2014. 08. 25.
Az Arbeit gyermekei (aug. 25-26-27-28.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, AUGUSZTUS 25.:
PAPA WAS A
ROLLING STONE SZÉFTÖRŐ
 
A száj az akaraté.
Ismétlés, talán érdemes:
Fél tizenegykor egy max. közepes krimi a TV2-őn, ami az utolsó balhé kliséit melegíti fel ezúttal egy visszavonulásra készülő széftörővel (Robert De Niro ezzel kipipálhatja az idősödő színészek eme kötelező tiszteletkörét is), akit üzlettársa (Marlon Brando) bír rá arra hogy egy feltörekvő fiatal tehetségnek segítsen betörni – szó szerint, és Montreal egyik vámházába. A történet, a fordulatok, minden voltmár, és főleg: jobban (legyünk őszinték, egy Connery-t vagy Belmondót nehéz überelni), ám mindent (egész konkrétan De Niro mostani szerepeit) összevetve még úgy sem járunk rosszul a Szajréval hogy Norton bevallottan csak a bálványai melletti főszerepért vállalta el – a bálványai pedig már akkoris csak a pénzért.
 
Talán érdemes:
Az M2-őn egy Lázár Ervin-adaptáció nyolc előtt tíz perccel, ez a Bab Berci köve, ami a sekszes-erőszakos-bizarr-agymosós mesék közé hozhat egy tisztább hangot. Az író meséi annyira jók hogy szinte lehetetlen őket elrontani, és remélem Kovács Márton sem fogja. Akárhogy is, családnak-gyereknek mindenképp bejövős – utána a Dunán viszont egyértelmű felnőtt-téma jön fél tízkor, arról az időszakról amivel már egy júliusban leadott doksi (Ha a kulák mozdulna) is foglalkozott. Akkoriban elég volt ha csak egy kis földje volt az embernek, vagy a kelleténél több jószága, máris vitték a közösbe (hogy onnan meg a padlássöprések alkalmával vándoroljonak még tovább a megtermelt javak). A Kulák volt az apám értelemszerűen a kisemmizettek leszármazottjait szólaltatja meg, és ha minden igaz lesznek benne sosem látott fényképfelvételek is. Ha Kabay Barna jól fogja meg ezt a történelmi témát, ki tudja, talán még a rettenetes remake-eket is megbocsátom neki... Ám Andrew Gurland-nak nem fogom a saját újrázását, vagyis hogy Amerikába helyezte és kicsit megváltoztatta az Éretlenek sztoriját, úgy hogy mind az eredeti (Cheats), mind a magyar cím is arra utaljon (Mesterlövészek). Kicsit kevesebb seksz és pajzán anarchia mint a francia originálban, és voilá, kapunk egy egyszer elsüthető vígjátékot, ami csak azokban hagy majd maradandó élményeket akiknek valami csoda folytán a régi változat kimaradt. HBO Comedy, 21:00.
 
Hétfő? #LESZAROM.
Elképesztően dögösek a rocksztárok lányai: "Főleg hogy külsejüket sokszor anyjuktól öröklik. A másik oldalról meg jön a gátlástalanság és az izgalom." – ...tőlem meg a LESZAROM ^^
18+ Végre itt a hiánypótló albínó-pornó!EZ AZTÁN NAGYON KELLETT LESZAROM.
mirador: Sámánok márpediglen nincsenek: "Akkor ki fogja előállítani  az ayahuscát?"THIRD WORLD PROBLEMS LESZAROM.
gumicukor: Így csinál mindenkiből hülyét Kim Kardashian: "Előnytelen képekkel égeti híres barátait, és magát."LESZAROM.
gumicukor: Ilyen csodás lett Kim Kardashian igazolványképe: "Először mellett villantott, majd beült az okmányirodába."LESZAROM a helyi ügyintézők helyett is.
Így változott át luxuskurvává a felkapott kínai glammodell – Én meg így SZAROM LE!
gumicukor: Eva Green kihívóan mutogatta magát melltartó nélkül - "Kihivó?" Challenge accepted: LESZAROM.
gumicukor: Nicki Minaj új klipjében két másodpercenként villan egy seggMINDANNYIAN JOBBAN JÁRNÁNK HA ÁTTÉRNE AZANÁLPORNÓRA LESZAROM.
18+ Ez a 22 éves csaj a tinipornók kedvence: "Callie Calypso legújabb filmjében a mostohaanyját csábítja el. De ő a jobb csaj, vagy MILF-partnere?"LESZAROM.
21 híres nő mellszéle egy rakáson: "Mert van, hogy direkt jól megmutatják a fotósoknak. Mi meg önöknek." – Én meg LESZAROM, már csak azért is mert nem nekem mutogatják.
miss balaton 2014: Zimány Linda minden irányból villantott – Minden irányból LESZAROM.
kevin sorbo vs palvin barbi!!!: Melyik Herkules a legjobb?LESZAROM.
Mihalik apró bikiniben öntötte le magát – ...én viszont nem aprózom el: LESZAROM.
Palvin Barbara bikiniben tűrte a jeges vizetPALVIN MIHALIK MIHALIK PALVIN PALVIN MIHALIK PALVIN MIHALIK PALVIN MIHALIK MIHALIK PALVIN PALVIN MIHALIK MIHALIK PALVIN PALVIN MIHALIK PALVIN MIHALIK PALVIN MIHALIK MIHALIK PALVIN LESZAROM.
Ezeknél a celebeknél még lehet esélye: "Összeszedtünk öt celebnőt, akiket ha elhívna randira, nem teljesen kizárt, hogy igent mondanának." – Amennyiben Gianna Michaels nincs köztük, én LESZAROM.
 
 
KEDD, AUGUSZTUS 26.:
KÜLÖNÖS ESZKALÁCIÓ
 
Elle-nek kellett. Vagy nem.
Talán érdemes:
...és ma sem ússzuk meg a régi mesék korhűsítését, helyesebben korunkhoz hülyítését sem, amint az az Elle: Modern Hamupipőke címéből sejthető. A fazonigazítás itt az X-faktor, a High School Musical és más ilyen szemetek nyomdokán történt, vagyis a legkisebb leány egy stúdióban dolgozik, ahol a gonosz nővérek helyett egy mesterségesen kreált lánybanda cseszegeti, és ennek megfelelően a fehér herceg is befutott énekes, a tökhintó meg gondolom Cadillac vagy legaláb egy Escalade lesz – de annyira azért nem izgat, hogy háromnegyed tízkor csak emiatt az M2-re kapcsoljak. Akkor már inkább az MGM-et választom nyolckor a sejthetően elbaltázott szinkron ellenére is, ahol a már Külön asztaloknál ülő, de egymással azért ilyen-olyan kapcsolatokba bonyolódott figurák játszanak macskajátékot egymással. Újrafeldolgozás ez is, de milyen jó!
 
Nem érdemes:
Cinemax, 20:15: Kelet az Kelet – Úgy vagyok ezekkel a multikulti komédiákkal, hogy már lehúzni sem akarom őket. Mert minek? Bárki aki betévedt London valamelyik saria-negyedébe, vagy munka közben látta a wolverhamptoni lefejezőt, vagy a mostanit akire az MI5 és a SAS együtt vadászik, az pontosan tudja mekkora kamu az itt bemutatott, szülői oldalról erőltetett hagyományőrzés ellen lázadó, beilleszkedni akaró fiatalok meséje. A keményvonalas családfőt jól formálja meg benne Om Puri, de ez az összes poizitívum amit elmondhatok róla, az üzenetétől elvonatkoztatva.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
A Várban Törökország az idei díszvendég
...ráadásul a nemzeti ünnepen? Zrínyi Miklós forog a sírjában... :SSS
Nem találják a németek a négytonnás Lenin-fejet: "Utoljára 1991-ben látták egy berlini erdőben." – Egész biztos nem csempészték a kádár-kriptába? :DD Ám miközben én békésen deliráltam a kocsmában, Amerikához is házhoz jött a majdani arab tavasz:
A Nemzeti Gárda sem segített a helyzeten: "A tüntetők heves tűz alá vették a rendőröket Fergusonban.""Tüntetők", mi? Most vagy ember módjára tüntetnek vagy lövöldöznek összevissza, el kéne már dönteni.
Félnek a feketéktől az amerikai rendőrök – Én is félnék baz+ ha éles lőszerrel lőnének rám, akár fekete az illető, akár fehér!
Megint lelőtt egy rendőr egy fekete fiatalt: "Ismét egy afro-amerikai fiatalt lőtt le egy rendőr St. Louisban, jelentette be Sam Dotson a város rendőrkapitánya. A 23 éves áldozat két energiaitalt lopott egy vegyesboltból. A tanúk szerint a férfi egy késsel hadonászott, miközben azt ordította, hogy "lőj le, ölj már meg".DE HÁT HOL ITT A PROBLÉMA? Ő maga kérte hogy öljék meg: "A rendőrök felszólították, hogy dobja el a kést, de nem reagált. A rendőrök megközelítették, majd mikor már a közelében jártak, lelőtték. A jelentés szerint megpróbálta megtámadni a rendőröket." – A visszajáró olvasók tudják mennyire szeretem az NWO-t meg a rendőrállamot vizionálni mindenhova, de itt valahogy kénytelen vagyok a rendőr oldalára állni. Aki meg két energiaitalért odadobja az életét, főleg hogy külön figyelmeztetik többször is, az meg is érdemli a halált.
Fegyvertelen vagyok, ne lőjenek rám! – védtelenül meggyilkolt fiatalok utolsó mondataiMAGYARUL: a PC média agymosása tovább folyik. Remélem a következő, könnyeztető képpel megtámogatott famous last words a fenti energiaitalos srácé lesz : DDD
 
 
SZERDA, AUGUSZTUS 27.:
SZERZEL NEKEM MUNKÁT A HOLDON?
 
Aye, come on!
Nem érdemes:
Az biztos hogy háromnegyed tízkor messzire fogom kerülni az M2-őt. A Munkával szerzett pasival már csak a címe miatt is így tennék, de mivel nem horror, hanem romantikus komédia, így mindjárt két kifogásom is van, de jön a harmadik is: ez a kis limonádé a szinglihordák Bibliája, a Cosmopolitan szerkesztőségében játszódik, ahova gyakornokként kerül a főszereplő csaj, ám mivel a divathoz nem ért, férfiak palira vevéséhez már annál jobban, így jöhet a cikksorozat a bankárok szerelmi életéről. Nem elég hogy a szitu maga hiteltelen, az duplán valószerűtlenné teszi hogy valaki aki bekerült eme ördögi magazin bűvkörébe, az végül egy átlagos férfiban találja meg az Igazit. És ha mindez nem elég, a készítők szemlátomást ugyanolyan butának tartják a női célközönségüket, mint az alkotásukban szereplő csajokat.
 
Talán érdemes:
A Film Mánia Duncan Jones 2009-es meglepetését adja kilenckor. A Holdon melózó, az egyedüllétbe (és számítógépe társaságába) lassan belecsavarodó kisember (anti)utópiája attól függően üt(het) be a nézőnek, hogy mennyire tolerálja az "agyas" sci-fi-ket. Egy reménysugarat villant meg, éspedig hogy még a teljesen robotizált  világban is szükség lesz legalább egy emberre (még akkor is ha neki meg egy kompjúter lesz a főnöke).
HBO Comedy, 21:05: nyolc évvel a Halálos fegyver 2. után Joe Pesci és Danny Glover úgy döntöttek, elhúznak horgászni, és milyen jól tették: a Csalimadarakban remek tippeket kapunk a horgászbot és velejáró kellékeinek alternatív felhasználására, ebből következik hogy hőseink ténylegesen nem sok halat fognak, két sellő (Rosanna Arquette, Lynn Whitfield) viszont így is jut a hálójukba, így már négyen üldözik azt a rovott múltú pasast, aki a két férfit autójától, a hölgyeket pedig egyéb értékeiktől szabadította meg. Egyszerhasználatos vígjátéknak indult, de van egyfajta feelingje ami emlékezetessé teszi. Arra viszont tippem sincs hogy az Ajkamon lakatot miért tette a FEM3 extrém módon kései/korai idősávba, de végülis mindegy, amit ilyen későn kezdenek azt kihagyom, aludni is kell valamikor. Pedig a jó pénzért másokat meghallgató és titkaikat megőrző, majd emiatt bajba keveredő kislány (Evan Rachel Wood) története van annyira érdekes hogy lekössön, de nem hajnali fél egy előtt öt perccel.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Dél-Koreának még 700 éve van hátra:
"Kevés az idő, drága a gyerek, ezért nem szülnek eleget a nők A népessége folyamatosan csökken, ha így folytatják, 2750-re kiürül az ország." - ...de még így is tovább húzzák, mint mondjuk Európa vagy Amerika.
Aktmodellt indít a Fidesz Angyalföldön: "Bálint Antóniát a pártból kérik fel. Nem érzi magát politikusnak." – Köpjetek le, de ha Gianna Michaels-et indítanák, én tuti rájuk szavaznék. Így viszont megint "csak" Giannára fogok, Fidesz nélkül <3
Pisztolyt találtak a nővérek a beteg szekrényében: "Engedélye nem volt, csak 44 tölténye." – Hol itt a probléma? Hát nem az engedélyt lövik ki a pisztoly csövéből :DDD
Afrikában nyaralna? Ne Líbiát válassza!: "Attól még, hogy a szomszédos országokból több rossz hír jön, itt is ezrek menekülnek a nagyobb városokból. Az arab tavasz után három év káosz köszöntött az országra, ahol Kadhafi bukása után mindenki az olajért harcol." – A macska rúgja meg, pedig ASZITTEM AMERIKA MÁR OTT IS RENDET CSINÁLT épp most akartam Líbiába menni!!444 négy
Kinyírja a Windowst az új frissítés: "Ha Windows 7-et használ, és el akarja kerülni a kék halált, sürgősen törölje a frissítéseket!" –  Jobbat tudok: TÖRLÖM A WINDOWST ^^
Jön az iskola, ezek az appok kellenek hozzá: "Tíz nagyon hasznos applikáció okostelefonra és táblagépre."ÉDES FASZOM! Nem volt elég anno a kakaóbiztos számítógépes behülyítés, már okostelefon meg táblagép is "kell" a suliba járáshoz?! Ennyi fölös pénzünk meg áramunk van?! Nap kommentje:
 
Azanyad 2014-08-25 20:55:18
hát komolyan annyi látássérült gyerek lesz hogy az nem igaz. Ajánlom a könyv nevű appot.

  

 
CSÜTÖRTÖK, AUGUSZTUS 28.:
NEM MARADUNK JAZZ NÉLKÜL :)
 
(Forrás: rozinapatkai.com)
Nem érdemes:
Film+, 19:00: A halálraítélt – IRL ketrecharc veszítenivaló nélküli rabok főszereplésével, nagy médiafigyelem mellett – a Gladiátortól az Éhezők viadaláig lehetne sorolni, ki mindenki dolgozta föl ezt a témát jobban vagy rosszabbul. Scott Wiper a második kategóriába tartozik: hiába Vinnie Jones és minden durvulás, ha a közhelysztorit kézikamerával akarják megcsinálni, ez utoljára a Blair Witch-ben működött úgy-ahogy. Kihagyható.
 
Talán érdemes:
A mai nappal könnyű dolgom lesz, mivel a talánérdemességek zöme ismétlés (ráadásul még idénről), úgyhogy ezek most kimaradnak, ami viszont nem, az a Palira vettem a papát, ami visszavisz minket az időben úgy húsz évvel, amikor még Macaulay Culkin sem volt az a drogos, magától elszállt aranyifjú aki ma, ebben a vígjátékban például betörő apját igyekszik jobb útra téríteni, igaz, sajátos eszközökkel: legutóbbi szajréját apró részletekben szolgáltatja vissza neki, és csak akkor ha egyenként teljesíti minden apai kötelességét (leginkább: időtöltés a gyerekével). Családi szórakozás, ennek megfelelően 20:20-kor adja le az M1.
 
Ajánlott rovat:
Ide is csak egyetlen műsor jut, mégpedig a Pátkai Rozina Quintet koncertje Az A38 Hajó színpadán, ami a nem ártalmas jazzek közé tartozik: fogyasztható még azoknak is akik egyébként idegenkednének a stílustól. Profi zenekar, szerethető frontasszonnyal, éjfél után tíz perccel kezdik az M2-őn, de ezzel együtt is ez a legjobb program mára. Kíváncsi vagyok hogy addigra megjön-e a minimálműsorokhoz passzoló szar idő is...
 
A seksz, a szipu rovat:
18+ (Ne) ismerje meg a vérfertőzők Facebookját!: "Már mindenkinek van közösségi oldala, a családtagjaikkal szexelők is megcsinálták a sajátjukat. (...) A Family4Love azoknak készült, akik a családtagjaikkal való közösülésről fantáziálnak, vagy már meg is tették az első lépéseket. Az oldal ugyan tiltja a gyerekpornót, de sok beszámoló szól gyerekekkel való közösülésről. Egyeseknek ez az oldal a mentsváruk, mert a társadalom kirekeszti a vérfertőzőket."ÉDES FASZOM! Mégis mi a kurvaanyjukat kéne csinálnia a vérfertőzőkkel "a társadalomnak"?! Ez is támogatandó másság lesz majd, vagy mi?!
Félti ügyvédje a sátánista gyilkost: "A vérivó és háromszoros gyilkossággal vádolt amerikai férfit nem feltétlen a szarvai miatt fogják lecsukni." – ...és megáll az ész, itt is azzal jönnek, hogy a kinézete miatt lesznek vele előítéletesek, véletlenül sem azért mert egy szadista gyilkos...:SSS
indulási oldal: Balul sült el a szexorgia Pompeii romjainál: "A három turistát az ókori bordélyházban kapták rajta." – Remélem a hagyományőrzést a helyiek folytatták azzal hogy az oroszlánok közé dobták őket!
drogriporter: Újabb három ország a fűlegalizáció útján: "Chile, Németország és Jamaica is elindult azon az úton, ami egyre távolabb visz a szemellenzős fűtilalomtól. Gyorsulnak a folyamatok, elindult a marihuána dekriminalizációja. Vajon Magyarországon is meglépi ezt valaki? És ha igen, mikor?" – Nem mindegy, drogosgecik? A szabad pálinkafőzés már így is van olyan káros mint a fűlegalizáció... Az meg mekkora vicc már hogy Jamaikában csak most engedélyezik, miközben ezer éve csak a fű miatt van a térképen :DDD
Letartóztatták a japán vaginaművészt: "Megumi Igarashi a saját nemi szerve alapján szeretett volna egy kajakot készíteni." – Hát jó durván ki lehet tágulva ez is, ha egy az egyben meg lehet mintázni róla egy teljes kajakot :SSS DO NOT WANT!!4
táfelspicc: Barbecue: a legjobb dolog, ami egy férfival történhet: "Ha van egy kis mázlink, akkor a jövő nyáron nem a kézműves sörökről fog szólni minden második gasztroblog." – ...pedig ha a kézműves söröket is ide vennénk, a barbecue akkor is csak a harmadik legjobb dolog lehetne, ami egy Ffffférfival történhet:
Scarlett Johansson Miskolcon meztelenkedik – Én ugyan kihagyom, de valahol osztom amire a Nap kommentje is utal:
 
valami? 2014-08-25 16:28:51
Végre, valami jó a miskolciaknak:-)))))))))))))))))
(Bocsi a cikk nem érdekel!)




 
 
Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés