2020. 04. 18.
Miből lesz a cserehajó? (ápr. 18-19.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Miből lesz a cserehajó? (ápr. 18-19.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, ÁPRILIS 18.:
MAN ANGEL DOWN!
0
Rianás a páncéloson.

Talán érdemes:
TV2, 19:55: Tudtommal a Csatahajó eddig még nem volt csak a koppintásai holott már maga a Battleship és az alapját adó Hasbro-játék is gyerekkorunk óraközbeni torpedózására épül. A helyszín Hawaii ahonnan a NASA üzenetet küldött az űrbe hátha valaki megkapja, itt gyűlik össze valamivel később közös hadgyakorlatra a fél világ haditengerészete – merő véletlenségből pont mikor a földönkívüliek válasza is megérkezik. A megoldás a jól bevált atomotnekik és ha eltekintünk a bakihalmaztól (a rádiójel =/= színes lézer, hajók nem farolgatnak összevissza, stb.) akkor Armageddon-Függetlenség napja-féle popcorn mozit kapunk (némi Végső visszaszámlálás-, és Harmadik típusú találkozások-beütéssel). Bár Taylor Kitsch úgy „játszik” ahogy a vezetéknevéből levezethető (=giccsesen), mégis Rihanna az akinek nagyon nem kéne ezt erőltetni, bőven elég ha csak énekesnek tehetségtelen (és nem, nem mentség hogy ez volt a debütje). Vannak benne azért rendes aktorok (Liam Neeson, Alexander Skarsgard) meg egy magyar karakter is (Dr. Nogrady), szóval végülis nem olyan rossz. Pontban tízkor újabb zászlólengetősdi a Film Now-n, ráadásul folytatás is: a Támadás a Fehér Ház ellen 3. részében A védangyal bukásán izgulhatunk merthogy az elnök testőre, Mike Banning (Gerard Butler) kegyvesztettként próbálja kinyomozni kik a valódi felelősei a gyilkossági kísérletnek amiért őt tették meg bűnbaknak. A pörgést kicsit visszafogták (érhető, Butler nem mai gyerek), egynek ez is jó lesz.

Nem érdemes:
Újrázásoknál maradva 00:35-kor (vagyis már vasárnap) hároméves (szó szerinti) bőrlehúzás a Filmcafén a texasi láncfűrészes Bőrpofáról ami „tartalmát” (LOL) tekintve eredettörténet akarna lenni arról, hogyan lesz valaki szimpla elmebetegből sorozatgyilkos, eltorzult arcú elmebeteg. A magyarázatot az elsőre a legelején (gyerekkor), a másodikra a legvégén kapjuk meg, a köztes időt (kezdve az intézetből való szökéssel) olyan válogatott szadizmusokkal-sokkolásokkal (pld. nekrofília) töltik ki amik bármelyik mai francia horrorban is elmennének – még jó, az újraélesztésért Julien Maury és Alexandre Bustillo (Inside) felel és akkor jöjjön is a

Remake rovat:
Kritika – A klasszikus horrorfilm 2020-as változata: Ezt a láthatatlan embert látni kell – Nem lehet hogy most is itt van valahol?...
előzetes – Visszatér a gyilkos, akinek nem szabad kimondani a nevét: „Kampókéz eredeti filmjei az 1990-es években készültek, most újra horrorfilmet gyártanak a gyilkoló legendájából.”DE HOGY VEGYEK RÁ JEGYET HA NEM MONDHATOM KI A NEVÉT? LOL Remélem Emma Watsonra bízzák a figurát!!!
Mozi – Neo, Trinity és Niobe mellett a Merovingi is visszatér a Mátrix 4-ben – Remélem a Merovingi csaját Monica Bellucci helyett végre Gabourey Sidibére osztják majd a Zeggyenlőség nevében!!44 négy
Megvan, ki alakítja a fiatal Galadrielt az új Gyűrűk Ura-sorozatban: „Az Amazon új sorozata az eredeti széria előtti időkben játszódik majd.” – Akkor ez is Sidibére vár ^^
Amerikai sorozat lesz a magyar kerekesszékes gengszterfilmből: „Noah Wyle-t, a Vészhelyzet Carter dokiját annyira lenyűgözte Till Attila filmje, hogy új cége első projektjeként minisorozatot csinál belőle.” – ...gondolom az originál színészekkel. Ja nem, ez esetben viszont dolgozhatna saját kútfőből.
Oscar-díjas rendező készít sorozatot az Élősködőkből: „A koreai filmet már most a legnagyobb Oscar-esélyesnek tartják. A Netflix és az HBO versengett a jogokért, az HBO nyert.” – Lásd fentebb...
Lenny Kravitz lányával porolták le a Pop, csajok satöbbit: „Zoë Kravitz főszereplésével készült sorozat Nick Hornby regényéből. Megérkezett az első előzetes.” – Az a durva hogy még úgy is jobb-dögösebb nála az anyja hogy ő már a régiben is szerepelt...
Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk: Öregek már ehhez a szarhoz: „Pont az ellenkezője annak, amire számítani lehetett.”MAGYARUL: szar.
Politikai botrány érlelődik az új Disney-remake körül: „Liu Yifei, a Mulan főszereplője a hongkongi rendőrséget dícsérte, egyesek emiatt Disney-bojkottat követelnek.” – Nyilván lemondanak majd egy ekkora piacról...ja nem:
Megérkezett az élőszereplős Mulan magyar előzetese: „A Disney új filmje márciusban érkezik a mozikba. Folytatódik a rajzfilmekből készült élőszereplős feldolgozások hulláma.”Wait, a challenger appears:
El tudják képzelni Colin Farrelt Pingvinként? Muszáj lesz – Judi Dench elmacskásodása után nehéz lesz újat mutatni ^^
 

VASÁRNAP, APRILIS 19.:
A FANTOM CSENG-E?
0
Ursul A, Ursul B.

Ajánlott:
21:20-kor jellegzetesen cseh alkotás 2007-ből a Dunán Menzel lazaságával megfejtve komoly témákat (midlife crisis): tanításhoz túl idős, békés semmittevéshez túl fiatal irodalomtanár az okébúmerező fiatalok helyett (némi sikertelen biciklisfutárkodás után) a helyi közértben találja meg hivatását mikor a Csereüvegek visszaváltása közben a vásárlók lelkét is ápolja. Idővel akkora orákulummá válik hogy zsémbes feleségét és nyűgös lányát is képes lesz lenyugtatni ergo új állása nem csak újrakezdés hanem annak szimbóluma is (reciklált üveg, miegyéb). Az apa-fiú team ifjabbik tagja, Jan Sverák rendezte, az idősebb (Zdenek) pedig írta és játszik benne – nyertes csapaton (lásd Kolja) minek is változtatni?

Talán érdemes:
Ugyanitt maradva 23:05-kor újabb adag kelet-európai humor de már 2011-ből és Romániából, mintegy reflektálva A medveproblémákra amik az utóbbi időkben tetőztek arrafele. A rendszerváltás sehol sem volt zökkenőmentes a kisembereknek, még a bukaresti cirkuszban sem, a pénzügyi gondokat a régóta alkalmazásban álló, nyugdíjkorhatárba lépett szelíd medve eladásával orvosolná az igazgató de ehhez kollégáinak is lesz egy-két szava amiket tettek követnek, a cél a mackó megmentése az őt megvásároló német vadásztól – az Ursul nem csak a zeneszerző Goran Bregović miatt juttathatja eszünkbe a Kusturica-összest hanem konkrét utalásokkal (pld. roma esküvő) is. Háromnegyed éjfélkor szűk másfélórás spanyol krimiparódia a Film Mánián, én-idő helyett Kém Idővel, képregényből adaptálva. Inkognitóban élő titkosügynök fiával együtt kell hogy felvegye a harcot a bűnözővel akit maga rakott hűvösre pár évtizede, gond csak annyi hogy az eddig biztonsági őrként melózó srác nincs tisztában apja valódi szakmájával és nem épp akkor akar vele megismerkedni mikor barátnője faképnél hagyja. Anacletót a hatvanas években, anti-James Bond-ként hozta létre Manuel Vázquez Gallego, megágyazva Torrentének (Santiago Segura el is játszotta a rajzolót a róla szóló biográfiában), a sznobok kultkedvenceik (Sílvia Abril, Rossy De Palma) miatt ne hagyják ki, a többiek meg azért hogy végre az amerikaiakon túl is lássanak comic movie-t.

A seksz, a szipu rovat:
The Mexikó Edition:
traveladdict – utazás – Tíz kihagyhatatlan látnivaló Mexikóvárosban és környékén: „Miért érdemes Mexikóvárosba utazni? Tényleg veszélyes város? Ha már ott vagyunk, mit nézzünk meg?” – Mondjuk a hagyományőrző felvonulásokat:
Besokalltak a mexikói nők az erőszaktól, óriástüntetéssel és sztrájkkal tiltakoztak: „Vasárnap sosem látott tömeg vonult Mexikóváros utcáira, hétfőn pedig rengetegen maradtak otthon. Naponta tíz mexikói nőt ölnek meg.” – Ezek nem olvasták a négygyerekes világutazók blogját?!
nagykép +18 Meztelenség és halál Mexikóban: „Pieter Hugo fotósorozata a maga nyers, sokszor tényleges lecsupaszított valójában mutatja be alanyain keresztül Mexikó valódi arcát. Képein látható pucér szexmunkás és meztelen férfi albínó kígyóval.” – Kamu, fotosopp, visszafele lett felvéve, az újságok is megírták...már amikor hagyják őket:
Megöltek egy újságírót Mexikóban: „María Elena Ferralt korábban egy helyi politikus is megfenyegette. ” – A NaNe, a Pussy Riot és a Femen már szervezi a tiltakozást. Ja nem.
A brazil favelákban a drogkereskedő bandák szólítják fel otthonmaradásra a lakókat – Mondom én hogy az lesz a következő lépés hogy indulnak a választásokon:
Brazília elnöke a járvány egyik legnagyobb szégyene: „Jair Bolsonaro szerint hazájában nincs semmi baj, és nem is lesz, a brazilok egyébként sem kapnak el semmit. A riói favelák bandái valamivel felelősebben viselkednek nála.” – Sőt, a mexikóiaké is:
A mexikói drogkartellek segélycsomagokat osztogatnak a rászorulóknak – Hát igen, a kormánnyal ellentétben nekik számít a LAKOSSÁG fogyasztók élete:
A kábítószerpiacot is teljesen felforgatja a koronavírus: „A kartellek rá vannak utalva a nemzetközi ellátási láncokra, akadozik az alapanyag-szállítás és a piacra juttatás. Durván nőhetnek az árak, főleg az USA-ban, ahol sok drogfüggőt el is vihet a járvány.”VAN VALAKI AKI NEM SZARJA LE? LOL BRÜHÜHÜÜÜ, a teljes legalizálás tuti megoldaná ezt is!44!
Európa kokainellátására is hatással van a koronavírus: „Míg a csalók profitálnak, a drogkereskedelemben utazó maffiák szívnak a járvány miatt. Így éli meg a bűnözés a járványt.” – Szerintem kapjanak a dílerek is alapjövedelmet nehogy a kieső pénzt a becsületes polgároktól legyenek kénytelenek ellopni!4! négy!!!
Lemészárolták őket, de a rokonok még reménykednek, hogy csak eltűntek: „Aj Vej-vej dokumentumfilmet készített a mexikói diákokról, akiket vélhetően a polgármester parancsára adtak át egy drogkartellnek.” – Kizárt dolog, Mexikóban a kartellek jótékonykodnak, a politikusok pedig a nép érdekeit nézik!4!!!

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés