2009. 06. 13.
A vibrátort, mint hézagpótlót megkapod
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, JÚNIUS 13.: A VIBRÁTORT, MINT HÉZAGPÓTLÓT MEGKAPOD
 
Most jut eszembe, hát nem is írtam semmit a választásokról. Emlékeztek hogy múlt héten szombaton narancs riasztás volt (be is raktam a Tornádómenes képet, amit sajna nem én csináltam)? Na, akkor vasárnap estétől meg egyenesen kettőskeresztes, sőt kettős VÖRÖSKERESZTES fokozatra váltott az a riasztás :DDDD Nade komolyan, nem kell félni a Jobbiktól. Morvai Krisztina például trúblekker metálos, és ezt még az ünneplés közben is volt ideje kimutatni:
(A félreértések elkerülése végett: a képet az Index fotósa csinálta, Kommandante küldte be nekem, én meg csak fotosoppoltam rajta egy kicsit. Akinek van még fotója a győzelem éjszakájáról, az küldje a hotmailes címemre, mert több helyen leszedték őket :[ )
Az M1-en 21:20-kor Tűt keresnek a szénakazalban. Kémtörténet a második világháborúból, Patyomkin-falvakkal terhelve. A TV2-n 20:00-tól Ottalvós buli, a kamaszodó lányok utolsó játszadozásai a felmőttkor küszöbén, az első autólopás, az eélső csók ideje... Űh ez de komoly lett, erre iszom egyet. Amennyire elmegy kategória az Ottalvós buli, annyira kerülendő a Scooby Doo 2.: Szörnyek póráz nélkül (19:30-kor az RTL Klub műsorán). Egyszerűen és nagybetűkkel: FASZSÁG, ahogy a rajzfilm, vagy az első mozifilm is az volt. Egy újabb adaptáció rögtön ezután és főleg ugyanott, képregényből (Constantine - A démonvadász), 21:15-től. Hát ez is csak ilyen hézagpótló film, mert nem egy egésztesés élmény, az alapul szolgáló képregényt meg gondolom legalább nagy vonalakban ismeritek: Men In Black steampunk remixben. Brainless fun, ahogy az ábra is mutatja:
És ha már hézagpótlás, szintén az RTL-en 23:55-től két házaspár történetét láthatjuk, akik egymás nőivel töltik be az életükben tátongó hézagokat, még a címe is aszongyahogy: Hé, szomszéd, mi a hézag? Közben meg elfelejtkeznek róla, hogy a vibrátor is hézagpótló, és még a házasságot is feldobja, a menyasszonytáncról nem is szólva. A finomságokra éhesek 22:20-kor kapcsoljanak az M2-re, aholis az Immortal - Ad Vitam, vagyis a Halhatatlanok című Enki Bilal-adaptációt adják. Szerintem nézhető, bár nem fogod elsőre a szívedbe zárni, a számítógépes és élő szereplők keverése is kicsit zavaros, a Doom/Quake-motorral működtetett Ötödik elem-látványvilágról nem is szólva. Akárhogy is, én először utáltam, aztán mindezek ellenére megkedveltem (bár rajongója nem lettem, de időnként megnézem újra és újra).
 
VASÁRNAP, JÚNIUS 14.: ISMÉT RÉSEK ÉS HÉZAGOK
 
Mivel a tévék ismétlik magukat, ezért a legkevesebb, hogy én is ezt teszem majd. A Viasat3-on este Sylvester Stallone csap össze Mr. T.-vel a Rocky 3-ban, 21:50-től a Madonna-fanok izzítják a popkornt a TV2 előtt (James Bond: Halj meg máskor, szeritem Madonna leggyengébb számával), előtte ugyanott egy kis Michael Douglas-alázás (Apósok akcióban), aki ugyanazt teszi itt, mint Robert DeNiro a pánikos meg apádra ütök-ös filmjeiben, vagyis a korábbi imázsát rombolja, de porig. A tévék nézőkért vívott csatájában a hülye RTL Klub a Gyűrűk Ura-trilógia utolsó részét adja, jól elkülönítve a többitől. Kellett a hobbit-orgiát emlegetnem legutóbb! De legalább látjátok, hogy nem én igazodok a műsortervhez, hanem hozzám igazítják!
A Duna ekkora adok-kapok közepette mit is tehetne, ők is ismételnek: nyolctól Válás olasz módra Marcello Mastroiannival, ti pedig ha nyugovóra tértek, az ördögvillás kép lebegjen előttetek! Vagy ez:


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés