2015. 01. 12.
Kérdezném, hogy 2015-ben lesz-e majdan eurónk? (jan. 12-13-14-15.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, JANUÁR 12.:
CARRIE, DUNYHÁN.
 
Két martinival is DO NOT WANT :SSS
Rövidke pihenőnk és a túl rövid kijózanodás után némi zene mellett vágjunk is a műSÖRsorajánlás közepébe:

Talán érdemes:
Az 5 óra 40-t címével ellentétben szerencsére nem hajnalban, csak este nyolckor vetíti a Duna World, jól is teszik, mert ez korához (1939) és hosszához (alig nyolcvan perc) képest egy elég korrektül bonyolított magyar krimi, amiben egy férjétől szabadulni próbáló szépasszony segít egy bírónak egy gyilkossági ügy megoldásában. Egy gond van csak: a bíró egyben régi szerelme is...Casablanca-rajongók figyeljenek a vége felé. Ugyanabban az időben egy többcímű dráma a Cinemaxon a Stockholm-szindróma veszélyeiről. A régen Márton-napként, most egyszerűen csak A két Martinként futó filmben egy szökött fegyenc rabol el egy kisfiút, hogy vele biztosítsa útját gyerekkori emlékei helyszínéhez. A srácnak azonban egyre jobban kezd bejönni a keresztnevét viselő, "vagány" fickó...
TV2, 22:30: Halálfutam 2. – Max. egyszernézős akciózás még halálosabb iramban, mint a múltkor, a szokásos gyanúsítottakkal (Luke Goss, Ving Rhames, Danny Trejo). Nem tudom hogy ebben konkrétan meghal-e Sean Bean, de valaki igazán csinálhatna már egy összeállítást a mozis és tévés elhalálozásaiból.

Kiemelten nem ajánlott:
HBO, 22:30: Csajok – Lena Dunham mindent elkövet hogy foglalkozzanak vele, pedig messze nem akkora tehetség mint amekkorának láttatni szereti magát (rendező + forgatókönyves + főszereplő is a saját sorozatában? Bitch, please!), vagy amekkorának a média beállítja (én is csak azért írok róla, merthogy ma jön az "új"  évad első része). A médiahájp különösen érthetetlen, hiszen semmit nem csinált csak kopipésztelte a Seksz és Nyújorkot, keribredsó helyett egy magyar származású csajt (Hannah Horvath) tett meg főhősnek, és a Nyújork MILF-szépségideáljai (tehát a középkorú, de még kívánós-kívánatos nők) és az ő problémáik (Gucci vagy Louis Vutton) helyett a fiatal, de legalább átlagos (viszont ugyanolyan seksz-éhes) lányok saját lábra állását tette meg főtémának. Ez egyébként valami trend lehet mostanában: míg régen az egekbe idealizálták a nőket és a szerelmet (a Disney-filmeken át a romantikus komédiákig), most meg egyre jobban ráerősítenek ezek demisztifikálására. Van az a másik ilyesmi hányadék tinisorozat, hasonlóan fantáziadús címmel (Skins), meg volt az a mozifilm is amit lelkesen ünnepelt az Origó hogy abban végre váladékoznak a nők, meg a főhős csaj a seggében turkál és szagolgatja, húdejó hogy ezt is feldolgozta végre valaki, és akkor csodálkoznak hogy nem mennek az emberek moziba és tévézés helyett is inkább olvasnak (már persze csak akkor ha a Dobozban nem ajánlanak valami jót!44!!! négy). Vannak ám hírek is hozzája, de bár ne lennének:
 
lena dunham – Ki a legszebb műsorvezető? – Költői kérdés, természetesen 2015-ben is Gianna Michaels az, illetve csak lenne ha mikrofonközelbe engednék az elnyomó gyíkember médiaterroristák!!4
könyves – Lena Dunham, a Csajok kitalálója végigrettegte a gyerekkorát: "Félt a tífusztól, az alvástól és a hajléktalanoktól. Segített, ha elképzelte a szüleit, ahogy szexelnek." – Én leginkább tőle félek, és kifejezetten segít, ha NEM tudom elképzelni seksz közben. Bár mindent megtesznek hogy ez ne jöjjön össze:
18+ 18+ atyaúristen - Lena Dunham meztelen fotóját nem biztos, hogy látni akarja: "De úgyis kattintani fog, szóval készüljön fel. Durva lesz. Nagyon durva." – Ugyan már gyerekek, 2015 van, mégis mi lehet annyira durva hogy még a Velvet is csak dupla 18+-szal meri kirakni? :DDD Még szerencse hogy én a kocsmában, a halottasházban na meg az Encyclopedia Dramaticán szocializálódtam, egyszóval kemény gyerek vagyok, engem nem lehet csak úgy ÁÁÁÁÁ! NEMZETHALÁL! MAN THE HARPOONS!
 
Újév?! #LESZAROM.
Leveri-e az Utóélet Hajnal Tímeát?: "Szavazzon 2014 legjobb hazai játékfilmjeire!" – Hát ha csak egy jó is lenne köztük, bizisten szavaznék. Így viszont egyszerűen csak LESZAROM.
ilyen lett - Így néz ki most a Bazi nagy görög lagzi főszereplője: "Nia Vardalos 52 éves, döntse el ön, hogy annyinak tűnik-e!" – Döntöttem: LESZAROM.
Ariana Grande segge szörnyen tökéletes – Szörnyen LESZAROM.
Na melyik celebnő markolt rá a saját mellére?
LESZAROM hogy melyik.
vilcsykeh: Rodrigueznek alul buggyant ki a melle a binikiből - Alul-fölül LESZAROM.
Ilyen volt Palvin Barbara 2014-es éve: "A 20 éves modell idén sem lazsált, megszerezte első Vogue címlapját és visszajáró vendég lett a vörösszőnyeges eseményeken." – Én sem lazsáltam, 2014-ben is leszartam őt is meg Mihalikot is, és 2015-ben is LESZAROM majd őket, rögtön el is kezdem:
Mihalik Enikő kifogyott a bugyijábólÉN MEG CSAK HÍZOK ÉS HÍZOK MINT A DISZNÓ LESZAROM.
Ilyen cuki kislány volt Mihalik Enikő mackóban karácsonyfávalHÁT IGEN, MIND VOLTUNK GYEREKEK, KIVÉVE ENGEM LESZAROM.
Mihalik Enikő és Axente Vanessa bikiniben élvezik a januárt – Én meg a kocsmában nem élvezem, de LESZAROM.
Mihalik Enikő kádban fürödve kívánt jóéjszakát – Nekem még messze lesz az elalvás, megint nyakamon az éjszakai műszak, ergo LESZAROM.
ma is tanultam valamit - Ér valamit, ha vécépapírral borítja be a nyilvános vécé ülőkéjét, mielőtt ráül? – Nekem talán, de a többieknek tuti nem, mivel én az ülőkét is LESZAROM ^^
18+ Öt dal, amiben tényleg dugnak: "A macsó hangulatot többen is azzal akarják erősíteni, hogy női nyögéseket használnak." – Engem nem hat meg a tényleges dugás, ellenben tényleg LESZAROM mindegyiket!
Nem fogják elhinni, mi történt ezzel az ikerpárral: "Sajnos muszáj önökkel is megosztanunk a Daily Mail fantasztikusan szürreális sztoriját az 51 éves nőkről." – Nem fogjátok elhinni: LESZAROM.
micsoda stílus! - Gerard Butler érzi ezt a favágószexualitás-dolgot – Határozottan érzem, hogy LESZAROM.
18+ Ez Bonnie Rotten első dupla behatolása – ...és ha ez egy Index-címlap, akkor ez egy LESZAROM!
18+ Visszavonul a legkeresettebb pornós: "Lisa Ann szép hosszú levélben jelentette be, hogy 42 évesen befejezi pornó karrierjét." – Én egy szóval elintézem: LESZAROM.
nemszex – Aleska Diamond megmutatja a kedvenc pózait: "Két póz is van, amiket légtornászként imád." – Ez tök jó, nekem meg van egyetlen egy szavam amit kifejezetten imádok, hmm, mi is az...ja, megvan: LESZAROM.
Új szót tanulunk: itt a szelfidrónOMG, EZ AZTÁN A NYELVÚJÍTÁS, LOL, FYI Részemről maradok egy jól bevált régi szónál: LESZAROM.
18+ Bai Lingnek megint kilógott a mellbimbója: "Most magához képest egészen visszafogott volt, és csak egy kicsit villantott meg csücsörített." - Magamhoz képest egész visszafogottam SZAROM LE.
 

KEDD, JANUÁR 13.:
ÉRDES ÉLETÜNK
 
A régi barát, aki egyet dudál
(Kép: IWDRM)
Talán érdemes:
Fél kilenckor már egy nevében is (Űrállomás 76) retró, de még így is 2014-es odüsszeia a Cinemaxon a hetvenes évekbe, a pilótafülkében Liv Tyler, a látszat viszont csal, amit kapunk az nem nosztalgia-komédia vagy "sima" sci-fi, sokkal inkább egy jófajta kis lelkizés az emberi életet befolyásoló és kilendítő tényezőkről, legyenek azok mély érzelmek vagy eltévedt kisbolygók. Viszont a Film Mánián 21:00-kor adott Kapocs csak annyiban kapcsolódik a hétfői ötnegyveneshez, hogy itt is egy nő segít egy ügyben rendőr-exének, minden más változott: a nő maga is szakmabeli, a gyilkos pedig sorozatban öl.

Ismétlés, kiemelten kötelező:
A Duna TV-n az idei első, de biztosan nem az utolsó véletlen egybeesés tanúi lehetünk kilenckor, amikoris Federico Fellini talán legörökérvényűbb művének szomorú aktualitást ad a női főszereplőt játszó Anita Ekberg halála. Pedig az Édes életet ettől eltekintve is utolérte a korszellem, és nem csak a paparazzi mint kifejezés elterjedése miatt, inkább úgy ahogy Artaud kegyetlen színháza is végérvényesen átköltözött a képernyőkre s lett belőle az eredeti elhatározásokból és célokból semmit meg nem tartott kegyetlen televízió, vacsorához vagy elalváshoz tálalt véres vagy csak simán erkölcsromboló tartalom. A La dolce vita azonban (rendezőjével, és talán főszereplőjével együtt is) ügyesen egyensúlyoz az erkölcstelenség és az erkölcstelenség ábrázolása közti nem túl széles határon, amiben nagy szerepe van a felnőtt Fellini hedonizmusának, de még inkább annak, hogy közben valahol megmaradt gyermeknek, ezáltal a legváratlanabb pillanatokban mutatja a gazdagok és szépek játszadozásait olyan üresnek, mint amilyenek ezek valójában is. Főhősünk például írói hivatását cserélte fel a szennylapírás meg a botrányok kedvéért, és végigköveti-narrálja a látszólag boldogok életét és tivonyáit: tudja hogy mit cselekszik, tudja hogy nem jó, de képtelen kiszakadni belőle. Fellini ugyanígy kommentálja a korszak olasz és nemzetközi hírességeihez kapcsolódó pletkyákat, partikat, balhékat, jóval a swinging sixties érvénybe lépése előtt. Tulajdonképp csak sztorikat kapunk, kb. ugyanazt és ugyanúgy mintha Marcello Rubini szállítaná az újságnak, és emiatt volt a díjeső meg a társadalmi kiborulás. Ha egy filmet egyszerre támad a nép egyszerűbbik része, a fontosabb egyházak és még a sajtó is, akkor az vagy tényleg ennyire rossz, vagy ennyire igaz, és az idő Fellinit igazolta. Most, 2015-ben el vagyunk árasztva mindazzal aminek sekélyességére pont ő hívta fel a figyelmünket: Édes élet, Éjjel-nappal Budapest, Éden Hotel és a többi, semmittevést és erkölcstelenséget propagáló szemét. Az idióta birkacsürhe nem valószínű hogy amazok helyett ide kapcsoljon (hacsak nem azért mert a címe miatt összekeveri valamely aktuális valóságsóval), és ha igen, akkor sem valószínű hogy mind a százhetven percét végigülje - ez ránk, moziszerelmesekre vár. Ugyanígy nekünk kell megértenünk azt is, hogy a dolcsevíta már akkor pont olyan nihil volt, mint most, az élvezetek hajszolása ugyanis mindig azzal járt, hogy a jóllakás után új, még csillapíthatatlanabb vágyak jönnek - és a végső jóllakás mindig úgy végződik hogy torkunkon akad a falat. Még egyszer: a hangsúly az egyensúlyon van. Ahogy a Boogie Nights címe, úgy az Édes életé is fogalom lett, de egyik alkotás sem idealizálja azt amit bemutat, éppen ellenkezőleg. És akkor a hír, és hozzá egy komment:
 
Meghalt Anita Ekberg: "A svéd színésznő Az édes élet fürdőző jelenetével lett a filmtörténet szexszimbóluma."
 
csakférfi 2015.01.11 18:15:43
Így múlik el a szépség és a dicsőség.Sok sikert kívánok inkább átok mintsem jókívánság.Mivel ha teljesül a siker rosszabb mintha nem.
"Élete végére teljesen elszegényedett, villáját, ami később leégett, kirabolták. A szinte nincstelen színésző ekkor szociális otthonba is vonult.A régóta betegeskedő és évek óta kerekes székhez kötött színésznő ".
Emlékek.

 
Friss hírek az újévből (meg pár a régiből):
Támad az anti-karácsony, az ünnepek utáni depresszió: "Helló, vécén lehúzott fogadalmak, kiégett karácsonyfaégők, extra négy kiló, és nagyon messzi nyár!" – Depresszió? Kivételesen értékelem Stener Kristóf világjobbítását, bár ezer éve megvan a megoldás a depresszióra: INNI KELL. SOKAT.
Ezt kívánja magának 2015-re!: "A Fogadalomgenerátor megmondja, mit mormoljon el az éjféli koccintáskor. Nyugodtan bulizzon be, nálunk néhány kattintással megkapja a személyre szóló fogadalmát." – Én egész eddigi életem legnehezebb fogalamán vagyok túl: megfogadtam hogy megpróbálom szeretni az Indexet, a 444-et és a HVG-t is.
Bécsi fekete: Nincs ötlete, hogy hol töltse a szilvesztert?: "Aki még hezitál feltétlen kattintson!" – Minek kattintsak? Idén is a kocsmában fogom tölteni...illetve ott is töltöttem.
Nézze csak, megöltek egy csomó aranyos állatot, hogy ön megegye őket szilveszterkor! – Na, eddig tartott a fogadalom. Már megint ezek a vegán rinyák mennek, nem volt elég a Négy Mancs akciózása? Basszus, hát AZÉRT VANNAK A TENYÉSZÁLLATOK HOGY MEGEGYÜK ÖKET! Nehogy már elnézést kelljen kérnem az újévi malactól amikor citromot teszek a szájába!
passport: A Redtube.net pornóoldal sztorija: "A Redtube.com-nak volt valami köze a csaláshoz? Most mindent megtudhat." – Kit érdekel a történelme?! Jóhogy iskolában nem oktatják...
szellemvárosok: Hátborzongató, rohadó épületek a Balatonnál: "Már minden mozdíthatót elvittek, amit pedig nem, azt szétverték." – ...ti meg odamentek és fotózzátok és megosztjátok, birkák, aztán meg sírtok hogy még jobban szétverték.
Bill Gates szarból kinyert vízzel itatná az emberiséget – NAGY BÜDÖS  FRÁSZT! Iinkább igya meg ő a sajátját, aztán szarja ki megint, és igya meg újra! Tényleg mintha a Bill és Ted zseniálisan álcázott kalandjának update-jét látnánk...:SSS
pb: Kukába való a munkaalapú társadalom: "Egy modern gazdaság alapvetően már nem a munkára épül, a közmunka alapjaiban elhibázott."ÍGY IGAZ, NE DOLGOZZON SENKI, JÁRJON MINDEN INGYEN, majd A DOLGOZÓ TÖBBSÉG megfizeti...tényleg, ki és pontosan miből is?
videó: Afgán menekültekkel vártuk az embercsempészeket: "A szabadkai téglagyárban több hétig is várják az illegális bevándorlók a csempészeket, hogy aztán a nagy kémény irányába elinduljanak a bizonytalanba."...ÉS A TÁVOLBAN VALAHOL FELSÍR EGY LEENDŐ DZSIHADISTA!!!4
 
 
 SZERDA, JANUÁR 14.:
SAVING THE BANKS?
 
Így lett az asszonyból legenda.
Kiemelten nem ajánlott:
Bár a Legenda eddigi részei is gyakran ide estek, a mai epizód különösen kerülendő, mivel az aktuális magyar STÁRok most Michael Jackson előtt róják le tiszteletüket (MAGYARUL: gyalázzák meg a számait). Könnyű lenne azt mondani hogy ezért a feldolgozásmániáért mondjuk egymagában a Megaszar vagy a Nouvelle Vague zenekar a felelős, de a helyzet ennél azért bonyolultabb, voltak jóval előttük is ilyen hullámok, csak akkor gyakrabban engedtek énekelni is tudó embereket a kamera/mikrofon elé. Michael Jackson meg, szegény, a végére nem csak az eredeti jópofa fekete kiskölyökből nem maradt semmi, de az általa létrehozott androgün imázsból sem, és akkor még az ilyen-olyan vádakról nem is beszéltem. A zenéjét valamikor hallgattam de annak is vagy húsz-huszonöt éve, magára az emberre már akkor sem voltam kíváncsi. Félrecsúszott tehetség volt, nyugodjon békében, és mi is hagyjuk őt békében nyugodni: háromnegyed tízkor kerüljük messzire a Duna World-öt.
 
Talán érdemes:
Fél kilenckor egy kis franciázás a Cinemaxon egy életigenlő vígjátékkal (Lulu szabadon), ahol egy háziasszony hirtelen elkeseredésből pár napra elhúz vidékre, amiből nagy felismerések és jellemfejlődések lesznek. Huncut, akinek beugrik a Kertben, vagy jól tájékozott. Igen, ez szinte ugyanaz, csak itt nő a főhős.
HBO, 21:00: Banks úr megmentése – Gyerekkorunk kevés ma is vállalható Disney-filmjeinek egyike a Mary Poppins, itt még nem ment át az agymosós giccsbe az öreg. Ez a Tom Hanks, Emma Thompson és Colin Farrell főszereplésével készült darab az ötlettől a megfilmesítésig tartó utat mutatja be onnantól kezdve hogy Disney-t gyermekei rábeszélik az ötletre, de P. L. Travers húsz évig váratta, hogy aztán végül a bemutatón nyugodtan sírjon egy jót (az örömtől). Ezt nézve szinte elfelejtjük és megbocsátjuk a sokadik Micimackó-bőrlehúzást és a diznilendeket meg az ott tenyésztett agymosott tinisztárokat, akik később egytől egyig versenyeztek a "ki a nagyobb ribanc" címért. Mondom, szinte.
 
Kiemelten ajánlott:
Nem lep meg hogy az értékes műsorokat lehetetlen időkben adják le! Míg mondjuk a szulejmánfost újra főműsorban láthatja a birkacsürhe, addig az In vivo heroinra egész háromnegyed egyig kell várni, bár ehhez lehet hogy a drogos téma is hozzájárul, pedig itt már a leszoktatásnál tartanak. A mostani keresztényellenes időkben mindig öröm látni valamit amit a vallásgyalázók orra alá lehet dörgölni, ez a rövid doksi pont ilyen: egy református és női lelkész szinte a semmiből gründolt össze egy központot, csak a heroinistáknak "szentelve", és ami még jobb: a dolog működik (már ha az alany is belefekteti a szükséges energiát). Ne rettentsen el minket a kései/korai időpont, ha nem tudunk a Duna TV elé szabadulni, legalább rögzítsük valahogy!
 
Friss hírek az újévből (meg a múltévi maradék):
Látott már balról hím, jobbról nőstény pillangót?: "Günandromorf tarkalepke született, ami a létezés nagyjából összes problémáját megörökölte." – Na, alig kezdődött meg az év, az Index máris rákezdte a másságpropagandát! Miért nem tudnak rendes, heteró-sekszuális lepkéket mutogatni?! EZÉRT FOGY A MAGYAR!
awwwwwww: 13 évesen ment férjhez, 89 éve házasok: "A néninek most már a bajsza is ősz, de övé és férjéé lett a világ legidősebb házaspárja cím. Brit rekord!" – A félreértések elkerülése végett: max. brit állampolgárok, a gyerekházasság (még egyszer: 13 éves volt a "feleség") ugyanis Európában még mindig nem ideális, annyira, hogy nem is legális :SSS
Az elhízás tényleg egészségtelen: "Brit tudósok húsz éven át követtek 2521 embert. Hogy lehet valaki egészséges elhízott?" – Tényleg egészségtelen az elhízás? És ehhez húsz éven át kellett embereket vizsgálni? De ráérnek egyesek...
18+ Az Éden Hotel egyik szereplőjéről máris kiderült, hogy egy kőkemény pornós: "Még el sem indult a műsor, de úgy tűnik, hogy egy pornós is akad a versenyzők között." – LOL. "Kiderült" róla? Nem inkább alapkövetelmény hogy eleve az legyen, vagy legalább bűnözzön egy kicsit ő vagy valamelyik rokona:
:((((((((( VV Dóri nagybátyját halálra verték: "A való világ szilikonlányának "titkát" a Blikk tárta az olvasók elé: VV Dóri nagybátyját agyonverték, amit máig nem sikerült feldolgoznia, mert - mint azt a lány a lapnak elmodnta - testvéreként szerette." – ...ami nem derült ki a szalagcímből és a helyesírásihibás folytatásból az az, hogy a "testvér" is kis híján eljutott mások, konkrétan nyugdíjasok agyonveréséig: "Rossz társaságba keveredett, (...) idős emberek otthonába törtek be, és egyszer csak felmerült a bandatagokban az ötlet, hogy a nagyszüleim legyenek az áldozatok. Azt hiszem, a nagybátyám ekkor értette meg igazán, amit tesznek, borzalmas dolog, és ki akart szállni az egészből. Meg akarta védeni a saját családját és maga mögött akarta hagyni a múltat, ezért közölte a többiekkel, hogy ő ilyet nem csinál. Sőt figyelmeztette a szüleit, hogy a banda mit tervez." - mesélte el Dóri, aki sezrint ez után csalták tőrbe és ölték meg a fiút."MAGYARUL: addig nem volt erkölcsi problémája amíg nem az ő rokonait verték össze. Ezek után hadd ne sajnáljam már...
 
 
CSÜTÖRTÖK, JANUÁR 15.:
CSAK SEMMI ROCKOT KÉREM, ANGOLOK VAGYUNK
 
Véletlen, hogy Sean Connery-re hasonlít? ALIGHA!
Ismétlés, talán érdemes:
Negyed tízkor megint egy bizonyíték a Duna TV-n arra hogy régen még a rossz is jobb volt: jön a Csak semmi pánik Ötvös Csöpivel és Kardos doktorral, a cameózó Medveczky Ilonával, s vele a nyolcvanas évek összes bájával. Ártalmatlan, családbarát Bud Spencer-utánérzés vitorlázással egybekötött nyomozással, ma is fogyaszthatól poénokkal és zenével (Frenreisz Károlynak közönhetően). Tényleg, ha már a családbarátságnál tartunk, MA MIÉRT NEM CSINÁLNAK ILYENEKET? Miért nyomatják a művészi bűntudatfilmeket meg az erőltetett vígjátékokat a kötelező villantásokkal?!
 
Talán érdemes:
Nyolckor ugyancsak a családkompatibilitásé a terep a Filmbox Family-n, de már a kétezertizes évek jegyében, vagyis a gyerekek+zene kombóról húznak le újabb bőrt, ezúttal Németországban. Adott egy tehetséges, zongoristának tanuló lány, aki egy véletlen folytán rálép a rakendroll útra (hiába, akkor még nem voltak klasszikuszenés tehetségkutatók). Ám ahogy egyre több felkérést kap a zenekar, úgy lesz neki is egyre sürgetőbb a választás a könnyű, - és komolyzene között. Egy biztos: az Éljen a rock!-ban ne keressük ama címbeli bizonyosat, és akkor nem ér minket csalódás.
Film+2, 21:00: OSS 117: Rio nem válaszol – A hatvanas években játszódó, de technikailag a hetveneseket idéző (s ráadásul a kétezres években gyártott) kémfilm a francia titkoszolgálat és a Moszad közös akciójáról egy náci háborús bűnös ellen. Ha olyanok az izraeli kémnők mint az itteni, még az is lehet hogy én is belépek :))) Végül tíz előtt tíz perccel egy kissé ismétlésgyanús thriller a Viasat3-on, melyben egy amerikai kisvárost sújt a bibliai Tíz csapás. "Szerencsére" arra jár egy hitéből kitért és a vallást támadó ex-missziós (Hilary Swank), aki tudományos érvekkel igyekszik bebizonyítani hogy mindenre van magyarázat. Van is, főleg az ilyen filmekre :SSS
 
Miért, eddig mi volt? rovat:
c:c: Táncdalfesztivál lett a Rising Starból – Miért, eddig mi volt? – "Péter Srámek a legnagyobb király, külön csatornát kéne neki adni, ahol táncdalokat énekel a megszokott bájvigyorral az arcán."ÉDES FASZOM. Thanks, but no thanks.
c:c: Liptai Claudia kispados lesz a TV2-nél? – Miért, eddig mi volt?
gumicukor: Julianna Margulies arca nagyon ijesztő – Miért, eddig mi volt?
!!! Vanessa Paradis zombinak néz ki – Miért, eddig mi volt?
c:c: Borzasztó giccs lett a True Blood zárása – Miért, eddig mi volt? – "Az utolsó epizódot a legvérmesebb rajongók is a pokolba kívánták."MUHAHA. Így jár aki olyan műsorokra cseszi el az idejét amiket NEM ajánlok!!!
Megépítik Szauron tornyát: "A marokkói nagyváros Mordorrá alakul át." – Miért, eddig mi volt?
VV Aurelio bevallotta, hogy drogos volt – Miért, EDDIG MI VOLT most nem az?
Látta már a Kardashian-lányokat smink nélkül?: "Khloe Kardashian például kifejezetten ijesztő." – Miért, eddig mi volt?
a: Sokkoló lesz az új Xiaomi – Miért, eddig mi volt?
Iszonyatosan gagyi az új Terminátor – Miért, eddig mi volt?
Kinetográf: Nahát! A nimfomániás igazi büntetés: "Lars von Trier szexdrámája az utóbbi évek egyik legnagyobb blöffje." - Miért, eddig mi volt? Mióta óta mondom hogy ez egy nézhetetlen szar, végre másoknak is leesett...
megmondjuk: Bizonyíték, hogy Beyoncé egy szörnyű, álszent dög – Miért, eddig mi volt? – "Az énekesnő új kisfilmje egy bicskanyitogató, bosszantó, önsajnáltató öntömjénezés." - Miért, eddig mik voltak a videói? Mint a Nimfomániásnál, mióta mondtam ezt is! BEYONCÉ = A SÁTÁN FÖLDI HELYTARTÓJA, a Babiloni Parázna személyesen!!! ÉBERSÉG!!!!
Már megint visszatért a Prodigy: "Itt az új szám. Pocsék." - Miért, eddig mi volt? Nem megmondtam, hogy húsz éve voltak toppon? – "A klip baromi jó, viszont a dal valami egészen pocsék, nemhogy brutális. Furcsa, hogy a Prodigy megint azt csinálja, amit a 2009-es Invaders Must Die albummal. Akkor hosszú szünet után tértek vissza egy abszolút kortárs, trendkövető lemezzel, tele french electro, new rave, fidget house, illetve drum and bass elemekkel. A lépés pont annyira bejött, hogy a Prodigy a következő 10 évre megint meghatározó fesztiválprodukció legyen. Erről mi magyarok bőven tudnánk mesélni." – Most akkor azt csinálják mint akkor, vagy nem? Akkor is bejött, vagy nem? Döntsd már el, basszus! – "Azóta eltelt hat év, a french electróból electrohouse, majd EDM lett, a new rave valamikor 2009 környékén válhatott teljesen érdektelenné a fidget house-ról nem is beszélve, ami alapból egy rossz viccből vált valid zenei műfajjá."MI VAAAAN?! "French electró", "electrohouse", "EDM", "fidget house", "valid zenei műfaj"...kicsit beszélni magyar?! Nap kommentje:
 
w a s d 2015.01.13 11:54:23
Már csak az a kérdés, hogy ezek után jogosan rontanának- e be a Prodigy- hívők fegyverrel az indexhez. Merthogy ugye direkt provokálták őket.

 


 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés