2009. 06. 08.
Politikusok és nemi szervek 2.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
És íme és íme, itt van a rég várt második rész! Sőt, itt a tavasz (bah, már a nyár is), rajzanak a szerelmespárok és a politikusok is sűrűn villantanak! Így volt ez akkor is, amikor a minap épp Quimby koncerten voltam a Szabadság téren (sajnos a Terembura fanzinnak tökéletesen igaza volt a zenekarral kapcsolatban, meg hiányoltam a régi számokat is), és Rogán Antal nemcsak hogy felment a színpadra, hanem egyszercsak elment mellettünk! Nézzük, nézzük, ahogy ott jön-megy, haverom mondja, te figyelj már, ez a fickó nem tök olyan mint a Rogán? És tényleg! Valamelyik nap (talán vasárnap este? vagy csütörtök délután?) meg csak úgy szédelgek jobbra-balra a városban és a Hajmási Pétert énekelgetem mint a részeg ördög a Susogós Mackókban, és gondolkodom miket is tegyek a mostani ajánlóba hogy méltó legyen a címéhez, hát egyszercsak setét felhő ereszkedik a világra, és Demszky Gábor manifesztálódik előttem személyesen, aki egy személyben mind a két dolog, ami a címben foglaltatik. Látom, amint javában mosolyog és magyaráz és mindenkit szeret, körülötte ott vannak a gorillák és figyelnek. Eljött a bosszú pillanata, mondom magamban, kutya labancz, most meglakolsz, azzal a hátuk mögé lopakodtam és az egyik jó taknyos zsebkendőmből letéptem egy ragacsos darabot, összegyűrtem ilyen kis papírgalacsinná, és rápöcköltem for great justice, és lőn nagy siker.
 
HÉTFŐ, JÚNIUS 8.: FELTESZEK MINDENT A KILENCESRE
 
A hét első napja a választás utáni másnaposság kiheverésével telik, a szokásos sorozatok este nyolctól akárcsak napközben is (én a Dokikra és az Így jártam anyátokkal-ra szavazok a Comedy Centralon, annak ellenére is hogy valószínüleg ez az egyetlen magyar csatorna, amelyik csak egy párt spotját nyomatta, azért csak most mondom, mert az illető párt már túl van az irtózatos nagy zakón :D) Kilenckor a Viasat3-on Túszdráma, Bruce Willis mint zilált múltú rendőr, aki akaratán újra abba a helyzetbe kerül, ami miatt a nagyvárosi őrs helyett egy vidéki állomáshelyet választott. Ami még ennél is fontosabb, hogy végre megtudtam, ki játszotta a Faun Labirintusában azt a csúnya fehér bácsit:
 
A Dunán ugyanakkor kezdődik az Őrült szerelem ez, ami a görög és római katolikus papok közti különbségekről szól. Az M2-n szintén 21 órai kezdettel Új házasság - Régi átok (jobb az eredeti címe: A második feleségek titkos élete). Iszonyatosan összekutyult történetű akármicsoda: egyszeri nő hozzámegy egy pasihoz, akihez meg visszajár az első felesége, emiatt az új feleség bepipul, félrekúr, satöbbi. Nézze aki akarja. A Főnix TV-n megintcsak kilenckor egy Jackie Chan-filmet adnak (Gördülő Kung-fu). Ami egy kicsit kilóg a sorból, az fél kilenckor kezdődik az HBO Comedy-n, ez a most mindenképp aktuális Állásvadászat, kicsit Hivatali Patkányok-utánérzés, érdemes vele próbát tenni. Részemről én a Cartoon Network / TCM-en fogom nézni a Panoptikum - A viaszbabák háza című horrorklasszikust, amit Tóth Endre remake-elt Kertész Mihály filmje alapján (és amit szintén kilenckor adnak le). Aztán persze jött a harmadik remake, amiben az egyetlen pozitívum Paris Hilton (nem elég) brutális halála volt. Ebben ott van Vincent Price, na őt próbálja überelni valaki! Előre szólok, nem fog sikerülni!
 
KEDD, JÚNIUS 9.: TOVÁBB KÍSÉRT A KILENCES!
 
Azoknak, akik hozzám hasonlóan csak akkor jutnak el a tengerhez, amikor a hamvaikat szórják bele, legyen itt egy természetfilm az ámbráscetek életéről (A mélytenger óriása, RTL Klub). De könyörgöm, miért 14:30-kor adják, amikor a fél ország dolgozik??? Lesz ám akció is, bár nem a jobbik, de a még nézhető fajtából. Steven Seagal, akinek színészi játéka vetekszik David Caruso-éval, elhozza nekünk a Tisztítótűz fényét a TV2-n 21:00-kor. Két, egymást rühellő nyomozó üldöz egy sorozatgyilkost, szóval a régi jól bevált séma, lesz lelkizés, akció, pofonok völgye és poénok is. Tölteléknek kiváló. Mintegy ellensúlyozni eme tébolyodott erőszakot (LOL!), a Dunán ugyanabban az időpontban sokadszorra adják le Michael Moore szájbarágását arról, hogy a fegyverek ROSSZAK, érteeeeeeem?, igen, igen, ez a Kóla, puska, sültkrumpli, ami sokkoló felvételeket tartalmaz merilin menzonról, amennyiben bemutatja, hogy tagolt szavakat is képes elhagyni a szája, és amikor épp nem szexuális eltévelyedéseit éli ki a színfalak mögött, ezerszer elnyammogott hippista faszságokat hajtogat, bizonyára valamely drog hatására. Nem tudom mi az a szer, de nekem ne adjon belől senki! Szintén akció, szintén kilenc órakor, csak az M2-n: ez a Tomboló vihar. Egy felhőbodorító viharmegszállott időjárás-kutató menti benne a világot. Ha már vihar, hadd süssek el egy olcsó poént, némileg kapcsolódva a bevezető történethez, bizonyára lesznek akik még emlékeznek a pár évvel ezelőtti esetre:

HAHAHAHAHAHAHA Tudom rossz vicc volt, de nekem olyan jól esett :DDD
A Cinemax-on fél tízkor ilyen misztikus-thrilleres-felejtős akármi, ami ráadásul még ismétlés is, ez a Lélekszám 436, a TV2-n 0:10-től Chico, szintén ismétlés, és hát igen, Eduardo Rózsa Flores-ről szól.
 
SZERDA, JÚNIUS 10.: CIÁN A PÁPAI AUDIENCIÁN
 
 Az RTL Klub-on 14:30-kor egy kis Agatha Christie. Gyöngyöző cián, á la Hófehér: cián az audiencián, hehehe. Mérgezés gazdagéknál, mindenki gyanús, ehhez értett az öreg Agáta, egy halott, és a sztori ezerszer megcsavarva. A Filmmúzeumon 20:00-tól Charlie: Charles Chaplin élete és művészete. Kíváncsi vagyok a fiatal lányok iránti vonzalma benne lesz-e :DDD Irtó fárasztó családi dráma lesz az M2-n kilenctől Ámítás címmel, osztálykülönbségek, sérelmek, erőszak, ilyesmi. Akinek túl jó a kedve az nézze, a többiek maradjanak a Comedy Central-on. Az HBO Comedy-n egy igazi Modern szerelem 21:00-kor: „a szerelmi kapcsolataiban mindig peches férfi az urológián ismerkedik meg álmai asszonyával”. Lesz végbéltükrözés is, tessenek mondani? A Dunán 21:30-tól egy lengyel komolykodás, Amit a Nap lát, három filmetűd, három emberi sors, szép hosszúra nyújtva. Ugyanaz érvényes rá ami az Ámításra.
Ásítás.

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés