2020. 05. 11.
Ballagó katonák kérték (máj. 11-12-13-14.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ballagó katonák kérték (máj. 11-12-13-14.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁJUS 11.:
WE ARE BOOTS, DE HOL VAN A BÁRCÁD?
0
Kapcsolj a hatodik ÉBERSÉG!!44be!

Talán érdemes:
Nyolckor Ghost-utánérzés a Cinemaxon: kliense által megölt prostituáltat (Angela Sarafyan) azzal fordítanak vissza a Mennyország kapujából hogy segítse a lent maradtakat, ő meg a kiszabott vezeklés ürügyén szerelmétől is el akar búcsúzni. A Bárkák vagyunk örökzöld kérdéseket feszeget és ha a forgatókönyvre is úgy figyeltek volna mint a polkorrektségre akkor a Lifetime-os – coelhós okosságoknál többet is ki tudtak volna hozni belőle. Kis segítség: nem a női / fekete közreműködőktől vagy a csakvegán stábtól-színészektől lesz jobb valami, de ha eleve ezekkel reklámozzák azzal csak kiteszik magukat a kritikusoknak (nekem is, és én kérek elnézést amiért ezt lassan minden mai filmnél el kell hogy mondjam). Az HBO3-n kilenckor új sorozat amiben Mark Ruffalo igyekszik kettőnek látszani, sőt inkább háromnak mivel az általa játszott ikerpár egyik tagja paranoid skizofréniában szenved. Akinek megvolt az Egerek és emberek az tudja mi következik: mikor kihagyja a gyógyszerszedést, átlépi a társadalmi tolerancia határait és kénytelen lesz bevonulni a sárgaházba. Az elcseszett családi háromszöget az anya (Melissa Leo) súlyos betegsége teszi teljessé, nagyon úgy tűnik hogy a Black Mirror depijének hiányát az Ez minden, amit tudokkal akarják pótolni, és hogy mi az amit ÉN tudok? Hát az hogy LESZAROM kihagyom, van elég bajunk így is, ha nagyon duplán akarok látni arra ott van a piálás. Más: a Filmbox Extra HD-n adott Dead Awake-nek semmi köze ugyanilyen című társához (max. annyi hogy ennek főszereplője is Álmatlanul forgolódik éjszakánként), annál több a mai estét kezdő We Are Boats-hoz: ebben is elmosódnak az élet-halál közti határok, ez is eléggé művészi(eskedő) és ebben is az önmagunkkal megbékélés a cél. Dylan (Nick Stahl) különös eszközt választ ehhez: megszervezi saját végső búcsúját hogy közelebb kerüljön szülei halálának megértéséhez és közben azt is megtudja hogy őt kik gyászolnák – például egy drogfüggő csaj (Rose McGowan) akinek ezután ott segít ahol tud, valamint régi gimis szerelme (Amy Smart) is. A Halálos éberséget a Hatodik érzék kedvelői fogják igazán értékelni SPOILER főleg a végén levő csavar miatt, itt ugyanis nem az a halott akit annak hittünk SPOILER VÉGE, de Miss Smart és (az itt még bőven metoo előtti) McGowan kedvéért talán én is odaugrok 22:35-kor.

Miley Cyrus? LESZAROM.
Mémhullámot indított el Shakira Super Bowlos nyelvnyújtogatása: „Valószínűleg nem azért nyújtogatta a nyelvét, hogy szexizzen, kulturális jelentése van a gyors nyelvcsapásoknak.” – Jaja, Miley Cyrus likes this. Tényleg, vele mi lehet?...
Érzéki fekete fehérneműben fodrászkodott Miley Cyrus: „A pasija haját fazonírozta át, áttetsző fehérneműben. Mindezt a Super Bowl közben.”LESZAROM, legalább addig se ISZIK zenél:
Jelenleg kevés kínosabb dolog létezik, mint a Miley Cyrus - Doors fellépésKeep calm, kínosabb lesz majd ha Miley is a falnak csapódik :DDD
Onnan jött a józanság hangja, ahonnan nem várná: Miley Cyrustól: „Ezúttal nem meztelenkedik, hanem fontos dolgokat mond.” – Remélem megmarad ezen az úton. Ja nem:
Miley Cyrus tett róla, nehogy feledésbe merüljön a mellbimbója: „Ha valaki esetleg lemaradt volna a villantásról, az énekesnő tett róla, hogy ne merüljön feledésbe.” – Akkor én is teszek rá és LESZAROM.
Feszegeti a határokat – Miley Cyrus nem áll le, most éppen bimbóvillantós felsőben tükörszelfizett – ...de legalább a magánélete megmarad privátnak. Ja nem:
a szemetes takarásában – Miley Cyrus az utcán keringőzött új pasijával, majd smaciztak egyet a kuka mellettBelevaló csaj, ha már ott volt magára húzhatta volna a fedelet is:
korhatáros szerelem? 18+ Miley Cyrus és új pasija lassan korhatárosba mennek át az Instagramon – ...de már nem sokáig, mert:
sok hűhó semmiért – Rövid életű volt Miley Cyrus túlfűtöttnek látszó új kapcsolata – Most aztán hű de meglepődtem...ja nem:
Miley Cyrus smacizott Cody Simpsonnal: „A frissen elvált énekesnő egy nővel kavart nemrég, most lesmacizta a 22 éves énekest.”Madonna likes this.
ego-képtár – Miley Cyrus tangában bizonygatja, hogy nincs nála jobb parti – Jó bornak nem kell a cégér, róla meg mindenki tudja azt, amit, ő maga is, bárhogy rinyál miatta:
hoppá – Miley Cyrus: A férfiak nőről nőre ugrálhatnak, mégis legendáknak hívjuk őket – ...de Cyrus még szűzen se lehetne legenda :D
Letartóztattak egy férfit, akinek életcélja Miley Cyrus megtermékenyítése: „A 42 éves David Rumsay azt is eltervezte, hogy visszahozza a halálból Michael Jacksont.”LESZAROM, nem akarom tudni mi köze van egyiknek a másikhoz o_O
VALLOMÁS – Selena Gomez élő adásban, Miley Cyrusnak mondta ki, hogy bipoláris: „Az énekesnő Miley Cyrus Instagram-műsorában beszélt a diagnózisról.” – Bagoly mondja verébnek...vagy fordítva? Mindegy, az biztos hogy egyiküknek sem tett jót a gyerekSTÁR-lét :SSS


KEDD, MÁJUS 12.:
AZ VESSE RÁ...
0
...akit először megkövet.

Talán érdemes:
Fél kilenckor Hamvas Béla-feldolgozás (Olbrin Joachim csodálatos utazása) az M5-ön Mezei Kinga rendezésében, az író rajongóinak kötelező és innentől csak gyengülni fog a felhozatal, nyolckor például a közelmúlt sokadik keresztény-kritizálása a Cinemaxon amcsi pünkösdista kígyóbűvölőkkel. Hitük szerint ők Azok, kik követik betűre pontosan a Könyv utasításait és azért fogdosnak mindenféle mérges hüllőket mert akinek erős a hite azt biztos nem bántják (ha meg bűnös, nem kár érte). Az agymosásból egy hitetlen iránt lobogó érzelmek ébresztik fel a szektavezér lányát (Kaitlyn Dever a minapi Booksmart után végre valami nívósabb cuccban) bár beszedés nevű anyja (Hope Slaughter – a remény mészárosa, alias Oliva Colman) jóelőre kijelölte párját ám mikor kiderül hogy a leendő menyasszony terhes, szó szerint elszabadul a pokol. Egyoldalú dráma túlzásokkal (a becsületgyilkosság/erőszak pont nem a mai keresztényekre jellemző) és hogy akkor miért válogattam be? Hát mert lesz még rosszabb:

Nem ajánlott:
Tiltott szerelemre rengeteg variációt láttunk de nem úgy ahogy ma este kilenckor az HBO-n ahol mintha a kifordított Harmadik (és ráadásul Brit!) Birodalomban járnánk: a Nullák és ikszek közül előbbiek az elnyomott fehér kisebbség, utóbbiak a fekete übermenschek. Ebben a közegben habarodik egymásba sötétbőrű lány és világosbőrű fiú én pedig csak magamat tudom ismételni: nincs kontraproduktívabb az erőltetett toleranciaműveknél merthogy a Noughts + Crosses-zel a BBC az ezredik hatványra emelte a Dear White People-féle fordított rasszizmust, megspékelve a Black Panther felsőbbrendűségi agendájával (ha így megy tovább, visszasírjuk a fekete Lancelotot). A huszonegyedik századra végre eljutottunk odáig hogy a Föld legnagyobb részén előítélet helyett a tettek-szavak esnek latba, szégyen hogy most az együttélés-közös munka helyett átestek a ló túlsó oldalára (ja és kelet-európaiként se az amcsi, se a brit kolonizáláshoz nincs közöm, szóval hiába apellálnak a bűntudatomra).

LÁJKDÍSZ! rovat:
the Harvey Weinstein Awards Edition:
Met-gála: ezek voltak az elmúlt tíz év legnagyobb melléfogásai: „Válogatásunkban megnézheti a legzavarbaejtőbb és legindokolatlanabb szereléseket, amelyek néha megütik az obszcén kategóriát is.”Harvey Weinstein likes this.
gigadekoltázs – Scarlett Johansson köldökig dekoltált ruhája mindenki mást kispadra küldöttHARVEY WEINSTEIN LIKES THIS Wait, a challenger appears:
Golden Globe – Egyesek újraértelmezték a Golden Globe dresszkódját: „Szökdöső mellek, Avataros jelmez, és más, ehhez hasonló szösszenetek is jellemezték az idei Golden Globe vörös szőnyegét.”Harvey Weinstein likes this.
Főszerepben a melle – Blake Lively a vörös szőnyegen mutatta meg, hogy ismét tökéletes formában van szülés után – Igen, erről szól az anyaság. Ja nem, viszont Harvey Weinstein likes this.
És hideg volt – Florence Pugh elfelejtett melltartót venni a vörös szőnyegenHarvey Weinstein likes this.
grammy – Rég láttunk ennyire sokkoló és indokolatlan fenékmutogatást a vörös szőnyegen Harvey Weinstein likes this.
elnézést?! – vörös szőnyeg – Zendaya szürreális latex felsőbe rejtette a melleitHarvey Weinstein likes this.
18+ Ha Natasha Grano végig háttal állt volna, amikor fotózták, ez a poszt nem lenne 18+-os: „De a Vikingek színészének influenszerkedő szerelme megfordult, és a vakuk fényében teljesen átlátszó volt a felsője. Így még vadabbnak tűnik a buli.”Harvey Weinstein likes this, bezzeg a visszafogott britek...ja nem:
Feszülős, és esetenként sokat mutató szerkóban szexiztek a celebnők a British Academy Film Awards vörös szőnyegén: „Merész színek és kivágások jegyében zajlott a 78. British Academy Film Awards vörös szőnyeges eseménye.” – Hát akkor: Harvey Weinstein likes this.
A legszexibb Oscar-after – A szemérmesség teljes hiányában telt Elton John AIDS-ellenes alapítványának partija – Az AIDS-áldozatok szülei tuti lájkolták ezt, ezzel lehet a legjobban felhívni a figyelmet egy nemi érintkezéssel terjedő betegségre <3
 

SZERDA, MÁJUS 13.:
AS GOOD AS SHE SINGS
0
Minden képzet téves.

Talán érdemes:
Fél kilenckor mélyütés a Cinemax 2-őn azoknak akik hisznek a tehetségkutatókban: egyszeri japán takarítónő boldogságát zenei befutásához köti és mindent fel is áldoz ennek érdekében, a reflektorfénybe kerüléssel azonban az odáig vivő út sötétebb pillanatai is média-látótérbe kerülnek. A Madárdal nyugodtan odatehető az optimista nevű depressziózások mellé de legalább rövid és talán azok is belefutnak akiknek még vannak illúzióik. Kilenc előtt öt perccel ismétlésgyanús romantikázás a Viasat3-on melyben Jack Nicholson hozza a szokásosat vagyis a morcos agglegényt aki folyton nála jóval fiatalabbakkal kavar, most éppen Amanda Peettel ám a mézeshétvégének barátunk szíve jelzi a végét némi infarktussal. Mivel hazautazni veszélyesebb volna, kénytelen friss hódítása öregecskedő anyjánál meghúzni magát, így lesz a Minden végzet nehéz visszájára fordított tanulsága hogy nézd meg a lányát, vedd az anyját.

Elon Musk rovat:
Elon Musk feltalálta a marsi adósrabszolgaságot: „Ahhoz, hogy az első telepesek között eljussunk a Marsra, elég felvennünk egy hitelt, amit majd az ottani munkánkkal törleszthetünk.” – De ez progresszív rabszolgaság, ez divatos, ez menő, hát nem értitek?! Ha már progresszió:
Elon Musk írt egy progresszív house számot: „Tényleg.” – Elég szar „zene” de legalább addig se az egyéb baromságait erőlteti:
Elon Musk bemutatta, hogyan csatlakoztatná az emberek agyát számítógépekre: „A Neuralink a koponyába fúrt 8 milliméteres lyukakon keresztül vezetne elektródákat az agyba, hogy gondolatokkal lehessen irányítani a számítógépeket. Egereken és majmokon már tesztelték, jövőre emberi kísérletekben reménykednek.” – Jó ötlet, kezdheti saját magán a lékelést, sokkal hülyébb már úgysem lesz:
Árt a bizniszének a járvány, ezért Elon Musk a korlátozások feloldását kezdte követelni: „Pedig amúgy a Tesla forgalma még bővült is az előző év azonos időszakához képest, de az előrejelzéseit lefele kellett módosítsa a kijárási korlátozások miatt.” – Járjon ebben is elöl példával.
Megszületett Grimes és Elon Musk gyereke, X A A-12 Musk – Na és fiú vagy lány? Bár ilyen névvel ő is ráér eldönteni...
Elon Musk egyetlen tweettel 14 milliárd dollár kárt okozott a saját cégének: „Valószínűleg csak viccelt a Tesla árfolyamáról írogató milliárdos, de ez neki személyesen is milliárdokba került.”HA HA VERY FUNNY Muhaha, azt remélem is!
Elon Musk: A pedo guy nem is AZT jelenti: „A thaiföldi gyerekfocicsapatot mentő búvárt hívta így, a bíróságon zajlik a rágalmazási per.” – ...és ő már csak tudhatja hogy mit jelent:
Bill Gates, Elon Musk és Jeff Bezos is tovább találkozgatott az elítélt Epsteinnal: „Már 2008-ban szexuális bűnözőként regisztrálták a milliárdost, de ez nem zavarta az elitet.” – Nahát, ki hitte volna!4!! HOGY MIK NEM VANNAK!4!44 négy!!


CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 14.:
ELŐRETOLT HÜLYESÉG
0
Halálos tangó a Zélet.

Talán érdemes:
Film Mánia, 22:50 – A Helyőrség harmadik része voltmár de az originál közvetlen folytatása (Fekete nap) eddig elkerült minket, ebben egy oknyomozó újságírónő (Catherine Steadman) Dél-Amerikába menekült német háborús bűnös (Michael Byrne) infóival jut el a nácik okkult emberkísérleteihez melyek eredményeképp becstelen, élőhalott brygantik tépázzák a NATO méltóságát. Perszehogy hősnőnkre meg csapatára hárul a világmegmentés, kár hogy ebből nem sokat látunk mert 1.: zömmel sötét van és 2.: folyton rángatják a kamerát. Csak zsánerfanatikusoknak bár lehet hogy nekik pont ettől lesz fekete a napjuk. Háborús terepen maradva fél tíz után öt perccel valóságalapú akciózás a Cinemaxon tavalyról, úgy tűnik harminc év után végre az oroszok (sikertelen) afganisztáni kirándulása is eljutott a mozgóképesítésig. A Testvériség már a csapatkivonáskor játszódik és bár pont a volt SZU-ban tiltakoztak ellene a leghangosabban de attól még remekül bemutatja mennyit ér a bokorugrók élete amikor hazatérés helyett le kell zavarniuk egy utolsó túszmentést a helyi harcosok fogságába esett tábornok-fiú érdekében. 21:25-kor megint korrupció lesz a téma az HBO-n de már doksival és mondanám hogy csak Amerikában létezhetett a pay to play-Szisztéma de az a helyzet hogy sport és vesztegetés kéz a kézben járnak gyakorlatilag a kezdetek óta. Tény hogy nálunk a középiskolai kosárlabdában nincsenek akkora pénzek mint odaát ergo csak a profi ligában érdemes kockáztatni de Christian Dawkins (karöltve az Adidas fejeseivel) tudta hogy korán kell kezdeni és minden garasért le kell hajolni, nem csoda ha kihasználta hogy fiatalkora óta sportkörökben mozog, most pedig láthatjuk amint (az ajánló szavaival) „lenyűgözően elmagyarázza a saját verzióját”MAGYARUL: elfogult bűnözőmosdatás és tényleg, Dawkins szinte már jordanbelforti szinten mentegeti magát és akkor folytassuk is fordítással:

MAGYARUL! rovat:
Tíz film, amit látni kell tavasszalMAGYARUL: ezeket kerüld jó messzire:
tévé KRITIKA – A kívülálló – Nagyobb adagokban jobban működik: „Bár lassú és nyomasztó a Stephen King regénye alapján készült sorozat, aki szereti a komoly történeteket, feltétlenül nézze meg!”MAGYARUL: szar.
kult – Jay és Néma Bob univerzum: „A Jay és Néma Bob reboot pont olyan lett, mint várni lehetett.” – Lásd fentebb...
[nerd] – Ördögien jó trailert kapott a „sátánista Sabrina” 3. évada!: „Januárban végre folytatódik a legjobb varázslóiskolás sztori a Harry Potter óta!”MAGYARUL: már nem is igyekeztek leplezni hogy ez egy sátánista érzékenyítőtréning....
MOZI – Álmodban sem gondolnád, ki kapta meg Jézus szerepét a Habit című, szürreális krimiben!: „Michael Jackson szupermodell lánya, Paris Jackson.”MAGYARUL: csak a kereszténységet lehet büntetlenül gyalázni.
Továbbra sincs macsóbb a mellizmok közé lógatott rózsafüzérnél: Többek között Mark Wahlberg és egy portugál tervező tartják életben ezt a divatot. Íme a legfrissebb fotók Lisszabonból, hogy tetszenek?”HETERÓ VAGYOK, LESZAROM Sehogy, lásd fentebb.
Tömegek akadtak ki Az új pápa intróján, amelyben villódzó kereszt előtt bugyiban és melltartóban táncolnak az apácák – Lásd fentebb, kicsit unalmas már hogy mindig ugyanazt a vallást b***ogatják.
20 éve, hogy bárkit simán megölhetünk, ha irtóan utáljuk: „Boldog születésnapot, Sims! Egy lakástervezőből indultál, mára pedig az egyik legnagyobb játékos franchise épült ki a vállaidon, hála Will Wrightnak.”MAGYARUL: DEHUMANIZÁLÓ AGYMOSÁS Wait, a challenger appears:
társasjáték – Sosem vágytam még ennyire arra, hogy gyakrabban haljak meg – Szerencsére a vírussal ezt most bármikor megteheted ^^

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés