2014. 12. 08.
Iván is Pazarol néha (dec. 8-9-10-11.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, DECEMBER 8.:
I'M YOUR PERFECT STRANGER
 
Se előttem, se mögöttem, annál inkább a fürdőben.
Talán érdemes:
Bár a háború előtti időkből főleg a limonádékat adják gyakrabban, nagynéha olyan darabok is becsúsznak mint a Duna World-ön nyolckor az 1936-os Évforduló, ami egy echte párkapcsolati dráma. Páger Antal játssza benne a férjet, akit épp házassága ünnepnapján szólít el az orvosi kötelesség. Felesége ezután nem sokkal névtelen telefont kap, s általa egy látszólagos bizonyítékot férje hűtlenségére, ott is hagyja egy régi udvarlója kedvéért - aki, mint később kiderül, valójában az egész akciót azért szervezte hogy végre beteljesíthesse önző szerelmét. Ám az eszközként felhasznált lány akivel a férjet in flagranti kapták, erősebb erkölcsi érzékkel van megáldva mint megbízója, és meglátogatja az időközben öngyilkossággal kacérkodó és emlékezetkiesésben szenvedő férjet. A pár végül - egy oknyomozó újságírónak hála - újra összejön hogy befejezzék azt, amit ama sorsdöntő telefonhívás megszakított: egy komolyzenei koncertet. Ugyanabban az időben egy komor színekkel induló, de happy enddel végződő darab a Cinemaxon, amiből megtudjuk, milyen is a Szerelem a megfelelő idegennel – vagy nem annyira, mert a léha jazzista (Steve McQueen) és a bolti eladócsaj (Natalie Wood) one night stand-je kishíján abortusszal végződik. A boldog befejezésig még a gyerekvállaláson túl hiteles képet kapunk nemcsak Little Italy világáról és az olaszok temperamentumáról, de a jazzből is.
 
Nem érdemes:
A Nő előttem, nő utánam a fullba nyomott romantikázás esete, annyira hiteltelen hogy még talán a célközönségnek is túl sok, mert 1.: ki az az oltári menyasszony (azon túl hogyMinnie Driver játssza), aki Colin Firth-et otthagyná?, 2.: ha már otthagyta és a fickó új, seksz-ben gazdag életet kezdett, ki az a Fffférfi aki a visszatérő, régi érzelmekre hivatkozva követelődző csaj kedvéért otthagyna egy olyan matracakrobatát mint Heather Graham, ha már egyszer eldöntötte hogy a túl rafinált nő helyett inkább az üresfejű, de biztosan teljesítőt választja? Akinek még mindig nem egyértelmű a kérdésekre adott válasz, az kilenckor tehet vele egy próbát az HBO Comedy-n, én biztosan kihagyom.
 
Hétfő? #LESZAROM.
Távozik az utolsó alapszereplő is a Helyszínelőkből:
"Kevesebb epizód készül: mi lesz
a sorozattal?"
LESZAROM, már ezer éve nem reveláns ez a széria sem.
18+ Monique Covet Budapesten is terpeszt - ...én meg ugyanitt SZAROM LE.
Ilyen, amikor Monique Covet vibrátort nyom az arcáhozOnce a whore, always a whore."Az expornós Budapesten van, ellátogatott egy szexshopba is. És a mellével kitakarta a várost."MAGYARUL: escortos "expornós", egyébként meg LESZAROM.
Monique Covet a csöcsein tartja a kutyáját: "A pornósztár igazán különleges hangulató képpel örvendeztette meg a Facebookot." – Én meg megörvendeztetem egy különleges hangulatú LESZAROMmal ^^
Az tényleg egy farok Horváth Éva születésnapi tortáján? - Ha igen, ha nem: LESZAROM.
Kendra Wilkonson leszarta depressziós férjét – Már megint ez a Hugh Hefnerrel drogosan dugó kurva? És a legnagyobb szükségben hagyta cserben a pasiját? LESZAROM.
Csokoládé illatút finghat egy új tablettától: "Egy új tablettától állítólag rózsa, csoki vagy ibolya illatút szellenthet. Persze az is megoldás, ha kinyitja az ablakot."FIRST WORLD PROBLEMS LESZAROM.
neszeszer – dögös: A legszexibb csajok melltartóban!: "Backstage képek, ahol Mihalik Enikő volt az egyetlen magyar modell!" – De nem ő az egyetlen, akinek azt mondom hogy LESZAROM:
Palvin Barbara egy x-faktorossal éjszakázottPALVIN ENIKŐ MIHALIK BARBARA PALVIN BARBARA MIHALIK ENIKŐ MIHALIK BARBARA PALVIN ENIKŐ MIHALIK ENIKŐ BARBARA PALVIN ENIKŐ PALVIN BARBARA MIHALIK PALVIN PALVIN PALVIN ENIKŐ BARBARA LESZAROM.
A nap fotója – Magyar modell a londoni divatbemutatón: "Mihalik Enikő egy fehérneműcég divatbemutatóján vett részt."ÉDES FASZOM, már az Origón is?! LESZAROM!
strange's fashion - Jócsaj!: Egy magyar lány meztelenülEgy? Lassan már mind az lesz :SS – "Axente Vanessa a spanyol Vogue címlapján csak feketét visel - ha éppen visel valamit."AXENTE VANESSA LENNI ŐSI MAGYAR NÉV LESZAROM.
Susy Gala, 22 éves 18+ Pornósztáré Spanyolország legszebb seggeLESZAROM, a legszebb hátsó meg még mindig Giannáé!
Scherzinger hasa már nem is lehetne ennél laposabb – Ennél jobban már nem is szarhatnám le. Ja, de mégis: LESZAROM.
Lapozgató: Demi Moore úgy kirakta a melleit, hogy csak nézünk: "Ha azok nem műmellek, akkor sürgősen elmegyünk szemészetre. Melltartó viszont nincs rajta."NINCS SZÁNALMASABB A KIVÉNHEDT, DE FIATALNAK LÁTSZANI AKARÓ "SZÍNÉSZNŐKNÉL" LESZAROM.
überelte – élet: Lealázta Beyoncét, mellett villantott, lenyúlt egy híres pasit - ...de én még így is csak LESZAROM.
mindennek vége - Itt a román Kim Kardashian: "Amikor már azt hittük, semmi nagy dolog nem történhet, megérkezett egy még nagyobb segg." – Amikor már azt hittem őt nem fogom leszarni, egyszercsak mégis úgy döntöttem, hogy LESZAROM!
Nicki Minaj melle alig fért a blúzába: "A Saturday Night Live-ban alakította az erősen dekoltált Szűz Máriát és egyben Beyoncét. (...) A hip-hop Betlehem lényege az volt, hogy egy Justin Biebert alakító színész formálta meg Józsefet, Nicki Minaj a Szűz Máriaként szereplő Beyoncét játszotta, James Franco volt a napkeleti bölcsek egyike, a kis Jézus pedig egy Kanye Westet játszó fickó volt."HA HA VERY FUNNY EGYES EGYEDÜL A KERESZTÉNYSÉGET LEHET BÜNTETLENÜL GYALÁZNI LESZAROM.
neszeszer – híres: Cindy Crawford lánya 13 évesen már munkába állt: "Az első munkájánál még óriási őrjöngés volt. Szidták az anyját, nézték a lányát."NEM ESETT MESSZE AZ ALMA A FÁJÁTÓL LESZAROM.
Seggel viccelték meg a Street View kocsiját: "Ha hiszi, ha nem, még mindig látható a júniusi kép a Street View-n. Vigyázat, férfifenék!" – Az ilyenekre általában azt mondom ami a rovat címe is, de mivel a Sátáni Google ellen irányuló vicces és Ffférfias megnyilvánulásról van szó, ezért ehelyett TISZTELET! jár nekik.
 
 
 
KEDD, DECEMBER 9.:
GLOSS, PAN, COELHO
 
Csótányboyz.
Talán érdemes:
Fél kilenckor egy jóindulatú, ámde kicsit szájbarágós animációs mese az HBO Comedy műsorán, szokás szerint fárasztóan szóviccelő magyar címmel (Hangya boy), pedig az eredeti The Ant Bully jobban megfogalmazza, miről is szól: egy félénk kissrácról, aki az iskolában elszenvedett rossz élményeit a természet (normális emberi mértékkel) legkisebb teremtményein, a hangyákon vezeti le. Az oktalan erőszak körét a boly (így, LY-nal) főnöke töri meg amikor a maguk méretére kicsinyíti le az embergyereket, akinek meg kell tanulnia beilleszkedni a többiek közé. Nem csak a felemás megvalósítás, hanem amiatt is csak "talán érdemes", mivel van már egy ugyanilyen témájú magyar (és CGI-mentes) rajzfilm is. A rovaroknál maradva, 21:20-kor a hangyáknál jóval gusztustalanabb háziállatok lepik el a PRO4-et (és egy kis szigetet) a Csótányinvázióval, mellyel egy alkoholista orvos próbálja felvenni a harcot, hogy aztán újra rajzfilmmel folytassuk az M1-en, de ez már a leadási időből (23:10) sejthetően is egyértelműen felnőtteknek szól. Ha nem az idő, akkor a címe után mindjárt egyértelműbb lesz ez is, mivel Voltaire: Candide-jéből készült és magyar alkotók keze munkája. Az (anti)optimista műhöz örök (plátói) szerelmem, Jordán Adél, valamint Kulka János és Rajkai Zoltán adják hangjukat. Még később, 00:40-kor egy kissé Tövismadarak-szerű drámázás lesz az AMC-n, és nekem ugyanaz a bajom az Álomtöredékkel mint amazzal, vagyis hogy azt sugallja, hogy még egy katolikus papnak is lehetnek kétségei, annyira hogy az Egyetlen Igaz Egyház helyett a szerelmet választja. Nyilván vannak kivételek, de miért ezekről forgatnak filmet és nem a többszázezer nyugodtam élő és gyakorló TISZTELET!esről?
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Gyűlölik a Twitteren, ezért kapott egy nagyobb lakást: "A botrányhős Josei Cunningham sokat szomorkodott a Twitteres fenyegetések miatt, ezért kapott egy házat az államtól." – A hülyéje, ezek után csak még jobban fogják utálni, és még könnyebben megtalálni...
Öt jel, amiből kiderül, hogy Kanye West nem túl okos – Már nem azért, de akinek ennek megállapításához is Indexet kell olvasnia, az tényleg menthetetlen...
Ki az okosabb? Kanye West vagy Jaden Smith?: "Én vagyok én, te vagy te. Ki a hülye, én vagy te? Találja ki, melyikük mondott nagyobb ökörséget!" - Én az egyenlőség mellett és a megkülönböztetés ellen vagyok, ezért szerintem MINDKETTEN EGYFORMÁN "OKOSAK" ^^
Mégsem egy utolsó gazember Észak-Korea diktátora: "Seth Rogen új filmjéből kiderül, hogy Kim Dzsongun egy rendes fickó." – Sőt, mint azt azóta megtudtuk, Irán sem annyira undemokratikus mint amennyire terjesztik róla:
j: Az ismeretlen Irán - ami az amerikai propagandából kimarad: "Csak akkor hallunk róla, ha egy tüntetést véresen levernek, vagy egy házasságtörő asszonyt megköveznek." – Így igaz, ne ítélkezzünk elhamarkodottan egy-kétEZER becsületgyilkosság, halálrakövezés, késelés, savval leöntés, netán nemierőszakolás vagy korbácsolás után. Irán valójában ideális turistacélpont, látogassuk meg őket a Keleti Nyitás jegyében mielőtt ők jönnek el hozzánk!444 Nap kommentje:
 
bontottcsirke 2014.11.24. 06:57:08
Kifejezetten sunázni kimennék. Mármint nőket. Mármint, ha túlélném.

 
...és az ismeretlen Irán után vár minket az ismeretlen Emirátusok, mármint, ha túléljük:
Magyar nőt gyilkolt meg egy dzsihadista: "Az Erdélyben született Ibolya Ryant Abu-Dzabiban késelte halálra egy fekete csadorba öltözött nő. (...) A 47 éves Ibolya Ryan gyógypedagógus volt. Romániában nőtt fel, majd az Egyesült Államokban dolgozott, ott ment férjhez, ikerfiai 11 évesek. Válása után az arab országban élt gyerekeivel. Az Abu Dzabiban élő amerikai tanárok már hetekkel ezelőtt több figyelmeztetést kaptak, hogy megölik őket, írja a Blikk a Daily Mail információi alapján. Ibolya Ryant egy bevásárlóközpont vécéjében támadta meg egy csadorba öltözött nő. A terrorista hatszor szúrta meg egy konyhakéssel, majd távozott." – Én próbálok higgadt lenni de akkor is A JÓ KURVA ANYJÁT AZ ILYENEKNEK! Most két kisgyerek anya nélkül maradt egy idióta fanatikus miatt...:(
Sárga háromszöggel különböztetnék meg a hajléktalanokat Marseille-ben: "Az igazolványt a nyakba akasztva kell hordani, hogy a kórházak azonnal felismerjék őket." - Jól olvasom? Sárga háromszög? Ez véletlenül nem a sárga csillag meg a rózsaszín háromszög keveréke?! Gyanúsak nekem ezek a fhhhansziák! És egyébként is, KÖVETELEM HOGY A VÁROS MINDENKIÉ CSOPORT AZONNAL KÉRESSE BE A FRANCIA NAGYKÖVETET! Mi az hogy egy Mértékadó Européer Demokráciában megjelölik az utcán élőket és nem ingyen lakásokat adnak nekik?! EJRÓPASEGÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍCCCCS!!!
 
  
SZERDA, DECEMBER 10.:
ÁRULÓK, HAZA!
 
A háború borzalmai most még rosszabbak.
Talán ismétlés, biztosan ajánlott:
Nem tudom hogy a Nyugaton a helyzet változatlannak a régebbi vagy újabb feldolgozása, de valamelyik tuti voltmár, mindenesetre ma negyed tízkor az 1930-asat láthatjuk ha a Dunára kapcsolunk, ami már hangosfilm, de még fekete-fehér – és még így is a Universal legnagyobb dobása maradt jó sokáig. Ha lennének még idealista ábrándjaink az első világháborúról vagy általában a háború természetéről, Remarque regénye és Lewis (már a nevében is mérföldkő!) Milestone rendezése szertefoszlatja ezeket. Főhőse egy fiatalember, aki még hisz a magasztos eszmékben, így katonának jelentkezik, és hamar rájön hogy a beígért gyors diadalmenet helyett lassú pokoljárás lesz a része. Az író pontosan ismeri műve témáját (nem csoda: szinte saját sorsát írta meg), és azóta már azt is tudjuk, hogy se a regény, se a belőle készült feldolgozás(ok) nem sokat javítottak a változatlan nyugati helyzeten, Amerika pedig a pacifista művek helyett mostanában egyre agresszívabban nyomatja a háborús-szükségállapotos-transzhumanista vonalat, hol alienekkel, hol zombikkal, hol meg terroristákkal – de számomra ezekkel az agymosásokkal csak még jobban rámutatnak Milestone géniuszára. És ha már szóba került a mozi tudatformáló ereje...
 
Talán érdemes:
...ha nincs még herótunk a női (alibi?)punkzenekaroktól, a Cinemaxon fél kilenctől kapunk egyet Marokkóból is. Bevallom, nem vagyok képben az ottani helyzettel így nem tudom mennyire valós hogy nők is zenélhetnek, ráadásul Árulók néven, de tegyük fel hogy megtörténhet. A következő rizikós húzás a készítők részéről az hogy az énekeslányt megélhetési drogfutárként próbálják szimpatikussá tenni, akit az Elnyomó Kormány kilakoltatással fenyeget, és csak így tudja előteremteni a hiányzó összeget. Mondom, szeretnék hinni a rendező jóindulatában, de a bemutató dátumát (2013) nézve nem tudom nem meglátni a késztermékben egy esetleges marokkói tavasz/ősz előzményét.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Szellemkatonák szolgálnak az iraki seregben: "Legalább négy hadosztálynyi." - Nocsak, megkerült a rejtői CIRKÁLÓ Láthatatlan Légió? ÉBERSÉG!!!
Majdnem minden menekült a Földközi-tengeren hal meg: "Az ENSZ felszólította a kormányokat, hogy tegyenek többet az emberéletek megóvásáért." – Én meg felszólítom az enszet meg még a junijót is hogy MINDEN KÉPVISELŐJÜK FOGADJON BE MAGÁHOZ 5-10 MENEKÜLTCSALÁDOT, nekik talán telik rá, addig se Magyarországon terrorizálják az őslakosokat.
Justin Bieber az új hajával sem lett férfiasabb - Sőt, még ha fejet cserélne, akkor is csak egy nyálas kis köcsög lenne (nem, nem a melegekre értettem, velük semmi bajom, ellentétben ezzel a bizonytalannemű, irritáló, tehetségtelen kis pöccsel).
szupermenta: Tüzes vörös és hungarikum, mi az? - Egyértelműen GIANNA MICHAELS. Ő még úgy is hungarikum, hogy nem magyar! - "Hogy menjen biztosra vásárláskor?" - Ja hogy valami kajáról van szó...na akkor kihagyom.
Szörnycsontokat mosott a partra a tenger Szahalinon: "Egy 2006-os tetemleletről most szivárogtak ki képek. Fura állatot leltek az oroszok." – Annyira nem "most szivárgott ki", hogy még én is láttam, pedig barlangban töltöttem az elmúlt éveket.
Durva vicceibe bukik bele a román nagykövet: "Antiszemita és homofób vicceket adott elő Jerevánban." - HA HA VERY FUNNY! mondanám, meg azt is hogy ASKING FOR IT, de mivel a múltkori fickó szintén onnan náci egyenruhában meg hitlerbajusszal mászkált és a divatra hivatkozott, így már nem ia vagyok a bukásában annyira biztos...:SSS
 

CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 11.:
ÜLÜNK A VONATON, ÉS KÉSZ EGYSZERCSAK LESZAROM.
 
Így kezdődik egy...mi is?
Talán érdemes:
Negyed kilenckor a bi-sekszualitás veszélyeire figyelmeztet minket a már nevében is családi értékeket képviselő Filmbox Family a Barnie apró bosszúságaival. A látszólag unalmas, valójában nem is kettős, hanem mindjárt hármas életet élő aktakukacnak nem elég a szerető család, kell még mellé női és férfi szerető is. Azonban élete három tartópillére (feleség és a két seksz-partner) még egy fokkal izgalmasabbá teszi az életét, amikor egyazon vonatfülkébe vesznek jegyet a férfival, és valószínüleg nem azért hogy egy hatalmas orgiával ünnepeljék az úriember 45. születésnapját. Fél tízkor másfajta Meglepetések napja lesz az HBO-n egy szállodában, ami a folyosói pletykák szerint tulajváltás előtt áll, de ez mit sem akadályozza a dolgozókat a szerelmi életük tervezgetésében. És most, hogy a belengetett alkoholáremelés miatt már én is kezdem csomagolni a bőröndjeimet, mindjárt máshogyan nézem a Menjek/maradjakot is - bár aligha hinném hogy egész New York-ig menekülnék az olcsó pia kedvéért, de miért ne ismerjem meg a már ott élők véleményét a városról? Tíz óra öttől itt az alkalom a Duna World-ön. Ami meg a bőröndösdit illeti, viccet félretéve, én eddig egy misét se hagytam ki gyerekkorom óta, de ha vasárnap kötelező lesz templomba járni, csakazértis otthon fogok imádkozni :SSS
 
Nem érdemes:
PRO4, 01:10: A dög 2. – Az első rész a direkt rossz kateGOREiába tartozott, abszurd erőszakkal, amin a horrorfanoknak itt-ott még lehetett is jól szórakozni, azonban a Darálós pillanatok alcímet viselő folytatás már az egyértelműen questionable rovatba helyezendő (igen, a kisbabás jelenet miatt). Some borders should never be crossed, én azt mondom, és kihagyom.
 
"Zene" és "film" rovat:
Ennél még ön is jobb karácsonyi Quimby-dalt ír: "Pláne, ha segítünk. Itt a Karácsonyi Ritmikus Quimbyfon, az Index Quimby-szöveggenerátora. Gyártson! Ossza meg! Zenélje fel! Nyerjen! "Ünnepi libidó / Éneklő fehér hó / Karácsony ünnepén / Kabóca télapó"Meghallgattam az eredetit. ÉDES FASZOM! Ez ugye valami vicc? Ezt ugye nem gondolta komolyan a Quimby? Ehhez képest még Zorán is merő hardcore...és basszus, nem meglepő módon a videó alatt ott lelkesednek a középkorú háziasszonyok. AZ ALTERNATÍV ZENE INNENTŐL HIVATALOSAN IS HALOTTNAK NYILVÁNÍTHATÓ.
Nézze meg a Star Wars 7 magyar szinkronos előzetesét!: "Feltámadt egy ősi erő, érezted?" – Éreztem valamit, de az szerintem nem az erő volt :DDD Csak nehogy végül be is szarjon a rendező úr a fene nagy erőlködésben :DD
tv go - Új fejezet tárul fel a Trónok harcából: "Megismerhetünk egy vadonatúj családot, sosem látott szereplők jönnek." – Nagyon kellett már ez is a SW-folytatás mellé...
Jól beviszkizett az Ivan & The Parazol: "Óda a viszkihez. Vagy viszkis óda a szerelemhez? Mindenesetre a zenekar fekete-fehér videójában központi szerep jut egy biliárdasztalnak." - Múlt évben a pálinka "ihlette meg" a zenészeket, most meg ez...szánalom. Basszus, én is besörözök minden este, mégse írok dalt róla!
h: Megérkezett a H&M ünnepi kampánya Lady Gaga-val!: "Végre itt a sokak által várt ünnepi kisfilm, melyben Lady Gaga dalol!" – Előbb Lana Del Rey, most meg már ő is erre fanyalodik? És pont karácsonykor?
kv: Megjósolható a könyvekből a harmadik világháború: "Nem is szerettek az emberek róla tudomást venni soha, a könyvekből mégis sok minden kiolvasható." – ...de csak egyből: a Jelenések Könyvéből!!44 ÉBERSÉG!!!
Rec18+ Ne dugjon csontvázzal!: "Durva, evés előtt ne nézze meg!" – ...de mivel nekem feladatom hogy szenvedjek a művészetért, leginkább a magaméért a mások "művészete" által, ezért hát jöttem, láttam, kattintottam: "Ha azt gondolod, hogy mindent láttál már, hát tévedtél! A ho99o9 nevű noiserap duó klipjében két pap találkozik egy megszállt nővel, ami pedig ezután következik, az a legbetegebb trash horrorokkal vetekszik."MAGYARUL: TOVÁBRA IS CSAK A KERESZTÉNYSÉGET LEHET BÜNTETLENÜL GYALÁZNI. - "A ho99o9-t (ejtsd: horror) két New Jersey-i srác, Eaddy és O.G.M. alapította, küldetésük pedig egyértelmű: megbotránkoztatni minél több embert. (...) Ars poeticájukat jól összefoglalja ez a nyilatkozatuk: "(...) Ha mi vagyunk a színpadon, kurvára viselkedj úgy, mintha feltoltál volna egy hernyót, mi is így teszünk! (...) Ha berúgunk, elég durva dolgokat csinálunk, a pszichotikus állapot határán vagyunk. Még az is lehet, hogy kicsapom a brét. Többször előfordult már a koncerteken. Király dolog, mert ha mondjuk leköpök egy fotóst, vagy megcsapkodom a homlokát a farkammal, arra még az unokáim unokái is emlékezni fognak. Elmennek majd a falon lévő képem előtt és azt mondják: az ott egy kibaszott legenda!"" – Mivel szeretem a fekete zenét Miles Davis-től egész Hendrixig, Herbie Hancockig és Quincy Jones-ig, sőt egy-két rapig bezárólag, ezért hát belehallgattam, és az ősemberi bonyolultságú hangszerkezelésről meg a cizellált tartalomról ez jutott eszembe. Röviden: maradjunk annyiban, hogy nem ennek a szemétnek a kedvéért fogom kiszórni a Davis, Coltrane vagy (ha már rap) Cypress Hill-lemezeimet (Hendrixről nem is szólva). Ez egy primitív, összegányolt, kártékony szar, megtestesíti az összes feketékkel kapcsolatos negatív sztereotípiát.
Stephen King nagyobb élmény, mint az Egri csillagok: "Gyilkos kólaautomaták, kígyóvá változó locsolócsövek, fenyegető bohócok és poros kisvárosok. Stephen King a ma élő írók közül az egyik legolvasottabb, de vajon mi a világsiker titka?" – Mi lenne, jó a marketingje és ügyesen betalálta a közönség alacsony ingerküszöbét. Nap kommentje:
 
1rigo 2014-11-26 13:58:51
Szokásos rettentő origó cikk! Kinget összehasonlitani Gárdonyival egyszerűen szégyen.Ha valaki 12 évesen olvassa a horror cujót ,az megis érdemli! Már igy is túlságosan sztárolva van a horror thriller vonal ,ami egy fejlődő gyermeki léleknek A LEGTÖBB KÁRT TUDJA OKOZNI!!!


 
Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés