2020. 02. 08.
Üllő és a legjobb bika között. (feb. 8-9.) + The Rest of 2019 vol. 8.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Üllő és a legjobb bika között. (feb. 8-9.) + The Rest of 2019 vol. 8.

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, FEBRUÁR 8.:
LEAVE ME SZENDER, MOTHMAN
0
Don’t Blink 47 Times!

Nem érdemes:
Kilenckor 2010-es SyFy-koppintás a Filmbox Extra HD-n a 2001-es Mothman Prophecies-ből: baráti kör tagjai gyerekként rosszul végződő viccelődésükkel egy pajtásuk halálát okozták Point Pleasant-ben, a Molyember szülőföldjén ám mikor egyikük évekkel később visszatér és összetrombitálja a régi csapatot, a lény egyenként vadássza le őket... A Mothman lehetett volna egynekjó tévés horror ha tisztességesen megírják a forgatókönyvet SPOILER és ha nem forszírozták volna bele azt a hihetetlen fordulatot amivel végleg tönkrevágták az amúgy is gyenge sztorit SPOILER VÉGE.

Talán érdemes:
Műfajnál-haverságoknál maradva de már a Film Mánián és jóval később (01:05-kor) 2014-es riogatás Mena Suvarival melyben tíz kicsi INDIÁNNAK áldozatjelöltnek kell megfejtenie az elhagyatott szálloda rejtélyét ahonnan benzin híján nem tudnak hazamenni – vagy az üres tank már a hely szellemének műve ahogy az is hogy amint valamelyikükről leveszik a szemüket a többiek az eltűnik? A Don't Blink misztikus, nem vérben tocsogós és a megoldást is ránk hagyja SPOILER mert lehet hogy a társaság zöme eleve halott volt mikor a vendégházhoz ért, netán elragadtatás alanyai vagy valami gonoszabb játszik velük (lásd a 666-ot és annak „fordítottját”, a PPP-t a kocsi rendszámtábláján) SPOILER VÉGE. Ugyanitt kicsivel korábban (23:10-kor) tűrhető JCVD-dráma melyben az action hero visszavonult, drogfüggő veteránként segít a neki cuccot áruló kamasznak hogy legalább az öccse elkerülje a rá már bizonyosan leselkedő idő előtti halált (erre utal a We Die Young cím) és mert a PTSD-től szenvedő katonát toroksérülése miatt némaság is sújtja, tényleg cselekednie kell a szavak helyett. Van Damme mintha bizonyítani akarná hogy szótlanul (és kevés pofonnal) is ki tudja fejezni magát – nem a könnyebbik utat választotta, az biztos. Kilenckor a 47 Ronin ezúttal szuperistenesdivel és Cruise Utolsó szamurájával ötvözött feldolgozása a Mozi+-on amibe a Mátrix is belopakodik Keanu Reeves-szel. Itt is árulás miatt válnak gazdátlanná egy úr lovagjai, a többit halivúd tette hozzá a főgonoszt segítő rókatündértől kezdve a roninok közé tartozni akaró, természetfeletti származású fickóig (Reeves totál Neo-üzemmódban). Ha „csak” szórakozni akarunk arra jó lehet de a busidó hagyományokat ne itt keressük.

A seksz, a szipu rovat:
The Best of 2019 Female Orgasm Edition:
4 tipp – Így lehet neked is többszörös orgazmusod – Mármint férfiként? LOL4!!
lifeadvisor – Szex – 4 hiba, amit a férfi­aknak nem szabadna elkövetni az ágyban: „Vess véget a színlelt orgazmusnak.” – Hé, eddig úgy volt hogy ilyet csak a nők csinálnak:
ahh! – A 4 fő ok, amiért a nők színlelik az orgazmustEGY oka van csak, az hogy LESZAR nem létezik!!!!!
Ez kell a fantasztikus női orgazmushoz valójában – Lásd fentebb.
lánylétedre – A férfiaknak fontos, hogy eljuss a csúcsra: „Teljesítménynek tekintik a férfiak, ha sikerül eljuttatniuk a partnerüket az orgazmusig?” – Fontos lenne ha el lehetne oda jutni:
7köznapi – A nőknek tényleg nehezebb elérni az orgazmust?: „Úgy tűnik, hogy a kevesebb orgazmus csak a heteroszexuális nőkre igaz.” – Elvtársak, mi ez a kirekesztés?! Ebben is egyenlőség van mert női orgazmus se heteróknál, se leszbikusoknál nem létezik, az Origó is megírta!!4!4 négy!
feminfo – A női orgazmus titka: „A leszbikus szexben több az élvezet, párkapcsolatban nehezebben megy. Érdekességek.” – Lásd fentebb...
Elég egyetlen, aprócska változtatás ahhoz, hogy gyakrabban legyen orgazmusa: „És ehhez csupán egy orr és egy zsebkendő szükségeltetik. Mindjárt elmagyarázzuk, mire is gondolunk pontosan.” – Lécci ne :SSS
melegedő 18+ Miről hazudnak a nők az ágyban?: „A spriccelős orgazmus és a sértett férfi-egok esete.” – Hát nem csoda ha megsértődik valaki ha orgazmus helyett lepisálják!! :DD
Ebben a pózban garantált a fergeteges orgazmus: „Itt csak a csúcsok csúcsa létezik (18+)” – Nem, az még mindig a Csomolungma. Vagy a Kilimandzsáró?...
18+ 5 ok, amiért a nő színleli, hogy élvez – Ennek még mindig csak egy oka van...
Szexújság blog 18+ A női orgazmusról: „Tény, hogy a nőknek több időre van szüksége az orgazmus eléréséhez, az is tény, hogy a férfiak nem mindig szeretik ezt kivárni.” – Nekem akkor is az Origó a tény-adó.
Orgazmus gombnyomásra? Oké, de milyen hatmillió dollár?: „Felfedezték az instant orgazmus receptjét, pénz kéne, de nem finanszírozzák a kutatást.” – Mert tudják hogy zsákutca.
Yana 18+ Az első mindent meghatároz: „Egyetlen célom lett az orgazmus megismerése után: még több millió orgazmus.” – ...és túl a harmincon te is írsz majd egy rinyacikket arról hogy where have all the good men gone.
szabadnem 18+ Mítoszok az orgazmusról: „Hányfajta orgazmus létezhet? Szer­zőnk az orgazmus témáját övező, gyakran frusztráló mítoszokról ír.” – Továbbra is csak egy ilyen mítosz van!!!44


VASÁRNAP, FEBRUÁR 9.:
KEDVES ELLENSÉGEM!
0
Mort & decaying.

Talán érdemes:
Nyolckor KKK-tag (Sam Rockwell) pálfordulása a Cinemaxon amit az hoz el hogy kooperálni kénytelen egy fekete vezetővel (Taraji P. Henson) a szegregáció és faji feszültségek miatt (a leégett fekete iskola tanulóit nem akarja befogadni a fehéreknek fenntartott) és ezzel az érem másik oldalát is megismeri – az Ellenségek legjobbika felülről előzi a Zöld könyvet és a többi megrendelésre gyártott Oscar-jelöltet (nem szólva a BlacKkKlansmanről). 21:35-kor alig egyórás doksi a Duna World-ön a becstelen kommunista diktátorok dicstelen végéről: a forradalom leverése és Kádár hatalomba kerülése után Rákosi Mátyás száműzetésben élt és bár rokonai látogathatták illetve maga is tervezte a visszatérést de legfelsőbb szinten lett végleg kegyvesztett. Az itt látható home movie-kat vendégei vették fel és tanulságosak mert olyan oldaláról láthatjuk a kiskopaszt ahogyan tőle rettegő (nagy)szüleink nem remélhették hogy valaha is fogják azaz szinte már emberien szánalmasnak. Éjjel egy előtt öt perccel Johnny Depp és Gwyneth Paltrow (na meg Ewan McGregor) 2015-ös közösködése a Cool TV-n és a leadócsatorna létezésénél csak az meglepőbb hogy Lord Charlie Mortdecai mennyire hasonlít a mi Ruben Brandt-ünkre: ő is ritkaságokra vadászik, szintén nem mindig törvényes eszközökkel (most például frissen növesztett nemesi bajusszal), aktuális kiszemeltje az a Goya-mű ami egyben kulcs is a NEMZET nácik aranyához. Küldetésében segíti hű szolgája, BALDRICK Jock Strapp (Paul Bettany), a cél megtartani mostani (luxus) életszínvonalát és feleségét (Paltrow). Sznoboknak (a cameók mellett) feltűnhetnek a nevekben elrejtett szójátékok (a főhősében ott a halott/pusztulás francia/angol megfelelője, Jock Strapp-et meg ugye nem kell magyarázni), a zenéért a nemrég nálunk járt Mark Ronson felel (meg is idézi az összes műkincses-hülyéskedős opus, de főleg a Pink Panther dallamait). A kritikusok (és a közönség nagy része) lehúzta de ez inkább az angol humornak valamint Depp korábbi gagyi karaktereinek meg a válásának szólhatott (amiről közben kiderült az, ami), ne essünk az ő hibájukba: ha Austin Powers-re/Indiana Jones-ra bízták volna az Olasz melót és a már említett Rózsaszín párduc visszaszerzését, valahogy így sülhetett volna el (bár tény hogy a hányós poénokat kihagyhatták volna) és akkor jöjjön is a

Zene” és „film” rovat:
The Best of 2019 vol. 2:
Kinában is bemutatják a Ruben Brandt, a gyűjtőt: „Az Egyesült Államok után a keleti piacra is betör a magyar rajzfilm.” – …de csak miután megvágták a Párt szájíze szerint!44!! négy
Mémek hozták létre és mémek is pusztítják el: „(...) Tekashi 6ix9ine (...) ellen többek között szervezett bűnözésben való részvétel miatt indítottak eljárást. A hiphopban egyáltalán nem szokatlan, hogy egyes szupersztároknak meggyűlik a baja a törvénnyel, de olyanra még nem igazán volt példa, hogy valaki gond nélkül feldobja az összes társát, bemártson több másik rappert, miközben arra számít, hogy az amerikai tanúvédelmi program majd megvédi. (...) A közösségi oldalon patkányozta, árulózta, csicskázta le őt ennek hatására Snoop Dogg, 50 Cent és Future is, és ezzel voltaképpen egy életre elvesztette a hitelét nemcsak az amerikai bűnbandák, hanem a rapet hallgató közönség szemében is. (...) Az együttműködés miatt Sixnine valószínűleg tanúvédelmi programba kerül, amelynek az a lényege, hogy új személyazonosságot kap, elköltöztetik valahová a világ végére, és egy életre lemondhat a szereplésről. Az már más kérdés, hogy hogyan bújtat el az FBI egy olyan figurát, akinek hatalmas 69-es van a homlokára tetoválva?”LESZARO Ez már legyen az ő gondjuk, meg az is hogy máskor külföldi börtönökből akarják kihozni a rappereiket:
Trump felhívta a svéd miniszterelnököt, hogy hagyja futni A$AP Rockyt, de csúnyán visszapattant: „Stefan Lövfen barátságosan tájékoztatta amerikai kollégáját, hogy náluk a miniszterelnök nem intézhet el büntetőügyeket.” – ...és ha Trump nem szólt volna oda akkor ez a cikk is máshogy íródott volna meg (hessteg BLM, impícsment, miegymás).
kritika – Kimosták a szennyes pénzed, aztán még nekik áll feljebb: „A Panama-iratok sokakat lebuktattak, de a szerteágazó korrupcióból nem sikerült épkézláb filmet készíteni.” – ...mert ahogy a Wall Street farkasánál, itt is pénzmosásra szolgált a forgatás.
Film készült az internet leghülyébb beszélgetős műsorából: „A Between Two Ferns egészestés változatában egy rakat híresség fog bohócot csinálni magából.”Tommy Wiseau & Florence Foster Jenkins likes this.
Robot rendezte a Rammstein énekesének legújabb klipjét: „A német Till Lindemann és a svéd-amerikai Peter Tägtgren közös számához mesterséges intelligencia készítette a klipet. Az eredmény az uncanny valley enyhén lidérces mélyére viszi a nézőt.” – Nem lehetne hogy a zenét is robot írja meg helyette? Akkor talán lenne benne valami dallamszerűség...
Rockstation – Csókkal tiltakozott a Rammstein Oroszországban: „A Rammstein szereti, ha kicsit kiakaszthatja a kispolgárokat, legyen az dal, videó, vagy épp valami nem feltétlen hagyományos színpadi megmozdulás. Ezúttal az orosz állam frissen meghozott melegellenes törvényei ellen lázadtak fel a moszkvai Luzsnyiki stadionban adott bulijukon, ahol a két gitáros, Paul Landers és Richard Kruspe nyomott egy nagy smacit egymás szájára.” – Szerintem meg nem tiltakoztak csak így tisztelegtek nagy elődjük, a t.A.T.u. előtt <3
szin – 40 éves a Brian élete: „40 éves az egyik legsikeresebb brit ko­média? Abszurd!” – Nem, az az abszurd hogy amit parodizáltak az mára megvalósult meg az is ahogy a régi munkaadójuk rugdossa őket.
Mozi – Ez volt Robert De Niro legnehezebb szerepe: „A Taxisofőr? Az Ébredések? A Cape Fear – A rettegés foka? Maga De Niro árulja el, melyik filmjében volt a legnehezebb a dolga. A válasz egyébként nem olyan meglepő.” – Hogy neki melyik volt az mindegy, nekünk eddig az elszabaduló nagypapa volt a legnehezebb...mármint végignézni, és ha már De Niro:
B – Hollywood alkonya?: „A mozi megszűnik klasszikus formájában. Amikor de Niro sem kell a nagyvászonnak!”Nap kommentje:

Eugene Horse 2019.12.03. 06:44:03
Nyugdíjas kesergés modoros stílusban. A mozi köszöni jól van, bevételi rekordokat döntögetnek a filmek, igaz most ez a szuperhősös szar a menő, de majd fordulnak a trendek. Scorsese filmje azért nem kellett Hollywoodnak, mert hosszú, régimódi gengsztereposz, ami manapság nem divatos, ráadásul a fiatalítós cgi miatt kurva drága volt. A Netflixnek meg tonnaszámra áll a pénze, és szívesen rúgtak egyet a Hollywood seggébe azzal, hogy megfinanszírozták ezt anyagilag egyébként tuti bukó filmet.

VISZLÁT HÉTFŐN!

Kulcsszavak: rest of, 2019

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés