2020. 08. 08.
Trudeau Rudi (aug. 8-9.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Trudeau Rudi (aug. 8-9.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, AUGUSZTUS 8.:
EMPTY SPACES
0
Pakoló rendelésre.

Nem érdemes:
Nyolckor valóságalapú 2018-as propaganda az HBO-n egy erős női tudósítóról, Marie Colvinról (Rosamund Pike) aki mindig a vihar középpontjában van és mindig elmondja az igazat, legyen szó délszláv válságról, Tamil Tigrisekről vagy Szíriáról. Az ennyire problémakereső figurák többnyire jó családból származnak és valami morbid erkölcsi érzettől vezetve állnak a (szerintük) jó oldalra amiről jó esetben később elismerik hogy nem teljesen az, rosszabb esetben örökre azonosulnak vele holott ha egy kicsit is figyeltük az arab tavasz „spontán” kialakulását máris ezer sebből vérzik Colvin Személyes háborúja. Az ő életét amúgy már feldolgozták egyszer ugyanabban az évben az Under the Wire-rel és bár Matthew Heineman nem rejtegeti a riporternő problémáit (PTSD, alkoholizmus) de az A Private War attól még az amit sugall: elfogult, egyoldalú bemutatása egy nyugati szemmel átláthatatlan helyzetnek (emlékezzünk vissza hogy a Rambo 3-ban még a tálibok voltak a jófiúk). Normális ember legkésőbb egy végzetes sérülés után valami biztonságosabb szakma felé nézne, Colvin még akkor se volt hajlandó erre miután Sri Lankában fél szemére megvakította egy repeszdarab, sőt azt lehet mondani ezután még jobban kereste a halált ami végül Szíriában talált rá. Isten nyugosztalja, de remélem kevesen tekintik majd követendő példának úgy a tudósításait mint a viselkedését.

Talán érdemes:
Kilenckor Hallmark rom. kom. az Izaura TV-n melyben romantikus délibábot kergető nőnek segít be a Nagy Ő fia - nem úgy, hanem összehozza művész apjával akire a hölgy egy kiállításon vetett szemet. A Barátnő rendelésre angol címe jobban lefedi a tartalmat és a cél által szentesített elektronikus eszközöket a Friend Requesttől az emailig és bár nem „rendes” mozi de még így (és a leadócsatorna neve dacára) is élvezhetőbb egyes mai mainstream társainál. Nagy időugrás: a retekklubbon Miklauzic Bence 2014-es egyhelyszínes, Parkolóban játszódó filmje éjjel fél kettőkor ami a felszínen két világnézet (műveljük kertjeinket kontra anyagiasság) összeütközése. Valójában összetettebb a felállás merthogy a saját kis birodalmába visszahúzódó magamura Légiósnak (Lengyel Ferenc) ugyanúgy megvannak a gondjai (midlife crisis) és sötét titkai mint a drága kocsiját hozzá szállító akarnok businessmannek (Szervét Tibor) aki kapásból megtalálja az egyetlen üres, de foglalt helyet. Azt lehet mondani hogy a maga idejében nem jutott el a közönségéhez, nekem így is jobban bejön mint a túlhype-olt Rókatündér vagy az X – A rendszerből törölve.

A seksz, a szipu rovat:
Szerelem a koronavírus idején Edition:
Rajtunk van az apokaliptikus kanosság: „A szex és a pornó segíthet enyhíteni a járvány miatti szorongást, a párkapcsolatok pedig sokkal nagyobb terhelés alatt vannak. Hogyan szexeljünk a koronavírus alatt?”Keep calm, majd Trudeau-ék megaszongyák nekünk:
Kanadában a szexuális együttlétekhez a glory hole-t ajánlják a koronavírus miatt: „A kanadai egészségügyi szerv hivatalos ajánlásai között szerepel, hogyan lehet biztonságosan szexelni: minél kevesebb kevesebb fizikai kontaktussal.” – Igen, a glory hole az EGÉSSÉG!es seksz netovábbja...ja nem az:
drogriporter 18+ Chemsex Budapesten: amikor elkap a gépszíj: „Egy budapesti meleg srác vall őszintén és tabuk nélkül arról, hogy mi a chemsex.” – Ti is pont a legjobbkor nyomjátok a partnercserés-drogos anonim csoportsekszet: „A chemsex elsősorban a meleg és bi fiúk és férfiak eseménycentrikus drogozása (...). A chemsex-el gyakran együtt jár a magasabb kockázatvállalás (pl. védekezés nélküli szex, fecskendők és tűk megosztása), az intenzív, akár napokig tartó partik után a súlyos depresszív időszakok, pszichés problémák.” – ...és persze megint a többségi társadalom tehet arról hogy hogy nekik (is) az ilyen partik jelentik a boldogság kis köreit: „A melegként, biszexuálisként való létezéssel együtt járó kirekesztés és megbélyegzés, a különféle traumák feldolgozatlansága, a magány mind hozzájárulnak ezeknek a problémáknak a súlyosbodásához.”
Két hét karantén várhat a sztriptízbárban szórakozó NBA-kosarasra Wait, a challenger appears:
Hú de kínos! Olaszországban koronavírusos lett egy prostituált, most minden kuncsaftjának családostul kell jelentkeznie – Kössék össze a kellemest a hasznossal és legyen ez az első lépés a mozaikcsalád felé:
FELMERÜLŐ KÉRDÉSEK – Ebből a hármaspárból a férfi folyton vállveregtést kap, a nők kínos kérdéseket – Pedig fordítva kéne lennie ahogy Will Smith-éknél:
Jada Pinkett Smith állítólag férje áldásával folytat viszonyt egy 27 éves énekessel: „Egy August Alsina nevű énekesről van szó, aki egy interjúban azt mondta, ő és a színésznő járnak. Egyébként 21 év van közöttük.” – Milyen nyitott, progresszív gyerek ez a Will Smith!!!! Mondjuk nincs sok választása, pedig:
Nem mindenben ért egyet Will Smith és felesége a házasságukat illetően – Van valaki aki nem szarja le a „véleményét”? Igen, van:
Will Smith csúnyán összeveszett 50 Centtel, mert a rapper rákérdezett a megcsalási sztorira – Willie fiú, itt egy jótanács: ne a haverjaiddal keménykedj ha az asszony kedvéért lettél papucsállatka :DDD


VASÁRNAP, AUGUSZTUS 9.:
A FELLELÉS KORA
0
Más férfiak, másabb dogok.

Talán érdemes:
Nyolc előtt öt perccel megint állatság de ezúttal a retekklubbon és több szálon kibontva, közös bennük hogy a négylábú barátok megváltoztatják a rájuk gondot viselők életét, így lesz a Kutya egy nyárból mindegyikük számára happy end. Persze főleg az ebeknek merthogy javarészt mentettkutyás sztorikat kapunk: lesz nevelőszülőkhöz kerülő kislány aki csak akkor nyugszik meg amikor egy talált kutyusban sorstársra lel, megözvegyült férfi aki elkóborolt kedvencét keresve lép túl a gyász lelki korlátain, a végkifejlethez a keretet a helyi menhely Nagy Eseménye adja. 21:20-kor a rivális kanálison (TV2) Tom Cruise meglepően jó sci-fi-je melyben magányos (?) drónszerelőt alakít aki a háború által leamortizált Föld maradék energiaforrásait kitermelő gépekre vigyáz ám egy nap homokszem kerül a fogaskerekek közé egy lezuhanó űrhajóval és az abból kimentett túlélővel... Nem akarom nagyon lelőni a Feledés tartalmát, aki még nem látta, pótolja SPOILER bár P. K. Dick munkássága és a Mátrix ismeretében nem lesz akkora meglepetés a Nagy Csavar SPOILER VÉGE. Közben negyed tízkor jön egy kis drámázás a Dunán ahol Liam Neeson próbálja kideríteni, ki lehet A másik férfi akivel (súlyos betegen elhalálozott) felesége félrelépett, és persze első felindulásában valami csúnyát akar tenni vele de aztán rájön hogy Ralph (Antonio Banderas) nem az a sematikus ostoba latin pléhboj akinek elsőre gondolta. Az Other Man a Parkolóhoz hasonlóan arra ösztönöz hogy a külcsín mögé lássunk és ez is a marketingen vérzett el ugyanis inkább agyalás a gyászmunkáról-megbocsátásról mint sima suspense/thriller (aminek anno hirdették). 23:20-kor majdnem ugyanezt a vonalat viszik tovább a Szerelem és más drogokkal a Prime-on Jake Gyllenhaal és Anne Hathaway párosával, előbbi a főnök feleségével hetyegő (és emiatt kirúgott) menedzser, utóbbi a Parkinson-kóros csaj aki nem tudja hányadán is áll az eddig csak gyors menetekre hajtó pasassal és persze betegsége miatt is fél elköteleződni.

Nem érdemes:
Nyolckor a Csillagok háborúja-saga leggyengébb láncszeme az HBO-n ami után sírva követeljük vissza Jar Jar-t és még a Holiday Specialt is mert azok ugyan cikik voltak de legalább eredetiek. A Star Wars: Skywalker kora ezzel szemben szemlátomást patikamérlegen adagolja a kötelezően diverz karakterek mellé a fan service-t (Luke, Lando és a Leia hercegnő ténylegesen posztumusz feltűnése) meg az eddig csak utalásszerű meleg/leszbikus vonalat (amivel nem volna bajom ha korábban is lettek volna benne ilyenek és nem csak az SJW-k hatására pakolta volna bele a Disney). Az igazi csapás mégis az hogy közben a teljes Jedi-legendáriumot átírták, az alapszereplőket részenként kinyírták (Hant az Ébredő Erőben, Luke-ot az Utolsó Jedikben, SPOILER Leiát meg ebben SPOILER VÉGE), az űrbeli lovasok (!!!) pedig elmennének egy Asylum-filmben a megacápa és a robotkrokodil mellé (bár azok legalább úgy szarok hogy nem is akarnak másnak látszani) és akkor itt is a

Star Wars rovat:
moviefunatic – Star Wars: Skywalker kora: “Az utolsó Jedik baklövései után ott próbálja menteni a menthetőt, ahol csak lehet.” – ...és pont emiatt lesz bukó, bár kimagyarázzák:
Sok stúdió örülne a Skywalker kora gyenge nyitóhétvégéjének: “A Star Wars kilencedik része már több mint 374 millió dolláros bevételnél tart.” – És? Attól jobb lesz?
A Star Wars egyik főszereplője keményen nekiment a fehér rasszistáknak: „A George Floyd megölése miatt kifakadó John Boyega közölte: ő nem Hollywoodban él, neki nem számít, ha a karrierje sínyli meg a véleményét.”LEWIS HAMILTON LIKES THIS A karrierje inkább a saját hülyeségét fogja megsínyleni:
A Finnt játszó színész miatt került az Ebay-re az új Star Wars forgatókönyve: „John Boyega egy buli után felejtette az ágya alatt. A takarítók találtak rá, és kezdték árulni.” – A Disney lájkolta ezt. Ja nem, cserébe megvan a bűnös:
Letartóztatták Luke Skywalkert. Igen, tényleg! – Ez azt jelenti, nem lesz több Star Wars? HALLELÚJA TESTVÉREIM, HALLELÚJA!!...ja nem:
cinematrix – Új animációs Star Wars-sorozat jön 2021-ben: „A Star Wars: The Bad Batch a Disney Pluson lesz látható. Ez már az ötödik most készülő sorozat.” – Az előző négyet se láttam...
A világháború érdekesebb, mint a csillagok háborúja: „Hosszú idő után érkezett olyan film, ami letaszította a trónról a Star Wars: Skywalker korát.” – Jó-jó, de hogy lehetne arról még ezer bőrt lehúzni, egyáltalán gyerekeknek eladni, és ha már politikai párhuzamok:
A KILÓ NEM SZÁZAT JELENT – A Birodalom való­jában a jó fiú George Lucas Galaxisában: „Mitől lennének a Jedik jobbak bárkinél, ha embertelen nézeteket hirdetnek?” – Nocsak, huszonhat évvel a Shop-Stop után neked is leesett miről szól valójában? :DDD
Itt a Skywalker kora utolsó előzetese: „Látványos, küzdelmes kalandfilm lesz a Star Wars 9, pont a kellő mennyiségű űrpornóval, viszont Bazi Nagy Gömb Alakú Szuperfegyver nélkül.” – Űrpornó helyett fogadjuk meg az Ismeretlen Mémgyáros tanácsát és válasszuk a rendes pornót:
0

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés