2016. 01. 06.
Best of Recorder 2015
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):

A 2015-ös válogatás csak annyiban más mint a tavalyi hogy idén mintha kicsit kevesebb lett volna az istenkáromlás meg a drog, több a seksz, és előtérbe került az erőszak is. Nézzük csak:

KAJA! PIA!! BROGOK!!!

rec – Gyros, kebab egykutya?: „A bajai és a szegedi halászlé is tök ugyanaz? Aha, messziről nézve.” – Tufa pestieknek (mint én is) közelről nézve is ugyanaz.
rec – Mit tunkol Pándi Balázs?: „Valami durvát, annyit mondhatunk.” – Úgy is kell :))
R – Zsidó süti Prieger Zsolttól: „Ebben a flódniban benne van az univerzum, mondja ő.” – Hé Zsolti! Kevesebb space cake-et kéne zabálni és akkor nem haluznál folyton :)
Recorder – Rocker rókagomba: „Itt egy igazi ínyenc recept ebédre a zenészek kedvencei sorozatból.” – Na, ez a másik, a begombázás :SSS
Record – A sertésmájkrémen túl: „Mivel etetnek a hazai fesztiválok? Mik a legnépszerűbb kaják? Tarthatók-e a diéták?” – Persze, csak sört kell inni. SOK sört!
rec - Wellhello + Borbás Marcsi: "A zene egye meg: mit hallgat főzés közben a 12 hazai gasztróblogger?"LESZAROM.
Recorder blog – Felkelünk, dolgozunk, berúgunk: „10 lebilincselően humoros pont az Y generáció nyűgjeiről és örömeiről.” – ...és a folytatás:
rec – Alkoholgőzös videó: „Ilyen az átdorbézolt éjszaka után kibotorkálni a kocsmából.”
r – Rolling Stones Csepelről: „1982-ben Mick Jaggerék nagyon berúgtak a Mátyás Pincében” – Én mindig tudtam hogy a drogos imázsuk csupán külsőség, valójában becsületes, derék alkoholisták ők is :))) EGÉSSÉG!
r: Amy Winehouse szeretője volt: "Szív megszakad: dalt írt egykori ágyasához a szintén drogos zenész."
Recorder – Amy: szinte hullagyalázó videó: „És valódi tisztelgések szeretőktől, híres rajongóktól, még punkoktól is.” – Mint Cobain: most hogy már nem él, egyszerre senki se röhög rajta, mindenki szereti...és gondolom mindenki a Rehabot dolgozta föl.
Recorder – Ezt csinálja a macskánk, míg alszunk: „Drogos cica: egy videó bemutatja, milyen őrült kalandokba keveredik.”
Recorder – Csupasz combok: „A szcientológia babapiskóta az aktív magyar szektához képest.”
Recorder – Toplista – Top 15 YouTube-pillanat: „Minimalac, Geszti, horgolt trikós George Michael, drog élő adásban.” – Egy egész lista, pedig ezek közül már egy is elég a NEMZETHALÁLhoz!
Rec' – Drogosból lett RTL-sztár: „A valóságshow-szereplő vallomása halálról, szerelemről, magyarságról.” – Most persze ezt is fikázhatnám, de rosszabb helyen is végezhette volna retekklubbnál:
rec – Hitgyüli, szexfüggés, drog: „Ez a kiöregedett tinisztárok sorsa Magyarországon és külföldön is.” – Akkor már ebben is legalább olyan jól teljesítünk, mint a művelt Nyugat! Mondjuk zeneileg nem:
rec – A Parazol az valami drog?: „Repülő bútorok, táncoló vízilovak? Mit szednek vajon ezek a srácok?” – Sajnos semmit, pedig ezt a zenét csak azzal lehetne izgalmassá tenni. Bár én meg nem tudnék annyit inni hogy kibírjam...
rec – Drog és melegszendvics: "Míg az öregek szétitták magukat, az új Csehtamások kábszereznek." – Az új csetamássssok, ja. Remélem nem lesznek már velünk sokáig.
rec – Hazugság a Nirvana-film?: „Kurt Cobain csak heroinista volt, a haver szerint minden más kamu.”„Csak” heroinista? Miért, ez már nem elég?
Recorder – A dögös fekete nő: „Guglizhatatlan és olyan, mint beállva szörfözni a Pornhubon.” – Na ez akár mehetne a következő rovatba is:

SEKSZ!!4

rec – Miért nyalogatja a heréit?: „Mármint a kutya. A rákot is túlélő amerikai rockerhős elárulja.”
Recorder – Lézer a lábam között: „Provokatív új videóban villan a légtornásznő feneke. Szó szerint.”
rec – „Csöcsörésztem egy csajt“: „De milyen csajt? És mi lett utána? Híres író kalandja LGT-koncerten.”
r – "Mellesleg" Samantha Fox: „Melyik magyar író nem hagyta ki a cicirekorder-énekesnős szóviccet?”LESZAROM.
Recorder – Tinder öreg lúzereknek?: „Felszedi-e a cuki csaj a szakállas, szemüveges, középkorú pasit?” – Mi az hogy, nagyonis:
r - Kylie és Britney megvolt: „Interjúnk a 75 éves diszkópápával. Giorgio egy jó csajt sem küldött el.”
r 18+ 10 bizarr reklámtárgy: „Nem találunk magyarázatot rájuk!”
r' – Nagymellű szőkét ki akar?: „Haszonleső nőkről szóló videó gúnyolja a magyar filmpápapapát.”
Recorder – Csípőkörzés indul!: „Szexi, de zizi a francia énekesnő, új videója bemozdít agyat és testet is.”
rec – Voilá, a rázós franciázás!: „Daft Punk, Mr. Oizo, Stardust és Justice: az elektromos forradalom.” – De az igazi forradalom még hátra volt, mivel sajna 2015 a szürke ötven árnyalatáé és a vele beszivágó aberrációké volt:
Rec18+ Mamipornó és sztriptíz: "Seggtorna, kikötözött filmsztár. A szürke ötven árnyalata klipje."
rec - Bikiniben, megkötözve: "Szexuális utalásokkal van tele Pattinson csajának új videója."
Rec18+ Szexuálisan lealázva: „Ököl a szájba, nejlonzsák a fejre”
R: Megerőszakolás után nászút – Ja, Lana Del Rey...küzd ő is hogy valamivel kitűnjön :D
r 18+ Pucér mellek tánca: „A Grooms új klippjében mindenféle tárgyak, plusz egy meztelen nő fürdik.”
recorder +18 „Szexbábu vagyok“: „Guminőként kínálja fel magát a tátott szájú énekesnő a videóban.”MAGYARUL: az aberrációk mainstreamesítése tovább folytatódik.
Recorder – Lassítva pattogó cicik: „Meg víz alatt úszó csajok, és ez egy környezetvédő dal klipje.”
Recorder – Az Instagram betiltotta az EDM-et!: „Droghalálok a fesztiválon, meztelenkedés a hashtagben.” – Á, ezektől még maradhatna, legalább hull a férgese, én simán csak azért tiltanám be ezt a „zenét” mert szar.
Rec18+ Top10 dal vibrátorokról: „Íme a legérzékibb dalok a rezgő szexuális élvezet-generátorokról.”MAGYARUL: az aberrációk mainstreamesítése tovább folytatódik.
r 18+ Dalt írt a vibrátorához: „Sőt: videó is készült az énekesnő szexéhségét kielégítő eszközről.” – Ja, Macy Gray? Őt már a vibrátora is csak sírva dugja meg...
R – "A pisiszex is szóba kerül" – Részemről inkább maradok a leszarásnál.
Rec18+ Szeretlek, Palvinbarbi: „Szexvideó Szentendréről avagy va-ginák, pöcsök, mellek és modellek.”
recorder +18 Nudista IKEA: „Ki ne szeretné meztelen nőkkel és pasikkal berendezni a lakását?”
Recorder – Alex és Victoria: „Amit a hálószobában csinál a francia lány és fiúja, az csoda.” – EZ nektek csoda? Láttatok már Gianna Michaels-videókat?!
recorder +18 Meztelen mellek a hibátlan bulivideóban: „Meztelen mellek, perfekt seggek, remek zene: hibátlan ez a bulivideó.”
Recorder – Lehet még perverzebb?: „Szinte meztelenül jelentette be új lemezét az MTV gálaestjén. Ki az?” – Valaki, akinek a lemezét nem fogom megvenni. Egyébként mindig lehet perverzebb, erről szól a mai zeneipar:
recorder +18 Nonstop szex: „Mit művel ez a két meztelen test, egymáson csimpaszkodva?”
Rec18+ Méretes banán: „Meztelen nőből van az asztal a Playboy-címlaplány videójában.” – Sajnos ezt is láttuk már a Clockwork Orange-ban, de sebaj, egyszer majd neki is lesz egy eredeti ötlete...NEM.
Recorder –  Pikáns testnevelés, gyönyörű magyar lányokkal: „A rúdtáncot újraértelmező magyar lányokról nehéz levenni a szemet.” – Tessék mondani, ez már a Woodman Casting vagy azt egy másik szobában forgatják?
rec – Rúdtánc után szeretkezés: „A Revue új klippjében csajok nincsenek, de magyar nyelvű reppelés van, nem is kevés.” – Ez még az előző folytatása, vagy egy másik zseniális remekmű?
Rec 18+ Egy pornófilm háttere: „Két szexelés között mit csinálnak a szereplők? Izgi képek, fincsi zene.”
Recorder – Pély Barna szex után: „Mi kell neki? Nem árulja el. De félévesen már Wagnert hallgatott.” – Sajnos a zenéjén ezt nem hallani.
Rec18+ Porcelánajkak, bugyival: „Vérző kalapács és félmeztelen lányok. Pucérkodós videó.”
Rec 18+ Csak villan az a mell!: „Szexuális utalások és rémisztő rész­letek a Halloween-horrorklipben.” - Á, EZ az igazi horror:
r – Kurt Cobain nejének mellei!: „Talán túl sokat is mutatják őket a Nirvana-főnökről szóló új filmben.” – Courtney-ről még egyetlen, ruhás snitt is sok(k)...:SSSSS
rec – A pornószínésznő neve: "Nem tudták, hogy ugyanúgy hívják a szexbajnok csajt, mint őket."MUHAHA. Hát persze...
Recorder – Eltitkolt élvezetek: „Kambodzsa lányai a szörnyűségek ellenére is gyönyörűek maradtak.”
r – A meztelen pincér: „Testépítőből lett rockzenésszé. Most itthon is látható, szinte ingyen.”
recorder 18+ Pucsítás szemből: „A PornHubos videóban csak szex nincs, minden más igen.” – Van ám még valami ami hiányzik belőle: A ZENE.
Rec18+ Mi spriccelt a csajra?LESZAROM. Vagy nem az: „Szép lehet a pucér lány a videón, csak nem látszik jól a nyálkától.”
Rec 18+ Szex a zuhanó autóban: „Tétova udvarlás, eszelős dugás és féltékenységi dráma. Kocsivideó.”
Recorder: Szexfüggő drogfüggő?: "Egy a lényeg: szerencsejáték-függő nővel nem szóba állni. Durva videó."
rec: Kívül tágasabb? – Ne tőlem kérdezzétek gyerekek, én heteró vagyok... o_O
rec – Benne hagyta, szétkente: „Román gagyi és magyar folk.”
Recorder – Berúgott az arcfestő: „Meztelen Grace Jones és elhízott Björk. 8 óra, 8 pohár bor, 1 rémkép.” – Nem is kell ehhez olyan nagyon berúgni:
Rec18+ Björk botrányvideói: „Mlyen a híres énekesnő, amikor nem a kamerának adja magát?” – Akkor is pont ugyanolyan:
Rec18+ Björk 10 legőrültebb képe!: "Meztelen boszorkány, csintalan kamaszlány, földanya. Ez mind ő."...és mindezt nekünk adja, nesze, nesze!
Recorder – Kaotikus kisasszony: „Björkben ott van Izland kietlensége és New York bonyolultsága is.” – ...inkább fordítva: nyújork kietlensége és az izlandi természet bonyolultsága...
rec – Hien Amerikába költözik: „Érthető, hogy emiatt szomorú új videoklipjében. De miért meztelen?” – Mert énekesnő. A mai énekesnőket erről lehet felismerni: vetkőznek, és néha még énekelnek is mellé:
rec – Pucér énekesnő is lesz?: „A minifesztivál egyik fellépője egy videóban mindenesetre levetkőzött.”
recorder +18 Ki a kádból, te lány!: "Meztelenül, persze, de aztán öltözz, indul a luxusbuli! Új NSFW-videoklip." – Ez a zenekar neve vagy csak a műfajuk? Mindegy, LESZAROM...
Recorder – Irritáló, csábító, vörös: „Idegösszeroppanása volt, mégis jön a Szigetre. Nézzük Florence-t.” – Vagy vetkőznek, vagy hisztiznek. Ez is: még be se futott teljesen, de már fullba nyomja a sinéadókonnort.
rec – Diszkósztár a disznóólból: „Shamir egy bűzös farmról jött, de úgy énekel, mint a 20 éves Prince.” – Akkor ez már két közös pont a minneapolisi törpével :DDD Az ólban maradva:
Rec18+ Mit szopik a malacka?: "Szex, erőszak, maszturbálás, vér: ez nem gyereknapi cukivideó, sőt." – ...de azért csakazértis gyereknapon raktátok ki. Nem baj, karácsonykor ezt is tudtátok überelni:
r – Hopp, egy dildó ajándékba!: „Sophie csinált egy lemezt, és hogy fogyjon, csomagolt mellé valamit.” – Köszike, kihagyom, maradok heteró :)
r – Lego Nick Cave kell?: „Az 5 műanyag minimütyür egyike énekel is! Ja nem, csak világít.” – Azért inkább ez, mint a fenti megoldás :DD
Recorder – Ki mit talált a fa alatt?: „Mutatjuk, miért örüljön, aki lemezt, koncertjegyet vagy zenei könyvet!” – Na végre, már azt hittem hogy Karácsonyra csak vallásgyalázást tudtok. Még a végén visszatér a hitem....
recorder – Szeretkezz!: „Ez a címe a videónak. No komment.”YES komment: LESZAROM.
r: Milyen Kylie a hátsó ülésen?: "Nick Cave filmjéből kiderül. A rendezői interjúból meg még sok minden más."
Recorder – Nick Cave formabontó!: „Hányózacskókra írta legújabb kötetét az ausztrál - kreatív, vagy bizarr?” – Inkább csak az olvasó érdekeit nézi :)
recorder +18 Az énekesnő műsor közben tolja le a bugyiját!: "Nem lehet nem megmutatni." – Nem lehet nem leszarni. LE is SZAROM. Persze nem szabad csupán a heteró-sekszualitásra szorítkozni:
Rec18+ Pornográf lemezborító: „Jól megmutatja a nemi szervét, mégsem tudjuk, fiú-e vagy lány.” – Majd eldönti :)))
rec – A kesztyűs néni, aki bácsi: „Na, melyik énekest hívták így 30 éve a lemezgyűjtő kissrácok?” – Majd eldöntik!
rec – Csókolózó pankrátornők: „Három csaj teper le egyet, enyelgés a vége. Kicsit gusztustalan videó.”
Recorder – Leszbikus szerelmes dal: „Kim Basinger lánya egy fekete csajjal jár. Valentin-nap, helló!” – ...és kedvezzünk a fijúknak is:
Rec18+ Ilyen a pénisz közelről: „Minden testrészt megmutató natúr videó izgalmas zenei aláfestéssel.” – Ja, nagyon izgalmas. Nyilván pénisz nélkül is ennyien megnéznék-meghallgatnák...
Recorder – Cuki fiúk ölelkeznek: „Sőt még egy puszi is elcsattan a panelháznál. Felső Tízezer-videó.” – Ha ilyen a felső tízezer, legalább nem szaporodnak :D
rec – Egymással smároló férfiak: „Egy rózsaszín tütüben éneklő pasi annyira megfogta a tinifiút, hogy...” – ...hogy még én is LESZAROM.
rec: De szomorú ez a meleg fiú!: "A magányos Alfons Magyarországig utazik Kanadából egy koncert miatt." – Jaj, igazán nem kellett volna...
Recorder – Meleg, fekete, vicces fiú: „Félmeztelenül rázza a tengerparton. Ez az egyik legőrültebb videó idén.” – Kihagyom.
rec – Meleg Trónok harca-videó: „Birkózóhoz simul izzadva a sorozat izomembere. Tánc komolyzenére.” – Na EZÉRT nem néztem eddig se!
r – Emily Ratajkowski melleivel próbálták orvosolni, nem ment – Csoda? Már a péniszesdi sem jött be.
rec – Baromfiszex! Baromfiszex!: „Faszi bemutatja, ön meg megnézi. Igen, ön, aki mindjárt idekattint.” – Nem, nem, SOHA!
Recorder – Balkáni bugyibárók: „Csodás csajok, pálmafás poszter, kék koktél: tuti nyári bazári videó!”Wait, a challenger appears:
rc – Szíriai lagziból jött Pestre: „Semmi politika: a legnagyobb arab bulibárónak csak a szerelem fontos.” – ...akkor ő is ment Kölnbe szilveszterezni? LOL!

ROCK AND ROLL \m/ (nem)

2015 a Zenei Eredetiség Éve volt. Ja, nem:
rec – Schmitteltél! Ja, nem is: „Szenilis vén sztár lopással vádolt egy ifjú zenészt. Aztán leesett neki”
rec – Plágium? Részeg voltam!: „Vicces bírósági videó került elő lopós sztárok magyarázkodásáról.”
Recorder: Loptam? Bocsi: "Szó nélkül fizet a más által írt dalból 4 milliónyit eladó sztár." – Hát aki elad négymilát annak van is miből fizetnie. Van példa azért az ellenkezőjére is:
Recorder – A Prodigy is ellopta: „Hajléktalanként halt meg a világ leghíresebb dobritmus-szerzője.” – Ilyen ez a PRODIDZSÁJ popszakma!
r- AIDS-es vér beinjekciózva: „Így számolt le a rapperrel egy volt zenésztársa, vallja az áldozat fia.” – Hiába, ilyen ez a POP rapszakma!
rec – Világ punkjai, hányjatok!: „A New York-i lázadók koncertterme elit étteremként nyit újra. Brroááff!”
rec – Pucér izomagy a Keletiben: „Maszkban táncoló nyugdíjasok és más furcsaságok. Rémálom-videó.” – Rémálom? A Keletinél minden este ez megy, sőt, néha a Nyugatinál is...
rec – Beszarás, Modern Talking: „Lehet-e jó zenész, akit 5 éves korában megijesztett a tuba?” – Sőt, CSAK az lehet!
rec – Feltámadó Amorf Ördögök: "Péterfy Bori újra régi zenekarában énekel, tudtuk meg az Instagramról." – Miért, eddig nem a régi zenésztársaival játszott?
rec – Ikerlányok, istenpasik: "Van, ki nem imádja a bulinegyed­ben ugrabugráló lányok videóját?" – Igen. Én és minden más normális heteró katolikus!44 négy
Recorder – Britney biznisze bukó: „Ákos sem dicsekszik a borozójával. Zenészek vendéglátós kalandjai.” – ...hogy aztán kiderüljön, dicsekszik is is vele, és nem is annyira bukó: „Itthon valahogy nem divat étteremmel, kifőzdével dicsekedni, a részben Ákos által tulajdonolt Andante Borpatika a ritka kivételek egyike.”
rec – Majdnem új 30Y-videó – Szinte már majdnem érdekel. Ja nem, mert még itt vannak az elődeik is:
Recorder – Lovasi és Lecsó tánca: „A Kiscsillag megírta a dalt, amit a Kispál és a PUF nem. Új videó!”NEMZETHALÁL.
Rec18+ A 10 legocsmányabb zenekar-név valaha:
„Fostartály, Treblinka? Anális Hányás" – ...és később a Rockstation is fog csinálni egy effajta válogatást, de mindent a maga idejében :)
rec – Káromkodás a mindene: „Szabálytalan és törvényt bontó, mégsincs nélküle magyar média.”MAGYARUL: ő nem bír meglenni médiamegjelenés nélkül.
Recorder – Vuki lett a sztárokból – Miért, eddig mik voltak? – „Ez történne, ha ámokfutna a vicces kedvű plasztikai sebész.” – Tudjátok mit? Egyiken se rontana sokat, álljon neki átszabni őket.
Recorder – Videón a sapkás szellem: „Egy irodaházban garázdálkodó furcsa figura sejtelmes felvétele.”
rec – Szörföző zombik videón: „Három élőhalott laza produkcióját vették filmre, Bach zenéjével.” – Szellemek, zombik...és ezt a postot egy nap kétszer is kirakták, biztos azért mert olyan jó zene, vagyis nekem ki kell hagynom.
Recorder – Gejzírek punkjai: „10 frenetikus izlandi nagylemez, amit senki sem ismer, pedig.” – ...egyikkel sem vagyunk szegényebbek. Majd ha Izlandon is a magyar zenével foglalkoznak, én is foglalkozok velük!
rec – Magyar videoklip drónnal: „Egy hiphopcsapat élményei a kisapostagi repülőtéren.” – Ezek a fiatalok! Pózolnak, emberkednek, aztán meglepődnek amikor eléjük repül egy csillagsávos drón!
r – Jim Morrison, a szexi ördög: „Pubertáslányok és katonafeleségek tüzét is begyújtotta az első punk.” – Szegény Jim, már a punkot is az ő nyakába próbálják varrni amiatt az egyetlen kósza gatyaletolás miatt...
rec – Fafejű a Daft Punk – Miért, eddig mi volt? Már a nevük (daft) is azt jelenti... – „Végre maszk nélkül látható a két zenész. A róluk készült szobron.” – Szerénység elvtársak! SZERÉNYSÉG!
rec – Íme, a csíkszeredai trükk: „Úgy nyerték meg a tehetségkutató pesti döntőjét, hogy ott sem voltak.”MEGLEHET!!!4 négy
rec – Adele: itt az év szívatása!: „A világ legnépszerűbb énekesnője troll lett: álruhába bújt. De kiébe is?” – Hát ezekkel a méretekkel nyilván csak a sajátjába tudott...
r – Madonna elesett? Megírom: „A kínos színpadi zuhanás máris megihletett egy zenészt. Itt a dal.”
Recorder – ciki – A 10 legbrutálisabb színpadi elhasalás: „Pechjükre alanyaink lépéseit egy-egy fellépésükön több ezer ember kíséri.” – Na, ebből meg gondolom egy tripla konceptalbum fog kerekedni :SSS
Recorder – Bocs, papa!: „Íme a lány, aki már első lemezével lenyomta sztárzenész apukáját.” –Seksz-szel nem volt nehéz...
Rec' – A bulinegyed sötét oldala: „Film készül a pesti éjszakai életről, menő zenészek is lesznek benne.” – Azóta már erről is kiderült hogy nem jó...sebaj, Év filmje még így is! 2015 egyébként a zenei forradalmak éve volt...nem. Ami a lényeg, hogy a kiadók idén is mindent megpróbáltak a vásárlás növelése érdekében, a high-end hangzástól:
Recorder – Elit zene dupla áron?: „A Deezer szerint bárhol, bármit hallgathatunk stúdióminőségben.” – ...egész a halott formátumok újraélesztéséig:
Úristen! Kazetta!: „Ilyen 80-as évekbeli retróra még David Hasselhoff sem volt képes.” – ...de mi, magyarok, ebben is jobban teljesítünk:
R – 88000 forint egy lemezért?: „Vajon melyik magyar zenekaré a 44 éves felvétel, ami ennyit ér?” – A mostaniakhoz képest kb. bármelyik...
Recorder – Már csak 90 forintot ér az Edda lemeze?: „A Quimby-filmes Lévai Balázs ennyiért vette a budai Skálában.” – ...már csak kilencven forint ez a dal... Hopp, az egy másik.
Recorder – Jay Z bebukta a Tidalt?: „Úgy elkúrták a sztárokat gazdagító app marketingjét, hogy csak na.” – Tényleg, ez volt másik bukta, beharangozták hogy ez majd megmenti a zeneipart, aztán...néma csend :D De nem is kell, mert:
Recorder – Kamutárlat Párizsban: „Manapság az, aki nem kap aranylemezt, rajzol magának.” – Még mindig jobb mint nálunk ahol száz eladott mp3 file után jár a platinalemez és a Kossuth-díj :DD
rec – Esik a GDP? Zenéljünk!: „A mi kormányunk miért nem tolja meg úgy a gazdaságot, mint ők?” – Talán mert nincs miből?...
Recorder: Zenei rezsicsökkentés: "Ingyenzene az Amazonnál. Az Apple 3 milliárdot ad egy 3 hónapos cégért." – Adják inkább ők is a LÉLEGEZTETŐGÉPEKNEK rászorulóknak:
rec – Skrillex és a hitelfelvétel: „Hányszor kell bankba menni, hogy kölcsönt kapjunk? Vicces videoklip.” – Csak egyszer, de fegyverrel és maszkban, és akkor vissza se kell fizetni, LOL!
rec – A világ legfurcsább lányai: „Őrült apjuk őrült zenét erőszakolt ki a három nővérből. Beteg egy sztori.” – ...és bebizonyosodott hogy a rossz zene akkor is rossz zene marad ha nagyon rég vették fel.
Recorder – 1,6 millió egy lemezért: „A drogos hangmérnök elszúrta, mégis megjelent, ezért ilyen ritka.” – Lásd mint fentebb.
r – Slágerlista Lenintől Putyinig: „Sok dalt írtak a főruszkikról, egy magyar diszkókirálynő még szerelmeset is.” – Az semmi, nekem gyerekkoromban a Köszönjük néked Rákosi elvtárst kellett énekelnem...csoda-e, hogy punk lettem?
rec – Putyin ellenségei eltemetve: „A lázadó Pussy Riot-csajok csúnya véget érnek. Vadonatúj videó.” - ...és mint majd látni fogjuk, a Musicpress magának követeli ezt a dicsőséget is, de ne menjünk annyira előre.
rec – 1995: felrobbant Britannia: „Pár hónap alatt jelent meg 20 olyan lemez, amit azóta is hallgat a világ.” – Nem  baj, hamarosan újra lesznek arrafele robbanások, igaz, nem zeneiek :/
rec – Linda, a karatés lány, újra: „Előkerült egy soha meg nem jelent felvétel eredeti szalagja, íme!”
rec – Linda újjáélesztve: „Széttrancsírozták és összerakták újra a 80-as évek menő filmzenéjét.” – Retró, retró, retró...
rec – Kurt Cobain csápol?: „Vagy forog a sírjában? Ez az új zenekar mintha 1991-ből jött volna.” – Ebből is bőven elég volt az eredeti:
Recorder – Nirvana vagy Oasis?: „Ezt Kurt Cobain lánya dönti el, aki mindenkit szeret apján kívül.” – Ezzel én is így vagyok...

POLITIKA :((((

Record – Zsidó, roma és magyar is: „És ezt most kellett megtudnunk az amerikai rocksztár származásáról.” – Trollcsali poszt... :SS
Record – Kreatív gettó Budapesten: „A zsidónegyed szélén 5 éve nyílt a Telep, iamyank trekkje köszöntse!” – Ez is.
r – Arabok és feketék Pesten: „Németország elmaradott, mondja a roma gálát is ideszervező német.” – ...és ez is.
rec – Szex a korrupció ellen: "Képedbe röhögnek, akik lenyúlják a közpénzt a szemed láttára."
r' – Központ Elhárítási Terror: „Migránsokat rugdosol? Neked való hely a pokol! Hazai politikus punk.” – Gondolom most akkor az objektivitás jegyében a nemzeti rockzenekarokkal is foglalkozni fognak. Ja, nem.
Recorder – Konzervatívként komcsi zenékkel kampányolsz?: „Letépik a fejedet.” – Ejnye már elvtársak, nektek semmi sem jó? :D
Recorder – történelem – Meghalt, aki meghallgatta: „Ma 70 éve Karády Katalin dalára indult 40000 katona a ruszkik ellen.” – Ez olyan mint a Lili Marleen, mindkét oldalon hallgatták...most akkor kinek fütyölt a dalos madár?
Recorder – Eagles Of Death Metal: „Az ő tegnapi koncertjükön történt a párizsi este legnagyobb tragédiája.” – ...és erre egyből kapnak egy ilyen cikket. Itt tényleg csak a kattintás és a lájkgyűjtés számít, tökmindegy hányan halnak meg. És persze ahogy a Stenk, ők is úgy állnak hozzá hogy „a zenekar, akinek neve összeforrt a terrorizmussal”. Hányinger.
Rec 18+ Orbán-imádó pucér nő: „A bazmegelő botrányhős mutatja és mondja. Nagy Kriszta ostoba?” – Sajna nem, csak jól megtalálta hogy miből lehet megélni, meztelenkedésből, politizálásból...meg hülyeségek nyilatkozásából:
      Mi a legnagyobb erényed?
      „Az igazság keresése és az igaznak levés.”Szerénység! Ne tömjénezze magát! Szerénység! Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység.
      Mit énekelsz a zuhany alatt?
      Kallaszt. – Ja, Márió Luidzsi Kallaszt. ÉDES FASZOM, én most rendelek még egy sört. Ternészetesen a Recorder sem maradhatott ki a Kövér László-Kovács Ákos nyilatkozatok generálta o(l)da(l)szúrásokból:
rec – Nő ágyban, nő konyhában: „Unokát nem csináló, de jégeralsós pasikkal cigiző lány a videó főhőse.”
rec – Tóth Vera: szülj, Adele!: „Miért ad ilyen tanácsot a magyar énekesnő a világsztárnak?” – Nyilván hogy rábírja egy coming outra, meg mert méhében él a nemzet!
Rec' – Zsidó-magyar kántornő német technót énekel: „Marlene Dietrich, Leni Riefenstahl és a Kraftwerk is inspirálta a dalt.” – Ez az igazi multikulti :)
Recorder – Elcseszettek vagyunk – Már aki! Már aki... – „Nem-e lehetne 1981-ben élni? Itt a múlton rágódó Hó Marci új dala.” – Nyugi hahómarci, te 1981-ben is ilyen elcseszettnek fognád fel az életet.
re – Udvaros Dorottya: money!: „A színésznő-énekesnő bevallotta, hogy a pénz motiválja legjobban.” – ...természetesen ez így ebben a formában nem igaz, Udvaros nem is hagyta behúzni magát csőbe, pedig nagyon próbálkoztak:
      Magyarnak lenni annyi, mint...
      … nem tudom folytatni, nem tetszik a mondatkezdés. Itt születtem, ez az anyanyelvem, színész lehetek az anyanyelvemen. – ...és ennyi. MAXIMÁLIS TISZTELET!

ERŐSZAK!!

Recorder – 10 repülőgép-katasztrófa, amiben rocklegendák estek áldozatul! – Hú, remélem majd közlitek a Bataclanban készült fotókat is!!4 Mindent a kattintásért!!!!
Recorder – Beteg szóviccek megképesítve
Rec 18+ Horror a csokigyárban:
"Perverz, gyomorforgató videótól lett híres 20 éve a botrányhős énekes." – ...és azóta se sikerül senkit tartósan megijesztenie meg botrányt okoznia, lassan már a fundamentalista keresztények is leszarják. Még én is :)
rec: Mennyi vér fér egy testbe?: "Megtudhatja, aki kizökkenti az xboxozásból a kődurva rappert."
rec - Véresre verik, kirabolják – Ez valami új trend lesz:
R18+ Kedves vagy? Szétvernek: „Addig ütik az idegeneket leszólító srácot az utcán, míg vért nem köp.” – Meg sem dugják? Olcsón megúszta:
Recorder – Megerőszakolt punkok: „Sértőnek találták a zenekar nevét!” – Na most ezt ide tegyem vagy a sekszesbe? Mindegy, most már marad itt...
Rec18+ A ruhátlan szívtelen: „Mindenét kipakolja az énekesnő: a belső szerveit is. Ijesztő videó.”
Rec 18+ Dexter Budapesten?: „Véres gyilkosság a pincében avagy egy pedáns fiatalember reggele.”
recorder +18 Kegyetlenség: Pedofil és erőszaktevő popsztárok a zeneipar csúcsán: „A zenészek világában is gyakoriak a szexuális bűntények.”
recorder +18 Akasztott ember: „Csoda, hogy ennek a videónak a készítőjét pár országból kitiltották?” – Csoda-e, ha LESZAROM? Ugye hogy nem.
rec – Késes gyilkos vagyok: „Egy idegbeteg zenész önmagát játssza a horrorvideóban. Elég jól.”
Rec18+ Vér, vér, vér! - KOVÁCS KINGA MENSTRUÁL - „Bizarr humorú és magas szórakoztatófaktorú felnőtt tartalom a Royal Blood új klipjében.”
Recorder – Horror Magyarországon: „Ilyen ijesztő videót még nem láttunk, belénk fagy a vér a remek kisfilmtől.” – Kellett már nekünk, magyaroknak is ilyesmi...NEM.
Recorder – San Budapest utcáin: „A 70-es évek gengszterei tűzvörös Merciben és bőrjakóban nyomták?”
rec – Hájas roma gengszterek: „Melled szőrös, hasad dagad, mégis kurva jól érzed magad.”MAGYARUL: ŐK érzik jól magukat, a néző-hallgató szenved helyettük is.
Rec' – Cuki 9 éves gengszter: „A kissrác lerajzolta a legdurvább rappereket, így lett a fő spanjuk.” – Van abban valami szánalmas hogy ezek a tahók egy olyan gyerekkel haverkodnak akit a saját gyerekkorukban max. összeverni-megalázni tudtak volna.
rec – Az öngyilkosság megoldás? – Hát ha sokáig folytatjátok, nekem lehet hogy az lesz:

BLASZFÉMIA!44 NÉGY

r - Isten ellopja Sátán gitárját: „Így indul egy új némafilm, melyben Iggy Pop játssza a punk angyalt.”
rec – Íme, az apáca melltartója: „Sőt, a lepel alatt vörös a bozontja.”MAGYARUL: csak a kereszténységet lehet büntetlenül gyalázni.
Recorder – Jézus, a troll: „Gonosz poénokkal bosszantja az ártatlanokat a hipszter Krisztus. A szórakoztató videóban a hipszter topmodell fazonú Jézus trollkodik a tengerparton Kaliforniában: látszólag mindenkinek megadja, amire vágyik, hogy azután ezek a csodatevések mind gonosz poénként csattanjanak.”MAGYARUL: csak a kereszténységet lehet büntetlenül gyalázni.
r – A szex félelmetes, de vonzó: „Beszívott keresztény lányok és fiúk elég durván buliznak ezen a videón. (...) Azt mondani az amis közösségre, hogy hagyományőrzők volnának, elég gyenge kifejezés. (...) Van azonban egy rövid időszak, amit rumspringának neveznek, amikor az általában 14-16 éves fiatal elhagyhatja a közösséget, vehet autót, megtapasztalhatja a külvilág örömeit/bűnösségét, majd választhat, hogy visszatér az amisokhoz és megkeresztelkedik, vagy kilép közülük, ilyenkor azonban szinte minden kapcsolatot megszüntetnek vele a kommuna tagjai. A (...) Death From Above (...) klipje ezt a rumspringa korszakot dolgozza fel, persze rátesz egy-két lapáttal: amis fiatalok buliznak kőkeményen, megismerkednek a szexszel és szívószállal felszippantják az őseik porait egy urnából (?). Nem különböznek ilyenkor egy átlagos tizenévestől, mind mások teste, mind a sajátjuk egy megfejteni való rejtély számukra. A klipben tanúi lehetünk egy illegál csűrpartinak, ahol egy srác birokra kel egy székkel (természetesen), valamint vad szemnyalást és tehénfejést is láthatunk közelről.” – Így igaz, mind voltunk tizenévesek, mind nyalogattuk egymás szemét, mind szippantottuk fel az őseink hamvait...NEM.„Maga a zenekar így nyilatkozott a kisfilmről: "A videót a dal szövege ihlette, ami az ártatlanságról és a nagykorúvá válásról szól. Arról a nagyon bizonytalan időszakról, amikor a szexualitás még egy félelmetes, de vonzó dolog."MAGYARUL: csak a kereszténységet lehet büntetlenül gyalázni. De itt sem ez volt a csúcs, hanem:
recorder +18 Végigdugják a klipet: "Nyers húst is esznek és nagyon rossz helyre dugnak egy feszületet. (...) 18+ Mehet a feszület a popsiba:  Adán Jodorowsky, a híres chilei-mexikói filmrendező Alejandro Jodorowsky fia évek óta színészkedik apja mellett, illetve zenei karriert is indított Adanowsky nében. Nem egyszer rendez magának klipet, mint most, Would You Be Mine című dalához, bizonyítva, hogy az alma nem esett túl messze a fájától - új videójában egy pornószínésznővel szexel (...) Persze nem lehetne Jodorowsky a rendező, ha nem lennének benne olyanok, mint nyers hús evése, feszület popsiba való applikálása és gyémánt szájból szájba adása. Szerencsére nem is veszi magát komolyan a videó, amit elsősorban camp élvezeti értéke miatt érdemes megnézni. A papa büszke lenne."MAGYARUL: CSAK ÉS EGYEDÜL A KERESZTÉNYSÉGET LEHET BÜNTETLENÜL GYALÁZNI. Voltmár, ahogy az azóta törölt komment is:

De hogy ne csak a rosszalkodásra koncentráljunk, volt olyan is

AMIKOR SZERETTEM A RECORDERT 2015-BEN:

...mert bár természetesen az értelmes és nem botránykeltő cikkeiknek csak a töredéke ért Index címlapot:
rec – Melyik sztáré nagyobb? – Ez majdnem a sekszbe került, aztán láttam hogy az ökológiai lábnyom a téma :)
Recorder – Lehidaltak a nézők a világsztártól: „Aki beszállt kedvenc zenekarukba.”
Recorder – Queen-sláger eltáncolva: „Igen: a Bohemian Rhapsody-t így, balettként, fiúkórussal is látni kell.”
Recorder – Rock & Roll Queen: „Terveztél már borítót világhírű zenekarnak? Óré Krisztina igen.”
Recorder blog – Hazai pálya – Az elmúlt 15 év 50 legjobb magyar albuma: „A hazai popzene története eléggé elhallgatott téma szinte mindenhol. Pedig voltak itt nagy nevek, és még nagyobb albumok, amikért anno mindenki teljesen odavolt. Összegyűjtöttük az elmúlt időszak leginkább maradandó, kiemelkedő, újrahallgatásra érdemes ötven albumát.”
r – Játsszon Ön is technót!: „Vigyázat! Függőséget okoz! Bárki lehet acidzenész! Csak itt és most!”
Recorder blog – Dobgépezzen egész hétvégén!: „Nem kell programot letölteni, csak kattint, és már szól is a house!” – Megtettem, a szomszédok is átjöttek :) EGÉSSÉG!
rec – Doktor Rocksztár: „Egy gitáros-pszichológus mondja, miért jó a zene a lelkünknek.” – ..ha nem volna egyértelmű:
rec – Depis? Szedjen zenét!: „12 szupervidám dal a télvégi szürkeség okozta rosszkedvre.”
rec – Szigeten mi megy?: „Nem a Hajógyárin, nem Horvátban: Korzikán, Izlandon, Okinaván a tuti.”
Recorder – 6 jó határon túli fesztivál, amire érdemes kinézni: „Ha unjuk a hazai felhozatalt, vagy csak kíváncsiak vagyunk rá, hogy zajlik a fesztivál biznisz külföldön.” – ...és ezek bármelyike jobb, mint a Sziget!
Recorder: Meghal, mielőtt 18 lesz: "Vannak helyek, ahol a lányokat gyerekként kiházasítják. Nem kéne." – ...és ha minden blaszfémikus-sekszes tartalomra csak egy jutna ami ilyen problémákkal foglalkozik, akkor ez a post is tárgytalan volna. De nem ez volt a legjobb, hanem:
rec – Csoda a katolikus gimiben: „Ritkán látható olyasmi, amire ez a tanár rávette a Szent Pius diákjait.”SZERETEM A RECODERT, csak így tovább, még több katolikusságot! EGÉSSÉG!

MUSICPRESS

A Recorderből kivált MusicPress 2015-ben valahogy kevésbé volt jelen: kevesebb post, kevesebb Index-címlap, pedig nagyon tepertek, de az anya-oldalt és (mint látni fogjuk mindjárt) a Stenket, Lángolót, Quartot (sőt, a Könyvesblogot és a Mai Manó Házat) nem tudták utolérni:
Music – St. Vincent lebontott egy erkélyt a koncertjén: „Közben egy új dalt is bemutatott a Csajok tévésorozatban.” – Ez már két ok arra hogy elkerüljem.
Music - St. Vincent tinilányokkal adta elő új dalát: "A Teeanage Talk kislemez borítóján az énekesnő 14 évesen látható." – ...de remélem legalább kevés ruhában, hogy a mai trendekhez igazodjon!!!
Musicpress: Orbán népe - új Rákosi-dal egy közelgő lemezről: "Politikusok a gúnyos borítóképen, négy hazai punkzenekar közös munkája." – Esküszöm kezdek lassan Bucóval egyetérteni hogy aki igazán lázadni akar az ma nem punk, hanem kispolgár :SSS
musicpress 18+ A meztelen énekesnő bemegy a városba: "A remek új Young Ejecta-lemezhez korhatáros fotósorozat is tartozik." – Most hogy láttam az összes nemiszervét, a zenéje már nem is érdekel, mondjuk eddig se nagyon, de ezután meg főleg! Milyen szar lehet mostanában „énekesnőnek” lenni: hang nem kell, meztelenkedés és csinos pofi igen. És hiába hogy az ember lánya tök pucéran alázza magát ország-világ előtt, jövő héten jön egy másik aki még jobban lemegy kutyába és onnantól őt imádják a zenei blogok...egy egész hétig, mert akkor újrakezdődik a körforgás :DDD Persze vannak akik eleve erre építik a karriejüket mert nemhogy énekelni, de zenélni sem tudnak:
mup: A Pussy Riot szexi klipje a mai Putyin-ellenes tüntetéshez: "A politikus punkboszorkányok seprűvel mennek a Manyezs térre."
Musicpress -  A Pussy Riot lányokat élve eltemetik – Bár ott tartanánk... – "Új klipdal híres amerikai zenészekkel a rendőri erőszak és Putyin ellen." – ...és a valóságban így pofozzák őket hülyére. Ez a puncilázadás a legszánalmasabb „zenei” dolgok egyike. Alibizene alibiforradalmároktól (nem véletlenül nem a leghírhedtebb akciójukra koncentrál a blogoszféra). – „A latin betűket használó sajtóban elsőként (és sokáig egyedüliként) a MusicPress blog írta meg, hogy Pussy Riot-lányok New Yorkban Lenny Kaye, Richard Hell, Marc Ribot, Yeah Yeah Yeahs-, Miike Snow-tagok társaságában stúdióztak december elején (...) az I Can't Breathe című protest songot Eric Garner rendőri brutalitás okozta halála ihlette, magát címet is a fekete férfi utolsó szavai adják, melyeket a punklegenda Richard Hell előadásában hallhatunk a felvétel végén. Rajta kívül a szibériai Jack Wood együttes frontleánya, Szása Klokova és a szöveget jegyző Matt Kulakov (...) hallható a dalban, melynek a hangszeres részeit Nick Zinner (Yeah Yeah Yeahs), Andrew Wyatt (Miike Snow) és a Marc Ribot-féle Ceramic Dog egyik zenésze, Shahzad Ismaily játszotta fel. A videoklipben az egész koncepciót kitaláló, rendezőként és zenei producerként is feltüntetett Pussy Riot-tagok, Nagyezsda Tolokonnyikova és Marija Aljohina láthatók, amint épp élve eltemetik őket egy Orosz Tavasz márkájú cigarettásdoboz mellett. A lányok orosz rohamrendőr egyenruhát viselnek, ami egyszerre utal az Ukrajnában zajló orosz beavatkozásra és a 2012-es moszkvai Bolotnaja téri Putyin-ellenes tüntetés leverésére.” – Azt hinnéd hogy ennyi zenészlegendával már tudnak úgy-ahogy hallgatható protest songokat írni, de nem, ez még így is úgy szar ahogy van. Az meg mekkora vicc hogy az ő nevükkel adják el, pedig egy büdös akkordot nem fognak le, egy rohadt hangot nem énekelnek: „az egész koncepciót kitaláló, rendezőként és zenei producerként is feltüntetett Pussy Riot-tagok”. Még ennél is viccesebb a cikk első sora: "A latin betűket használó sajtóban elsőként (és sokáig egyedüliként) a MusicPress blog írta meg"MUHAHA, ülj le fiam, egyes. Mondom, szinte versenyeznek hogy ki tud minél előbb minél frissebb fekáliát tálalni a csürhének...Kossuth-díj nem kéne a Pussy Riot „felfedezéséért” és itthoni propagálásáért?

EGYEBEK (QUART, LÁNGOLÓ, STB.)

gawebmediagroup 18+ bizarr - 5 bizarr, elborzasztó klip: "Képedjünk el azon, mennyire határtalan az emberi fantázia, és mennyire groteszk dolgokat talál ki." – ...véletlenül sem a klikkvadászat a cél, á, dehogy...
Ilyen videóklip eddig nem volt, és lehet, hogy jobb is volt ez így: „Tim Commerford korábban a Rage Against The Machine basszusgitárosaként volt ismert, most egy Future User nevű lényegtelen együttest vezet. A lényegtelenséget ő is érezhette, mivel egészen váratlan húzással dobta fel az együttes új klipjét: az nemcsak hogy Commerford gerincműtétéről szól, hanem konkrét felvételek is vannak benne a beavatkozásról.” – Már a RATM-et se szerettem: túl sok politika, túl kevés sláger, meg ők felelősek a Limp Bizkitért is...hát ez is jó szar, de legalább a Rage énekese nem ordibál benne.
Könyves – Kollár-Klemencz meztelenül ül a farönkön: „Az ember és természet viszonya soha nem volt szomorúbb.” - ...és már elkönyveltem volna FACEtreehuggernek, amikor újabb sötét titokra derült fény:
Könyves – A Kistehén énekese kecskék közt érzi jól magát – Én ezt valahol mindig is sejtettem róla :SSS – „Kollár-Klemencz Lászlót a széttett lábú irodalomtanárnő eltanácsolta az írástól.” – ...és milyen jól jártunk volna ha megfogadja a tanácsát.
stenk - Kifogástalan úrihölgyek csáppornója: "Erősen sminkelt lányok simogatnak egy nagyon szerencsés polipot az év egyik legjobb számához készült klipben. Premier az Indexen!" – A klip tartalma alapján ez annyira jó muzsika hogy én már szinte meg sem érdemlem, meg is hagyom a nálamnál ízlésesebbeknek :DD
Könyves - Ádám meredező hímtagja teremtette meg a világot: "Az izlandi Jónást a fekete mágia miatt száműztek a társadalomból. Olvasson bele!" – Egy kis vallásgyalázás, egy kis pornográfia...köszönöm, ez is túl minőségi nekem :)
l 18+ Nemi szervek és konfettiBusiness as usual in the Cyrus household:
lángoló gitárok 18+ Miley Cyrus arcán folyik minden: "Váratlanul lemezt adott ki." – Mondom, ahány hét, annyi szánalmas hír és meztelenkedés „zene” ürügyén...
quart - Mindig bevillan egy fenék: "Miley Cyrus Lenny Kravitz lányával forgatott meztelenkedős klipet. (...) Kijött a klip Zoe Kravitz roppant találó, Bitch című számához, amiben bármit is filmeznek, a háttérben valahogy mindig felbukkan egy fenék. Vannak dolgok, amik nem igényelnek komoly megfejtéseket. Ez tényleg egy klip, ami lehet, hogy seggesebb még Jennifer Lopez és Iggy Azalea közös, Segg című számához forgatott videójánál is.” – Seggek, önmagát lekurvázó énekesnő...a zenész apuka büszke lehet, ahogy Miley Cyrusnál is!
stenk - Nem Mick Jagger lánya pisilte le a falat: "Missy Elliott diszkógömbnek öltözve tért vissza, a Videódiszkót sztriptíztáncosok lepték el."ÉDES FASZOM, már Jagger lánya is énekel? Mit kell ezeknek a zenészcsemetéknek kompenzálni a botrányaikkal?
Meztelen művészet 18+ Meztelen nő, kezében egy kalapáccsal: „Mi lesz ennek a vége?” – Kritikai siker, mi más, ahogy az lenni szokott:
Ehhez épp Tereskova fanszőrzetére van szükség: „Mi köze a műpénisznek a női test ábrázolásához a művészetben?” – Szerintem rohadtul semmi, de majd az okosak megmondják...és tényleg:

Dózsa György 2015.11.07. 18:28:09
"A zsigeri undor mögött ott a kérdés: pontosan miért is rettenetes ez? Tényleg csak az esztétikum miatt, vagy megvan ebben a férfivilág kiszolgálásának elutasítása miatti düh is?"
Milyen hülye, erőltetett szöveg.

...és aztán lehet vitatkozni, mi volt előbb, Tereskova lopott ötlete vagy Máriás tablói:
Angela Merkel pucér, Andy Vajna fohászkodik: „drMáriást lenyűgözi, mennyire rabjai vagyunk a politikából szőtt mitológiának.” – Ja, véletlenül ő is ihletet kapott :DDD Kár hogy ő nem fog a vetkőzésével vásárlást generálni...

Queer 2015.11.08. 15:40:26
Már a korábbi eresztés is rémisztően gyenge volt, azek még annál is rosszabbak.
Marad a szövegelés, hátha az valakinél bejön.
A kassza csörög? Vagy csak Tyereskovánál működött a "varázslat"?

A meztelen lány valami rosszra készül: „Island of Promise címmel nemrég debütált az MR2 Petőfin Belau első dala Hegyi Dóri közreműködésével, amihez most készült egy videoklip is. Az egyetlen egy snittből álló folyóparti kisfilmben egy fiatal lány (Tóth Bori) ébred fel egy vízen úszó lakóautóban, majd meztelenül átsétál a túlpartra, de ennél többet inkább nem mondunk. (Ő is szerepelt egyébként Monkeyneck legutóbbi klipjében is.)” - ...és annyira jó lett ez a klip hogy mindenütt nyomni kellett:
lángoló 18+ Meztelen lány a tóban: "Csöcsös szőkeség a mezőn. És megannyi magyar újdonság." – Na, végre itthon is rájöttek mi kell a „zenéhez”. Persze a német precizitást lehetetlen überelni:
lángoló gitárok 18+ A Rammstein és a csöcsös lányok: "A német zenekar úgy partizott Amerikában, ahogy azt egy rocksztárnak kell." – Ja, húsz éve. Azóta ők is beleálltak a szemétgyártásba, eltávolodtak a valóságtól, és még a rajongóik is konszolidálttá öregedtek:

babinéne 2015.09.17. 08:46:09
Jáj ezek a gyerkőcök nem bírnak magukkal sosem! Szeretik is a libáim őket, mindig ezekre pogoznak a kertben...

l 18+ Meztelen nők az erdőben: "Akiket a Rammstein frontembere kinéz magának pénisztávcsővel."
lángoló gitárok 18+ Betegebb még a Rammstein­nél is: „Till Lindemann megalkotta az angolul éneklő Rammsteint.”
Meztelenül állt a kamera elé a gyönyörű énekesnő, aki pikáns klipet forgatott: "Az énekesnő a naturális oldalát szerette volna kihangsúlyozni legújabb klipjében, ezért alig van rajta smink, ruhát pedig egyáltalán nem visel.” – Igen, ő is azt szeretné hogy a ne a szépségére hanem a zenéjére koncentráljunk, ezért nem is vett fel semmit!
lángoló gitárok - Zokni-szandálban szexről rappelni: "Ki mondta, hogy nincs új a rapze­nében? IÖt olyan, akik teljesen frissek." – ...de máris lejárt a szavatosságuk.
lángoló gitárok – Az amcsik Kossuth nevével szórakoznak: „Indianai fiatalok adták a technikás death metal zenekaruknak Kossuth nevét.” – Bezzeg ha itthon valaki zenekart alapítana valamelyik amcsi elnökről elnevezve, egyből lehullana egy-két kilotonna sugárzó instant demokrácia.
Meddig művészet, honnan pedofília?: "Merész klippel sokkol a világsztár, az álszentek meg hüledeznek..."MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a pedofíliához tovább folytatódik. Érdekes és nem kicsit álszent pont alatta ezt olvasnom:
Dráma! Így rontja meg a nevelője a gyermeket... – Ami meg a "zenét" illeti, a Quart kommentelője mindent elmondott helyettem:

Anaman 2015-01-12 11:05:20
gondolom több tucat ember látta készítés közben a videót, és tényleg senkinek nem esett le, hogy ha egy 12 éves lány vonaglik szexuálisan túlfűtött körítéssel, abból gond lesz? ugyan már.

lángoló gitárok 18+ Nem csak csöcs van a világon: "Hanem van pöcs is. A Culture Abuse noise punkjához az jár." – Olyan is: fasz-ság :DD Ez a péniszes-dildós reklám már a Rammstein legutóbbi lemezét se tette zeneileg jobbá, meg a Recorderen tolt szarokat se...
quart: Rendőrruhás chippendale fiúk üldözték a két énekesnőt: "Charlie XCX és Rita Ora közös klipet forgatott." – Miért nem igazi rendőrökkel? És miért nem dugták őket börtönbe a „zenéjük” hallatán?
quart – Melegházasság a templomban: "Kampányvideó az azonos neműek egyházi esküvője mellett" – ...de ahogy a trónokharcás forgatásnál, úgy természetesen itt sem igazi templomban akcióztak a srácok:

istvan 2015 2015-02-06 18:57:24
Nem templomban, hanem imahazban. Templom az, ahol van oltar es aldozat. Ez a protestansoknal hianyzik. Nem pap, hanem lelkesz. A pap bemutatja az aldozatot az oltaron. A lelkesz nem tesz ilyet. Templom es pap az ortodoxiaban es a katolikus egyhazban van, illetve a niceai zsinat elott elszakadt keleti egyhazakban, pl. Koptok. Minden mas kereszteny egyhazban lelkesz es imahaz a helyes kifejezes.

stenk – 10 pont a füves hülyegyereknek!: „A gördeszkás depressziót egy szinte tökéletes lemezen cserélte nihilre a Wavves. Ezen kívül Editors és Eagles of Death Metal a hét lemezében.”
Kultúrpart – Nálunk lép fel a botrányhősnő: „Akinek a zenéit letiltotta a KLM a maláj gép lelövése után.” – Biztos nagyon jó volt. Istennek hála én kihagytam :)
Rockstation 18+ Tizennyolcas karika a hardcore bulivideókra!: „Egy hardcore koncerten elszabadult a pokol, de rendben van ez így?” – Miért ne! A zene is hardkór, és a seksz meg az erőszak is hardkór!44 négy
lg 18+ Meztelenül a küzdőtéren: "Így kell egy szál cipőben rendet tenni egy metálzenekar koncertjén." – Nahát, G. G. Allin is feltámadt? Legalább szarral is összekente magát ahogy szokta? :DD
m18+ Szex, drog, punk ’n’ roll: "A Ken Park és a Kölykök rendezőjének botrányos fotónaplója életének talán legdurvább szakaszából." – Na, a Mai Manó Ház is beállt a sorba, jobb később mint soha alapon. Hát igen, szimplán csak jó kiállításokkal nehéz kattintást generálni.
lángoló – Kiss Tibi pap lett: „Palya Bea kutyával zaklatja a Quimby-frontembert.” – Á, ezek kispályások, itt vannak a profik:
Rockstation - 10 legdurvább istenkáromló zenekarnév: "Minden banda próbál sokkal mocsokabb és gonoszabb lenni, mint a többi zenekar" – ...és egyik szánalmasabb mint a másik és persze mindegyik csak a kereszténységet meri baszogatni. Hiába, ezek ilyen bátor, szókimondó zenekarok, na :) Bár valahol ez is csak azt mutatja hogy mégiscsak lehet valami a Bibliában:

0


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés