2020. 07. 20.
Óvatos Dubaj (júl. 20-21-22-23.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Óvatos Dubaj (júl. 20-21-22-23.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚLIUS 20.:
COOLIGÁNOK...
0
...manifesztúrán.

Talán ismétlés, biztosan érdemes:
…mert Leonardo DiCaprio már 1996-ban nagyot alakított még olyanok mellett is mint Meryl Streep, Diane Keaton vagy Robert De Niro. Lássuk a felállást: két, egymástól eltávolodott lánytestvér közül az idősebb (Keaton) vállalta a felmenőkre felügyelést miközben a fiatalabb (Streep) a maga útját járta amiben aztán ugyanúgy előkerültek a gondok, főleg kezelhetetlen (és házuk felgyújtása miatt elmegyógyintézetbe zárt) fia (DiCaprio) miatt. A nővérek két évtized múltán találkoznak újra, az apropót egyikük betegsége szolgáltatja: leukémiája gyógyításához csontvelő-donorra van szüksége… A Marvin szobája eme komorság ellenére sem lesz depressziós művészkedés, akinek eddig kimaradt, a Cinemaxon nyolckor (vagy holnap ugyanitt 11:55-kor) bepótolhatja.

Talán érdemes:
Egy órával később (kilenckor) gyenguska újrázás a Paramount Channelen a Cool túra 2.-vel. A Sörpingpong a sequelek összes hibájától szenved: túl nagy időkihagyással készült, a régi gárda töredéke van csak jelen (vagyis egyedül D. J. Qualls aki átvette Tom Green narrátorkodását), a többi majdnem ugyanaz (a címbeli „sport” giga-bajnoksága miatt kell túráznia egy haveri társaságnak, közben egyikük ex-csaját is TEHERBE útba ejtené). A végére hagytam a Legfőbb Hibát: ahhoz képest hogy mennyi szó esik róla, az említett játékot (pingponglabdák bejuttatása a másik poharába) nemigen látjuk (meztelenkedés viszont ebben is lesz). Ugyanabban az időben sci-fi sorozat az AXN-en: egy család tagjait fura anomália választja el egymástól mikor két külön repülőn tudnak csak hazamenni de a később felszálló öt év múlva ér a célállomásra miközben az utasok ebből mit sem érzékelnek. A Manifest P. K. Dickes / Stephen Kinges alapötletét szerintem nem bontották ki eléggé, ettől függetlenül egyszeri időtöltésnek megfelel (főleg hogy rögtön két részt is kapunk belőle).

Hétfő? #LESZAROM.
The Palvin Enikő / Mihalik Barbara Edition:
Mihalik Enikő mindössze egy csipkés bugyiban köszöntötte New Yorkot: “Így induljon minden reggelt.” – Induljon a hétfő este: LESZAROM, ti pedig tanuljatok meg helyesen írni (“Így induljon minden reggelt.”).
blogozine – oscar – Palvin Barbi még Kim Kardashiannál is szexibb volt: “Íme a 2020-as Vanity Fair After Party legszebb ruhakölteményei.” – Palvin + Kardashian? Duplán SZAROM LE!
TREND KÖVETÉS – Mihalik Enikő hónaljszimatoló póza fontos trendre hívta fel a figyelmünket – Arra, hogy LESZAROM.
ehhez is ért – Palvin Barbara tervezett magára egy fürdőruhát, elég jó is lett: “Ha mindig is kíváncsi volt arra, hogy a magyar modell szerint milyen az igazán szexi úszódressz, akkor most megkapja a választ!”...and the answer is: 42 LESZAROM.
Amíg itthon az Oscar-gálát imádjuk, Bódi Sylvi és Mihalik Enikő a tengerentúlon szexizik: “Bódi Sylvi egy farönkön meztelenedik, Mihalik Enikő pedig popóvillantással hiányolja a nyarat.” – Megjött a nyár: LESZAROM :)))
éljen a pozitív testkép – Palvin Barbara ismét Victoria's Secret modell lett – Miért, eddig nem az volt? Dehogynem:
Különböző testalkatok – Vic'Sec – Íme mind a 9 bombanő Palvin Barbara új fehérnemű-reklámjából – Kilenc “bombanő”? Mindegyiket LESZAROM.
Mihalik kérdése: influenzás vagyok, vagy koronás?: “A modellnek 38,4 fokos láza van, és nem tudja megállapítani, mekkora a baj.” – Egye fene, nem szarom le, remélem az egyetlen koronája szépségkirálynői lesz... :SSS
Palvin Barbarát zaklatták az iskolában: “Bár azóta a leghíresebb modellek közé tornázta fel magát, a gimiben még elvették az ebédjét.” – Ezt se szarom le, a bullying k*ra nem vicc, azóta amúgy Mihalikról is kiderült az, ami:
Mihalik Enikő is elkapta a koronavírust, utólag tudta meg: “A modell márciusban betegedett meg, utólag tudta meg, hogy koronás volt. Lázas volt, sem ízt, sem szagot nem érzett napokig.” – Továbbra sem szarom le, JOBBULÁST KICSI LÁNY <3
 

KEDD, JÚLIUS 21.:
CASTING COUCH SURFER
0
Bad Dreams in Hollywood.

Talán érdemes:
2018-ban már láthattuk Spiró György mit hozott ki Moliere klasszikusából, ma kilenc előtt tíz perccel pedig Parti Nagy Lajos verziója jön a Tartuffe-ből az M5-re, főhelyen Crespo Rodrigóval – ha minden igaz, PNL (és az előadást rendező Szikszai Rémusz) nem rugaszkodott el túlságosan a forrásműtől (bár tény hogy Spiró színház a színházban-adaptációjának is megvoltak az erényei), ergo a családba beférkőző haszonlesőt nagyjából változatlan tanulságokkal kapjuk. Éjfél előtt tíz perccel tizennégy éves indie-dráma Henry Jaglomtól a Filmbox Plus-on amit Karen Black miatt lesz érdemes megnézni mert egyébként nem mond újat: régóta köztudott hogy a Hollywoodi álom kiábrándító valóságot takar. A naivák ezt saját kárukon tanulják meg, így a vidéki kislány (Tanna Frederick) is akit – mint oly’ sok sorstársát – arra csábít az Angyalok Városa hogy maga is megkísértse színésznői szerencséjét de a célok és vágyak torzulásával hősnőnk lába alól is kicsúszik a talaj (kilakoltatás, bizalmával visszaélő pasik, stb.). Frederick kisasszony állítólag direkt spilázta túl a szerepét hogy ezzel is érzékeltesse az álomgyár talmi „értékeit” (lásd még az elején a szivárványt ami ugye a Somewhere Over The Rainbow-ra utal) és ha már felszínes országok-városok, akkor itt a

Dubajozós rovat:
Az ész nélkül eltapsolt milliárdok mintapéldája a zöld álomváros, ami ma kihaltan áll a sivatagban: “Masdar City a jövő inkubátora lett volna (...), egy tökéletes, önfenntartó, zöld város. Nem az lett. A fenntarthatóság álomvilága kegyetlen pofont kapott a valóságtól, ugyanis annyira sem fenntartható, hogy megépüljön. A 22 milliárd dolláros vízió 2018-ban egy furcsa, futurisztikus várostorzó a végtelen sivatagban, de töretlenül fejlesztik, a legújabb céldátum a befejezésre 2030.” – Felkészül Dubaj…ja nem, ők már nem is törekednek az önfenntartás látszatára:
dubaj – 5 kirívó szolgáltatás Dubajban, ami tuti nem létszükséglet! – 5 szolgáltatás? Az egész ország úgy luxus ahogy van:
dubaj – The Dubai Frame – a világ legnagyobb képkerete: “Bevallom őszintén, első hallásra elég erős ellenérzéseket váltott ki bennem ennek az épületnek a célja, értelme, mondanivalója.”Wait, a challenger appears:
gretta – g – Wow! – Így épülnek Dubai új Világ-szigetei: “A Föld legfőbb országait ábrázoló mesterséges szigetek között a világ első víz alatti szállodájának terve is szerepel.”Wait, a challenger appears:
OTTHON – Itt az új őrület Dubaiban!: “Esőerdő a luxushotelben!” – Eközben Brazíliában ezerrel irtják a természetes esőerdőket. Bolond világ : (
Szaúd-Arábia Negyed Magyarországnyi várost húz felWait, a challenger appears:
kívül tágasabb – magas élet – Őrület, mit épít már megint Dubai!: “Teljesen olyan, mintha egy mars­béli város épülne a sivatagban. Nem csak teljesen olyan: az is!” MASDAR CITY LIKES THIS Van ahol építeni se kell:
kult – Tech – Tudomány – Mars-szimuláció kezdődött Ománban: “A Dzofár-sivatag a maga sódombjaival és kiapadt folyómedreivel tök olyan, mint a Mars.” – Kivéve hogy a Marson nincs oxigén és a gravitáció is más, de ez ne zavarjon senkit.
toochee – Dubai: ilyen volt - ilyen lett: “A vályogtól, sátrakon át a felhőkarcolókig, a csónaktól a luxusjachtig. Az olajozott hatvan év.” – …avagy pénzért nem lehet józan észt és jó ízlést venni. Sebaj, ha kifogy az olaj, ők is átállhatnak a Mars-szimulálásra ^^
dubaj – La Mer Beach – Dubaj egyik legtrendibb strandja: “Nagyon úgy néz ki, hogy tudják, hogyan kell a nulláról valamit úgy létrehozni, hogy napjaink egyik legtrendibb helyévé nője ki magát!” – Nagyon úgy néz ki hogy LESZAROM helyettük is nekünk kell a klímavédelemre gondolni :SS


SZERDA, JÚLIUS 22.:
ELEMI NIKOTIN

0
Hahó, az ösztön!4!!

Talán érdemes:
Egy héttel hahóöcsi után a folytatást is megkapjuk ugyanúgy egy helyen (M5) és két időben (délután kettőkor illetve éjjel 22:40-kor), ebben Kovács Öcsinek újra „útra” kell kelnie szülei figyelemhiánya miatt akik most inkább a hamarosan érkező kistestvérre koncentrálnak. A leendő bátynak nem ez a fő baja hanem hogy nem tőlük tudta meg a gólyahírt és a Hahó, a tenger! nyilván nem hat úgy az újdonság erejével mint az első rész de attól még teljesen rendben van (felnőtteknek ha nem a nosztalgia akkor Gobbi Hilda, Schütz Ila, Balázsovits Lajos vagy Alfonzó miatt fog bejönni). Éles váltás: fél kilenckor nem az elemi és nem is az Anthony Hopkins-os hanem holland Ösztön vár minket a Cinemax 2-őn, bár ebben is lesz sekszualitás meg szociopata és vele foglalkozó lélekbúvár nő. Utóbbit Nicoline-nak hívják, civilben ő a GoT vörös boszorkánya, Carice van Houten és nagyobb szüksége is lenne a vajákosságra mint az egyetemen tanultakra ugyanis a ravasz bűnöző (Marwan Kenzari) mindent megtesz hogy elhitesse, ezentúl nem fog nőkre vadászni. El is jön a pillanat amikor a pszichiáter gyanakvása alábbhagy, az ápolt meg átveszi az irányítást, csak a kelleténél kicsit előbb és fokozatok nélkül: Nicoline az egyik percben ura a helyzetnek, a következőben riadt kislányként viselkedik – jobban működne ha a direktrisz, Halina Reijn nem játszaná ki Sötét Gyerekkor-kártyát vagy kevésbé ambíciózus témát választott volna a debütáláshoz, a valóság úgyis durvább:

Kössz, biztonság! rovat:
Nemzetközi vizeken történt a nemi erőszak, elengedték az erőszaktevőt: “Egy olasz fiú követett el erőszakot egy brit lánnyal szemben egy hajón. A spanyol hatóságok tehetetlenek.”Keep calm, az elkövetőt majd felfedezi a divatszakma :SSS
Szülinapi kívánság: rendőrautóval vitték haza az óvodást Balatonalmádiban – Az igazán profik nem csak szülinapra kapnak ilyen ajándékot:
Kirabolták a mátyusi polgármesteri hivatalt, majd fel is gyújtották: “Számítógépeket, szeszes italokat loptak az irodából és a könyvtárból. Letartóztatták a két elkövetőt. Az egyik még fiatalkorú, társával szemben több büntetőeljárás is folyik.” – Remélem a TASZ már írja a védőbeszédet!!!
Saját kezét robbantotta le a pomponlányok meggyilkolására készülő férfi...and nothing of value was lost that day, és a tényleges büntetés csak ezután jön majd:
17 éve az első szövetségi halálos ítéletet hajtották végre az Egyesült Államokban: “Daniel Lee 1996-ban végzett egy háromtagú családdal, ezért ítélték halálra.” – Ahelyett hogy kiengedték volna, BRÜHÜHÜÜÜ!4!4!!
A harmadik halálos ítéletet hajtották végre a héten az Egyesült Államokban: “Az 52 éves férfit 2004-ben ítélték halálra öt ember meggyilkolásáért.” – Lásd fentebb...
Lemondott Atlanta rendőrfőnöke, miután a rendőrök egy étteremnél lelőttek egy fekete férfit: “A tüntetők felgyújtották a helyet, ahol az incidens történt.” – Logikus, hiszen az étterem volt a hibás!!
Egy amerikai város hét éve feloszlatta a rendőrségét: “Azóta csaknem a felére csökkent a bűnözés a New Jersey-ben található Camdenben.” – Nincs statisztika, nincs bűntény. LOGIKA 4 TEH WIN!44!!
Chicagóban csikágó van: 25 gyilkosság, 85 meglőtt ember egyetlen hétvégén: “A Chicagói Egyetem kriminalisztikai tanszéke 1961 óta vezeti a részletes bűnügyi statisztikákat, ezek szerint a múlt hétvége abszolút rekord.” – Számolják fel a csikágói rendőrséget és ne vezessenek statisztikát, hátha ott is felére csökken a halottak száma!4!!4!! négy!!
Vélemény @ !B – Kell-e nekünk települési rendőrség? – Dehogy kell, látjátok Amerikában is milyen jól megvannak nélküle :DD


CSÜTÖRTÖK, JÚLIUS 23.:
YEAR FEAR OF THE TIGER
0
Live long and prosper.

Nem érdemes:
Tíz után öt perccel újabb doksi az HBO-n és a Zsarnok. Gyáva. Áldozat. Ivy Meeropol munkája, az ő nagyszüleit még az ötvenes években végezték ki atomtitkok kiadása miatt és ezzel szeretné elmondani az ügyet kenyértörésig vivő Roy Cohn történetét. Ezzel nem is lenne baj de hivatalos nyomozásokban sem véletlenül szokták távol tartani az elfogult családtagokat: Meeropol nem közli a tényeket hanem mindig sugallni akar velük valamit és persze megválogatja a leközölt infókat is, így keveri bele Reagant, Trumpot, Cohn állítólagos melegségét (kihangsúlyozva homofób megnyilvánulásait). Nem azt mondom hogy az állításai nem lehetnek igazak csak azt hogy valamivel hihetőbbek lennének ha közben megcáfolná a (Trumptól-Reagantól független) tárgyalási jegyzőkönyveket is.

Talán érdemes:
Nyolckor újabb zűrös múlttal megvert (pincefogságból szabadult) és pszichológus(nak készülő) csajjal játszik macska-egér játékot egy stalker a Film4-en aki vagy a lány originál elrablója vagy copycat. Hát igen, a Múlt kísértése se sztoriban, sem megvalósításában nem túl eredeti, talán ezért van hogy már külföldön is több néven forgalmazták (Degrees of Fear, Her Worst Nightmare, Trigger Warning). Más: fél tizenegykor sznobriadó az M5-ön Peter Greenaway 1991-es látványorgiájával. A Prospero könyvei nyomokban Shakespeare-t tartalmaz de elzöldülő barátunk a Vihart is a maga képére-hasonlatosságára gyúrja át: a szöveg alárendelődik az ügyesen megkomponált vizualitásnak amiben festményekre és okkult tanokra (pld. Thomas Harriot kabbalisztikus rendszere) egyaránt találhatunk utalásokat. Tényleg a vászon/képernyő összes sarkában lesz valami érdekes, Sir John Gielgud antipólusát, Calibant a brit balett-fenegyerek Michael Clark játssza, a zenéért Michael Nyman felel, az élményt a ruhák (és olykor azok hiánya) teszi teljessé. Mélyvíz, NAGYON nem kezdőknek.

Adele rovat:
stenk – Miért ilyen állati félelmetesek ezek a kisbabák?: “Az eheti videoklipes válogatásunkban olyan nagy név is van, mint Adele, de az ő klipje semmi az ijesztő csecsemőkhöz képest.” – Szerintem Adele legalább olyan ijesztő csak más okból:
party alert – Adele szervezi Jennifer Lawrence lánybúcsúját: “Durva partira számíthat a színésznő, amit a nemrégiben elvált Adele szervez meg neki.” – Remélem lesz róla videó...bár minek, kb. olyan lehet mint a Koszorúslányok:
adele is a násznépben volt – Jennifer Lawrence férjhez ment, megvolt a lagzi – Van közös hányós videó is? LOL!44!
TEJBEN-VAJBAN – Ki volt a Grammy-díjátadó legjobban öltözöttje?: “Versenyben van Beyoncé, Rihanna, Adele és Lady Gaga is. Szavazzon!” – Tárgytalan mert a ruhát azóta ő is kisebbre cserélte:
látványos fogyás – 20 kilót dobott le Adele: “Drake születésnapján mutatta meg új, pluszkilóktól mentes alakját. Szigorú diétájának és a Pilatesnek köszönheti bombaformáját.” – ...vagy A PIÁNAK nem, mert:
kelkáposzta – Egy brazil edző elárulta, hogy mitől fogyhat ilyen drasztikusan AdeleATTÓL HOGY LESZAROM Ooops, wrong day, olvassunk tovább:
GRENFELL TOWER – Adele először mutatta meg magát videóban, mióta drámaian lefogyottLizzo likes this. Ja ő pont nem, és az SJW-k sem:
Cikkekben elemzik, hogyan kell, nem kell, szabad vagy nem szabad éreznünk Adele lefogyós fotójával kapcsolatban: “Eddig az volt a baj, hogy kövér, és elfogadja magát, most meg az, hogy lefogyott.”AKKOR IS LESZARTAM, MOST IS LESZAROM Az lesz a szép mikor a testpozitivitás nevében kötelezik a visszahízásra :DDDD

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés