2020. 02. 17.
Seksz, lies and világhalló. (feb. 17-18-19-20.) + The Rest of 2019 vol. 11.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Seksz, lies and világhalló. (feb. 17-18-19-20.) + The Rest of 2019 vol. 11.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, FEBRUÁR 17.:
TŐRBE CSALT BIGÉK
0
A rózsaszín paducatka.

Nem érdemes:
…csak ha vevők vagyunk a legalja valóságsókra mert a Törbigék Los Angelesben többszörösen is degradáló: ott van a címe ami ugye nőnemű kisemberekre utal (miközben a „törpe” szót már egyes helyeken nem is lehet használni), ott vannak a versenyzők akik az összes nőkhöz kötött negatív sztereotípiát megtestesítik (áskálódás, nyafogás) és ezért még pénzt is kapnak. Akit érdekel hogy hova lehet süllyedni a Jersey Shore után az tízkor láthatja a választ a FEM3-on, szerintem viszont k***a szomorú hogy (a tetszhalott Comment blog krédóját idézve) „Igen, itt tart a (…) televiziózás. Igen, erre van igény. Igen, erről kell írni.” A Bumfights-ot annak idején betiltották de utólag elmondható hogy megelőzte a korát, ha így mennek a dolgok még a díszdobozos DVD-kiadást is megérhetjük belőle.

Talán érdemes:
A Pink Panther-franchise több része is voltmár nálunk de mintha A Rózsaszín Párduc visszatér kimaradt volna. Ha így van, ma fél kilenckor (vagy holnap délután negyed kettőkor) pótolhatjuk, ebben az ominózus gyémánt ellopásával igaztalanul vádolt Fantom (Christopher Plummer) tisztázná magát, ehhez csak az kell hogy megoldja Clouseau (Peter Sellers) helyett az ügyet – ez nem is lesz nehéz, tekintve hogy a felügyelő tévúton jár (az igazi tettes a Fantom felesége). Remélem a leadócsatorna (Cinemax 2) nem tévelyeg és marad a klasszikus szinkronnál! Utána féléjfél előtt öt perccel visszatekintés a retekklubbon a keleti blokk (és hazánk) hatvanas éveibe a XXI. századdal, mai téma a már indulásakor bukásra ítélt Új gazdasági mechanizmus meg az azt népszerűsítő propaganda.

Rihonya? LESZAROM.
The Best of 2019:
vogue – Ezen a címlapfotózáson sem fogta vissza magát Rihanna – Akkor én se fogom:
jól áll neki a csipke – Rihanna saját magán prezentálta vadiúj fehérnemű kollekciójának darabjaitLESZARO Chris Brown likes this.
életnagyságú könyvjelző – Megjelent Rihanna könyve, csak a borítójával takarja el a testét – Lásd fentebb ^^
mint egy csajos pizsiparti – Rihanna csapott egy fehérneművillantós bulit New YorkbanLESZAR akarom mondani CHRIS BROWN na majd most: Harvey Weinstein likes this :DDD
barbadosi idomok – Rihanna lassított felvételen mutatta meg magát bikiniben – Gyorsított ütemben SZAROM LE.
Lámpabúrának öltözött? – Rihanna volt Diamond Ball háziasszonya, Cardi B pedig az est leghabosabb vendége – ...én pedig LESZAROM.
lifeadvisor – 5 lecke a pénzről Rihannától: „Nemcsak a dalai toplistások, hanem a pénzügyi tanácsai is.” – ...amiket nem ő írt, ahogy a dalait sem. Van olyan aki ezek után nem szarja le a „„„tanácsait”””?...
Mint két tojás – Rihanna rátalált pici hasonmására – Kár hogy LESZAROM közben akadt egy kihívója:
Bebe Rexha pucéron spárgázva szokott felkészülni a koncertjeireLESZARO Harvey Weinstein likes this.
közszemlére tette – Bebe Rexha mellei külön életre keltekLESZAR Harvey Weinstein likes this.
nehéz sorsú popsztárok – A félmeztelen Bebe Rexha még mindig azon kesereg, hogy a divattervezők túl kövérnek tartottákLESZA Harvey Weinstein likes this.
#bootybygod – Bebe Rexha fenekét Isten teremtette ilyennek: „(…) A 30 éves énekesnő többször is sérelmezte már, hogy megszólják az alakja miatt. Ő azonban nem az a típus, aki halkan pityeregve inkább zsákruhákba bújtatja magát. Múltkor a keblei estek ki majdnem a ruhájából, most pedig kerek hátsóját tette közszemlére az Instagramján, a bejegyzés mellett pedig feltüntette a #bootybygod, azaz az Isten teremtette popsi hashtaget is.”LIZZO LIKES THIS Kimaradt az a hashtag hogy LESZAROM #onlygodcanjudgeme. Ez igen, ilyen egy ÉnekesNő aki a Tehecccssége révén akar megmaradni a Zemberek emlékezetében! <3
 

KEDD, FEBRUÁR 18.:
JÓ TÁRSASÁGBAN: AZ ELSŐK KÖZÖTT
0
Szomszédom, a TENORISTA bariton.

Talán érdemes:
Nyolckor a hét első vicces-komor testvérkeresősdije a Cinemaxon: anyja halála után a széltől is óvott, kicsit aspergeres-autista viselkedésű Peel (Emile Hirsch) elhatározza hogy megkeresi (apja által elszakított) testvéreit, ezt finanszírozandó társbérlőket fogad a lakásba akik persze visszaélnek a bizalmával de ennek ellenére (sőt: pont emiatt) mégiscsak útra kell kelnie. A Peel autentikus indie ennek minden bájával-bajával, de legalább nem próbál másnak tűnni, egy órával később a Filmboxon másfélórás akciózás (Terrorista a szomszédban) melyben fiatal arab srác fordul az iszlám legszélsőségesebb csoportja, az Al-Kaida felé. Ahmed Ressam viszonylag hamar lett a fogyasztói társadalom előnyeit élvező figurából fanatikus, döntésében legalább annyira motiválta a társadalom kirekesztése mint a csajok elutasításai, terve szerint a Millenniumi robbantóként vonult volna be Montreal (és a világ) történelmébe. A sztori végét tudjuk, nem robbantotta fel Los Angeles repterét, egy évvel később szeptember 11-én már nem volt ilyen szerencsénk :(( Fél tízkor vadiúj sorozat a Dunán Csehországból: Az első köztársaság az 1918 és 45 közötti időszakot mutatja be egy gyáros család életén (és két évadon keresztül). Valentáék Podolínba költözésével előkerülnek az eltemetett sérelmek úgy a helyiek részéről feléjük (a legidősebb fiú apósa állítólag ellopta a pénzüket) mint a família berkein belül (a frontról hazatérő Vladimir érzelmei újra fellángolnak régi barátnője, bátyja mostani felesége iránt, közben a céget is csőd fenyegeti mert Jaroslav annak tőkéjéből feketézik). Szériáknál maradva ugyanitt folytatódik a Fagy is 22:35-kor, és ha már fagyás meg winteriscoming, akkor:

Trónok harca rovat:
The Best of 2019 vol. 2.:
Így készült a Trónok Harca faliszőnyegeA KÖNYVET ÍRD MÁR MEG szőnyegszövés meg a rajongóid fikázása helyett:
George R.R. Martinnak elege van a Trónok harca-rajongókból ADJA VISSZA A PÉNZÜKET Wait, a challenger appears:
Röhej, hogy a Trónok harca újraforgatásáért hörögnek: „Missandei, vagyis Nathalie Emmanuel büszke arra, hogy szerepelhetett a sárkányos kváziközépkorban. Interjú.”Wait, a challenger appears:
Nikolaj Coster-Waldau nagyon berágott a Trónok harca rajongóira: „A Jamie Lennistert játszó színész nem finomkodott, szerinte ugyanis ezrek munkáját vették semmibe a hőbörgő rajongók.” – Ez is berágott, ahelyett hogy berúgott volna.
tévé – Nem fogod elhinni, milyen vagányul nézett volna ki eredetileg a Trónok harca Éjkirálya! – Na majd a remake-ben :DD
Katpol – A televíziózás Hindenburgja: „A Trónok harca sem kerülhette el a sorsát, a hollywoodi giccsbe süllyedést.” – Van egy rossz hírem: már a könyv egy merő giccs volt, tévében meg csak a csöcsök mentették:
Trónok harca: a csalódott rajongókkal érveltek Emilia Clarke-nál, amikor nem akart vetkőzni – Hát igen, hozzászoktak a sekszhez-erőszakhoz és reklamálnak ha elmarad.
Minden rekordot megdöntött a Trónok harca záróepizódja: „Eddig a Maffiózók vezetett a nézettségben, de a Trónok harca lenyomta.” – És? Attól jobb lesz? Ugye hogy nem:
tévé 8. évad 6. rész: spoileres kibeszélő – Tényleg sírtam a Trónok harca végén – mert eszembe jutott, mennyivel jobb is lehetett volna! – Én is sírtam. Örömkönnyeket :DDD
Szerelmeslevél a Trónok harca stábjához: „Az utolsó őrség az a dokumentumfilm, amit minden produkció háttérstábja megérdemel. Főszerepben a rajongóból lett statiszta, aki az összes csatát túlélte.” – ...avagy amikor a rajongók jobbat tudnak mint akiket ezért fizetnek.
Miből lehet a következő Trónok harca?: „Mindenki az HBO sárkányos kváziközépkoros sorozatának utódját keresi” – Már megvan:
A Csernobil az új Trónok harca, nem tudunk betelni vele – Még jó hogy abból nem lesz folytatás...bár ki tudja ezekkel a mostani ruszki reaktor-, meg tengeralattjáró-balesetekkel :SSS
moviecops 18+ A Trónok harca 10 legdögösebb nője: „Kik voltak a leggyönyörűbb, legdögösebb, legveszélyesebb, legszexibb nők a sorozat nyolc évada során? (...) Cersei Lannister a sorozat egyik leginkább összetett karaktere, aki (…) titkos viszonyt folytatott nem csak saját ikertestvérével, hanem az unokaöccsével is. (…) Lena Headey játéka messze a legjobb női alakítás az egész szériában, általa válik Cersei ördögien karizmatikus és vonzó gonosztevővé. Legszexibb pillanat: 1. évad 1. rész egy kisfiú észreveszi az éppen kutyapózban üzekedő testvérpárt.” – Nemi erőszak, vérfertőzés, gyerekek „szexi pillanatba” helyezése…mondom én hogy nincs messze a Bumfights Special Edition vagy az IRL Death Race. Nap kommentje:

sikonda 2019.05.20. 06:46:51
Tényleg ezek a szép, de igencsak "gereblye" alkatú lányok/asszonyok a dögösek. Anorexiás top 10? Nem bizarr ez? Ja, hogy a Trónok harcában csak ennyi volt ..
 

SZERDA, FEBRUÁR 19.:
VERSE? JÓ.
0
A fiúk a bitcoin-bányában dolgoznak.

Nem érdemes:
Nyolckor Nemes Jeles mellett a másik reménység Reisz Gábor második dobása is sorra kerül az HBO-n, és nála már egyértelműen a meztelen a király esete áll fenn. Őszinte leszek, nekem már a VAN valami… se tetszett, talán mert túlságosan emlékeztetett korábbi belterjes, semmiről sem szóló társaira (Fekete kefe, Cukorkékség, Rám csaj még nem volt ilyen hatással, Egyetleneim) amiket mintha egy baráti kör tagjai forgattak volna a maguk örömére. Ez nem is lenne baj ha nem úgy mutatnák be ezeket mint közönségkompatibilis mainstream mozikat, mert akkor én se elvárásokkal a fejemben ülnék le eléjük hanem tudnám hogy kapom azt amit legutóbb, és tényleg: adott egy önsajnáltató, élhetetlen középkorú fickó aki a lét elviselhetetlen könnyűségén, unalmas munkáján és őt elhagyó barátnőjén szomorkodva felidézi múltja fontosabb pillanatait hogy tudja, hol rontotta el. Ismerős? Igen, Reisz Gábornak lett volna esélye megmutatni hogy VAN élet a szülein élősködő bölcsészek first world problemjein túl is, ehelyett – ahogy Nemes Jeles is – ellőtte másodjára is ugyanazt. Hogy akkor miért jár NJL-nek még egy esély és miért nem kapja meg ugyanezt RG? Mert előbbi sose vetemedett volna arra hogy önmagát castingolja egy önmagáról szóló, önmaga által dirigált filmbe amihez nemhogy valóságszagú forgatókönyvet nem tudott írni de még eljátszani se tudja benne magát. Befutott profik legnagyobb vízválasztója hogy megállják-e helyüket a színpad/kamera túloldalán és Reisz nem egy Clint Eastwood vagy Woody Allen (hogy az ön-analizáló műfajnál maradjunk). Még ezt is meg lehetne bocsátani ha az egyik jelenet nem egy nála sokkal nagyobb aktoron (és költőn) gúnyolódna: Latinovits (és Arany János) kiparodizálása (ráadásul az Arany-emlékév kellős közepén) a lehető legnagyobb öngól mert csak emlékeztet rá milyenek a valódi színészek (és költők). Könnyű lenne a Rossz versek (vagy rendezője) nevével poénkodni, nem is teszem csak óva intelek tőle.

Talán érdemes:
Fél kilenckor francia variáns a Cinemax 2-őn az Összeomlásra: keményen dolgozó kisember világa bedől egyetlen rossz döntése után, veszélyeztetve addig felépített egzisztenciáját és ez olyan mély midlife crisisba taszítja hogy a család további fenntartásának se látja értelmét. Ha minden igaz, az Akik dolgoznak egy trilógia része lesz amit Antoine Russbach a középkor három fő parancsára (és osztályára) épít majd, így sorra kerülnek majd azok Akik harcolnak (nemesség) és azok is Akik imádkoznak (papság).

Halál a faszbúkra! rovat:
The Best of 2019:
A Facebook már nem mondja magáról, hogy "ingyenes és az is marad" – ...ahogy a gugli szabályzatából is kikerült az hogy ne legyen gonosz, de akkor mit mond a RÓKA faszbúk? Hát ezt:
gnl színfolt – A Facebook azt is megmondja, hogyan öltözz: „A Facebook már a szekrényünkben matat.”Wait, a challenger appears:
Tévézés közben is megfigyelne minket a Facebook: „Újabb Portal eszközt dobhatnak piacra, amit videólejátszóval bővítenek ki.” – Biztos nem élnek majd vele vissza!4!!négy!!
A Facebook nem túrja többé a telefonkönyvünket a barátaink után – Tök hihető. Ja nem az:
267 millió felhasználó adatai szivárogtak ki a Facebooktól: „Nevek és telefonszámok voltak a két hétig teljesen nyilvános, bárki számára elérhető adatbázisban.” – Wait, a challenger appears:
419 millió Facebook-felhasználó telefonszáma szivárgott ki – Akkor ezért nem böngészik már a telefonkönyveket :DDD
Egy tervezési hiba miatt idegen felnőttek léphettek kapcsolatba gyerekekkel a Facebookon: „Több ezer szülőt tájékoztattak arról, hogy a Messenger Kids alkalmazással bajok voltak, és illetéktelenek csetelhettek gyerekeikkel” – Véletlen egybeesés. Ja nem az:
Több gyerekpornó van a Facebookon, mint a sötét weben: „Tavaly 45 millió erőszakos pedofil felvételt jelentettek az interneten. Ez brutális növekedés az elmúlt évekhez képest.” – Sebaj, majd a moderátorok eltakarítják...ja nem:
Jelentették a Facebooknak a csalókat, cserébe őket tiltotta ki a rendszer – Kicsit sok az ilyen rendszerhiba:
Ha öngyilkosság lett volna, a Facebook hamarabb leveszi a christchurchi mészárlás videóját: „Az eset rávilágított az automata moderáció hiányosságaira is.” – Meg ez is rávilágít:
A Twitter és a Facebook cenzúrázta a vagina szót egy nőgyógyászati könyv hirdetéséből: „Az orvos szerző értetlenül áll, mondván, ez egy anatómiai kifejezés, olyan, mint a könyök.” – Hát igen, az erkölcsök védelme...ja nem:
Élőben közvetítettek egy agyműtétet a Facebookon, miközben ébren volt a páciens: „A 25 éves nőn elvégzett műtétet a texasi kórház szóvivője és idegsebész főorvosa kommentálta a több tízezres közönségnek.” – Ezt bezzeg lehet :SSS
Valaki szarint küldött a Facebook-központjába: „Kiürítették a cég postázóit.” – Nana, azért nem ennyire komolyan gondoltam, szarin helyett maradjunk csak a leszarásnál meg a törvényes eljárásoknál:
Európa darabokra szedheti a FacebookotMUHAHA, azt remélem is!
 

CSÜTÖRTÖK, FEBRUÁR 20.:
THE SKELETOR KEYS WINS
0
Multiple Oscar-Scams.

Talán érdemes:
Nyolckor bő lére eresztett drámázás a Film4-en: szülővárosába hazaköltöző influenszercsajnak látszólag megy a szekér és még a szerelem is befigyel a szimpatikus szomszéddal ám testvére nem örül ennek, váratlanul el is tűnik hősnőnk mellől aki egyedül marad az egyszerre megakadó befolyásolás-biznisszel és a gyanúval hogy love interest-jét valami más is érdekli, mondjuk az ő tönkretétele. A Hazugságok világhálója aktuális problémát jár körül Lifetime-módra, szódával megteszi amíg halivúd is ráveti magát az ügyre. Ugyanabban az időben Kristen Wiig igyekszik bizonyítani a Csontváz ikrek női tagjaként az HBO-n hogy sötétebb karakterek is jól állnak neki, például egy férjétől gyereket nem akaró, össze-vissza kamatyoló nőé aki épp öngyilkos lenne mikor kap egy telefonhívást rég nem látott (amúgy meleg) testvére ugyanilyen szuicid kísérletéről (őt az ugyancsak Saturday Night Live-os Bill Hader alakítja). Nem tudom kinek ajánlható nyugodtan a Skeleton Twins: a Koszorúslányok rajongóinak túl depis, a művészkedésekhez szokottaknak túl hepi lesz (és fel fognak tűnni nekik az erőltetett indie-fordulatok), kísérletnek mindenesetre érdekes ahogy a Filmbox Extra HD-n egy órával később (kilenckor) adott Maró gúny is, ebben (már megint!) életközépi válsággal küzdő férj csinál színdarabot önmagáról. Majdnem Rossz versek-szint, egyedül az orgazmus/szarkazmus szójátékos címe (Multiple Sarcasms) menti (na meg Mira Sorvino).

Szakálla volt genderrovat:
The Best of 2019 vol. 1.:
Évekig szenvednek durva alvásmegvonástól az anyák – ...mert az apák átalusszák ha bömböl a gyerek. Ja nem, de ők nem is hivatkozhatnak a gyerekre ha elhagyják magukat:
fogd a gyerekre! – Így védd ki, ha a testedre tesznek megjegyzéseket – Bezzeg nekem férfiként nincs ilyen mentségem. Ja de már van:
sz – Apacici, a szoptatás új forradalma?: „Az ötlet, hogy támogassuk és segítsük az édesanyákat szép, a szándék nemes, a megvalósításon még kicsit finomhangoljunk.” – Az én időmben még mást hívtak apatejnek :SSS
Az évtized leg-fontosabb eseményei és celebfotói a szoptatással kapcsolatban: „Sokat változott a nyilvános szoptatás megítélése azóta, hogy a Facebook 2012-ben obszcénnak minősítette az ilyen képeket.”Keep calm, 2020-ra az apacici is teljesen elfogadott lesz <3
téveszmék – „Egy igazi férfi nem mosogat“: „A férfiak egy része szeret arra hivatkozni, hogy a dédapjuk sem végzett soha semmiféle házimunkát.” – Ez az egyedül élő férfiakra fokozottan igaz!4!4 négy
Először osztottak nemi esélyegyenlőségi díjakat az Egyesült Arab Emírségekben, mindet férfiak nyerték: „Most pedig a fél világ rajtuk röhög.” – Csak óvatosan a röhögéssel mert mi van ha LEFEZEJNEK titokban mind transzneműek?
Feminista musical készül Britney Spears slágereiből – A címe is megvan: Slave 4 U. Vagy lehetne Hit Me Baby One More Time , netán If You Seek Amy is :DDD
Csúnya ügy döntheti le a szupermenő cukipofa kormányfő szobrát: „A kanadai miniszterelnök Justin Trudeau minden kisebbséggel jó fej akart lenni, feministának mondta magát, átlátható, progresszív kormányfőként ünnepelte őt a világ. Most viszont beletenyerelt egy olyan botrányba, ami lenullázhatja a nimbuszát.”Lena Dunham & Rachel Dolezal likes this. Apropó szobrok-festmények:
Levetették a meztelen nős képeket a városháza faláról, aztán mondott valamit a polgármester: „Az egyik önkormányzat tulajdonában lévő ingatlankezelő cég kiállítást rendezett Maria Mancini festményeiből (...), és a képek között négy meztelen nőket ábrázolt. Emiatt harminc panasz érkezett a felháborodott polgároktól. Az ingatlankezelő cég vezetője végül úgy döntött, hogy ezt a négy képet leveteti a falról. És vajon mit mondott erre a polgármester? Ezt: ’Én biztos nem vetettem volna le a képeket. Számomra a művészet szabadsága nagyon fontos érték.’ Mondjuk ez Oberhausenben történt, Németországban.” – Eközben a Romlott Magyarországtól meg pont a cenzúrázást várjátok:
Több állatnak van szobra Budapesten, mint nőnek, ezen szeretnének változtatni: „Nem vicc, a majdnem 1200 köztéri szoborból 35 ábrázol olyan nőt, akit nem meztelen dekoráció, hanem neve is van. Szavazni lehet arra, hogy kiról készüljön emlékmű.” – Úgy néz ki megint le kell szavaznom Gianna Michaelsre :DD

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM, rest of, 2019

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés