2017. 03. 25.
Aránytalan középszerelem (márc. 25-26.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Aránytalan középszerelem (márc. 25-26.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, MÁRCIUS 25.:
KEBLÜNKRE MIT TESZNEK?

0

A kezdet fiai és lányai.

Talán érdemes:
Nyolckor
egy görög művészkedés az HBO-n hazai ízekkel (Osvárt Andrea) amiben a Határtalan szerelemre ilyen-olyan mondén gondok vetnek árnyékot, a majd’ két óra összefoglalható valami olyasmivel hogy amint a háború zajában sem hallgatnak a múzsák úgy a gazdasági összeomlással kombinált menekültválság alatt is dúl a lamúr, főleg görögök és külföldiek (pld. szír menekült) között. A három szál ellenére a követéséhez nem kell Ariadné fonala, Christoforos Papakaliatis az országához társított életörömmel és folytonos újrakezdéssel néz mindenre, ezzel akár hathat is a zöldfülű nézőkre, a többiek csalódottan konstatálhatják hogy ez a sztori voltmár a Magnóliával és az Ütközésekkel. A rendező még meg is úszhatná a plágiumvádat ha nem akarna mindenáron katarzist kicsikarni (lásd a befejezést ahol előre megtippelhetően köti össze az addig párhuzamos eseményeket), és főleg ha nem lenne zavaróan szerelmes önmagába (lásd a kötelező seksz-jelenetet ahol egész adonisz-testét megcsodálhatjuk). Coelhón  és oravecnórán nevelkedett szinglinők imádni fogják, a többiek csak óvatosan közelítsenek felé.
Cinemax 2, 20:30 – A Nincs középút nem csak eredeti címével (Junction 48) hivatkozik az 8 Milesra, itt is egy feltörekvő rapper szárnypróbálgatásait kísérhetjük figyelemmel, csak a környék keményebb valamivel mint Detroit csúnyábbik oldala mert a srác egy izraeli arab gettóban él, már ha lehet ezt életnek nevezni. Kareem sok negatív élmény után fordul a hip-hop kultúrához amivel változtatni szeretne magán és barátain is, így a története nem is lehet más mint kicsit naiv és egyoldalú drámázás, jellemző pld. hogy énekesnő társával szinte szuperhősökké nemesülnek akik őszinte, kőkemény ROCK rapzenével adják ki magukból a gőzt és csak a ronda igazságot elviselni képtelenek rágnak be rájuk. Szeretnék drukkolni meg hinni a tiszta szándékaikban, politikára rávetítve meg igenis kell hogy legyen középút, erről szól az egész!

Ismétlés, talán érdemes:
...bár a Disney mindent megtesz hogy elvegye a kedvünket az 1991-es Szépség és a szörnyetegtől: nem elég hogy az örökérvényű meséből pár éve volt már francia változat, idén is ránkerőszakolnak belőle egyet (amibe meg a szokásos genderagymenést erőszakolták bele). Ezek tükrében a huszonhat (!) éves opus is kicsit megkeseredik és hajlamosak vagyunk elfelejteni hogy annak idején úttörő volt, tolakodás nélkül használták a számítógépes grafikát, nem nyomták agyon felesleges dalbetétekkel (énekelnek benne, de nem fölöslegesen), általában működött. Kő alatt élőknek kis összefoglalás: erőszakos udvarlója elől Belle inkább elfoglalja apja helyét a morózus Szörnyeteg kastélyában mint túsz, de nem Stockholm-szindróma hanem igazi érzelmek kezdenek kifejlődni lelkében fogvatartója iránt, és csak idő kérdése hogy kiderüljön, a magányos szörny jóval vonzóbb parti mint a rámenős szépfiúk. Kezdés hét előtt öt perccel a TV2-őn. Kapcsolódó hírek:

Madonna még soha nem volt ennyire ijesztő, pedig csak vicceskedik: „Egyszerre ő a szépség és a szörnyeteg is.” – ...de főleg az utóbbi. HA HA VERY FUNNY!
Egyszerűen szép a Szépség és a szörnyetegÉv filmje, még úgy is hogy remake. Vagy nem, mert mit ír az Origo:
Csak rontani sikerült A szépség és a szörnyetegen – Ja, de a Twilight-nál még így is jobb. Ja, nem.

A seksz, a szipu rovat:
7köznapi – Porszívó és szex: a kettő együtt jár?:
„Jobb a pár szexuális élete ott, ahol a férfi jobban kiveszi a részét a házimunkából?” – Nyilván, főleg ha a porszívóval is sekszel :SSS
Gumicukor – Emma Watson kihúzta a mellköze iránt érdeklődők méregfogát: „Újra egy erősen kivágott ruhában jelent meg, nyilván melltartó nélkül.”HISZEN EZ MERŐ SEKSZ-IZMUS Á, a jól bevált út: gyerekSTÁRból felnövés, fokozatos meztelenkedés, biztos lesznek véletlenül kiszivárgott meztelen fotók is. Szerk.: és tényleg!
Eldurvult egy szadomazo szexfilm forgatása egy újpesti stúdióban: „Két nőt fél órán keresztül különböző eszközökkel gyötörtek.” – ...és hol védik be a rendezőt? Ott ahol senki se várná, a 444-en:
Mégis elítélték a filmrendezőt a magyar történelem első szadomazo-perében: „Hiába volt videóbizonyíték arról, hogy pont a kulcskérdésben hazudtak a megvert nők.”„Videóbizonyíték”, „kulcskérdésben hazudtak a megvert nők”, ajjaj, mit fog ehhez szólni a fegyinfó :DD
sp 18+ - A többszereplős szex sötét oldala – „Már nem a szex miatt mész swinger klubba, hanem a társaságért!“MUHAHA, hát persze, sőt csak beszélgetni ugrottál be :DDD
A Fidesz drogháborújának tündöklése és bukása: „A kormány szerint jó úton haladnak a drogmentes Magyarország felé, de a számok épp az ellenkezőjéről tanúskodnak. Megmutatjuk, mire jutott a Fidesz 2010 óta a drogokkal.” – Bezzeg a civilizált Dél-Amerikában:
Bolíviában megduplázzák a kokaültetvények területét: „Az ellenzék szerint a friss jogszabály a drogkereskedők Mekkájává változtatja Bolíviát.”BOLÍVIA JOBBAN TELJESÍT!!4 négy!!
13 évet kapott a férfi, aki bekristályozva szurkálta össze a kislányát:
„Öngyilkos is akart lenni. Az orvos először nem vette észre a másfél éves gyerek súlyos sebeit.” – Ne feledjük: A TELJES LEGALIZÁCIÓ AZ EGYEDÜLI MEGOLDÁS!
drogiporter – Schobert Norbi esete a drogliberalizációval: „Az önjelölt drogszakértő máris tudni véli, kit kell hibáztatni a bonyhádi tragédiáért.” – Nem szeretem a fickót, de nem lehet hogy kivételesen jó helyen kapirgálja a Zigasság felszínét? Amúgy tök vicces alatta ezt olvasni a másik nagy drog-blogban:
tasz - Gyógyászati kannabisz: tudomány és tapasztalat: „A 19. században a kannabisz használata be­vett gyakorlat volt az európai gyógyászatban.” – ...és amint legalizálják, nálunk is ezerszeresére emelkedik a „betegek” száma mint az USA-ban. Vagy nem, mert:
A fű, amitől nem lehet betépni: „Viszont életet menthet. A kannabidiolban gazdag marihuánának nincs pszichoaktív hatása.” – HAHAHA, de megnézném a sok marhát aki orvosilag feliratja magának aztán akármennyit szív, nem tud tőle beállni :DDD
pán péter stop – sugar – Egyetemista lány támogatót keres: „Ilyen a sugardaddy-k és sugarbaby-k világa belülről. Prostitúció vagy kölcsönösen előnyös kapcsolat?” – Ahogy a klasszikusok mondták, „egy se kurva, mnd királylány”:
élet – Azért kezdett pénzért randizni, hogy lebénult édesanyját segítse: „Egy magyar sugar baby mesélte el nekünk történetét, hogy szembeszálljon az előítéletekkel, és többé ne nézzék prostinak.” – Most akkor el kéne dönteni hogy innentől a sugar baby lesz-e a PC kifejezés a prostira vagy pont ellenkezőleg, a kurválkodás lesz A felvállalandó érték:
Lehet jó anya egy prostituált?: „Nem is olyan könnyű a kérdés. Mi az, hogy prostituált? Mi az, hogy jó anya?” – Jaj, már megint ez a duma hogy aki a testéből él az ugyanolyan sőt jobb anya mint aki két munkát vállal a gyerekeiért... Nap kommentje:

2017.03.18 19:41:06 Haloperidol
imádom az olyan cikkeket, amikor el akarják magyarázni, hogy a kurva az ugyanolyan foglalkozás, mint a varrónő vagy adminisztrátor.
Ráadásul pont egy pszichológus, aki pontosan ismerheti azt, hogy milyen lélekromboló hatása van az ilyen "munkának".
Talán nem véletlen, hogy jóval nagyobb az aránya a prostituáltak között a drogosoknak, alkoholistáknak. Nagyobb az aránya a pszichés problémáknak.


VASÁRNAP, MÁRCIUS 26.:
ONE TREK BEYOND THE STARS!

0
Csak fogom a fejem ennyi hülyeség hallatán.

Nem érdemes:
...csak ha megrögzött Star Trek-hívők vagyunk, merthogy a Mindenen túl pont olyan mint a címe: amit J. J. Abrams elindított a lejtőn azt Justin Lin és Simon Pegg teszi végleg sínre (mármint a közeledő vonat elé). Lint a Halálos iramban óta ismerhetjük, Abrams és Pegg életműve pedig jó és rossz értelemben is magáért beszél, ergo a Star Trek Beyond-nak több köze van hozzájuk mint Gene Roddenberry-hez. Ez leginkább a filmzenében érhető tetten: imádom a Beastie Boys-t, de valljuk be, egy sci-fi-ben csak paródiaszinten működhetnek a dalaik már csak az Intergalactic videó miatt is, viszont jellemző módon Lin pont a Sabotage-t válogatta be, úgy látszik nem tud elszakadni az ugrató rendőr,-és egyéb autóktól. Hogy mi történik, kik a főhősök az – ahogy minden mostani remake-nél – sokadlagos, a lényeg hogy valamit kihozzanak a szebb napokat megélt névből és legyen benne akció, robbanások meg CGI, azaz minden ami ellenkezője annak amiért tudósok és geek-ek egyaránt inspirálódtak a kultszériából. Akit nem sikerült elriasztani azt nyolckor várja az HBO, én időben figyelmeztettem mindenkit.

Talán érdemes:
Nyolc előtt tíz perccel
Jonathan Demme 2013-as, okkult szimbólumokkal teljes Ibsen-feldolgozása a Sundance TV-n ami első pillantásra egy haldokló építészről és az ő bonyolult családi-szerelmi viszonyairól szól. A fellálás: feleség, szeretőgyanús angyali jelenés könyvelő meg vőlegénye (akit asszonyán keresztül tartott a cégnél a főhős) és annak apja aki rivális építész, szintén túl az élete javán. Mindezen túl a Master Builder valójában a vallások-filozófiák közötti váltásokról szól, nem is nagyon rejtve az utalásokat a Nagy Építőre (akinek az Univerzum az „életműve”), a szabadkőművességre, a pogány természetvallásokra (Kaya=Gaia) és többistenhitre (Ragnarban sem nehéz meglátni Ragnarököt), az idősek-fiatalok közötti párbeszéd tétje a Világegyetem sorsa.
Filmbox Premium, 21:00 – Az Abszurd alak főleg Parker Posey miatt jöhet szóba, nélküle (meg Joaquin Phoenix és Emma Stone nélkül) ez csak egy újabb darab Woody Allen kelleténél hosszabb oeuvre-jében (de legalább ő maga nem szerepel benne). Phoenix a rendező alteregója, az unatkozó filosz aki után döglenek a nők (kollégák és tanítványok egyaránt), és hamarosan a férfiak is, egész pontosan egy, már amennyiben sikerül elkövetnie a tökéletes bűntényt. Darius Khondji operatőr munkája szokás szerint jó, Allen hozza amit akár álmából fölkeltve is tud, csak azt ne feledjük hogy a tökéletes bűntényt Hitchcock (Idegenek a vonaton), a gyilkosságos vígjátékot meg Chaplin csinálta sokkal jobban (Monsieur Verdoux).

„Zene” és „film” rovat:
Egy nő azt állítja, hogy ő Janet Jackson eltitkolt lánya:
„Janet Jackson állítólag menedzsmentje tanácsára tartotta titokban azt, hogy bő 30 évvel ezelőtt gyereket várt.” – De hát ez nem állítás, tény hogy annak idején James DeBarge-dzsal gyerekük volt és a karrierje miatt megszabadult tőle! Nekem mondjuk mindegy, csak ne kezdjen el ő is énekelni :SSS
Pink lesz az idei Sziget szupersztárja!: „Remélhetőleg ő nem fog akkora csalódást okozni, mint tavaly Rihanna az 1 millió dolláros haknijával.”SZUPERSZTÁR, LOL akarom mondani LESZ PRODIDZSÁJ MEG KOSÍN IS? Á, Pink nem teheti meg hogy csalódást okozzon és haknizzon. Úgy tíz éve amikor csúcson volt még simán megtehette volna, ma már minden dollárért keményen meg kell dolgoznia :DDD
Zenélő szakasza lesz a 67-es főútnak: „60 milliárd forintért az aszfalt énekli majd el a Republic 67-es úton című dalát.” – Annyiért én is elénekelném!
Ha sokat iszom, legszívesebben kinyírnám magam – Nem gondolod komolyan, azabaj: „Fluor, Herrer Sári és Mc Kemon is közreműködik a Biebers első magyar nyelvű albumán. Premier.” – Magyar zenekar évek után végre megszólal magyarul...remélem csak ebben követik a Quimby példáját, politizálásban nem:
A Quimby frontembere kőkeményen beszólt Orbánéknak: „Kiss Tibi azt mondta, van verse, ami aktuális: „Mocsár e táj, és a Varangykirály ünnepli, amit alkothatott”.” – Ez pont nagyon kellett márc. 15. előtt. Az meg mekkora szánalom hogy most ugyanazok dicsérik a bátorságát akik a tavalyi tusványosi koncertnél köpködték!
A Fidesz a Varangykirályról: Magyarországon művészi szabadság van: „Kiss Tibi szerint ez nem aktuálpolitika, hanem művészet, még akkor is, ha szar.” – Igaza van, tényleg szar, de attól még nem lesz automatikusan művészet, viszont mehet ő is Dopeman, Hajós meg a többiek után. Vajon Hajóssal mi lehet mostanában?
Gumicukor – Kovács Patríciának olyan jólesett a Készhelyzet, mint egy jó szex: „Folytatódik a Hajós András-vezette impróműsor, aminek a werkfilmjéből az is kiderül, hogy Kamarás Iván attól félt, meg fogják ölni a színpadon.” – Ez most a Dalfutár vagy már egy másik hosszúéletű műsora?
A katasztrófavédelem miatt maradt el a győri Edda-koncert az ETO Parkban: „Nem felelt meg a biztonsági előírásoknak.” – Éppen ideje volt már, az Edda kb. Slamó kiválása óta merő katasztrófa.
7 óra 7 – A meztelenség kedvelt módszer: „De még talán sosem tudtak az alkotók ennyire bevonni minket a játékba, mint most.”Nap kommentje:

0

Ne feledjétek az óraátállítást, VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés