁGTÓL VAGY EGY RENDŐRAUTÓTÓL IZGUL FEL?!
Az idei nyár jelszava: Szőrösen és büszkénÉN MINDIG IS SZŐRÖS ÉS BÜSZKE VOLTAM! Utolért a korszellem!!! Várjunk csak... – "Női sztárok jelennek meg nyílvánosság előtt, borotválatlanul (...) A legmegdöbbentőbb Mo'Nique, az Oscar díjas színésznő, aki vagy sose borotválta a lábát, vagy csak azóta nem teszi hogy híres. Mindenesetre baromi szőrös, és a legkevésbé sem szégyelli." – Nem az a baj hogy visszajöttek a hetvenes-nyolcvanas évek a női divatban. A baj az hogy nem a fan,-hanem a lábszőr tekintetében jöttek vissza :SSS Mi lesz a következő? A női szakáll is divat lesz?
Magalufon már az utcákon szexelnek a részegek: "Egy párt az ablakból videóztak le, még a forgalom sem lankasztotta lelkesedésüket." – Á, csak a nyugati civilizáció utolsó vergődései a kalifátusok kikiáltása előtt...
18+ Minden idők egyik legjobb szopása – Ehh, minek nekünk pornó, itt van a múlt heti focimérkőzések bármelyike :DDD
swinger +18 A méret nem számít. Amíg nagy. – Szakértő vélemény viszont mindig sokat számít :DD
18+ Túl van értékelve a nagy farok: "Hogy kinek mekkora farka van, korántsem sem számít annyira a nőknek, mint azt az átlag hinné." – ...és amikor már kezdene az ember fia megnyugodni, jön a következő:
18+ A cipőméretnek nincs köze a farokmérethez – ...és ezek után olyan hírt kell olvassak, hogy Fejlődésnek indult a nő agy? Nos a Velvet és a blog.hu beírogatói között tutira nem!
Balaton – Hivatalos: "A túl sok szex miatt pusztultak a balatoni halak"Ezért fogy a magyar hal! ÉBERSÉG!!!
Erotikus: Így változtatja meg az embert a szexmunka!MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a prostitúcióhoz mint "normális" szakmához tovább folytatódik. Nade olvassunk tovább, ne ítélkezzünk, mert vannak ám itt okosságok és filozófiai mélységek, persze csupa zárójelben, hogyaszongya: "(Most, amikor több hét után újra előveszem ezt a bejegyzést és hozzáírok dolgokat, kicsit zavarosak a gondolataim, ugyanis elkezdtem kicsit komolyabban foglalkozni a feminizmussal, és nem tetszik, hogy bennem is ugyanúgy megvannak a belémnevelt elvárások. Emiatt lehetséges, hogy a bejegyzésben kicsit jobban úgy akarok tenni, mintha nem is lennének jelen annyira, mint amennyire mégiscsak jelen vannak)" – Lépjünk túl azon hogy az utolsó mondat úgy magyartalan ahogy van, végülis egy Svájcban (érted, a Zelit Európaközepe Svájcban) élő ringyótól miért is kéne elvárnunk hogy fél év után ottlét után is anyanyelvi szinten beszélje az anyanyelvét, szóval ne akadjunk fel ezen, én se tettem. Viszont rögtön ezután az agyam sajnos értelmezte azt hogy mit is olvastam, és elszörnyedtem: ÉDES FASZOM, egy, a testéből és a beléje ürítő férfiakból élő kurva feministának tartja magát. Asszem erre valami töményet kell inni, mégpedig marha sürgősen, ez már a végítélet közelségének biztos jele. A bennem élő HUMANIST mazochista azért adott még egy sornyi esélyt a csajnak, de kár volt: "(Mondjuk legutóbb tökre úgy éreztem, hogy kitettem magamért, mert ööö... felvettem egy nyári ruhát...)"ÉDES FASZOM, még egyszer. Feminizmus, az baz+. Tényleg IQ-teszthez, iskolai végzettséghez és rendes (tudod: bejelentett) munkához kéne innentől kötni az internetbekötést. Nap kommentje:
 
na4 2014.07.25. 16:04:08
Micsoda fellengzős duma annak megideologizálására, hogy csak egy ribi vagy nyuszika. Semmi több. Lent, a társadalom alján.

 
drogriporter – Szex: Mítoszok és megdöbbentő tények a szexmunkáról: "Bár mindenkinek vannak elképzelései a szexmunkáról és az ezt övező világról, általában mindenki hatalmas tévedésben van. Például korántsem minden szexmunkás nő. Viszont jelentős részük stabil párkapcsolatban él. Sőt, szülő. 8 érdekes tény és tévhit a szexből élők világáról." – Mondom én hogy a végén ebből is tantárgy lesz az egyetemen, úgyis annyi csaj ebből finanszírozza a tanulmányait. Év kommentje-candidate:
 
gizmo26 2014.07.30. 02:13:58
A prostituált olyan mint a programozó. Mindkettő valami értelmeset akar kezdeni az életével, de a pénz miatt újra és újra vissza kell térniük eredeti munkájukhoz.

 
 
Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés