2020. 06. 29.
Adults Forever Young (jún. 29-30., júl. 1-2.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Adults Forever Young (jún. 29-30., júl. 1-2.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚNIUS 29.:
COMEBACKHEM

0
Dead Ant Street!

Talán érdemes:
A hétfő a második esélyt kapott férfiaké lesz akik közül az első a Cinemaxon nyolckor (vagy holnap ugyanitt 12:55-kor) érkezik és robogón, eme jármű (meg a vele való önveszélyeztetés) jelenti sivár élete egyetlen izgalmát. Ám addig jár a motoros az útkereszteződéshez amíg el nem csapják és Paolo (akit a képregény-rajongók legnagyobb örömére egy Pif művésznevű komikus alakít) is így jár de mivel idő előtt futott be a mennyek kapujába, kap még bő másfél órát odalent. Mivel lehetne ezt a legértelmesebben eltölteni? Cinikusok a hookers & blow-ra tippelnek de Paolo rájön hogy az apró Hétköznapi boldogságok adnak értelmet létünknek, ezt nála az addig elhanyagolt családja (feleség és két gyerek) jelenti. Félórával később (vagy holnap 11:15-kor) hasonló téma a testvércsatornán (Cinemax 2) csak itt autóbalesetben vész oda a férj és ez úgy megviseli terhes feleségét (Cybill Shepherd) hogy nem is házasodik újra, inkább egyedül neveli fel kislányát (Mary Stuart Masterson). Közben az elhunyt, pontosabban a sorsával (ki)babráló felsőbb hatalom se tétlenkedik mert leküldik újraszületni csak az emlékeit felejtik el kitörölni, így eshet meg hogy a néhai apuka új testben (Robert Downey Jr.-éban) ugyanarra az egyetemre jár mint a lánya és bele is zúg – hiába, Az ég is tévedhet bár nem akkorát mint a forgatókönyvesek akik a kereszténységet próbálták összekutyulni a lélekvándorlással. Féléjfél után öt perccel zeneközeli komédia a Film Mánián mintegy továbbvíve a minapi Zombieland-et: one hit wonder hajmetál banda kambekkelne a Nochella (érted: Not Coachella) fesztiválon ha nem tűnnének fel az óriáshangyák akikről maguk a zenészek se tudják hogy valódiak-e vagy csak haluzzák őket (nem kellett volna annyi peyotét betolni). A Mutáns mutánsok támadása pont olyan amilyennek elképzeled: mintha a Heavy Túra találkozna a Cheech és Chong-összessel (némi Asylum-beütéssel).

Hétfő? #LESZAROM.
The Hadid Edition:
hajó – Bieberné és Bella Hadid leruccantak Olaszországba egy kis jachtozásra, mindezt persze bikiniben – ...és hogy leszarom-e őket? Hát persze:
miss február – Bella Hadid meztelenkedő naptárlány lett – Eddig is az volt:
Bella Hadid félmeztelen, és Ben Affleck barátnője sem szégyenlős: „Mindketten a Vogue magazinnak pózoltak.” – Mindkettőt LESZAROM.
meló – Bella Hadid kilógó mellbimbóval dolgozik valami nagyon furán: „Az arcára szirmok tapadnak, miközben hajszárítóval fújják és termoszból locsolják egyszerre, de csúszik le az ing a melléről.” – Így kezdődik egy LESZAROM gangbang, és tényleg:
Bella Hadid olyan szelfit nyomott, ami akár egy felnőttfilmben is elmenne: „Általában sem jellemző rá a visszafogottság, ám ez már egy új szint.” – Biztos azért mert LESZAROM ő is „testpozitív”:
JÓCSAJSZÜRET – DEMI MOORE LÁNYA KOMOLY DEKOLTÁZZSAL ÜZENT KÖVETŐINEK: „A testpozitív eszmékkel támogatta meg szexizős videóját. Gyűjtésünkben feltűnik még Bella Hadid mellalja és Nina Agdal is szexizik egyet edzés közben. Csemegézzen velünk.” – Nem csemegézek: LESZAROM.
zárt ajtók mögött – Az anyaszült meztelen Bella Hadidot egy táska takarja csak elHARVEY WEINSTEIN LIKES THIS LESZAROM.
kvázi divat – Gigi Hadid kvázi toplessben kifutózott – Kvázi LESZAROM.
az orosz szám címlaplánya – Gigi Hadid félmeztelenül szexizik a Vogue magazinban – Ő most Bella testvére, apja vagy anyja? Mondjuk mindegy mert LESZAROM azóta már kiderült:
kívül tágasabb – híres – Közös meztelen fotókkal sokkoltak: „Az újabban a botrányra játszó Vogue ezúttal a Hadid szupermodell-testvérpárral kavarta fel a kedélyeket.”MAGYARUL: vérfertőzés-propaganda :SSS
KI A DÖGÖSEBB? – Mindkét Hadid nővér külön Vogue címlapot kapott, ön szerint melyik lett a dögösebb? – Gianna Michaels aki NEM szerepelt a Vogue címlapján :-[

KEDD, JÚNIUS 30.:
ÁBÉCÉSHOW.
0
Leave us alone!

Talán érdemes:
Kilenc előtt tíz perccel sznobriadó az M5-ön ahol Bernard Shaw örökérvényű darabját, a Szent Johannát láthatjuk a szolnoki Szigligeti Színházban felvételről, ajánlom mindenkinek aki elfelejtette hogy nem Gréta volt az első nőnemű lázadó. Más: ma két horrort is kapunk, este tizenegykor jön a Film Mániára némi Véres karácsony mintegy semlegesíteni a hőhullámot, ebben párocska utazik gyerekeikkel a feleség lánytestvéréhez ünnepelni de hamar az az érzésük támad hogy az Elátkozottak falujába érkeztek mivel a gyerekek egyre furábban viselkednek (ezzel párhuzamosan a felnőttek body count-ja is emelkedik). Előtte nyolckor dél-amerikai legenda a Cinemaxon ami olyan ősi hogy egyik inkarnációja még az őslakos indiánok között terjedt szájról szájra de közben egyetemes mert ugyanígy megvan Európában is. Ami az összes verzióban állandó az a féltékeny anya aki – abban a hiszemben hogy párja elhanyagolja – végez gyermekeivel majd mikor rájön tette szörnyűségére, magával is, viszont ez már két ok arra hogy lelke sose találjon nyugalmat és mások csemetéit vigye magával ha esélye van rá, márpedig lesz: egy családsegítő (Linda Cardellini) szabadítja rá egyik ügyfelére akaratán kívül, amaz pedig természetesen hozzá is elküldi a folyton síró szellemet. Ha a készítők a sztori univerzalitására koncentráltak volna az apácashow meg Annabelle emlegetése helyett akkor ez is sokkal jobban működne (persze ehhez az is kellett volna hogy James Wan rendezze is, ne csak producerálja), aki meg azt hiszi hogy A gyászoló asszony átka-beli nőtípus a mai Fejlett Világban nem létezhet az nem olvassa elég sűrűn a híroldalakat:

Pussypass rovat:
Egy kecskeméti nő nyugtatóval mérgezte meg a 2 éves lányát: „Az anyukát letartóztatták.”„Anyuka”, az basszus, ahogy ez is „anyuka”:
15 éven át gyilkolt a saját családjában egy indiai nő: „Hat rokonát, köztük egy kétéves kislányt ölt meg az indiai fekete özvegy”Wait, a challenger appears:
Halálos betegséget hazudott a lányának, pénzt gyűjtött neki, majd megölte: „Egy amerikai kislány hatévesen meghalt, elvileg egy rettenetesen ritka betegségben. Most kiderült, hogy nem is volt annyira beteg és valószínűleg saját anyja felelős a haláláért.”Keep calm, majd „anyuka” megírja hogy mik voltak a valódi indítékai!4!!
Egy floridai nő bezárta a barátját egy bőröndbe, és otthagyta meghalni: „A nő azt állította, véletlen volt, de a mobilján talált videók másról árulkodnak.” – Kinek hisztek? A videóknak vagy a bloggereknek akik megaszonták hogy ilyet csak férfiak csinálnak?
Több hónap börtönre ítélték a két nőt, akik köhögéssel és köpködéssel támadtak a rendőrökre Angliában: „A két nővér megszegte a kijárási tilalmat Angliában, majd az őket megállító rendőrökre támadtak direkt köhögéssel és köpködéssel.” – Na csak óvatosan azzal a börtönnel, lehet hogy ők már akkor a béelemre edzettek!44!
Szex miatt lett pozitív egy női bokszoló doppingtesztje: „Az amerikai doppingellenes ügynökség elfogadta a magyarázatot.”MAGYARUL: akkor is a férfiak a hibásak ha NEM ők a hibásak, és tényleg:
116 év börtönre ítéltek egy volt profi Counter-Strike-játékost: „Brazíliában csalás miatt 116 év börtönre ítélték Shayne „shAy” Victoriót, korábbi profi counter-strike-ost (...). A játékos 2013 és 2017 között saját online boltot tartott fenn, ahonnan a vád szerint 118 vásárló sosem kapta meg, amiért fizetett. Victorio az Instagramon üzent rajongóinak, leírva, hogy nem fogják letartóztatni, és még nem él törvényen kívüliként. (...) Elmondása szerint a volt férje a hibás a teljesítetlen rendelésekért, és azokért a férfi elvileg vállalta is a felelősséget.” – Merné csak nem vállalni :DDD


SZERDA, JÚLIUS 1.:
SZELLEM A KÉMBEN
0
Smooth co-operator.

Talán érdemes:
Nyolckor ausztrál komédia a Cinemaxon de a Stand up Sunnynak azért olyan égető kérdésekről sem feledkezik el mint a testi-lelki fogyatékkal élők problémái: gondokkal küzdő férfi elveszti gondnoki állását, első reménytelenségében le is ugrik a legközelebbi csehóba ahol meg egy fiatal női komikus küzd a lámpalázzal és közönsége sekszistább tagjaival, annyira meghatva emberünket hogy a leblokkolt csaj helyett ő teszi helyre a bunkókat. Ezzel fel is kelti a hely tulajának és a lány barátjának figyelmét akik önbizalom-trénerként alkalmazzák – az originál cím (Standing Up for Sunny) jobban lefedi úgy a benne található stand-up comedy-t mint azt ahogy a férfi kiáll a színpadon küszködőért (és persze azt is ahogy igyekszik ezt megtanítani neki is). Egy órával később (kilenckor) szintén vidámkodás (Potapov, a táblához!) de már az oroszoktól és a Filmbox Family-n, ebben iskolás gyerekek mindennapjaiba és az azokkal járó gondokba (első szerelem, barátság és persze tanulás) nyerhetünk betekintést. 22:20-kor izraeli krimi/thriller a Film Now műsorán melyben Irán atomprogramja után nyomozó ügynöknő (Diane Kruger) kerül több oldali nyomás alá: nem elég hogy ügyelnie kell az álcájára de főnökei eszközei is egyre kevésbé tetszenek neki – hát igen, van amit már A kém lelke sem tűr el!

Kössz, biztonság! rovat:
Több száz koronavírus-fertőzöttet találtak Chicago legnagyobb börtönében: „A rabok korábban saját készítésű feliratokat raktak ki a börtön utcára néző ablakaiba, úgy kértek segítséget.”Keep calm, majd Kim Kardashian kihozza őket.
A kaliforniai börtönökben is egyre inkább terjed a koronavírus: „Egy hét alatt többszörösére nőtt a fertőzött fogvatartottak száma.” – Lásd fentebb.
Aki nem félti a börtönben az életét, az már lemondott róla: „Börtönlázadásokkal és tömeges szökési kísérletekkel reagáltak az elítéltek a világ számos pontján arra, hogy a koronavírus-járvány alatt szinte semmilyen segítséget nem kapnak. Több intézményben centiméterekre alszanak egymástól a takarítatlan cellákban, szappanról és maszkokról pedig álmodni sem mernek.” – Tetszettek volna nem rabolni-gyilkolni-drogot teríteni, kezicsókolom.
Börtönre és korbácsolásra ítélték az iráni ereklyenyalókat: „Két férfi kapott büntetést. Egyikük azt mondta, hogy lenyalta a koronavírust a tartóról.” – ...és miután becsukták, vissza is engedik őket a társadalomba:
Kiengednek 54 ezer embert a börtönökből Iránban a koronavírus miatt: „A fertőzés terjedését előznék meg azzal, hogy kiengedik, aki még nem kapta fel a betegséget.” – ...és ez az agybaj a vírusnál is jobban terjed:
Kiengedik a rabokat, csak ne terjedjen a vírus: „A világ számos országában ezrével, akár tízezrével engednek ki ártalmatlannak tekintett rabokat a börtönökből, amelyek a zsúfoltság miatt a vírus félelmetes melegágyaivá válhatnak. Ha elkésnek az óvintézkedések, és a falakon belül elszabadul a járvány, azt odakint is megszenvedik.”BRÜHÜHÜÜ Még szerencse hogy csak az „ártalmatlannak tekintett rabokat” engedik ki. Ja nem csak őket:
Rossz rabot engedtek ki egy chicagói börtönből, a maszk zavarta össze az őröket: „Az egyik rab ezer dollárt fizetett társának, hogy ő mehessen ki helyette. Maszkot vett, és bemondta társa adatait. Azóta is körözik.”ÉDES FASZOM, megint egy valóra vált Monty Python-jelenet.
Lázadás tört ki több olasz börtönben a koronavírus miatt: „Börtönőröket ejtettek túszul és speciális rendőri erőknek kellett megrohamozni az intézményt.” – Ártalmatlanok, engedjék ki őket. És lőn:
Több tucatnyi maffiafőnök szabadulhat ki a börtönből a járvány miatt Olaszországban: „Három idős maffiózó már házi őrizetbe mehetett át.” – Kapjanak mellé Kossuth-díjat is.


CSÜTÖRTÖK, JÚLIUS 2.:
DUPLÁN IS SENKI VAGY
0
Egyedülálló pszichopata megosztaná.

Talán érdemes:
Este tizenegykor majd’ húszéves gengszterkedés a Viasat3-on elég meglepő gárdával (Dennis Hopper, John Malkovich, Vin Diesel, Seth Green), ebben családi hagyományai és a rendes élet közt őrlődő maffiafőnök-gyermek (Barry Pepper) lépne apja nyomába de rögtön az első megbízása rosszul sül el és innentől a zsákmány visszaszerzésére kell koncentrálnia. A Keménykötésűek nem épp Nagymenők de egynek simán jó. 21:20-kor újabb román dráma de már az M5-ön ahol a Cosmo-lányok férfi megfelelője éli a high life-ot: napközben nagy pénzeket kaszál építészként, esténként bulikázik stabil barátnője legnagyobb bánatára aki már hallja a biológiai óra ketyegését. A Dupla vagy senki antihősében két dolog tudatosítja a váltás szükségességét, az egyik a nagyszabású távol-keleti projekt, a másik meg egy újabb egyéjszakásnak induló de aztán megkomolyodó (?) kapcsolat. Nyolckor ennek majdnem totál fordított kiadása az HBO-n az ageista producerek áldozatával, Charlize Theronnal ama befutott írónő szerepében aki amilyen sikeressé vált szürkeötven-szintű Young Adult (ez egyben az eredeti elnevezése is) könyveivel, akkorát bukott házasságával (és kezdődő alkoholizmusával). Sebeit gyógyítandó visszatér a kisvárosba ahol született és abban reménykedik hogy itt továbbra is cuki bálkirálynőként emlékszik rá mindenki, főleg ex-barátja aki tervei szerint férje helyére fog majd lépni (ezzel hátrahagyva feleségét és születendő gyerekét is). Természetesen semmi sem úgy alakul ahogy szeretné, nem kapja meg amit akar ám nyer egy őszinte barátot (sőt talán annál többet is) tőle totál különböző régi osztálytársával aki anno abba rokkant bele hogy a menő sportolók összeverték (melegnek gondolták) és aki átlát a Theron karaktere által sugallt Pszichoszingli-imázson. Szakértők persze könnyen felfedezik kire utalnak az írónővel:

J. K. Rowling / Harry Potter rovat:
Könyves: Szellemíró segíti a sztárbloggert: „A Girl Online az első héten jobb eladásokat produkált, mint a Harry Potter.” – Nem csoda, kb. ugyanannak az agyiszintű olvasótábornak készült ez is. Amúgy hogy van az hogy egyszer jópont jár a névtelen közreműködőért, máskor meg ugyanazért szidjátok:
Az év vége nagy botránya: „Rendkívül kínos, amikor egy sztárszerzőről kiderül, hogy nem is ő írta a saját könyvét.” – Jaj hát pont emiatt ez az Év könyve :DDD
Stranger's Blog – Tízes lista: amit kihagytak a Harry Potter-filmből...and nothing of value was lost that day, mert:
J. K. Rowling aktuálpolizitált – Vajon Voldemort a brexitre szavazott volna? – Nyilván Trumpra, mindent mást elmond helyettem ez a videó.
J. K. Rowling a Harry Potter óta először jelentkezik új gyerektörténettel: „A The Ickabog című tündérmesét a neten teszi közzé ingyen, naponta adagolva az új részeket mától július 10-ig.” – ...de csak ha A SARIATANÁCS az SJW-k is engedélyezik, mert:
JK Rowling a születési nemről értekezett Twitteren, kiborultak tőle – Ugyanezt a 444-en kicsit már karcosabban tálalják:
J.K. Rowlingot transzfóbnak nevezték, miután felvetette, hogy csak a nők menstruálnak: „Az írónő szerint az, hogy nőnek született, a hétköznapokban érezhető hatással volt az életére.” – ...pedig már megtanulhatta volna hogy manapság férfiak is szülhetnek gyereket, nőknek is lehet szakálla, stb.
KULT – J. K. Rowling titokban visszavásárolta a villát, ahol felnőtt: „Az író kilenc évet élt a viktoriánus épületben, ami nélkül talán Harry Potter sem született volna meg.” – A fenti hír ismeretében van egy olyan érzésem hogy hamarosan el kell adnia.
kívül tágasabb – 13 milliót adtak egy első kiadású Harry Potterért: „Alig 500 példányban jelent meg, egy tanár egészen hihetetlen körülmények között talált rá rögtön háromra.” – ...és most mind a három mehet a levesbe:
Daniel Radcliffe kért bocsánatot J. K. Rowling transzneműeket sértő tweetje miatt: „A színész ugyanakkor hozzátette, nincs vita közte és az írónő közt.” – De ha egyetért azzal amit mondott, miért kért bocsánatot, pláne az ő nevében? Világosítson már fel valaki mert kezdem úgy érezni magam mint Pelikán aki sose tudja éppen mi a direktíva... Nap kommentjei a 444-es hír alól:
0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés