2017. 03. 13.
Vicki, Christina és a rönx-állítók (márc. 13-14-15-16.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Vicki, Christina és a rönx-állítók (márc. 13-14-15-16.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁRCIUS 13.:
IT'S JUST A LITTLE CRASH!

0
Négy nő, egy férfi és egy félrerántott kormánykerék.

Sorozat, nem érdemes:
Foglalkozhatnék a Viasat3-on 20:05-kor induló új reality-akármivel, de a Stíluspárbaj Lakatos Márkkal már a címével elvérzett a versenyben. Tessenek kőve vésni hogy igazi  Fffférfffiaknak (legyenek bár homók vagy heterók) nincs szüksége „stílusra”, mert ők maguk A stílus, akár sörhasúan és szakállasan is!! EGÉSSÉG, nézzük is az egyetlen mai jóságot:

Talán ajánlott:
Ritkán kapunk életjeleket Új-Zélandról, de ha mégis, akkor azok általában intenzívek. Így van ez az Összetörve esetében is féléjfélkor melynek tartalmát jobban lefedi az eredeti címe, a Crush: bár itt is van autóbaleset (lásd Cronenberg-től a Crash-t), de az igazi konfliktusforrás a végzetes vonzerő amivel egy fémfatál felborítja a körülötte levők életét, vagy akár a kocsijukat is. Vissza az elejére: két nő egy autóban, egyikük (Donogh Rees) interjúzni megy egy íróval, a másik (Marcia Gay Harden) csak vele tart, de egy hirtelen ötlettől vezetve az autó vezetését is átveszi, katasztrofális eredménnyel. Innentől nem egyértelmű hogy a fejét ért ütés miatt vagy mert eleve ez volt a terve, de felveszi az őt fuvarozó identitását és helyette megy el az interjúalany farmjára beszélgetni. Ahogy a manipulátorok, ő is a leggyengébb láncszemmel, az író leánygyermekével kezdi a csábítást, ám amikor megtudja hogy Christina tolószékbe kényszerülve túlélte a karambolt, „leleplezi” magát és innentől az apára veti ki a hálóját – az elhanyagolt csaj viszont elkezdi látogatni a kórházban az igazi Christinát... Alison Maclean más irányba indult el a dévidlincsi úton: nem annyira a paranormalitást súroló események mint inkább a normális események parái érdeklik, nem is kellett hozzá csak huszonöt év hogy az M5-re is eljusson (a rendezőnő Radírfejére, a rövid de kiváló Kitchen Sink-re meg gondolom várhatunk továbbra is, nem baj, minden másra ott a youtube). Aki a mostanában divatos identitástolvajos szobatársasjátékra számít, azt durván meg fogja lepni vagy netán csalódik, nyilván nem halivúdban készült, nyilván nem ottani költségvetésből, de nyugi, lesz arra is példa:

Nem ajánlott:
Cinemax, 21:35
– Az álomgyár új fokozatra kapcsolt a hagyományos családmodell és azon belül a férfiellenes agendák ránk erőltetésével: a Pusztulj, apám nem csak címével hanem cselekményével is szembemegy minden vallás vagy társadalom alapvetésével (szülők tisztelete, ésatöbbi), de legalább őszinte, itt tényleg a papa fejére megy a játék. Hogy a néző a belénevelt értékek ellenére lenyeljen egy ennyire gusztustalan sztorit ahhoz kell egy lehetőleg minél szimpatikusabb főhős (megkapjuk a süketnéma fiatalemberrel), egy régi bűn ami a célpont lelkén szárad és aminek ismeretében kifejezetten várni fogjuk a halálát (ez az idősebb testvér megölése és a kisebb megsüketítése). Majd elfelejtettem, mindezt látványosan, művészien (=tarantinósan) kell prezentálni, akkor fog kultfilmet kiáltani rá a csürhe. Nem a bosszúval van a baj (ezerszer elmondtam miket gondolok az abuzív apákról), hanem azzal hogy erre hegyezik ki az egészet és az erőszakot prezentálják egyedüli megoldásként. Az sem véletlen hogy a bibliai tanításokat egyedül az anya képviseli aki elhízott és állandóan a buta tévés prédikációkat nézi, meg hogy a gyermekeit felfaló Szaturnusz képe is többször megjelenik (ennek jelentőségéről olvasd el ezt az elemzést). Aki esetleg véletlennek tartaná a lassan már kötelező vallásgyalázást azt megnyugtatom, kapunk mellé egy kis underage sex-népszerűsítést is.

LESZAROM a kardashianokat...
...és az egész családjukat:
Érdekes felvétel – Lassított felvétellel bizonyítja fenekének valódiságát a szerb Kim KardashianLESZAROM, nem kellenek szerb kardashianok, még bőven nyakunkon vannak az eredetik:
Kylie Jenner szilveszterkor sem tudott megmaradni a ruhájában: „A celebnő számára ez is csak olyan nap volt, mint a többi. Fehérneműre vetkőzve fotózkodott a fürdőszobában.” – Nekem meg ez a hétfő is ugyanolyan mint a többi: LESZAROM!
Gumicukor – Erős a szerelem Nicole Scherzinger és teniszező barátja között: „Tavaly még arról mentek a találgatások, hogy szakítottak.”LESZAROM. A teniszütőiket is.
Nem hiszi el, min kapott össze Kylie Jenner és Kylie MinogueLESZAROM, magánügy!
Kylie Jenner ruhája bizony koppintás: „A celebnő egy másik márkától vette meg Rihanna egyik emlékezetes kezeslábasát, de az nem tiszta, hogy ki másolt kit.”BIZTOS MINDKETTEN KYLIE-T MÁSOLTÁK LESZAROM.
kétmillió lájk – Kendall Jenner bikiniben őrjítette meg rajongóitLESZAROM őket is meg a hamis bálványukat is:
Nem csak Kanye West képzeli magát Jézus Krisztusnak a Kardashian családban: „Kourtney Kardashiannak van egy elég fura fotója saját magáról.” – Majd elbírálják a túlvilágon, én addig is LESZAROM.
Nicole Scherzinger szomorúnak és megviseltnek tűnikLESZ MUHAHA, azt remélem is :)))
Kiadták a Kardashian-rablás képeit: a szétdúlt párizsi hotelszoba is látható: „Készültek fotók a ragasztószalagról, amivel a realityszereplő kezét kötözték le, illetve a feltételezett elkövetőkről is közöltek felvételt.”LESZAROM, megrendezték, visszafele lett felvéve!
Gumicukor – Kim Kardashian egy fontos eseményt idén már biztosan kihagyott: „A celebnő még mindig siralmas lelki állapotban van párizsi kirablása óta.”LESZA MUHAHA, azt remélem is!
pussycat doll – Gumicukor – Nicole Scherzinger ilyen látványosan gyúrja szexivé magát – Ez esetben látványosan SZAROM LE őt is.
Ön szerint megbánták a szervezők a Kylie Jennernek küldött meghívót? – Ha igen, hívjanak engem, LESZAROM a meghívókat :))
Félmillióba kerülhet Kim Kardashian sminkkészlete: „A celebnő táskájában legalább 50 féle kencefice található, attól olyan a bőr a képeken, minta photoshoppolták volna. Mutatjuk!” – Mutatom én is: LESZAROM.


KEDD, MÁRCIUS 14.:
TRAINSPORTING

0

Siastok, itt lesz a hasonmásverseny?

Nem érdemes:
HBO, 22:00
– Luc Besson megjelent mint az emlegetett szamár. A ravasz gall mintha érezné hogy mostanában kerüli az ihlet, így inkább produceri-forgatókönyves vonalon erőlteti azt amit nem kéne, a Transporter reboot-olását is mással (Camille Delamarre) viteti el és hálát adhatunk hazai címadóknak a Szállító: Örökségért, ez a hagyatékosdi már a Tronnál is egyértelmű figyelmeztetés volt. A bevetés és annak szabályai a régiek, az azt lebonyolító arcok a kamera mindkét oldalán újak (ha már itt tartunk, elég intő jel amikor valamit már Jason Statham sem vállal), az összképbe bezavar a Taken-ből vett szál (a fuvaros apját elrabolják, ezzel gyakorolva rá némi hatást). A kocsik lecserélésén túl (talán az előző három rész szponzorai szálltak ki?) mégis Ed Skrein a legnagyobb sokk, játéka kb. úgy viszonyul Stathaméhez mint Steven Segal Stallonéhoz vagy Svarcihoz, nulla mimika, nulla beleélés. Mindeközben az Elrabolva már említett kihantolása mellett nem ússzuk meg a Bessontól kötelező szimpátiakeltő szálat sem: becsületes prostik lázadnak fel kitartóik ellen, ehhez kellett elrabolniuk a szállító apját, szóval a szívünk mélyén szinte már megértjük őket. Ja, nem.

Sorozat, talán érdemes:
...bár a Nincs több esély is francia és nem tud kikeveredni Liam Neeson árnyékából, de itt legalább nő a főszereplő. Átlagos kórházi dolgozó átlagos napja fordul ki magából amikor férjét megölik, kisbabáját elrabolják, ő pedig kénytelen kezébe venni az igazságszolgáltatást (ügyvédje maximális támogatásával). Egyszernézős minisorozatként tűrhető, bár itt is akadnak gondok a szövegkönyvvel, például hogyan vádolhatja az anyát gyilkossággal ÉS gyerekrablással a rendőrség ha végig kómában volt a történtek közben? (Nem tudom hogy az alapul szolgáló sikerkönyv is ennyire gyerekes, szeretném hinni hogy nem.) Anyway, este nyolckor mindenki tehet vele egy próbát a Filmcafén.

TISZTELET! rovat:
Kimentettek egy kislányt a jeges tóból, nyomtak egy forró zuhanyt, aztán folytatták a melót
TISZTELET, csak lazán!
nagykép – A láb nélküli lovas: „Potyók László ismert és döbbenetesen sikeres zsoké volt húsz évig, összesen kilencvenkilenc rangos lovasversenyt nyert a pályafutása alatt. Aztán térd alatt levágták mind a két lábát, de ő továbbra is szívesen versenyezne.”TISZTELET, sok egészséges ember példát vehet róla. Igen, én is.
Donald Trumpnak 3643 weboldala vanMAXIMÁLIS TISZTELET, nem hittem volna hogy ennyire profi a számítógépek világában! Wait, a challenger appears:
élet – Ez a 80 éves nagyi óriási gamer: „Szerinte ezek tartják karban agyát, és amúgy is imád játszani.”TISZTELET!!
Tíz év pornózás után lett lelkipásztor: „Egy tanulságosnak is mondható történet egy fiatal anyáról, akinek gyökeresen megváltozott az élete.”TISZTELET meg minden, csak nehogy úgy végződjön a tündérmese mint annál a másik látványosan visszavonuló ÉS ÁLTALAM TERMÉSZETESEN NEM ISMERT pornóSTÁRnál :SSS
Házassági évfordulójukra a veséjét adta feleségének: „A 45 éves Cindy Chafian sokáig nem akart beleegyezni abba, hogy férje legyen a donorja.”TISZTELET, ilyen az igaz szerelem. Meg ilyen:
randi – Allergiás lett a férjére, de az nem hagyja el: „Johanna Watkins számára akár halállal is végződhet, ha megcsókolja a férjét.”TISZTELET, remélem végül találnak rá gyógymódot :SSS
:(( <3 <3 – randi – Halálos ágyán randiprofilt írt hamarosan megözvegyülő férjénekTISZTELET, de itt is remélem hogy végül nem lesz rá szükség...
Ed Sheeran arcon vágta Justin Biebert egy golfütővel: „Érdekes sztorit árult el a brit sztár egy interjúban.”MAXIMÁLIS TISZTELET, Nap kommentje:

zetkin 2017.03.03. 23:13:21
Volna egy listám a további kísérleti alanyokról...


SZERDA, MÁRCIUS 15., NEMZETI ÜNNEP
0
 

Ünnepi rovat:
Mára kevés jóság jut ha kihagyjuk az ismétléseket innen meg a rendes műsorok közül is: 20:10-kor a forradalom előszelei az m2 / Petőfi TV-n köszönnek be egy 1839-ben játszódó múltidézéssel amiben nemesek és kalandorok hajtják a vadakat meg beszélgetnek függetlenségi törekvésekről, közben talán tudva is hogy tevékenységüket a Monarchia titkosszolgái is figyelemmel kísérik, itt kap értelmet a Vadászat angolokra cím. Ezután kilenc után öt perccel dokumentumfilm jön a Duna TV-re Bem apóról, Az égbe temetett tábornokról aki szimbóluma lett a lengyel-magyar barátságnak (halálában pedig a török-magyar kapcsolatok enyhülésében is szerepet játszott). Korrekt, nem túl hosszú (alig egyórás) ismeretterjesztés Osztrolenkától Aleppóig, és térjünk is rá a többi rovatra:

Nem érdemes:
DIGI Film, 20:00
– A Támadás a Fehér Ház ellen 2. része csak arra jó hogy elterelje a figyelmet Besson tegnapi újrázási mellényúlásáról. A 2012-es eredeti sem volt annyira originál, le is húztam három éve, de itt is revideálnom kell a véleményemet: a Babak Najafi-féle London ostromához képest Antoine Fuqua alkotása egy remekmű. Eleve, hogy "ostromolhatnák" az amerikai elnöki rezidenciát a brit fővárosban, de OK, ne legyünk nyelvtannácik, szóval meghal a brit miniszterelnök és őt temetni, nem dicsérni összejönnek a BILDERB Világ Vezetői, ám A TUGGYUKIK valakik pont az ő halálát akarják felhasználni arra hogy egyszerre eltegyék a többi, még élő befolyásos személyt láb alól. Három, csak három legény van talpon a vidéken, az USA elnökre vigyázó amcsi titkosügynök, angol társa, na meg maga a president aki ártatlan szemekkel lepődik meg azon hogy már megint az ő feje van a célkeresztben. Rendben, moziba nem logikát meg realitást keresni megyünk, de a London Has Fallen még popcorn-akciózásként sem működik (legjobb példa: az egész rendőrséget behálózó, a teljes fővárost uraló fifikás terroristák a kellő pillanatban szinte odajárulnak meghalni a világmegmentő fegyvere elé). Az egyetlen saving grace a fontosabb európai politikusok (főleg Berlusconi és Merkel) karikírozása lehetne, de ezt is keserűvé teszi az a buta, ellenszenves patriotizmus amit csak akkor szoktak fullba nyomni ha semmi más nem marad (eltaláltad, csak az amerikai elnök tökéletes, csak őt nem parodizálják).
TV2, 22:20 – Hihetetlen, de igaz, több mint húsz év telt el Dumb és Dumber feltűnése óta, igazság szerint nem is nagyon hiányzott a folytatás, azaz a kettyó. Az első sokaknak igazi bűnös öröm volt ahogy a gyerekkorban hallgatott szar zenék és a Hahota-viccek is amikről ma már udvariasan nem beszélünk, és ez így  van jól. Hogy a Farrelly bratyók „művészetén” mennyire túllépett az idő azt mutatja hogy ma már nem újdonság a fingós-bunkó „humor”, sőt, minden vígjátékban van, ha kell, ha nem, ergo ha két évtized után a reanimálás mellett döntenek ahhoz valami nagyot kell(ett volna) gurítani, és mint az már ennyiből is megtippelhető, szerintem nem jött össze. Míg húsz éve még volt valami emberiesnek nevezhető a sok baromkodás között, itt most tényleg csak arról van szó hogy jobb híján felmelegítik a régóta kihűlt (sőt, többszörösen romlott) húslevest, immár egyértelműen rosszindulatú (nem csak szimplán hülye) főhősökkel. Erőltetett ürügy a visszatérésre (egyikük vese,- a másik simán csak nőhiányban szenved), fárasztó poénok, a „legviccesebb” amikor Dumberről kiderül hogy húsz éven át csak játszotta a katatónt – bár a híreket elnézve akár már ezt is megtörténhet:

Egy svéd férfi több mint tíz évig tettette, hogy értelmi fogyatékos: „Ő és a családja a csalással közel 300 millió forintnak megfelelő svéd koronához jutott.” – Kispályás az ürge, így csinálják az igazi nagymenők:
ma is tanultam valamit – A maffiavezér, aki 30 évig játszotta, hogy értelmi fogyatékos: „Vincent Gigante napközben fürdőköpenyben kóválygott az utcán magában beszélve, esténként viszont az álcát levetve New York alvilágát irányította.” – ...pont mint egy fordított Batman!! Gigantikus Oscart neki, de gyorsan!!!

Ajánlott:
A Sundance TV-n tíztől másfél órás doksi egy nálunk sajna kevéssé ismert énekesről, JOHNNY Scott Walkerről aki a sikertől való elfordulás egyik legjobb példája: a Walker Brothers világslágereit cserélte le borongós-depis és csak egy kicsi, de annál fanatikusabb tábor számára fogyasztható dalokra. A 30 Century Man-ben ez a mára már felnőtt és hangszert fogott generáció (pld. Damon Albarn a Blur-ből és Jarvis Cocker a Pulp-ból) nyilatkozik, na meg szóhoz jut egy-két régebbi rajongó és pályatárs (David Bowie, Jacques Brel) is. S hogy Scott milyen messzire jutott a testvérei által járt útról az valamelyest kiolvasható a Quart kritikájából mely 2012-es lemezéről, a Bish Bosch-ról íródott, csak azt ne feledjük hogy nem ez a legjobban befogadható kiadványa.

Trónok harca rovat:
Végre! Itt egy hivatalos plakát a Trónok harca új szezonjához!
LESZA Ja nem, azt hétfőn szoktam :( Van azért jó hír is:
Könyves – Ősszel új Trónok harca történet érkezik: „George RR Martin idén biztosan nem hagyja cserben a rajongóit.” – Persze, tudjuk, már majnem megírta, szinte már be is fejezte...vagy mégis igaz a hír?
Már a Trónok harca végéről beszélnek: „Davos alakítója, Liam Cunningham fecsegett a Trónok harca befejezéséről.” – És igen, közel a felszabadulás:
Még 13 rész, és véget ér a Trónok harcaMUHAHA, azt remélem is!
A Trónok Harca által inspirált kocsma nyílt Skóciában – Mit csinálhatnak a vendégekkel? Megerőszakolják aztán kerékbe törik őket?
Sophie Turner alaposan megküzdött szexi ruhájával, amiből mindene kilógott: „A Trónok harca Sansája a BAFTA-gálán került veszélyes helyzetbe kivágott szerkója miatt.” – Gondolom azt hitte ott is forgatni fognak.
A Trónok Harca Aryája megdöntötte dögösségi rekordját: „Maisie Williams hosszú sárga egyrészesben érkezett a Golden Globe-gálára, de Instagramján megmutatta azt is, hogyan készült a díjátadóra.” – Nem aligruhában ment oda? Uncsiiiii...
c:c - Ed Sheeran is feltűnik a Trónok harcában, hogy meglepje Arya Starkot – Csak nem őt is fejbevágja mondjuk egy baseball-ütővel? Mi lesz itt, Walking Dead in Westeros?!
Trónok harca-sztár az új X-Men-filmben - Mondom, csak idő kérdése hogy Superman és Magneto is feltűnjön valamilyen formában.
Movietank – Így változtak meg a Trónok harca szereplői a sorozat kezdete óta: „Különösen a gyerekszereplőket érdemes megfigyelni.” – Nahát, még vannak benne élő gyerekek? Pedig azt hittem velük kezdték a vöröshéja-nászt :DDD
trónok harca - Peter Dinklage-ék a második gyereküket várják: „Tyrion családja egy személlyel bővül.” – ...akit gondolom nevelése során gondosan óvni fognak attól a mocsoktól aminek a gyártásában résztvesznek.
Hol láthatóak a Trónok harca halottjai, kiírt arcai? – Nyilván a Valhallában. Vagy az egy másik vallás?....
Konkrétan megfagynak a Trónok harca szereplőiMUHAHA, azt remélem is: „Nagyon-nagyon hidegben kell forgatni, hisz Westerosba megérkezett a tél.” – Dehát nem ők mondják mindig hogy brace yourselves, winter is coming, erre pont ők nem készülnek rá? LOL!


CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 16.:
A TERMÉSZET LÁGY ÖLÉN...

0
...a betonrengeteg közepén.

Sorozat, talán érdemes:
Az M3-on
az ismétlésgyanús Örökös tagság aktuális részében Komlós Juci szerepeit veszik sorra negyed tízkor, elvileg konkrétan ez az epizód még nem volt nálunk szóval mindenkinek ajánlom. Közben feltűnt hogy Mucsi Zoltán, pontosabban a Munkaügyekben alakított karaktere, Tóth János is kapott egy önálló szériát amit próbáltak ilyen kevinszmisszesre venni. A címszereplőre nagy változások várnak az ötödik X-en túl: nem elég hogy elveszti állását, még a mamahotelből is kénytelen kiköltözni, új lakást meg vidékről felköltözött egyetemista unokaöccsénél kap csak és ez számtalan bonyodalomhoz vezet. A mai, második részben apja sírját keresné föl, már ha meglenne (odaérve veszi észre hogy nincs). Lehet fél kilenckor adok én is belenézek a Duna TV-n, bár már a Mi kis városunkkal is hogy megégettem magam :SSS A kevés programot pótoljuk is hírekkel:

Kis hírek a nagyvilágból:
Magyarország zöld színű:
„Ilyennek látja az európai növényzetfigyelő műhold hazánkat és még 21 európai országot.” – Akkor már nem vagyunk halszagúak? Megnyugodtam.
80 éves Tyereskova, az első női űrhajós – Boldog szülinapot nekije, múltkor is láttam a CBA-ban, tök jól tartja magát, ez gondolom a zene meg a festészet miatt van!!4 négy
ruba – Mivel érdemes Kievbe utazni?: „Mivel éri meg legjobban ha választhatsz az autó, a busz, a repülő és a vonat közül?” – Ó, nem kell választani, ők jönnek hozzánk:
Júniusban jönnek az oroszok: „Válogatott meccsre, focizni. A Szovjetunió felbomlása után még egyszer sem vertük őket.” – Elnézve a szurkolóik legutóbbi vb-n nyújtott teljesítményét, az az érzésem hogy még ha a pályán le is győzik őket, azon kívül ők fognak megverni mindenki mást. És tényleg:
Látványsportot csinálnának a szurkolói huliganizmusból: „A 2018-as vb-t rendező oroszoknál törvényjavaslat is van a draka legalizálására.” – Na, újabb sci-fi disztópia valósul meg :SSS
killermetals – Wow! – Lánctalpas Apacsok Tatán: „Ismét nálunk dübörögnek a Bradleyk.” – Jaj de örülök, a ruszkik után a másik nagy béketeremtők is pont ideérnek :SSS Nézzünk is politikamentesebb vidékre:
Meglátta a menyasszony ruháját, elröhögte magát a vőlegény: „A lány azt találta ki, hogy mivel a középső neve Rex, T-Rex jelmezben fog megjelenni az esküvőn.”Wait, a challenger appears, sőt egyből kettő:
Vicces fotók készültek az igaz szerelemről: „T-Rex jelmezbe bújt pár játszotta el az esküvőjüket egy washingtoni parkban.” – Most akkor mégsem haltak ki? És vajon baj az, ha szaporodnak? :philosoraptor:
Hozzám jössz, kérdezte, majd lehányta a nő lábát: „A közepesen eredeti, de mindenképpen nagyszabású terv az volt, hogy a férfi leánykérő szöveget nyír a fűbe, majd amikor egy kisrepülővel átrepülnek a szöveg fölött, jön a gyűrű. Egy dologgal nem számolt csak, hogy egyáltalán nem bírja a repülést. Így viszont tényleg sikerült emlékezetessé tenni a pillanatot.” – Szerintem nem a repülő volt az oka...
Egy évig ne lehessen új airbnb, azt akarják az airbnb-sek – Bezzeg amikor a taxisok ugyanezzel jöttek nálunk az Uber kapcsán...
Beperli az Ubert a félrelépő férj, akit az appon keresztül buktatott le a felesége – Nem kell perelnie, ki fog múlni magától is:
Kiborult a bili, ami az Uber vesztét is jelentheti: „Szexuális zaklatás, ipari kémkedés, szabályoknak fittyet hányó attitűd, haveroknak kedvező légkör. Évek óta szőnyeg alá söprik a problémákat, de most átszakadt a gát. Az összes probléma egy közös pontra vezethető.” – Mit is kell ilyenkor mondani? Ja igen:

ciseaux 2014. április 7. 23:50
...és a jó hírek csak jönnek és jönnek!

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés