2020. 01. 20.
Access all success. (jan. 20-21-22-23.) + The Rest of 2019 vol. 3.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Access all success. (jan. 20-21-22-23.) + The Rest of 2019 vol. 3.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JANUÁR 20.:
AVE, ELECTRIC!
0
Is there a doctor in the HOUSE spaceship?

Talán érdemes:
A Repülők, vonatok, autók koppintása (Terhes társaság) nemrég voltmár a blogban, most pedig eljött az ideje az originálnak: reklámguru (Steve Martin) szeretne Hálaadásra hazaérni de minden borul attól a pillanattól kezdve hogy first class helyett egy (nem titkos, hanem házaló) ügynök (John Candy) mellé kerül aki segíteni akar neki de ezzel csak eszkalálja a vészhelyzetet. Klasszikus John Hughes-komédia, nyolckor (vagy holnap 12:45-kor) irány a Cinemax, remélem a régi cím (Repülők, vonatok és autómobilok) megvariálása nem az új szinkronnak szól, rögtön utána kilenckor újabb friss széria az HBO-n immár futurista-komikus vonalon. Az űrturizmus közelebb van mint gondolnánk, ennek megfelelően az Avenue 5 felállása sem olyan hihetetlen: Elon Muskról mintázott yuppie csillagközi utazásokat szervez fent említett hajóján, a főbb humorforrást a vállalkozásával járó gondok-humán problémák jelentik na meg Hugh Laurie aki doktori köpenyét cserélte egyenruhára. Tíz előtt öt perccel tízéves dráma az M5-ön arról hogy hogyan élték meg a rendszerváltást a III/III-asok akiket néha ráhatással toboroztak. Így járt az a fiatalember is aki rendszerkegyelt szüleivel szembefordulva az egyetemén formálódó értelmiségi ellenállást választotta…volna, ha nem kapott volna egy visszautasíthatatlan ajánlatot (kényszeremigráció vagy jelentések írása). Ha már az aktanyitogatás elmaradt, legalább dolgozzuk fel a témát – gondolhatták Az ügynökök a paradicsomba mennek készítői de a végeredmény inkább tévé-, mint nagyfilm, csak hibái emlékeztetnek a magyar mozira (oda nem illő tárgyak-részletek, színházba illő szövegmondás, stb.).

LESZAROM a kardashianokat...
...és az egész családjukat, The Best of 2019:
ismét – Iszak Eszter: “A Kardashian család óta megváltoztak a szépségtrendek" – Így igaz, jöjjön is ami ugyanaz maradt:
Az amerikai influenszergála nem okozott csalódást, legfeljebb optikait: “Nézze végig, milyen szettek voltak azon a díjkiosztón, ahol Kim Kardashian a visszafogottabbak közé tartozott!” – Nem fogom vissza magam: LESZAROM, az influenszerekre meg majd visszatérünk.
tüzesek a hölgyek – Adriana Lima és Kylie Jenner is tűzpirosban mutogatta magát – De rögvest barnák lesznek a LESZAROMtól:
Kim Kardashian piacra dobta melltapaszait is – Felkészül: a LESZARO fürdővize!4!!
kívül tágasabb – Kim Kardashian fenekével toboroz a brit hadseregKaty Perry likes this…vagy nem, mert: “A reklámkampány szerint a brit seregben szolgálni több önbizalmat nyújt, mint a lájkgyűjtögetés a közösségi oldalakon.” – …de csak míg az első taposóakna cafatokra nem tépi a lelkes ifjú hőst ^^
angyali idomok – Kendall Jenner tangás képpel emlékezett meg a tavalyi Halloween-ről – Szerintem meg ezzel akart idén gyerekeket ijesztgetni :SSS
Dekoltázs is van rendesen – Nicole Scherzinger brutál hasizmot villantott – Én is brutálisan SZAROM LE.
mr. kmzskw – Kanye West azt szeretné, ha ezután mindenki Keresztény Milliárdos Zseni Kanye Westnek hívná…or The Artist Formerly Known as LESZAROM, amúgy meg wait, a challenger appears:
Kylie Jenner 21 évesen lett minden idők legfiatalabb milliárdosa: “Mark Zuckerbergnek se volt ennyi pénze, amikor annyi idős volt, mint Kylie Jenner.” – Keményen megdolgozott érte…ja nem:
Egy valódi kozmetikai cég 600 millió valódi dollárt fizet Kylie Jennernek influenszercége feléért: “Négy éve vitatkoznak azon, hogy óriási felfújt kamu-e a szelfikirálynő Insta-gyökerű cége. Itt a válasz.” – Nem, az majd pár év múlva jön, lásd Myspace, Yahoo, Tumblr…
Kim Kardashian egy majdnem 20 millió forintot érő dzsekit ajándékozott 6 éves gyerekének: “Van itt pénz.” LESZAR Ahelyett hogy lélegeztetőgépet vett volna szegény elnyomott raboknak!44!!


KEDD, JANUÁR 21.:
EVERYBODY FREEZE!
0
Miszter csélcsap szétcsap.

Talán érdemes:
Tíz előtt öt perccel John Millington Synge darabja az M5-ön a Csíki Játékszín előadásában: a Nyugat hőse egyszeri messziről jött fickó aki hamar kivívja a helyi kocsma tiszteletét az általa elkövetett (?) gyilkosság részletezésével. Örökké aktuális látlelet a STÁRság fogalmáról-viszonylagosságáról, utána éjfélkor ismétlésgyanús superhero movie a Moziverzumon amit már bemutatójakor kiátkoztak. Eltaláltad, a Batman és Robinről van szó, Joel Schumacher műremekének emlékét főleg a camp-rajongók ápolják pedig a forgatókönyv ma is zöld utat kapna: Gothamet jégkorszak fenyegeti de nem a klímaváltozás hanem Mr. Freeze (Arnold Schwarzenegger) miatt, a denevérnek és segítőtársának félre kell tenniük a szerelmi-hatalmi játszmákat. Tény hogy Schumacher irányultsága több mint egyértelmű a sötét lovag páncélját látva de a macsók is megkapják a magukét Batgirl-lel (Alicia Silverstone, neki bezzeg nincsenek kihangsúlyozott mellbimbói), Poison Ivy-vel (Uma Thurman) meg persze Schwarzival aki mintha action man-imázsát parodizálná – talán nem leszek népszerű de a depis Nolan-trilógiához képest ez kész felüdülés. Voltmár-gyanúnál maradva 22:40-kor jön az első adag a Film4-re a Bábából ami megmutatja hogyan zajlott annak idején a gyerekszülés.

Heterovat:
The Best of 2019:
Ha ön hosszú hajú, szakállas férfi, akkor van egy rossz hírünk – Van egy hírem: LESZAROM Oops, wrong day, lapozzunk:
2020-ban a jelek szerint divatba jön a gatyapőc, vagyis a férfiak farokkiemelő szeméremöve: “A tokba rakott, mondhatni felpumpált herék adnak csattanós választ 2019 gendervitáira.” – …de csak ha a sariatanács is engedélyezi ^^
Itt az új instagramos egészségtrend, az ÁNUSZNAPOZTATÁS (inkább ne próbálja ki) – Heteró vagyok, ha ajánlanátok akkor se próbálnám ki.
Többször aludtam Ronaldóval, mint a feleségemmel: “Miért tartott este edzést a Real Madrid-edző? Roberto Carlos mesélt a Galaktikus-időkről.” – Ez már szinte coming out.
Szeretjük egymást, a pályán is csókolózunk: “A két Haas-Ferrari-pilóta, Grojean és Magnussen a Hungaroringen elmondta, mi áll a sorozatos ütközéseik mögött.” – Lásd fentebb.
Friends Island? – Love Island fiújátékosai annyira egymásra találtak a show után, hogy már egymásra főznekFriends, mi? Fire Island lesz az :DDDD
Majka és Tilla ledobta a textilt – Nem kattintok, csakazértse!4!4
h – A cosplay jelmezeket nem lehet megunni: “A cosplayek világa kimeríthetetlen tárháza a rajongói zsenialitásnak.” – De nem a heterók számára!!!
wholeman – Kiegészítők, amikre minden férfinak szüksége van: “A kiegészítők egy hézagot töltenek ki, pont azt amitől egy kis egyediséget csempészhetünk az outfitünkbe.” – Outfit, kiegészítő, egyediség…not on my watch!4!
Herren är min herde – Ez a jóképű, svéd lelkész arról posztol az Instagramra, mennyire szereti a CrossfitetSUNÁZNÁM Ja bocs, nem ide :SSS


SZERDA, JANUÁR 22.:
KRIKS' KRAKS.
0
Hőspincér.

Talán érdemes:
Újra lesújt a mai átok (kevés jóság, sok kiszórt újrázás), cserébe fél kilenckor Jorgosz Lantimosz után újabb bizarr görögöt köszönthetünk a Cinemax 2-őn Steve Krikris személyében. Az általa prezentált Pincér unalmába a környéken lakók megfigyelése hoz némi színt, egyikük eltűnése pedig elindítja a kék bársonnyal szegélyezett pokoljárásra melynek végén lelkileg maga is átalakul. Ennyi ami jó, ja meg folytatódik a Bába is (Film4, 21:55).

Nem ajánlott:
Film Now, 22:20 – A blogba legutóbb beválogatott Purge-epizódra már rányomta bélyegét az anti-Trump propaganda, nos a 2018-as opusnál végleg elgurult a gyógyszer, a Megtisztulás éjszakája: A sziget prequel (visszamenőleg átírva az eddigi eseményeket), ebben Amerika Új Alapító Atyái adnak alternatívát a szamár meg az elefánt mellé, ajánlatuk fél nap ex lex a New York-i Staten Islanden melyre a belépés önkéntes, kilépés életveszélyes, a túlélők viszont ötezer dolcsival lesznek gazdagabbak. A The First Purge promószövegeivel (A nation reborn, illetve Witness the birth of an American tradition) is igyekszik a konzervatívokat gúnyolni-hergelni de ez eltörpül a reverse racism mellett: az összes fehér gonosz, még jó hogy a helyi drogdíler bandák (Bloods, Crips) elüldözik őket és megmentik a világot. Komolyan, mintha az eredeti Birth of a Nationt látnánk, szégyen hogy Marisa Tomei ilyenekhez adja a nevét, de hát van az a pénz, és ha már anyagiak:

Influencer rovat:
The Best of 2019:
Az instagramos influencerek élete nem csak játék és mese – ...vagy mégis az:
Szexik és különlegesek - az Instagram legizgalmasabb és legextrémebb modelljei: “Összeszedtünk pár olyan a közösségi médiában népszerű modellt, akik a falatnyi fehérneműs pózoláson túl valami extra dologgal is rendelkeznek.” – Valami extra? Bailey Jay likes this :DDD
A Motoros Naplója – Influenszerkedés, hype-olt marhaságok, és a birkaefekt: “Zöldnek lenni nem egyenlő az emberséggel.” – Haver, félrekeresztelted a blogodat, ez a Modoros Naplója :DDDD
k – Kiakadt az influencerekre a fagyiárus: “Joe Nicchi úgy döntött, ezentúl dupla áron adja a szerinte ingyenélő influencereknek a fagyit. Erre híres lett.” – …és így lett akarata ellenére more influencer than influencer.
sokkoló felvétel – Élő videó-közvetítésben gyógyszerezte be magát és esett össze az egyik magyar youtuber – Remélem legalább a követői nem követték mert arra is van példa:
Egy 12 éves meghalt, egy 14 éves súlyosan megsérült, amikor leutánozták egy youtuber celeb videóját: “A kínai Ms Yeah kártérítést ajánlott fel a rajongók családjainak, bár hangsúlyozza, a lányok nem azt csinálták, amit ő.” – És ha többen haltak volna meg akkor mit mond?
Ők a legtöbbet kaszáló youtuberek – És ha nem kaszálnak akkor is megvan a recept:
Lövöldözésig fajult az instagramos influenszerek vitája: “Az amerikai online sztár erőszakkal akarta megszerezni a domaint, amit kinézett magának.”Wait, a challenger appears:
Be akart kerülni a tévébe a kamasz, aki lelökött egy kisfiút a Tate Modern tetejéről: “A gyilkossággal akart hírnévre szert tenni.” – Bejött neki, gondolom róla is készülnek majd sajnáltató doksik az HBO-n…meg róla is:
Egy sikertelen New York-i influencer megölte a 17 éves barátnőjét, majd szelfizett a holttesttel, amikor kiértek a rendőrök: “(…) a New York állambeli Uticában az egyik nem túl ismert Instagram-influencer, (…) Brandan Andrew Clark megölte az interneten tényleg népszerűvé vált, 17 éves barátnőjét, Bianca Devinst, majd a holttestről több képet is posztolt (…). Végül kihívta a rendőröket, és azt is kiposztolta, ahogy fegyvert fognak rá. (…) Mindeközben egy zöld ponyva mellett feküdt, ami alól barna hajszálak lógtak ki. Amikor a rendőr megkérdezte, mi van a ponyva alatt, Clark elismerte, hogy Binca Devins holtteste, majd gyorsan csinált még egy szelfit a mellette heverő holttesttel.”Keep calm, majd őt is felfedezi a divatszakma, Kim Kardashian és Rihonya meg együttes erővel harcol a kiszabadításáért ^^

 

CSÜTÖRTÖK, JANUÁR 23.:
THE STRANGEST STAR
0
Demystifying the depression.

Ajánlott:
21:50-kor tavalyi doksi az HBO-n Michael Hutchence-ről aki az utolsó nagy ikonok egyike volt, ráadásul Ausztráliából ahová általában importálni szokták a könnyűzenét, a kontinensről érkezők többsége vagy nagyon alternatív (Nick Cave, SPK) vagy nagyon pop (Kylie / Dannii Minogue, Midnight Oil). Az INXS természetesen utóbbi vonalat képviselte, dallamos, jól felépített slágereiket nem is lehetett kirobbantani a slágerlistákról. Tehetségüket annak is el kellett ismernie akit irritált hogy Hutchence szépfiúságával tolták magukat előre márpedig tény hogy a lányok 90%-a szerelmes volt bele, a fiúk 100%-a meg irigyelte mert mindene megvolt: tehetség, befutott zenekar, számtalan barátnő és persze pénz, pénz, pénz, amivel meg lehet venni ami még hiányozna. Hogy mégsem így van az az énekes 1997-es öngyilkosságakor derült ki amihez Paula Yates-szel való viszonya éppúgy hozzátette a magáét mint a média lejárató cikkei, utóbbiakat hozza egyensúlyba a Mystify mikor a Hutchence által felvett video-, és hangfelvételekkel meg mai interjúkkal rekonstruál egy összetett személyiséget, megszólaltatva az összes fellelhető zenésztársat-ismerőst (az meg azóta sajnos többször is bebizonyosodott hogy a depresszió akkor öl amikor a legkevésbé várjuk, lásd Chester Benningtont).

Talán érdemes:
Tíz után öt perccel sznobriadó a Dunán Maxwell Perkins-ről (Colin Firth) aki szerkesztői Géniuszával tette le névjegyét az amerikai irodalomtörténetben, legyen szó Hemingway támogatásáról vagy Tom Wolfe grafomániájának korlátok közé szorításáról (őt Jude Law játssza aki a felismerhetetlenségig azonosul az íróval). Mi lesz még? Mondjuk 22:50-kor egy gagyi horror a Film Mánián a Loch Ness mélyén lapuló szörnyetegről akibe először búvárok botlanak bele, másodszor meg a tragédiájukból profitálni akaró médiagenyók de a főbűnös így is a rendező aki ezerrel lop a Cápától a Jurassic Parkig mindenhonnan de nem figyel arra hogy egy skót kocsmában nem dollárral szokás fizetni (és a kocsik sem az út megfelelő oldalán haladnak a megfelelő irányba). A színészekről annyit hogy a szebb napokat látott Lysette Anthony-ra sem a Beneath Loch Ness miatt fogunk emlékezni de legalább lesz okom összegezni a szelfis faileket:

Szelfibűnözés rovat:
The Best of 2019:
Gyorsan szóltak a brit vízimentők, nem jó ötlet megrohamozni a Loch Nesst: “Az 51-es körzet lerohanásához hasonló eseményt hirdettek a Loch Nessnél, a vízimentők amiatt aggódnak, nehogy egy ember is komolyan vegye.” – De, igen, vegyétek komolyan, ugorjatok egyből a szörny szájába!!!!
Íme minden szelfik öreganyja 73 emelet magasból. Ön szerint valós a fotó vagy kamu? – Ha közben nem halt meg senki akkor kamu:
Forró gejzírbe esett egy belga turista Chilében: “A világ egyik bámulatos természeti csodáját fotózta. Teste összeégett.” – Legalább a fotó jó lett?
A hegymászó bezuhant egy gleccserszakadékba. Túlélte, azonnal lőtt egy vigyorgó szelfit: “Az olvadó hórétegek tompították az esését, néhány karcolással megúszta” – Na majd legközelebb, addig is jöjjenek az új kihívók:
kívül tágasabb – Az amerikai pár újabb életveszélyes mutatványa: “Ezúttal Peruban egy szikla szélén borzolták a kedélyeket. Mire vezet a lájkvadászat?” – Remélem hogy gyors halálhoz.
Nem, még mindig nem jó ötlet szelfizni egy luxushajó korlátján állva: “Ezt első kézből tapasztalhatta meg egy nő múlt héten, aki a tengerjárókban utazó Royal Caribbean cég Allure of the Seas névre hallgató luxus utasszállítóján mászott ki a szobájának ablakán, hogy elkészítse a tökéletes képet, de egy másik utas kiszúrta őt.” – …és le is eresztett miután kiszúrták? LOL!4!!
Büdös hab borította be India leghíresebb tengerpartját: “A mindent elárasztó fehér hab valószínűleg mérgező, mégis belemegy sok gyerek és felnőtt.” – Mondom, csak idő kérdése hogy Karacsájból is turistalátványosság legyen.
Folyóban szelfizve halt meg négy indiai: “A szelfizős halálesetek statisztikáját India vezeti.” – A fenti hír ismeretében ez nem meglepő.
Kamerát talált a vízesés alatt: egy vízbe fulladt fiatal utolsó boldog percei voltak rajta – Hát, legalább a felvétel sikerült :SSS
Josh Brolin is kipróbálta a segglyuk-napoztatást, csúnya vége lett: “A színész bedőlt az interneten terjedő ezoterikus trendnek: Thanos hangjának végbélnyílása úgy leégett, hogy aloe verával kellett kenegetni.” – Mi van, mégse olyan mindentudók ezek a szuperistenek? :DD Nade keep calm, most a nőkön a sor:
Ebben az új kihívásban a nők vaginája van a középpontban: “Vagina challange: szerencsére már van ilyen is.” – Szerencsére heteró vagyok és férfi, így nem érint. Oh wait...
Akkor hagyta abba a testmódosítást, amikor három hétre megvakult a szemtetoválása után: “Amber Luke egy 24 éves ausztrál nő, akinek a mindene a testmódosítás, egészen pontosan csak a mindene volt. Tíz év alatt kb. 5,5 millió forintot költött arra, hogy 200 tetoválása, mellnagyobbítása, orrplasztikája, ajak- és arcfeltöltése legyen.” – Mekkora LOL ez is, majd’ hatmillió forint hogy egy normális női testet tönkrevágjon és még mindig nem tudja helyesen kiejteni a “tattoo” szót. – “(...) Az a terve, hogy 25 éves korára a teljes testét tetoválások borítsák. (...) Az egész testmódosításdit pedig azért kezdte el még tinédzser korában, hogy így szabaduljon meg a negatív gondolataitól.” – Jajaja, a “negatív gondolatokat” úgy lehet a legjobban távoltartani ha sátánkeresztet meg 666-ot tetováltatunk magunkra. Egyébként tényleg kifejezésre juttatta a “belső hangját” a külsején, csak nem úgy ahogy gondolta:
0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM, rest of, 2019

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés