2020. 07. 11.
Charlestagram (júl. 11-12.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Charlestagram (júl. 11-12.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚLIUS 11.:
BEDOBTÁK A MÉLYKVÍZBE,
0
...legyen neki fagyott a föld!

Talán érdemes:
Az HBO-n nyolctól leadják a teljes Kvíz miniszériát a Legyen Ön is milliomos! angol kiadásának megbundázásáról. Charles Ingram 2001 őszén elvitte a fődíjat és bár kétnapos diadalútját rögtön háttérbe szorította egy másik, közvetlenül utána történt esemény (szept. 11.), azért így sem kerülhette el a vizsgálatot melynek során kiderült hogy felesége manipulálta és „súgott” neki. Itt jön be a képbe Stephen Frears és a forgatókönyves James Graham felelőssége mert csinálhatták volna úgy mint Robert Redford a Quiz Show-val, ehelyett beleálltak a leadócsatornától megszokott elfogultságba, szinte innocent victimnek állítva be Ingramet. Ne érts félre, ez nem von le semmit az érdemeikből ahogy a sorozatéból sem de a teljes képhez nem árt segítségül hívni a wikipédiát (a háttér-, és periratok teljes megismeréséért) meg a youtube-ot (a show valódi felvételeiért). Ha az volt a cél hogy kimossák a házaspárt akkor nem sikerült, sőt az lesz az érzésünk hogy Frears-t is lefizették, félórával később (20:30-kor) rövidke (másfélórás) drámázás a Cinemaxon melyben szerb menekültek próbálják megtalálni helyüket – na nem az USÁban hanem kicsit felette Kanadában, az Ígéret egyáltalán nem Könnyű földjén ahol a nófingerprintezőket gyakran szívesebben látják mint a valóban képzetteket. Ahogy az lenni szokott, alulról kell újrakezdeni mindent így az építész anya is kétkezi munkára szorul, tanuló lányával együtt duplán kell bizonyítania hogy egyáltalán elfogadják őket – és hol van még a BEfogadás! Két lábbal a földön maradva 23:25-kor Nicolas Cage igyekszik visszaférkőzni a nézők kegyeibe a retekklubbon egy 2013-as, valóságalapú thrillerrel ami közhelyes címe (Dermesztő rémület) ellenére sem Zs-kategória. A sorozatgyilkos univerzális állatfajta, jut belőle a fagyos Alaszkába is, áldozatai az ottani társadalom számkivetettjei (prostituáltak), a nyomozást vezető Jack Halcombe (Cage) le is szűkíti a gyanúsítottak körét egyvalakire (John Cusack) aki viszont pontosan tudja hogy semmit sem tehetnek döntő bizonyíték nélkül. A rendőrök egyetlen reménye az a nő aki élve megúszta a találkozást a tettessel, cserébe beszippantotta a függőség és a Frozen Ground másik meglepetése (Cage mellett) Vanessa Hudgens aki ezzel végleg túllépett a diznis-énekes imázson, Scott Walkernek meg megköszönöm hogy nem az erőszakra hanem az áldozatok környezetére helyezte a hangsúlyt.

MűvéSEKSZ rovat:
Havi 1000 euró támogatást kaphat 15 ezer szabadúszó művész Ausztriában: „A júliustól kifizetett havi összeg mellett a művészek egy egyösszegű, legfeljebb 6000 eurós támogatást is kaphatnak.”Bezzeg a német sekszmunkások nem kapnak pedig a Fejlett Svédországban már a hatvanas években is össze tudták kötni a sekszet a múvészettel:
moviecops 18+ Az elfeledett provokátor, avagy a szex vajon mi?: „Vilgot Sjöman politikával és erotikával teli botrányfilmjei még a liberális Svédországban is kiverték a biztosítékot. (...) 1964-ben két új Sjöman-filmet is műsorukra tűztek a svéd mozik, a kettő közül a 491 a jelentősebb alkotás. (...) A Lars Görling regényéből készült film fiatalkorú bűnözők egy csoportjáról szól, akik két szociális munkás felügyelete mellett részt vesznek egy társadalmi kísérletben. A 491 egyes jelenetei óriási felháborodást váltottak ki, így például egy homoszexuális nemi erőszak és az az epizód, amelyben egy kutya megerőszakol egy nőt.” – Ez tuti jelentős alkotás lehet, már rendelem is belőle a díszdobozos kiadást!!44! négy Ja nem.
Kórházba került a modern műalkotásba zuhant turista: „Egy portugál múzeum bemutatta a legfeketébb lyukat a világon, amibe belesétált az olasz turista.” – Legalább meztelen volt? Mert ha nem, akkor uncsi:
Szépkilátás – Ma van a Meztelen Túrázás Napja: „A túrázók így ünneplik a leghosszabb nyári napot. Egy magyar túravezető lány szerint a meztelenség egyszerűen csak jó.” – Nem az a baj hogy a közszeméremsértést propagáljátok hanem hogy van olyan idióta aki városon belül is komolyan veszi:
Pucér férfi a Margitszigeten, pucér férfi a Széna téren: „Egy meztelenül futó férfit szpottoltak szombat délután a Margitszigeten. “Imádom magam! Köszönöm nektek!” – állítólag ezekkel a kurjantásokkal kocogott az illető a hétvégi kánikulában. Korábban egy olvasónk is jelezte, hogy 12:30 környékén a Margit körúton láttak lófrálni egy pucér férfit. A 24.hu szerint egy meztelen férfit beültettek egy rendőrautóba a Széna térnél.” Bezzeg ha nő, pláne idős fekete szupermodell nudizik nyilvánosan az menő és haladó:
Naomi Campbell pucéran metrózott, ami a jelen helyzetben több szempontból is... érdekes: „Nem túlzás azt állítani, hogy a képeket nézve a legtöbb nő a telefonja után vetődne, hogy időpontot kérjen a nőgyógyászától.” – Ahogy az sem túlzás hogy LESZAROM ezzel már senkit se sokkol.
FOTÓ @ !B – NOBUYOSHI ARAKI FELHÁBORÍTÓAN SZABAD ÉLETMŰVEÉDES FASZOM, hanyadszor rakjátok már ki? Ennyire szeretnétek ha valaki felháborodna? Senki se fog, annyira a mindennapok része lett, lásd fentebb...
KULTÚRKRIMÓ 18+ Nemi szervekről őszintén: „A The Vulva Gallery egy edukációs felület, aminek középpontjában vagina portrék és személyek állnak.” – ...hogy ezzel is a Belső Értékekre koncentrálhassanak a nők tárgyiasítása helyett. Ja nem, és miért egy eldönthetetlen nemű személy nyomja ezt a vaginamutogatós gender assume-ot?! Nap kommentje:

Látens Inszinuáció 2020.05.13. 10:57:54
Érdekes a téma.
De azt viszont nem értem, hogy a nemek egyenlőségére tekintettel, miért nincs mondjuk Internation Braner Symposium? Vagy The World of Penis Biennale?
 

VASÁRNAP, JÚLIUS 12.:
LEILA ABOUT DEMON
0
You've got one massage.

Talán érdemes:
Ma nyolckor két (elnevezésében biztosan) űr-közeli cucc is lesz de mivel az Ad Astra voltmár ezért válasszuk a Cinemaxot ahol egész A csillagokig (de legalábbis tudatra ébredéséig) követhetünk egy osztálytársai által rendszeresen megalázott kislányt akibe a környékükre költözött új barátnő önt lelket de csak míg ki nem derül róla egy és...más. A To the Stars-ban ott van egy jobb sztori ígérete de ehhez az kellett volna hogy a frissen érkezett csajt tegyék meg főszereplőnek, kicsit visszafogják az LGBT-t SPOILER és ne rontsák el a befejezést SPOILER VÉGE, bár így is jár a jópont a hatvanas évek megidézéséért (eszköztárral is, mivel fekete-fehér). A testvércsatornán (Cinemax 2) harminc perccel később (20:30-kor) 1994-ben játszódó algír-katari misztikusság, nagyonis mai, valóságos probléma köré építve. Két rendőr keresi a Szaharában az Abou Leila nevű terroristát de kutatásuk valódi célját csak egyikük, Lotfi BEGI ismeri aki ezzel a küldetéssel tartaná távol kollégáját, egyben régi barátját a fővárosi zavargásoktól és bár a külvilág kegyetlenkedéseit tényleg elkerülik de a bennük lakozó démonokat csak még jobban kihozza a sivatagi senkiföldje. Kicsit rövidebbre kellett volna vágni, majd’ 140 perc egyszerűen sok ebből de sebaj, ha nem bírjuk a homokot akkor kilenckor vár minket az őserdő a Filmbox Family-n, itt családjától elkóborolt srácot nevelnek fel vadállatok akiket aztán felnőve neki kell megvédenie a simabőrűektől (még akkor is ha vademberként sosem lesz egyik féllel sem egyenrangú). A Dzsungel fiú a maga idejében (1998) csak egy volt a számtalan Tarzan-Dzsungel könyve kópia közül de a mostani természetpusztítós időkben ez is felértékelődik, meg hát ma már a gyerekfilmek is másmilyenek:

Év filmje rovat:
Kritika – Az új Pinokkió egy borzasztó horrorfilm elsősöknek: „Elalszol otthon? Akkor le kell vágni a lábad! Elszöksz a családtól? Egy halott szelleme és egy életnagyságú csiga fog felnevelni!”ÉV FILMJE Wait, a challenger appears:
Mozi trailer – Már most a Carrie-hez és Az ördögűzőhöz hasonlítják 2020 legjobb horrorját! Van előzetes is hozzá!MÁR MOST LESZAROM Keresztényellenes, tehát ez az Év filmje!!!
előzetes – A gazdagok szórakozásból levadásszák a szegényeket – Gazdag, Fehér Férfiak vadásznak benne szegényekre, tehát Év filmje, és tényleg:
KRITIKA – Nem csoda, hogy nem merték bemutatni ezt a filmet: „KEVÉS ÍZLÉSTELENEBB FILM LÉTEZIK ENNÉL, gondolja az ember a Vadászat első fél órája alatt. És egyúttal azt is nagyon könnyen megérti, miért döntött úgy annak idején a Universal stúdió, hogy mégsem mutatják be a filmet, csak majd valamikor később, amikor az emberek már többé-kevésbé megfeledkeztek a tervezett premierhétvége előtti, amerikai mészárlásokról.” – Nem, nem azért nem merték bemutatni, hanem mert ebben „felvilágosult, liberális, klímatudatos, politikailag korrekt amerikaiak vadásznak a csőcselék tagjaira, a rasszista, összeesküvés-hívő redneckekre, olyannyira vigyázva az alkotmányosságra, hogy addig nem is kezdenek el lőni, amíg a fogva tartottak nem tüzelnek rájuk, mert onnantól már önvédelemnek lehet nevezni a vadászatot. Ami ötletnek ötlet, de gondolatilag azért elég sovány: így egyszerűen áthelyezi a csőcselékhez társított sztereotípiákat (...) a liberálisokra.” – ...mert a csőcselék mindig csak a másik oldal lehet, bármelyik is az egyik:
kp – Az év legszórakoztatóbb filmjét már nem fogjuk moziban látni: „A hányattatott sorsú Vadászat horrort ígér és szatírát nyújt, ennél aktuálisabb nem is lehetne.” – Jaja, még sose láttunk ilyet, és a mi hibánk hogy nem vagyunk rá kíváncsiak, meg erre se:
Dreams – Álom? Gyár?: „A Dreams nem egyszerűen játék, hanem valami egészen más. Őszintén remélem, hogy megtalálja a közönségét, mert megérdemli.” – Az Év játéka akkor is ha egy darabot nem adnak el belőle.
KRITIKA – Az utcán élnek, de nem vesszük észre őket: „A láthatatlanok egy könnyed, franciás film, ami (...) az őket segítő szociális munkásokat is bemutatja. (...) Az elkeseredett szociális munkások pontosan tudják, hogy (...) a rendszer működési problémái miatt (...) meg van kötve a kezük. Amikor munkát próbálnak szerezni a klienseiknek, számos problémába ütköznek: az egyikük például csak egyetlen napot dolgozott egy ingatlanirodában, egy másik nő pedig remekül ért ugyan a szereléshez, bármit megjavít, de minden egyes munkaadónál vagy magánháznál szinte kényszeresen beszél arról, hogy ezt a képességét a börtönben szerezte, ahová azért került, mert megölte a bántalmazó férjét.” – Szóval a „rendszer” tehet arról hogy valaki az irodai munkát is csak egy napig bírja és hogy megölte a férjét. Év filmje, kihagyom.
tévé – „Erre a szerepre születtem” – mondta a 72 éves Kathy Batesszel közös szexjelenetéről Macaulay Culkin: „A Reszkessetek, betörők! egykori sztárja mindezt az Amerikai Horror Story közelgő tizedik évadában fogja előadni.” – Nagyon helyes, ideje volt hogy ő is kor-, és testpozitív legyen!4!! négy
„Olyan dolgokat tett velem, amiket egyetlen férfinak sem lenne szabad tennie soha egy nővel”: „Négyrészes dokumentumsorozat készült a milliárdos Jeffrey Epstein rémtetteiről, akit öngyilkossága előtt szexkereskedelemmel vádoltak meg. Aki megnézné, nagyon nehéz négy órára készüljön fel.” – Tudom hogy Év sorozata de hadd forduljon fel a gyomrom attól hogy Halivúd ezzel is csak kaszál szembenézés ürügyén miközben ugyanúgy folyik tovább a feltörekvő színészek kihasználása, maga a cikk meg jó példa, hogyan kell egy mondatból kétszer is kihagyni a tényeket:
0

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés