2017. 07. 01.
Sissy SpaceX (júl. 1-2.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Sissy SpaceX (júl. 1-2.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚLIUS 1.:
CASCADE-ŐRSÉG

0
Umberto ökocirkálója

Talán érdemes:
Negyed kilenckor
igazi retrosorozat-finomság az M3-on: a Humberto cirkusz gyerek,-és kamaszkorunk egyik kellemes csehszlovák emléke, ráadásul olyan világba kalauzol minket ahova mindig is szerettünk volna betekinteni, lehetőleg úgy hogy nekünk ne kelljen ténylegesen a manézsban állni. Idősebbek nosztalgiából nézzenek az artistacsalád életébe, a fiatalok meg csak úgy! Utána fél kilenckor meg mintha a Jack Nicholson-féle Farkas ruszki kifordítását látnánk a Cinemax 2-őn a Zoológiával, ebben egy állatkertben dolgozó hölgynek nő farka s vele együtt TÖKE némi önbizalma is, azonban az ezzel járó felszabadultság nem tarthat örökké... Jobb is mert rosszabbul is járhatott volna ha mondjuk egy kaffkai átváltozásban lett volna része!
TV2, 23:05 – Svarci és Sly után 2013-ban végre Kurt Russell is megmutathatta hogy maradt még vér a pucájában. A Lopás művészetének elkészülése valamelyest Tarantinónak is köszönhető aki a Halálbiztossal elindította a borostás kultszínész reneszánszát (ahogy Travoltáét is), emellett azt érdemes tudni róla hogy echte heist movie amiben a régi főnök egy nagy balhé kedvéért felcsörgeti cimboráit. Miután öccse (Matt Dillon) átverte, kaszkadőrként dolgozik (ÉS MIKE-NAK HÍVJÁK), de ki tudja, egy közös OLASZ meló talán az ellentéteket is elsimíthatja...vagy éppen ellenkezőleg? Ami biztos hogy a cél egy igen ritka könyv megszerzése amit természetesen válogatott eszközökkel őriznek. Ne higyjünk a látszatnak, az Art of the Steal legjobb trükkje hogy végig B-mozinak álcázza magát aztán a végén beviszi a nézőnek a csavart, pont mikor a legkevésbé várná - bár Kanadában forgatták, simán (ki)üti amerikai társait is. Helyileg ugyanezen országban (és Jay Baruchel-lel) maradva az M2 / Petőfi TV-n egy házban játszódó thrillert láthatunk éjjel 01:10-től ami megintcsak a címével ellentétes tartalmú alkotások sorát gyarapítja mivel éppenhogy nem túl Jó szomszédok mennek egymás (és a néző) idegeire előbb egy szerelmi háromszöggel (mely Louise, ház macskás hölgye, Spencer, az őt régóta imádó tolószékes lakó valamint Victor, a frissen beköltözött és szintén állatbarát TAKARÍTÓ tanító között szövődik) majd egy sorozatgyilkossal aki Louise munkatársnőjét is eltette láb alól. Amikor Louise szomszédnője megmérgezi a cicáit, ő azzal vág vissza hogy kiadja magát serial killernek és ráijeszt – azonban feltűnik az igazi elkövető aki nem rajong a copycat-ekért... Ha az Art of the Steal-t heist-nek aposztrofáltam akkor ez egy igazi whodunit amit mintha Jeunet és Caro rendezett volna. Egynek mindenképp jó.

„Zene” és „film” rovat:
Átadták a Petőfi Zenei Díjakat:
„A Halott Pénz három kategóriában is elnyerte a második alkalommal átadott Petőfi Zenei Díjat hétfőn este Sopronban. A 25. Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján tartott gálán mások mellett a Quimbyt és a Wellhellót is díjazták. A Petőfi Zenei Díjakat nyolc kategóriában adták át.” – Na mit mondtam hét elején a díjátadóról? Komolyan, ehhez képest a pornó Oscar a meglepetések tárháza...
30/40 – Hazai pálya – Teréz anya húspiaca: „Megújulás helyett ugyanolyan pocsolyaszagú a magyar Teréz anya szépségversenynek csúfolt reklámműsora.” – Erről is megmondtam előre ugyanazt amit a Petőfi Zenei Díjról.
Egy estére Lovasi volt Orfű királya: „Mulatós blokktól a Kiscsillagon át volt minden Orfűn Lovasi 50. születésnapi koncertjén. Persze furcsa látvány volt, hogy nem Kispál-koncert van, de Kispál-számok szólnak a több mint kétórás első napi koncerten.”ÉDES FASZOM, VÁGJANAK MÁR HOZZÁ EGY KOSSUTH-DÍJAT HÁTHA FELOSZLIK Mulatós, kiscsillagozás, gondolom lement a pálinkás szám is... Mondhat Ákosra amit akar de ő legalább nem szervezett maga köré egy teljes fesztivált :SSS
Száz éve utáljuk egymást: „A szexuális kilengések egyik legavatottabb ismerője, François Ozon olyan filmet rendezett, amilyet még soha. És ez egy embert biztos, hogy a könnyekig meghatott: őt magát.” – Senki se szólt ennek se hogy az önszopás már nem menő?
smoking – scotty doesn't know – A valaha készült legjobb amerikai vígjáték: „Az Euro túra egy B-kategóriás ötletből és rakás butaságból hoz ki egy felejthetetlen élményt.” – Eeegen, így is mondhatjuk, meg úgy is hogy aki egyszer látta az soha többé nem kíváncsi rá, de OK, legyen ez nektek a „valaha készült legjobb amerikai vígjáték”, én maradok Tony Curtis-nél, Walter Matthau-nál és Mel Brooks-nál...
kult – Eljött Terry Gilliam életének talán legboldogabb napja: „Húsz éve folyamatosan csak szívott filmtervével, volt, hogy árvíz tett tönkre mindent, volt, hogy betegség, de most végre tényleg elkészült.” – Rossz hírem van, hátra van a legnagyobb vízválasztó vagyis a bemutató, ott elég sokan elvéreztek mostanában:
Ezt a hullát kár volt kiásni: „A múmia Tom Cruise karrierjének mélypontja, kaotikus történettel, pocsék rendezéssel, rossz alakításokkal és béna akciókkal. De mi lesz így a milliárdos franchise-zal, ami erre a filmre épült volna?” – Le fogom szarni. De csak hétfőn :))) Nem baj, közben megtalálták a felelőst is:
Úgy néz ki, Tom Cruise miatt bukott akkorát a Múmia: „A hírek szerint a színész totális kontrollt kapott a forgatókönyvtől a marketingen át egészen az utómunkáig. Eddig ordas bukta a film.”MUHAHA, AZT REMÉLEM IS, és itt még azt sem tehetik meg mint a Szellemirtóknál hogy a fehér ciszheteró közönséget hibáztatják :DDD
súlyos változások – Gumicukor – Jonah Hill rémisztő átalakulásai talán véget értek – ...de gondolom a filmjei „minőségén” ez nem fog meglátszani.


VASÁRNAP, JÚLIUS 2.:
IVAN AND THE
PARAZOLS HOES.
0
Nagyerdei történet.

Talán érdemes:
Ma szintén sorozattal kezdünk 18:20-kor: az Ivanhoe valamelyik változatában mintha már lett volna, de ez az 1997-es miniszéria nem rémlik, még ha a leadócsatorna (M2) alapján ismétlést is kiáltanánk. A helyszín Oroszlánszívű Richárd Angliája, ide érkezik haza a keresztesháborúkból a főhős hogy tisztára mossa nevét és visszaszerezze kedvesét is miközben a normann király iránti hűsége és szász kötődései között is meg kell találnia az egyensúlyt. Rögtön utána jön a második része, addig nézzétek amíg ezt is újra nem forgatják fekete főszereplővel :SSS Nyolctól más, de kicsit hasonló az HBO-n: mit csinál az író, ha mindene megvan az ihleten kívül? Feldolgozza a hozzá legközelebb állók titkait aztán döbbenten konstatálja hogy ezzel nem aratott osztatlan sikert. Így járt a Nagyvárosi történet fickója is, most pedig kegyvesztettként tér vissza apja balesete után hogy besegítsen és esetleg visszanyerje időközben házasság felé kacsintgató barátnőjét is. Fél kilenckor még egy rendhagyó történetű és című () szerelem a Cinemax 2-őn egy megélhetési betörő (játékfüggő-alkoholista lúzer) és áldozata (nagybeteg művészcsaj) valótlan vonzalmairól melyek akkor kezdenek rügyezni mikor a férfi tartozása kiegyenlítése érdekében véletlenül épp hozzá tör be... A kezdeti ellenségeskedést annyira felváltja a szimpátia hogy a gyerek végül az épp csak megismert nőnél keres menedéket az őt üldöző bűnözők elől, amaz pedig megbocsátja neki a fizikai agressziót.

A seksz, a szipu rovat:
Dotandline – Így is lehet a csiklóról beszélni:
„A csikló történelme 3 percben, megacukin tálalva.” – Három percben? Pedig kevesebb mint egy perc alatt összefoglalható a lényeg :DD
Az ATV a leghíresebb magyar férfi pornószínészt szólaltatta meg apák napja alkalmából – Most miért ne? Az apák feladata a gyerekcsinálás, és ha valaki, akkor ő A CSIKLÓMAJSZTRÓ ebben az abszolút profi! – „A 444 szerkesztőségében természetesen eddig senkinek nem volt fogalma sem, kicsoda Choky Ice, egy olvasó hívta fel figyelmünk a mulatságos médiavéletlenre.”SEEMS TOTALLY LEGIT, én se találkoztam eddig soha a nevével!4! négy
Mit kezd a szervezetünk a gyógyszerekkel?: „Leginkább küzd ellenük. Nem véletlen, hogy átkozottul nehéz belőni, mennyi gyógyszerre is van valójában szükségünk.” – Szerencsére az alkohol valódi gyógyszer, nincs mellékhatása és emellett még ezer másra is jó:
Hogyan védekezhetünk a hőség ellen?: „Csípőset enni ér, meg függyönyözni is, de csak bizonyos feltételekkel.” – A legjobb védekezés viszont továbbra is a védőital, vagyis a SÖR!
mérlegelj – Így igyál nyáron!: „Hűsítő nyári italok felesleges kalóriák nélkül.” – Lásd fentebb, a drogokat meg hagyjuk a lúzereknek:
Több mint két tonna kokainra hiába várnak Belgiumban: „Ecuadorban lekapcsolták a hajót, ami vitte volna a szajrét.” – ...és hamarosan Ecuador mellett minket is le fognak emberijogilag minősíteni:
Fanni Brüsszelen át utaztatta haza Brazíliából a kokaint, de itthon elkapták: „Sao Paulóba kellett mennie a csomagért.” – Mondjuk ki, ez is az elnyomó magyar rendőrség hibája!! Bezzeg Brüsszelben nem állították meg!44
A kanadai kormány attól fél, hogy nem lesz elég fű az országban: „Kevés kormány létezik a világon hasonló félelmekkel.”First world probléma ez is, hétfőn el ne felejtsem majd leszarni, mindeközben Mexikóban egész mástól kell félni:
Négy gyereket lőttek le Mexikóban: „Drogkartellek közötti leszámolás állhat a háttérben. Kiirtottak egy családot.”Jó ötlet volt a legalizálás és a drogellenes háború leállítása. Ja, nem.
Turbóra kellett kapcsolniuk a sörgyáraknak a hőség miattMUHAHA, azt remélem is: „Két éve 173 ezer hektoliterrel ugrott meg a fogyasztás a hőségriadó miatt.” – Nem is olyan rég bezzeg az volt a hír hogy nem iszunk eleget, erre kiderül hogy valójában belehúztunk... JOBBANTELJESÍTÉS VAN! EGÉSSÉG!
nyár – teszteltünk – au - Erre nem voltunk felkészülve: olcsó söröket kóstoltunk: „Az első helyezett jóval megelőzte a kakukktojásnak betett drágábbat, még tesztelőink sem hittek saját maguknak.” – Ennyi sör után nem is csodálom o_O
Joba' – Kifuthat-e a férfi az időből?: „Tényleg igaz, hogy akár 60 felett és képesek lehetünk családot alapítani?”MI AZ HOGY, NAGYONIS, csak az öregecskedő feleségeket kell kecserélni. Vagy nem:
kvÍz – Gumicukor – Negyvenen túl is ugyanolyan szépek a színésznők Hollywoodban – Van annak valami bája amikor az eddig fiatalságra építő média a SJW-ktől való félelmében hirtelen rájön hogy a negyvenes-ötvenes-hatvanas is olyan szép mint a húszéves, sőt:
b1 fotó – nahát! – Playboy legdögösebb cím­lap­lányai 30 év után újra levetkőztek: „Akkor és most: a 80-as évek aktmodelljei.” – De remélem azért közben fölfedezték a borotvát, nem kell mindent átmenteni a nyolcvanas évekből.
blogozine – wOw! – Közel 30 év után újra­fotózták a Playboy nyuszikat: „És van, aki jobban ki néz most, mint 30 éve.” – Igen, tudjuk, és még fotosopp se kellett hozzá. SEEMS LEGIT!
Carrie Fishert rendesen bemindenezve érte a halál: „A halottkém jelentése szerint kokain, heroin, extasy is volt a szervezetében.” – És ennek ti örültök? Lesznek fotók is róla mint David Carradine-ról? Nap kommentje:

0

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés