2020. 08. 15.
Sörény as Guard. (aug. 15-16.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Sörény as Guard. (aug. 15-16.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, AUGUSZTUS 15.:
CSALÁDUNK A GILEÁD.
0
Wednesday, ne bohóckodj!

Talán érdemes:
Haladjunk visszafele: fél tízkor Susanne Bier-től meglepően gyenge darab a Dunán Jennifer Lawrence-szel fakitermeléssel foglalkozó férfi Erős Feleségeként aki (élete párja háta mögött) egyre nagyobb szerepet vállal a cégben, főleg a problémaforrások eltakarításában. Serena végső és legfőbb ellenfele férje üzlettársa akinek féltékenysége a nő akaratosságával párosulva robbanásveszélyes helyzetet teremt de keep calm, a mezei néző számára ezt is csak a seksz-jelenetek mentik (mind a hat, sznobok a zene vagy az operatőr miatt fognak emlékezni rá), sokat elmond róla hogy az utómunkálatok több mint egy évig tartottak de így se tudták 110 perc alá kurtítani. Előtte kilenckor pörgős akciózás a Film Mánián, itt Eric Bana és Olivia Wilde játsszák a Kelepcébe került rabló-testvérpárt akik egymástól elválva indulnak Kanada felé. A hugi amúgy is önállósodna, erre meg is lesz a lehetősége a börtönből szabadult ex-bokszoló (Charlie Hunnam) mellett aki felveszi a kocsijába. Ő visszavonult seriff apját (Kris Kristofferson) és anyját (Sissy Spacek) indult meglátogatni de ahogy sejthető, a Nagy Találkozásból nem lesz békés Hálaadás-napi vacsora, főleg mert a lány testvére eközben sorra öli az útjába kerülőket. A Deadfall pörgős másfél órás kikapcsolódás, manapság már ezt is értékelni kell és ha mai alkotásoknál tartunk, az HBO-n nyolckor tavalyi remake az Addams Family-ból akiket ezúttal CGI formában láthatunk amint próbálnak megfelelni az őket anno elüldözők elvárásainak. Amazok Addamsék privát paradicsoma helyére lakóparkot terveznek és a rajzolt szériában (meg a mozifilmekben) alapvetően az volt a fő humorforrás hogy A galád család NEM akart megváltozni, számukra teljesen normális volt ahogy éltek, inkább őket lepte meg hogy mások meglepődtek rajtuk, itt viszont még Wednesday is igyekszik beolvadni az iskola tanulói közé. Nincs igazi kultúrsokk a proto-goth família és az átlagemberek között, a régi poénok nagy részének búcsút intettek a polkorrektség nevében, a kígyó ott harap saját farkába hogy közben előkerül a „te is más vagy, te sem vagy más”-mantra, vagyis a készítők elfogadásról beszélnek miközben átírták amit sértőnek gondoltak.

Remake rovat:
MOZI – Egy évet csúszik a Forrest Gump remake premierje...and nothing of value was lost that day.
A hihetetlenül zsugorodó remake: „Az eredeti íróval gondolják újra a sci-fi klasszikust.” – Minek? Szőke András már ezt is megcsinálta a Töpörödővel...
Mozi – Miért csak az egyik Wachowski ül a Mátrix 4 rendezői székében? – Tippelek: mert közben egybeoperálták magukat?...
ELŐZETES – A filmtörténet legszemetebb nővére fiatalon is szörnyeteg volt: „A Ratched című Netflix-sorozat a Száll a kakukk fészkére ikonikus gonoszának fiatalkorát dolgozza fel.”ERRE IS NAGY SZÜKSÉG VOLT, KEN KESEY LIKES THIS Looks like a job for GABOUREY SIDIBE Ellen DeGeneres :DDD
Mozi – Dave Franco játssza el a tejfehér rappert: „Nem, nem Eminemet, hanem a srácot, aki előtte jött, az egyszámos csodát, Vanilla Ice-t, és még nem tudjuk, az ő életén mit lehet eljátszani, de a projekt mégis izgalmasan hangzik.” – Az Évezred filmje. Ja nem az.
k – A mondat, ami miatt Daniel Craig James Bond lett: „Hiába unja már a szerepet, Daniel Craiget James Bond csinálta meg. Egyetlen mondaton múlott az egész.” – ...és kivételesen nem én szarom le hanem ő maga, mert „amikor Bond vodka martinit kér, felteszik neki a klasszikus kérdést, hogy rázva vagy keverve kéri. A forgatókönyv szerint a Bond következőt válaszolja: Úgy nézek ki, mint aki nem szarja le? Ennyi. Ezért vállaltam el” - mesélte Daniel Craig.” – ...és nem ez az egyetlen változás a sónkanerishez képest:
Őrület, James Bondnak gyereke van!: „Történelmi fordulat látszik körvonalazódni a Bond-franchise-ban.” – Legalább egy másik férfitól van gyereke? Mert ha nem akkor felejtős...
MOZI – Jön a harmadik Tron film, megvan a rendezője is: „A Disney olyan régóta tervezi az 1982-es Tron, avagy a számítógép lázadása és a 2010-es Tron: Örökség folytatását, hogy sokan már lemondták róla – de most alakulni kezdett a dolog.” – Remélem most már IGAZI programok fogják játszani benne a programokat :DDD


VASÁRNAP, AUGUSZTUS 16.:
ŰRHAJÓ, SZÁLON
0
Everybody knows Dracula!

Talán érdemes:
Nyolckor gyenguska vámpírkodás a Film Now műsorán ahol Az ismeretlen Drakula eredettörténetére derül fény aki a Kereszténység Védelmezője volt míg csalódása után át nem állt a sötét oldalra mint Darth Vader. Vlad Tepes a másik nagy félreismert-félremagyarázott nemesi híresség Báthory Erzsébet mellett akit mindig elő lehet húzni a kalapból ha vérre és meztelenségre van szükség, gondolom nem most hamisították meg utoljára a sztoriját. Fél tízkor Asghar Farhadi túlnyújtott (bő százharminc perces) Almodóvar-utánérzése a Duna TV-n a Mester által is sűrűn alkalmazott színészekkel (Penélope Cruz, Javier Bardem) és operatőrrel-jelmezessel, holott Mindenki tudja hogy újabban Pedro bácsi is elbizonytalanodik saját stílusában. Mondjuk Farhadi sem ragad le egyetlen műfajnál: az egész egy esküvővel kezdődik, emiatt utazik haza Spanyolhonba Laura (Cruz) a gyerekeivel ahol aztán elrabolják a lányát és váltságdíjat kérnek érte. Ennek kapcsán esnek ki a csontvázak a szekrényekből, főleg családja féltékenysége egykori cselédjük immár felnőtt, házas és borászként sikeres fia (Bardem) iránt akibe régebben Laura is szerelmes volt (nem mellesleg eladta neki a szőlőbirtokot). Fél-, háromnegyed órával megkurtítva tényleg hihető lenne amit az ajánló állít róla („feszes”) de „misztikus thriller” még úgy sem lehetne belőle. A retekklubbon a Deliverance és a Cliffhanger fura keveréke 22:10-től: angol hegymászó-társaság túrázás közben a skót felföldön fogva tartott kislányt szabadít ki és szeretne eljuttatni az első rendőrörsig amit a gyerekrablók igyekeznek meghiúsítani ám hamarosan rájuk is vadászni kezd a fogoly apja aki mellékállásban szerb háborús bűnös. A Hajszálon az életed első egy órája izgalmas thriller ám a feszültséget sajnos nem tudják fenntartani a befejezésig főleg onnantól hogy a sima vérontást választják a suspense helyett de egyszer még így is érdemes megnézni. Mindeközben kilenctől francia sci-fi sorozat első két része a Filmbox Extra HD-n a Vörös BÁRÓ bolygó meghódításáért versengő űrhajóscsapatokról akik közül az amcsik tanulják meg hogy az elsőségben nincs köszönet, figyelmeztetik is a franciákat hogy NE menjenek értük. Igen, kitaláltad, az ő Küldetésük innentől kiegészül a korábban érkezettek megmentésével...akik helyett egy, a hatvanas években meghalt/eltűnt orosz kozmonautát, Vlagyimir Komarovot találnak aki mintha az idő féregjáratain keresztül került volna ide. Nem az a baj hogy a Nyolcadik utastól a Halálhajóig mindenből merítenek hanem hogy ezt szükségtelen seksz-jelenetekkel és még feleslegesebb Amerika-ellenes propagandával pakolták tele.

A seksz, a szipu rovat:
A tinédzser Ben Stiller simán felhívta a szüleit, miután kipróbálta az LSD-tA drog rossz, értem, tessék szépen megmaradni a sörnél:
arcanum – A sörhiány évtizedei: „A sörellátás éles politikai kérdés volt a szocializmus évtizedeiben. A sörfogyasztás és a sörhiány együtt nőtt nagyra.” – Érthető, józanon nem lehetett elviselni a Kádár-rendszert, az imperialisták persze most is pazarolnak:
Tízmillió liter sört kell kiönteni Franciaországban, mert megromlott a járvány miatt: „Ez négy olimpiai úszómedencét megtöltő mennyiség.” – Basszus miért nem nekem szóltatok?! Hívtam volna a haverokat is egy kis Sörolimpiára...
A NAGY KISOKOS – Amit a többszörös női orgazmusról mindig is tudni akartál – Az egyetlen dolog amit tudni kell róla az az hogy nem létezik.
Csajok & Pasik – "Fizikailag nem csalt meg...": „Szerintem annak nem kéne törvényszerűnek lennie, hogy idővel a szenvedély elmúlik, mi pedig két bútordarabbá válunk egymás mellett.” – Jaja, „fizikailag nem csalt meg” de elkövette a gondolatbűnt ergo máris otthagynád.
A pénisz- és a vaginaillatú gyertyák után természetesen itt az orgazmusillatú is – ...de csak férfi kiadásban...ja nem:
BEC DONLAN – Ismerkedjen meg egy nővel, akinek orgazmusa tud lenni a hasizomgyakorlatoktól!Impossible, she’s just divided by zero!!!!
Randiblog inbox – Éhes nő vagyok. Szeretem, amikor örömet szereznek nekem is – Tudjuk, te csak könnyen leszel szerelmes. Milyen kár hogy a múltad a komoly kapcsolatba is követ majd:
Csajok & Pasik - „Hány férfival voltál előttem?”: „A pasim közel napi szinten faggat erről.“Mondd neki azt hogy harminchéttel, oszt’ jónapot.
HÁTSÓ SOR KÖZEPE – Hollywood legszebb színész­női: Stormi Maya: „Maya egyelőre Hollywood kevésbé közismert színésznői közé tartozik, de ezt a galériát neked is látnod kell!”SUNÁZNÁM Oops, összekevertem egy másik Stormyal, mondjuk műanyagtartalmából ítélve akár ő is lehetne pornós:

Segna 2020.05.08. 13:05:10
Ha ez a nő eredetileg szőke... akkor én golyatöcs vagyok vagyok vagy gulipán. ;-)
Már meg ne haragudj, de rém ostoba feje van, és nekem ezért nem szép. Meg annyira mű az egész ahogy van, szőkére dukkózva meg egyenesen félelmetesen életidegen. Ennek a mulatt bulának nulla kisugárzása van. Egy színésznő nem itt kezdődik.
Persze lehet, hogy csak szerencsétlen a portfóliója, de akkor meg annyi esze nincs, hogy ilyen képekkel nem komoly szerepekre fogják behívni, hanem csak olyanokra, ahol a szilikon csöcseivel kell domborítania.

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés