2020. 08. 22.
Jugó görlz rulz! (aug. 22-23.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Jugó görlz rulz! (aug. 22-23.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, AUGUSZTUS 22.:
SICK IN THE WOODS
0
Goldie lookin’ chainz.

Talán érdemes:
Haladjunk fordított időrendben: a Dunán fél tíz után öt perccel szánkba rágják az amúgy is köztudott igazságot miszerint Szeretet nélküli házasságban elvész a gyermek, akár szó szerint is – ez történik a válást megváltásként váró orosz párral akiknek fel sem tűnik hogy közös fiuk lelécelt. Mondjuk sok örömük már a kapcsolat elején sem volt: a nő zsarnok anyjától akart szabadulni, a férfitól elvárták hogy családot alapítson, a gyerek meg csak úgy jött tervezetlenül (mégis ő volt közülük a legbátrabb-legokosabb), talán nem nagy SPOILER ha elárulom hogy happy end sincs csak a jövőben már új partnerekkel követhetik el a régi hibákat. Hangsúlyosan depresszív alkotás amit felesleges volt 130 percesre nyújtani, legkevesebb másfél-, max. egy és háromnegyed óra bőven elég lett volna belőle, a díjak-jelölések elsősorban a rendező, Andrey Zvyagintsev személyének-politikai kiállásának szóltak (meg persze annak hogy Oroszországban játszódik, pedig ilyen iszony-viszonyok mindenütt előfordulnak). A retekklubbon pontban kilenckor kétéves olasz variáns A négy testőrre akik itt már boldog nyugdíjas-éveiket élvezik a maguk módján: egyikük (Aramis) keresztre cserélte a kardot, a másik (D'Artagnan) pásztorbotra de van köztük drog-, és seksz-függő is (Porthos ill. Athos) de semmi pánik, Ez még nem a vég: a királynő még egy utolsó feladatot ad nekik... Felnőtt-vígjáték a lenyugvó nap erejéről, avagy öreg muskétás nem vén muskétás. Fél kilenckor „zene” közeli depizés a Cinemax 2-őn nagyot álmodni merő csajról (Slick Woods) aki máris STÁRnak hiszi magát még úgy is hogy művésznevét egy angliai drum and bass-producertől (Goldie) lopta. Az áttörés karnyújtásnyira van némi háttértánccal valódi STÁRok videóiban, ehhez először is menő ruhák kellenének (VAGY INKÁBB AZOK HIÁNYA, LOL), és hát be KELL futnia hogy gondot viselhessen őt bálványozó testvéreire (anyjukat időközben elvitték a rendőrök), a megoldás kézenfekvő: lopni kell... Sam de Jong látványban Hype Williams-et idézi (csupa hype és külsőség), tartalmilag Spike Lee-t (szimpatizálj bűnözőkkel!!! SZIM-PA-TI-ZÁLLJJJ!!!), pozitívum a realista befejezés, ettől függetlenül Woods-nak meg kéne maradnia a modellkedésnél, az jobban megy neki mint a ritmusra mozgás – bár ha úgy vesszük, mások egész karriert építettek nulla tehetségre, sok szilikonra és még több vetkőzésre:

„Zene” és „film” rovat:
The Cardi B Edition:
Életfogytiglani börtönt kapott a doktorandusz, aki legalább 48 bedrogozott férfit erőszakolt meg Manchesterben: „Tíz éven át vadászott részegekre szórakozóhelyek környékén.” – Bezzeg ha nő lenne még rappelhetne is róla amivel milliárdokat kereshetne:
Egy ilyen óra jóval 60 millió Ft fölött lehet – Cardi B kislánya, Kulture gyémántos Patek karórát is kapott 2. szülinapjára – Hát igen, ILYEN EGY JÓ ANYA!4!!!4!! van képe a kultúráról elnevezni a gyerekét pedig neki magának köze nincs se ahhoz, se a jó ízléshez:
Cardi B fekete hattyújelmezben sétált be a bíróságra: „A rappernő nem kér a formalitásokból: nyakkendőben és hosszú tollas kabátban áll ki az igazáért.” – Jól tette, példamutató Harcot vívott a Patriarchátus ellen...ja ez nem az az ügy, lapozzunk.
CARDI B MÁR ONLYFANSEN IS! – Beszólt Cardi B-nek a nagymacskák miatt Carole Baskin a Tiger Kingből – Biztos véletlen hogy Cardi pont a 99%-ban pornóSTÁRok által használt OnlyFans-en van fent. Ja nem:
A cím jelentése: nedves punci – WAP – Spriccelő női mellek, Kylie Jenner és párosodó tigrisek Cardi B új klipjébenA bedrogozott áldozatai tuti lájkolták ezt!! Ja nem: „A fenti hangkompozíció (...) egy duett Megan Thee Stallionnel (...). (...). A videót a megjelenését követő első 24 órában 26 milliószor tekintették meg világszerte, ami korábban még sosem sikerült nőielőadó-kollektíváknak.”YOU GO GIRLS, áttörés az üvegplafonon és ehhez még vetkőzniük se kellett. Ja de, az egész úgy pornó ahogy van: „A szerzemény címe (...) a Wet-Ass Pussy, azaz nagyjából Lucskos punci rövidítése. A videó bevezető képsorai vizuálisan is megjelenítik a szóban forgó nedvességet (...), és több helyen is feltűnnek spriccelő mellek. Feltűnnek még ezen kívül párosodó tigrisek, incselkedő kígyók, valamint Kylie Jenner és még néhány további, számunkra talán kevésbé izgalmas vendég: Normani, Rosalía, Mulatto, Rubi Rose és Sukihana.” – Hol van GIANNA MICHAELS Bella Thorne?? Ooops, rá máshol van szükség:
:-* Bella Thorne beugrott egy leszbicsókra egy 19 éves, ausztrál énekesnő klipjébe: „A 22 éves színésznő rendezett már pornót is, és ez se semmi. Halsey-nak szintén új klipje van orgiasztikus jelenetekkel, pucér lovaglással.” – Ja hogy tőlük female empowerment a pornózás meg a sekszes klipek?... Értem, vagyis dehogy... Nap kommentje Cardi videója alól:
0

VASÁRNAP, AUGUSZTUS 23.:
CATS INTHE BOWL?!
0
Hagrid dislikes this!

Nem érdemes:
HBO, 20:00 – Minek a mutatója ha egy filmet már a bemutatása évében tévében láthatunk? Vagy az óriási sikeré (=tudják hogy biztosan leülnek elé a népek) vagy a katasztrofális bukásé és nem nehéz kitalálni az Artemis Fowl melyik kategória. Pedig minden adott volt: impozáns életművet maga mögött tudó direktor (Kenneth Branagh!!!), valamikor (igaz, színészként) szintén tiszteletreméltó producer (Robert De Niro), és persze a STÁRok (Colin Farrell, Judi Dench) valamint az sem mellékes hogy ez is fantasy-regényből lett adaptálva. A hiba a kisgömböcként zabáló-növekedő Disney-ben lehet akik kiherélték Eoin Colfer könyveit és az abban található mesevilágot, itt már nincsenek igazán rosszak és Fowl se az azokból megismert laza bajkeverő. Kicsit mintha a Halle Berry-féle Macskanőt látnánk: itt van egy szuperképességekkel rendelkező karakter akinél szürkébbet-átlagosabbat keresve se találhatnánk, még az eltűnt apa utáni kutatás és a közben felfedezett tündérbirodalom is teljes érdektelenségbe fullad (cserébe – ahogy minden Disney-matinéban – itt is halottat csináltak a főhős anyjából). Még valami: nehéz eldönteni hogy Dench ebben cikibb-e vagy a Macskákban.

Talán érdemes:
Addig emlegettem Almodóvart hogy ma féléjfélkor leadják 2002-es (és kissé ismétlésgyanús) dobását a Dunán. A Beszélj hozzá! látszólag egyszerű felállású: kómába esett táncoslány rajongó ápolója segít a kórterembe érkező, ugyanabban az állapotban vegetáló női matador imádójának megtanulni a betegekkel való kommunikációt. Az előrelátható fordulatokat (az egyik öntudatlan nő terhessége, a két férfi barátsága) néha explicit vizualitás váltja (ennek tudatában nekünk magyaroknak különösen pikáns lesz az elején a Pina Bausch-balett). A maga idejében sok díjat besöpört, nem tudom ma mit szólnának hozzá, hiába Almodóvar mássága meg a bikaviadal (ami ugye a macsóság netovábbja) gender-kifordítása: az állatvédőktől a hesstegmítú SJW-k-ig bárkinél kiverné a biztosítékot ha most mutatnák be. Fél kilenckor a Brexitre reflektálnak a Cinemax 2-őn kissé KFT-s címmel (Macska a falban), mindennapi problémákkal egy emeletes házból ami magát a szigetországot volna hivatott szimbolizálni: felújításra szorul de ezt a lakók többsége nem bírná ki anyagilag, az egyedüli fény az éjszakában a bevándorolt bolgár építésznő aki viszont még nem ismeri a legendás brit bürokrácia sötét útvesztőit. Kissé öncélú darab de még így is közelebb áll hozzánk mint a tíz előtt tíz perccel (és a Filmbox Extra HD-n) adott Függők ami jó sok first world problémát zúdít ránk és amiben munkája során ilyen-olyan addikciókat (seksz & brogz & RAKENROLL) felszedett pornó-producert rángatnak el Londonból egy amerikai terápiára ahol sok hozzá hasonló cipőben járó személyt kúrálnak. A kezelésbe időnként családtagok is beszállhatnak így az intézmény tulajai meghívják barátunk ex-feleségét (Jennifer Tilly) is, ő azonban titokban aktuális barátnőjéért (Donna D'Errico) küldött vagyis jöhet egy jó kis spontán IRL pszichodráma – és tényleg mert az Intervention nagyrészt improvizációkból született. Témánál maradva jöjjön is

A seksz, a szipu rovat:
The Party Hard Edition:
Kokainbuli közben csaptak le dílerekre BudapestenWait, a challenger appears:
LIFE – Orgiák és drog: így szórakoznak idén a Szexszigeten (18+): „Koronavírus ide vagy oda, idén sem marad el” – ...de csak ha a sariatanács is rábólint ^^
SVÉD OTTHON – ÜNNEP – Midsommar, észak legfontosabb ünnepe: „Egy ünnep, amikor a svédek elengedik magukat, meztelenül fürdenek, táncolnak, énekelnek, házasodnak és elválnak.”LÁSD FENTEBB Tudjuk milyen az ilyen, ha máshonnan nem akkor a nálunk forgatott horrorból :DDD
Egy harmincéves texasi férfi azt hitte, a koronavírus átverés, elment egy "COVID buliba", megfertőződött, és meghalt – ...és most jön az hogy ezer challengerré pattanni szét:
Ezren buliztak egy házban Chicago legfertőzöttebb részén – Hessteg béelem, eközben Spanyolországban:
Tóth Brigitta – Vége a bulinak: bezárnak a katalán diszkók a Covid miatt: „A spanyol éjszakai élet a Covid-gócpontok forrása, ezért döntött a katalán kormány a szigorítás mellett.” – Felkészül Görögország:
Bezárják éjszakára a bárokat és éttermeket a görög szigeteken: „A legtöbb népszerű turistacélpontot érinti az intézkedés. A járvány kezdete óta nem volt annyi új fertőzött az országban, mint most.”Keep calm, majd megoldják okosba’:
Hiába a járvány, jön az országos, éjszakába nyúló strandpartyWait, a challenger appears:
Nem volt elég rendőr hozzá, hogy feloszlassanak egy illegális rave partit egy elhagyott angliai reptéren: „Nem volt mit tenni, másnap kora délutánig hagyták pörögni a bulizókat.” – Van egy ötletem: számolják fel a rendőrséget mint Amerika progresszívebb városaiban :DDD És az abszolút győztes ki más lenne mint Kína:
Óriási medencés bulit csaptak Vuhanban: „Ezrek élvezték az életet a vízben.” – ...de már nem sokáig mert ha nem a vírus tér vissza akkor dekadencia miatt őket is átnevelőtáborba küldik.

VISZLÁT HÉTFŐN!!!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés