2020. 05. 25.
Meghannyi Markoló! (máj. 25-26-27-28.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Meghannyi Markoló! (máj. 25-26-27-28.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁJUS 25.:
CSORDA, GYERÖK.

0
Ez nem az a vudupípöl.

Talán érdemes:
Fél tizenegykor némi faith healing a Filmbox Extra HD-n: közlekedési baleset után lebénult DJ-be pap önt lelket ám itt nem hősünk lesz járóképes hanem ő mondhatja Gyógyító érintése után a többi betegnek hogy „kelj fel és járj”. A Sympathy for Delicious ezzel együtt sem sima vallásos alkotás: Christopher Thornton magáról, magára írta a hitetlenségből pálforduló figurát, bizonyítva hogy disabledként igenis képes megújulni (s mindezt 2010-ben amikor még sehol nem volt a mostani túlzott polkorrektség a testi vagy szellemi fogyatékkal élők felé). Az már tényleg csak hab a tortán hogy a (szintén kételyekkel küzdő) papot régi barátja, Mark Ruffalo játssza, aki nem miattuk vagy az örök kérdésekért (miért velem történik az, ami, és miért nem tudok magamon változtatni ha másokon igen) az Juliette Lewis és Orlando Bloom kedvéért nézzen bele. A természetfeletti sötétebbik oldalára ugorva féléjfélkor tavalyi horror az HBO-n ami az Omen mellett a jófiús thrillerekből merít az amilyen okos, olyan pszichopata kölyökkel akibe ezúttal a születése pillanatában elhunyt Gonosz Bácsi lelke költözött és addig nem hagyja el a gazdatestet míg az unfinished murder business végére nem ér. Az aggódó mama előtt két lehetőség áll: vagy hagyja hogy fiát elmegyógyintézetbe zárják (ezzel megspórolva a potenciális áldozat életét) vagy pedig segít elvégezni a piszkos munkát, hátha akkor előbb visszakapja gyermekét. A Csodagyerek kis hazánkban a sablonok (házikedvenc megölése) és hibák (túl hamar megtudjuk a srác titkát) dacára kétszeresen is kasszát robbanthatott volna, már ha a forgalmazók nem írták volna át szlovákra a magyar származású főgonoszt. Nem értem hogy amit meg tudtak oldani a Usual Suspects-nél vagy a Blade Runnernél az most miért nem jött össze (a másik ok meg az originál elnevezése – The Prodigy – lehetett volna).

Hétfő? #LESZAROM.
The Oligarcha Edition:
BURZSUJ – Pompás elszigeteltség és kényeztetés: level ezer!: „Két hely, ahol örömmel zárkóznál el a világ elől.” – Hétfő van, úgyhogy max. a pottyantós budiba zárkózok el, ésss:
kibírnánk – Ebben a halászfaluban álló mediterrán villában vészeli át Ronaldo a karanténtLESZARO Wait, a challenger appears:
GAZDAG – Miamiban vett lakást Paul Pogba: „A Manchester United francia világsztár futballistája aligha költözik most Miamiba, viszont pompás luxuslakást vett.”Francia világsztár angol csapatban amint Amerikában vesz lakást? LESZAROM.
KÖRBEVEZETJÜK BECKHAMÉK 7,8 MILLIÁRD FORINTOS, MIAMI LUXUSLAKÁSÁBAN: „Öt hálója, hat fürdője van a lakásnak, na meg rendkívüli panorámája. Az épület tetején helikopterrel parkolhat.” – Lásd fentebb...
A PÓKERMILLIÁRDOS DAN BILZERIAN FŰVEL ÉS FEGYVEREKKEL PRÓBÁLJA TÚLÉLNI A KARANTÉNOS IDŐKETHIÁBA, MERT LESZAROM De ő legalább megdolgozott a pénzéért, nem úgy mint egyesek:
GAZDAGISZTÁN – Így múlatják az időt járvány idején a gazdag kölykök: „Amíg emberek milliói aggódnak a megélhetésük miatt, a dúsgaz­dag csemeték szórják apuci pénzét.” – Én nem aggódok, mert LESZAROM.
Valaki több mint egymillió forintot fizetett azért, hogy oda pottyanthasson, ahova Frank Sinatra – Nem én voltam. LESZAROM.
A milliárdos fiatalok a karanténban is azok: Chanel-maszk és önkéntes karantén egy jachton: „Gyárt-e a Gucci szájmaszkot, létezik-e aranypelyhes kézfertőtlenítő, az elit is felhalmozza a toalettpapírt? Mi már tudjuk.” – Én is tudom...azt hogy LESZAROM őket.
1 palack 12 millió Ft, még 7 van belőle – CNN: egy magyar bor lett 2019 legdrágább boraLESZAROM, csakazértis sörivás for teh win!4!4
memoárok – A pókermilliárdos playboy félmeztelen modellek társaságában kezdett könyvírásbaTUD ÍRNI MEG OLVASNI? KI HITTE VOLNA!4! LESZAROM.
 

KEDD, MÁJUS 26.:
ORANGE MAN GOOD!!
0
Te is fiam, Cassius Clay?

Nem érdemes:
Az AMC-n féléjfélkor félgőzzel lezavart horrorszéria (Lake Placid) aktuális része ami Az utolsó fejezet vagyis számíthatunk még egy-két bőrlenyúzásra a gyilkos krokodilokról. Náluk amúgy sokkal ijesztőbb szegény Yancy Butler akit úgy támasztottak fel mint Bobbyt a Dallasban (elvileg a 3. részben kinyírták) vagy az a tény hogy Robert Englund is lesüllyedt ebbe a mocsárba. Anyway, az emberevő hüllőkre most a hadsereg vigyáz de még így is sikerül a tavuk mellé szervezni egy iskolástábort, lesz is meglepetés, a végtermék milyenségére jellemző hogy nálunk is a második címét fogyasztja (A szörny: Nincs kiút).

Talán érdemes:
Este tizenegykor majd’ tízéves thriller a Mozi+-on: a Cassius hetek orosz HOKI ügynökcsapat hivatalosan halott vezérének módszerével ölnek meg egy képviselőt és hogy copycatről van szó vagy az originál tért vissza az jó kérdés, ki más dönthetné el mint az őt és csoportját anno felszámoló nyugdíjazott amerikai riválisa (Richard Gere). Hogy ki a tettes azt mindjárt az elején elspoilerezik de a biztonság kedvéért bedobnak egy kezdő nyomozót is (Topher Grace) aki pont a Cassius-ügyről írta a tézisét, az Álcák csapdája sminkesei viszont valamit nagyon elronthattak mert Gere gyakorlatilag narancssárgább mint Trump, és akkor jöjjön is a

Trump rovat:
Egy floridai férfinak megtiltották, hogy az életnagyságú Donald Trump kartonbábújával járjon művesekezelésre – A terápiás állatokat bezzeg fölengedik a repülőre...
Trump olyan szert szed a koronavírus ellen, ami a szakhatóság szerint hatástalan és veszélyesLEHET HOGY Ő ELEVE IMMUNIS Hessteg YOLO, lajkaboss!4!!4
Trump és stábja szemvédőben, maszk nélkül látogatott el a maszkgyárba: „Habár kötelező lenne a maszk ott, ahol Trump járt, nem kérték az elnöktől, hogy vegye fel.” – Lásd fentebb.
Heves indulatokat váltott ki az Abu Dhabiba látogató Ivanka Trump ruhája – Ha felveszi a kendőt azabaj, ha nem veszi fel akkor meg azabaj.
Legalább heten meghaltak egy tüntetésen Újdelhiben: „Miközben Donald Trump a Tádzs Mahalt csodálta, Indiában felizzott a feszültség az állampolgársági törvény miatt.” – Nem azért, de neki ehhez mi köze?
Barack Obamáról kiderült, egy pornószínésznőt követ Twitteren: „Az oldal felbolydult, többen azt találgatják, hogyan reagálhatott a felesége.” – ...és ugyanazt a pornóSTÁRT követi aki Trumpot vádolta zaklatással. Véletlen? ALIGHA!4!4 négy Apropó zaklatás:
27 évvel ezelőtti szexuális erőszak vádja robbant rá Joe Biden kampányára: „Tara Reade 1993-ban Biden irodájában dolgozott, ekkor történt az eset. Nagyon sok a tisztázatlan részlet, de hosszú évek lappangása után a sztori betört a mainstream médiába, és hatással lehet a választásokra is.”Bill Clinton & Lena Dunham likes this.
RECORDER – Bár ilyen jóízűen nevetnénk a politikán!: „Az első sorozat, ami jó humorral reagál Trump elnökségére.”HA HA VERY FUNNY:
A Netflix új sorozatában körberöhögik Donald Trump űrtervét: „Donald Trump tavaly jelentette be, hogy űrhadosztályt akar. Rá egy hónapra a Netflix mondta, hogy ők meg egy sorozatot erről.”Bezzeg ha Musk játszik ilyesmivel :DDD Sorozatoknál maradva:
A Westworld világában Trumpot lemondatják: „Párizsban atomvillanás, Argentínában merénylet az amerikai elnökjelölt ellen -nem csoda, hogy a társadalom robotölelésre vágyik.”MAGYARUL: érzékenyítő tréning.
televerzum – Egy teljes sorozatot készül a Trump elleni impeachmentről – Tessék mondani, lesz még valaha politikamentes szórakoztatás és felvesznek végre egy korrektort az Indexhez-444-hez („egy teljes sorozatot készül”)? Megannyi kínzó kérdés....


SZERDA, MÁJUS 27.:
KAZAAM, SHAZAM!

0
A nominable snowman.

Talán érdemes:
Haladjunk ma is fordított időrendben: tizenegykor a nemrég adott Hot Pursuit után a Cold Pursuit jön a Film+-ra mégpedig Liam Neesonnal akinek nem ez az első Dermesztő hajszája, ahogy szintén nem először válik törvénytisztelő polgárból öntörvényű igazságosztóvá, bár újdonság hogy hókotró-vezető fut ámokot. A kiváltó ok fia megölése, az elkövetők a helyi drogkartell tagjai, az út végén a level boss az őket irányító nagyfőnök, a végkifejlet megjósolható, főleg mert láttunk már ilyet jobban megoldva, skandináv módra – igen, ez Az eltűnés sorrendjében amcsi remake-je amit Neeson rosszul időzített kijelentése (pontosabban az általa kiváltott bojkott) buktatott meg a pénztáraknál. Fél tíz után öt perccel Fekete Ibolya ’96-os drámája a Duna World-ön a rendszerváltás utáni kavarodásról melyben a dolcsevíta helyett annak káeurópai kiadása jutott az Édes Élet reményében nyugatra indulóknak. Sovány vigasz hogy ugyanígy jártak azok is akiknek Magyarország jelentette az ígéret földjét, például az itt főszereplő oroszok akik közül csak egy akar AZABAJHOGY továbbmenni (erre gyűjt a lengyelpiacon eladóskodva is), a többiek inkább maradnának zenélni (a helyzet iróniája hogy főbérlőjük valamikor az ő nyelvüket tanította de rá sincs már szükség). A Bolse vita gyönyörűen prezentálja hogyan jutottunk el a „mindent szabad” optimizmusától a maffia megjelenéséig (és hol volt még akkor az Aranykéz utca!). A legnagyobb utat az itteniek közül mégis Eduardo Rózsa Flores járta be, az ő sztoriját ugyancsak Fekete Ibolya örökítette meg 2001-ben a Chicóval, talán csak egyvalami maradt állandó a két film között eltelt időszakban, éspedig a hülye nevű belvárosi romkocsmák jelenléte. Nyolckor újra a kelleténél hosszabb (130 perces) szuperistenesdi az HBO-n: a nevelőszülőkhöz került árva Billy Batsonból (Asher Angel) Batmant, na jó csak Shazam!-et (Zachary Levi) farag a nevet eredetileg viselő varázsló, neki pedig bizonyítania kell hogy rászolgált a megtiszteltésre. Kicsit eltévesztették a bemutató dátumát, 2019-re már régen túl voltunk a Kick/Ass-en, a Deadpool-on meg a többi meta-superhero movie-n de sebaj, legalább lesz ok hogy újraéledjen a:

Szuperistenek és Istenutánzatok rovat:
John Krasinski a Marvellel tárgyalhatott: „A hírek szerint egy új Bosszúállók vagy a Fantasztikus négyes lehetett a téma.”VAGY AZ HOGY LESZAROM Oops, wrong day, lapozzunk:
A mozikban mutatják be a Fox utolsó, elátkozott X-Men-filmjét – Tényleg el lehet átkozva, a mozik most ugyanis egy darabig zárva lesznek :SSS
Ben Affleck alkoholizmusán nem segített Batman, sőt: „Ismerősei attól féltek, hogy komolyabb baj is történhet, ha egy újabb DC-filmet elvállal.” – Megértem szegényt, én se tudok úgy berúgni hogy akár csak egy ilyet is végignézzek, képzelem milyen szar lehet bennük szerepelni, erre most asszem iszok is valami töményet.
Mozi – Kiszivárgott egy rakás művészi igényességű fotó a Venom 2 forgatásáról – Szuperistenek és „művészi igényesség” – ez úgy oximoron ahogy van.
Nem lesz folytatása a Watchmennek az HBO-n: „A rendező, Damon Lindelof szabad kezet adott a csatornának, hogy mással vigyék tovább a sorozatot, de ők nélküle nem terveznek folytatást.” – ...and nothing of value was lost that day de keep calm, így is bőven lesznek folytatások:
Mozi – Folytatást kap az 1,1 milliárd dollárt kaszáló Marvel kapitány!: „A Marvel kapitány 2 már nem a '90-es években, hanem napjainkban fog játszódni. Premier 2022-ben!” – ...addig is be kell érnünk a tévézéssel:
Két Marvel-sorozat és a Mandalorian is érkezik idén: „Főszereplők lesznek a korábbi Marvel-mellékszereplőkből.” – Jó ötlet, hogy bevált Harley Quinn-nél is:
előzetes – Harley Quinn kokainnal öl és Joker miatt zokog a Batman nélküli világban: „Szakított Jokerrel és hiénát tart otthon az Öngyilkos osztag női főszereplője a DC következő nagy dobásában.”MAGYARUL: a következő nagy bukta, és tényleg:
Mozi :( – Rosszul muzsikál a mozikban Harley Quinn csodasztikus felszabadulása, átnevezik inkább valami menőbbre – Van egy rossz hírem: nem a nevével van a baj hanem a tartalmával, illetve annak hiányával:
Mozi KRITIKA – Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) – Nem tudom, miről szólt, de baromi jól néz ki!: „A DC moziverzum izgalmas vadhajtása az Öngyilkos Osztag egyetlen tényleg izgalmas karakteréről, Joker volt csajáról szól, meg az erős nőkről. Gondolom, mert lekötött a pazar látvány.”MAGYARUL: szar, de továbbra sem értik a stúdiók a get woke, go broke igazságát:
A Marvel első genderqueer szuperhősét Hópihének, ikertestvérét Biztonságos Térnek nevezték elÉDES FASZOM, TISZTA SOUTH PARK Wait, a challenger appears:
R – A Marvel eddig ismeretlenebb hőse is figyelmet kér!Nap kommentje:

paráznabillegető 2020.02.24. 13:28:35
ellenfelei pedig:
mother theresa!
evil clown boris!
fromage the frog!
gentleman mögg!
guest star: uncle donald!
 

CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 28.:
DUNST-OS ÜVEG...
0
...Al Bundy árnyékában.

Talán érdemes:
Nyolckor Orlando Bloom eheti második jelenése az HBO-n szülőföldjén, Erzsébetvárosban vagy legalábbis annak amcsi kiadásában merthogy apja halála Elizabethtownba szólítja a balsorsú cipőtervezőt (bár az utazás legalább egy időre kiveri a fejéből az öngyilkosságot amin a cégének okozott károk és munkája elvesztése miatt gondolkodik). Depressziójából optimista sztyuvi (Kirsten Dunst) rángatja ki, rajta keresztül tanulja meg átértékelni apja és saját életét. Cameron Crowe a Vanília égbolt agyassága után a gyászmunkás romantikázásra szavazott, Amenábar helyett pedig Jeunet és Caro szellemét idézgeti (bár Dunst közvetlenebbül oldja meg a mások gondjait mint francia társnője), az eredmény néhol olyan szinten cuki és hepi hogy cinikusabbak tuti Dunának mennek tőle de még így is jobb lesz mint ugyanabban az időben adott műfajtársa a Film Now műsorán. Gyógyító érintés után Védelmező kezek, már-már a sci-fi kategóriát súrolóan diverzen: a náci Németország kellős közepén német-afrikai vegyesházasságból származó lány beleszeret egy fess Hitlerjugend-tagba. Rómeójától még az sem tántorítja el hogy tisztában van, mi várhat rájuk – rá biztosan mert se a keveredést, sem a sötétebb bőrszínt nem díjazták 1944-ben. Ha már van valóságalapja, jobb lett volna megcsinálni elfogulatlanul, európai rendezővel és akkor Amma Asante is maradhatna annál a kaptafánál amihez köze van – nem kellett volna ennyire ráfeküdni az alternatív történelemre mert még lesz aki komolyan veszi (lásd Az élet széptől a Becstelen Brygantikon átívelő vonalat melynek eddig a Jojo nyuszi volt a végállomása de mint látjuk, mindig van tovább).

When Harry met SALLY Meghan rovat:
Meghan Markle és Harry herceg nyugdíjasokat megszégyenítő semmittevésben élnek – Miért ne tehetnék? Keményen megdolgoztak érte!4!!...ja nem:
Több mint 18 milliárd forintot költött el Meghan Markle és Harry herceg az adófizetők pénzéből – Majd kifizetik vagy ledolgozzák ahogy a többi családtag:
II. Erzsébet egyik unokája tejet reklámoz Kínában – Felkészül: Harry és Meghan :DDD
Harry herceg egy rossz amerikai vígjátékká vált – ...pedig szánalmas szappanopera volt:
Harry és Meghan Markle könyve lerántja a leplet a királyi család titkairól – Bezzeg ha az ő titkaikról rántják le a leplet:
royal sztorik – Elvesztette az első kört a bíróságon Meghan: „Azért perelt be két bulvárlapot és kiadójukat, mert nyilvánosságra hozták apjának írt levelét.” – A könyv bővített kiadásában tuti benne lesz.
Hercegi – Meghan és Harry filmsztárokként tértek vissza utolsó hivatalos útjukra: „Szuper fotókkal kezdődtek a hercegi pár utolsó hivatalos elfoglaltságai Nagy-Britanniában.” – Mivel már egyikük sem lehet valódi filmSTÁR (Harry a származása miatt, Meghan meg ugye érte hagyta ott az álomgyárat) ezért marad az IRL színészkedés:
goodbye bulvár – Meghan Markle és Harry herceg többé nem áll szóba az angol bulvármédiával: „Négy bulvárlapot is ignorálni fog, de elvileg nem azért, mert kritikusan, esetleg elítélően írtak volna róluk korábban.” – ...hanem mert nem promózták a könyvet.
II. Erzsébet már meg is találta, kivel lehet pótolni Meghan Markle-t: „Fiatal és szimpatikus tagok nélkül a királyi család népszerűsége rohamosan csökkenne. Itt a gyógyír.” – Jaja, gyerekkel-kutyával mindent el lehet adni:
royal sztorik – Ötéves lett Katalinék kislánya - már most jótékonykodik: „Sarolta helybeli nyugdíjasoknak állított össze ételcsomagokat. Négy fotót tett közzé a palota.” – Biztos magától és véletlenül. Ja nem:
royal sztorik – Betegeknek szállított ételt Meghan és Harry Los Angelesben: „Több tucat súlyos betegségben szenvedő embernek vittek ételt önkéntesként Nyugat-Hollywoodban. Videó is készült.” – Készült videó? Ki hitte volna!44!! Nap kommentje:

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2020.04.19. 12:44:56
"meglátta a közelben az őket kísérő biztonsági embereket, és néhány fekete terepjárót"
Összesen hány autó szállitotta ki ezt a néhány adag ételt? Csak a Greta Thunberg meg ne tudja, mert aztán még pánikrohamba esik

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés