2020. 05. 30.
Família KGST (máj. 30-31.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Família KGST (máj. 30-31.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, MÁJUS 30.:
MILLIÓ BÖLLÉRES BÉBI

0
Jöhet a harmadik menet.

Nem érdemes:
...csak ha főműsoridőben (nyolckor) látni akarunk egy újabb példát a rosszul megoldott újrahasznosításra, hozzáillő csatornán (vagyis a retekklubbon). A Négy esküvő és egy temetés mostani inkarnációja nem elég hogy sorozat de még a negyedszázaddal ezelőtti egészestéshez sincs sok köze, annál több a sekszésnyújorkhoz: változatos(an irritáló) figurák keresik a Nagy Ő-t és persze nem a házasság számít hanem az odavezető (kacskaringós) út. Sose szerettem a Four Weddings...-et de elismerem hogy a maga idejében megérdemelten volt kasszasiker, ez a mostani széria azonban totál mellémegy mint a többi amerikanizáció is (kis segítség: ami Angliában hihető az idegenül hat tengerentúli közegben). Nem vicces és nem is romantikus, cserébe ebbe is jut a manapság kötelező diverzitásból, westerosi ismerősökből valamint női rendezőkből (Catherine Morshead) és szkriptírókból (Mindy Kaling) úgyhogy részemről Az első nemet számtalan másik követi majd.

Talán érdemes:
Ugyanabban az időben (20:00) a pankráció világába ugorhatunk el az HBO-val, kicsit vidámabban mint anno Mickey Rourke tette: hobbiból Családi bunyózó família két legifjabb sarja lehetőséget kap hogy az amatőrliga után profik között bizonyítson, de végül csak a lány jut be, és ez nagy válaszút elé állítja az egyébként összetartó family team-et (főleg a bátyót). Túl azon hogy ebben is van GoT-arc (Lena Headey) a Fighting with My Family valóságalapú és több WWE-sztár is cameózik benne (bár legtöbbünknek csak a Szikla ugrik majd be aki ebben a környezetben szemlátomást otthonosabban mozog mint a komolyabb szerepekben). Továbbra is este nyolcnál és (mini)sorozatoknál maradva a Cinemaxon a néhai Havas Jont csapja meg a Lőporfüst szaga Robert Catesby-ként aki Guy Fawkes-szal együtt sző tervet a zsarnok király (I. Jakab) ellen. Nem véletlenül hagytak ki a(z angol) címből is egy kulcsszót (amúgy Gunpowder Plotként, lőporos összeesküvésként került be a köztudatba): itt egy emberre koncentrálnak, nem mind a tizenháromra. A szerencsétlen szám nem hozott sok jót, történelmet minimálisan ismerők tudják a befejezést is SPOILER ami jó véres lesz, vagyis a Game...-ből nem csak Harringtont hanem a premier plánban mutatott erőszakot is átvették SPOILER VÉGE. Háromrészes, ez az első, én asszem kihagyom.

Gwyneth Paltrowat:
Mozi – Gwyneth Paltrow magyarázza a bizonyítványát: ezért keveri össze a sok Marvel-filmet: „Elnézést kért, elfoglalt 47 éves anyukaként nem tudja követni a 23 filmből álló franchise-t.” – Jaja, egyszer „elfoglalt anyuka” máskor meg:
Gwyneth Paltrow szerint megbukott anyaként – ...de még így is jobban csinálja mint Madonna:
Gwyneth Paltrow megmutatta 16. születésnapját ünneplő lányát: „Apple Martint édesanyja, és édesapja, Chris Martin is felköszöntötte. Szülei 2016-ban váltak el.” – ...és úgy tűnik Paltrow-nak is akkortájt ment el az esze:
vagina gyertya és virágcsokor – Gwyneth Paltrow egy óriási virágvagina előtt pózolt – ...így tiltakozva a nők kizsákmányolása és tárgyiasítása miatt. Ja nem:
Gwyneth Paltrow vaginaillatú gyertyát dobott piacra: „Gwyneth Paltrow tavaly még csak a vagináját szerette gőzölni, de 2020-ra lépett még egy szintet, és egy olyan gyertyát is piacra dobott Goop nevű vállalatának oldalán, aminek „olyan illata van, mint a vaginámnak”. Mármint nem az enyémnek, az övének.” – ...és ez az eretnek termék (nem vicc, az a parfümjei neve hogy Heretic) meg a forgalmazója olyan fontos hogy kétszer-háromszor főoldalra kellett tenni:
Kinek árt Gwyneth Paltrow vaginagőzölése?: „Kritikusai szerint a fake news wellness verziója az, amit Gwyneth Paltrow csinál Goop nevű életmód-termékeket áruló cégével. Most már a Netflixen népszerűsíti az áltudományt az energiamasszázstól a szellemidézésig.” – Le vagytok maradva, tőle ez female empowerment:
Gwyneth Paltrow az életmódbiznisz Trumpja: minél nagyobb ökörségeket terjeszt, annál többen kajálják be: „A szőke színésznő abból él, hogy gyűlölik. Cége, a Goop ontja a buta tanácsokat és a röhejes termékeket, a pénz pedig ömlik a kasszába.” – Ja hogy ennek az ő esetében örülni kell, ha meg Trump hatására mindenki veszélyes gyógyszereket vesz az meg baj?
Nyilvánvaló volt, hogy Gwyneth Paltrow vaginaillatú gyertyája után valaki piacra fogja dobni a péniszillatú gyertyát is (de miért drágább 25 dollárral?) – Mert ezzel a gyertyával át lehet törni...az üvegplafont :DDDD
nesze!szer – Vagina illatú gyertya: „Gwyneth Paltrow újabb terméket dobott piacra.” – Igen, tudjuk, vaginagyertya, vaginagyertya, vaginagyertya, írjátok le még ezerszer. Nap kommentje:

bekov 2020.01.15. 12:48:06
én az autóba is vettem, nagyon jó termék, mindenkinek ajánlom
 

VASÁRNAP, MÁJUS 31.:
FELTÉT VAGY ALÁTÉT?

0
Figyeljétek a kezemet, csajok!

Nem érdemes:
Ide ma is egy remake jön, nyolckor mint tegnap de már az HBO-n. A gazdag nőket kifosztó aranyifjúkra több variáns is létezik, leghíresebb a Michael Caine-Steve Martin-féle Riviéra vadorzói ami a mai napig megunhatatlan és Hollywood látványos ötlethiányában megint az egyszerűbb megoldást választotta vagyis újra felmelegítették a bevált receptet de fordított ivararánnyal. Becsapósan át is nevezték Csaló csajokra holott a felállás ugyanaz: két nagyon eltérő közegből származó profi átverő-művész útja keresztezi egymást mikor ugyanarra a személyre vetik ki hálójukat aki itt egy Musk/Gates-szerű milliomos, így a jómódú ingyenélő (Anne Hathaway) és az alkeszekre specializálódott ausztrál white trash (Rebel Wilson) összeméri erejét. Ezzel senkinek semmi baja nem lenne ha új kitalált személyekkel mesélnének el valami hasonlót (lásd Jennifer Lopez rúdtáncát, bár az az „újdonságával” együtt volt gigafail), így viszont (ahogy a Szellemirtóknál is) mindenki az originálhoz fogja mérni. Az amúgy szintén újrázás volt, tanulhattak is volna belőle a Hustle-hoz mert gondoljunk csak bele, miért a De Palma-féle Scarface-re hivatkozunk és nem az 1932-esre? Miért nem a Bedtime Story-ra emlékszünk (pedig abban David Niven és Marlon Brando vetélkedett) hanem a belőle kiokoskodott Dirty Rotten Scoundrels-re? Egyszerű: a készítők hozzá tudtak tenni valami extrát és ez hiányzik a csupanő (Hathaway-t is felvonultató) Ocean’s akárhányból, a Szellemirtókból meg ebből is, de legalább a stáb nyaralhatott egyet a forgatás ürügyén. Még valami: Rebel Wilsonból több lenne a kevesebb és ez nem fatshaming hanem egyszerűen túl nagy neki Steve Martin cipője (lásd még: Melissa McCharty), az meg hogy az egészet a férfiakon való bosszúállásra hegyezték ki csak azt bizonyítja hogy nem látták az eredetit. J-Lóra visszatérve:

Oscar-esélyes filmje miatt bukhat 40 milliót Jennifer Lopez: „Az énekesnő remekelt a valós sztorit feldolgozó történetben, ahol egy New York-i sztriptíztáncosnőt alakított, azonban Samantha Barbash, akiről karakterét mintázták, pert indított Lopez produkciós cége ellen.” – ...hát akkor ennyit a patriarcha kizsákmányolásról meg a kifizetődő seksz-munkáról.

Talán érdemes:
Fél kilenckor drámázás a Cinemax 2-őn: politikai okok miatt Párizsba emigrált csonka család (mert ugye a nevelőapa nem pótolhatja az igazit) jókora kihagyás után tér haza Brazíliába, ezzel tovább bonyolítva a kamaszodó legidősebb lánygyerek helyzetét aki nem elég hogy egyik országban sem tudott gyökeret ereszteni de korábbi, Elfelejtett életével is szembe kell néznie (így apja halálával / eltűnésével is ami a menekülésükhöz vezetett). Tíz előtt öt perccel valami más a Sony Max-on Kathy Bates-szel, humoros felhangokkal bár az általa játszott asszonyt több sorscsapás is éri: férje (Dan Aykroyd) elhagyja, kedvenc angol énekesét (Jonathan Pryce) pont a környékükön öli meg egy sorozatgyilkos, a legtöbb amit tehet hogy road trip-re indul, letudva a lelki fejlődést-továbblépést a STÁR temetésével (és rokonainak meglátogatásával) kombinálva. Fejlődésre szüksége is lesz mikor kiderül hogy bálványa a pasikra bukott (ahogy Liberace is) ám az első sokk után kialakul a Feltétlen szeretet közte és az elhunyt partnere (Rupert Everett) között, főleg hogy amazt ki akarják forgatni az örökségből. A furcsa pár végül Grace mélynövésű menyével (Meredith Eaton) indul a gyilkos keresésére, így lesz az Unconditional Love egyszerre thriller, ródmúvi és musical is (amiben nem csak Barry Manilow és Julie Andrews tűnik fel hanem maga Bates is dalra fakad miközben pld. a Don't Look Now-t is megidézik).

Zene” és „film” rovat:
Lehet, hogy Homérosz eposzai nem is akkor születtek, mint amit eddig hittek: „Szénizotópos vizsgálattal kezdtek elemezni korai görög leleteket, és arra jutottak a kutatók, hogy kb. száz évvel el lehetnek csúszva a múltbeli események időpontjai.” – Szerintem azokat is Shakespeare írta. Vagy az aki helyette írt :DDD
TÉVÉ – Borzalmas gumibabákkal helyettesítették a közönséget egy tévéműsorban – Mint nemrég a sportrovatban: cseréljék a bemondókat is guminőkre, sokkal érdekesebb lesz.
Linczényi Márk a Fülkében: A járvány után demokratikusabb világ jöhet a zeneiparban: „A zenésszel arról beszélgettünk, hogy szerinte olyan őrült ez a világ, mintha csak tinédzserek élnének a Földön. Linczényi szerint a járvány után eldől, mire is van igazán szükségünk.”OKÉ BÚMER HA TE MONDOD Tippelek: csak nem arra hogy újra összeálljon a méltán híres Kolin együttes és Márk (vagy Márkó?) megint erővel csókolgason csajokat a hesstegmítú jegyében?... :DDD
KULTÚRPART – 75 éves lett a legbátrabb kislány: „Harisnyás Pippi, a zseniális svéd írónő, Astrid Lindgren regény­hőse május 21-én ünnepli szülinapját!”Wait, a CHALLENGER superager appears:
Mozi – Film készül Emily Brontë-ról, ő alakítja a címszerepet – Tudom hogy ageizmus meg minden de nem túl öreg ő már ehhez? Hagyni kéne békében nyugodni a Brontë-nővéreket... :SSS
Öt jó regény, amit a 444 szerzői ajánlanak: „Adunk pár tippet.” – Hiányolom a listáról bedemarcit ahogy Zola Nanájáról vagy Cleland Fanny Hilljéről ír, remélem a hírlevélben benne lesz.
Most örülünk, de lehet, hogy az Oscar végleg komolytalanná váltMIÉRT, EDDIG MI VOLT?„Az Élősködők Oscar-díjával végre áttört a fal. De biztos, hogy annyira jó ez?” – Nem, EZ a jó:
ELHALASZTHATJÁK A 2021-ES OSCAR-GÁLÁT...and nothing of value will be lost that day :)))) Ha már díjak:
Két nappal a Grammy-fellépése előtt csukták le YG-t rablás miattAND NOTHING OF VALUE WAS LOST THAT DAY akarom mondani HESSTEG BLM Keep calm, majd kiengedik őt is a koronavírus miatt:
Az egész netet letarolja a börtönből szabadult 6ix9ine visszatérése – Kivéve engem, én LESZA de nem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés