2020. 04. 27.
Blockchain Killer (ápr. 27-28-29-30.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Blockchain Killer (ápr. 27-28-29-30.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, ÁPRILIS 27.:
RICHARD EXCALIBURTON

0
I'm a ninja!4!

Talán érdemes:
Haladjunk időben visszafele: tizenegy előtt tíz perccel újabb állatos borzongás a Film Mánián de már Afrikában, krokodilok helyett Vérszomjas oroszlánokkal amint durva vámot szednek a territóriumukra tévedőktől akik esetünkben nem katasztrófaturisták hanem egy mezei (bár a megszokottnál jóval hülyébb döntéseket hozó) család ahol a mostohaanya vakáció keretein belül kerülne közelebb férje előző házasságából származó gyerekéhez. Átlagos sztori hozzá illő angol (Prey) és magyar névvel (amit már egyszer ellőttek a Ginger Snaps-nél), a megtörtént eseményeket feldolgozó Ragadozók gyenge kópiája (ami egyébként voltmár, ajánlottammár). A Cinemax 2-őn fél kilenckor (lemaradóknak holnap ugyanitt 10:45-kor) meghatározó nyolcvanas évekbeli élmény bár a Támadás a Krull bolygó ellen nem hozott sok újat csak pont a megfelelő arányban kotyvasztotta egybe a Bagdadi tolvajt, a Mad Max-, és Star Wars-szériát no meg az Excaliburt (vagy bármelyik tetszőleges királylányszabadítós fantasy-t, a könyves Gyűrűk Uráról nem is szólva). Egy messzi-messzi galaxis címbeli planétáját veszély fenyegeti, uralkodói házassággal pecsételnék meg szövetségüket csakhogy a SÁRKÁNY gonosz közbelép és elragadja a bűbájos menyasszonyt (Lysette Anthony) így leendő férjének (Ken Marshall) már oka is van bizonyítani rátermettségét. Akkortájt külföldön is Dunát lehetett rekeszteni ilyesmikkel (Conan, Hegylakó, Sólyomasszony, Willow), nálunk viszont ez is nagy siker volt, hála a VHS-robbanásnak és a tisztázatlan jogi helyzeteknek (ennek „köszönhető” a klasszikus szinkron „elveszése” is ami tudtommal egy kiadásra sem került rá), a mai fiataloknak nem biztos hogy bejön, lásd a friss reakciókat:

stupek2 2016 ápr. 03. - 07:18:05 1/10
A film elején kb 4 percig egy bolygó halad valamerre, majd a földön a középkorba csöppenünk. Szabó Gyula mesét mond. Két király lemond a királyságáról a gyerekek javára, majd egy szertartás közepette valakik megtámadjáka várat és elrabolják a királynot. Eltelt 20 perc, Szabó Gyula tovább mondja a mesét. Sehol bolygó, bolygóközi támadás. Szerintem mese lesz az egész.
Még jó, hogy anno nem vettem rá mozijegyet.

...szemben Peter Jacksonnal aki sokat tanult a pókos jelenetből (mint mondtam, nyilván az írott LOTR-ból került bele amit akkoriban még leforgathatatlannak gondoltak) szóval lehet kritizálni de még így is jobb mint a mai szuperistenesdik.

Hétfő? #LESZAROM.
The Pallyween Enikő Edition, mert Mihalik Barbarát megint elnyomja a konkurrencia:
Első randijukról sztorizgatott Palvin Barbara és Dylan Sprouse: „Burrito, Kína és egy határozott Palvin Barbara kellett az első csókhoz.” – És hogy mi kellett még hozzá? Hát egy kis LESZAROM:
Két generáció: Helena Christensennel szexi-zett Palvin Barbara: „Itt a Victoria's Secret új kampányának teljes anyaga, de Palvin Barbara a D Section magazinban is pucsított egyet a jó ügy érdekében.” – Hát igen, a cél szentesíti a LESZAROMot.
éljen a pozitív testkép – Palvin Barbara ismét Victoria's Secret modell lett – Miért, eddig nem az volt? Dehogynem:
Különböző testalkatok – Vic'Sec – Íme mind a 9 bombanő Palvin Barbara új fehérnemű-reklámjából – Kilenc „bombanő” és én mindegyiket LESZAROM.
Palvin Barbara hatalmasat szexizett az Oscar utáni afterpatin: „Combvillantós estélyiben mutatta meg magát.”LESZAROM Harvey Weinstein likes this.
Fotók fotók fotók – Palvin Barbara a hétvégén Milánóban villogtatta a combjait – Lásd fentebb.
Hírösszefoglaló pulóverből villantó Palvinnal – Lásd fentebb.
vérbeli fehérnemű-modell – Palvin Barbara ma sem hagy minket egy kis meztelenkedés nélkül – Lásd fentebb.
Winter Is Coming – Palvin Barbara legdögösebb téli szettje csak sapkából és sálból áll – Meg némi LESZAROMból.
Soo Joo – A nap képe: Palvin Barbara leghíresebb koreai kolléganőjével pózoltSoo joo? Inkább so last year, LE is SZAROM.
nesze!szer – Palvin Barbi az ágyban: „Interurbán telefonál Palvin Barbi az ágyból, natúr sminkben és alig pizsamában.” – Mindjárt látni fogjuk Kínában hogy bánnak a pizsamásokkal, addig is LESZAROM, főleg ha drogot propagál:
Be vagyok tépve” – Palvin Barbara ágyban henteregve és telefonálva várja a Valentin-napot – Maradok magányos alkoholista és LESZAROM.
nesze!szer – híres – Palvin Barbi unalmas?: „Made in China ez az új anyaga. Neked tetszik?” – Én spec. LESZAROM de az ujgurok tuti lájkolják ^^


KEDD, ÁPRILIS 28.:
DARLIN’ FOR EVERYBODY!
0
Felelős vagy azért aminek orrt csináltál.

Talán érdemes:
Kilenckor megint összetéveszthetőség a Filmbox Family műsorán és biztos lesznek akik abban a hiszemben kapcsolnak A tini boszorkányra hogy Sabrinát és barátait lássák, nos ők csalódni fognak ebben a dalbetétekkel súlyosbított heripotter-utánérzésben melyben VOGONOK muglik akarnak INTERGALAKITUS autópályát építeni ROXFORT a helyi varázslótanoda helyére, ezt akadályozná meg a tojásból épp csak kikelt Fukszia nevű tanuló. Főleg kisebbek fognak rajta jól szórakozni (nagyobbaknak marad a jelenetekhez illő Gyalog Galopp-idézetek benyögése), picivel több befektetéssel (és mínusz egy altesti poénnal) ez is sokkal jobb lehetett volna. Boszorkáknál és bezárásra ítélt intézményeknél maradva háromnegyed tizenegykor tavalyi horror a Cinemaxon ami a vadember-vonalat keresztezi az Ördögűzővel. A beceneve (Darlin') dacára teljességgel állatias (nem mellesleg terhes) kislányból (Lauryn Canny) pozitív példát akar kreálni a Züllött Katolikus Egyház hogy általa mentsék meg a bizonytalan sorsú nevelőotthont. Pollyanna McIntosh (aki Cooper Andrews-zal együtt ismerős lehet a Walking Dead-ből) saját 2011-es szerepét (Woman) újrázza (ami meg az Offspring „második része” volt) de elsőrendezőként riogatás helyett nagyobb hangsúlyt helyezett a kereszténység kritizálására meg a görlpávörre. Félre ne értse senki, igenis beszélni kell a nők önrendelkezéséről meg a papok molesztálási ügyeiről de csak keveseknek jön össze hogy ezeket párosítani tudják egy alapvetően ösztönöket (félelem) célzó műfajjal. Attól hogy női direktor ül a székben még nem lesz automatikusan jó a végeredmény, márpedig itt el kéne hinnünk hogy egy beszédképtelen, négy lábon közlekedő kiscsajból rövid idő alatt vallásban járatos májferlédi lesz, csak hogy újra visszatérjen bele a vadság.

Kis hírek a nagyvilágból:
The Kína Edition:
Nyilvános megszégyenítés áldozatai a kínai pizsamások – Sőt, nem csak ők:
Tízezreket büntetett a Kínai Kommunista Párt hedonizmusért és extravagáns viselkedésért: „Ismét közzétette a jelentést az ellenőrző bizottság.” – Küldjék az egész lakosságot átnevelő táborba utána meg kövezzék őket halálra oszt’ jónapot, még jó hogy azóta van más gondjuk mint az erkölcsrendészkedés:
A kínai vezetés beismerte, hogy voltak "hiányosságok" a járványra adott válaszokban: „A kommunista párt Állandó Bizottsága szerint javítani kell a nemzeti válságmenedzsment-rendszeren.”MAGYARUL: tovább szigorítják a megfigyelést:
A vuhani orvos figyelmeztette kollégáit egy új vírusra, aztán kopogtatott hozzá a rendőrség: „Dr. Li még december végén tanácsolta más orvosoknak, hogy viseljenek védőfelszerelést. Rendőrök jelentek meg nála, és aláíratták vele, hogy rémhíreket terjeszt. Azóta ő is kórházban van.” – ...vagy átnevelőtáborban, már ha be tudták azonosítani:
Alapjaiban rengetheti meg a kínai digitális diktatúrát a koronavírus: „Milliók hordanak védőmaszkot, ezért csak korlátozottan működik az arcfelismerés.” – Akkor pontlevonás mindenkitől, renitensek egy élettel kevesebbel folytathatják a játékot:
Újabb koronavírusról tudósító vuhaninak veszett nyoma: „Fang Bin arról is készített videót, ahogyan betesznek nyolc holttestet egy minibuszba egy vuhani kórháznál.” – Lehet hogy utána ő is „beszállt” abba a minibuszba.
Meghalt az orvos, aki először figyelmeztetett a koronavírusra: „Li Ven-liangot december végén a kínai hatóságok még törvénytelen viselkedéssel vádolták meg.” – Csak nem...pizsamát hordott?
A kínai rendőrség bocsánatot kért, amiért elhallgattatták a koronavírusra figyelmeztető orvost: „Két rendőrt meg is büntettek, de nem tudni, ez pontosan mit jelent.” – Nem tudod? Segítek: ugyanazt amit az orvosnál.
Kiürítette Peking utcáit a koronavírus: „Olvasónk mutatja meg, mi történt Peking amúgy zsúfolt helyein miután kitört a koronavírus-pánik.” – Majd elviszik őt is ha sokat posztol :SSS
Összezavarta a kínai médiát az elhallgattatott orvos halálhíre: „A reakciókat látva az állami híroldalak átírták a beszámolókat.” – Nincs itt semmi zavar, Óceánia Keletázsia ellen visel háborút; Óceánia mindig is Keletázsia ellen viselt háborút!!!


SZERDA, ÁPRILIS 29.:
AKI BÚJT, AKI HAZATÉRT...
0
Egy este a székeknél.

Talán érdemes:
Fél kilenckor idei különlegesség az M5-ön, Ravel műve kicsit máshogyan a Szolnoki Szimfonikus Zenekar előadásában, balettkísérettel: a Boléro-remix tánckoncert tuti jóllakatja a populáris muzsikát kedvelőket és az eltartott ujjú sznobokat is. Ugyanabban az időben ugyancsak zeneközeli drámázás (Székek közönsége) Kanadából a Cinemax 2-őn a művészfilmek first world problémáival: profi zongorista nőnek sokadjára kell férje helyett a gyereikre vigyáznia, ez azt is jelenti hogy kútba esik az oly’ nagyon várt amerikai turné. Csoda-e ha ezek után idegösszeroppanást kap? Nyilván nem, de kicsit túlzás otthagynia csapot-papot és egy helyi sofőr karjaiban vigasztalódni... Háromnegyed tizenegykor tízéves de legalább rövid verzió a Film Mánián a pszichopata barátnőkre: tipikus sportos alfahím (Matthew Long) Hazatérését repesve várja amilyen szép, olyan őrült exe (Mischa Barton) aki nem hajlandó tudomásul venni volt barátja döntését és továbbra is magának akarja. Ha már itt tartunk, jöjjön is a

Pussypass rovat:
Magyarországon bujkált a lengyel drogmaffia női vezetője – Remélem azóta megkeresték a modellcégek!
Őrizetbe vették az amerikai nőt, akinek két gyereke bizarr körülmények között tűnt el: „Az ügyet három rejtélyes haláleset és egy apokaliptikus szekta is bonyolítja.” – Megússza. Sajnos.
Énekelt a gyerekeinek, miközben megfullasztotta őket: „7 hónapos és 2 éves lányával, valamint 3 éves fiával végzett egy amerikai nő hétfő este Phonexiben.” – Tragédia, ahogy a szemellenzős cikkek is:
kav – Családirtások - vannak válaszaink?: „Férfiak. Apák. Elszaporodó öngyilkos merénylők, akik saját gyermekeiket áldozzák fel embertelen harcukban.” – Ilyenkor bezzeg egyből megvan a párhuzam, az se zavarja a posztolót hogy tömött buszon-piacon robbantani nem ugyanaz (de ugyanúgy elítélendő!) mint a kiterjesztett öngyilkosság, a lényeg az általánosítás és a megbélyegzés („Férfiak, (...) apák (...), akik saját gyermekeiket áldozzák fel embertelen harcukban”).
Párkapcsolati erőszak miatt tartóztatták le Aaron Carter menyasszonyátAmber Heard likes this, és mi közös még bennük? Hát az hogy LESZAROM ő is szabadlábon van:
18+ Szörnyű sms-ek kerültek elő Johnny Depptől – ...amikről még az sem biztos hogy tényleg az övéi („Az, hogy az SMS-ek valóban Depptől származnak-e, egyelőre nem tudni”), a lényeg az egysoros hírecske ami pár órát volt csak főlapon:
Hangfelvétel bizonyítja, hogy Amber Heard bántalmazta Johnny Deppet – Biztos csak egyszeri eset. Ja nem az:
exe cigit nyomott el az arcán – Johnny Deppet olyan súlyosan bántalmazta volt felesége, hogy utána kórházba kellett szállítani – Érdekes, nem is olyan rég még Depp-et vádolták ilyesmivel.
A szexfilmezés után Aaron Carter rátért a babaprojektre: „A celeb Insta-élőzésében jelentette be, hogy gyereket vár barátnője, akit korábban párkapcsolati erőszakért tartóztattak le.” – Attól félek hogy összekötik az elsőt a másodikkal :SSS

 

CSÜTÖRTÖK, ÁPRILIS 30.:
ROLL OVER, BROCCOLI!
0
A kislány és a borz.

Nem érdemes:
...csak ha vevők vagyunk a lassan rendszeressé váló politizálósdikra mert 21:40-kor ezekből jön még egy az HBO-ra. A Kill Chain a minapi Robin Williams-filmben belengetett, azóta valóra vált elektronikus szavazás veszélyeiről szólna illetve általában a Kiberháborúról az amerikai választásokon és nekem ezzel is ugyanaz a bajom mint a legutóbbi „elfogulatlan” tényfeltárással vagyis hogy akkor miért nem óbégatott Halivúd amikor Obamára szavaztak le hatszor (!!!). Amúgy voltmár egy doksi ugyanerről, a Hacking Democracy is ugyanazt a biztonsági szakértőt szólaltatta meg és minő véletlen, az is konzervatív elnök (az ifjabbik Bush) alatt készült. Még egyszer: a 2006-ban kifogásolt rendszer 2020-ban is működik de Obama alatt senkinek eszébe sem jutott, és akkor evezzünk is semleges vizekre:

Talán érdemes:
Kilenckor 1986-os family movie a Filmbox Family-n (hol máshol). A Bach és Broccoli elárvult ifjú hősnőjét nagyanyja nyugdíjasotthonba költözése után jobb híján megrögzött agglegény nagybátyja veszi magához, igyekszik is jó pótapa lenni egy Bach-orgonamű bemutatójára próbálva. Ahogy az lenni szokott, az elsőre kemény szív lassan meglágyul így talán Fannynak (és az említett zöldségről elnevezett házikedvenc bűzösborzának) nem is kell intézetbe vonulnia. Nem dizni-kliséhalmaz hanem nagyonis jó vidám-szomorú bölcselkedés odaillő zenével. Éjjel negyed egykor kétéves, western-köntöse bújtatott komolykodás a Film Now-n az Írországot sújtó éhezésről. A Fekete 47 nyugodtan odatehető a Keserű aratás mellé mivelhogy a Brit Birodalom 1840-50-es évekbeli viselkedése több szempontból kísérteties hasonlóságot mutatott Sztálinéval a Holodomor idejében: miközben a termények 90%-át exportálták a megszállás alatt tartott országból, a fővárosban ez úgy jött le hogy az írek azért éheznek mert lusták. A valóság akkor lesz nyilvánvaló az angol hadseregből dezertáló Feeney-nek (James Frecheville) mikor hazatérne szeretteihez de már csak halottakat talál, miközben a megmaradtakat igyekszik menteni, elkapják de megszökik és bosszút esküszik melynek jogosságát utána küldött felettese (Hugo Weaving) sem vonhatja kétségbe. Ami azt illeti, a téma megérdemelné a mélyebb kifejtést: cirka másfél millióan vesztek oda és kétmillióan emigráltak...

More human than human rovat:
Zseniális megoldás: robotként vehettek részt a diákok egy japán diplomaosztónMore diák than diák, hamarosan vizsgázni is csak robotok fognak:
Japán kutatók létrehoztak egy robotkisfiút, és arra tanítják, hogy érezze a fájdalmat: „Az Affetto nevű, egy kisfiú fejéről mintázott robotba néha egy kis áramot vezetnek, hogy a mesterséges intelligencia megtanulja, milyen érzés a fájdalom, és ezzel kialakuljon benne az empátia.” – Biztos tanul belőle és nem fog a kínzói ellen fordulni.
ma is tanultam valamit – A szovjetek egy robot kezébe adták az atomarzenál indítógombját – És nem ez az ottani első IRL sci-fi:
Humanoid robot indult az űrállomásraENGEM NEM ZAVAR CSAK FUVOLÁT NE ADJANAK A KEZÉBE Vagy nem megy, mert:
Megbukott az orosz humanoid robot, nem megy többé az űrbe: „Fedor nem tudja helyettesíteni az embert.” – Hátravinni, lelőni. Oh wait...
18+ Nem veszik el a szexbabák a szexmunkát, de van jövőjük: „Meglátogattuk Budapest egyetlen működő szexbaba-házát, ahol találkoztunk a mesterséges lányokkal, illetve beszéltünk üzletről és jövőről is.” – Robotk***ából lesz a legjobb...robotfeleség:
szólj be a papnak! – „Áldását adná két robot "házasságára"?“ – Miért ne, amíg a négy fal között csinálják? LOL!!!
stopstd – fontos – Így menthet életet a mesterséges intelligencia: „Néhány év és megakadályoz­ható lesz minden olyan járvány, mint a koronavírus. Vagy legalább a pánik.” – ...mert kinyírják a pánikolókat:
Segítséget kért a rendőrrobottól, nem ilyen reakcióra számított: „(...) amikor nemrég Cogo Guebara arra lett figyelmes, hogy verekdés tört ki Salt Lake Park parkolójában, a robothoz sitett, hogy a vészhelyzetek esetére fenntartott gomb megnyomásával segítséget kérjen. A robot viszont ahelyett, hogy "erősítést" hívott volna, közölte a nővel, hogy álljon el az útjából, és menjen a dolgára.”More rendőr than rendőr. Most miért, az igazi pont így tett volna!
Harry herceg kiöntötte a szívét Greta Thunbergnek, kiderült, hogy orosz szélhámosokkal beszélt: „Akik szépen el is juttatták a beszélgetést az általa szidott bulvármédiának.”MORE GRÉTA THAN GRÉTA Wait, a challenger appears:
A jobboldal megtalálta a tökéletes Antigretát: „A szőke, 19 éves német lány, Naomi Seibt klímarealistának vallja magát, és százezres nézettségű Youtube-videókban terjeszti Greta Thunbergével ellentétes üzenetét, miközben küzd ténykedésének alapparadoxonával. Az antiGreta nem akar Antigreta lenni.” – Akkor önmagától is elhatárolódik? Van jövője a csajnak...

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés