2020. 06. 27.
You can’t selfie here, this is Zombieland! (jún. 27-28.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
You can’t selfie here, this is Zombieland! (jún. 27-28.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚNIUS 27.:
LOWRYDERS

0
Térképe: táj.

Talán érdemes:
Nyolckor ismétlésgyanús kutyálkodás a Film4-en bár valószínűbb hogy a Duke-nak (vagy Kutyám, Duke-nak) csak a sztorija voltmár mert nem ez az első alkalom hogy PTSD-ben szenvedő amcsi katona életébe kóbor kutya hoz új reményt. Egyedülálló férfiak önigazolást találhatnak benne ugyanis az eb akkor is kitart hősünk mellett mikor a családja lemondott róla és itt kell megjegyezzem hogy bár komédiának hirdetik de nem az (már csak a katona-múlt miatt sem). Három órával később (vagyis este tizenegykor) a mai nap első sznobriadó-gyanús programja az M5-ön a hegedű-legenda Jean-Luc Ponty-val és zenekarával akik egy nagyon jó jazz-koncerttel örvendeztetik meg a műfaj rajongóit, de még így sem ez lesz a legjobb, hanem...

Ajánlott:
A Cinemax 2-őn fél kilenckor biográfia egy mamahotelbe kényszerült festőről. Azt lehet mondani hogy Lowry asszony és a fia egymásra vannak utalva: az idős nőt (Vanessa Redgrave) felnőtt gyermeke (Timothy Spall) ápolja miközben (a megélhetésüket biztosító albérleti díjak beszedése mellett) az önmegvalósításra (tájkép-festészet) is próbál időt szakítani. Fő célja ezzel (ahogy majdnem minden mással is) a mama boldoggá tevése (valójában csak az elvárásainak akar megfelelni) ám ez nem megy könnyen... A Mrs. Lowry & Son a kihalófélben levő fogyasztható művészkedések / kamaradrámák jeles képviselője (szinte végig egyetlen szobában vagyunk), az ADD-ben szenvedő mai fiataloknak nem hiszem hogy akár ilyen rövidre (=90 percre) vágva bejön, a többieknek kötelező (ahogy Spall másik festős darabja, a Mr. Turner is).

Remake-je volt genderrovat:
Charlize Theron karakteréről, de nélküle készülne az új Mad Max: „A rendező elgondolkodott a digitális fiatalításon, de inkább új színésznő után kezdett kutatni.”ÉBERSÉG!!! halivúdi elvtársak, mi ez az ageizmus?! Tessék példát venni az Irishmanről!!!
Először lett meleg főszereplője egy Pixar-rajzfilmnek – És? Attól jobb lesz?
Bejelentették a Reszkessetek, betörők remake-jének pár szereplőjét: „Kevin helyett viszont egy másik kisfiú fog otthon maradni az ünnepekkor.” MI AZ HOGY KISFIÚ?! Még ha egyértelműen „fiú”, akkor is az a legkevesebb hogy Gabourey Sidibe játssza!44!!
Készül az új A sebhelyesarcú, a Coen testvérek írják: „A rendező a Szólíts a neveden alkotója lesz, az alapsztori marad.” – Lásd fentebb.
FILMES ÉRDEKESSÉGEK – Sigourney Weaver csak a véletlennek köszönhette az Alien főszerepét: Ripley eredetileg férfi űrhajós volt!Ma is tanultam valamit, remélem az alient igazi földönkívüli játszotta és Jones, a macska is ugyanannyit kapott amennyit Weaver!4!4!négy
Hollywood új urai: a feketék, a melegek és a nők: „A Netflix új sorozata egy kedves tündérmesébe csomagolt, mégis hangos, két feltartott középső ujjal elkiáltott beszólás egész Hollywoodnak.”Év sorozata, aki nem nézi azért hamarosan jönni fog egy fekete autó.
Harcol a szerepért – Egy amerikai rapper is bejelentkezett Elvis Presley szerepére – Téved ha azt hiszi hogy a férfiprivilégiumával érvényesül, mindenki tudja hogy a Király csakis Gabourey Sidibe lehet!
STREAMING – Netflixes sorozat lett a legnépszerűbb japán horrorból is: „A Takashi Shimizu nevéhez köthető A harag filmes széria sorozatverziója Ju-On: Origins címmel érkezik a streamelős szolgáltatásra. Nézd meg az előzetesét, nagyon félelmetes!”Japán horror amerikai színészekkel akik között egy igazi szellem sincs? Baj lesz ebbűl elvtársak, maradjatok a saját szerzőiteknél...ja inkább ne:
[nerd] – Félelmetesen jó trailer jött ki az HBO Lovecraft-sorozatához: „J.J. Abrams és a Tűnj el! rendezője adaptálta a Lovecraft Country című, kultikus regényt. (...) Matt Ruff (...) volt az első olyan szerző, aki a (...) jól ismert, lovecrafti toposzt összegyúrta a rasszizmussal, a szegregációval és a fekete polgárjogi mozgalmakkal. Kétségtelen, hogy ez így együtt igencsak kényes elegy, hiszen az irodalomtörténészek szerint H. P. Lovecraft maga is rasszista és xenofób volt.” – Jó sok melója lehetett a Szerző Úrnak azzal hogy ellopja másvalaki ötleteit és telepakolja aktuálpolitikával, ennyi erővel akár saját mitológiát is kitalálhatott volna, bár tény hogy azt nem kajálnák be a Lovecraft-fanok...ja várjál, ezt se fogják :DDDD Nap kommentje:

rgs 2020.05.04. 19:21:31
Szegény Lovecraft. Szegény mi.


VASÁRNAP, JÚNIUS 28.:
ATOM A FOGÓJÁN
0
It's a double trap!

Talán érdemes:
Film Now, 20:00 – Egy meghiúsult rablás során két bűnöző megöli a kiérkező rendőröket, az ügyön dolgozók (Chadwick Boseman és Sienna Miller) kvázi szabad kezet kapnak (a tettesek kézrekerítéséig Manhattan mind a 21 hídját lezárják) ám hamar világos lesz számukra hogy valami sötétebb összeesküvés húzódik a háttérben. A 21 Bridges nem talál fel semmi újat „csak” egy nagyon jó, pörgős krimi – annak viszont tökéletes, ugyanabban az időben a hétvége első zombulása az HBO-n ami ráadásul folytatás is bár miért pont a Zombieland-et ne reanimálnák? Anyway, A második lövésben a Little Rock utáni kereső-expedíció van a középpontban és a legnagyobb (pozitív) meglepetés az új arc, Zoey Deutch, de persze a 2009-es kis csapatot (Woody Harrelson, Rosario Dawson, stb.) sem kell félteni és én se panaszkodnék ha minden sequel olyan lenne tíz (!) év eltelte után mint a Double Tap. Zsánernél maradva de minőségből kissé lejjebb adva úgy tűnik a Paramount Channel végleg átvette a Universal helyét, már ami az Asylum/SyFy-filmeket illeti, ugyanis tízkor megint kapunk mélyvízi ragadozókat akik most a változatosság kedvéért élőhalottak is. Igen, a Zombie Shark (vagy Cápasziget) két legyet üt egy csapásra, az igazi szenvedő alanyok persze a hosszúhétvégéző fiatalok (három lány, egy fiú) akik egy titkos kormánylabor mellett ütnek tanyát. Itt rejtegetik a szuperfertőző tesztalanyt aki a Bruce CAMPBELL névre hallgat míg meg nem szökik a medencéjéből, első áldozatai helyi vérrokonai akik hamarosan az emberekre is átragasztják a fertőzést. Végezetül 23:20-kor Atom Egoyan 2014-es variánsa a TV2-őn a Fogságban sémájára, hasonlóan semmitmondó címmel (A fogoly), nem úgy elnyújtva (de azért így is majd’ két órában), cserébe kicsit megkavart idősíkokkal. A lassan csordogáló történet főszála a kislánya eltűnése után nyolc évvel jelet kapó apa (Ryan Reynolds) és a friss infóval elinduló nyomozónő (Miss Dawson egy napon belül másodszor!!!). Korrekt thriller, bár a Prisoners után sok újat nem lehet mondani a témáról.

A seksz, a munka rovat:
kívül – Lakbér helyett szexet kérnek: „Egyre több tulajdonos él vissza a válság miatt kiszolgáltatott bérlők kétségbeejtő helyzetével Amerikában.” – Sekszet akarnak különben kilakoltatnak, bezzeg nálunk pont fordítva van:
A lakásbérlés tiltása a szexmunkások legfőbb gondja: „202 szexmunkás részvételével készült egy kutatás.” – Azóta lett más gondjuk is, bár igyekeztek alkalmazkodni a helyzethez:
18+ Van, aki beindul attól, hogy maszkban és gumikesztyűben kell szexelni: „A járvány miatt szinte eltűntek a magyar prostituáltak kuncsaftjai. Van, aki védőfelszerelésben fogadja a megmaradt vendégeket, de olyan is akad, aki áttért a webkamerás szolgáltatásra. Sok kuncsaft a bevásárlást használja fedősztorinak, hogy el tudjon jönni otthonról. A törzsvendégek viszont szex nélkül is utalnak pénzt.”ÉDES FASZOM, ez nem olyan mint az albérlet meg az adó amit kötelező fizetni, ennyire ne legyetek már pussywhipped hülyék... :SSS
"A HIV-től féltem, de egy vacak nátha miatt halok meg": „Az olyan perifériára szorult rétegek, mint a mélyszegénységben élők, a szexmunkások, vagy a feketegazdaság szereplői most szó szerint a túlélésükért küzdenek.” – A mélyszegényeket sajnálom de a seksz-, és feketemunkásokat valahogy nem tudom, emlékszem mennyit röhögtek a magamfajta minimálbérből élő melósokon.
Lekapcsoltak egy bordélyházat működtető 27 éves nőt a belvárosban: „Adrienn két 21, egy 19, egy 25 és egy 26 éves nőt futtatott.” – Nem értem, indexes elvtársak! Áttörte az üvegplafont, érvényesült egy férfiak dominálta szakmában és mégsem pozitív példa? Csak mert máskor az:
18+ Már többet keres sugar daddyjénél – Ez a ribancpozitív nő hipnózissal butítja magát a plasztika mellé„Ribancpozitív” meg buta? Van rá egy tippem hogy idén hol lesz a Slutwalk :DD
gazdag férfi, fiatal lány – Miért lesz valaki sugar daddy? – Mert hülye. Amúgy köztudott hogy a kitartott férfiak ingyenélők, a nők meg csak élnek a lehetőségekkel:
350 EZER FORINTBA KERÜL HAVONTA EGY MAGYAR SUGAR BABYINGYEN SZAROM LE A CAPS LOCKKAL EGYÜTT ja nem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN!

Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés