2020. 06. 13.
Testkamera által homályosan (jún. 13-14.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Testkamera által homályosan (jún. 13-14.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚNIUS 13.:
KABUL NEM BULI :(
0
Egy fecske nem csinál kecskét.

Talán érdemes:
A hétvége mindkét napján könnyű dolgunk lesz mert (az ismétlések és szemetek kiszórása után) csak két program között választhatunk, a mai első fél kilenckor egy animáció a Cinemax 2-őn, abszolút csak felnőtteknek. A helyszín a nyolcvanas évek Afganisztánja ahol két család igyekszik megmaradni, az egyik házaspár már vagy ezer (de legalább húsz) éve együtt van és beletörődtek sorsukba, a másik férj-feleség jóval fiatalabb náluk és világiasabb szakmákat is űznek, azaz csak űztek amíg a tálibok el nem lehetetlenítették őket (se tanárokra, se ügyvédekre nincs túl nagy szükség egy iszlám diktatúrában). Ha úgy emlékszel nem ez az első efféle akkor jó a memóriád: a Kabul fecskéi nyugodtan odatehető a Persepolis és a Teheráni tabuk mellé témaválasztása-megvalósítása miatt. A másik nézhetőség egy 2016-os koncert lesz de már jóval később (22:55-kor) és a hazai Nagy Generáció egyik arcát láthatjuk amint visszatekint pályafutására. A Bródy 70 előnyei természetesen a dalok melyek nélkül nem lenne ugyanaz a könnyűzenénk, hátránya hogy az ünnepelt a kelleténél többet politizál pedig ahogy a költő mondta, nem lehet egyszerre kint is, bent is egeret fogni (vezető pozíciót betölteni az Artisjusnál és közben kritizálni a rendszert). Mindegy, a hetven év az akkor is hetven év szóval asszem odakapcsolok az ATV-re (vagy legalább a felvevőt beállítom).

Zene” és „film” rovat:
MOZI – TRAILER – Mel Gibson még mindig akciózik, de igazából minek? – Bezzeg ha Harrison Ford csinálja ugyanezt...
Nem főz többet Gryllus Dorka a Viasat3-on: „Elkaszálták az Ízig-vérig folytatását, de az RTL-en és a TV2-n is szűnnek meg sorozatok.”...and nothing of value was lost that day.
Megszűnik a nyomtatott Cosmopolitan Magyarországon – Lásd fentebb...
Elérhetetlenné tették a Waczak Szálló egyik legismertebb epizódját: „A németek c. részt azért szedte le a BBC, mert rasszista kifejezések hallhatók benne.” – Felkészül a teljes sorozat a spanyol pincér, Manuel miatt :DDD
Megszűnik Kína egyik legjelentősebb független filmfesztiválja: „A több mint 10 éve alapított rendezvényen bemutatott filmek számos kényes témával foglalkoztak.” – Logikus hogy megszűnt!! Vannak Kínában problémák meg kényes témák? Na ugye!4!! négy
Katy Perry depressziós lett, hogy ekkorát bukott legutóbbi albuma – Depizés helyett legyen a saját közönsége:
a rajongók nem örülnek – Selena Gomez ezredszámra veszi saját lemezeitAZ EZER MEG AZ EZRED NEM UGYANAZ, BASSZUS VEGYETEK MÁR FEL EGY KORREKTORT Hát ha csak ő veszi akkor még van reménye a zeneszeretőknek...vagy nem, mert:
Justin Bieber újabb YouTube-rekordot döntött: „Dokumentumsorozat készül róla, amiért 20 millió dollárt fizet neki a videómegosztó.”INGYEN SZAROM LE Ja nem ma, olvassunk tovább:
Egymillió dollárért kelhet el Kurt Cobain gitárja: „Egy 1959-es Martin D-18E-ről van szó, amin az MTV Unplugged koncertjén is játszott.” – Nahát, játszani is tudott? Ma is tanultam valamit!!!!
David Guetta borzasztó módját választotta a tiszteletadásnak: „A DJ egy hétvégi virtuális bulin egy Martin Luther King-remixet játszott George Floyd emlékére egy furcsa beszéd után.”Kendrick Lamar likes this. Ja ő pont nem.
 

VASÁRNAP, JÚNIUS 14.:
HI, MY NAME IS JOHNNY KNOXVILLE...
0
...and this is JACKASS psytrance!!!

Talán érdemes:
Ha már fentebb szóba került George Floyd akkor jöjjön nyolckor valami szomorúan aktuális a Cinemaxon, sajna megint összetéveszthető címmel merthogy Fekete és kék néven voltmár egy dráma de az a most adott darabra csak annyiban hasonlít hogy ebben is rendőrök szerepelnek és nő a főhős. A párhuzamok itt véget is érnek mert egy zöldfülű fekete rendőrnőt, Aliciát (Naomie Harris) követünk aki hamar szembesül azzal hogy mennyire más az aljas utcák gyakorlata mint a katonaságé mikor testkamerájával felveszi ahogy kollégái megölnek egy drogkereskedőt. Tény hogy az áldozat bűnös volt ahogy az is hogy erre nem a gyilkosság a megoldás, Alicia azonban menekülésre-védekezésre kényszerül (avagy mondj igazat, betörik a fejed). Deon Taylor korábbi horrorjaihoz képest (melyek közül a Chain Letter ugyancsak voltmár nálunk) a Black and Blue jókora stílusváltás és akár azt is mondhatnám hogy megjósolta 2020-at de igazából legkésőbb Rodney King esete után a többség számára odalett a mundér amerikai becsülete. Ugyanabban az időben (20:00) Jackie Chan és Johnny Knoxville randevúzik a Film Now-n Renny Harlin Skiptrace-ében aminek meg az alcíme (A zűrös páros) ugyanaz mint egy másik (francia) alkotásé, ettől eltekintve mindkét húzónév hozza az elvárhatót: Chan a hongkongi rendőr aki egy Matador becenevű kínai maffiózót üldöz, Knoxville pedig az amcsi szerencsevadász aki ebben segítségére van. Előbbi onnantól lett az ügy megszállottja hogy a bűnöző megölte a társát és elrabolta annak lányát, utóbbi pedig már csak személyes érintettsége miatt is vele tart. A kínai piac lefedéséről Bingbing Fan, a pankráció-rajongók figyelmének lekötéséről pedig Eve Torres gondoskodik és maga Harlin sem végez félmunkát még úgy sem hogy ezt most a Netflixnek gyártotta le – OK, nyilván nem Die Hard 2 szint de attól még simán jó (főleg hogy az utóbbi időben hiány van hagyományos buddy movie-k-ból).

Teljes legalizáció rovat:
Kezd felébredni a kenderlázból Amerika: „Egyre több államban legális a fű, virágzik a marihuánabiznisz, de vannak nem várt buktatók is. Drogdílerből sokan adócsalók lettek.” – Szóval mégiscsak az illegalitás miatt választották eleve a drogkereskedést, nem szabadságharcolásból? Ki hitte volna!44! Ezért érdemes volt enyhíteni a törvényeken!4!4!!
A kormány drogmentes képzelgése miatt katasztrófa a drogstratégiánk: „A magyar kormány drogstratégiája tönkrevágta a szerhasználók ellátórendszerét. A drogellenes ideológiának köszönhetően gyakorlatilag megszűntek az ártalomcsökkentő helyek, több lett a rendőri túlkapás. Az iskolák magukra maradtak, prevenció nincs.” – Ha meg volna prevenció ti sírnátok a legjobban hogy a teljes legalizálás az egyedüli járható út:
tasz – Józanodjuk ki a drogmentes ábrándokból: „A kormánynak volt egy merész álma a 2020-ra kábítószermentessé váló Magyarországról. Ez azonban káros illúzió volt.” – Bezzeg a drog az EGÉSSÉG!!es illúzió és sorra születnek a cikkek a függők Nehéz Életéről:
Még nagyobb bajba kerülhetnek a függők, a karantén csak fokozza a sóvárgástÉS? KI NEM SZARJA LE? Tudjuk-tudjuk, ha megiszok egy sört az halálos bűn, a drogot meg legalizálni kell, főleg most:
A kokainpiacot is szétzilálta a koronavírusBRÜHÜHÜÜÜ Sőt, az enyhébb drogokét is:
Tömegek álltak sorban fűért Hollandiában: „A boltbezárások hírére azonnal megindultak a coffee shopok felé.” – Bezzeg a Zelmaradott Magyaroknál:
drogiporter – A hazai drogpiac megérezte a járványt, de nem omlott össze: „A Drogriporter online vizsgálatának eredményeiről.” – Jól értem hogy szerintetek ennek most örülni kéne? :SSS
DROG – Az élet, mint mámor: „Ady botrányos és veszélyes igazságai életről és mámorról.” – ...avagy megint egy relativizáló poszt a teljes legalizálást propagálva. Vártam hogy a Fő utcai tragédiáról is születik valami címlapos írás de csak a faszbúkon posztoltak egy rövidke önmentegetést, hát akkor ennyit az elfogulatlan tájékoztatásról, ja meg ennyit:
Súlyosan túladagolta magát LSD-vel, de nemhogy túlélte, elmúlt a 20 éve tartó lábfájása is – Innentől mindenkinek kötelező naponta túladagolnia magát a Zegésség nevében!4!!! Vagy nem, mert:
Will Smith lánya leállt a fűvel, és rájött, hogy a barátai valójában nem is azok: „Szabadidejében most már leginkább csak jógázik, és spanyol nyelven tanul.” – De hisz’ ez már szinte straight edge életmód pedig tudhatná hogy csak a teljes legalizálás jelenti a megoldást, Morgan Freeman is megaszonta...tényleg, vele mi lehet?...
Zaklatási vád: sorra hátrálnak ki Morgan Freeman mögül, a díját is elvehetik: „A színészszakszervezet megfontolja, mi legyen az életműdíjával, a vele készült reklámokat leállítják.” – A NARKÓZÁS teljes legalizálás arca volt de a mítúúú végzett vele BRÜHÜHŰŰ!44!!44 NÉGY!!

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés