2020. 04. 20.
Finn Negan’s Wake (ápr. 20-21-22-23.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Finn Negan’s Wake (ápr. 20-21-22-23.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, ÁPRILIS 20.:
REND-SZERETŐ

0
Elvándorló falak között.

Talán érdemes:
Az HBO3-on vígjátéksorozat első része nyolctól ami elvileg a gyereknevelés örömeiről-gyötrelmeiről szólna és hogy minden anya-apa a Bezzegszülőkhöz méri magát holott azoknak is megvan a maga baja. Itteni barátaink korántsem példaképek, sőt az összes elkövethető hibát elkövetik, a néző pedig megnyugodhat hogy hozzájuk képest még ő is jobban csinálja – vagy nem, mert nagyon rosszindulatúak akár bizonyos agendákat is beleláthatnak a csúnya beszédtől egész az angol elnevezésig ami a meleg szubkultúrában a heterók lesajnálára szolgál (Breeders, vagyis szaporodók). Külön érdekesek a gyerekkel kiabálós-káromkodós részek mert 1.: az itt ábrázolt viselkedés az abúzus/lelki terror határát súrolja (=nem vicces) és 2.: ma már sokkal kevesebbért is kiszáll a gyámügy. Tessék mondani, nem lehetett volna ezt kicsit máshogyan? Az M5-ön ismeretterjesztés fél kilenckor a II. VH alatt határvédelmi okokból kialakított (és a háború után turisták-hagyományőrzők zarándokhelyévé vált) Árpád-vonalról, ugyanitt 21:20-kor negyedórás doksi Romániából minket (sőt, egész Kelet-Európát) is érintő problémával merthogy Forrófalva, az elvándorló falu lehetne bármelyik elöregedő magyar vagy lengyel település ahonnan a fiatalok előbb a fővárosba majd külföldre távoztak. Tíz után öt perccel megint külföldi és aktuális darab a Cinemaxon korrupciós botrányba kerülő spanyol politikussal aki szembekerül tőle elfordult társaival és a legjobb védekezés a támadás elvét alkalmazva előremenekül pedig tudhatná hogy ha elviszi a balhét még akár magasabbra is törhet mert a Rendszer mindenütt ugyanúgy működik (fogd a pénzt és kuss).

#LESZAROM a celebgyerekeket is!
>:-/ Cindy Crawford fia csináltatott egy arctetoválást, beszóltak neki, kiakadt: „Presley Gerber arcára a MISUNDERSTOOD szó került, mivel őt soha senki nem értette meg egész életében. Úgy néz ki, most se értik.” – Értem én, csak LESZAROM:
A moziból ismerős arcvonások – Egy híres színészpár gyereke ez a csinos lányzó. Kitalálja, kik a szülők?: „Két híres színésznek három gyereke született, ez a lány a középső közülük, most táskát tervezett. Lapozza végig, a végén mutatjuk a megfejtést!” – ...és a megoldás: LESZAROM.
Felismeri, melyik színészpár gyereke ez a két testvér?: „Az egyik szülő Oscar-díjas, az egyik gyerek pedig modellként is dolgozik, de többet nem segítünk, kattintsa végig! Kitalálja, kik a szülők?” – Lásd fentebb.
Susan Sarandon lánya népes társaság előtt fogja megszülni harmadik gyerekét: „Apuka sajnos nem kapott meghívót az eseményre, csak az afterre.”LESZA Így igaz, a szülés mindenkié az apán kívül:
miközben 6-an állták körül, köztük az anyósa – Cardi B azt mondja, a szüléstől széttört a vaginájaBREAK THE INTERNET!4! Magánügy, LESZAROM :SSS
Cindy Crawford fia "ártatlan" lövöldözős videót töltött fel Insta-oldalára: „Előbb egy bizarr arctetoválással hívta fel magára a figyelmet, most pedig lövöldözős videóval.” – Szerintem ideje nála a system update-nek.
Kate Moss, Uma Thurman és Milla Jovovich lánya is készen áll, hogy leigázza a világotCINDY CRAWFORD GYEREKEI LÁJKOLJÁK EZT akarom mondani ÉN IS KÉSZ VAGYOK LESZARNI ŐKET ez most épp melyik gyereke? Mert lehet hogy azóta van egy challengere:
cukiságriadó! – Milla Jovovich friss fotókon mutatta meg két hónapos babájátLESZAROM. Mármint a gyerekét posztolót...
Ha esetleg lemaradt volna: Robbie Williamsnek már 4 gyermeke vanWait, a challenger appears:
NEW KIDS ON THE BLOCK – Ricki Martin megmutatta legkisebb gyermekét: „Az énekesnek az öt hónapos Renn a negyedik gyermeke. Több fekete-fehér képet osztott meg róla.” – Jár neki a LESZAROM TISZTELET! amiért megtért a heteró-sekszualitásba, most már csak a katolikus vallást kéne fölvennie ahelyett hogy fotókat posztol.
A Crawford-Gerber gyerekek nyomában – mitől lett zűrös Kaia és Presley Gerber? – Csak egy tipp: attól hogy LESZAROM kölyökkoruk óta rivaldafényben kell élniük?...


KEDD, ÁPRILIS 21.:
MŰVELJÉTEK ROADJAITOKAT!
0
Tokkal-Bonóval-elvonóval.

Talán érdemes:
Celebgyerekekre visszatérve 23:05-kor zeneközeli ródmúvi a Filmbox Extra HD-n Bono lányával melyben a híres-hírhedt 27-es klubhoz (Kurt Cobain, Janis Joplin, Jimi Hendrix, Jim Morrison) csatlakozó énekes öngyilkossága után zenésztársa (Joe Anderson) felbérel egy zöldségstandi eladót (David P. Emrich) hogy fuvarozza el teljesíteni haverja végakaratát. Az utazáshoz egy ír stopposcsaj is csatlakozik (Eve Hewson aki remélhetőleg nem örökölte apja álszentségét), a világjárás pedig a főhős lassú de biztos újjászületését hozza még akkor is ha a Finns zenekar soha nem állhat többé színpadra – de nem is kell, bőven elég ha a túlélő tag kibékül rég nem látott apjával.

Nem érdemes:
Film Now, 23:40 – A melegek erőszakos átnevelése manapság is bevett gyakorlat a Fejlett Nyugat egyes részein (persze nem ott szokás őket a tetőről ledobálni) ergo a Kitörölt fiúra nem mondható hogy nem fontos témát dolgoz fel. Mint annyiszor, itt is a milyenségen áll vagy bukik a dolog és hiába Nicole Kidman vagy Russel Crowe, ez is mehet a Cameron Post rossz nevelése után (és ez is a But I’m a Cheerleader koppintása), a maradék időt TÖRÖLJÜK töltsük is ki hírekkel:

Vajákos rovat:
tévé – Megérkezett a Trónok harca utódja? – Sajnos igen:
lg – Superman Westerosban: „A Netflix gyorsan elkészítette a saját Trónok harca sorozatát: A vajákot. Az eredmény felemás.”MAGYARUL: fan service:
Látványos előzetessel készül a Netflix a Vajákra: „A trailer alapján nem véletlenül tartják már most a sorozatot a Trónok harca utódának.” – ...és a hibái is ugyanazok:
smoking barrels – A vajákot megnézni félnetek nem kell jó lesz: „Csak kell hozzá egy kis türelem, mert egy pöttyet nehezen indulnak be az események.”MAGYARUL: szar.
watchmen – Megéri a jussát ez a Vaják: „Nagyon Trónok harca-pótlék akar lenni, de közben jobban beillik a Xéna és a Herkules sorozat előtti tisztelgésnek.” – Lásd fentebb.
KRITIKA – Henry Cavill a tökéletes Vaják: „A Netflix új sorozata egyelőre nem a következő Trónok harca, de még minden esélye megvan rá. Megnéztük a Vajákot.” – Lásd fentebb... :ásít:
Tele van ismert magyar helyekkel a Vaják: „Sárkány a Szelim-lyukban? Meztelen lányok a Jáki kápolna kerengőjében? Ha egy csomó hely furán ismerősnek tűnt a Netflix új sikersorozatában, az nem a véletlen műve.” – Még mielőtt a buta sátánisták rárántanának közlöm hogy NEM a jáki kápolnában hanem a másolatában pucérkodtak.
Rajzfilm is lesz a Vajákból: „A farkas rémálma egy különálló sztori lesz, ami a sorozat világában fog játszódni.” – Így legalább összevonhatják a Wolverine-nel meg a Walking Dead-del :DDDD
A Vaják lett minden idők legnézettebb sorozatdebütálása a Netflixen: „A cég szerint négy hét alatt 76 millió háztartás volt kíváncsi a Henry Cavillre.” – Kivéve engem, én LESZA ja nem ma, lapozzunk:
netflix KRITIKA – Megbűvölt a Vaják-sorozat – de aztán elmúlt – Engem meg gyíkká változtatott. Még nem múlt el.
 

SZERDA, ÁPRILIS 22.:
HOLLY WOULD...

0
...if Holly could.

Talán érdemes:
...de csak ha nem ábrándultunk ki Tarantinóból aki az utóbbi időkben sorra gyártja a monstre hosszúságú „történelmi” tablókat (Brigantyk, Django, Aljas nyolcas) amik közül a Volt egyszer egy... Hollywooddal végképp farkába harap a kígyó: eddig zömmel hétköznapi emberek bajait fordították visszájára (Pain & Gain, Wall Street farkasa – mindkettőben a gonosz volt a szimpatikus/vicces) de most Sharon Tate tragédiájába nyúlnak bele. Igen, adott egy valódi bűntény amit semmire nem használnak fel a nosztalgián kívül, persze Quentin ezt is kinevezte a mesterművének ahogy a Basterds-et is de ami értékelhető azt ebben is a belsőépítészeknek-tervezőknek köszönhetjük akik az utolsó szögig felépítették a hatvanas éveket. Ha van százhatvan (!!!) percünk akkor az HBOn nyolckor elmerülhetünk benne de hagyományos storyline-t meg más efféle huncutságokat ne várjunk. Ne kezdjük el egymás f***át szopni, mondta anno Mr. Wolf a Ponyvaregényben, ehhez képest a Once Upon... egyenesen autofelláció de nyugi, mára is jut rosszabb:

Nem érdemes:
Fél kilenckor megint valami a Cinemax 2-őn amire rá lehet húzni a családellenességet: régóta együtt élő negyvenes, gyermektelen házaspárt valójában csak a látszatra ügyelés tart össze, egyetlen napjukon keresztül mi is láthatjuk ahogy mindkét fél keresi a boldogságot (máshol, másokkal) míg végül az addig két oldalról megismert történet eggyé válik. A Szörnyetegek nagyon kortárs akart lenni de nem sikerült neki, sebaj, így legalább jöhet a

Szinglirovat:
mindenkiszingli – Kényszerszingli, álszingli vagy társas magány?: „A díszként működő kapcsolatok mé­ly­ebb rétegeiben látni a kínlódást az összeomlás ellen.” – Szingli, mingli, álszingli, kényszerszingli...mint az LGBTQ+-nál: előbb egy betű/meghatározás aztán jönnek sorra az újabbak, bezzeg a férfi az csak incel lehet :DDD
Újra brutális vásárlási őrület volt a szinglik napja: „A kínai online hálózaton 1,5 perc alatt költöttek el 1 milliárd dollárt. Fellépett Mariah Carey.” – És? Attól boldogabbak lesznek?
MOZAIKALBUM – Mindenki itthon maradt, hogy fogjuk bírni?: „Saját családomban vizsgáltam meg, milyen változások indultak be a kényszerű módon együtt töltött pár hét alatt.” – Hogy fogjátok bírni? Nyilván sehogy, az örök szinglik is megaszonták:
SZEX ÉS PEST – „Anya azért iszik, mert te otthon vagy“: „Esetleg nem iszik, hanem sír, magára húzva a vé­céajtót - ahogy arról számos fórumon olvashatunk.” – Sőt, a másik főszingli azt is megmondta hogy válás lesz a vége:
mindenki szingli – aktuális – Miért akarnak majd sokan elválni, ha vége a járványnak?: „Leradírozták a védelmi vonalainkat, megszűntek a látszatbéke feltételei.” – Elesett a Maginot-vonalad brühühüü, kitört a háború a családi tűzfészekben brühühüü, ömlik a vér BRÜHÜHÜÜÜ!4!4, bezzeg a példaképetek:
Szex és Pest – "A jó kislányok a Mennybe mennek, a rosszak...": „3 + 1 ma is fontos idézet a szinglikirálynőtől (...). Helen Gurley Brown (...) az amerikai Cosmopolitan (...) főszerkesztője volt, (...) önerőből lett a női függetlenség, a szabadabb szexualitás, az "új nőkép" megtestesítője, New York emblematikus figurája, a Szex és New York című szintén ikonikus sorozat előfutára.” – Bezzeg ha férfi MGTOW-oskodik akkor egyből jönnek a cikkek hogy sekszet akarnak különben gyilkolni fognak. Na mindegy, vissza a szinglikirálynőre aki egyedül, büszkén élt míg meg nem halt...ja nem: Helen Gurley Brown mindent elért, amit ember életében elérhet, önmegvalósítást, karriert, boldog, 50 éven át tartó házasságot és persze mesés vagyont is. – Ja hogy ő is bort prédikált de vizet ivott? Így könnyű...nem baj, majd a követői nevar forget, no pasarán és forever alone...ja nem:
mindenki szingli – Szinglik és járvány?: „Szerelem a karantén idején.” – ...de megállapodás-elköteleződés nélkül, a védelmi vonalak tiszteletben tartásával. Ja nem:
MINDENKI SZINGLI – Szinglik, akik a barátaikat választották karanténtársul: „Egyedül vagy karanténtárssal jobb ilyenkor?”ÉBERSÉG!!! szingli-elvtársnők, hát ez már majdnem hagyományos családmodell!4! Nap kommentje:

AlexAston 2020.04.04. 07:45:06
Nocsak. Mégsem olyan jó egyedül lenni...?


CSÜTÖRTÖK, ÁPRILIS 23.:
ZSETONON HASALÓK
0
Think big, kill bigger.

Talán érdemes:
Kilenckor majd’ húszéves krimi (újra) Romániából az M5-ön némi Spielberg-beütéssel (ami esetünkben a Párbaj, nem az Indy-összes). Konstancai zöldséges fiának a helyi nagykutya belengeti a Nagy Lehetőséget egy futármenettel Bukarestbe és mivel fiatal és kell neki a pénz (már csak az egyetem folytatása miatt is), elvállalja. Hogy ne egyedül menjen, a road tripre meghívja haverját és annak csaját is de hamarosan egyéb, nemkívánt társaságot is kapnak. A Zseton és beton a már említett hatásokon kívül a cinema veritének és a Dogma-mozgalomnak is sokat köszönhet: kis pénzből, egy kamerával felvett másfélóra amatőr(nek tűnő) arcokkal, nagyon profin összerakva. 22:50-kor ismét a senkiföldjén találhatjuk magunkat de már egy western (és a Film Mánia) segítségével. A Big Kill nem is akar másnak látszani (ráadásul A Félelem Városa alcímet korábban egy műfajtársa is ellőtte), itt van az összes jellemző a mindig szökésben levő bűnözőktől (és a melléjük szegődő jófiútól) kezdve a polgármester helyét átvevő, beszámíthatatlan „Pédikátoron” át a kötelező lövöldözésig, hogy mégis a XXI. század gyermeke azt csak a humoros pillanatok mutatják (na meg Danny Trejo jelenléte). Egynek jó ez is, bár a bő kétórát megvághatták volna mondjuk másfélre.

Nem érdemes:
HBO, 21:40: Az igazság nyomában: Félretájékoztatás és az álhírek ára – ...avagy újabb „„„tényfeltáró””” doksi a tényferdítésről. Rövid leszek: ha politikai oldaltól függetlenül ugyanúgy beleállnának bármelyik oldal hülyeségeibe (pld. az ezt megrendelő CNN is), ha nem ordítana róla az elfogultság akkor még jó is lehetne, így csak egy újabb elszalasztott lehetőség (példa: a Weinstein és Epstein ügyeit eredetileg felderítő újságírók elnémítása ill. konteósnak bélyegzése évekkel a botrányok kirobbanása előtt).

Szelfibűnözés rovat:
Íme a legveszélyesebb és legbizarrabb internetes kihívások: „Figyelem! A cikkben szereplő összes challenge veszélyes, ne próbálja ki őket!”DE, IGEN, hadd röhögjön az utókor:
kívül – Wow! – Már van szelfimúzeum is: „Szeretjük vagy sem, a szelfi mindennapjaink része lett, olyannyira, hogy Dubaiban egyenesen múzeumot szenteltek neki.”VAJON ENGEDÉLYEZTE EZT A SARIATANÁCS? ...és mint a rendes festményeknél, ezeknél is fel van tüntetve a Zalkotó születése-elhalálozása, utóbbi gyakran egybeesik a Mű elkészültével:
Ezek az emberek az életük kockáztatják a tökéletes szelfiért: „A gyűjtőoldalon megmutatják, hogyan készülnek a szelfik. Nem mindennapi látvány.” – Pont hogy manapság ez a mindennapos:
Ez a nem teljesen normális csávó megpróbált felzabálni 100 ezer kalóriát 100 óra alatt – Legalább nem az ötven tojásos csellendzset akarta megcsinálni.
Tíz perccel a jogsija megszerzése után SMS-olvasás közben hajtott a kocsijával egy folyóba egy kínai férfi – Hát, legalább mást nem ölt meg :SSS
Egy influenszer azt kamuzta a követőinek, hogy Balin nyaral, pedig csak az Ikeában pózolgatott: „Felhívta a figyelmet arra, hogy az Instagramon nem minden az, aminek látszik.” – Szóval gyártott egy lájkvadász posztot a lájkvadászatról. Értem, vagyis dehogy...
Letartóztatták a youtubert, aki feliratkozókért játszotta el a barátnője halálát – Legalább nem ölte meg és nem pózolt vele.
kmm – Mi ez a Dolly Parton kihívás?: „Négy kép - négy kép mindenütt! De vajon miért jó, ha a Linke­dIn,Facebook, Instagram és Tinder fotóidat összerakod?” – Hogy a júzereknek miért jó ha emailestül összekapcsolják a különféle profiljaikat azt nem tudom de az adathalászok tuti megköszönik nekik.
Új TikTok-trend miatt borotválják a szemöldöküket a tinik: „A „Fox Eye Challenge” lényege az, hogy a lányok plasztikai műtétek nélkül is olyanok lehessenek, mint a modellek.” – Már épp örültem volna hogy csak az effajta mérsékelten káros kihívások terjednek de a Zélet megcáfolt:
Coronavirus challenge: egy tik-tokozó amerikai lány megnyalt egy vécédeszkát, hogy bekerüljön a tévébe: „Nem kaptam el a koronavírust, mert még mindig tudok eletromos cigizni - mondta egy későbbi videóban.”Nap kommentjei, mert több is van:
0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés