2020. 05. 18.
Love can build a pool (máj. 18-19-20-21.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Love can build a pool (máj. 18-19-20-21.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁJUS 18.:
SZAMARAK ÉS BÁLÁK

0
Ride the BULLET bomb!

Talán érdemes:
Az ismétlések kiszórása után mára max. három választásunk marad, ebből kettő gagyi akciózás, egy pedig művészfilm mert fél kilenckor jön Stanley Kubrick sokat hivatkozott alapvetése a Cinemax 2-re amivel nem először és nem is utoljára írt történelmet – úgy hogy közben arról szólt (lemaradók pótolhatnak holnap 10:35-kor ugyanitt). A II. VH után az USA és a SZU között zajlott a „békés” mérkőzés a tömegpusztító fegyverek terén, vezetőik időről időre találkoztak, kezet fogtak majd ott folytatták a kísérleti atomrobbantásokat ahol legutóbb abbahagyták (és persze náluk volt a Nagy Piros Indítógomb). Hogy a számtalan téves riasztásból nem lett tragédia az a két oldalon egyaránt jelenlevő higgadt figuráknak köszönhető, NEM a politikusoknak akik elsőként költöztek volna a bunkerükbe kb. úgy ahogy azt itt ábrázolják. A Dr. Strangelove nagyon egyszerűen levezeti, hogyan lesz félreértésből megállíthatatlan lavina, csak egy paranoid katonai vezető kényszerképzete kell hogy útnak induljanak a repülők a Szovjetunó felé – akik viszont kénytelenek válaszcsapást mérni, függetlenül attól hogy az USA tévedésből „ütött először”. Bár az amcsikat se kellett félteni (máig szivárgó atomtemetők), a meccset az oroszok „nyerték”a Cár bombával, a Majak-katasztrófával na meg a hordozható reaktorokkal működő világítótornyokkal. A Dr. Strangelove, avagy rájöttem, hogy nem kell félni a bombától, meg is lehet szeretni címe egyetlen maratoni SPOILER valamint abszurd válasz a hidegháború abszurditására. A mai klímaszorongó fiataloknak nehéz lehet elképzelni milyen volt a gombafelhő árnyékában élni évtizedeken át, mára ez a fenyegetés elmúlt (valójában nem mert most épp a Közel-Keleten és Észak-Koreában játszanak bombaméregetősdit) de a Dr. Strangelove mondanivalója-poénjai attól még időtlenek, csak az alanyok és a félelemforrás „új” (huncut akinek akinek az atomháborús beszédről beugranak bizonyos mai párhuzamok). A Moziverzumon 23:20-kor bankrablásért elítélt rendőrt (Matthew Reese) dobnak ugyanabba a börtönbe amelyikben a megölt társát (és a fél várost) markában tartó Balam (Chuck Liddell) „raboskodik” (=ugyanúgy intézi a dolgokat mint eddig). Természetesen a rablás csak eszköz volt a bekerüléshez, a bosszú következő lépése a Börtönlázadás szítása amit barátunk meg is tesz, az orosz maffiózóhoz pedig egy sorstársa segíti közelebb (Dolph Lundgren akiből Reese-zel szemben ki is nézem hogy lenyomja Liddellt). Ha eszünkbe jutna Steven Seagal semmi gond, kilenckor vele is találkozhatunk ugyanitt amint kiábrándult katonaként Punishernek képzeli magát, így lesz Küldetése: Igazságosztó és vadássza le a kisebb-nagyobb bűnösöket, elég kegyetlenül. Ennek ismeretében érthető hogy őrá meg volt kollégája vadászik SPOILER és mintha maguk a készítők is érezték volna hogy a Code of Honor árnyaltabb a Seagaltól megszokottnál, gyorsan vissza is akartak térni a járt útra, ezzel el is rontották SPOILER VÉGE, s hogy mi az én küldetésem? Hétfőn csakis egyvalami:

Katy Perry? LESZAROM!
Katy Perry szettjére senki nem volt felkészülve – Én igen, LE is SZAROM:
melegek + Ryan Reynolds – Tényleg kibékültek: Katy Perry is feltűnik Taylor Swift új klipjében – Tényleg LESZAROM!
Egy másik boldog pár – Esküvőre ment Katy Perry és Orlando Bloom, csak nem a sajátjukéraLESZAROM hogy kiére.
perlekedik – Katy Perry több százezer dollár bukhat egy kellemetlen fotó miatt – Grátisz SZAROM LE, főleg hogy más peres ügye is van:
A bíróság szerint Katy Perry koppintott: „Egy keresztény rapper szerzeményéből, izé, merített inspirációt egy 2013-as slágeréhez.” – ...vagy nem:
Egy új ítéletet szerint Katy Perry mégsem plagizált – Csak egy biztos: az, hogy LESZAROM.
randi – Micsoda flört ez Katy Perry és Orlando Bloom közt!: „Szuper fotókat kaptunk róluk: egymás fülébe sugdostak, nevetgéltek, és nehezükre esett elbúcsúzni.” – Nem esik nehezemre leszarni őket:
felkészülés – Bloom fél év cölibátus után talált rá Katy Perryre – Biztos Perry is önmegtartóztató életet élt. Ja nem, ahogy utána sem:
NEHÉZ NEKI MOST – Katy Perry meztelenül látható új klipjébenHARVEY WEINSTEIN LIKES THIS LESZAROM, főleg hogy:
Katy Perry új klipjével jelentette be, hogy várandós – A gyereke tuti lájkolta ezt. Ja nem:
Furcsa módját választották Katy Perryék gyermekük nemének bejelentéséhez – Majd eldönti a gyerek mi akar lenni ahogy mást is eldöntött:
Katy Perrynek méhen belülről intett be a lánya: „A kicsi még meg sem született, de az anyja már most sejti, hogy ez nem lesz könnyű menet.” – Hát igen, már a gyerekének is ciki pedig még meg se született :SSS


KEDD, MÁJUS 19.:
IMPERFECT HARMONY
0
A kerítés szélén.

Talán érdemes:
Kilenc előtt öt perccel Clint Eastwood 1997-es rendezése-főszereplése a Viasat3-on bajba került mestertolvajként aki szabadulása után még egy utolsó nagy balhét szervez csak azt hagyja ki a számításból hogy a lakástulaj felesége az elnökkel (Gene Hackman) kavar így otthon marad és a hamarosan partnere is megérkezik. Esélyeit tovább rontja a légyott elfajulása (gyilkosság) mert halála innentől kezdve Államérdek – vagy talán van rá esélye hogy megússza?... Kicsit túlnyújtott thriller ami egyszer azért így is elmegy. Ha már életben maradás, negyed éjfélkor megint valami aktuális a Sony Movie Channelen: agresszív vírus tarolja le a bolygót, hatása akár a dizájnerdrogoké (őrjöngés, dühkitörések), A kihalás szélén tengődő túlélők beszédes nevű városkában (Harmony) húzzák meg magukat. Itt él egy kislány és annak apja is valamint az a haverjuk akivel anno együtt indultak ide ám egy sorsdöntő éjszaka után a papa átment örihariba SPOILER pedig az övé volt a legjobb megoldás SPOILER VÉGE ám mikor a vólkingdedek megtalálják ezt a rejtekhelyet is, az ott lakóknak össze kell fogniuk. Az Extinction a drámázással együtt sem nem újítja meg a zombi-zsánert de legalább van magyar vonatkozása (nálunk forgatták).

Sportrovat:
Börtönre ítélték a maffiaügybe keveredett volt olasz válogatott labdarúgót: „Az egykori palermói közönségkedvenc, Fabrizio Miccoli egy elszámolási vitában vállalt szerepet.”Wait, a challenger appears:
120YARD – FILMBE ILLŐ FEGYVERES RABLÁST HAJTOTT VÉGRE KÉT NFL-ESWait, a challenger appears:
Pankrátorként vágta a földhöz a rendőrt az amerikaifutballista – Hessteg BLM, várja a modellkarrier meg a könyvírás ^^ És az első helyezett:
120YARD 18+ Amerika egyik legádázabb sorozatgyilkosát draftolták az NFL-be: „Az I-5-ös gyilkos néven hírhedté vált Randall Woodfield 1974-ben került a Green Bay Packershöz elkapóként. Amikor kikerült az NFL-ből, ámokfutásba kezdett, több tucat nőt erőszakolt meg, és legalább 18-at megölt.” – Csináljanak róla életrajzot és állítsanak neki szobrot!44! Vissza az egész, az első már megtörtént egy másik esetben:
120yard – Spekulációkat igen, választ nem ad a gyilkos NFL-esről készült dokumentumfilm – Pedig egyértelmű hogy így akart harcolni Társadalmi Kirekesztés és a white male privilege ellen.
Ferguson alatt robotokká váltunk: „Patrice Evra szerint a Manchester Unitednél olyan természetes volt a győzelem, hogy megünnepelni sem tudták igazán.” – Szerencsére minket ez nem fenyeget:
könnyes búcsú? – 300 milliós végkielégítéssel távozhat Dzsudzsák Balázs – Megérdemli, keményen megdolgozott érte. Ja nem, k**a gyenge, VEDD LE A MEZT!!!!
Kinyomtatott szurkolókkal töltené meg a lelátót a Ferencváros: „Várják az arcképeket.”AZOKÉT IS AKIKET A VÉNASZKENNEREZÉS ÓTA NEM ENGEDTEK BE? LOL!4! A focistákat is simán helyettesíthetnék így, senkinek nem tűnne fel és még a játék is izgalmasabb lenne.
Túl sokat szexelnek a Steaua futballistái: „Gigi Becali klubtulaj rájött, miért gyenge a csapat.” – Írjanak könyvet a kalandjaikról.
Olimpiai ágy: nagy, erős, de legfőképp zöld: „Bemutatták az idei tokiói játékok ágyait.”Szepesi Niki likes this. Ja ő sem, mert elmarad az olimpia...is:
Ókori arénában pótolhatják az elmaradt bokszgálát: „Anthony Joshua és Kubrat Pulev Londonban bokszolt volna, de a járvány miatt ezt elhalasztották.”NYOMTATOTT NÉZŐKKEL? LOL Ez így nagyon ókori de nem eléggé: legyenek oroszlánok is :DDDD


SZERDA, MÁJUS 20.:
DONOROK GLÓRIÁJA
0
Spanyol szvetter.

Talán érdemes:
...de csak ha kíváncsiak vagyunk Pedro Almodóvar önsajnáltatására, ez esetben nyolckor irány az HBO ahol vár minket kétórányi tömény szentimentalizmus. Ahogy a legtöbb összegzésben, ebben is alteregó személyesíti meg a visszatekintőt aki felidézi fiatalkorát, másságára ébredését, hivatása megtalálását majd azt ahogy a midlife crisis hatására számot vet addigi tevékenységével, hátha ezzel megtalálja a kiutat az emberi-művészi zsákutcából. Ami Fellininek volt Mastroianni az Almodóvarnak Antonio Banderas aki meg is teszi a tőle elvárhatót (ahogy Penélope Cruz is hősünk fiatal anyjaként), a többi nem rajta (rajtuk) múlt. Még a legnagyobbaknak is csak ritkán sikerül korrektül abszolválni a feladatot (Fellini: 8 és fél, Amarcord, Menzel: Sörgyári capriccio, Tornatore: Cinema Paradiso) és a Fájdalom és dicsőség első feléből a nézőnek fog bőségesen jutni, a második a direktoré...volt, eddig. SPOILER Az meg minden first world problémák netovábbja hogy egy könnyen orvosolható egészségügyi probléma miatt valaki seperc átáll a fájdalomcsillapítóról a heroinra SPOILER VÉGE. Azt lehet mondani hogy Almodóvar lassan de biztosan kiharcolta az elismerést azoktól is akiket hidegen hagy a művészete-sekszuális irányultsága de az utóbbi pár húzásával szépen nekiállt lerombolni amit eddig felépített (előbb producerkedés az Argentína leghírhedtebb sorozatgyilkosáról szóló filmben, most meg a Dolor y Gloria). Foxtrott után Francia szvit ami a II. VH miatt közelebb áll a danse macabre-hoz: kis faluba elszállásolt német tiszt (Matthias Schoenaerts) és helyi asszony (Michelle Williams) között szerelem szövődik pedig a nő férjét a megszállók tartják fogva. Irene Némirovsky könyvének keletkezése érdekesebb mint a belőle készült adaptáció: az írónőt Auschwitz-ba küldték, férjét megölték, a kézirat így lett lányuké aki évtizedekkel később tudta csak elolvasni ám így nem érhette meg a bemutatót és nem volt beleszólása abba sem hogy átírtak benne részeket. Kezdés tíz előtt tíz perccel a Dunán.

Konteó rovat:
The Rovarevés Edition:
Tényleg szüksége van az embernek a húsra?: „Miért kell az embernek húst ennie? Kell egyáltalán, vagy kihúzhatja tökön és répán? Az év végi húsdömpingre való tekintettel bemutatjuk a tudomány válaszait.”MAGYARUL: érzékenyítő tréning.
Csótányos konyhában készítette a pizzát egy budapesti cégLEHET HOGY ÍGY KÉSZÜLTEK A ROVAREVÉSRE Wait, a challenger appears:
Rágcsálóürülék és rozsda között készült a tofu: „Lecsapott a Nébih, majdnem egy tonna terméket foglaltak le.” – Nyugi, az egérből nem étel hanem ital készült:
Tuti szakítós vacsora: bikakuki egérborral – Édesség nincs? De van:
kívül tágasabb – Megérkezett a rovarfagyi – Van pisztáciás is? LOL!! – „Van egy kis mellékzamata, de nagyon gazdag, krémes az ízvilága. Kinek kellene a rovarfagylalt?” – Miért, van választásunk? Csak mert legtöbbször azt mondjátok hogy nincs:
Itthon is elindult a műhúsforradalom: „Ha nem változtatunk az étkezési szokásainkon, felfaljuk a bolygót. De mennyire hasonlít a műhúsos bolognai spagetti, fasírt vagy pástétom íze az eredetiéhez? És mi a táplálkozási szakértők véleménye? Magyar műhúsos cégek termékeit kóstoltuk.” – Van egy ötletem: a túlnépesedett országokban műhúsforradalmárkodjatok.
Snoop Dogg a hónap dolgozója?! Csak akkor, ha műhúsról van szóMAGYARUL: érzékenyítő tréning, ő ugyanúgy steak-et fog zabálni meg füvet szívni hozzá.
EXPRESSZ ORIENT – Hat-e a világra, hogy mit eszik Ázsia?: „Az Orient Expressz podcast új adásának témája Ázsia élelmezésbiztonsága. Lesz-e mit ennie az emberiség 60%-ának?” – Nem tudom, azt se hogy mi közöm nekem ehhez, mert ugye nem azt várjátok hogy az european privilege oldja meg ezt is az ottaniak helyett.
Ha megjelennek, beteríthetik az eget, és mindent letarolhatnak: „Egyes afrikai országokban még mindig nem a koronavírustól félnek a legjobban, hanem az egyre nagyobb számban garázdálkodó sáskarajoktól. Több mint tízmillió embert sújthat éhínség rövid időn belül miattuk.” – Miféle éhínség?! Házhoz megy nekik a kaja, ezek meg nem értékelik!4!négy!!


CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 21.:
RÉS A PAJZÁN...
0
...vagy a kerekén.

Talán érdemes:
Az összes mai program gyártási helytől és országtól függetlenül ugyanazzal foglalkozik, kezdjük a Duna TV-re 22:40-kor érkező pajzán cseh vígjátékkal: csalfa, potens após (Bolek Polívka) a hatodik X-en túl is ezerrel csajozik miközben veje (Jirí Machácek) sem az életben, sem a hitvesi ágyban nem teljesít túl jól. Ezen változtat az após által kergetett legújabb préda (Kerekes Vica, ő amúgy pont az itteni bugyilevevésével íródott be a köztudatba), akinek mégis a vő fog gólt lőni. Az eddigi blúpill béta ekkor totál újjászületik, „múzsája” azonban már viszonyuk magasabb szintre emelését (válást ill. összeköltözést) pedzegeti. A helyzetet bonyolítja mikor az após csöndesen tűrő felesége beadja a kulcsot, de végül pont ez oldja meg a kenyértörésre készülő papucsférj problémáját... A Férfiremény (avagy A férfi mind remél) mintha azt sugallná hogy csak a megcsalás / párcsere hozhat vérfrissítést / boldogságot – ez a vonal ugye már Menzelnél is jelen volt de nem ennyire erősen, ergo az erre allergiásak kerüljék. Előtte kilenckor ugyaneme téma román kiadását kapjuk az M5-ön: a Love Building 2-nek már az első részét is külföldi minták ihlették de jópont hogy az említett szerelemépületbe kapcsolatot menteni járnak, nem pedig partnert cserélni – ez persze nincs kizárva, pláne hogy a coach-oknak is megvan a maguk fejfájása. Ugyancsak Párterápia lesz terítéken este tizenegytől a Paramount Channelen bár az itteni férj és feleség magától soha nem menne ilyenre így barátaik kénytelenek őket összeröffenésnek álcázott intervencióval kizökkenteni a langyos vízből. Clea DuVall rendezői debütje amiben játszik is meg a forgatókönyvéért is felel – talán nem kellett volna ilyen sokat vállalnia vagy legalább a harmadikról lemondhatott volna, akkor kevesebb közhely jutott volna bele, így viszont a mai három közül nem véletlenül ez van az utolsó helyen (nem csak a leadási időt tekintve).

Madonna rovat:
kívül tágasabb – wow – Madonna, a világhír előtt napokkal: „Vajon hogyan nézett ki az amerikai énekesnő nem sokkal azelőtt, hogy világhírű lett volna? Különleges képek 1983-ból.” – Hamarosan azt is megláthatjuk hogy néz ki a világhír elmúlta után:
Újabb rajongók perlik Madonnát az állandó késések miatt: „Egyre többeknek van elege abból, hogy az énekesnő miatt nem tudnak hazajutni a koncertek után.” – Örüljenek hogy késve megtartotta a koncertet, mások nem ilyen mázlisták:
Újabb koncertet mondott le Madonna Lisszabonban: „Ez volt a nyolcadik eset, hogy a botrányos turné valamelyik fellépését el kellett halasztani.”Keep calm, még ebből is úgy fog kijönni hogy a rajongóknak legyen lelkifurdalása:
Elsírta magát fájdalmában Madonna a párizsi koncertjén – El kéne döntenie hogy most éppen mitől beteg vagy azt hogy mit hazudik a rajongóinak:
Madonna is elkapta a koronavírust: „Az énekesnő elmondása szerint a turnéján lett beteg, de már jól van.” – A koronavírus az új metoo. Nem úgy volt hogy megússza? Elvégre arról szólt az eurovíziós előadása hogy „Not everyone can come into the future, not everyone that’s here is gonna last”.
Úgy tűnik komoly a dolog Madonna és 25 éves táncosa közöttÚGY TŰNIK HOGY LESZAROM Hát igen, steinerkristóf is megmondta hogy ilyen egy jó, modern anya, meg ilyen:
Itt a gyerek, hol a gyerek? – Madonna és Guy Ritchie pereskedéssel tölti a karácsonyt – Hát igen, a szeretet ünnepe...apropó gyerek:
Kaia Gerber sem volt szomjas – Madonna lánya erősen illuminált állapotban távozott a Love Magazin partijárólIlluminált, mi? :DDDD Megy ő is Lourdes Leon után a lejtőn, ti ne kövessétek,

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés